SKE:n afterworkiin sivullisten hyökkäys

Suomen Kansa Ensin-puoluetta kohtiin tehtiin tänään iltapäivällä hyökkäysisku. Muuan tubettaja iski jäsenistön afterworkiin ja SKE joutui poistumaan paikalta.

Suomen Kansa Ensin-puolue piti iltapäivällä Turun Varissuolla oman tilaisuuden. Tilaisuus oli hyvin menestynyt. Itse tapahtuma eteni rauhallisissa merkeissä. Tilaisuuden jälkeen kun SKE:n jäsenet olivat kokoontuneet afterworkiin, muuan huonoa mainetta kantava tubettaja hyökkäsi SKE:n jäseniä kohtaan live-striimaten tapahtuman.

Videolla tubettaja hyökkää suoraan SKE:n jäsenistöä kohtaan esittäen valheellisia syytöksiä rikosasioista. Video on ajastettu kohtaan, jollon tapahtumat alkavat.

Jokainen voi itse arvioida videon tapahtumia. Tubettaja esittää perättömiä syytteitä SKE:n jäseniä kohtaan mm. huumausainerikoksista ja pahoinpitelusyytteistä. Näissä ei tiettävästi ole mitään perää.

On tärkeää, että nykypäivänä ihmiset saavat kulkea vapaasti, ja esittää mielipiteitään vapaasti. Demokratiaan ei kuulu ihmisten maalittaminen vaan jokaisen on voitava esittää mielipiteensä vapaasti. Tällainen maalittaminen ei missään nimessä ole hyväksyttävää demokraattisen yhteiskunnan kehityksen kannalta.

Subscribe
Notify of
guest
64 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tuopista sormenjäljet

Onneksi saatiin edes valvontakamerakuvaa. Kuka tunnistaa?

Rautalanka

Carlos ja Katja ovat fokusoineet kaikki ongelmansa Marcoon ja kuinka ollakaan Markku Lindströmin kanavalla modeina, ainakin Katja. No tietty Taju kujeilee niinkuin aina ennenkin, mutta ihan hyvä, että huumori säilyy.

Arde

Kyllä Marco on se, jolla on ”problems multiplied”. 😀

Rautalanka

Tottakai Marco mokasi eikä hanskannut tilannetta. Se on selvä. Pettyneet vaativat verta jne. nynnyt tilalle ja R.I.P SKE. Se siitä.
Ei kun seuraavien yrittäjien kimppuun sitten vaan. Oisko Junes ja Tiina sitten seuraavat jotka raadellaan.

Sensuroimaton Totuus

Täysin mahdollista. Persut tuhoaa kaiken aitokansallismielisen toiminnan.

Kyllä.
Nuo jotka kannattaa persuja, olkaapa hyvä la lukekaapa tämä mitä mieltä Halla-aho on tiedustelulaista, joka tulee kitkemään kaiken kritiikin joka tuodaan esiin mitä ählämit ovat tehneet, persut kannattaa ko lain tulemista, joten ovat isänmaan vihollisia, kuten jokainen puolue edustajineen tässä maassa.
https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/256822-usu-jussi-halla-aho-muutti-kantansa-tiedustelulaeista-huomio-kiinnittyy-vaaraan
Tulkaa tuon luettuanne kehumaan persuja, jos sen teette, olette suvakkipaskoja joka ikinen.

Anonymous

Sinä olet suvakki.

Jocke

Oletko lukutaitoinen?
Halla-aho sanoo että tiedustelulaki tulee saattaa ajan tasalle.
Lain sisällöstä hän ei mainitse mitään, vain sen että se ei nykyisellään estä kunnolla terrorismia.
Lisäksi hän sanoo että kantaa otetaan sitten kun laki on tullut valiokunnista valmiina esityksenä.
Toki Perussuomalaisten valiokuntajäsenet pyrkivät vaikuttamaan niin että laista tulee kunnollinen.
Ainakaan vielä ei minulla ole tietoa lain tulevasta sisällöstä.

Cuomen Percereikä

Antakaa C-miehelle armoa sillä ei ole ollut isä paikalla kasvattamassa.

Mummeli 60

Ja sen huomaa….

Carlos III

Mä tein tosi väärin kun kävin häiriköimässä. Jos mä voisin kääntää kelloa taaksepäin niin tekisin tuon saman uudelleen. Anteeks, Make.

Rautalanka

”Mä tein tosi väärin” …lällällää… ette huomaa
Noi sun vitsisi ovat jo aika kuluneita.

Alarik Lundin

Muusta en nyt osaa sanoa, mutta Marco ei ihan onnistunut hyödyntämään ruutuaikaa edukseen.

Kolmannen silmän turkkulainen.

Kalle on olevinaan niin hauska. Kuten kaikki niin helevetin hauskaa ja sarkastista halla-ahoa imitoivat hopot ja muut persut.

