Norjan tilastokeskus: Usea pakolainen lomailee kotimaassaan

Norjalainen Aftonposten kirjoittaa, että usea kolmansista maista turvapaikanhakijana Norjaan tullut pakolainen lomailee turvapaikan saatuaan entisessä kotimaassaan. Joidenkin kohdalla kyse on jokakesäisestä lepolomasta kotimaassaan.

Aftonposten on käyttänyt apunaan Norjan tilastokeskuksen SSB:n apua ja sen mukaan Irakilaiset ovat kovimpia kotilomailijoita. 71 % irakiaanoista on matkustanut Irakiin kotilomalle. Iranilaisista turvapaikanhakijoista 55 % käy kotilomalla ja Afganistanissa hermolomia pitää 40 % afgaaneista. Somalia ja Eritrea eivät enää ole niin suosittuja lepopaikkoja, vain 24 ja 12 % somalialaisista ja eritreaanoista lomailee kotimaassaan.

Miten on mahdollista, että Irakissa tai Afganistanissa lomailee suuri määrä turvapaikan saaneita henkilöitä vaikka turvapaikka-aktivistit väittävät, että ne eivät ole turvallisia maita ja ihminen pääsee siellä hengestään heti kun kone laskeutuu?

Norja aikoo tiukentaa otetta turvapaikan saaneista henkilöistä, jotka lomailevat kotimaissaan. Jos selviää, että henkilö on viettänyt pitkiä aikoja kotimaassaan laitetaan turvapaikkapäätös uudelleenharkintaan.

Subscribe
Notify of
guest
33 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Narrinpeliä vuodesta toiseen

Päättäjät pitävät kansaa idiootteina. Eikö olisi jo aika tehdä siitä loppu?

Anonymous

ei sitä päättäjiä tosta vaan lopeteta ne pistää luultavasti hanttiin.

Ei takaisin tulemista

Se olisi helppoa. Jokainen “pakolainen” joka lähtee kotimaahansa (peläten henkensä menettämistä) ei saisi enää lentolippua takaisin. Oli maa sitten Norja tms. Lentoliikenteen matkustajat tiedetään jo siinä vaiheessa kun ne varaa lippua. Eli järjestlemä on maailmanlaajuisesti realiaikainen.
Varaus ei vain onnistuisi ko. henkilöllä ja lippua ei saisi ostettua edes koko EU-alueelle. Lähi-idässänsä saisivat lennellä niin paljon kuin haluavat.
Tässäkin asiassa kyse on vain viitsimisestä, ei asian vaikeudesta.

Lammaskansa

Oikeassa ovat, kansa on täynnä idiootteja kun uudelleen ja uudelleen samaa p-skaa tilaavat esim. kokoomuksen kannatus edelleen kiikun kaakun suurimmasta puolueesta, vaikka jokainen tietää kokoomuksen saavutukset massamamutuksesta ja rajat selkällään politiikasta, sekä lupaukset vähintään 35 000 uudesta mamumoniosaajasta joiden palkkakuluista 70% sosialisoidaan yrityksiltä veronmaksajille, jos kokoomus on hallituksessa 2019-2023. Eduskuntavaalipopulismilla vaaditaan nyt muka tiukennuksia, mutta heti vaalien jäljeen ne unohdetaan ja veronmaksajien rahoilla pyörivä pakolaisbisnes sejä ulkomaisen yuetun halpatyön rantauttamisohjelma jatkuu suuremmalla vaihteella.

Setä

Kansa ON lauma idiootteja. Äänestävät samoja valehtelijariistäjiä vuodesta toiseen ja ihmettelevät miksi mikään ei muutu. Opettakaa lapsillenne ketä äänestää, sillä lapset tässä ovat kärsijöinä. Heitä raiskataan, heiltä viedään koulut, heiltä viedään opiskelija-asunnot, heille sysätään maksettavaksi kaikki tämä matupaska ja he joutuvat elämään turvattomassa matupaskamaassa.

pensavero ylös vihreät yhteydet

Jos kansa on idiooteista koostuva, niin kummasta tehdään loppu?

