Iltalehti: Sotapakolaiset häipyneet Oulun katukuvasta

Miten kirjoitetaan vinksahtanut ns. uutinen? No siihen tarvitaan tietenkin aimo annos agendaa, sääliä, teeskentelyä ja lopuksi koko homma kuorrutetaan puhtaalla paskalla.

Iltalehti kertoo tänään julkaisemassaan artikkelissaan kuinka Oulun kauppakeskus Valkea tyhjeni ulkomaalaistaustaisista miehistä sen jälkeen kun raiskaustapaukset ovat tulleet julki. Oulun kaupungin monikulttuurisuuskoordinaattori Priyanka Sood kertoo Iltalehden artikkelissa, että esimerkiksi Valkeassa notkuu nyt entistä vähemmän ulkomaalaisia. Niinikään monikulttuurisuuskoordinaattori kertoo, että miehet eivät enää uskalla mennä Oulun baareihin. He pelkäävät, että heihin voi kohdistua vihaa.

Sanottakoot nyt lukijoille, jotka eivät tunne Oulua, että kauppakeskus Valkea on tähän asti ollut pahin aikuisten kolmansista maista tulleiden miesten iskuyrityspaikka. Oululaiset nuoret naiset eivät saa siellä hetkenkään rauhaa kun pakolaistaustaiset miehet jahtaavat tyttöjä. Kyse on siis aikuisten miesten pikkutyttöihin kohdistuvasta systemaattisesta vainosta, ei mistää leikkimielisestä nuorukaisten silmäpelistä. Ainakin yksi Oulun raiskauksen uhreista nuori tyttö oli houkuteltu aikuisten arabimiesten taholta mukaan erääseen asuntoon, jossa tyttö oli sitten raiskattu.

Valkeassa ollaan harjoitettu siis puhdasta systemaattista pikkutyttöjen ahdistelua. Ulkomaalaistaustaiset miehet seuraavat tyttöjä, tekevät maiskutuseleitä ja yrittävät nylkyttää tyttöjä kuten kiimainen koira nylkyttää ihmisen jalkaa. Miehet saattavat seurata tyttöjä vessoihin ja yleisesti eivät usko mitään poistumiskehoituksia.

Valkeassa kokoontuu myös suomalaisia nuoria sanotaanko tuosta teini-iästä ylöspäin. Se on normaalia, että nuorukaiset kohtaavat. Mutta on äärimmäisen tärkeä ymmärtää, että kolmansista maista tulevat miehet käyttävät tätä tilannetta hyväkseen. He tunkeutuvat aikuisina nuorten teinien elinpiiriin seksuaalisilla ehdotteluillaan, tarjoten mahdollisesti pilveä tytöille, jotta henkilöstä tulisi helposti sänkyyn ohjattava panopuu. Nuorilla pojilla taas ei riitä kapasitettii puolustaa tyttöjä aikuisia agressiivisia miehiä vastaan.

Nuoriso on jätetty yksin Valkeaan (ja kaikkiin muihinkin suuriin kauppakeskuksiin) selviämään miten parhaaksi katsovat – aikuisista tyttöjä huorina pitävistä kolmansista maista tulleista miehistä.

Suomalaisten nuorten tyttöjen kannalta on siis vain turvallisuutta lisäävä tekijä, että kolmansista maista tulleet miehet ovat vähentyneet Valkeassa. Jos haluaa ottaa maistiaisia miltä homma näyttää käytännössä niin menkää mihin tahansa ison kaupungin ostoskeskukseen, siellä näkyy samaa. Helsingissä aikuisten kolmansista maista tulleiden miesten iskuyrityksiä pikkutyttöjen suuntaan voi seurata esimerkiksi Kampin ostoskeskuksessa.

Niin ikään Iltalehti jatkaa naisten pahoinpitelyillä, joissa Suomi on muka edelläkävijämaa. Siis Iltalehden ja monikulttuurisuuskoordinaattorin mukaan. Koordinaattori kertoo miettineensä mihin Suomi menee kun naisiin kohdistuva väkivalta on lisääntynyt.

– Huoli nousi, että suojeleeko järjestelmä naisia ja tyttöjä, monikulttuurisuuskoordinaattori kertoo.

Mitä ihmettä Iltalehti oikein kirjoittaa? Oulussa on raiskattu useita nuoria tyttöjä, joiden teoista istuu vangittuna toistakymmentä kolmansista maista tullutta miestä. Lisäksi Oulussa on aivan yleistesti tiedossa se, että samat miehet vainoavat pikkutyttöjä Valkeassa. Mutta, Iltalehti on huolissaan siitä, että nyt näitä miehiä ei enää näykään Valkeassa. Ja siitä, miten suomalaisten miesten väkivalta naisia kohtaan on muka lisääntynyt.

Saksasta kiinniotettu raiskaaja poseeraa toisessa oululaisessa kauppakeskuksessa.

Mitä nuorten tyttöjen vainoamiselle voi tehdä? No vaikka sitä, että aikuisten suomalaisten miesten pitäisi mennä kauppakeskuksiin ja puuttua tilanteisiin. Kun huomaa, että aikuinen ananastukka vehtaa kymmenvuotiaiden tyttöjen kanssa niin pitää olla rohkea ja mennä tilanteeseen ja käskeä ananastukka painumaan helvettiin. Ananastukkien edessä ei pidä näyttää pelkoa, sillä ne ovat jo tähän asti tottuneet siihen, että suomalaiset isät ja veljet eivät osaa puolustaa naisia.

Kannattaa kerrankin ottaa oppia mustalaismiehistä. Jos jotakin mustalaistyttöä loukattasiin tuolla tavalla, kuin ananastukat loukkaavat Valkeassa nuoria suomalaistyttöjä, niin maakunnista lähtisi Mersukolonna liikkeelle ja tekijöille näytettäisiin, että väärään naiseen koskivat.

Ei tässä tarvi mihinkään oman käden oikeuteen ja kansalaissotaan nousta, vaan jalkautua sen verran pelipaikoille, että tajuaa mitä siellä puuhataan.

Iltalehti kirjoittaa niin ikään Oulun moskeijan ilkivaltateosta, jossa pyöräteline viskottiin sisään moskeijan ikkunasta. Ei ole olemassa mitään näyttöä mihinkään suuntaan kuka pyörätelineen ikkunasta työnsi sisään. Mutta äärivasemmistolla on tunnetusti himo rikkoa ikkunoita pyörätelineillä.

