Yksi Oulun raiskaajista kiinni Saksassa

Oulun poliisin tiedotteen mukaan kansainvälisesti etsintäkuulutettu Aldhulaiei Qayssar Mohsin Sbahi on otettu kiinni Saksan poliisin toimesta eilen keskiviikkoiltana klo 21 aikaan.

Sbahi tavattiin Saarbrückenin kaupungissa. Tällä kertaa kiinniotto lienee oikea. Tiedotteen mukaan Sbahi saadaan siirrettyä tammikuun aikana Suomeen, jolloin kuulustelut hänen osaltaan saadaan käyntiin. KRP laittoi Sbahin ennen joulua Europolin etsityimpien listalle.

Oulun raiskausryppäässä riittää vielä joksikin aikaa tapahtumia. Mitään käräjäpäiviä ei ole laitettu vielä lukkoon. Pt-media seuraa tilannetta.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Me too rules
Me too rules
3.1.2019 14:01

Kohta se on taas vapaana.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
3.1.2019 14:38
Vastaa...  Me too rules

Juu, päästävät ”ihan vahingossa” menemään.
Eipähän sitten ainakaan lavertele ringin suomalaisista.

Paavo
Paavo
3.1.2019 16:34
Vastaa...  Nestori Lundahl

Just, aivan niin. Ja mitä muuta ne äänet on sinulle kertoneet? että ei se pikkulikkojen raiskaaminen oikeastaan niin paha juttu olekaan?

mr huu
mr huu
3.1.2019 14:34

Tulee hakemaan Kela korvaukset ja sitte taas lähtee reissuun

Markonaattori
Markonaattori
3.1.2019 14:43

Eli se oli siis Saksassa aiemmin vangittuna ja vapautettiin, muuten aikamoinen sattuma jos löytyy Saksasta.

N.N.
N.N.
3.1.2019 15:11

Outo tapaus kaikenakaikkiaan.

Rasismia!!!
Rasismia!!!
3.1.2019 15:22

Muslimi lapsenraiskaaja ehti MELKEIN Ranskaan, missä muslimi lapsenraiskaaja olisi jälleen kerran valehdellut nimensä ja etsinyt ”turvapaikkaa” jotta olisi kunnon lapsenraiskaajamuslimina voinut jatkaa lasten raiskaamista. Montakohan lasta lapsenraiskaajamuslimi ehti raiskata Saksassa ollessaan..? Maksoikohan KELA automaattisesti lapsenraiskaajamuslimille sossurahaa jolla lapsenraiskaaja kustansi pakomatkansa sekä kaikki kulunsa Saksassa lapsia raiskatessaan? Ei kai vaan KELA ole jättänyt muslimi lapsenraiskaajaa ilman korvauksia sen takia että lapsenraiskaajamuslimi on vain harjoittanut uskontoaan?

Aatu-vainaa
Aatu-vainaa
3.1.2019 16:24

40-luvun ryhtiliikkeen aikaan, ei tällä jäppisellä olisi tullut mieleenkään lähteä Saksaan. Hooton-suunnitelman toimivuudesta kertoo, että tällaiset kierosilmät saa nyt hyppiä pitkin Eurooppaa.

ripa
ripa
3.1.2019 20:11
Vastaa...  Aatu-vainaa

40-luvun natsismi tappoi kymmrniä tuhansia teinityttöjä. Jotkut epäilemättä myös raiskattiin. Tv-dokumentissa latvialainen vanha natsi kertoi ensin raiskanneensa ja sitten tappaneensa 16-v. tytön aikoinaan.

Valtsu
Valtsu
3.1.2019 22:02
Vastaa...  Aatu-vainaa

Joo, juuri kansallissosialismi on se mitä kaivataan. Niin kauan kauan kuin kaltaisesi urpot mesoavat, meidät kaikki islamisaation vastustajista on helppo leimata hörhöiksi. Kumpi lähtee, sinä vai minä?

nukkuuko poliisi
nukkuuko poliisi
4.1.2019 10:49
Vastaa...  Aatu-vainaa

Niin, olen ihmetellyt, että mitä tuo kieroaivo tekee saksassa. Melko määrätietoista liikkumista ympäri eurooppaa ja kelarahaa tosiaan varmaankin nostelevat. Mutta ajatukseni ihmetys on se, että mitä tyyppi tekee saksassa ja niin nopeasti kulkee siellä kun vanha tekijä.
Poliisin olisi syytä tutkia nyt tuon kulkemisen syyt ja yhteydet, sillä ajattelen, että kyseessä on hyvinkin euroopan laajuinen roskajoukko, jotka raiskaavat lapsia. Ei tuo sairas kulkenut vailla päämäärää vaan päämääräisesti jonnekin.
Surullista ajatella että koneisto ei tee mitään kun pedot saalistavat lapsia.

