Joulukuun suosituin juttu: Uusrovaniemeläiset bussipysäkkihoukuttelijat

Joulukuun suosituimmaksi jutuksi nousi videopätkä uusrovaniemeläisestä bussi-iskijästä, joka yritti lähestyä paikallista tyttöä.
Koko viime vuoden luetuin juttu oli oli Brittiperheestä kertova juttu, jossa äidistä tulee isi ja isistä äiti. Perheen lapsi taas ei ole tyttö, ei poika eikä mitään siltä väliltä.

Viime vuoden aikana lukukertoja tuli eniten Suomesta ja kakkosena Ruotsi. Kolmas sija meni tasan Yhdysvalloille ja Virolle. Myös Espanjasta ja Thaimaasta tuleva liikenne on merkittävää.

Suurin viittajaa, eli sivu, josta klikattiin Pt-median sivulle oli Facebook, kakkosena Googlen haku ja kolmosena Twitter. Yksittäisistä sivuista suurinta liikennettä tulee Yrjöperskeleen sivulta, josta liikennettä tulee vajaa 40 tuhatta klikkausta vuodessa. Keskustelupalstoilta kuten Hommaforumista, Muropaketista ja Flashbackista tulee paljon liikennettä.

Lukijamäärä nousi ihan kohtuullisesti, olletikin, että pikkumediana tässä pysytään. Mutta jatketaan ainakin toistaiseksi ja kiitos lukijoille.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

6 thoughts on “Joulukuun suosituin juttu: Uusrovaniemeläiset bussipysäkkihoukuttelijat

 1. Päivän kuuma puheenaihe joka yritetään haudata mahdollisimman äkkiä valtamedian ja viranomaisten taholta. Myös syvä hiljaisuua poliittisten tahojen osalta, jotka suosivat ja puolustavat näitä alaikäisä raiskaavia nuoria irakilaisia puheissaan aiemmin eduskunnassa (he ovat voimavara sanottiin), on jäätävää.Jos se oli tietämättömyyttä tai vain poliittista hölmöyttä, olisi anteeksipyynnön paikka uhreille paikallaan. Pääministerimme yritti jo siloitella tapahtunutta härskillä tavalla, puolustelemalla näitä ”yksilöitä”. Vaikka en Niinistöstä paljoa noin muuten perusta puoluetaustan takia, oli uudenvuodenpuheessa hieman eri näkökulma ja sai Sipilän näyttämään taas täys idiootilta. Mutta sipilän uskonnolliset taustat ja kotipaikan tuntein, en ihmettele yhtään. Ymmärrystä löytyy, koska uskonvelijien piireissä tämä on tuttua kauraa.

  24
  1. Juha ’Shocked’ Sipilä: ”Poliisi tutkii ja riippumaton oikeuslaitos tuomitsee.”

   Uhriksi joutuminen tosin on ihmisvelvollisuus. Ainakin, jos kantaväestöstä puhutaan.

   12
 2. Pt-media on erittäin tarpeellinen.
  Vetää tinkimätöntä, asiallista linjaa ja näin ollen nauttii jo valtaisaa luottamusta lukijoiden taholta. Omaa myös persoonallisen ”äänen” sekä suoraselkäisen moraalin – omintakeista humoristista kirjoitustyyliä unohtamatta. Lisäksi varmaankin ainoa Ruotsin suuntaan erikoistunut vaihtoehtomedia!

  Mitä tällaisesta voikaan vielä kehittyä? Tiedon tarvehan on yleisöllä nykytilanteessa valtava, joten…

  PT, keep on writing…

  47
 3. PT on pop ja kertoo totuuden jonka valtamedia, poliisi sekä eliitti salaa. Kukaan ei usko enää näitä eliitin lakeijoita.

  20
  1. Kukaan vähänkään järjissään oleva ei usko mitään valehtelevan mädättäjämedian ulosteita.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.