En laita tähän linkkiä Iltalehden juttuun, sillä paskamedialle ei pidä antaa klikkauksia.

Subscribe
Notify of
guest
65 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Tehdään lisää lapsia

Saman pääsee näkemään mm. Hämeenlinnan Goodmanissa. Tosin, sielä nuoret 10-15 vuotiaat tytöt menevät itse ananastukkien joukkoihin notkumaan ja keikuttamaan pyllyää. Kyllähän ne osaa keimailla kun saavat ”aikuisilta miehiltä” huomiota ja kehuja.
Jostain syystä en oikein usko että noi uskoo mitään kovaa huutamista. Nimittäin nehän tulee huutmais-yhteiskunnasta. Ja toiseksi, ne on jo tuhonneet oman maansa ja elinympäristönsä. Joten Suomen yhteiskunnan tuhoaminen on niille arkipäivää.
Mutta jos niiden elämä tehdään niin vaikeaksi ja ne on yleissti saalistettava rotu, niin sitä ne uskoo. Se on ainoa asia mitä ne ymmärtää: Hengenlähdön vaara. Muuten tilanne jatkuu sellaisena kuin se on.
Ehkä parhaiten päästään muuttamaan tilannetta jos teinien vanhemmat kertovat mitä kaikkea värilliset ovat tehneet ja tekevät. Ja kertovat mitä vaaroja värillisen kanssa sosialisointi tarkoittaa. Mutta sehän olisi ”rasismia” ja ”fasismia” kun kertoo totuuksia. No, lapset tekevät aina päinvastoin kuin vanhemmat neuvovat. Mutta sen jälkeen ne eivät voi syyttää kuin itseään.

Pasi

En tälläkertaa jaksanu lukee ets koko juttuu., enkä kommetteja. Kuitenki haluun sanoo ja kirjoittaa, tasan vuosi sitten yksi arabi , ( niin hän itseään kutsui)) varasti minulta autosta tupakkia ja nuuskaa,. Kun menin tekeen rikosilmoitusta ei Oulun poliisi halunnut sitä vastaanottaa, kertoivat että jos teen ilmoituksen ja kun hän on vienyt myös nuuskaa, tutkiat tulevat todennäköisesti syyttämään minua nuuskan salakuljetuksesta, eikä näin ollen minun kannata tehdä rikosilmoitusta asiasta joka on vain näpistys,. ( alle 500€ arvo) , se siit

pah

Teitkö? Olisit ihan vaan vittuillaksesi tehnyt.

fatwantarkistaja

Multa vei aikoinaan joku autosta tupakkiaskin ja puukon (luultavasti kantis). Poliisi ei suostunut kirjaamaan tapausta. Vasta kun kerroin niillä olevan mun sormenjäljet ja se puukko saattaa löytyä jostain jännästä paikasta, suostui. Ei osannut käynnistää tietokonetta. Ei ne löydä muakaan, kun eivät käynnistysnappulaa löydä.

ILTALEHTI Anifan ja äärivasemmistolaisten Suvakkien PR pROPAGANDA VALE TOIMISTO ISLAMISAATION LEVITTÄJÄ MEDIA

iltalehteä pyritävät welkome refuse ääri vasemmistolaiset vesipäiset toimittajat
jos joku sitä ei vielä ole ymmärtänyt
he valkopyykaavat ääri slamistien terroristi tekoja
matu pedofiilen rikoksia tai ylipätään kaikkia matujen tekemiä rikoksia
syylistämällä kantaväestöä kaikesta huom valein
joka on noin jo lähtökohtaisesti vit,,,,, sairasta

Kyllä oli niin kuvottavaa valkopesua että ei uskoisi että muutama päivä sitten Iltalehden pääkirjoitus maahanmuutosta oli suorastaan järkevä eli..se oli vain silmänlumetta!Miten nuo toimittelijat nukkuvat näiden valkopesujen jälkeen…eikö peili kerro mitään?Hävetkää!Kuinka monen pikkutytön elämä on lopullisesti pilalla?”Jutusteluhetkiä”kehoitettiin tekemään ja ”tutustelu”meni yllättävästi rivoksi.Vai pelkää ne pojat…sitä ne osaa, uhriutumista, ja täydestä menee!HYIIII!

Todennäköisesti

Koulukiusattu ja pahoja tarumoja. Nyt pääsee pätemään ja kirjoittamaan täyttä paskaa.

Ei tulisi ikävä

Yhtyy. Painuisivat sinne mistä tulivat.

RikkauttaSanooStubb

Tuonne voi laittaa Oulun kaupungin tammikuun lopun turvallisussseminaariin kysymyksiä MaTu:jen aiheuttamista turvallisuusongelmista: https://www.ouka.fi/oulu/turvallisuus/kysymys
Saa ja kannattaa jakaa!!!

RikkauttaSanooStubb

Aina kun tilaisuus tulee eteen, niin tietysti nuuhkaisen!

Moonman

Helsingissä ilmiö on silmiinpistävä lähinnä rautatieasemalla sekä forumin ja makkaratalon ostoshelveteissä. Kampissakin toki notkutaan, mutta se on enemmän ns. Läpikulkureitti kun tullaan bussilla/metrolla. Pahin tilanne on varmaan rautatieasemalla jossa päivästä riippumatta näkyy geelitukkien rinkejä 10-15 vuotiaiden lapsien ympärillä. Paikalla on usein näkyvästi vartijoita ja poliisikin, mutta eivät millään tavoin puutu asiaan. Rautatieasemalta onkin sopivan lyhyt matka raiskailemaan kaisaniemen puistoon. Melko usein huomaa miettivänsä, että missä ihmeessä näiden lasten vanhemmat ovat ja tietävätkö kenen tai minkä kanssa lapsensa viettävät aikaa.

Automies

– Luultavasti vanhemmat tekevät useampaa työtä pystyäkseen pitämään sen vanhan auton liikenteessä jotta pääsevät taas töihin.
Kaiken taloudellisen hyödyn kerää sitten verottaja joka ohjaa rahat käytettäväksi näihin Matuihin joita on tuotu ympäri maailmaa, eli sen lisäksi että vanhemmat elättävät lapsensa he elättävät myös näiden lasten saallistajat siinä ohessa.
Aika masentavaa kaiken kaikkiaan kun miettii kuviota mutta sitä pitäisi useammankin miettiä Suomessa etenkin tänä keväänä.

