Yksi Oulun seksuaalirikoksen uhreista menehtyi oman käden kautta

Yksi Oulun raiskauksen uhreista päätti päivänsä oman käden kautta aiemmin syksyllä. Asia on ollut Monokulttuurin työryhmän tiedossa jo pitkään, mutta asiaa ei ole julkaistu ennenkuin sille ollaan saatu vahvistus. Poliisihan kiisti, että tällaista on tapahtunut.

Nuori 14-vuotias tyttö menehtyi oman käden kautta jo lokakuun lopussa. Tyttö ja hänen kaverinsa houkuteltiin Oulun kauppakeskus Valkeasta useamman arabin joukolla mukaan Tuiraan. Raiskaus tapahtui asunnolla. Tässä tapahtumasarjassa raiskattiin siis kaksi tyttöä. Miehet olivat käyttäneet mm. alkoholia houkutellakseen tyttöjä.

Tytöt olivat tehneet asiasta rikosilmoituksen vasta useiden päivien jälkeen itse raiskauksesta, luultavasti raiskaajat olivat uhanneet tyttöjä pitämään suut kiinni. Tietenkin häpeä tapahtumasta oli osasyynä alun vaikenemiseen.

Oulun poliisi, valtamedian säestyksellä, valehteli taannoin siis päin naamaa yleisölle kertoessaan, että tällaista olisi poliisin tiedossa. Viranomaisilla ja valtamedialla paletti on nyt todella pahasti sekaisin. Viranomaiset tekevät kaikkensa, jotta tekosarjojen vakavuus jäisi suurelta yleisöltä ymmärtämättä ja valtamedia säestää tätä.

Kommenttiosiossa on tällä kertaa rankka sensuurikäsi.

 

164 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
2.8.2019 16:06

Huoran perseestä olen syntynyt tänne vain henkisesti kärsimään

Mike Smith
Mike Smith
13.1.2019 23:43

Niin, suomalainen lintukoto uhrataan monikulttuurisuuden alttarilla. Sehän tässä vääjäämätön lopputulos tapahtumien valossa on. Olisipa vaan ”hauska” tietää tekevätkö päättäjät sen tiedostaen vai tyhmyyttään.

Matkamies
Matkamies
3.3.2019 00:03
Vastaa...  Mike Smith

Beast coming 666 , no petoja on ollut jo kauan. 1 Kor. 32 Olisiko minun kannattanut taistella Efesoksessa petoja vastaan, jos asiaa ajatellaan vain tavalliseen ihmistapaan? Ellei kuolleita herätetä eloon, niin ”syödään ja juodaan, huomenna kuollaan”

Anonymous
Anonymous
13.1.2019 08:48

toivottavasti ählämien ebolat tarttuvat niihin suvakki siiderivalaisiin jotka näkevät näissä jotain rikkautta

-A-
-A-
13.1.2019 01:09

No sieltähän se totuus viimein törähti. Ei tarvitse olla kummoinenkaan Einstein arvatakseen – tai itse asiassa tietääkseen – että kyseessä on ollut itsemurha.
Mitähän kaikkia tauteja nuo paskakullit on tartuttaneet tässä ringissään??

tyhmyreiden vihaaja
tyhmyreiden vihaaja
12.1.2019 23:39

Pipilä laitetava yhtämänen aids homon raiskattavaks, mitä hänen kutsuvieraansa tehnyt raiskauksia

Anonymous
Anonymous
12.1.2019 08:58

Lähes yhtä syyllisiä tilanteeseen ovat ne jotka hyssyttelevät, ajavat islamilaista maahanmuuttoa ja valehtelevat että ”ne on ihan samanlaia kuin mekin. Iho on vaan erivärinen”.

trackback

[…] on liikkunut vahva epäilys siitä, että yksi uhrina ollut 14-vuotias tyttö olisi päättänyt päivänsä oman käden kautta. […]

Jorma
Jorma
11.1.2019 17:22

Nyt on sitten ns. Valtamediakin asiasta uutisoinut.
https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000005962828.html

Pyöveli
Pyöveli
11.1.2019 17:42
Vastaa...  Jorma

Ja lisää tapauksia putkahtelee. Turvapaikanvalehtelijoilla on oikein KUNNON pedofiilirinki kehissä! Ja me ku luultiin ettei ne osaa mitään!!!!! Odotan innolla imaami Sipilän ja Riku Rantalan kommentteja tästä. Joko ruvetaan läiskimään muslimeita turpaan, vai odotetaan että tekevät jotain vielä kauheampaa kuin lasten raiskaukset ja naisten päiden katkomiset? Mikä ois se kaikkein PAHIN mitä ne voi tehdä että me oikein suututaan?