Ei lisää vetkutusta kiitos vaikka sekin muutaman virkamiehen elättää

Jos turvis lomailee kotimaassaan on turha aloittaa turvisperusteiden uusi vatvominen ja tuhlata kallista aikaa mokomaan. Välitön turvapaikkapäätöksen mitätöinti ja sillä selvä!

Sitten vielä bonusfaktana että muslimivalehtelijat maksavat lentolippunsa ja lomansa sossurahoilla.

Anonymous

rahat kyllä kelpaa ählämeille vaikka ollaan rasisteja.

Mohammed El Tapansut

Ne on ALLAHIN RAHOJA!!!

Aivan oikein! Virkamies kyllä pyörittelee samaa paperinippua vaikka eläkkeelle lähtöön saakka.
Pulma vaan on siinä, että hylsyjä ei Pohjoismaista saada lähtemään.

Jonnekin Kaukoidän vuoristoon vaikka

Kyllä saadaan tyypit ulos kunhan pannaan toimeksi. Ja kun riittävän kauaksi viedään niin sinne jäävät.

Konttikertaakontti

Konttilaivat seilaa kaiken aikaa ja aina löytyy tilaa muslimisaatanoiden ottamiseen kyytin. Ja vaikkapa Pohjan metellä kontit mereen. Helppoa eikö totta.

Juha Sipilä

Olen shokissa.

Orpo

Pakolaisten motiivien epäily on rasismia

Anonymous

missä on aino pennanen estämässä tämän vaarallisen matkan “varmaan kuolemaan”

Peinotkin ulkoistetaan

Peino Annanen samaan koneeseen menolipulla.

Anonymous

Tarkoitus onkin hakea elatus Suomen Kelalta ja viettää aikaa mahdollisimman kauan kotimaassa tai muualla etelän lämmössä suomalaisten veronmaksajien rahoilla? Tuet voi myös hakea useammasta Euroopan maasta samaan aikaan monilla väärennetyillä papereilla. Monet somalit seilaavat tiuhaan ruotsinlaivoilla. Arvatkaa mitä tekemässä.

kanander

Jetsulleen näin. Kotimaassa on vastaanottorahalla rahamiehen kirjoissa. Norjan tilastokeskus ja Aftenposten ovat tehneet yleishyödyllistä selvitystyötä. En epäile hiukkaakaan, etteikö näin tehtäisi Suomessakin. Turun laivoilla liikkuvat tiettyinä päivinä tuplarahastajat. Jos pystyisin, kiertäisin veroja.

Anonymous

ja tämä seilaaminen on mykkäsen ym. mielestä sitä suomen kaipaamaa työvoimaa,koskahan tämä työvoima alkaa tekeen töitä

Valtsu

Ehdotan, että jokainen kehitysmaamuslimin lennolla havaitseva kieltäytyy istumasta

Pennanen

Tämä on välttämätöntä asianomaisen suojelemiseksi kuolemaa kauheammalta kohtalolta. Mitä sillä väliä voidaanko lentävän tausta ja lennon syy tietää varmasti.

Sarja Sarja

Eritrealaisista suurin osa 17.v intin lintsaajia joten loma saattaisi vaihtua tetsaamiseksi.