Tero

Vapaakasvatus on tehnyt sen että mihinkään kakaroiden touhuihin ei saa puuttua. Monet nyky lasten vanhemmistakaan ei ole saanut kunnon kasvatusta joten kun on lusikalla annettu ei voi kauhalla ottaa! Ja mediat ja koululaitos vaan ihannoivat monikulttuurista mailmaa ja maahanmuuttajia ! Nuoret tytöt aivopestään jo alakoulutasolla ihannoimaan maahanmuuttaja miehiä. Joten yleisen kurin menetyksen ja aivopesun takia nuoret tytöt ovat esteettömiä näiden saalistajien edessä. Iltalehdet jopa kirjoittaa että muslimi mies on kaikilla tavoin parempi etenkin sängyssä kuin suomalainen mies! Kun nuoret tytöt lukee tällaista suvakki paskaa ja tietysti uskovat sen 100-0. Niin en yhtään ihmettele missä tilanteessa ollaan !

peräpää

Tämä IL:n juttu on muuten typeryydessään mahtava; sehän kertoo, että kansalaistoiminnalla näitä ostarinotkujia saadaan kuriin. Eihän ostarit olekkaan tarkoitettu matujen olohuoneiksi vaan heidän pitääkin poistua majapaikkoihinsa.
Nyt olisi tästä Valkean hyvästä tuloksesta/tilanteesta vedettävä johtopäätökset muillakin paikkakunnilla eli näytettävä, ettei matujen ostaripeli vetele. Olisi selvitettävä, mitä kantikset ovat siellä tehneet päästäkseen näin nopeasti tulokseen ja mallia sovellettava muuallakin.
Ja Sipilä pitäköön turpansa tukossa, jos/kun ei tajua, mikä on todellinen ongelma ja mikä on sen ongelman seuraus. Sipilä on muuten DI:ksi erittäin omituinen eli ei tajua syy-seuraussuhdetta eikä jatkuvaa induktiota, jotka ovat tekniikkatieteen perusta.

Automies

Itse olen kyllä tullut siihen tulokseen että hän tajuaa syy-seuraus yhteydet erittäin kirkkaasti mutta toteuttaa niitä toisella tavalla.
Hän tekee aluksi itse jotain negatiivista jonkun osapuolen alihankkijana (syy) saa siitä vastineeksi rahaa, osakkeita, mammonaa, kuka tietää mitä sille on luvattu? ikuisen elämän? (seuraus)
Sinänsä ihan fiksu veto ostaa itselleen lentokone ja vielä hieman suuremman puoleinen jotta sillä pääsee lentämään todella kauas maasta kun aika koettaa ja alkaa maa polttamaan jalkojen alla? Mahtuu hyvin kyytiin rahasalkut ja pari harkkoakin eikä ole mikään ongelma painon puolesta.
Heittää vielä ikkunasta ulos Helsingin kaaoksen yli lentäessään ne talonsa avaimetkin ja hihkaisee ”Nonih, nyt se on teidän minä pidin sanani muahahaa!”
Eiköhän Suomessakin löydy muutama vanha IT-tykki jonkun keräilijän varastosta? Ei muuta mutta kun ajattelin…

Anonymous

Sipilällä oli hetkensä kun Kempeleessä se koulutyttö puskaraiskattiin. Mutta nopeasti näyttää unohtuneen.

Anonymous

jossai luki et oli sen veljen tyttö six ei talookaa antanu jätteille

peräpää

Kirjoitin politikko-Sipilästä, en businessmies-Sipilästä. Lienee ollut pätevä PKT-yritysjohtaja mutta ei koskaan ollut johtanut isoja organisaatioita, esim. konserneja. Siis nappikauppias.

Sairasta

Lääkärilehdessäkin on terveempää tekstiä

Jones

Ikkuna rikki. Kauheeta, sehän on kuin ”kristalliyö”.

syyllisten uhriinuttaminen valkopyykaus ..sitä odotelessa

Saksan äärioikeiston poliitikko Frank Magnitz hakattiin pahasti maanantai-iltana, ja hän joutui sairaalaan, sanoivat Vaihtoehto Saksalle (AfD) -puolueen virkailijat tiistaina, kertoi BBC.
Poliisi piti kolmen miehen tekemää hyökkäystä Bremenissä poliittisesti motivoituna. Naamioidut miehet löivät Magnitzin tiedottomaksi puisella kalikalla ja potkivat häntä päähän.
Rakennustyöläiset pelastivat Magnitzin hyökkääjien käsistä.
Magnitz oli juuri lähtenyt uudenvuoden vastaanotolta Bremenin Kunsthallen taidemuseosta, kun hänen kimppuunsa hyökättiin.
AfD pääsi viime vuonna ensi kertaa Saksan valtiopäiville, sillä on siellä 94 paikka. Puolue on myös edustettuna kaikissa Saksan osavaltioparlamenteissa.
Puolueen tiedottaja Jörg Meuthen tviittasi valokuvan, jossa Magnitz makasi tiedottomana sairaalavuoteessa sanoen hänen olevan ”puolikuollut”.
Magnitzilla oli syvä haava otsassa ja hänen oikea silmänsä oli umpeutunut.
Viime viikolla AfD:n toimisto itäisessä Döbelnin kaupungissa vahingoittui räjähdyksessä. Kukaan ei loukkaantunut iskussa.
YLE HESARI ILTALEHTI
Ei uutisointia Asiasta VIELÄ……………………………
.koska heidän pitää kehitää joku valkopyykaus käsikijoitus
ennen ulostuloa uutisointia että *pahoinpidelty on syylinen*
*ja ääri-vasemmistolaiset ovat uhreja *

Demokraatti kirjoitti tästä tosin jättäen pois maininnan vasemmistosta.

