Ruotsin Kuljetusalan työntekijöiden liitto jatkaa sverigedemokraattien erottamista


Ruotsin Kuljetusalan työntekijöiden liitto on tullut aikaiemmin tunnetuksi siitä, että se erottaa aktiivisia sverigedemokraatteja. Sama homma jatkuu.

Muuan Klippanissa asuva mies sai Kuljetusalan työntekijöiden liitolta kirjeen, jossa kerrotaan:

– Koska olet aktiivinen Sverigedemokraattien jäsen ja mukana Klippanin kunnanvaltuustossa sverigedemokraattien listalla, on osasto 14 päättänyt erottaa teidät jäsenenä Ruotsin Kuljetusalan työntekijöiden liitosta.

Syyksi riittä siis vain se, että on aktiivisesti mukana sverigedemokraattien poltiikassa.

Tätä taustaa vasten voi ymmärtää paremmin sen miksi tavalliset ihmiset eivät kerro avoimesti mielipiteitään varsinkin jos se liittyy maahanmuuttopolitiikkaan. Tässä tapauksessa erotettu henkilö on pienen kunnan sverigedemokraattien kunnanvaltuutettu ja Kuljetusalan työntekijöiden liitto on erottanut ennenkin SD:n kunnanvaltuutettuja. Mutta on olemassa tapauksia, joissa liitto on erottanut mm. Facebookissa aktiivisesti sverigedemokraatteina esiintyviä tavallisia ihmisiä, jotka eivät ole mukana politiikassa.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.