Turvapaikka-aktivistien maskotteja Jyväskylässä raiskauskäräjillä

 

Seurakunnan keltaliivit.

Keski-Suomen käräjäoikeudessa Jyvskylässä jatkuu taas huomenna pääkäsittely törkeästä raiskauksesta, jossa epäiltyjen penkilllä istuu kaksi sotapakolaista: Parvi Arkan ja Mohammad A.

Teon taustoista ei toistaiseksi ole tarkempaa tietoa, mutta rikosnimikkeestä ”törkeä raiskaus” voi päätellä jotain. Kun raiskaus menee törkeänä se tarkoittaa käytännössä yleensä sitä, että uhri on ollut alaikäinen, tekoon on käytetty raakaa väkivaltaa tai teko on muuten ollut astetta törkeämpi. Luultavasti uhri on tässä tapauksessa yläkoululainen, sen voi päätellä nuorukaisten taustasta.

Se mikä on mielenkiintoista niin sekä Mohammad ja Parvi ovat olleet keski-suomalaisten turvapaikka-aktivistien maskotteja, heitä esiteltiin reilu pari vuotta sitten hyvin kotoutuneina sotapakolaisina. Jämsän vastaanottokeskuksessa majaili tuolloin useita nuoria miehiä. Mm. Jämsän Seutuun tehtiin ihastuttava juttu Mohammadista ja Parvista, jotka oli kovia poikia pelaamaan potkupalloa ja sählyä. Urheilu nimittäin yhdisti paikallisia ja vokkilaisia. Artikkelin mukaan paikalliset olivat uteliaita vastaanottokeskuksen porukkaa kohtaan.

Tässä tapauksessa raiskaajia ei ole vierailutettu päiväkodeissa vaan vähän siellä ihmisen elinkaaren toisessa päässä; vanhainkodeissa ja vanhusten kodeissa. Mohammad on ollut pitämässä mummoille seuraa paikallisessa vanhainkodissa. Hän ei ollut mikään turha mies, osasi myös leikata nurmikkoa. Mylös vanhusten hiustenleikkuuta on harjoitettu, asiasta kertoi Iltasanomat rauhanartikkelissaan.

Niin ikään nuorukaiset kertoilevat artikkelissa, että ovat kokeneet Jämsässä jonkin verran rasisteerausta. Joku mies oli kerran sanonut rumasti ja toinen oli elehtinyt sylkemistä. Sellainen pelotti sotapakolaisia. Artikkelissa kerrotaan myös, että nuorukaisille on kerrottu, kun he ovat tulleet vastaanottokeskukseen, että miten Suomessa käyttäydytään.

Mohammadin ja Parkanin kohdalla kotouttaminen näyttää kuitenkin hieman epäonnistuneen. Tai he eivät ole olleet tällä kyseisellä oppitunnilla. Kannattaa muuten huomata, että molemmat ovat käyneet yläasteikäisetn kanssa samassa koulussa, joten siten on luultavaa, että raiskauksen uhrikin on yläkouluikäinen.

Seurataan tapahtumaa.

HUOM!! Juttua on korjattu siten, että aluksi kirjoitin yhdestä henkilöstä, mutta selvisi, että jutussa onkin kaksi eri henkilöä, Mohammad A ja Parvi Arkan.

Subscribe
Notify of
guest
52 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Matula

Luulen että kyseessä on mummonraiskaaja.

PM

Tuntemattoman sanoin; saapahan vanhatkin ämmät tarpeeseensa.

Luusalmi

Liikuntakyvytön mummo/pappa, skootterilla ajava tyttö tai sit kehitysvammainen.. Tämän he osaa, täysin puolustuskyvöttömiä raiskataan..

Valtsu

Kyseessä on joku todella heikossa asemassa oleva, koska tuollanen onneton puolipullea teiniviiksi on pystynyt toimimaan.

löytyy

valitettava väärinymmärrys, täällä ei ole mitään nähtävää.

Tuleva kevään äänestäjä

Kas kummaa kun tyyppi ei ole ollut vielä kutsuvieraana lastenkodissa vaikka on jo törkeästä raiskauksesta syytettynä.
Tämä tiedoksi kiireesti sosiaalimammoille ennekö tuomio törkeästä raiskauksesta tulee voimaan, vielä ehtii !

