Sukuelinsilvottujen naisten määrä lisääntyy Ruotsissa

Ruotsissa tulee entistä enempi ilmi naisten sukuelinten silpomistapauksia. Tukholman Söderin sairaalan mukaan silpomistapaukset ovat lisääntyneet kolmessa vuodessa 40 %.

Söderin sairaalassa on oma erillinen osasto sukuelinsilvotuille naisille, ns. Amel-vastaantotto. Siellä on erikoistuttu hoitamaan silvottuja naisia mm. synnytysten ja muiden tällaisten asioiden yhteydessä. Erikoislääkäri Bita Eshraghi kertoo Sverigesradiolle, että silvottujen naisten määrä on lisääntynyt selvästi.

Lukumääräisesti se tarkoittaa, että vuonna 2015 Amel-vastaanotolle tuli 99 uutta silvottua potilasta. 2018 luku oli noussut 139 uuteen potilaaseen. Luku kattaa vain Tukholman alueen. Niin ikään lukuun sisältyvät vain ne naiset, jotka jonkun toimen takia ovat hakeutuneet vastaanotolle, esimerkiksi juuri synnytyksen tai silpomisesta aiheutuneen komplikaation takia. Näin ollen on vain arvailua kuinka paljon silvottuja naisia loppujen lopuksi Ruotsissa asuu.

Sosiaalihallituksen arvion mukaan Ruotsissa kuitenkin asuisi noin 40 000 naista, joista 7 000 lasta, jotka ovat joutuneet sukuelinsilvotuiksi. Luku perustuu siihen kuinka paljon tietyistä Afrikan maista, joissa silpominen on yleistä, on tullut muuttajia Ruotsiin. Tosiasiassa silvottujen määrä on paljon suurempi, koska sitä esiintyy myös Lähi-idässä ja luvut perustuvat vain Afrikasta tulleiden tulijoiden arvioon.

Subscribe
Notify of
guest
20 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Janis Petke

Kun ruotsittarille on jo ennestään tehty lobotomiat, niin kerranhan se vain kirpaisee.
”Mutta rasismi jättää ikuiset arvet”.

Vihapuhe

Ja mielenkiintoistahan tässä on se että kulttuurien naiset ovat niitä jotka ylläpitävät tätä traditiota. Heidän mielestään se on asia joka pitää tehdä että tytöstä kasvaa nainen. Eivät miehet niinkään.
Mutta kuten edellä sanottua, kirpaisee vain kerran rasismin jättäessä ikuiset arvet.

