Ranskan ongelmalähiössä sata autoa tuleen uuden vuoden yönä

Ruotsissa ei poltettu kovinkaan monta autoa uuden vuoden yönä, mutta Ranskassa Pariisin ongelma-alueella Saint Denisissä autoja tuikattiin tuleen senkin edestä.

Kaiken kaikkiaan sata autoa kerrotaan palaneen. Tai jos tarkkoja ollaan niin Le Parisien kertoo poltettujen autojen määräksi 99. Mielenkiintoista on se, että viranomaiset kertovat, että useimmat palot ovat ehkä vakuutuspetoksia.

Yhtä kaikki, St. Denis on massiivinen ongelma-lähiö, yli 1,5 miljoonan ihmisen departement. 95 % väestöstä on kolmansista maista tulleita henkilöitä. Loput 5 % toisen, kolmannen tai neljännen polven tulijoita.

Uuden vuoden yönä pidätettiin lisäksi 31 henkilöä ja 24 otettiin muuten vaan sälöön. Tietenkään autopalojen määrä ei ole suuri henkeä kohden: vain yksi auto 15 tuhatta henkeä kohti.

Subscribe
Notify of
guest
8 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Herra Patonki

“Tietenkään autopalojen määrä ei ole suuri henkeä kohden: vain yksi auto 15 tuhatta henkeä kohti.”
Ja kun yhdessä palossa on voinut palaa monta autoa ja yksi henkilö on voinut sytyttää monta paloa ja ne EHKÄ on petoksia, niin ei tässä ole edes hitusen vertaa ranskalaisilla huolta!
Turha tämmösiä on uutisoida mistä EHKÄ näkyy vain vuoren huippu…

Ari Kärkkäinen

Itsehän tuossa uutisoit omaa statistiikkaakin mukana. Köyhien autothan ne on kaduilla parkeissa, eiköhän se tunnu taloudellisesti jos kottura on poltettu.

Junnu

Ihmettelen vaan, että eikö Ranskan ja Ruotsin vakuutusyhtiöt mene kohta konkurssiin.? Minun ajatusmaailmassa tämän tyylin tahalliset tuhotyö ei voi olla missään mittakaavassa tuottavaa vakuutusyhtiöille. Täytyy vaan ihmetellä, että kuka on maksaja henkilöille jotka on menettänyt omaisuutensa tahtomattaan.

Hauki

Ei tonnin parin romuja paljoa vakuutella.

Anonymous

tähän voi olla selitys se että ruotsin ählämit meni tapaan ranskassa olevia sukulaisiaan ja näytti kuinka tää homma toimii ruotsissa.

miekku

Kuinka muuten vieläkin käsitellään turvapaikkahakemuksia ja suunnitelmassa, valt.talousarvio, on n. 5000 hakemusta vuosittain? Eikö Suomi vieläkään noudata Dublinin sopimusta? Tuskin Venäjän raja vuotaa noin paljon.

huugo

Normaalia touhua “ähläm” maissa, ottaneet oppia sisar ähläm valtiosta, Ruotsista. Ihmettelen kun Saksassa ei polteta autoja näin järjestelmällisesti, vai onko merkel kieltänyt sen salaisessa islam kokouksessa. Vakuutuspetoksia, no tuota nyt ei usko edes alpakat.

Jari-P

Kyllä pienessä Saksassakin uussaksalaiset tekivät kaikkensa rikastaakseen ympäristöä.
Tässä videota Kölnistä. https://www.youtube.com/watch?time_continue=60&v=KxJZmyvyDCU