Valtsu

Terveisiä unelmoijille ja uuninpankkolaisille ja faktantarkistajille: olette taas tukeneet yhden suomalaisen elämän tuhoamista! Mitä teemme pahoilla ihmisillä, jos te olette hyviä? Se punainen käsissänne ei ole mansikkamehua.

Vittu vai virkattu sellainen

Mutta hetkinen, nyt en ymmärrä. Meille on kerrottu että kysymyksessä on laajennettu ymmärrys seksuaalisuudesta ja nyt puhutaan raiskauksista!!

eepo

Poliisi taas vainoaa suomalaisia eikä halua suojella suomalaisia. Poliisi on eliitin poliittinen juoksupoika.

Ahmed ahne

Harmillista että pakolaiset oppivat niin nopeasti valkoisilta suomalaisilta heteromiehiltä naisten alistamisen ja raiskaamisen kulttuurin. Nuokin raiskaajat ovat varmasti pohjimmiltaan hyviä ihmisiä, jotka ovat vain ajautuneet vääränlaiseen valkoisen roskaväen seuraan.
Suomalaisten ja muidenkin eurooppalaisten on aika sanoa rasismille, seksismille ja islamofobialle jyrkkä EI ja alkaa rakentamaan yhdessä suvaitsevaista ja aidosti monikulttuurista eurooppaa, jossa naistenkin on turvallista liikkua ulkona. Monissa muslimimaissahan tässä ollaan jo paljon länsimaita pidemmällä, esim .Saudi-Arabiassa ja Qatarissa seksuaalirikoksia tapahtuu tilastojen valossa hyvin vähän. 😂 Facebookista tämän luin.

Anonymous

Jos raiska Saudi-Arabissa ,mokkakikkeli ,kulli tai pippeli heti leikata poiss ,mutta Suomessa 1,5 vuotta ehdollista + KELA GOLD .

Tero

Muslimimaassa miehen raiskaukseen tarvitaan vähintään 4 mies todistajaa ennen kuin miestä voi syyttää raiskauksesta! Ja valkoiset naiset on kaikki huoria joitaa saa rauhassa raiskata koska ovat vääräuskoisia!

Anonymous

Vihapuhe on rikos ,raiskaus on 1 vuotta hotellissa + KELA GOLD elämän lopu asti .Tyttö on mielisairas elämään lopu asti .

visitor

Ingressissä paha typo. Järäjäoikeudessa.

Kurvinen Jari

Nyt ei ainekaan tarvitse koskaan kotiutua.

Reikä

Expressenin sotareportteri Magda Gad’in mukaan Afganistan on se maa maailmassa jossa naisen asema kaikkein huonoin, pikkutyttöjä myydään panopuiksi ja pahonpideltäviksi vanhoille äijille jne.
Miksi ihmeessä otamme juuri tällaisesta paskareiästä niin paljon porukkaa tänne rötöstelemään?

Anonymous

Kysy Sipilältä?

rocky

Juha ei pysty järkytykseltään vastaamaan…

Anonymous

jospa tähän afgaani rikkauteen on syyllinen afgaanivaltuutettu nasima razima joka on vokkipisneksellään tienannut veronmaksajien rahoja n.280000e,että tervetuloa vaan lisää pakolaisia suomeen,nasima iloitsee

ihmettelijä

Yksi nolla jäi puuttumaan.

Anonymous

tosiaan 0 puuttuu, ihmettelijä

Maikki

Toi on kyllä jär-KYTTÄVÄVÄN HYVÄ KYSYMYS‼️ Ja miksi me ei oteta niitä väkivallan runtelemia kaiken toivon menettäneitä tyttöjä ja naisia, vaan nää raiskaavat paskapäät tänne täysihoitoon⁉️

Mentors

Massateloitukset alkakoon. Suomeen tunkeutui 0.2% aitoa pakolaista, loput valehtelijoita. Varkaita, raiskaajia ja murhaajia. ULOS, tai hautaan. Ja ne 0.2%, heidän maissaan ei enää ole sotaa eikä turvatonta, joten voivat hyvin lähteä kotiin TÖIHIN.

kanander

”Mallimatut” näyttävät olevan järkiään rikollisia. Eikö Ryynipyyssä Säynätsalon kaupunginosassa ollut joku raiskausjuttu? Onko tämä nyt se juttu vai joku muu?