Tosikko

Olihan tämä juttu parodiaa?

pensavero ylös vihreät yhteydet

Parodia on housuissasi.

Viha in vihannes

SKE:n housuissa on muutakin haisevaa kuin parodiaa. Porukka ei osaa muuta kuin haukkua toisia ja ylireagoida jokaista kissan pierua, joka heihin kohdistuu. Sitä käsitellään sitten 10:ssä streemissä ja joka ukko ja akka on järkyttynyt.

Olavi Mäenpää

Todella törrrkee hyökkäys pouluejohtajan immuniteettia vastaan!

Marsupaani

Paavo, upotuksesi ei onnistunut, eikä YouTubessa video ala tarkoittamastasi kohdasta. Voitko merkata ”atakin” kohdan tekstiin?

Mara

Korjaa samalla otsikko vai näetkö videolla yhtään töissä käyvää SKE:n jäsentä?

Seppo Rantanen

Kääpiö Korhonen on komentanut pulijournalistinsa asemiin.

Rautalanka

Elä nyt, suuri mediapersoona jolla on maailmaa mullistavia uutisia maailman pahimmasta ongelmasta nimeltään SKE 🙂

Anonymous

Mikä vesseli tämä Korhonen todellisuudessa on?

Puolueeton

Katsokaa Carloksen videoita niin näette kuinka häntä on paneteltu ja uhkailtu SKE:n toimesta. Syytteet asianomaisia kohtaan pitänevät paikkansa jos osaa vähänkin surffailla netissä. Näissä asioissa pätee sanonta. Ei savua ilman tulta.

Rautalanka

Voi anteeksi Puolueeton. Mä tein tosi väärin kun kävin kommentoimassa. Jos mä voisin kääntää kelloa taaksepäin niin tekisin tuon saman uudelleen.

Aapo Ervasti

Tämä C-mies on näitä maidanin pulijääkäreitä, olihan näitä muitakin, mutta en muista nimiä, paitsi tämän jallu 360 joka ilmeisesti tarkoittaa, että hän on selvinpäin vuodesta 5 päivää, paitsi karkausvuonna 6 päivää.

Kolmannen silmän turkkulainen.

Mä tein tosi väärin kun kävin Kallua panettelemassa. Jos mä voisin kääntää kelloa taaksepäin niin tekisin tuon saman uudelleen. Anteeks, Kaale.

Kansalainen

VALEUUTINEN. Afterwork-sana viittaa siihen, että joku noista kävisi töissä. Ainakin Marco ja Mari työnvieroksujia eli yhteiskunnan vapaamatkustajia, samoin ilmeisesti muutkin pöydässä.
Miksi muuten tässä skenessä on niin harvinaista, että ihmiset käyvät normaalisti töissä ja maksavat veronsa? Samalla kuormitetaan viranomaisia ja aiheutetaan entisestään haittaa yhteiskunnalle (Marcolla tuomio törkeästä kirjanpitorikoksesta, Marin pahoinpitelytuomio raukesi kun uhri ehti kuolla, Ollilla huumausainerikos jne.).

Kolmannen silmän turkkulainen.

Afterwork on ihan Juneksen kirjoittamaa videonsa leipätekstiä. Muutkin jutun faktat, kuten se, että SKE joutui pakenemaan paikalta on tunnettua Junesmaista faktantarkastelua. Me teemme kaikki oikein. 🙂

TOTUUS VELVOITTAA

Minuakin kiinnostaisi tietää, että miksi töiden ja veronmaksun välttely sekä rikosrekisteri tuntuvat olevan yhteisiä ominaisuuksia näkyvän profiilin kansallismielisille. Ominaisuuksia vai jopa vaatimuksia?

Tari Jervo

Nuo ovat ominaisia piurteitä vain komukoille, demareille, vassareille, piiperöille ja viherstalinisteille sekä muille kumiluotijareille.
Niin ja tietysti valeoppositioksi naamioituneille ex komukoille, joita anarkit soluttavat aika ajoin kaikkiin ”skeneihin”.
Teillä Freda 33 trolleilla on muuten tosi pitkät vuorot, vedättekö kokkelin vai pirun voimalla? Hoitaako Lee pulverit konttorille?

Mara

Nimeä videolta SKE:n jäsenet, jotka käyvät töissä ja joilla on puhdas rikosrekisteri.

Lainkuuliainen veronmaksaja

Totta. Marco: ei verotuloja, kirjanpitorikos. Mari: konkurssin tehnyt eli jätti velkansa muiden maksettavaksi. Ilja: kymppitonnien ulosottoveloissa, mittava rikosrekisteri. Junes: pitkäaikaistyötön, tuomittu huumerikollinen. Juha Korhonen: tokkopa töitä tekee ja veroja maksaa, kavallustuomio ohareista harrastefrendeiltä. Hanhikari työtön, vissiin vanha venkula? Jugilla mittava rekisteri myös.

