Ranskan ongelmalähiössä sata autoa tuleen uuden vuoden yönä

Ruotsissa ei poltettu kovinkaan monta autoa uuden vuoden yönä, mutta Ranskassa Pariisin ongelma-alueella Saint Denisissä autoja tuikattiin tuleen senkin edestä.

Kaiken kaikkiaan sata autoa kerrotaan palaneen. Tai jos tarkkoja ollaan niin Le Parisien kertoo poltettujen autojen määräksi 99. Mielenkiintoista on se, että viranomaiset kertovat, että useimmat palot ovat ehkä vakuutuspetoksia.

Yhtä kaikki, St. Denis on massiivinen ongelma-lähiö, yli 1,5 miljoonan ihmisen departement. 95 % väestöstä on kolmansista maista tulleita henkilöitä. Loput 5 % toisen, kolmannen tai neljännen polven tulijoita.

Uuden vuoden yönä pidätettiin lisäksi 31 henkilöä ja 24 otettiin muuten vaan sälöön. Tietenkään autopalojen määrä ei ole suuri henkeä kohden: vain yksi auto 15 tuhatta henkeä kohti.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Ranskan ongelmalähiössä sata autoa tuleen uuden vuoden yönä

 1. ”Tietenkään autopalojen määrä ei ole suuri henkeä kohden: vain yksi auto 15 tuhatta henkeä kohti.”

  Ja kun yhdessä palossa on voinut palaa monta autoa ja yksi henkilö on voinut sytyttää monta paloa ja ne EHKÄ on petoksia, niin ei tässä ole edes hitusen vertaa ranskalaisilla huolta!

  Turha tämmösiä on uutisoida mistä EHKÄ näkyy vain vuoren huippu…

  17
 2. Ihmettelen vaan, että eikö Ranskan ja Ruotsin vakuutusyhtiöt mene kohta konkurssiin.? Minun ajatusmaailmassa tämän tyylin tahalliset tuhotyö ei voi olla missään mittakaavassa tuottavaa vakuutusyhtiöille. Täytyy vaan ihmetellä, että kuka on maksaja henkilöille jotka on menettänyt omaisuutensa tahtomattaan.

  10
 3. tähän voi olla selitys se että ruotsin ählämit meni tapaan ranskassa olevia sukulaisiaan ja näytti kuinka tää homma toimii ruotsissa.

  10
 4. Kuinka muuten vieläkin käsitellään turvapaikkahakemuksia ja suunnitelmassa, valt.talousarvio, on n. 5000 hakemusta vuosittain? Eikö Suomi vieläkään noudata Dublinin sopimusta? Tuskin Venäjän raja vuotaa noin paljon.

  11
 5. Normaalia touhua ”ähläm” maissa, ottaneet oppia sisar ähläm valtiosta, Ruotsista. Ihmettelen kun Saksassa ei polteta autoja näin järjestelmällisesti, vai onko merkel kieltänyt sen salaisessa islam kokouksessa. Vakuutuspetoksia, no tuota nyt ei usko edes alpakat.

  10

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.