Malmössä räjäytettiin taas takseja

Malmössa on menollaan jonkinlainen taksisota muutaman tai muutamien taksiyhtiöiden välillä. Jälki on sen mukaista. Viime yönä räjäytettiin kaksi taksiautoa.

Yön pommikeikka alkoi ennen kolmea Johanneslustin teollisuusalueella. Räjähdys oli viritetty siten, että kaksi taksia levisi parkkipaikalle. Pommiryhmä haravoi alueen mahdollisista suutareista ja aloitti sen jälkeen teknisen tutkinnan. Asiaa tutkitaan vahingontekona eikä ketään ole toistaseksi otettu kiinni epäiltynä teosta.

Polisen

Syksyn mittaan puolenkymmentä taksia on räjäytetty ilmaan. Vaikka poliisi ei vahvista mitään yhtiöiden välistä riitaa tai epätervettä kilpailua, voidaan tämä päätellä jäljistä. Nyt räjähdys tapahtui yksityisen yhtiön tallin pihamaalla. Aiemmin Rosengårdin räjähdykset tapahtuivat niin ikään taksiyhtiön tallin edustalla.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
JfK
JfK
2.1.2019 11:52

Asiaa tutkitaan vahingontekona? Kaikki, siis ihan jokainen räjähdys, on terroriteko. Ei ne asiat kauniimmaksi muutu vaikka totuuden yrittäisikin kieltää.
Kuka olisi uskonut vielä kymmenen vuotta sitten, että läntinen naapumaamme on vastaava kuin Beirut pahimpina aikoinaan, ei kukaan. Pommit paukkuu harva se päivä, autot palaa ja tulitaisteluja käydään pitkin poikin maata ja kaikkiin löytyy yksi yhteinen nimittäjän, ei kantaruotsalaiset.

Anonymous
Anonymous
2.1.2019 12:11
Vastaa...  JfK

Voi kuule – Länsi-paskastanissa voi alkaa vaikka sisällissota täydellä teholla ja sitä tullaan sitten uutisoimaan Suomessakin nahisteluna,kähinänä ja muslimilapsukaisten sankarillisena kansalaistottelemattomuutena fasismia vastaan.

Suomi Finland
Suomi Finland
2.1.2019 12:18

Yritysten välisen kilpailun sanotaan olevan kovaa. Nyt tarjousten polkemisen lisäksi astuu kuvioihin mukaan kilpailijoiden kukistaminen väkivallalla.
Kyllä. Kilpailu on kovaa.
Suojeluraha. Sabotaasi. Mafia. -> Sairaan hyvä safka. Rikkaus. Voimavara.
Mutta koska tämä on vain oheistoimintaa, niin se on pakko ottaa vastaan. Iloisesti hymyillen ja aina välillä shokkitilan kautta taas leveään hymyyn.

Valtsu
Valtsu
2.1.2019 12:40

Aitopersestanialainen käsitys terveestä kilpailusta. Meilläkin on ollut jo pizzamafia. Ja taksikilpailutus alkoi Suomessakin sillä, että uudet tulijat tukkivat muiden reitit, jos eivät saaneet itse kyytiä.
Mutta nyt vaan tarkistamaan minkä nimistä poppoota löytyy taksifirmojen takaa. Mennäänkö uskontokäsitysten, kansallisuuksien vai klaanirajojen mukaan? Minkä sorttisia Muhammed-väännöksiä tekijöinä onkaan? Jännää on taas kerran.

A. Stupido
A. Stupido
2.1.2019 13:00

Rasistiset taksit tulee kieltää ja ongelma on ratkaistu.

Anonymous
Anonymous
2.1.2019 13:07

olisipa siinä taxsissa ollut a.stub

Se on sotaa
Se on sotaa
2.1.2019 13:16

Stubido maailman rauhallisemmassa ja turvallisimmassa maassa Ruotsissa, omien sanojensa mukaan vuonna 2017.

Anonymous
Anonymous
2.1.2019 14:09
Vastaa...  Se on sotaa

jotenkin rupee tuntuun että tämä a.stubido on valehdellut meille ruotsista tai sitten erehty maasta ja tarkoittikin unkaria missä ei tätä rikastusta ole.

hemis
hemis
2.1.2019 13:36

Elekee, hyvät immeiset luulko, että tämä tähän loppuu. Olikohan räjäytetyt pirssit vakuutettuja. Toivottavasti ei.

Allu Tyhmänen
Allu Tyhmänen
2.1.2019 15:53

Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta

Anonymous
Anonymous
4.1.2019 10:46
Vastaa...  Allu Tyhmänen

ja vokkien rikkaus

murre riepunen
murre riepunen
2.1.2019 22:55

Eikös J. Toivola ole kova ajeleen taksilla…..kävis nyt kattomassa heimoveljiä ruottinmaalla..

Anonymous
Anonymous
4.1.2019 10:50

miksei isänmaassa,siellä on lämpöstäkin ja rumpujen pärinää