Sensuroimaton Totuus

Niillä sinun maksamilla lainkuuliaisilla veroilla tätä matuhelvettiä pyöritetään.

Naan-leipuri

Kovasti kämyt totuuden perään vinkuvat, mutta sitten vasta vinkuvatkin, kun se osuu omalle kohdalle. Rikollisia loisia koko yllä lueteltu lista, mutta heti tulee alapeukkua, kun luettelee todistettuja faktoja. MENKÄÄ TÖIHIN. Vasta sitten teillä on oikeus valittaa yhteiskunnasta, kun osallistutte myös sen rahoittamiseen.

Kämy

Mennää, mennää, mut ensin ryypätään!

Anonymous

Sinähän se täällä uliset.

Lee Anrerzohn

Lollero, Freda 33 kakkosen trollit jotka elää verorahoilla ja Soroksen lahjuksilla syöttää täällä vihakomnentteja pienistä kansalaisisra jotka yrittävät pärjätä parhaansa mukaan päivästä toiseen vihreiden ja komukoille juostessa kaiken mikä irti lähtee.
Sinäkin ”lainkuuliainen veronmaksaja” olet vain poliittinen broikeri ja ex demari, kädet sujuvasti koko ikäsi olet pitänyt toisten taskussa.

Kallion nisti kommari

Naan on paska leipä paskemmalle ruoalle. Mennään kyllä töihin tunnin päästä. Samoin kaikki kommarit kuten Li Andersson heti oikeisiin palkkatöihin verorahoja tuhlaamasta. ”Leipuri” voi varmasti perustella miksi sananvapaus kuuluu vain työntekijöille. Sinänsä ymmärrän pointin ettei loisiville matuille kuulu sananvapaus.

Anonymous

Toinen vaihtoehto olisi siirtyminen uskonnollisten huijareiden riveihin. Eihän työtä tekevä uskalla olla mamu-kriittinen, koska voi menettää työnsä.

Anonymous

Nämä ihmiset ovat kyllä menettäneet työnsä (tai välttelevät niitä) ihan muista syistä. Hollantilaistaustaisen Marcon bisnekset kaatuivat talousrikoksesta kärähtämiseen, marokkolaistaustainen huumerikollinen Junes Lokka vältellyt töitä aivan koko aikuisikänsä, venäläissukuinen Ilja Janitskin huume- ja väkivaltarikollinen sekä rajuissa ulosottoveloissa jo ennen ryhtymistään ”kansallismieliseksi”, manttelinperijänsä Juha Korhonen kavalsi ystäviltään monta tonnia ja sai siitä rikostuomion jne.

Ilmari

En ymmärrä näiden kommenttien alapeukkuja. Marco ei tosiaan tee mitään työtä, on saanut oikeudessa rikostuomion, luistellut armeijasta. Hanhikari on eläkkeellä ja tietääkseni tehnyt oman osuutensa.

Mä

Maalittamisesta kun oli puhe niin Marco omassa lähetyksessään syytti persuja tästä ”häiriköinnistä” mutta SKE:n puolueohjelmaan kuuluukin pykälä hauku ja syytä persuja kaikesta.
Peukku Carlosille 👍

Aapo Ervasti

En ole juurikaan nähnyt mitään tulevaisuutta tuolla SKE viritelmällä, mutta jos perusperslävet kokevat sen noin suureksi uhaksi täytyy muuttaa käsitystä.

Anonymous

Perusperslävet ovat kontrolloitu valeoppositio jonka tehtäviin kuuluu kaiken muun kansallismielisen liikehdinnän tukahduttaminen. Eilen näimme malliesimerkin miten homma käytännössä tapahtuu.

Harmillista

hyvää uutisointia paavo.
on aikoihin eletty, kun asialliset ihmiset joutuu sekakäyttäjien tms vähäpäiden hyökkäysten ja valheellisten kunnianloukkausten uhriksi…

markkatakaisin eroeurosta

Kyllä on persujen kannattajat olevinaan isänmaallisia, mutta ei ole yhdestäkään kertomaan miksi Halla-aho kannattaa tulevaa tiedustelulakia.

markkatakaisin eroeurosta

https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/256822-usu-jussi-halla-aho-muutti-kantansa-tiedustelulaeista-huomio-kiinnittyy-vaaraan
Siinähän tuo on. Tuo laki kun tullessaan ei keskity vain terroristien kiinni saamiseen, vaan iskee täysillä kaikkiin niihin jotka hiukankin kritisoi ählämeitä.
Joten lain tulessa täälläkin alkaa käymään polpon vihakytät kiimansa kukkuloilla metsästämässä meitä.
Itteä alkaa hiukka ihmetyttämään miten minusta kammentaan jotain helvetin suvakkia, noille vistinä: Tutkikaa tarkemmin politiikkaa älkääkä kehuko ketään ennen sitä.

markkatakaisin eroeurosta

Niin.. Se on hiukan sama kun eduskunnan pellet kehui Kreikan tukemisella: ”Hei me tienataan tällä!”
Mutta mites kävi.
Tuo laki kun antaa poliisille vallan tutkia aika vapaasti mitä haluavat, ja nehän haluaa.

