Kahdelle tulijalle pikku tuomio lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Turun hovioikeus vahvisti maanantaina Varsinais-Suomen käräjäoikeuden kahdelle kolmansista maista tulleelle miehelle antaman kuuden kuukauden ehdollisen vankeuden lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Vuonna 1994 syntynyt Nazeer Ahmad Rahmani ja vuonna 1990 syntynyt Mojtaba Kazemi olivat toukokuun 28. päivä 2016 liikkeellä urheilukentällä. Puntissa pullotti. Miehet olivat yhyttäneet kaksi suomalaista 11-13 vuotiasta lasta, joille oli näytetty iPhonen näytöltä pornokuvia ja -filmejä. Tämän jälkeen sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet olivat aloittaneet suomen kielen opiskelun ja kyselleet lapsilta mitä rinnat ja sukuelimet ovat suomeksi.

Niin ikään toinen miehistä oli ottanut toisen lapsen puhelimen ja katsonut sieltä tämän puhelinnumeron. Ainakin Kazemista ja toisesta lapsesta oli otettu yhteisvalokuva ja Kazem oli lähettänyt myöhemmin lapselle tekstiviestin. Kun lapset olivat poistuneet paikalta urheilukentältä olivat Rahmani ja Kazemi seuranneet lapsia jonkin matkaa.

Tapahtumat lähtivät purkautumaan kun lapset kertoivat asiasta kotona. Vanhempien mukaan lapset olivat hieman järkyttyneitä.

Miehet kiistivät teot ja vaativat syytteiden hylkäämistä, mutta hovioikeus pitäytyi käräjäoikeuden kannalla ja tuomitsi miehet pieniin ehdollisiin ja muodolliisiin vahingonkorvauksiin.

HUOM! Jos näet missä tahansa kolmansista maista tulleita miehiä tekemisissä suomalaisten lasten kanssa niin sinulla on velvollisuus puuttua asiaan.

Subscribe
Notify of
guest
30 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

”Puuttua asiaan” eli lopussa peini virhe

#Böllis

Ugh

markkatakaisin eroeurosta

Oikein alan toivomaan että Venäjä ja Usa alkaisi keskenään ydinsotaan, ihan vain sen takia että suomeen harhautuisi puolet ydinohjuksista ja koko suomalia tuhoutuisi kuopaksi.

Mikä ei toisaalta olisi niin paha asia

Riittää jos USA ja Venäjä kävis keskenään yhteensä noin 200 ydinlatauksen sodan, saattaisi se ihmiskunnan jo sukupuuton partaalle.

Puhtia puhtia

Ja siiloissa riittää paukkuja. Toivottavasti niitä aletaan armon vuonna lähettämään. Ihan sama mihin osoitteeseen kyllä ne homman hoitaa.

mike lake

Pelkona alkaa olemaan se,kun tämänkaltaisia ”tuomioita”alkaa olemaan,niin on suuri vaara,että kansa alkaa ottamaan oikeutta omiin käsiin.

Sellainen oikeusvaltio Suomi on

Ei saa ottaa oikeutta omiin käsiin. Pipilä sano niin. Oikeusvaltiossa ei oikeutta saa ottaa omiin käsiin. Oikeusvaltiossa matut myös pääsee hepposemmilla tuomioilla, niille tarjotaan ohituskaistoja ohi kantaväestön moniin eri asioihin, eikä työnteko luonnollisesti ole pakollista, sossu ja kela tarjoo auliisti tukiaan matujen omilla kielillä.

Antifa luokiteltava terroristijärjestöksi

Kyllä. Munat pois raiskaavalta terroristilta.

Obstqcle1

Ei riitä.
Raiskaajan keitetyt taatelit on syötettävä reiskan kannustaville taustajoukoille (tulee mieleen s tapanilan joukkoraiskaus, jossa s tukijoukossa olleet s naiset näyttelivät keskaria kuvaajille – hienoa porukkaa)

Automies

”kuuden kuukauden ehdollisen vankeuden…”
Eli toisin sanottuna on pakko mennä kuusi kertaa puolen vuoden aikana, kerran kuussa kahville rikosseuraamuslaitoksen yhdyskuntaseuraamustoimistolle ja kertomaan miten on mennyt elämä viime kuukauden ajan valvojalle.
Se on siinä.
– Miksi edes tällaista ehdollista vaivaudutaan antamaan? Entä saataisiinko odotushuoneesta ne kahvit ja keksit edes pois jotta hommassa olisi edes jonkinlaista ”rangaistuksen” tuntua?

VTV

Ehdollisen vankeuden aikana ei tarvitse ilmoittautua missään milloinkaan.

Taas äimän käkenä

Rikkautta pukkaa Suomaliaan, pohjolan Kongoon joka puolelta.
Saatanan sipilä taitaa toivoa että suomalainen kansa kuolee vitutukseen…

Aapo Ervasti

Onko Tajukangas kassi, kissa vai kassa, jos tuollaista hölynpölyä levittää ei aviisia voi enää pitää millään mittapuulla uskottavana.

markkatakaisin eroeurosta

Mikäs rotta se siinä kokeilee selitellä, loppuiko liima kesken?

