Nuorukaiset ampuivat ilotulitteita terveyskeskukseen

Sama viisu joka uuden vuoden jälkeen. Rakettien pauke jatkuu pitkälle tammikuuhun. Tulitukseen keksitään uusia ulottuvuuksia, kuten vaikka ilotulitteiden ampumista terveyskeskuksen sisälle.

Södertäljessä uusruotsalaiset nuorukaiset käyttivät innovatiivia apunaan ja keksivät aivan uuden tavan ampua ilotulitusraketteja. Nimittäin nuorukaiset ampuivat raketteja terveyskeskuksen sisälle. Poliisi sai useita soittoja torstai-iltapäivällä klo 16.00 aikaan, että tilanne Ronnan ongelma-alueella oli karannut kokonaan hallinnasta. Sairaanhoitajat eivät pystyneet vastaamaa tulitukseen ja raketteja sinkosi päin terveyskeskuksen ovea ja muutama sisällekin.

Kun poliisipartio saapui paikalle oli rakettikeskitys ohi. Terveyskeskuksen aula oli täynnä ruudinsavua kuin Lähi-idässä konsanaan. Arvion mukaan kymmeniä raketteja oli ammuttu päin terveyskeskusta. Kukaan ei onneksi loukkaantunut.

Kohta tämän jälkeen samoilla hoodeilla Genetan ostelukeskuksessa keksittiin kohteeksi kauppa. Sen ovea kohti suunnattiin uusi rakettikeskitys. Tässäkään tulituksessa kukaan ei loukkaantunut.

Poliisi suoritti alueella useita henkilötarkistuksia, mutta mitään sellaista, jota voitaisiin liittää rakettikeskityksiin ei löydetty. Asia kirjattiin sinikantiseen vihkoon järjestyshäiriönä eikä ketään otettu kiinni epäiltynä teosta.

Polisen

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
markkatakaisin eroeurosta

Odottappa jos kantaväestöön kuuluva erehtysi heittämään vaikka tupakannatsan päin moskeijaa, niin selli kutsuisi.. luultavammin tulis päälle vielä ”mystinen” sellikuolema.

pens

Poliisi ei koskaan ota ketään kiinni kun on kyse ulkomaalaisista.
Maailma on seonnut. Kansakuntien yhtenäisyys rakoilee jokaisessa länsimaassa. Länsimaiden armeijat eivät saa rekrytoitua sotilaita. Kukaan ei ole kiinnostunut puolustamaan monikulttuurista kansakuntaa, jossa muslimit terrorisoivat kantaväestöä eliitin ja poiiisin suojeluksessa. On ihme, että kukaan valkoinen haluaa tehdä lapsia tällaiseen monikulttuuriin jossa ulkomaalaiset terrorisoivat kouluissa eikä kukaan voi tehdä mitään. Se on heti poliisin ja eliitin mielestä rasistinen viharikos, jos valkoinen katsoo väärin muslimia.
Miksi maksaa veroja kun kaikki menee ulkomaalaisille ja oman maan kansalaiset on paarialuokkaa eliitin ja poliisin ikeessä? Kirkko ja kaikki instituutiot ovat hylänneet valkoset ja kumartava muslimeille.
Eurooppa ja Usa on menetetty. Länsimaisella kulttuurilla ei ole tulevaisuutta ja siitä saa kiittää eliitti. Sota tulee ja se tulee olemaan sisällissotana jakautuneen valkoisen kulttuurin lopullinen tuho.

Anonymous

tähän tietyt tahot ovat varmaan pyrkineetkin,valkoiset pois maailmankartalta,tää kaikki ei voi olla sattumaa mitä suomessa ja maailmalla tapahtuu

Automies

Kaikista järkyttävintä on totaalinen hiljaisuus Etelä-Afrikasta.
– Vaikea edes uskoa miten hiljaa kyseisestä maasta ja siellä tapahtuvista karmeuksista ollaan länsimaisessa mediassa?
Onneksi Venäjä nyt ottaa noita valkoisia maanviljelijöitä edes jonkin verran turvaan maahansa ja on ilmeisesti suunnitellut asuttavansa heidät Etelä-Venäjälle viljelemään.

Anonymous

venäjä ottaa afrikasta ne jotka osaa ja tekee töitä,suomi ottaa taas ne jotka ei tee eikä osaa tehdä töitä vaan osaa vain lisääntyä ja olla loisina maassa

tuliaiset_mukana

Ebolaa epäillään ruotsalaisessa sairaalassa! Että tuliaiset on mukana näillä kehitysmaista tulevilla.
Ja kun se ebola sattuu olemaan sairaus mihin ei ole missään hoitoa.Koska sitä länsimaissa ei aiemmin ole ollut sitä tautia,niin ei ole kehitelty rokotettakaan siihen.Mutta se on tappava tauti.