viher vasuri median järjenvastaiset vale gallubit

Lännen Median teettämän kyselyn mukaan vihreiden puheenjohtaja
Pekka Haavisto on suosituin henkilö Suomen seuraavaksi pääministeriksi.**TUSKIN ON**
Pekka Haavisto haluaa lisää sänkyn laidalla hanurit pystyssä olevia ex viiksekkäitä poliitisia miehiä blue öyster miehiä
mamu mies rakastajaien pumpaamia ympärileikatuja mies poliitikoja suomeen
mietilää mielessänne pekaa sänkyn laidalla Ainoastaan kravaatti kaulassa purkarit jalassa
salmiakki kuvioset sukat jalassa
ja parturi kampaaja monikultuuri pekan per….piip piip
Vastaajista 22 prosenttia pitää Haavistoa parhaana seuraavaksi pääministeriksi. Toiseksi suosituin kyselyn mukaan on taas kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo. Kyselyn mukaan häntä kannattaa 16 prosenttia vastaajista.
Haavistoa kannattavat eniten alle 50-vuotiaat naiset. Hän kerää kannatusta myös opiskelijoilta, toimihenkilöiltä ja kotiäideiltä- ja isiltä.
ja ISISTÄ
Muistakaa tämä vale lännen median akenda manipuloitu gallubbi vaalien jälkeen
ihan oikeasi kuka täysi järkinen uskoo tätä tulosta
KYSESSÄ ON HÄIKÄILEMÄTÖN AKENDA VIHER VASURI
LÄNNEN MEDIAN TOIMITTAJIEN PROPAGANDA AIVOPESU YRITYS ENNEN VAALEJA
kun vihreiden kannatus on valtakunanlisesti 13.4 prossaa
niin onko se tulos jolla pääsisi pääministeriksi IKINÄ
16.12.2018
Vihreiden kannatus on kääntynyt kasvuun sen jälkeen kun Pekka Haavisto valittiin puolueen puheenjohtajaksi marraskuun alussa, ilmenee tuoreesta HS-gallupista (siirryt toiseen palveluun). Sen mukaan vihreiden kannatuskäyrä on noussut 13,4 prosenttiin, kun vielä lokakuussa kannatus oli 12 prosenttia.
6.9.2018
Ylen kannatusmittaus: Vihreiden syöksykierre jatkuu, kamppailu pääministeripuolueen paikasta tiivistyy
Vihreät saa Ylen tuoreimmassa kannatusmittauksessa heikoimman kannatuksen Touko Aallon puheenjohtajakaudella.
Lännen Median sisältöä
julkaistaan seuraavissa sanomalehdissä:
MIETIKÄÄ KUINKA MONELLE PAIKKAKUNALLE NÄMÄ VIHER VASURI LIBERAALI PROPAGANDISTIT TOIMITTAJAT OVAT LONKERONSA UJUTANEET VALHEINEEN
SUOMEN KESKITYNESSÄ POLITISOITUNESSA VIHER VASEMALLE KARTELLI MEDIOISSA
TÄMÄHÄN ON JUURI SITÄ TODELLISTA DEMOKRATIAN KUNNIOITUSTA *PUOLUEETOMASTI*
Aamulehti
Forssan Lehti
Hämeen Sanomat
Ilkka
Kainuun Sanomat
Kaleva
Keskipohjanmaa
Lapin Kansa
Pohjalainen
Satakunnan Kansa
Turun Sanomat
Paikallisuutisia koskevissa asioissa ota yhteyttä oman alueesi sanomalehteen.
KYSYMYS
JUU MIKSI TE TEETTE TÄTÄ VHER VASURI TIEDON PIMIITÄMIS MANIPULOITUA KURAA VALHEELISTA PROPAGANDAA *JÄRJEN VASTAISTA* AKENDA JOURNALISMIANNE

Valtsu

Suomessahan tämä aihe on korrekstisti vaiettu. Mieluummin katsotaan sormien läpi lasten lähettäminen huippuvaaralliseen kotimaahan noitatohtorin lasinsirulla silvottavaksi kuin jopa vihapuheen uhalla puututtaisiin asiaan.
Terveisiä vihapuheyksikköön: Teette tärkeää työtä – ei olisi Stalinkaan pärjännyt ilman Berijaa!

Suomi Finland

Tämä sukuelinten silpominen on aivan äärimmäisen kulttuuria rikastavaa. Keskuudessamme asuu paljon erilaisia ihmisiä ja sehän suorastaan mahtavaa!
Täytyy kuitenkin muistaa, että jos mietitään sitä ihmismäärää, joka tätä silpomista harrastaa, niin se ei suinkaan ole mikään pieni joukko, jonka me valistamme lopulta luopumaan tällaisista metkoista perinteistä. Pikemminkin voi käydä niin, että meidät jyrätään vähitellen pelkällä väestömassalla ja sittenhän omakulttuurimme on pakotettu ottamaan tämän rikkaan tavan vastaan lähes tulkoon pakon sanelemana.
Jos vaihtoehto on kivitys tai silpominen, niin mitenkäs se suu pannaan?

Anonymous

kuinkahan suomi pärjäsi ennen ilman ebolaa ja silvottuja ihmisiä.ebpola voi kotoutua mutta sen kantajat eivät

Pessimisti

Silpojat kuuluvat vankilaan ja sen jälkeen karkoitus. Jos tämä yleistyy Suomessa, niin haen turvapaikkaa Unkarista .Olen saanut tarpeekseni näistä kuujumalan kumartajista.

vihreät ympärileikatut sudet ulvovat täysi kuuta

Viiden suden susilaumaa yritettiin karkottaa yöllä Marttilassa
Vai oliko kysessä Vihreiden Ihmis Kaveri porukka
Susi mies parit kiimassa Martilan kanta krouvin edessä klo 3.45 yöllä
Tafu hampurilainen povitaskussa housut nilkoissa pakkasessa
siis Marttilassa vihreät ympärileikatut sudet ulvovat täysi kuuta
ilmoitaen ulvonalaan
Martilan vokin mies mamuille että olisi tafu hampurilaista tarjolla
Höystetynä Liberaali vihervasureiden susiparien *munalla *munilla ja kiveksillä
vastaa mamu vihreiden susien ulvontaan ja heitäydy homoksi niin saat ikuisen elämän muiden
eri kaltaisiesi heteroiden maksetuna
suomesta ja taivassa T -arkkipiispa Mäkinen ihmis susien Exorkisti manaaja
että he varmasti pysyvät ISLAM susina ja susipareina
okei tavalaan vihreiden vastaista vaali propagandaa myönetään se fakta
sitä saa mitä tilaa eli vasta pallo-salaman
vihreä susipari Transformation In Marttila
https://www.youtube.com/watch?v=aZT88TB8WjI