Bagelström

Missä on Juha Sipilä kun pojat käyttää vihamunaa puheen sijaan? Alkaa olemaa puheet puhuttu huijari lentokone hinuri. Pääset samaa koppii näide elikoiden kanssa maanpetturi katotaan mitä tekevät uittavatko vihapuhetta huulessa vai tuleeko erilaista hammastahnaa PERKELE!

Taas äimän käkenä

Meni juomat väärään kurkkuun kun luin KULTAMUNAsta uudistetun ja kehitetyn nykypäivään päivittämäsi uuskielen termin VIHAMUNA.
Kultamunista kuoriutuu vihamunia ympäri Suomea, uskallammeko enää viettää pääsiäistä?
Ps. Yksi vihamuna tulee bumerangina takaisin Saksasta, Mykkänen onnesta mykkänä saadessaan voimavaran takaisin ikielatukseen.

rocky

Sipilän moraali tulee hyvin selväksi siinä kun on niin vitun vihreä että ajelee Teslalla mutta sitten lentelee myös yksityiskoneella.

Van, Mie

Elä unoha, että Sipilä tykkää nuorista lihaksikkaista tummista pojista. Seventeen on kuulemma suosikki-ikä.
Semmosia se haluaa kotinsa täyteen.

Särmääjä

Noniin Yle ja muut mediat lisää vaan niitä matumaskottien nyyhkytyksiä uutisiin niin saadaan hyvät kuvat aina näihin raiskausuutisiin niistä.

Anonymous

reippaat urheilijanuorukaiset ovat vaan reenanneet yöjuoksua.

Pena

Monikulttuurista rikkautta keski-suomeenkin. Lähtenyt leviämään pk-seudulta nämä monikulttuuriset tapahtumat.

Juha Sipilä

Vihapuhe on rikos ja olen shokissa.

Anonymous

vai hiustenleikkuutakin tehty,minä se en antaisi muslimin tehdä leikkuuta hiuksiin,se leikkuu voisi olla viimeinen jos se tehtäisiin kurkun kohdalta kuten eräs teki marokossa 2 telttailijalle,säästöä tulisi siinä mielessä että yksi leikkaus riittää pitkäksi ajaksi mutta valitettavasti ilman päätä.

huugo

Nämä maskotti uutiset naurattavat AINA niin saatanasti. Valtamedian ja mm. vartiaisen ylistämä ja luoma kupla Suomen kestävyysvajetta paikkaamaan tulleista hyvätapaisista koulutetuista pakolaisnuorukaisita poksahtaa yksi toisensa jälkeen haisevan paskalietteen tapaan noiden naiivien ja hölmöjen suvakkien ja suvakkitoimitteljoiden silmille. Että mä nautin.
Jyväskylä oli jo ennen matuvyöryä mutiaisten valloittama pikkukaupunki ja yksi persläpi maista tulevien tukikohta. pizzerioita ja kebab paikkoja oli kilometrin matkalla aivan helvetisti ja hintasota sen mukainen. En koskaan syönyt noissa halpis pizerioissa koska vaikka tekivät tuotoksiaan pimeästi, oli hintataso sitä luokaa että mm. jauhelihapizzasta ei tiennyt mitä se todella sisälsi. Suosin rossoja tai vastaavia, jossa karvakädet eivät puuhastelleet.

Anonymous

On myös paikallislehellä pitkät perinteet asioitten pimittämisestä, ei ole ollut juttuja matujen huumejengeistä tms.

Anonymous

Jutussa on perustavanlaatuinen ongelma. Mitään luotettavaa lähdettä näille väitteille ei ole mukana jutussa joten miten tällaista voisi esim. jakaa minnekään? Foorumeilta tulisi bannit ja riski rikossyytteestä jos juttu onkin fake news yms. Kukaan järkevä ei halua tätä jakaa mihinkään joten jos juttu pitää paikkansa koko tapaus ( sekä PT-media) saa minimaalisen huomion tämän ongelman takia. Jos tosi juttu niin juosten kustu.

Anonymous

Halusin vain kiinnittää huomiota tuohon ongelmaan jakamisen ja mediahuomion yms. suhteen. Jos mitään kuvaa tms. ei ole mahdollista saada niin ei voi mitään. Kiitos vastauksesta ja jatkakaa hyvää työtä!

Anonymous

Oleellinen lisäys uskottavuuden kannalta.