RikastajaStubbelo

Tässäpä on syy miksi Suomeen puuhataan ilotulitteiden myyntikieltoa. Sama terrori tulee tänne, mutta hiukan viiveellä. MaTu rahtaajat ovat huomanneet tilanteen ja raketit kielletään täällä. Kiellolla ei ole mitään tekemistä pauketta pelkäävien eläinten tai rakettien aiheuttamien vammojen kanssa. Saatiin vaan aktiivisella media ohjauksella tyhmät/aivottomat kansalaiset kirjoittamaan nimiään kansalaisaloitteeseen ja homma ei mitenkään näytä siltä, että MaTu:jen takia rakettien myyntikielto oikeasti on pakko saada voimaan täällä.
Saahan vähän fiksumpi kaivettua raketeista ruudit ulos ja tehtyä isompia pommeja, mutta harvan MaTu:kan ymmärrys/osaamainen riittää siihen.

Minä

Ilotulitteissa käytettävää mustaaruutia on itse asiassa helppo tehdä, jos vaan tietää miten. Se ei ole erityisen tehokasta räjähdettä, joten sen arvo pommina on hieman heikko. Saa sillä kyllä kuuluvan mäjäyksen aikaiseksi ja voi aiheuttaa rumaakin jälkeä, mutta pahaa jälkeä kaipaavan tulee hankkia selvästi voimakkaampia räjähteitä.

Nestori Lundahl

Viidennen kolonnan miehenä, koodinimi S+C+KNO3 2:3:15, jään mielenkiinnolla odottamaan milloin oppivat.

Automies

– Sinä ehdit toteamaan saman kaikista nopeiten.
Tuo ilotulitusrakettien myyntikielto johtuu nimenomaan vain ja ainoastaan Mamutuksesta. Kun katsoo Ranskaa, Saksaa tai Ruotsia ja sitä miten etenkin uudenvuoden aikana mutta aikalailla nykyään jo ympäri vuotta kaikki paikat näyttävät sotatantereelta niin ei ihme että rakettien saatavuutta koetetaan rajoittaa.
Taas yksi hyvä ja hauska perinne pilataan kantaväestöltä, lista on loputon ja jatkuu vain koko ajan.
Yhä enemmän ja enemmän rajoituksia, lainsäädäntöä, vakoilua ja kaikkea mahdollista lisätään nyt kun eri länsimaihin on ensin tuomalla tuotu, hakemalla haettu ja maksamalla maksettu ongelmia joita ei ennen ollut.

Anonymous

heti laitan nimeni kansalaisaloitteeseen missä toivotaan totaalista matujen poistamista suomesta

Kaitsu

Juuri näin!Mutta ei niistä mitään ruutia kannata tyhjentää..Kas kun lannoitteita saa ostaa vapaasti kaupasta..Ja dieseliä myös..

Ehkä Muhametti oli homo

Nämä kädelliset alkuasukkaat eivät tunne muunlaista elämäntapaa. Ruumiinosien pitää irtoilla, verta valua joka päivä ja ruudin tuoksu saa pippelin kovaksi raiskauksia varten.
Jos katsotaan millainen on tilanne niden kotimaissa niin ei paljon parempi. Ne muka lähtee sotaa ja vainoa pakoon mutta ovat itse sen sodan aloitteellinen osapuoli. ”Yksittäistapauksia” huutavat maanmiehensä jotka ovat päässeet kantaväestön lemmiksiksi, ”Pieni vähemmistö rosuistamme”. Mutta sitä huolimatta ne eivät saa niitä kuriin kotimaissaan eivätkä uusissa asuinmaissaan.
Missä vaiheessa euroopan kansat todella havahtuvat siihen että nämä kädelliset alkuasukkaat eivät ymmärrä muunlaista elämää. Ja että ne pitää kaikki häätään maista pois, ennenkuin rauha palautuu.

Jones

Nythän ilotulitteet pyritään kieltämään, siksi ehkä etteivät siirtolaiset saa rakennettua niistä pommeja ja muita terroristiin sopivia asioita.

Alarik Lundin

Sairaanhoitajat tulee varustaa ilotulitteilla, rautaputkilla, kaasulla ja käsikranaateilla, jotta voivat reagoida uhkatilanteisiin aina oikein mitoitetulla vastavoimalla.

alkuasukas

Amerikassa tilanne on toinen lähes kaikki siirtolaiset ovat Kristittyjä ja puhuvat eurooppalaisia kieliä ei heillä ole kiire laittaa moskeijoita ja shariaa pystyyn. Eurooppa on paljon hölmömmässä tilanteessa vaihtaisin heti Eteläamerikan siitolaisen täälläolevaan muslimiin vaikka kaksi yhdestä välittömästi.

Pena

Insinöörit siellä vain testailivat avaruusrakettien prototyyppejä. Jostain syystä lähtösuunta oli terveyskeskuksen sisälle. Varmaan joku laskuvirhe sattunut.

tutkija

Tuo on pistänyt miettimään että miksi poliisi on niin tumpelo kun pitäisi näitten raketti insinöörien tekoja selvitellä. Millä saa jonkun kääntymään omaa kansaa vastaan.