Ruotsiin tullut 2010-luvulla vähintään 290 tuhatta kolmansien maiden tulijaa

Ruotsi on myöntänyt 2010-luvulla viime vuoden loppuun mennessä 1 065 518 oleskelulupaa ulkomaalaisille. Vuosi 2016 oli huippuvuosi, josta on tultu alaspäin muutama kymmenen tuhatta.

Miljoona sisältää kaikki oleskeluluvan hakijat; työperäiset, opiskelijat yms. Se luku mikä meitä kiinnostaa on:

289 166

Tämä vajaa 300 tuhatta sisältää islamilaisista kolmansista maista tulleet turvapaikanhakijat, joille on myönnetty oleskeluluvat. Luku sisältää henkilöt, joille on myönnetty ensimmäistä kertaa turvapaikkaan perustuva oleskelulupa sekä ensimmäistä kertaa maahan perheenyhdistämisohjelmalla tulleet.

Luku on siinä mielessä alakanttiin, että siihen on laskettu vain ns. ensimmäistä kertaa oleskeluluvan saaneet. Jos henkilölle on myönnetty vaikkapa 2014 määräaikainen oleskelulupa, joka on uusittu myöhemmin tai muutettu ikuiseksi, he eivät ole mukana luvussa. Joten tosiasiassa tulijoita on ainakin puoli miljoonaa.

Kaikenkaikkiaan Ruotsiin on syntynyt uusi Malmön kokoinen kaupunki tai puolitoista Oulua tai Vantaa ja pari pikkukaupunkia siihen päälle.

Subscribe
Notify of
guest
17 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Oraakkeli

Ja mainitsemisen arvoista on myös että siitä puolen miljoonan porukasta YKSIKÄÄN ei tee rehellistä työtä. Seuraavat viisi vuotta tulee puoli miljoonaa lisää, ja se edellinen puoli miljoonaa lisääntyy kuin kanit. Jne jne. Kelataan eteenpäin 15 vuotta niin uusia sossumuslimeita on Ruotsissa jo 10 miljoonaa. Muslimit äänestävät muslimeita, eli heillä on nopeasti koko maa vallassaan. Seurataan kauhulla vierestä..

fatwantarkistaja

Ja kuten eräs Tiina taisi mainita, nämä kaappaavat valmiin puolueen suvakeilta. Todella yksinkertaista, ei tarvitse itse tehdä mitään, asettuu vain ehdolle.
Sitten julistetaan pedofilia pyhäksi harrastukseksi, kun profeettakin tykkäsi lapsista. Ja muut ”unelmat” siihen päälle.

Jere

Muslimeista tulee lähitulevaisuudessa enemmistö Ruotsissa. Sitten siellä valitaan korkein hengellinen johtaja, joka saa ohjauksensa lähi-idästä. Samalla tuolla prosessilla Ruotsista tulee de facto Saudi-Arabian siirtomaa. Siinä vaiheessa itäinen naapurimme alkaakin vaikuttaa meitä lähempänä olevalta vaihtoehdolta niin arvoiltaan kuin väestöltäänkin.

Hmmm...

Colombian 50 miljoonasta asukkaasta 1 miljoona elättää itsensä kokkelilla. Ruotsin 10 miljoonasta asukkaasta on 1 miljoona muslimia?

Muumium

Ei vaan heitä on jo 2 miljoonaa.

Luojan pyssyt

Colombia kuullostaa turvallisemmalta yhtäkkiä.

Lee Anrerzohn

Sain elää ja nähdä miten Eurooppa tuhosi itse itsensä. Degeneraation tulos. Näin on aina käynyt ja tulee ilmeisesti aina käymään. 15 vuotta ja koko läntinen Eurooppa on taantunut keski-ajalle.

Historia toistaa itseään

Jännä tuo ”hyvien” idioottien ylimielinen itsetuhoisuus.
Tosin ww2:ssa rikastuivat myymällä natseille tarvikkeita ja junanvaunuja joilla juutalaiset saatiin kuskattua leireille.
Karma is a bitch – sanoisin kun katson ruotsalaisten ylimielistä perseilyä.
Tosin 95% Suomen puolueista ajaa samaa perseilyä järjettömässä kiimassa Suomeen samaan aikaan kun perseilyn rahoittavaa osapuolta eli työssäkäyvää kuritetaan armotta.
Not good!

Anonymous

lähi-idän sotia saa pian uutisoida ruotsista tai mikä maan nimi silloin lieneekin.

Minä

Nimi olisi kai الخلافة السويدية eli ”Alkhilafat Alsuwidia”, siis Ruotsin kalifaatti uusruotsiksi.

huugo

Ruotsi voi olla koelaboratorio mitä tapahtuu kun rauhalliseen normaaliin länsimaahan otetaan lähinnä islamilaisista ja afrikan maista tulleita ja väkipakolla tungetaan yhteiskuntaan tavallisten ihmisten arkeen. ”Maahanmuutto” ja siitä johtuvia katastrofin aineksia on jo nähtävissä ja kun lanka palaa, ei sitä kukaan uskalla sammuttaa ja sanoa ettei tämä onnistu rasimisyytösten pelossa. Se on menoa Ruotsi, ja nyt on myöhäistä rypistää kun se on jo housuissa.Yhteiskuntina Suomi ja Ruotsi ainkin vielä eroavat toisistaan siinä että kun tapahtuu oulun tapaista kuvottavaa alaikäisten hyväksikäyttöä, Suomi reagoi voimakkaammin, mitä nyt pääministeri puolustelee näitä paskakasoja, mutta onneksi edes presidentti ottaa kantaa sillä asenteella kuin pitää eikä silittele näiden, lähinnä Irakilaisten kultuuria.

Acc

Onkohan Ruotsista jo alkanut valkoisten pako ja heidän mukaan tietysti yritysten siirtyminen muualle.

Naiset järkiintykää ennen kuin on myöhäistä

Silti uhkaavalle näyttää, että Suoli hiihtää perässä.
Tähän ovat suurimpana syypäänä naiset, vaikka paskiaisia löytyy toki miehistäkin..näkyvimpinä tällä hetkellä Pipilä, Orpo Piru ja Mykkä.

Varasta ja vie kaniin

Tukholman läänin Botkyrkan kunnan Hallundan ghetossa ryöstettiin juuri panttipankki eli kani. Mitä panttipankki tekee ghetossa!? No, kaipa juuri siksi, ostaa varastettua tavaraa ja diilaa huumeita, I presume.

Jones

Ja kun nämä tekevät 6-8 lasta, ellei enemmänkin, niin he ovat seuraavassa sukupolvessa enemmistönä. Tätä edesautetaan pyrkimällä ottamaan ruotsalainen nainen, joten ruotsalaiset miehet jäävät ilman vaimoa. Samaa harrastetaan tietenkin Suomessakin.

Taas äimän käkenä

Pitikö muslimimaissa vaimosta maksaa sen isälle joten kuffarivaimon saa ilmaiseksi, jopa huorille joutuu maksamaan?

Anonymous

kyllä sitä näkee ( onneksi harvoin)suvakkinainen vatsa pystyssä kävelee ählämin kanssa.