Kiinnostunut

Onko tekijät siis julkaistu ulkomaisessa mediassa??

valkopyykkiin tuli tahra ** taas **ja sekös *harmitaa* suomen valtamediaan toimittajia syvästi

Yle leimaa aina nämä ääri vaemmiston pahoinpitelijät
ääri oikeistolaisiksi ääri maahanmuuton vastustusta ajaviksi rasisteiksi
syy on se kun he yrittävät epätoivoisesti löytää jonkun oikeutuksen näille
ääri vasemmiston väkivaltaisille ihmisille esim anifalle siihen tekoon
koska ylen toimittajien oma poliitinen akenda on lähempänä näitä pahoinpitelijöitä
kuin pahoinpideltyä
suomen uutisten loppu lauseet
Saksin osavaltion sisäministeri Roland Wöller sanoi, että isku vie poliitikkoja kohtaan suunnatun väkivallan aivan uudelle tasolle.
– Väkivalta ei kuulu politiikkaan. AfD:tä vastaan on taisteltava poliittisesti – ei räjähteillä, kristillisdemokraatteihin kuuluva Wöller sanoi.
Wöllerin sanavalinta oli vähintäänkin erikoinen
. Muutenkin jännitteisen maan poliittista tilannetta tuskin lievittää se, että usutetaan muita ”taisteluun” puoluetta vastaan, jota on juuri isketty pommilla.
Ekstremismiä ja terrorismia tutkiva poliisin yksikkö selvittää tapausta.
Saksaa on ravistellut viime päivinä myös laaja hakkerointiskandaal
Yle loppu lauset ovat kuin yö ja päivä
anifan valkopyykausta ja huolella
Antifa on äärivasemmistolainen, äärioikeistoa vastustava verkosto, joka on syyllistynyt myös väkivaltaan. Toistaiseksi** ei kuitenkaan ole tietoa, onko Antifa syyllinen**
Magnitzin pahoinpitelyyn.
siis nyt en ymmärrä -vahingoittavat demokratiaa ja koska AfD käyttää niitä hyväkseen.-
Osavaltion SPD:tä edustava varapääministeri Martin Dulig totesi Detsche Welle -uutiskanavan mukaan (siirryt toiseen palveluun), että iskujen on loputtava, koska ne vahingoittavat demokratiaa ja koska AfD käyttää niitä hyväkseen.
miten jonkun AFD Politikon kohdistunutta väkivaltaa joka on realielämän faktaa
voisi käytä hyväkseen
vain ihan tarkoitukselisesti poliitikaan
eli tavalaan muka niin ettei sitä tekoa olisi edes tapahtunut häh
öö aikamoista logikaa taas saksan SDP Suvakilta äärivasemmiston ja anifan kätyreiltä
ja ehkä meikäläiseltä

Siis hetkonen tarkoitin tätä

Siis hetkonen tarkoitin tätä
Yle leimaa aina nämä ääri-vasemmiston pahoinpidellyt ihmiset *eli uhrina oikeiston edustaja*
ääri oikeistolaisiksi ääri maahanmuuton vastustusta ajaviksi rasisteiksi
saadakseen äärivasemiston paremalle väkivallalle oikeutuksen

SDP Stalinistit

että iskujen on loputtava, koska ne *vahingoittavat demokratiaa* ja koska AfD käyttää niitä hyväkseen.
Mietikää jos tämän lauseen sanoja olisikin vaikka Stalini tai hitler
jotka puolustavat omaa akendaansa
kuten saksan SDP tekee
Frank MagnitzIn takaajatukset rivien välistä mitä hän edustaa vertauskuvallisesti
Staliinia siteeraten
emme lopeta jokko kansanmurhaa vainoja koska se vahingoitaisi diktatuuria

pöh

Vihapuhe ja vihaiset katseet, siinähän ne maailman pahimmat ongelmat.
Mutta tietenkin vain silloin kun ne kohdistuu kehitysmaalaisiin muslimeihin.
Lasten raiskausringeillä ja terrorismilla ei mitään väliä, ne on vain yksittäisiä henkilöitä

Minä

No on kyllä todella huolestuttavaa, kun suomalaistytöt saavat olla rauhassa.

Kauko-Gabriel Kyrvästö-Breznev

Irvokastahan jutussa on mm. kommentti: ”Valkean kesäkadulla on ollut havaintoa, että [maahanmuuttajien läsnäolo] olisi vähentynyt tilapäisesti ainakin. Tällä hetkellä en osaa sanoa, onko tilanne normalisoitunut.”
Siis on olevinaan ”normaalia”, että kauppakeskuksessa kolmekymppiset matut pyörivät vonkaavat alaikäisiä tyttöjä? Pikemmin TILANNE on NYT NORMAALI, ettei notkuvia idän ihmeitä etenkään kauppakeskuksissa lorvimassa näy.
Uskomatonta soopaa koko IL:n artikkeli. Aleksanteri Pikkarainen saisi hävetä.

Pertti Grandell

ennen maa repeää kun puniikki häpeää……

Suklaasilmää etsimässä
Suomi Finland

Iltalehdessä oli melko yllätyksettömiä uutisia.
Saudi-Arabiasta paennut Rahab oleskelee yhä Thaimaassa. Mielenkiintoinen käänne on, että juuri tytön isä ja veli ovat nyt tulleet paikalle. Varmasti ovat jo teroittaneet päänleikkausveitsensä kun perheen kunnia ja rispekti on nyt hirvittävällä tavalla häväisty.
Isä ja veli saattavat käväistä Amnestyn pakeilla ja Amnestylle lieneekin kehkeytymässä varsinainen päätöshelvetti: suojellako tyttöä, joka oman väitteensä mukaisesti on joutunut pahoinpidellyksi ja pakkoavioliiton tulevaksi päätähdeksi, vaiko perheen kunniaa, jota tyttö on karkumatkallaan törkeästi loukannut ja joka lienee nyt kiistatonta maailmanlaajuisesti.
Silloin kun vastassa on pelkkä sana ja kiistattomat tosiasiat, ei ole poissuljettu vaihtoehto, että Amnesty pienen harkinnan jälkeen kääntyy perheen puolelle.
Muilla tyttärillä lienee vähintään jo mustat silmät, ellei pahempaakin.

