Malmössä räjäytettiin taas takseja

Malmössa on menollaan jonkinlainen taksisota muutaman tai muutamien taksiyhtiöiden välillä. Jälki on sen mukaista. Viime yönä räjäytettiin kaksi taksiautoa.

Yön pommikeikka alkoi ennen kolmea Johanneslustin teollisuusalueella. Räjähdys oli viritetty siten, että kaksi taksia levisi parkkipaikalle. Pommiryhmä haravoi alueen mahdollisista suutareista ja aloitti sen jälkeen teknisen tutkinnan. Asiaa tutkitaan vahingontekona eikä ketään ole toistaseksi otettu kiinni epäiltynä teosta.

Polisen

Syksyn mittaan puolenkymmentä taksia on räjäytetty ilmaan. Vaikka poliisi ei vahvista mitään yhtiöiden välistä riitaa tai epätervettä kilpailua, voidaan tämä päätellä jäljistä. Nyt räjähdys tapahtui yksityisen yhtiön tallin pihamaalla. Aiemmin Rosengårdin räjähdykset tapahtuivat niin ikään taksiyhtiön tallin edustalla.