Ruotsin Kuljetusalan työntekijöiden liitto jatkaa sverigedemokraattien erottamista


Ruotsin Kuljetusalan työntekijöiden liitto on tullut aikaiemmin tunnetuksi siitä, että se erottaa aktiivisia sverigedemokraatteja. Sama homma jatkuu.

Muuan Klippanissa asuva mies sai Kuljetusalan työntekijöiden liitolta kirjeen, jossa kerrotaan:

– Koska olet aktiivinen Sverigedemokraattien jäsen ja mukana Klippanin kunnanvaltuustossa sverigedemokraattien listalla, on osasto 14 päättänyt erottaa teidät jäsenenä Ruotsin Kuljetusalan työntekijöiden liitosta.

Syyksi riittä siis vain se, että on aktiivisesti mukana sverigedemokraattien poltiikassa.

Tätä taustaa vasten voi ymmärtää paremmin sen miksi tavalliset ihmiset eivät kerro avoimesti mielipiteitään varsinkin jos se liittyy maahanmuuttopolitiikkaan. Tässä tapauksessa erotettu henkilö on pienen kunnan sverigedemokraattien kunnanvaltuutettu ja Kuljetusalan työntekijöiden liitto on erottanut ennenkin SD:n kunnanvaltuutettuja. Mutta on olemassa tapauksia, joissa liitto on erottanut mm. Facebookissa aktiivisesti sverigedemokraatteina esiintyviä tavallisia ihmisiä, jotka eivät ole mukana politiikassa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

28 thoughts on “Ruotsin Kuljetusalan työntekijöiden liitto jatkaa sverigedemokraattien erottamista

 1. Jännittää liiton pomoja että kohta ei menekään liiton rahat demareille ja pahimmassa tapauksessa vielä joutuu vaikka hankkimaan kuorma-autokortin ja yrittämään työnhakua. Siksi kilpaileville puolueille ei anneta minkäänlaista rakoa. Meneeköhän ihan lain pykälien mukaan tuo?

  75
  1. Kyllä sieltä nyt viime syksyn aikana useampi tuhat erosi päälliköiden Sri lankan matkakulujen tultua ilmi.

   50
  2. Miten mahtaa olla Ruotsistanin kalifaatin lakien mukaan? Mutta Suomessa tuo täyttäusi lain mukaan rikoksen tunnusmerkit, kyseessä olisi ihmisoikeusloukkaus ja syrjintä. Ehkä jopa viharikos ja rasistinen kiihottaminen kansanryhmää kohtaan.

   50
 2. Aikamoista alistamista tuolla Ruotsin kalifaatissa siis. Reilu meininki! Ruotsi on paska maa ja Ruotsalaiset ovat tyhmiä paskoja ihmisiä. Piste.

  115
 3. Ei luulis tuollakaan liitolla olla enään varaa erottaa jäseniä, on meinaan niin kalliita johtajia tuossa liitossa.
  Niille ei kelpaa mikään turistiluokka ja normihotelli kun reissuun lähdetään. Ja kuulemma ei tarvitse jäsenille tehdä selvitystä miksi lennetään business luokassa ja otetaan kalleimmat hotellit mitä löytyy. Niin vaan on ollut tapana.

  69
  1
  1. Mutta tokihan uusrouttalaasia voidaan kouluttaa Scania-kuskeiksi, joten jäsenmäärä pysynee samana. Joskus Scania voi toki lipsahtaa väkijoukkoon, mutta ”pojathan” on poikia ja silleen…

   17
 4. Sverigedemokraatit saattaa lähteä ehdollee liitossakin, niin täytyyhän ne torpata, ennenkuin niitä on liikaa liitossa, pääsevät pian valtaan.

  59
 5. Pitäisikö hämmästyä? Samaa mädätystä kuin ennenkin – Suomessakin. Kimalainen antaa kenkää, kun työntekijän ”arvot” eivät ole samat kuin Kimalaisen (=kiertää veroja ulkomailla veroparatiisissa).

  54
 6. olis se pelottava näky nähdä somalikuski täyden tukkirekan ratissa oli sitten liitossa tai ei.

  83
 7. ”Rasismi” ei kuulu viralliseen eli ainoaan oikeaan ajatusmalliin, joten jatkossa ei tarvinne hakea töitä ollenkaan jos ilmenevissä on edes alitajuista epäileväisyyttä multikulttia kohtaan. 🙂

  37
 8. > erottaa aktiivisia sverigedemokraatteja

  Valta ja Raha

  1: On olemassa todellinen riski, että kannatuksen kasvaessa jäsenistöltä kerättyjä rahoja tulevat kuluttamaan ”ulkopuoliset” tahot kuten Ruotsidemokraattien jäsenet.