Automies

Itse olen tuota Eritrean suhteen turvapaikka sekoilua aina ihmetellyt.
Ensinnäkin, on laajalti tiedossa että Eritrealle kyseessä on puhdas liiketoiminta koska jokainen eritrealainen joutuu lähettämään tietyn prosentin saamistaan sosiaalietuisuuksista Eritreaan takaisin. Tässä on aiheesta Wikileaksin vuodettu viesti:
https://wikileaks.org/plusd/cables/07ASMARA158_a.html
Eli koko Eritrean talouden BKT:sta 50% koostuu siitä rahasta mikä virtaa länsimaiden (kuten Suomi) mm. sosiaalietuisuuksista takaisin Eritreaan.
– Jokaisen eritrealaisen on lähetettävä 2% tuloistaan Eritreaan ja keinoja on monenlaisia, lisää informaatiota voi lukea tuosta wikileaksin tiedostosta.
Kyseessä ei ole mikään muu kuin massiivinen valtiotasoinen sosiaalijärjestelmien kuppaaminen ja tämän annetaan silti tapahtua vaikka luulisi että Suomessakin viranomaiset olisivat enemmän kuin perillä asioista edes tämän suhteen?
Asiaa on miettinyt myös Ville Tavio:
https://www.suomenuutiset.fi/ville-tavio-eritrea-ei-kay-sotaa-miksi-yli-95-hakijoista-saa-turvapaikan/
Eli maa ei ole sodassa ja asepalvelus on 18 kk mutta siitä huolimatta turvapaikka annetaan 95% tulijoista?
Täysin järjetöntä toimintaa nimenomaan Suomelta joka ironisesti itse ylläpitää asevelvollisuusjärjestelmää, tosin lyhyempien palvelusaikojen kanssa mutta samalla periaatteella.
Olen joskus miettinyt että voisiko kantasuomalainen mies hakea ennen asepalvelusta siviilipalveluksen ja vankilan sijaan vaikka turvapaikkaa jostain toisesta länsimaasta samoin perustein mikäli sinne otetaan eritrealaisiakin?
Olisi mielenkiintoista nähdä oikeudenkäynti asian suhteen koska mikäli joku länsimaa ottaa eritrealaisia turvapaikkalaisiksi tuolla perusteella niin samalla perusteella pitäisi jokaisen kantasuomalaisenkin olla oikeutettuja juhlapaik… Siis turvapaikkaan ainakin siksi aikaa kunnes asevelvollisuusikä olisi turvallisesti ohi?

Negersson

Eli se on Eritrean kehittämä business-idea, ns Afrikkalainen siviilipalvelus! Sinut lähetetään nyt Eurooppaan tienaamaan maallesi rahaa! Menet niinku silleen melkeen TÖIHIN! Arvokas kansalainen.

fatwantarkistaja

Pitkähkö teksti, mutta luettavan arvoinen. Ruotsiin pakoon, kun Suomessa pitäisi olla mies. Aivan loistava idea, käyttäkää te jotkin harvat sluibat sitä.

Afrikaanoihin on ilmeisesti kyllästytty

Eivät ole enää POP ja MUST.
Välimeren venepakolaisiin aletaan kyllästyä. Merellä viikkoja seilanneita afrikaanoja ei ole mikään maa halunnut suoralta kädeltä ottaa vastaan vaan nyt ne noin 50 (pääasiassa) heppua jaetaan kahdeksan maan kesken ja se tapahtuu pitkin hampain.

huugo

Osuu Suomelle Sipilän löysien lupausten takia, kävihän päämisterimme viime vuoden puolella moneen otteeseen merkelin käskytettävänä ja uudenvuodenpuhe antoi jo vihjeitä. Mykkänen on onnesta mykkyrässä kun saamme käsipareja Suomea riivaavaan työvoimapulaan. Uudenkaupungin autotehdas on jo osan varannut.

Anonymous

Lomalta palaava turvis pysäytetään rajalle ja todetaan että turvapaikka/oleskelulupa peruttu. Problem solvet.

Anonymous

Kolmatta linjaa takaisin näin kerran…

MH

Edes yksi pohjoismaa jolla rupeaa järki palautumaan 👍🏻

huugo

Toivoisin että joku “myyrä” paljastaisi vedenpitävien dokumenttien kera tämän hulluuden todellisen laidan, moni poliitikkokin voisi äimistyä. Kelat ovat kuin valtio valtiossa, niillä on rajaton valta veroeurojen rahankäytössä ja kun siellä ylempänä on joku suvakkisossutäti jolla on langat käsissä, tulos on tällainen. Nämä tosin yritetään salata vaitiolosopimuksilla, joissa sanktiot ovat varmaan melko rajut.

Anonymous

Suvakkisossuperseilijä ämmät nimitti virkoihin tavjshalonen, se punapää puhevikainen ääliö.