Anonymous

Eiköhän tämä ole luotettava lähde.

Anonymous

Joo mut nää tekee törkeen hyvää safkaa! T: Riku R.

Anelma ilman unelmaa

Juu, näin olen ymmärtänyt. Paikalla oli ihmisiä ja tuli juttua turvapaikanhakijoista. Minä puhuin niitten rikoksista ja raiskauksista, ja siitä kuinka turvaton olo minulla on asua VOK:in vieressä. Toinen taas kehui kuinka hyviä falafelpyöryköitä he ovat hänelle tehneet, ja muut myötäilivät, vaikkei olleet syöneetkään heidän kanssaan.

Sam Colt

Käräjäoikeuden jäsenistä yksi on mies ja muut neljä naisia. Perinteisesti akateemiset naiset ymmärtävät paremmin pikku hullutuksia, niin että odotettavissa on vertauskuvalliset sakot ja muutama tuntia yhdyskuntapalvelua lastenkodissa.
Valtio tietysti maksaa kaikki kulut ja korvaukset.

Satunnainen kävijä

Onkohan sinulla varmasti oikeat lehtijutut yhdistetty oikeisiin nimiin?
Syytteessä ovat siis Abbas Mohammad Ramazan ja Parvi Arkan. Linkittämäsi Jämsän Seudun jutun mukaan kuvissa ovat Arkan Parvi ja Hama Abbas. Onko siis Abbas Mohammad Ramazan sama henkilö kuin Hama Abbas?
Toisaalta sitten kirjoitit: ”Abbas on ollut pitämässä mummoille seuraa paikallisessa vanhainkodissa. Hän ei ollut mikään turha mies, osasi myös leikata nurmikkoa. Mylös vanhusten hiustenleikkuuta on harjoitettu, asiasta kertoi Iltasanomat rauhanartikkelissaan.”
En ymmärrä, mistä tuo ruohonleikkuu tuli. Jämsän seudun jutussa kyllä sanotaan alussa: ”Abdul Husein tulee töistä kotiin. Suomen kieli on vielä heiveröistä, mutta ruohonleikkuri kuuluu sanavarastoon. Tänään hän on ollut ajamassa ikääntyneen pariskunnan nurmikkoa.”, mutta Abdul Hussein kai on eri henkilö kuin Hama Abbas.
Toisaalta sitten mainitsemasi hiustenleikkuu tulee kai linkittämästäsi Ilta-Sanomien jutusta:
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005621201.html?fbclid=IwAR1MWiC-rxpsfHmi2gtoTVg3D1X3utWqzL-tlbi3Dv9P80nRTrKpwj1F1JE
Siinä on kuva, jossa Mohammad Abbas -niminen henkilö leikkaa vanhuksen tukkaa Sipoossa palvelutalo Elsiesssä. Tarkoitatko, että Jämsän Seudun jutussa mainittu Hama Abbas on sama henkilö kuin tämä Sipoossa puolitoista vuotta myöhemmin vanhuksen tukkaa leikkaava Mohammad Abbas ja että kumpikin olisi nyt Jyväskylässä syytteessä oleva Abbas Mohammad Ramazan?

Anonymous

Sekä Jämsän Seutu että Keskisuomalainen ovat hiljaa tapauksesta. Metoo hengessä Keskisuomalaisessa jo pari päivää ollut juttua kuinka lumiauraaja ehdottanut luonnossa maksamistä. Tänään kysellään onko moni kokenut seksuaalista häirintää.
Oma johtopäätökseni on että useampiakin matujen tekemiä raiskauksia on toimituksen tiedossa ja nyt on syytä suomalaisia haukkua entistäkin suuremmalla innolla. Uutisen ei tarvitse olla totta kunhan läpi menee riittävän monelle.
Valhemedian saastatoimittajat jotka valheitaan levittävät jatkuvasti ovat enemmän syyllisiä raiskauksiin kuin nämä itse tekijät jotka tuskin edes ymmärtävät miksi olisi väärin vihollisen naisia raiskailla.
Myös jokainen näitä puolueita jotka maahan tuovat vihollisia raiskaamaan suomalaisia lapsia on itse syyllinen lasten joukkoraiskauksiin, ei voi pitää semmoista muuna kuin lasten joukkoraiskaajana, mikäli on edes jollain tapaa järjissään ja yhteyden tajuaa.