Automies

Toivottavasti tyttö saa ihan aidon turvapaikan jostain normaalista maasta ja voi jättää koko Saudi-Arabian ja Islam sekoilun taakseen.
Olen useaan kertaan huomannut miten nimenomaan nuoret naiset haluavat päästä eroon Islamista mikäli ovat siihen syntyneet. Ei toki kaikki mutta huomattava osa. Olen miettinyt että ehkä loppujen lopuksi toivo kyseisen erittäin alistavan uskonnon romahtamisesta piileekin nuorissa tytöissä ja naisissa?
Kyllä hekin seuraavat yhä etenevissä määrin reaaliajassa maailmaa sekä tajuavat sen itsekin viimeistään murrosiässä miten heidän arvonsa on jossain kamelin ja BMW:n välissä. Riippuen toki miespuolisten vanhempiensa sosiaalisesta arvosta yhteisöissä ja yhteiskunnassa ylöspäin kiipeämisen mahdollisuudet ovat valitetttavasti melkein kaikilla aikalailla pyöreän nollan pintaan, niin kyllähän se kenellä tahansa herättää voimakasta sisäistä halua päästä systeemistä eroon mikäli saa siihen tilaisuuden?
– Itse tosin tässä tapauksessa pelkään sitä että tyttö palautetaan Saudeihin kyseisen valtion poliittisen painostuksen takia jonka jälkeen hänen osansa tulee olemaan kurjempaakin kurjempi.
Mikäli tyttöä ei teloiteta (voisi olla jopa armeliasta) niin hänet kirjaimellisesti kytketään ketjulla seinään loppuiäkseen, kieli leikataan irti tai sokaistaan tai muuta vastaavaa barbaarista. Saudeissa pelätään yli kaiken sitä että nimenomaan naiset saavat koko systeemistä tarpeekseen, heräävät ja alkavat vaatimaan oikeuksiaan tai tekevät kuten tämä tyttö teki fiksusti.
– Eli pakenevat koko maasta.
En yhtään ihmettelisi mikäli jokin vuosi todistaisimme naisten massapakoa Islamilaisista maista, se ei oikeastaan enää paljoa vaadi että tytöt nostavat sieltä kytkintä isommissa määrin ja se voisi olla se tekijä mikä vihoviimein pakottaisi valtaosan noista maista edes jossain määrin ”normalisoitumaan”.

Suomi Finland

Amnesty joutuu tekemään vaikean ratkaisun. Koska tyttö on sanonut julkisesti luopuneensa islamista on perheen kunnian lisäksi loukattu islamin uskoa verisesti. Kun nämä tosiasiat ynnätään yhteen, saattaa olla että tyttö on pian hyvin heikoilla vesillä. Islamin kannattajia on noin puolitoista miljardia. Tästä joukosta löytyy valtava joukko niitä, jotka haluavat kuoleman palkaksi islamista luopumiselle. Kuinka Amnesty voisi loukata näiden hartaiden uskovaisten joukkoa?
Mitä painaa yhden tytön elämä pyhien uskonnollisten tunteiden edessä?
Btw. Miten feministit ovat reagoineet tämän tytön tapaukseen? Ovatko hiiren hiljaa, koska islamin alla elävät naiset eivät ole samanlaisia kuin länsimaiset naiset? Islamilaisissa maissa elävät naiset lienevät länsimaisten feministien mielestä islamilaisten miesten omaisuutta, eikä tätä asiantilaa pidä lähteä mitenkään muuttamaan tai edes arvostelemaan.

Automies

Kaikista masentavinta tässä on se että tuollaisen tytön turvaaminen arkielämässä alkaa olemaan mahdotonta jo länsimaissakin koska kaikkiin länsimaihin on tungettu niin paljon Islamia ja sen kannattajien ääripäitä nimenomaan.
Mikäli tuon saisi Suomeen tai Ruotsiin turvaan niin aivan yhtälailla olisi pää leikattuna irti jo viikon tai parin kuluttua. Noh Ruotsissa tuskin ehtisi edes lentokentältä ulos ennen kuin tapahtuisi ”tekninen häiriö” -IKEA:n tyyliin tai ”yksittäistapaus”.
Ainoat paikat minne tuon voisi siirtää olisi ehkä Uusi-Seelanti tai sitten joku Itä-Eurooppa?
Mitä feministeihin tulee niin sieltä suunnalta on turha odottaa mitään kannanottoa… Tässäkin asiassa näkee hyvin että kuka ja mikä porukka oikeasti välittää ihmisten aidoista vapauksista ja oikeuksista ja keiden touhuja ajaa pelkkä täysin pimeä ideologinen raivo joka kohdistuu kaikkeen länsimaiseen ja normeihin?
Hyvä esimerkki on vaikka se että tälläkin feministien ja vihervasemmistolaisten mukaan: ”razisti-nazi hirviöiden oikein synkällä ja pimeällä palstalla jota pyörittää pimeässä kököttävä trolli nurkasta läppärillä jossain päin Vladivostokia, eli Pjotr Tsaikovski alias PT”…
– Huolehditaan enemmän tuonkin tytön tulevaisuudesta ja laskelmoidaan mahdollisuuksia sekä keskustellaan ylipäätään asiasta kuin missään muualla?
Mutta hei, näinhän se on ollut koko ajan jo vuosikymmeniä? Ne ihmiset jotka oikeasti arvostavat vapauksia ja oikeasti arvostavat mahdollisuuksia olla oma itsensä kaikessa rauhassa ovat nimenomaan niitä ”natseja” nykyään?
Itseäni harmittaa suunnattomasti se että nimenomaan tällaisille naisille ei ole olemassa minkäänlaista todellista tukiverkkoa heidän kotimaissaan jonkun NGO:n muodossa tai edes kohdemaissa ei saa apua tarpeeksi tehokkaasti, koska sitä yllä tarvittaisiin? Mitkään lähestymiskiellot kun eivät toimi.
Maailma ja valtaosin länsimaat eivät tee asioille mitään ja yksi syy siihen on Yhdysvaltojen ja Saudi-Arabian välinen sopimus jo vuodelta 1947 jossa annettiin Yhdysvalloille aikalailla taloudellisia mahdollisuuksia niin kauan kuin ”Islamiin ei kosketa tai siihen kajota Saudi-Arabiassa”.
Tämä on sitten aikalailla samaan tyyliin toiminut myös Euroopan maiden kanssa ja vastaavien, siksi mihinkään SA touhuihin ei puututa edelleenkään laajemmalti sanktioin tai muiden vastaavien keinojen avulla eikä oikein mikään maa uskalla kunnolla antaa edes turvapaikkoja.
Miettikää että virallisesti Saudi Arabiassa lakkautettiin orjuus vasta vuonna 1962 ja heijastellaan sitä vasten asioita? Se tosin on jatkunut siellä siitä huolimatta mutta vain eri muodoissa eikä siihenkään ole ”tarvetta puuttua”.
– Ongelma naisten oikeuksissa on koko Islamin laajuinen, siellä missä kyseistä teologian verhoon käärittyä poliittista ideologiaa harjoitetaan niin siellä ei naisilla ole de facto, muuta kuin omistuksellinen arvo.
Näitä asioita pitäisi myös huomata laajemminkin painottaa kaikessa ”Monikulttuurin” vastustamisessa koska naisille tämä on erityisen tärkeää, ei ainoastaan jatkuvan seksuaalisen ahdistelun ja massaraiskaamisen suhteen vaan myös ihan ideologisestikin. Mielestäni koko ”naisten näkökulma” ei pääse täyteen kunniaansa ja arvostukseensa massamaahanmuutosta puhuttaessa vaikka naisilta lähtee kirjaimellisesti kaikki oikeudet ja mahdollisuudet mitkä länsimaailma on heille suonut.
– ”Monikulttuurin” vastainen taistelu on nimenomaan naisten vapauden todellinen loppunäytös.
Tämä koko aihepiiri on ollut liian paljon miesten harteilla ja miesten käsissä toistaiseksi vaikka joitain lukuisia naisia onkin avannut suunsa. Mielestäni se suuntaus itsessään olisi hyvä huomioida kevään vaaleissa PS:n ja muiden vastaavien kansallismielisten puolueiden.
Se olisi aikalailla hyvä vetovoimatekijä mikä herättäisi monta naista eri puolueista miettimään omaa asemaansa uusiksi varsinkin kun maan demografinen muutos on niin raju ja nopea, sekä jäljet alkavat nyt näkyä jo erittäin voimakkaasti ihan lainsäädännössä ympäri läntistä Eurooppaa.

