Peter Hammond: Orjuus, terrorismi ja islam

Tutkija Peter Hammond on kirjoittanut kirjan nimeltä ”Slavery, Terrorism and Islam” (Orjuus, terrorismi ja islam). Hammond on tutkinut vuosien ajan useita maita, joissa islam on kehittynyt pienestä marginaaliryhmän uskonnosta agressiiviseksi sharia-lakia harjoittavaksi maaksi.

Hammond osoittaa tutkimuksissaan, että sama tendenssi on tapahtunut kaikissa maissa, joissa islam on noussut pikku vähemmistöstä merkittävään asemaan. Alla tiivistelmä miten Hammond näkee islamin kehityksen yleisesti.

Kun muslimiväestö pysyy alle 2 % maassa kuin maassa, se pitäytyy rauhanomaisena vähemmistönä eikä uhkaa millään tavalla toisia kansalaisia. Kun muslimiväestö kasvaa kahdesta viiteen prosentiin, tapahtuu ilmiö, että muslimit alkavat värvätä vankiloissa ja katujengeissä etnisiä vähemmistöjä joukkoihinsa. Lisäksi alkaa esiintymään jonkinlaista joukkopahoinpitelyä.

Kun muslimivähemmistö kasvaa yli viiden prosentin alkavat he näkyä hyvin selvästi erilaisine vaatimuksineen valtaväestöä kohtaan. Vähemmistö alkaa mm. sanelemaan ehtoja halal-tuotteiden (=islamilaisen käsityksen mukaan puhdas) osalta ja ottaa halal-lihan kaupan hallintaansa. Paine isojen ketjujen suuntaan kasvaa ja vaatimukset halal-tuotteiden saamiseksi hyllyihin kasvaa. Kun muslimiväestö kasvaa yli 10 % niin he alkavat harjoittaa erilaisia laittomuuksia välineenä valituksille oloista, joissa elävät.

Vähemmistön saavutettua 20 % aseman alkaa kaduilla näkyä monenlaisia mellakoita, autopaloja ja puhdasta ei-muslimien sortoa. Jihadismikirjallisuus lisääntyy, kirkkoja saatetaan polttaa ja varsinkin juutalaisiin kohdistuu lisääntyvää vainoa, synagoogia kohtaan harjoitetaan ilkivaltaa.

Muslimiväestön kasvaessa 40 % pintaan alkaa yhteiskunnassa esiintyä erilaisia verilöylyjä, terrori-iskuja ja sodanjulistusta poliisia ja armeijaa vastaan. Kun vähemmistö on kasvanut enemmistöksi 60 % osuuteen alkaa systemaattinen ja organisoitunut ei-muslimien vaino. Niin ikään esiintyy etnisiä puhdistuksia, joissa ei-muslimeja joukkoteurastetaan. Sharia-lakia käytetään aseena ja jizya on voimassa täydessä voimassaan (Jizya=ei-muslimin muslimeille maksettava vero tai suojelusraha).

Kun muslimien prosenttiosuus on 80 % yhteiskunta on jatkuvassa jihadissa ja pelossa. Uskonnollisia puhdistuksia esiintyy koko ajan. Kansanmurhat ja joukkomurhat ovat arkipäivää, sillä 80 % enemmistö pyrkii nyt puhdistamaan yhteiskunnasta kaikki ei-muslimit ja vääräuskoiset ja saavuttamaan 100 prosenttisesti islamilaisen yhteiskunnan.

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
JuhoL

Luvassa on täyttä helvettiä, kuten aiemminkin historian saatossa. Kun Pakistan itsenäistyi 1947, niin väestöstä noin puolet oli muslimeita, mutta nykyään osuus on yli 96%. Islamin leviäminen perustuu aina pelkoon ja väkivaltaan.

Anonymous

totta puhut,tuon asian pt-median lukijat ymmärtävät ja tajuavat mihin johtaa lisääntyvä muslimimäärä,mutta kuinka saada ne ihmiset tajuamaan tämän vaaran jotka pitävät monikulttuuria rikkautena ja voimavarana muuttamaan mielensä ennenkun on myöhäistä,nyt ei ainakaan kannata ottaa ruotsista esimerkkiä.

Viha in vihannes

Ei mitenkään. Jo Stalin sanoi, että suomaalainen ei usko ennenkuin lyö rautanyrkillä päähän.

rauhan uskonnon paratiisit

Esimerkiksi seuraavat menestyksekkäät rauhan uskonnon lopullisen harmonian saavuttaneet maat ovat väestöltään lähes täysin islamilaisia:
Irak 95,7%
Pakistan 96,4%
Sudan 97%
Libya 97%
Niger 98,3%
Iran 99,4%
Afganistan 99,7%
Jemen 100%
Somalia 100%
lähteenä wikipedia

Anonymous

jos suomessa olisi tuo irakin määrä ählämejä 95,7%,sipilä olisi shokissa,mykkänen,rajavalvontaa on tiukennettava,mutta ihmisoikeuksista emme tingi,sillä yk ja kansainväliset sopimukset jne.,vieraat ovat nyt kotoutuneet nyt on meidän vuoromme oppia uutta kulttuuria,sillä monikulttuuri on rikkaus ja voimavara,ja sharia laki antaa nykyään tuomiot vihapuheesta.

huugo

Islam häviää tulella ja sillä mitä ne viljelee, väkivallalla. Sanonta väkivalta lopettaa vittuilun pätee hyvin islamiin. Noissa maissa missä islam terrorisoi kansaa, paikalliset eivät olisi pystyneet tällaiseen väkivalta mässäilyyn, vaan priimusmoottoreina ovat olleet länsimaissa koulutuksen ja länsimaiset tavat opetelleet tahot. Usein johtajina on länsimaita vihaavia uuseurooppalaisia luopioita. No on toki kotokutoista islam hulluutta, esim. Iranin aikanaan piikkipaikalle noussut uskontohullu khomeini oli poikkeus.