Vilkas mielikuvitus

Luonto on järjestänyt venymisvaraa naisille synnytystä varten. Kun nuo löysät nahat leikataan pois ja ne arpeutuvat kovaksi kudokseksi, voi vain kuvitella kuinka arvet paukkuvat auki alatiesynnytyksessä.

Tyhmiä miehiä kun leikkelevät

En halua edes kuvitella. Sen verran mielisairasta touhua on tuo leikkely.

Useimmiten kehnoa työvoimaa

Tällaiset naiset ovat usein surkeita työntekijöitä työnantajan kannalta, vähintään joka kuukausi vaivaa ja poissaoloa alapään vuoksi. Eipä siis niin ihme etteivät nämä naiset työllisty (normaalin laiskuuden lisäksi) ja kehity yhtikäs mihinkään vaan hiihtelevät mielummin kotona pitkässä mekossa läpsyttimet jalassa.

Suvakit kans, jooko

Se on vaan monikulttuuurisuuuttaaa lalaaa ei sen kummempaa.
Milloinkohan paikalliset suvakki vajukit rupee viemaan tavaraansa silvottaviksi. Pitäähän sitä vieraita tapoja vähän omaksua ja kunnioittaa. Vai mitä suvakkiakat?? Tostahan vois tehdä vaikka jonkun sateenkaari muodin? Mitä sanottavaa setalla on tähän.

Anonymous

tosiaan,kun suomesta löytyy näitä suvakkineitoja jotka puolustelee näitä ählämeitä ja heidän tapojaan niin voisivat myös viedä tavaransa leikeltäväksi.

Monikulttuurisuus on rikkaus

Konkreettisia esimerkkejä kulttuurien > erilaisten todellisuuksien törmäyksistä keskenään ovat silvotut pillut ja typistetyt mulkut. Meille nämä kulttuuriset ilmiöt ovat barbariaa ja kulttuurijätettä. Heille se on normaalia todellisuutta.

El Comandante

Ihmeellisintä on meilläkin maassa jossa on lastensuojelu välistä ihmeellisen herkkä puuttumaan olemattomiin asioihin, kouluterveyden huolto ja julkinen terveyden huolto + muut viranomaiset päälle niin onkohan tässä maassa tehty yhtään ainoaa huostaanottoa tyttöjen ja poikien sukuelimien silpomisen takia. Herää kysymys kaksoisstandardista kun lait eivät koske suojaväriä, -kulttuuria tai uskontoa. Sama koskee erästä uskontoa jossa tytöt ovat 6 vuotiana valmiita siirtymään rouvasäätyyn, mutta avioliiton saa laittaa täytäntöön a-rappuun vasta kun on täyttänyt 9 vuotta tämä ei koske suklaaosastoa, sitten siihen liittyy vielä moniavioisuutta.

hesarin propagadisti toimittaja syytää muita propagandisteiksi eli vihaamansa unkarin ennemistön oikeiston kansan tahtoa