Mitennytsuupannaan

Suomi voisi ottaa, sanotaanko nyt vaikka 500000 ent. musliminaista seuraavan kymmenen vuoden aikana. Tämä olisi aidosti jopa humanitääristä.
Aletaanpa puuhaamaan asiaa, minä ainakin.

Anonymous

j.lokka paljasti tämänkin ählämien teot,tällä paljastuksella junes tod.näköisesti on jo estänyt lisäraiskauksia kohdistu ne sitten nuoriin tai vanhempiin (lapsiin,aikuisiin),saa oululaiset olla tyytyväisiä siitä että kauppakeskus valkeasta on tullut viihtyisämpi ja turvallisempi paikka ählämien kaikottua sieltä,saman soisi tapahtuvan kaikissa suomalaisissa kauppakeskuksissa,he kun pelkällä olemassaolollaan tekevät paikasta missä ovat epämiellyttävän.paljonkohan kauppiaat ovat menettäneet tulojaan heidän takiaan

Automies

– Vielä suurempi kysymys on että kuinkakohan paljon kaikki palvelualat ovat menettäneet näiden eksoottisten tapausten takia tuloja ja jopa työntekijöitä?
Voidaan yhdessä miettiä porukalla mitä se maksaa kun kasa mamuja istuu takalistollaan puoli päivää siinä kahvilassa josta yksi ostaa pienen kupin kahvia ja muut tulevat siihen lojumaan tuntikausiksi, älämölisemään, keikkumaan tuoleilla ja pysymään erittäin tehokkaana karkoittimena kantaväestön suhteen?
Voidaan vielä laajentaa siitä eteenpäin yökerhoihin ja baareihin. Mitkä heidän tappionsa ovat olleet kun ovimiehiä tarvitaankin useampi ja sisään tuleva lössi karkoittaa kantaväestön naisista sen fiksuimman ja siinä vaiheessa eniten selvinpäin olevan porukan? Perässä meneekin sitten automaattisesti kantaväestön miehet ja lopulta sinne yökerhoon/ baariin jää muutama ympäri päissään oleva ämmä ja vesiselvä tai huumeita ennemmin nauttiva mamumies hytkymään.
– Sitten onkin firman nimi pian lehdessä kun on iskenyt” seksuaalinen hätätila” eli on käynyt ”Yksittäistapaus”.
Entä vartiointiliikkeet? Myönnetään, myyntiä on varmasti tullut lisää aika runsaasti JV:n puolelle varsinkin eri konsertteihin ja vastaaviin missä pitää alkaa olemaan jonkin sortin armeija jo suojaamassa juhlijoita sekä betoniesteet ja kaikki muu. Ei kannata ihmetellä miksi niidenkin lippujen hinta nousee?
Kuitenkin häiriökäyttäytymisen määrä lisääntynyt räjähdysmäisesti ja moni iskee hanskat tiskiin kun valtuudet ja varusteet sekä palkka loppuvat kaikki kesken riskeihin nähden… Entä muut palvelualat?
Keskimääräinen puhelinpalvelun aika kantasuomalaiselle on joku 10 min tietyissä töissä mutta kun sinne soittaa se Suomessa syntynyt ”tapaus” joka ensimmäiseksi kertoo olevansa ”Suomen kansalainen” (Ihan kuin v-mittarisi ei olisi jo tarpeeksi korkealla valmiiksi?) ja alkaa vaatimalla vaatimaan, tivaamaan, tavaamaan Suomea kun ei sitä osaa vaikka on kansalaisuus ja syntynyt Suomessa niin mitäs luulette? Yhteen asiakkaaseen menee se 40-60 minuuttia tai enemmän.
Yrität kysyä mikäli nämä puhuvat englantia? No se ei tietenkään onnistu kun peruskoulun jälkeen loppui opiskelut kuin seinään ja peruskoulustakin on päästetty läpi suvaitsevaisuuden hengessä.
Yksinkertaistettuna niin kutsutut ”näkymättömät kustannukset” tehottomuuden ja vastaavan muodossa ovat varmasti BKT:sta aika käsittämättömät.
Tähän päälle jatkuva varastelu, ryöstöt ja niissä traumatisoituneet Siwan tädit sun muut. Niitä toki tekee kantaväestökin mutta valitettavasti myös näissä rikoksissa on niskan päällä rikastajat kun vertaillaan lukumääriä.

