Britanniassa vuoden viimeinen terrori-isku

Viime vuoden viimeinen terrori-isku tehtiin Britanniassa Manchesterissa. Puukkomies hyökkäsi klo 20.50 paikallista aikaa Victorian juna-asemalla ihmisten kimppuun huutaen allahia tai allahu akbaria.

Kolme ihmistä sai puukon osumaa, yksi heistä poliisi ja noin 50-vuotiaat mies ja nainen. Kaikkia hoidetaan sairaalassa, mutta hengenvaaraa ei ole. Tekijä kävi yllättäen asemalaiturilla ihmisten kimppuun huutaen allahia. Niin ikään hänen kerrotaan huutaneen ”Niin kauan kuin jatkatte Lähi-idän pommittamista tulee terrori jatkumaan” tai jotain sinnepäin.

Poliisi onnistui pidättämään miehen ja asiaa tutkitaan nyt terroririkoksena.

Subscribe
Notify of
guest
21 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
1.1.2019 16:57

tätä kirjoittaessa on varmaan jo tapahtunut tämän vuoden 2019,ensimmäinen terroriisku huudolla allahu akbar,eikä taatusti viimeinen

pensavero ylös vihreät yhteydet
pensavero ylös vihreät yhteydet
2.1.2019 08:18
Vastaa...  Anonymous

Onneksi ”Allahu Akbarin” huutaminen ei ole vihapuhetta!

puukoilla ei sohita
puukoilla ei sohita
1.1.2019 17:00

Normaalissa valtiossa poliisi olisi ampunut hyökkääjän.

Sulevi Sianto
Sulevi Sianto
1.1.2019 17:23

Euroopan valtioita ei voine enää pitää normaaleina. Ei ainakaan sillä tavoin normaaleina kuin me hölmöt pottunokat ymmärämme normaaliuden.

Anonymous
Anonymous
1.1.2019 17:22

olisi ruotsissa joutunut paljon vakavampaan toimenpiteeseen kun ampuminen,nimittäin vakavuuskeskusteluun joka on täysin epäinhimillinen tuomio josta ruotsi saa ainakin amnestyn niskaansa.

- Soomepois Eestist -
- Soomepois Eestist -
1.1.2019 19:01
Vastaa...  Anonymous

Ja pullakahveet kaupanpäälle! Toki, onhan se €urooppalaisia arvoja loukkaavaa jos pulla onpi homeessa. Sille ei voi Amnesty yhtikäs mitään (liian vähän kehitysapurahoja), Greenpeacesta nyt puhumattakaan?! Siitäkö sitten kumpuaa toi aivoton & älyvapaa käytös?
Tubesta vissiin vielä löytynee Aake Kallialan sketsejä ”Griinpiissin miäs” ja jollei niin jostain Pulttibois- tai Manitbois-huumorisarjoista?

sauli sucks
sauli sucks
1.1.2019 18:07

Suomen Presidentti kuuluu samaan porukaan joka ei näe euroopan painta ongelmaa ympärilään
eli jihadismin rantautuminen
kaikki muut ääri ainekset saavat nuhtelun
mutta se Suponkin raportin suurin huolenaihe sivutetaan veijjarmaisesti
Tai siis raukkamaisesti
Saulin mielestä ilmeisesti sen asian faktat pitää yritää piilotaa maton alle
kuten hän tekee systemaatisesti bussien ohi ajot ovat kamalampia järkytyksiä
hänelle Rasismia kuin matu pedofiilit
tämä ukko ei ole osoitanut mitään myötätuntoa
tai pahoitellut heidän suomalaisten lasten nuorten kohtaloa
jonka nämä matut aiheuttivat kiva oikeudenmukainen presidentti ’minä en ymmärä tämä turhakeen kanatusta millään äijjä joka on ollut aina hiljaa tämä yhteiskunnan vakavimpien asioiden kohdalla

murre riepunen
murre riepunen
1.1.2019 18:17

Presidenttii korosti puheessaan arvoja joita joudumme puolustamaan, kuka meidän kimppuun on käymässä, tai on käynyt? Tämä mielestäni perin tärkeä seikka unohtui mainita. Kolmen hakaristilipun kantaminen on suuri uhka ja ääriliikkeiden esiinmarssi, tämän kimppuun pitää käydä, kalustoa löytyy, tilauksia laitettiin samalla hiukan järeämmälle kalustolle, uskoisin näin.
Lasten ja nuorten murhat ja raiskaukset eivät saaneet tarvittavaa huomiota, epäiltyjä tekijöitä kohtaan pitää ajatella myötämielisesti, muutoinkin suomalaisten olisi parempi ettei vihamielisiä ajatuksia viljeltäisi.

faktat hukassa
faktat hukassa
1.1.2019 18:23

Niinstön korvat heiluivat lopussa holtiomasti
eurooppa voi paremmin kuin koskaan
ei jumalauta

Terroristeille ajateltavaa
Terroristeille ajateltavaa
1.1.2019 18:38

Ahmadiyyamuslimit tekivät hyvän työn kun siivosivat Göteborgin katuja:
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/nar-andra-festat-sa-stadar-de-rent-staden

