Britanniassa vuoden viimeinen terrori-isku

Viime vuoden viimeinen terrori-isku tehtiin Britanniassa Manchesterissa. Puukkomies hyökkäsi klo 20.50 paikallista aikaa Victorian juna-asemalla ihmisten kimppuun huutaen allahia tai allahu akbaria.

Kolme ihmistä sai puukon osumaa, yksi heistä poliisi ja noin 50-vuotiaat mies ja nainen. Kaikkia hoidetaan sairaalassa, mutta hengenvaaraa ei ole. Tekijä kävi yllättäen asemalaiturilla ihmisten kimppuun huutaen allahia. Niin ikään hänen kerrotaan huutaneen “Niin kauan kuin jatkatte Lähi-idän pommittamista tulee terrori jatkumaan” tai jotain sinnepäin.

Poliisi onnistui pidättämään miehen ja asiaa tutkitaan nyt terroririkoksena.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

21 thoughts on “Britanniassa vuoden viimeinen terrori-isku

 1. tätä kirjoittaessa on varmaan jo tapahtunut tämän vuoden 2019,ensimmäinen terroriisku huudolla allahu akbar,eikä taatusti viimeinen

  36
  1. Onneksi “Allahu Akbarin” huutaminen ei ole vihapuhetta!

   5
   1
  1. Euroopan valtioita ei voine enää pitää normaaleina. Ei ainakaan sillä tavoin normaaleina kuin me hölmöt pottunokat ymmärämme normaaliuden.

   38
 2. olisi ruotsissa joutunut paljon vakavampaan toimenpiteeseen kun ampuminen,nimittäin vakavuuskeskusteluun joka on täysin epäinhimillinen tuomio josta ruotsi saa ainakin amnestyn niskaansa.

  46
  1. Ja pullakahveet kaupanpäälle! Toki, onhan se €urooppalaisia arvoja loukkaavaa jos pulla onpi homeessa. Sille ei voi Amnesty yhtikäs mitään (liian vähän kehitysapurahoja), Greenpeacesta nyt puhumattakaan?! Siitäkö sitten kumpuaa toi aivoton & älyvapaa käytös?

   Tubesta vissiin vielä löytynee Aake Kallialan sketsejä “Griinpiissin miäs” ja jollei niin jostain Pulttibois- tai Manitbois-huumorisarjoista?

 3. Kumma yhteensattuma (?) että tämä teko sattui aivan sen aiemman Manchesterin konsertti-terrori-iskupaikan läheisyydessä – on tainnut paha päästä pesiytymään…

  17
 4. Suomen Presidentti kuuluu samaan porukaan joka ei näe euroopan painta ongelmaa ympärilään
  eli jihadismin rantautuminen
  kaikki muut ääri ainekset saavat nuhtelun
  mutta se Suponkin raportin suurin huolenaihe sivutetaan veijjarmaisesti

  Tai siis raukkamaisesti

  Saulin mielestä ilmeisesti sen asian faktat pitää yritää piilotaa maton alle

  kuten hän tekee systemaatisesti bussien ohi ajot ovat kamalampia järkytyksiä

  hänelle Rasismia kuin matu pedofiilit

  tämä ukko ei ole osoitanut mitään myötätuntoa
  tai pahoitellut heidän suomalaisten lasten nuorten kohtaloa

  jonka nämä matut aiheuttivat kiva oikeudenmukainen presidentti ‘minä en ymmärä tämä turhakeen kanatusta millään äijjä joka on ollut aina hiljaa tämä yhteiskunnan vakavimpien asioiden kohdalla

  20
 5. Presidenttii korosti puheessaan arvoja joita joudumme puolustamaan, kuka meidän kimppuun on käymässä, tai on käynyt? Tämä mielestäni perin tärkeä seikka unohtui mainita. Kolmen hakaristilipun kantaminen on suuri uhka ja ääriliikkeiden esiinmarssi, tämän kimppuun pitää käydä, kalustoa löytyy, tilauksia laitettiin samalla hiukan järeämmälle kalustolle, uskoisin näin.
  Lasten ja nuorten murhat ja raiskaukset eivät saaneet tarvittavaa huomiota, epäiltyjä tekijöitä kohtaan pitää ajatella myötämielisesti, muutoinkin suomalaisten olisi parempi ettei vihamielisiä ajatuksia viljeltäisi.

