Junes Lokka (Asyl) Euroopan parlamenttiin

Sinivalkoinen mies euroskuntaan, Junes Lokka (Asyl).

Oululainen kunnanvaltuutettu Junes Lokka (Asyl) pyrkii ensi kevään eurovaaleissa Euroopan parlamenttiin eli euroskuntaan. Eurovaalit pidetään 26.5.2019.

Jotta Lokka pääsee ehdokkaaksi tarvitaan vähintään 2 000 allekirjoitettua kannatuskorttia. Kannattajakortit tulee olla kerätty 16.4.2019 mennessä, jolloin ehdokashakemus jätetään.

Jos tarvittavat allekirjoitukset saadaan niin sen jälkeen Lokan paikka Brysselissä lienee aika selvä.

Monokulttuurin työryhmän kanssa ollaan sovittu, että jos Lokka pääsee Brysseliin niin sen kunniaksi pyritään tekemään känni-skriimi Euroopan komission puheenjohtajan Jean-Claude ”Druncker” Junckerin kanssa.

Lataa tästä kannatuskortti ja kerää siihen 1-7 allekirjoitusta. Sen jälkeen lähetä se Junes Lokalle osoitteeseen:

Junes Lokka
Oulun kaupungintalo
Kirkkokatu 2a
90100 Oulu

Subscribe
Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Terhomatti Hämeenkorpi

Bra – sano´ ruottalainen!

PT kiitos hyvästä työstä

Lokka on ihan ok, mutta hei…
Eikö jotain järkeä tähän hommaan?
Hommassa pitää olla hyvät kyvyt perustella omia asioita ja saada muut samalle kannalle.
En vain mitenkään näe Juneksessa kykyjä siihen, vaikka onkin hyvin häirinnyt paikallispolitiikan homehtuneisuutta ja perseilyä.
Tosin, jos Junes valitaan niin toivotan menestystä, koska ei kukaan ole seppä syntyessään ja ties vaikka Juneksesta paljastuisi oikea seppä, jolloin olisin ilokseni väärässä.

Anonymous

Lokan tyyli on ainut toimiva tapa hyökätä EU-mafiaa vastaan. Erityisesti Juneksen realistinen suhtautuminen poliittiseen poliisiin ansaitsee täydet pisteet -hän ei sorru tyhjään lätinään mistään ”rehellisistä rivipoliiseista” (sic!) koska tietää niiden olevan mielikuvitushahmoja. Heikoin kohta Lokalla on liiallinen vihervasemmistosta höpiseminen joka on kokonaisuutta ajatellen täysin turhaa -SE VARSINAINEN VIHOLLINEN on nimittäin täysin toisella suunnalla, antifa ym. hörhöt ovat toki vittumaisia ja ärsyttäviä mutta eivät syyllisiä meneillään olevaan kaaokseen. Varsinaiset perkeleet löytyvät ns. eliitin joukosta -suomessa tämä tarkoittaa kokoomus, RKP, keskusta ja siniset puolueita ja niitä lobbaavia suur-yhtiöitä. Edellämainitut ryhmät ovat niitä jotka suomen väestönvaihtoa ja kansallisomaisuuden ryöstöä ylläpitävät.

A-V Tolkkuvirta

Jos vaihtoehtoina on Lokka vs. kuka tahansa valeoppositiolainen eli persu niin eihän siinä tarvitse miettiä.
Mutta eihän ne vaihtoehdot siihen sentään jää.
Juneksen lahjoja tarvitaankin juuri siinä missä hänellä on lahoja – siinä mitä hän nytkin tekee.
EU tason vaikuttamista, tai edes trollaamista varten tarvitaan henkilö joka syvällä tasolla ymmärtää miten maailma toimii.
Suomessa esim. sen tyyppisiä ketkä kirjoittavat Vastavalkeaan.

tästä se lähtee

Junes on kyllä hyvä mies moneen, mutta minusta hänelle tulisi antaa journalismin alueelta jokin tehtävä. Esin. Ylen pääjohtajan paikka.
Sieltä käsin hän voisi potkia pois epäkelpoja, poliittisesti suuntautuneita toimittajia kuten Trumppi tekee omassa hallinnossaan.
Junekselle ja sen VAIMOlle (?) myös jotain fiksua ja ohjaavaa tekemistä.
Laurasta Pääministeri ja Halla-ahosta sisäministeri. Ulkoministeriksi sahamies Hakkarainen.
Kyllä olisi jo melko hyvä SUOMALAINEN juttu. Valtiovarainministeri…hmm.. Olli Immonen.