Automies
Automies
3.1.2019 16:49

Yksi hyvä syy sille miksi kaikki, aivan kaikki rikoksiin syyllistyneet turvapaikanhakijat tai millä tahansa muullakin nimellä/tekosyyllä Suomeen tunkeneet ihmehiihtäjät pitäisi karkoittaa on se ettei näillä ihmisillä ole mitään funktiota Suomessa edes teoriassa.
– Kuka haluaa palkata jostain raiskaamisesta tuomitun tyypin joka ei edelleenkään osaa välttämättä lukea tai kirjoittaa eikä edelleenkään puhu Suomea tai jonka koulutuksessa on koko koulutuskaaren menevä aukko?
Entä mikä ihmeen ”velvollisuus” on meille muille kasattu näiden ihmisten elättämisestä, varsinkaan vielä sen jälkeen kun ovat tehneet jo temput?
Näiden ihmisten käyttöarvo mihinkään hyödylliseen Suomessa on täysin NOLLA.
Suomessa on ihan riittävästi tuomittuja rikollisia omastakin takaa eikä yhtään tarvita enää lisää.

K.L.
K.L.
3.1.2019 17:23
Vastaa...  Automies

Ei meillä ole MITÄÄN velvollisuutta elättää noita hiippareita,meille vain uskotellaan että ”pacta sunt servanda”mutta oikeasti ne sopimukset on tallottu jo 2015.Tämä Aldhulalei ei ole meidän elätettävä tekemisiensä(eikä muutenkaan) jälkeen hyi hitto,postimerkki peffaan ja kotimaahan!Iljettävää touhua.

Netekeetörkeensiistiisafkaa
Netekeetörkeensiistiisafkaa
3.1.2019 18:15
Vastaa...  Automies

”Kuka haluaa palkata jostain raiskaamisesta tuomitun tyypin joka ei edelleenkään osaa välttämättä lukea tai kirjoittaa eikä edelleenkään puhu Suomea tai jonka koulutuksessa on koko koulutuskaaren menevä aukko?” Vastaus: RIKU RANTALA

Kaitsu
Kaitsu
3.1.2019 20:52
Vastaa...  Automies

Jaa,kukako kukako haluaa palkata..No,Yle,Spr näin muutamia mainitakseni..Tiedä vaikka olisi ylen ”uutisten”lukija telkkarissa parin vuoden päästä..

Anonymous
Anonymous
3.1.2019 19:57

Hotelli huone valmis.Älä tarjoa matule suomalais paska ruoka .5 Kerta päivässä rukous huone pitää olla siisti .Kuffari palvelee kiltisti ,Älä ole rasisti .Viha puhe on rikos .

Anonymous
Anonymous
3.1.2019 23:07

Meinasi päästä rikkaus pakoon mutta nyt se ei kyllä lähde maasta enää millään.

Antero Kotiranta
Antero Kotiranta
4.1.2019 01:49

Niin eihän se oikeesti ollut Interpolin listalla…. Son paska puhetta että olis kansainvälisesti ollut haussa….Tuskin saadaan elävänä Suomeen vaan tapahtuu jotain dramaattista jälleen… Tieto lisää tuskaa…

huugo
huugo
4.1.2019 05:13

Melko vapaasti nuo saavat suhata pitkin Eurooppaa. Oliko tällä ihmisjätteellä jo Suomen passi. Kunniakansalainen nostaa syytteen ja Suomen valtio maksaa henkisistä kärsimyksistä reilut korvaukset, koska mukana on rasismi näkökuma. Turkin lahja Suomelle ja hyvästä uudenvuoden puheesta Suomen presidenttiä rajusti arvostellut vihreä Ozan Yanari rientää avuksi, ja vaatii välikysymystä tapauksen johdosta. Nyt tämä paskaläjä raahataan takaisin Suomeen ja veronmaksajien rahaa palaa vitunmoisia määriä, kun huippujuristit kilvan rientävät avustamaan rahankiilto silmissä. Tuolle voisi sattua myös ”vahinko” vankeudessa niin säästyttäisiin paljolta. Myös tuo Turkkilainen voisi painua takaisin Turkkiin ja arvostelemaan oman maansa persidenttiä.
https://www.is.fi/politiikka/art-2000005954138.html

Tuleva kevään äänestäjä
Tuleva kevään äänestäjä
4.1.2019 07:38

Jonkun kuukauden ehdollistahan nuo ulkomaalaiset raiskarit yleensä saavat tuomioksi ” Demla toimii”
ja Sippilä & Orppo akseli tukee !
Sitten kela mammalta ”kultareunainen kelakortti lahjaksi” ja eikun paanalle !