  2: Ammattiliiton sijoitusomaisuudella kähmiminen saattaa tulla ikävällä tavalla julkisuuteen, jos ”ulkopuolisia” päästetään hallintoon.

  Etabloitunut Eliitti

  Nyt on vallalla trendi, jossa kansan ja sitä hallitsevan eliitin välinen kuilu laajenee. Kansasta on tullut eliitin pahin vihollinen eikä eliitti epäröi käyttää ankariakaan vastatoimia kansaa vastaan.
  — Kansalta vaaditaan lainkuuliaisuutta aina vain tiukentuvien sensuuri- ja urkintalakien edessä.
  — Samaan aikaan laki ei kuitenkaan koske eliittiä, koska se itse säätää lait itselleen.
  — Perustuslailla pyyhitään pers…., siis peppua.

  Trendi

  Koska maailma ja yhteiskunta on fraktaalinen, jokainen valtioita koskeva ilmiö esiintyy samana myös mikrotasolla. Vain eri mittakaavassa. Täten tässä kerrottu ammattiliiton toiminta on vain osa ilmiötä, jossa
  — eliittiin kuulumaton USA:n presidentti yritetään savustaa ulos.
  — Ukrainan kaatuva presidentti kieltää äänestämisen alueilla, jotka ovat ”opposition hallussa”.
  — Ranskan keltaliivit on osa samaa ilmiötä, mutta sen sijainti aikajanalla (menneisyys — tulevaisuus) on erilainen.

  Ennustus

  — Kuljetusliiton sisäisiä dokumentteja tullaan vuotamaan julkisuuteen.

  39
 9. On se erikoinen maa. Tekee kansallisen itsemurhan rasismin pelossa. Ikävää vaan, että se on tuossa naapurissa. Täytynee alkaa siirtymään vähän kauemmaksi täältä.

  48
  1. pitää paikkansa,ruotsi on vaarallisen lähellä,ja lähenee n.5cm joka vuosi maankohoamisen seurauksena, tulevaisuudessa ollaan yhtä suurta kalifaattia .

   31
 10. pitäisikö suomalaisten koiranomistajien ruveta ulkoiluttamaan sikoja koirien sijasta kun nämä idänmaan ihmeet niin pitävät niistä,tuskin jäisivät juttelemaan ja kyselemään mitä rotua tää on..no kaikkihan tietää että sika on muslimeille pyhä eläin jota palvotaan.

  13
 11. Ruotsissa ammattiliittojen jäsenmaksuista menee osa Sosiaalidemokraattiselle puolueelle. Ihan sama mitä puoluetta jäsen kannattaa, silti menee rahaa sossuille. Kuulostaako tuo demokraattiselta systeemiltä?

  26
 12. Pomot haluvat halpatyövoima kamelikuskeja, ja käsky käynyt liittojen suuntaa. Samaa on nähtävissä myös Suomen sosiaalidemokraattien suhtautumisessa halpatyövoiman dumpaamisessa markkinoille. Joku tässä ei täsmää ja voi olla yksi syy liittojen jäsenpulaan ja tavalliset työttömyyskassat saavat uusia jäseniä.

  18
 13. Kuljetusalalle Ruotsissa on perustettava jäseniään syrjimätön ammattiliitto. Putkosen Matti Suomesta konsultiksi, niin rupeaa tapahtumaan.

  1. Noilla liitoilla ei periaatteessa ole kuin symbolinen merkitys täällä Ruotsissa. Palkankorotukset neuvotellaan virkamies tasolla, ja työttömyys turvan hoitaa A-kassa.

 14. saattaa liittoa jossain vaiheessa alkaa jännittämään. meinaan nuo kolmansien maiden elätit eivät liiton maksuja tai mitään maksuja maksa.

  13
 15. Noniin – seuraavaksi Sverigedemokraatit voidaankin sitten jo viedä keskitysleireille ihmisoikeuksien nimissä koska neekerimuslimien lebensraum voi muuten vaarantua.

  14
 16. Ei tainnut Stalinkaan antaa natseille armoa, miksi ammattiliiton pitäisi? Tai yhtään kenenkään, täysi vaino päälle vaan ja naapureista ilmoituksia menemään ellei siellä ravaa muslimimiehiä nussimassa kaikkea lämmintä.

  1. Rasisti!!! – tästä tärkeästä asiasta on pyhä fatwa jonka mukaan esim. kuolleen vaimon nussiminen on ihan ookoo vielä vuorokausi kuoleman jälkeen.Ei sen lihan ole pakko olla lämmintä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.