Anonymous

junes ja juncers väittelemässä matuinvaasiosta monokulttuuri fm:ssä,odotellaan, tulee varmaan paras mono fm.

toni lajos

Tuntuu toiminnan mieheltä, toivotaan menestystä

Anonymous

Toiminnan mies kyllä mutta kun politiikassa pitää osata puhua vakuuttavasti ja käyttäytyä asiallisesti. Eduskuntaan äänestäisin mutta en Brysseliin näistä puutteista huolimatta.

hoopo

Äänestämällä ei voi enää vaikuttaa ja demoratiaa ei enää ole. Kaikki keinot eliitin kampittamiseen on käytettävä. Eliitti ei kunnoita vaaleja vaan Eurooppaa hallitsee vaaleissa valisematon kasvoton eliitti. Myös boikotoimalla voi vaikuttaa. Verorahojen maksuun vaikuttamalla voi vaikuttaa siihen, että kaikki ei mene ulkomaalaisille elintasopakolaisille.
Samalla koko Suomen maanpuolustustahto murenee ja se tietää Suomen menoa. Kuka haluaa palvella armeijassa joka syö vihanneksia ja joka ei tee mitään kun 35000 ihmistä ylittää rajan? Ja nämä ihmiset raiskaavat ja tappavat koko ajan kiihtyvään tahtiin Suomalaisia.
Homma menee niin, että eliitti ei kuuntele – kansa äänestää koko ajan radikaalimpaa kaveria. Sitten kun radikaalitkaan kaverit ei saa mitään aikaan, usko eliittiin menee lopullisesti koko keskuluokalta ja se tietää sotaa.

Bravo Suomen uljaat puolustusvoimat!!!

Tekihän se meidän armeija nyt sentään jotain silloin 2015 invaasiossa Tornion rajalla:
Kantoi matujen laukkuja Ruotsista Suomeen.

kova 1.8 miljoonan tavoite

Ja SSS-porvarihallituksen sisäministeri Orpo sekä Sipilä johtivat bussiarmadaa, joka haki turvallisesta Dublinmaa Ruotsista pakolaisbisneksen ja ulkomaisen halpatyön Suomeen rantauttamisen arvotavaraa varusmiesten turvatessa kokoomuksen ja kepun veronmaksajien rahoilla pyörivien bisnesten raaka-aineeksi. Valtiovarainministeri Alexander Stubb vielä hieroi käsiään ”kliffaa hei, me tienataan tällä!”.

T

Taisi olla niin että ainoa joka tienasi tuolla matuvyöryllä oli Alexander Stubb kavereineen. Kansan joutuessa maksumieheksi. Kuten aina.

Onneksi isoisät eivät veteraaneina nähneet tätä rappiota

Epäilen että hallitus leikki ”junaa” samaan aikaan, kun turhapaikantulijoiden laukkuja kanniskeltiin puolustusvoimiemme puolesta.
Jos häpeään voisi kuolla….

Sensuroimaton Totuus

4.9.2014 allekirjoitettiin laiton isäntämaasopimus DEEP STATE johtoisen USA:n kanssa.
Heti vuoden 2015 alusta miehitysjoukkojen siirto suomeen alkoi .
Syys-lokakuussa suomen puolustusvoimia nöyryytettiin Haaparanta-Tornio rajalla armeijan johdon istuessa peukalo perseessään.
Kaikki oli 100% suunniteltua. Meidän omat johtajat ovat pettäneet joukkonsa eikä sitä tulla antamaan ikinä anteeksi. Kyseessä on yksiselitteisesti maanpetos joka ei vanhene koskaan.