Lyhyt oppimäärä vihervasuriaktiiveista

Hyvä kysymys. Varisverkosto ja antifan tyypit tosiaankin vetää limaa, kun ei oo enää rahaa muuhun. Tyhmyyksissään hamuavat tänne matuja heidän omille apajilleen ja jäävät nuolemaan näppejään tai toistensa kassejaan.

Anonymous

Näihin juttuihin kun saisi vielä lähteen, voisi jakaa eteenpäin.

Pena

Turin hovioikeudelta saa

Allu Hukka

”HUOM! Jos näet missä tahansa kolmansista maista tulleita miehiä tekemisissä suomalaisten lasten kanssa niin sinulla on velvollisuus puuttua asiaan.” <<< Muistakaa myös se kuuluisa nollatoleranssi.

toni lajos

Voi hyvänen aika, jopa oikeuden päätökset kuvailevat sitä linjaa jonka hallitus ja valtamedia ovat saaneet pitää, maasta poistetaan jopa näpistelijät, jos Pennanen ei ehdi lentokentälle, raiskaajat, murhaajat köllöttölevät untuvapeittojen alla. Yle on suurin valheen levittämisen oikeutettu ja verorahoin pystyssä pysyvä saastepesä..

Media on mätä

Yle on kieltämättä pahin. Ja me vielä maksamme siitä valheellisesta paskasta, jota uutisiksi kutsutaan. Jo on aikoihinn eletty. YLE manipuloi kansaa todella törkeästi ja tavalla jota ei normi-suomalainen huomaa. Normi-suomalainen ei lue juurikaan muuta mediaa uutisina, joten on tod.väärin, että sitä käytetään lyömäaseena niitä kohtaa, jotka tajuamattaan maksavatt sen toiminnan. Joka asiaan tungetaan mokutusta. Hyi helvetti! Ja vielä joutuu tosta maksamaan. Vapautetaan kaikki äänestäjät Yleverosta, niin saadaan äänestysprosentti lähelle sataa.

Sam Colt

Muistanko oikein, että tuosta ovat jo kirjoittaneet valtalehdetkin. Ilman nimiä tietysti, sehän olisi ihmisoikeusloukkaus, jos yleisölle selviäisi kuka sikailee!
Tuliko uutisesta kunnolla selville, kuka lopulta maksaa korvauksia kenelle. Vai ollaanko taas valtion pohjattomalla…?

Kevättä rinnassa

Taisivat olla 17-v aikuisia kiimaisia Afghaanimiehiä, suunnittelivat pedofiilihomoilua pikkupoikien kanssa. Rasistipojat juoksivat karkuun! Nyt jäi perseraiskaukset tällä kertaa ärsyttävästi tekemättä, mutta onneksi noita miehiä on maa täynnä. Kohta onnistuu!!!

Biologiaa

Vain naaraspuoliset nisäkkäät voivat olla kiimassa. Urokset ovat aina valmiina. Ja ovathan 10-vuotiaat tytöt kiinnostavampia kuin kamelit.

Anonymous

Rahmani ja kazemi sano :ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha tyhmä kuffari missä mun HALALA ruoka .

Janis Petke

Eihän nyt pikkulapsen raiskauksesta voi saada kuin vain pikkutuomion suomeliassa, EIHÄN?
Minäkin haluaisin porata vain aivan pienen reijän…. jopa ilman mitään korvauksia.
Porakoneen sen terineen voisin jopa kustantaa itse omasta ja edustamani uimaseuran puolesta – naruineen.

Juha Sipilä

Olen shokissa ja vetelen käteen. Vihapuhe on muuten rikos.

huugo

Sipilä on huolissaan näiden paskaläjien hyvinvoinnista ja siitä vitun vihapuheesta, joka on naurettava nimi kehitysmaalaisten rikosten paljastamisesta, uhrien kohtalo ei niinkään kiinnosta. Mediatalot ovta varmaan tehneet salaisessa kokouksessa päätöksen että tekevät enemmän töitä näiden rikosten salaamiseksi, ettei vain vaikuteta vaaleihin ja isojen puolueiden alamäkeen. Sipilän uudenvuoden puhe laski kepun kannatusta pari-kolme rosenttiyksikköä.

Nirri Poikki

Kummallista että enää eivät sossumuslimit seiso torilla ”HALAA MINUA” – kyltteineen..?? Sossumuslimit ovat jo hakanneet, murhanneet ja raiskanneet niin paljon miehiä, naisia ja lapsia jo että kansan HALAUS-INTO on vähän laantunut. Eikä ole näkynyt mitään MUSLIMS AGAINST RAPE jättikulkuettakaan missään..? Tajuavat varmaan itsekin asian naurettavuuden eivätkä uskalla ärsyttää Suomen kansaa enempää juuri nyt. Voisi tulla aikalailla turpaan.

Jones

Onhan se jo aivanselvää, että kulttuuri seuraa tulijoita, vaikka siitä ei saisikaan puhua mitään.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/afganistanilainen-poikien-raiskausperinne-jarkyttaa-usa-vaatii-sotilasjoukoilta-toimia/6054236#gs.jTzdsKqR

Pena

No nyt oli fiksuja insinöörejä taas vaihteeksi. Eikö tullut mieleen käyttää vaikka googlen kääntäjää.