Unkarissa kyse ei ole lehdistönvapaudesta eikä valeuutisista vaan systemaattisesta propagandasta”
SUOMESSA Sipilän lausuntojen vääristely nousi esiin, kun Helsingin yliopiston väitöskirjatutkija Annastiina Kallius ihmetteli
Annastiina Kallius.
unkarilais­ohjelmaa Twitterissä. Kallius on asunut pitkään Unkarissa, ja hän on myös päätynyt hallituksen vastustajien mustalle listale
Siis mite tämä akka HS toimittaja voi sotkea tähän asiaan nämä asiat
siis miten helvetissä nämä asiat liityvät mitenkään tähän pää asiaan
Sipilän kannanotto Oulun seksuaali­rikoksista käännettiin Unkarin yleis­radiossa raiskauksiin syyllistyneiden maahan­muuttajien puolusteluksi
NO SITÄHÄN SE OLI KIRJAIMELLISESTI Faktaa
jos jouku on propagandaa se on Hesarin juttu
Unkarissa kyse ei ole lehdistön­vapaudesta eikä val­euutisista vaan systemaattisesta propagandasta”, Kallius kommentoi HS:lle.
”Valta­kunnalliset uutiset ovat **täyttä skifiä**: siellä Euroopan unionin johtajat kiittelevät pää­ministeri Orbania ja hallitus jakaa köyhille lapsille ruokaa.”
Kalliuksen mukaan propagandakoneisto toimii kuin kaikukammio, jossa alkuperäinen ”uutinen” leviää kulovalkean tavoin yli maan.
ORBÁN ON vuonna 2010 valtaan päästyään vähän kerrallaan tukahduttanut Unkarin kriittisiä ääniä. Vapaa media on käytännössä vaiennettu, oikeuslaitos on muutettu hallituksen kumileimasimeksi ja oppositio pilkottu pieneksi paloiksi, joilla ei ole mahdollisuutta haastaa hallitusta.
Unkarin oppositioväki on kutsunut lauantaina iltapäivällä koolle uuden suurmielenosoituksen ennen kaikkea hallituksen uusia työaikalakeja vastaan. Annastina Kalliuksen mukaan valtiollinen propaganda on niin ikään tärkeä teema opposition mielenosoituksissa.
Hyvin on sotkettu taas sipilän sanomiset ja unkarin lehdistö kokonaisuutena toisiinsa Braavoo Hs Suomen Braavda
TÄMÄ LAUSUMA ON JUURI SE ASIA MINKÄLAISEN KUVAN SIPILÄ Antoi puheesaan
Ei Enempää eikä vähempää miten suomen ennemistö hänen puheensa tulkitisivat
Ja tämä puupää itse umpi propagandisti Pedofilien suojelia Hs Toimittajaksi itseään kutsuva
Annastiina Kallius Kehtaa huutaa että propagandaa
ne teot ovat faktaa vit… idiootti
unkarin sensuroimaton mielipide on juuri ytimessä miten oikeasti ajatelaan myös täällä
jota suomen valtamedia taas sensuroi estää mielivaltaisesti tulematta julkisuuteen omissa propaganda liberaali medioisaan
eli ihmisten mielipiteet jos ne ovat saman tyylisiä kuin tämä lausuma
”MAAHANMUUTTAJAT ja heidän auttajansa ovat hyvin itsevarmoja erityisesti silloin, kun poliitikot antavat sellaisia lausuntoja kuten viimeksi Suomen pääministeri”, toimittaja Nagy johdatteli. ”Hän sanoi, ettei tarvitse olla vihainen maahanmuuttajille, vaikka he välillä raiskaavat yhden tai kaksi pikkutyttöä. En siis tiedä, onko tällä pääministerillä lapsia.”
”Todennäköisesti ei”, Spöttle arvioi. ”Ja minä erottaisin tämän pääministerin saman tien, kansan nimissä. Jos suomalaiset eivät tämän takia ole kaduilla osoittamassa mieltään, niin mitä he tarvitsevat? Uskomatonta, että pääministeri, valtion ensimmäinen henkilö, lausuu jotain tällaista. Hän ei arvosta omia kansalaisiaan lainkaan. Hän ei arvosta lapsia, kun maahanmuuttajat raiskaavat 9-vuotiaita lapsia.”
”Tämän ihmisen paikka ei ole politiikassa”, Spöttle jatkoi.”Oikeastaan hän sylkäisi omaa kansaansa päin naamaa tällä puheella.”
Juuri niin Sipilä teki
*PS Tämän Annastiina Kallius toimittajan taustat ei jumalauta *
Kaksi suomalaisnaista myöntää ajavansa monikulttuurisuutta Sorosin rahoilla
Helsingin Sanomat julkaisi eilen haastattelun, jossa Unkarissa asuvat suomalaistaustaiset Annastiina Kallius ja Aiski Ryökäs myöntävät lobbaavansa liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa juutalaismiljardööri George Sorosin rahalla.
Ryökäs ja Kallius ovat molemmat **naimisissa iranilaisten maahanmuuttajien kanssa.** Lisäksi he osallistuvat maahanmuuttaja-aktivismiin Unkarin ja Serbian rajalla, joka on tunnettu tehokkaasta laittoman siirtolaisuuden torjunnasta.
Juutalaisen Sorosin rahoittama suomalaiskaksikko vaatii, että Unkari alkaa tehdä länsimaista maahanmuuttopolitiikkaa, mikä tarkoittaa käytännössä rajojen avaamista kaikille elintasopakolaisille, jotka ovat onnistuneet soluttautumaan Eurooppaan laittomasti.
Unkarin hallitus on ottanut naiset tarkkailuun, mitä juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat pitää tuomittavana. Lehti siteerasi Ryökästä, jonka mukaan Sorosin agentteihin kohdistuva seuranta on ”järjetöntä propagandavyörytystä”.
– Mikä on tämä Orbánin lista ja viha juutalaista vaikuttajaa Sorosia vastaan? Sitä Ryökäs ja Kallius ovat nyt pohtineet, Helsingin Sanomien toimittaja Anna-Liina Kauhanen summaa.
George Soros joutui vuonna 2016 laajan tietovuodon kohteeksi. Tuolloin selvisi, etteivät kaikki hänen käskyläisensä ole suinkaan vihervasemmistolaisia feministejä.
Muun muassa perussuomalaisen Jari Lindströmin johtama työministeriö toteutti vuonna 2016 Sorosin rahoittaman monikulttuurisen propagandakampanjan, joka kohdistettiin suomalaisiin lapsiin.
Lähde: Helsingin Sanomat
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005664893.html
ps tämän ja Kalliuksen jutut ovat unkarin hallituksen vastaista ääri propagandaa
eli tämä *toimittaja* moralisoi muita mihin itse syylistyy ja huolella
kuten tyypilisesti nämä ääri liberaali viher vasurien islamin ylistäjä nais suvakit tekevät
**Ryökäs ja Kallius ovat molemmat **naimisissa iranilaisten maahanmuuttajien kanssa**
mutta sitähän eivät suomen valtamedia viitsi kertoa juuri itse propagandisistsa syistä
koska se heikentäisi tämän toimittaja akenda vosun puoluetomuus uskotavutta
95 prosentia hänen **puolueetomien juttujensa yhteydessä**