Oravan vaiko miehen muisti

Ja samat persut mitä seuraavaksi vielä uudelleenkin valitaan eduskuntaan olivat jees-miehinä siinäkin, kansan selän takana tehdyssä tempusaa.

Varjohallinnon vallankaappaus

Tältä vähän vaikuttaa kun vasemmistoliiton ja kristillisten tapainen marginaaliryhmien etua ajava puolue on aina virhemarginaalin päässä Suomen suurimman puolueen asemasta tai suurimpana, ja saman puolueen puoluemogulille valtamedia (Yle, HS, IS ym.) ovat vielä monopolisoineet kannatusgallupkyselyt. Jokin haiskahtaa ja pahasti. No rahalla saa ja peltihevosvoimilla pääsee.

heijaa

Ja nyt poliisi kertoo (HS, Suomenuutiset), että omaisuusrikoksia ei enää selvitetä.
Ainoa mikä poliisia kiinnostaa on Suomalaisten mielipiteet. Kansa luottamus poliisiin laskee kuin lehmän häntä. Poliisi ei suojele kansalaisia vaan hyökkää ihmisiä vastaan jotka kertovat ulkomaalaisten rikollisuudesta. Ihmiset jotka kertovat asioista saavat pidemmät tuomiot kuin ulkomaalaiset raiskaajat.
Armeija ei tee mitään. Politikot eivät tee mitään muuta kuin valehtele valtamedian toimittajien ja poliisin kanssa Euroopan tilanteesta. Suomen eliitti on pettänyt kansan.

VuolleSetlementti

Hienoa! Kyllä äänestämme.

Saku

Sais Tajukangas tulla Helsinkiin vastaanottamaan kortteja tai pyytää jotain toista luotettavaa kuriiriksi, jos Junes ja Tiina ei ehdi tänne. En todellakaan luota Suomen Postin palveluihin !

Jaakko Paasimäki

Plus vastahan se Oulun kaupunginviskaali mikä olikaan uhitteli heittää Junes Lokalle tulevan postin lainvastaisesti roskiin kaupungintalolla, jokohan siitä on päästy sovintoon ?

Tammijärvi

Vittuillakseni valtaapitäjille äänestän Junesta, Junes uskaltaa sanoa, ja vielä ranskaksi, niin pitäisi
mennä perille, sillä keisarilla ei ole vaatteita.

petterinen

Mutta eikös se ollut että Junes ei enää saa postiansa kaupungintalolle vaan joku perkele ne hävittää?

Fläsy

Rahallisesti tuettu. Go Junes!

Kuiva nalli

Hyvä Junes!

miekku

Kuka selvittäisi mitä kautta turvapaikanhakijat Suomeen saapuvat? Ei kai Ruotsin raja vuoda, kun pääministeri Juha Sipiläkin tällä videolla sanoo, että vain Venäjän rajalta voidaan ottaa turvapaikan hakijoita? https://www.youtube.com/watch?v=W8qYiWUfhXg

Kolmannen silmän turkkulainen.

Mä tein tosi väärin kun jätin Junesta äänestämättä. Jos mä voisin kääntää kelloa taaksepäin niin tekisin tuon saman uudelleen. Anteeks, June.

Jihad Zipilä

Katos, ilmeisesti Freda33 kakkosessa on uusi lasti hepoa saapunut kun trollit jaksaa vaan painaa pitkää päivää. Lainasitteko pulverit Vasemmistoliiton varastolta vai onko hepobudjettiinne tullut Soroksen kassalta täydennystä?

Kolmannen silmän turkkulainen.

Moi Tiinu. 🙂 Johtuuko se Marokon-Juneksesta, kun aloit kännäämään yötäpäivää?