Sensuroimaton Totuus

Tiedustelulaki = rajoittamaton massavalvonta. Pahinta asiassa on kuitenkin se että tähän päädyttiin peruslakia muuttamalla (5/6 eduskunnan enemmistöllä) ja persut olisivat voineet KERRANKIN V A I K U T T A A ja torpata lain joka on nyt käytännössä ikuisesti voimassa ja rikkoo mm. suomelle ennen niin pyhän kirjesalaisuuden.
Terrorismintorjunnan kanssa tällä aitokansallismielisten hiljentämistä varten tehdyllä, yksityisyyden tuhoavalla ja poliisin täydellisen mielivallan mahdollistavalla lakipaketilla ei ole mitään tekemistä.
Hyvin te persut vedätte! Mitähän seuraavaksi? Lisää poliiseja? Paikannin jokaisen kantasuomalaisen peräreikään?
-Mikään ei enää yllätä.

Bantze

SKE:n idea on sinällään ihan hyvä. Mutta sen uskottavuus kärsii de Wittin takia! Marcon esiintyminen on välillä aika ”hyökkäävää”. Hän menettää malttinsa turhan helposti. Ääni nousee ”falsettiin” ja hän on kova puhumaan toisten päälle kuuntelematta vastapuolen sanomisia. Hän itse inttää ja toistaa sanomaansa, mutta ei näköjään kestä itseensä kohdistuvaa kritiikkiä!
Persujen politiikkaan en tässä ota kantaa, mutta jokatapauksessa toivotan sekä persuille että SKE:lle hyvää ja menestyksellistä jatkoa… 🙂

markkatakaisin eroeurosta

Empä seuraa isommin tätä paikkaa mutta näköjään ovat samaa mieltä poliisilaista..öö tuttavallisemmin, tiedustelulaista.
https://www.vastarinta.com/perussuomalaiset-tukee-poliisivaltiolakia-aanestajat-raivoissaan/

Voisiko nyt joku kertoa miksi pitää persuja Suomen pelastajana, kun on tosiaan mustaa valkoisella mitä Halla-aho persuissa on tehnyt.
On täysin ymmärtämätöntä alkaa minua väittämään suvakiksi, olen ihan päinvastaista, enkä kyllä haluakkaan kuulua sellaisiin ”isänmaallisiin” jotka tietämättömyyttään ajaa ihan muuta kun Suomen etua.

Sensuroimaton Totuus

Samaa olen monelta persulta kysellyt -vastauksia ei ole kuulunut…

Jones

Carlos on aivan selvästi alkoholisti ja jotenkin katkera. Ehkä hänet siksi lempattiin ulos liikkeestä.

Persuihin pettynyt

Onko nämä jotkut Persut seonneet lopullisesti? Eivätkö vieläkään tajua, että Persut ovat valeoppositio jonka tarkoitus on vain räksyttää mediassa ja kerätä tuulipukukansalta äänet pois. Persut kannattavat mm. GMO:ta, NATO:a, TTIP:tä sekä tietysti tuota uutta poliisilakia joka tarjoaa tulevaisuuden Aarnioille entistä paremmat mahdollisuudet omien huumebisnestensä pyörittämiseen ja kilpailijoiden raivaamiseen pois pelistä. Persut esittävät kansallismielistä puoluetta mutta silti antavat tukensa monikansallisille jättifirmoille sekä USA:n Lähi-idän politiikan työrukkaselle(NATO).

markkatakaisin eroeurosta

Ei persu.uskovaislle kannata mitään touutta kokeilla esittää, se on kyllä tullut huomattua.
Yhtä fanaattisia hulluja kun islamistit on sika-allahiinsa.

Jocke

Ainoa järkevä teko minkä ”SKE:läiset”, jos näin voi sanoa, on että lopettavat koko SKE:n ja ryhtyvät etsimään töitä, ne joilla ei vielä ole.
Koko liike on täysin tarpeeton ja joutavaa hörinää.

Jocke

Vanhaa sontaa kaivat.
Tuollahan on jonkun mielipiteitä vuodelta 2015, siis ajalta ennen kuin Soini potkittiin pihalle puolueesta. Potkittiin siksi että hillotolppa oli hänelle se tärkein, ei puolueen ohjelma eikä kansan paras.