SKE:n afterworkiin sivullisten hyökkäys

Suomen Kansa Ensin-puoluetta kohtiin tehtiin tänään iltapäivällä hyökkäysisku. Muuan tubettaja iski jäsenistön afterworkiin ja SKE joutui poistumaan paikalta.

Suomen Kansa Ensin-puolue piti iltapäivällä Turun Varissuolla oman tilaisuuden. Tilaisuus oli hyvin menestynyt. Itse tapahtuma eteni rauhallisissa merkeissä. Tilaisuuden jälkeen kun SKE:n jäsenet olivat kokoontuneet afterworkiin, muuan huonoa mainetta kantava tubettaja hyökkäsi SKE:n jäseniä kohtaan live-striimaten tapahtuman.

Videolla tubettaja hyökkää suoraan SKE:n jäsenistöä kohtaan esittäen valheellisia syytöksiä rikosasioista. Video on ajastettu kohtaan, jollon tapahtumat alkavat.

Jokainen voi itse arvioida videon tapahtumia. Tubettaja esittää perättömiä syytteitä SKE:n jäseniä kohtaan mm. huumausainerikoksista ja pahoinpitelusyytteistä. Näissä ei tiettävästi ole mitään perää.

On tärkeää, että nykypäivänä ihmiset saavat kulkea vapaasti, ja esittää mielipiteitään vapaasti. Demokratiaan ei kuulu ihmisten maalittaminen vaan jokaisen on voitava esittää mielipiteensä vapaasti. Tällainen maalittaminen ei missään nimessä ole hyväksyttävää demokraattisen yhteiskunnan kehityksen kannalta.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.