Yle Unkarin Median kimpussa Tai koko suomen valtamedian liberaali vasuri toimittajat miksi he nyt puolustavat juha sipilää kuin rakki koirat

ylen mielestä on todella okei että unkarissa on ilmeisesti liberaali vastamedia
Eli kansan ennemistön mielipidettä vastustava media
kuten yle suomessa kansan viholisena tuutaa tätä viher vasemistolaista propagandaa korvat sauhuten joka päivä kansalaistensa silmille ylen uutisissa todella puolueetomasti
kuten tänään unkarista
ja heistä todella paha kun siellä on **valtiolinen media **joka mukamas rajoitaa tiedon saantia
no mitäs itse yle tekee
mietikää vastapaloon suomen median toimitajien suhtautumista
vasta mediaan vaihtoehtomediaan suomessa
he eivät todelakaan haluaisi että ihmiset kaivavat faktoja sieltä vastapainoksi
ylen tiedon pimityksen valheisiin esim matut ja halituksen poliitiset virheeliset päätökset
faktat esim eriarvoisuuden kehityksestä suomessa köyhyys tulo erot vääristelevät työliisyys luvut
propaganda manipouloiduista gallubeista puhumatakaan
hehän nostavat herra jumala oikeusproseseja faktojen kertojia vastaan SUOMESSA
ja yrittävä tuhota noita vainoisan vastamedian talouden
tapaus Hanna humonen MV esim YMM JA 10 MUUT TAPAUKSET
ylen valtion ohjauksessa olevaa juha sipilän hallituksen perseen nuolentaa ja valeita maahan muutosta
samme ihastella joka uutis lähetyksesä ylellä
harvinaisen härskia hurskastelua suomen ylen taholta
puhdasta vasta propagandaa piste
kuka helvetti voisi tehdä tähän ylen paskaan
näiden ääri liberaali vasuri toimittajien informaatio sotaan omia kansalaisiaan vastaan stopin
esim lopetamalla ylen rahoituksen vero euroista
se vit.. yln toimittasja käpäilee unkarissa eikä kysy normi kansalaisilta mitään unkarin median luotetavuudesta miksei kysy
siksei kun koko juttu on ylen liberaali vasemmisto toimittajien vasta propagandaa vielä asteta härskimin mitä he unkarista väittävät
Unkarin valtamedia voisi tehdä vastapaloon faktoihin vedoten
samalaisen noita vaino jutun YLESTÄ
TOIVOTAVASTI TEKISIVÄT TAI JOKU ULKOPUOLINEN MEDIA EUROOPASSA
SE VOISI HERÄTÄÄ NÄMÄ YLIMIELISET YLEN PELLET KUPLASAAN
Suositelen lähetäkä unkarin valtamediaan juttuja kaikista ylen housu kintuissa kiinni jääneistä tehdyistä vale uutisista
eero mäntymaa tulee ensimäisenä mieleen ymm
niitä ylen pimitys vale juttuja on kymmeniä ellei satoja
jopa saku timonen pitää yleä vale mediana kun puhutaan
työlisyys poliitikan uutisoinista ylessä
ja se on kai jo aikaimoinen saavutus sinänsä
kun periaatessa saman aateen omat koirat alkavat puremaan lajikumpaneitaan
saku timonen haukuu juuri ylen toimittajia laiskoiksi
sipilän hallituksen propaganda toimistoksi kätyreiksi
jotka valehtelevat käskystä työlisyys luvuista ja talouskehityksestä suomessa
Eilen Yle julisti kuluneen vuoden ykkössaavutukseksi sen, että yli 100 000 ihmistä on saanut töitä. He ovat päässeet ihan oikeisiin töihin, kuten uutisankkuri Matti Rönkä sanoi vakavalla naamalla. Asian joomieheksi on saatu professori Heikki Hiilamo, jonka asiantuntijalausunnon mukaan tämä on todella hienoa.
Sama linja jatkuu muuallakin. Iltalehden vuosilistauksen mukaan riitoja aiheuttanut aktiivimalli tarkoittaa vain sitä, että mikäli työtön ei osoita riittävää intoa ja omatoimisuutta työllistymisensä eteen, hänen työttömyysturvaansa leikataan hieman.
Onhan se hienoa, että meille kerrotaan tätä hallituksen virallista totuutta jatkuvasti siihen malliin, että yhä useampi siihen uskoo ilman pienintäkään epäilyksen häivää. Kaikki epäilykset häviävät, kun vakuuttava uutisankkuri julistaa hallituksen saavutusten hienoutta ja iso lehti sanoo aktiivimallin vaativan vain pientä aktiivisuutta. Taustalla on tietenkin ajatus, että vain laiskat eivät viitsi mennä töihin tai olla edes aktiivisia työnhakijoita.
On ihan turha sanoa, että hallituksen työllisyystilastoissa on puolet ilmaa. On ihan turha todistaa se tilastografiikalla, sillä asia nyt vain on niin kuin hallitus sen kertoo ja asiantuntija mitenkään perustelematta vahvistaa. On ihan turha sanoa, että palkatonta työtä tekee jo lähes puoli miljoonaa suomalaista. Oikeita töitä hekin tekevät ihan samalla tavalla kuin ne 60 000 uutta osa-aikaistakin,