  24
 6. Niinstön korvat heiluivat lopussa holtiomasti

  eurooppa voi paremmin kuin koskaan

  ei jumalauta

  25
  1. Heti otsikon alta lihavoidulla kerrottiin, että mm. Ahmadiyya muslimska ungdomsförbundet -musliminuorisojärjestö on mukana vapaaehtoisena siivoamassa toisten uuden vuoden juhlinnan sotkuja, ja samalla korostetusti selvitettiin myös motiivi olla hyvänä esimerkkinä ja näyttää suurimman osan muslimeista olevan hyviä (”Vi vill föregå med gott exempel och visa andra att majoriteten av muslimer är goda, säger Mansoor Ahmed”).

   Ei siinä mitään, mutta jotenkin tuli tästä ja alapuolella kirjoittaneen ”Måskeijaa ammuttiin”-nimimerkin muistutuksesta mieleen, että näin sitä kerätään muslimeille maksimisympatiapisteet helposti varsinkin Ruotsissa (ja ehkä jopa aiheetta). Monet uuden vuoden raketeilla holtittomasti pelleilevistä vahingontekijöistä tulee muslimiperheestä elleivät jopa kuulu heihin. Sekin on mahdollista, että viime aikojen moskeijaan kohdistetut hyökkäykset ovat oman porukan lavastamia tekoja, lähinnä temppuja, joiden avulla voi uhriutua ja päästä vielä suuremmin suojeltuun erityisasemaan Ruotsissa.

   1. Sympatiaahan tuossa kerjättiin, ei mitään muuta. Ihan kuin siivoaminen olis jotenkin erityinen juttu..

  2. Joka maassa ja juhlassa on siistijät vallanneet omat alueet kadoitetun omaisuuden toivossa. Eli se siitä. Yleensä vaan ovat teiniporukoita joita muut hallitsee. Katso joskus romaanien pullo ja kerjäystouhua ja laske 1+1 jos äly riittää.

  1. Itse olen sitä mieltä, että ensimmäistäkään kuu-uskonnon palvomispaikkaa ei olisi edes pitänyt antaa rakentaa Eurooppaan. No, sisällissodan jälkeen ne räjäytetään kaikki.

  2. Liekö lavastus eli tilattu teko oman porukan sisällä? Vai olisiko jollain/joillakin jo noin suuri järjettömyyteen ajava viha muslimeja kohtaan?

   Moskeijoiden kimppuun käyminen ei ole järkevää toimintaa – ainakaan tässä vaiheessa.

   Ennemmin pitäisi harrastaa politiikkaa, mikä tosin Ruotsissa on kovin epätoivoista. Tietysti pitäisi myös varustautua terrori-iskuihin, kasvattaa omaa toiminta- ja puolustuskykyä suojelemaan itseä ja muita. Pitäisi lopettaa hidastavat ja lamauttavat päihteet, kuntoilla, osallistua vapaaehtoisille maanpuolustuskursseille ym.

   Iskut tulevat lisääntymään. Radikaalit islamistit käyttävät jokaisen moskeijahyökkäyksen (todellisen tai lavastetun) motivoidakseen toisia muslimeja uusiin hyökkäyksiin vääräuskoisia vastaan.

   Jotkut höppänästi luulevat jihadistien terroritekojen loppuvan, jos olemme erityisen myöntyväisiä halal-lihan yms. kanssa. He ovat kuitenkin väärässä. Motiiveja ei-muslimeja vastaan tulee riittämään niin kauan kun ei-muslimit eivät käänny tai ole täysin alistettuja, koska se on muslimien lopullinen tavoite.

 7. Oikeastaan tässä(kin) on kysymys vain yksinkertaisesti länsimaisen yhteiskunnan “siedättämisestä”..
  Eli pikkuhiljaa ihmiset vain totutetaan siihen,että joku perheenjäsen ei enää illalla tule kotiin..
  Vähän samaan tapaan kuin lampaat haetaan aitauksesta teuraaksi..Jokainen vaan ajattelee:En minä ole seuraava..

 8. Saakohan Englannissa myös sakot tai vankilaa jos heittää joulukuusen väärään paikkaan?

  SVT Rapportissa 19.30 sanottiin että Ruotsissa voi siitä saada sakot tai vankilaa jopa yhden(1) VUODEN! Miltähän tuntuisi istua vuosi (tai 8kk ensikertalaisalennuksen kanssa) vankilassa joulukuusen takia?

 9. Saksassa joku ajoi väkijoukkoon ja loukkaantuneiden joukossa oli lähi-itäläisiä. YLE:n uutisointi aiheesta ja poliisin kommentti, ajajalla oli RASISTINEN motiivi. Tosin uutisessa oli se kuuluisa mielenterveys aspekti, mutta vasta toisena.
  https://yle.fi/uutiset/3-10577887

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.