Junes Lokka (Asyl) Euroopan parlamenttiin

Sinivalkoinen mies euroskuntaan, Junes Lokka (Asyl).

Oululainen kunnanvaltuutettu Junes Lokka (Asyl) pyrkii ensi kevään eurovaaleissa Euroopan parlamenttiin eli euroskuntaan. Eurovaalit pidetään 26.5.2019.

Jotta Lokka pääsee ehdokkaaksi tarvitaan vähintään 2 000 allekirjoitettua kannatuskorttia. Kannattajakortit tulee olla kerätty 16.4.2019 mennessä, jolloin ehdokashakemus jätetään.

Jos tarvittavat allekirjoitukset saadaan niin sen jälkeen Lokan paikka Brysselissä lienee aika selvä.

Monokulttuurin työryhmän kanssa ollaan sovittu, että jos Lokka pääsee Brysseliin niin sen kunniaksi pyritään tekemään känni-skriimi Euroopan komission puheenjohtajan Jean-Claude ”Druncker” Junckerin kanssa.

Lataa tästä kannatuskortti ja kerää siihen 1-7 allekirjoitusta. Sen jälkeen lähetä se Junes Lokalle osoitteeseen:

Junes Lokka
Oulun kaupungintalo
Kirkkokatu 2a
90100 Oulu

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.