sipilä muuttui ylelle sanan vapauden messiaaksi kun hän mainitsi meitä taviksia arvostelevan vihapuheen

https://fi.wikipedia.org/wiki/Juha_Sipilän_ja_Yleisradion_toimintaa_koskeva_kohu_2016
Juha Sipilän ja Yleisradion toiminnasta nousi kohu marraskuussa 2016, kun Yle julkaisi Kansan Uutisten esille nostaman uutisen pääministeri Juha Sipilän mahdollisesta esteellisyydestä hallituksen Terrafame-kaivoksen rahoituspäätöksessä. Kohu laajeni, kun selvisi, että Ylen johto kielsi myöhemmin uutisoimasta enää asiasta laajamittaisesti. Lisäksi julkisuudessa on noussut esiin väitteitä, että Ylen johto on pidemmän aikaa taipunut Sipilän hallituksen painostukseen.[1][2]
ENSIN YLE Pitää juha sipilää sheidän sananvaputensa uhkana
mutta kun juha sipilä haujkuu suomalaisia viha puhujiksi huom matujen törkeiden rikosten arvostelun yhteydessä maahanmuutajia kohtaan takki käänty sata prosentisesti
Sipilästä tuleekin sanan vapauden suurin martyyri jota pitää lähteä oikein unkariin asti opetamaan heidän valtion mediansa edustajille
siis tämä YLEN Toiittajien toiminta
hipoo Umpi hullujen mielisaairaalan Potilaiden Käytäytymistä
aivopesu lobotomian Puna viher vasuriksi
toimittaja koulutusen jälkeen yliopiston tunneilla
Se viimeinen niitti normaalile aivo toiminalle maalais jäjen kadotukseen jonnekin vihreän lima kuplan helvetiin
syövätkö he ylen toimittajat päivälliseksi myrkylisiä aanali yhdyntä liukaste voiteita
sateenkaari viher vasuri suvakki feministi kumpaneidensa tarjoilemana
eli toisen media alan liberaali ehkä homon kanssa
vihereissähän on kai eniten homoja tai he ovat jotain sivareita tilastoissa *yli edustettuina*
vähän kuin matut rikostilastoissa heidän määräänsä nähden
mutta silti 40 000 matun elätäminen johon syydetään rahaa jäjetömiä summia suhtessa
kun 5.5 miljoona suomalaista saa muruja verratuna heihin ….hurstille ei mitään
mutta silti nyt ovat arvot kohdilaan
Tynkkysen video hakkasi hirmuiset katsojaluvut tiskiin – konkretisoi tylyllä tavalla, mihin arvopohja-Sipilän hallitus rahaa syytää
https://www.suomenuutiset.fi/tynkkysen-video-hakkasi-hirmuiset-katsojaluvut-tiskiin-konkretisoi-tylylla-tavalla-arvopohja-sipilan-hallitus-rahaa-syytaa/
Millä he oikesti ovat nämä nyky toimittajat saataneet tähän allenus tilaan
ja tähän ääri poliitiseen puoleeliseen akenda kuraan aivopestyä
ai niin SDP tarja halonen istu helsinkin yliopiston hallituksessa
ILMAN TAKA AJATUKSIA MÄDÄTÄÄ KOKO KOULUN ILMAPIIRI ÄÄRI SUVAKKI LIBERAALIEN TEMMELYS KENTÄKSI TAISTOLAIS LAKANA HOUSUT VINOSSA KOKOUKSISSA ILMAN MEIKKIÄ Kainalokarvat rehoitaen
KOSKA KUNNON HIPPI EI HALUA NÄYTÄÄ VIEHÄTÄVÄLTÄ SAATIKA EDES NAISELTA
HE HALUAVAT NÄYTÄÄ HIKISILTÄ MIEHILTÄ JA NIINHÄN HE NÄYTTÄVÄTKIN
SIIS YLIPAINOISILTA MIEHILTÄ JOITA TAFFEL SHIPSIT KIINOSTAVA ENITEN SOHAVALLA
JA KULUUMINEN JOHONKIN FAMINISTIEN RY hyn Jossa nämä öööT
tuntevat itsensä tärkeiksi
ja jossa saa rauhassa itkeä omaa tuskaansa kaltaisiensa ihanuuksien kera
https://www.google.fi/search?q=FEMINISTI+YLELLÄ&hl=fi&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjjrv_gzNffAhWJwosKHVFyD2UQ_AUIDigB&biw=1126&bih=684