jos tätä sorosta ei olisi kenties ei olisi koko matuvyöryä eurooppaan ja siis myös suomeen,toivokaamme siis tälle matuinvaasiosorokselle esim.auton alle jäämistä tahi jotain muuta millä tämä maallinen vaellus päättyy.

Automies

– Ei nyt liity suoranaisesti itse tähän artikkeliin mutta aihepiiriin kuitenkin.
Tässä on se AITO syy miksi ilotulitteet halutaan kieltää Ruotsissa ja Suomessakin.
https://voiceofeurope.com/2019/01/swedish-police-union-calls-fireworks-a-threat-to-democracy-after-numerous-attacks-in-suburbs/
Ruotsiksi:
https://samnytt.se/polisforbundet-fyrverkeriterrorn-ar-ett-hot-mot-demokratin/?fbclid=IwAR1O0o2317PSk0tl532jIlpur6z9-Uv75CgdabMgtSIrqzXBgBi3a2Fq1hc
Moni tavallinen idiootti meni allekirjoittelemaan kansalaisaloitteen hetkessä täyteen koirien, ilmaston ja muun p…skan takia vaikka GCM:ää vastustava kansalaisaloite ei ilmeisesti auennut? Yksi ilotulitteet kieltävä kansalaisaloite kerää hetkessä nimiä noin paljon?
Epäilen vilppiä jo koko systeemin suhteen, toisaalta valtamedia on voimakas.
Kun on lusikalla annettu ei voi kauhalla vaatia tavalliselta suomalaiselta porolta.
Tämä edelleen on allekirjoitettavissa ja linkki jaettavissa minne tahansa:
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
Eli ilotulitteet kiellettiin mamujen takia.

huugo

Sairasta niin sairasta, tosin noin muuten ei kiinnosta vittujakaan matujen vittujen silpominen vituksi. Se vituttaa että kaikki töissä käyvät ja rehellisesti veroja maksavata maksavat tämän brutaalin taikauskoon perustuvan paskan. Lakiin on saatava muutos ettei noita silvottuja vittuja korjata verovaroin. Maksakoon perkeleet itse jos veitisi on lipsunut ja toosasta on tullut epäkelpo. Tosin noiden rahavarat koostuvat kuitenkin muiden tienaamista.

El Comandante

Unohdit että näitä riemurasioita sitten korjaillaan meillä julkisessa terveydenhuollossa veronmaksajien rahoilla. Se tuskin on vaikka kuinka sote laskisi kustannuksia erityisen halpaa.