Anonymous

totta,ryhmä ählämeitä on hyvä karkotin,jos näkee ryhmän ählämeitä esim. kahvilassa pitämässä älämölöään ei sinne mene vesikauhunen koirakaan

Muuttunut elämä

Kirjoitat asiaa, automies. Olen nainen ja olen muuttanut käyttäytymistäni radikaalisti 2015 invaasion jälkeen. Lähipiirissäni on monelle muulle käynyt samalla tavalla. Jos esim näen jossain kahvilassa matuja, kävelen ohi ja menen seuraavaan. Yritän suosia valkoihoisten paikkoja. Jos joku kauppakin on liian täynnä matuja, en mene ainakaan sillä kerralla. Baari-ilta on nykyään valkoihoiselle naiselle vaikea: rentoutuminen on mahdotonta ahdistelevien matujen takia. Illan päätteeksi voi joutua vielä matun kuljettamaan taksiin, jolloin joutuu olemaan jatkuvasti varuillaan. Taitaa jäädä ilta väliin. Entä matkustaminen? Mihin voi valkoihoinen nainen Euroopassa matkustaa edes melko turvallisin mielin? Puola, Unkari?
Monet asiat on joutunut elämässään suunnittelemaan aivan toisella tavalla matuinvaasion jälkeen ja siitä huolimatta on monta ällöttävää matuinssidenttiä tapahtunut. Voi sanoa, että valtavasti huolta ja murhetta ovat saatanalliset päättäjät aiheuttaneet tässäkin maassa päästäessään matuinvaasion rajojen sisälle.

Anonymous

suomessa on n.2,8 milj.naista,jos heistä edes 5% ajattelee samoin kuin sinä ja kirjoittaisi asiasta esim.poliisille,lehtiin,kan.edustajille ym.luulisi asian korjaantuvan hyvinkin nopeasti vai eikö asiasta uskalleta kirjoittaa vihapuheen takia josta on tehty tehokas sana vaikkei sitä suomen laki edes tunne.

Tasa-arvoa arvostava

Naisten pitäisi ruveta vaatimaan tasa-arvoa myös pakolaispolitiikkaan. Pisteytetään tulijat ja jos tulija on aliedustettua sukupuolta, niin hän saa lisäpisteitä.

Taas äimän käkenä

Islamista vähintään 666 miinuspistettä, se olisi hyvä alku.

Automies

– Mitä Junes Lokkaan tulee niin se kaveri on kyllä ihan oikeasti sankari.
Itse en käytä kyseistä sanaa todellakaan kovin monesta henkilöstä mutta hänestä voi jo tässä vaiheessa käyttää. En tiedä miten kukaan voisi hyödyttää paremmin koko Suomea ja suojella lähiseutujaan paremmin kuin informoidalla asioita yhdessä PT-Median ja vastaavien systeemien kautta samalla paljastaen sen kuinka paljon tavallisilta kansalaisilta pimitetään tietoja.
Normaaleissa maissa ja normaalistihan kaikki Juneksen tuomat asiat pitäisi tuoda valtamedian ja etenkin viranomaisten, nyt näyttää siltä että Junes ja Wiik hoitavat näitä asioita aikalailla koko ”koneiston” puolesta omin päin kun ”koneisto” ei yksinkertaisesti enää toimi.
Mikäli itse istuisin jonkun poliijohtajan pallilla ja näkisin minkä määrän etenkin matu porukka saa aikaiseksi omalla alueellani kuten Oulussa ja vaikka miten paljon pahaa niin en epäröisi hetkeäkään laittaa liikkeelle huomattavia määriä varoituksia lehtiin, FB:seen ja Poliisin sivuille. On hyvä huomata että näin toimittiin vasta sen jälkeen kun Junes mursi uutiset kansalaisille ympäri koko Suomen valtion.
– Tämä sitten selittääkin sen miksi minusta ei Suomessa voisi koskaan tulla poliisijohtajaa. (En ole poliittisesti sopiva)
Suomeen ei saa päästää Ruotsin mittakaavan tilannetta aikaiseksi ja siksi jokaisella tällaisella teolla on erittäin suuri merkitys, paljon syvällisempi kuin moni uskookaan.

Anonymous

totta,poliisin täytyisi tiedottaa ählämien vaarasta medialle ja median kertoa siitä kansalle,mutta ei se menekään niin,poliisi ei kerro mitään ja se vähä mitä media kertoo se tekee sen pakosta asian tultua julki somessa,vääristellään ja vähätellään asiaa.

Anonymous

Suvaitsevaisen mielestä on jokin menetys jos aikuiset turvimieshet eivät notku ostoskeskuksessa. Järjetöntä ulinaa..

Automies

Ymmärtäähän sen toki.
Kaikista kamalinta vihervasemmistolaiselle tulipunaiselle kommunistille se on sen takia että joku kantasuomalainen saattaa työpäivän jälkeen kuulla asiasta ja tokaista:
”Ahaa, ne on menneet pois? No nythän tänne voisi tulla ostoksille perheen kanssa!”
Se taas edesauttaa yritysten myyntejä ja kapitalismia mikä saattaisi pahimmillaan johtaa ostoskeskusten yritysten kasvamiseen ja työllistämiseen.
Miettikää nyt miten tuhoisaa ja kamalaa se olisi?

Anonymous

miksei media sano että suomi kaipaa kauppakeskuksissa notkujia

Jocke

Tästä, suoraan sanoen paskauutisesta, on Ari Paulov kirjoittanut toimittaja Aleksanteri Pikkaraiselle, 25 – vuotias nuori henkilö,
Löytyy mm. hänen omalta fb-sivultaan.

Ilmari

Ostoskeskuksiin tullaan ostoksille tai tauolle. Ne eivät kirjastokortti tuntikausien notkumiseen vaikka oleskelua ei olekaan rajoitettu. Nyt mamut ovat sieltä häipyneet.Priyanka Sood sanoo jutussa että hän ei tiedä onko tilanne normalisoitunut. Hänen mielestään notkuminen on siis normaalia!

Ilmari

Siis kirjastokortti vaan eivät ole tarkoitettu

täky päättäjille

Olisi katupartioinnille tarvetta näissä kauppakeskuksissa. Niinkauvan kuin maa on epävakaassa tilassa ja tuhansia laittomiakin rikollistaustaisia notkuu kulmilla. Valtio voisi tukea katupartiotoimintaa esim työttömille nuoriile korvausta toiminnasta tuntisivat kuuluvansa yhteisöön ja hyödylliseen toimintaan. Tästä seuraisi monenlaisia hyötyjä kuten turvallisuuden lisääntyminen..Moni työtön nuori syrjäytyny ei kavereita sekin korjautuisi..