Kokeillaan! On viimeiset H- hetket kyseessä. Vaan epäilen ettei auta enää, Eurostokoneisto jyrää päälle sanot mitä sanot

Turha siitä on jänkätä eli ”Junes juu” tai ”Junes ei”. Nyt ovat asiat sillä mallilla että kaikki hyvät neuvot ovat kalliita. Jos sinne kelpaa Junkkerikin nin kelpaa Juneskin. Siellä on kuitenkin pelattava pelisääntöjen mukaan eli käyttäydyttävä asiallisesti, muuten menee sörsseliksi eikä kukaan kuuntele.

Löfvén jankuttaa aina INNOVAATIOSTA, nyt sitä on saatu ja juuri oikealta taholta

Nyt Ruotsissa on innovoitu uusi ryöstötapa:
kaksi äijää käy takaapäin kiinni, toinen ottaa kuristusotteen uhrista ja toinen putsaa taskuista rahat, kortit, kännykän, kellon ja kotiavaimet. Sitten voidaan lähteä vaikka kylään!

kaarle

Lokka puhuu ranskaa täydellisesti ja englantia sujuvasti. Siitä on ainakin hyötyä.

#9/11

Ja siihen Junes – drunckerjuncker monokulttuuri skriimiin mukaan ASIANTUNTIJA rattijuoppo pietikäinen. Oli euroneukkulan edustaja tahi ei (potkittu hillotolpalta vittuun).

Allu

Kirjoitin kannattajakortin Junekselle ja lähetinkin sen hänelle. Äänesti viimeksi parlamenttiin Halla-ahoa ja nyt varmaan äänestän Junesta, jos saa kortit kerättyä, toivottavasti.

fatwantarkistaja

Maailman paras vaalilupaus, Junkkerssi ryypätään hengiltä ja kuvataan suoritus. Pakkohan sitä Junesta on äänestää.

korpisoturi

Junekselle lähtee täältäkin korvesta ääni. Vaikka täällä ei onneksi ole vielä muslimiloisia niitä voi joskus tulla vielä syrjäseuduillekin. Tosin tuskin tulevat viihtymään koska ei ole raiskattavaksi muita kuin vanhoja mummoja eikä discovalot välky liiemmin. Monokulttuuria ja muita vaihtoehtomedioita seurattu lähes alusta asti joten kartalla ollaan ja huolestuneena seurataan Suomen tilannetta. Eduskuntavaaleissa annan ääneni haittamatusta vastustavalle persulle jolla mahdollisuus päästä läpi. Toivottavasti kansa herää viimeinkin ensi kevään vaaleissa. Taitaa olla viimeisiä hetkiä pelastaa tämä maa.

korpisoturi

Edelliseen kommenttiini vielä lisäyksenä että äänestäisin kyllä Junesta myös eduskuntavaaleissa mutta ei valitettavasti pysty kun hän on eri vaalipiìrissä ehdokkaana. Jos hän pääsee läpi jompaan kumpaan puljuun niin viihdyttävää seurata kun se tykittely alkaa 🙂 Toivottavasti antaa suvakki-idioottien kuulla kunniansa.