Elli
Elli
1.1.2019 22:39

Heti otsikon alta lihavoidulla kerrottiin, että mm. Ahmadiyya muslimska ungdomsförbundet -musliminuorisojärjestö on mukana vapaaehtoisena siivoamassa toisten uuden vuoden juhlinnan sotkuja, ja samalla korostetusti selvitettiin myös motiivi olla hyvänä esimerkkinä ja näyttää suurimman osan muslimeista olevan hyviä (”Vi vill föregå med gott exempel och visa andra att majoriteten av muslimer är goda, säger Mansoor Ahmed”).
Ei siinä mitään, mutta jotenkin tuli tästä ja alapuolella kirjoittaneen ”Måskeijaa ammuttiin”-nimimerkin muistutuksesta mieleen, että näin sitä kerätään muslimeille maksimisympatiapisteet helposti varsinkin Ruotsissa (ja ehkä jopa aiheetta). Monet uuden vuoden raketeilla holtittomasti pelleilevistä vahingontekijöistä tulee muslimiperheestä elleivät jopa kuulu heihin. Sekin on mahdollista, että viime aikojen moskeijaan kohdistetut hyökkäykset ovat oman porukan lavastamia tekoja, lähinnä temppuja, joiden avulla voi uhriutua ja päästä vielä suuremmin suojeltuun erityisasemaan Ruotsissa.

Kaitsu
Kaitsu
1.1.2019 23:22

Joka maassa ja juhlassa on siistijät vallanneet omat alueet kadoitetun omaisuuden toivossa. Eli se siitä. Yleensä vaan ovat teiniporukoita joita muut hallitsee. Katso joskus romaanien pullo ja kerjäystouhua ja laske 1+1 jos äly riittää.

Måskeijaa ammuttiin
Måskeijaa ammuttiin
1.1.2019 18:44
jippos123
jippos123
1.1.2019 21:31

Itse olen sitä mieltä, että ensimmäistäkään kuu-uskonnon palvomispaikkaa ei olisi edes pitänyt antaa rakentaa Eurooppaan. No, sisällissodan jälkeen ne räjäytetään kaikki.

Elli
Elli
1.1.2019 23:01

Liekö lavastus eli tilattu teko oman porukan sisällä? Vai olisiko jollain/joillakin jo noin suuri järjettömyyteen ajava viha muslimeja kohtaan?
Moskeijoiden kimppuun käyminen ei ole järkevää toimintaa – ainakaan tässä vaiheessa.
Ennemmin pitäisi harrastaa politiikkaa, mikä tosin Ruotsissa on kovin epätoivoista. Tietysti pitäisi myös varustautua terrori-iskuihin, kasvattaa omaa toiminta- ja puolustuskykyä suojelemaan itseä ja muita. Pitäisi lopettaa hidastavat ja lamauttavat päihteet, kuntoilla, osallistua vapaaehtoisille maanpuolustuskursseille ym.
Iskut tulevat lisääntymään. Radikaalit islamistit käyttävät jokaisen moskeijahyökkäyksen (todellisen tai lavastetun) motivoidakseen toisia muslimeja uusiin hyökkäyksiin vääräuskoisia vastaan.
Jotkut höppänästi luulevat jihadistien terroritekojen loppuvan, jos olemme erityisen myöntyväisiä halal-lihan yms. kanssa. He ovat kuitenkin väärässä. Motiiveja ei-muslimeja vastaan tulee riittämään niin kauan kun ei-muslimit eivät käänny tai ole täysin alistettuja, koska se on muslimien lopullinen tavoite.

Kaitsu
Kaitsu
1.1.2019 21:26

Oikeastaan tässä(kin) on kysymys vain yksinkertaisesti länsimaisen yhteiskunnan ”siedättämisestä”..
Eli pikkuhiljaa ihmiset vain totutetaan siihen,että joku perheenjäsen ei enää illalla tule kotiin..
Vähän samaan tapaan kuin lampaat haetaan aitauksesta teuraaksi..Jokainen vaan ajattelee:En minä ole seuraava..

Joulukuusesta vankilaa
Joulukuusesta vankilaa
1.1.2019 21:28

Saakohan Englannissa myös sakot tai vankilaa jos heittää joulukuusen väärään paikkaan?
SVT Rapportissa 19.30 sanottiin että Ruotsissa voi siitä saada sakot tai vankilaa jopa yhden(1) VUODEN! Miltähän tuntuisi istua vuosi (tai 8kk ensikertalaisalennuksen kanssa) vankilassa joulukuusen takia?

huugo
huugo
2.1.2019 05:24

Saksassa joku ajoi väkijoukkoon ja loukkaantuneiden joukossa oli lähi-itäläisiä. YLE:n uutisointi aiheesta ja poliisin kommentti, ajajalla oli RASISTINEN motiivi. Tosin uutisessa oli se kuuluisa mielenterveys aspekti, mutta vasta toisena.
https://yle.fi/uutiset/3-10577887