Farbror Uncle

Häipyneet ja häipyneet.. nehän istuvat kaikki nyt putkassa. Mutta itsestäänselvyydet sikseen: NÄIN sen pitääkin olla, että HE pelkäävät, eikä Suomalaiset tyttölapset ja naiset. Suosittelen samaa saastakohtelua Suomen jokaiseen kaupunkiin ja kylään jossa näitä saastoja loisii. Muistakaa Suomalaiset, nämä sossumuslimit, valehtelevat raiskaajamurhaajaLOISET pitävät meitä ALEMPIARVOISINA, heidän tyhminä laskujenmaksajaorjinaan ja heidän vakaa USKOMUS on että jokainen Suomalainen tyttö/nainen on HUORA jota saa ja pitää raiskata! Uskokaa nyt jo saatana, nämä ovat mielenvikaisia hulluja kaikki. Siitä vähän aitoa perspektiiviä! Jos tämän kaiken tiedät, hyväksyt ja kuitenkin valitset olla saastojen kanssa tekemisissä: et ole terve ja kaikki paha mitä sinulle tapahtuu on oma vikasi.

Automies

– Valitettavasti he eivät tiedä.
Nimittäin varsinkaan lapset ja vanhukset joista kumpikin altistuu massiiviselle valtamedian propagandavyörytykselle jatkuvasti niin TV:n radion kuin valtalehdistönkin puolesta.
Lapsille vielä erikseen oikein hierotaan kyseistä monikulttuurisuus propagandaa koulussa ja päiväkodissa silmille. Mikäli et vastaa kokeessa ”oikein” ja ihaile monikulttuuria niin aika nopeasti jäät luokalle tai vanhemmat on puhuttelussa.
Ympäri Suomea noita matuja on käytetty mm. Päiväkodeissa vierailuilla ja itse uskon vakaasti että sitä toimintaa on harjoitettu nimenomaan pahat mielessä ja puhdas pahuus sydämmessä. Tulee paha olo kun asiaa miettiikin.
Sille nyt vain ei ole kertakaikkiaan mitään järkevää/ loogista muuta syytä miksi aikuisia nuoria miehiä sellaisesta kulttuurista ja taustasta minkä ”suvaitseva” osapuoli varmasti tietää, viedään päiväkotiin muuta kuin katsomaan hieman ”Buffettia” ja näyttämään miten suojaamattomia lapset ovat kun vanhemmat ovat töissä.
– Olen miettinyt kaikki vaihtoehdot läpi ajan kanssa ja objektiivisesti mutta en keksi mitään muuta syytä kyseiselle toiminnalle.
On varmasti ollut tiedossa että osalla tulijoista on taipumusta tällaiseen touhuun mitä on tapahtunut ja sitä on tahallaan lietsottu, järjestelmällisesti eikä ongelma koske vain ja ainoastaan Oulua. Kuten mainitsin niin tätä on tehty koko Suomen ympäri.

Aappa

”Yhtäkään maahanmuuttajataustaista ihmistä en ole tavannut, joka hyväksyisi tai edes ymmärtäisi tällaista käytöstä” (koskien Oulun lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia), kertoilee monikulttuurisen työn koordinaattori, intialainen Priyanka Sood.
Eli valehtelee, koska valehtelu, kaunistelu ja ”valkopesu” on elimellinen osa idän ihmekulttuureja, mistä Sood on itsekin kotoisin.

Attenborough

Pienemmissä kaupungeissa homma menee näin: joka päivä klo 15 saapuu keskustan kauppojen ympäristöön lauma aikuisia partavedessä kylpeneitä muslimimiehiä. Miksi? Koska 5 minuuttia yli klo 15 pikkutytöt ovat päässeet koulusta ja suuntaavat kauppoihin karkkiostoksille. Siinä sitten aikuiset kolmekymppiset miehet mölyävät, keimailevat ja painivat keskenään kuin 11-vuotiaat Suomalaiset pikkupojat jotka haluavat tyttöjen huomiota. Valokuvaavat tyttöjä kännyköillään, seuraavat ja yrittävät saada katsekontaktia, joka tietenkin tarkoittaa että 12-vuotias tyttö haluaa olla muslimin vaimo ja vaatii saada ruskeaa kullia heti ja nyt kaupan roskisten takana. Tämä on upeaa katsottavaa tämä muslimien kiimakäytös! Siinä on jotain niin saastaisen primitiiviä. Ikäänkuin pieni historiallinen katsaus kivikauteen.

Anonymous

kulli niillä kyllä seisoo muttei järki

EsiMolo

Näitähän on voinut vapaaehtoisesti loikata komppania Ruotsin puolelle etukäteen, kun huomasivat että käry kävi.

Anonymous

Toivottavasti tuo lasten joukkoraiskaajien puolesta nyyhkypropagandaa ulostava mädättäjähuora tulee pian vastaan jossain.Kiitän yhteistoimintahuoraa tiedostavasta,laadukkaasta uutisoinnista.

Pena

No voi harmi sentään kun alaikäiset miehet eivät enää uskallakaan hengailla kauppakeskuksissa ja mennä baariin. Luultavasti tuo ei oikeasti harmita ketään.

ZzZ

Taisi helmiradiossa ile jokinen hourailla jotain natseista… Joskus 16:30 aikaan. Huomsiko kukaan? Kommentti meni jotenkin niin että ympäri suomea pyörii joitain natsijengejä?!? Piti oikein katsoa iltapaskoista, mutta ei nissä mitään tuohon viittaavaa ollut. Palautteen paikka?

Acc

Siis ovat jääneet pois ennen suosimastaan paikasta. Miksi ovat kaikonneet. Tietävätkö he jotain? Olisiko jotain suunnitteilla? Mitä näiden hengenheimolaiset yleensä tekevät, kun asiat eivät mene juuri niinkuin he haluavat.

huugo

Yle lähetti eilen aamulla oikean pläjäyksen ja matupostiivisen jutun Ruotsiin ”muuttaneesta” ja Ruotsissa uran tehneestä yuotube koomikosta . Vaikka tänne on kielletty laittamasta paskamedioden linkkejä, tämä kannattaa katsoa. Alkaen 18.00 ”mua seurataan” Näitä halutaan vartiaisen toivomuksesta myös Suomeen paikkamaan luikuhinojen työvoimavajetta mm. Uudenkapungin autotehtaalle. Joku vain ei täsmää toiveiden ja todellisuuden kesken. No jotain positiivista että ansaitsee kait oman elantonsa.
https://areena.yle.fi/1-4573678?autoplay=true

Frank

Saako ruotsissa ajaa tuolleen kännykkää tuijotellen, suomessa tulisi sakot..