Iltalehti: Sotapakolaiset häipyneet Oulun katukuvasta

Miten kirjoitetaan vinksahtanut ns. uutinen? No siihen tarvitaan tietenkin aimo annos agendaa, sääliä, teeskentelyä ja lopuksi koko homma kuorrutetaan puhtaalla paskalla.

Iltalehti kertoo tänään julkaisemassaan artikkelissaan kuinka Oulun kauppakeskus Valkea tyhjeni ulkomaalaistaustaisista miehistä sen jälkeen kun raiskaustapaukset ovat tulleet julki. Oulun kaupungin monikulttuurisuuskoordinaattori Priyanka Sood kertoo Iltalehden artikkelissa, että esimerkiksi Valkeassa notkuu nyt entistä vähemmän ulkomaalaisia. Niinikään monikulttuurisuuskoordinaattori kertoo, että miehet eivät enää uskalla mennä Oulun baareihin. He pelkäävät, että heihin voi kohdistua vihaa.

Sanottakoot nyt lukijoille, jotka eivät tunne Oulua, että kauppakeskus Valkea on tähän asti ollut pahin aikuisten kolmansista maista tulleiden miesten iskuyrityspaikka. Oululaiset nuoret naiset eivät saa siellä hetkenkään rauhaa kun pakolaistaustaiset miehet jahtaavat tyttöjä. Kyse on siis aikuisten miesten pikkutyttöihin kohdistuvasta systemaattisesta vainosta, ei mistää leikkimielisestä nuorukaisten silmäpelistä. Ainakin yksi Oulun raiskauksen uhreista nuori tyttö oli houkuteltu aikuisten arabimiesten taholta mukaan erääseen asuntoon, jossa tyttö oli sitten raiskattu.

Valkeassa ollaan harjoitettu siis puhdasta systemaattista pikkutyttöjen ahdistelua. Ulkomaalaistaustaiset miehet seuraavat tyttöjä, tekevät maiskutuseleitä ja yrittävät nylkyttää tyttöjä kuten kiimainen koira nylkyttää ihmisen jalkaa. Miehet saattavat seurata tyttöjä vessoihin ja yleisesti eivät usko mitään poistumiskehoituksia.

Valkeassa kokoontuu myös suomalaisia nuoria sanotaanko tuosta teini-iästä ylöspäin. Se on normaalia, että nuorukaiset kohtaavat. Mutta on äärimmäisen tärkeä ymmärtää, että kolmansista maista tulevat miehet käyttävät tätä tilannetta hyväkseen. He tunkeutuvat aikuisina nuorten teinien elinpiiriin seksuaalisilla ehdotteluillaan, tarjoten mahdollisesti pilveä tytöille, jotta henkilöstä tulisi helposti sänkyyn ohjattava panopuu. Nuorilla pojilla taas ei riitä kapasitettii puolustaa tyttöjä aikuisia agressiivisia miehiä vastaan.

Nuoriso on jätetty yksin Valkeaan (ja kaikkiin muihinkin suuriin kauppakeskuksiin) selviämään miten parhaaksi katsovat – aikuisista tyttöjä huorina pitävistä kolmansista maista tulleista miehistä.

Suomalaisten nuorten tyttöjen kannalta on siis vain turvallisuutta lisäävä tekijä, että kolmansista maista tulleet miehet ovat vähentyneet Valkeassa. Jos haluaa ottaa maistiaisia miltä homma näyttää käytännössä niin menkää mihin tahansa ison kaupungin ostoskeskukseen, siellä näkyy samaa. Helsingissä aikuisten kolmansista maista tulleiden miesten iskuyrityksiä pikkutyttöjen suuntaan voi seurata esimerkiksi Kampin ostoskeskuksessa.

Niin ikään Iltalehti jatkaa naisten pahoinpitelyillä, joissa Suomi on muka edelläkävijämaa. Siis Iltalehden ja monikulttuurisuuskoordinaattorin mukaan. Koordinaattori kertoo miettineensä mihin Suomi menee kun naisiin kohdistuva väkivalta on lisääntynyt.

– Huoli nousi, että suojeleeko järjestelmä naisia ja tyttöjä, monikulttuurisuuskoordinaattori kertoo.

Mitä ihmettä Iltalehti oikein kirjoittaa? Oulussa on raiskattu useita nuoria tyttöjä, joiden teoista istuu vangittuna toistakymmentä kolmansista maista tullutta miestä. Lisäksi Oulussa on aivan yleistesti tiedossa se, että samat miehet vainoavat pikkutyttöjä Valkeassa. Mutta, Iltalehti on huolissaan siitä, että nyt näitä miehiä ei enää näykään Valkeassa. Ja siitä, miten suomalaisten miesten väkivalta naisia kohtaan on muka lisääntynyt.

Saksasta kiinniotettu raiskaaja poseeraa toisessa oululaisessa kauppakeskuksessa.

Mitä nuorten tyttöjen vainoamiselle voi tehdä? No vaikka sitä, että aikuisten suomalaisten miesten pitäisi mennä kauppakeskuksiin ja puuttua tilanteisiin. Kun huomaa, että aikuinen ananastukka vehtaa kymmenvuotiaiden tyttöjen kanssa niin pitää olla rohkea ja mennä tilanteeseen ja käskeä ananastukka painumaan helvettiin. Ananastukkien edessä ei pidä näyttää pelkoa, sillä ne ovat jo tähän asti tottuneet siihen, että suomalaiset isät ja veljet eivät osaa puolustaa naisia.

Kannattaa kerrankin ottaa oppia mustalaismiehistä. Jos jotakin mustalaistyttöä loukattasiin tuolla tavalla, kuin ananastukat loukkaavat Valkeassa nuoria suomalaistyttöjä, niin maakunnista lähtisi Mersukolonna liikkeelle ja tekijöille näytettäisiin, että väärään naiseen koskivat.

Ei tässä tarvi mihinkään oman käden oikeuteen ja kansalaissotaan nousta, vaan jalkautua sen verran pelipaikoille, että tajuaa mitä siellä puuhataan.

Iltalehti kirjoittaa niin ikään Oulun moskeijan ilkivaltateosta, jossa pyöräteline viskottiin sisään moskeijan ikkunasta. Ei ole olemassa mitään näyttöä mihinkään suuntaan kuka pyörätelineen ikkunasta työnsi sisään. Mutta äärivasemmistolla on tunnetusti himo rikkoa ikkunoita pyörätelineillä.

En laita tähän linkkiä Iltalehden juttuun, sillä paskamedialle ei pidä antaa klikkauksia.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.