Pena
Pena
11.1.2019 20:16
Vastaa...  Pyöveli

Jonkun kannattaisi alkaa tutkia enemmänkin noita käräjäoikeuksien juttulistoja. Tiedä mikä paskatunkio tuolta vielä paljastuu todellisuudessa. Eikö tämä Oulunkin tapaus paljastunut ihan vahingossa.

Mike Smith
Mike Smith
14.1.2019 00:09
Vastaa...  Pyöveli

Mitenkähän raiskattujen tyttöjen isät pidetään aloillaan, etteivät lähde tekemään tilejä selviksi? Olisikohan viranomaiset ensi töikseen uhanneet häkillä, jos eväänsäkään liikauttaa matujen suuntaan..

Reko Hietamäki
Reko Hietamäki
10.1.2019 22:49

30.000 muslimia miehitti Suomen kävelemällä tänne maahan, Suomi otti nämä eläteiksi, ja nämä lapset nauraa partaansa

Mike Smith
Mike Smith
14.1.2019 00:07
Vastaa...  Reko Hietamäki

Kyllä. Meni soluttautumisen oppikirja kerralla uusiksi.

Pena
Pena
10.1.2019 20:31

Taas on Oulussa käräjöity rikastuksen takia. Eipä näköjään tosiaankaan Suomalaiset kiinnosta jopo salea tai hallitustakaan. Kaunko tämä tuhon tie vielä jatkuu ?….Joka päivä saa nykyään lukea näistä raiskaus tapauksista. Tältäkin murheelliselta tapaukselta olisimme voineet välttyä jos olisi toimittu toisin.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
11.1.2019 01:30
Vastaa...  Pena

Eliittipedofiilit suojelevat omiaan. Siitä tässä on kysymys.
-Jos suomalaiset saisivat tietää miten syvää pahuutta kulisdien takana jatkuvasti tapahtuu kansa olisi kaduilla välittömästi. Emme todellakaan elä missään lintukodossa kuten valtiojohtoinen propaganda meille väittää, joukossamme on erittäin pahoja ihmisiä, heitä ja heidän maahantuomiaan saastoja yhdistää yksi asia yhteinen asia -järjestäytynyt pedofilia.
Nämä psykopaatit on pakko saada pysäytettyä ja se onnistuu AINOASTAAN aktiivisen kansalaistoiminnan kautta. Poliisi on pakotettava tekemään se työ mistä heille maksetaan!

Juhad
Juhad
12.1.2019 13:44
Vastaa...  Pena

Tuhontie jatkuu siihen asti kun kansa ottaa rautaa kouraan ja hävittää kaiken ulkomaisen tuholaisongelman kartalta. Sitä odotellessa.

Anonymous
Anonymous
10.1.2019 17:33

”Oulun poliisi, valtamedian säestyksellä, valehteli taannoin siis päin naamaa yleisölle kertoessaan, että tällaista olisi poliisin tiedossa.” Ytitättekö kertoa, että polliisi valehteli kertoessaan, ETTEI tällaista ole poliisin tiedossa? Mitä te yritätte sanoa? Pitäisikö yrittää vähän kovemmin?

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
10.1.2019 16:25

Poliisi ja lastensuojelu ovat mukana paritustoiminnassa -eikä tämä ole pelkästään oulun ongelma vaan koskee koko suomea. Edellämainitut tahot tulevat tekemään kaiken mahdollisen ettei nyt julkitulleet tapaukset vaaranna muun pedofiiliringin vuosikymmeniä jatkunutta lapsikauppaa laajemmin.

Media on mätä
Media on mätä
10.1.2019 18:53

Mä olen tullut myös epäileväksi, mitä nyt poliisin ja muidenkin viranomaisten toimiin ko. asiassa. Eihän sitä kukaan toivo, eikä edes usko, että poliisit voisivat olla tässä mukana muutenkin kuin ainoastaan tutkimassa rikoksia. Eihän sitä Aarniostakaan mitään tämän mittaluokan rikollispomoa kukaan uumoillut. Onhan näitä myyriä ollut, niin politiikassa kuin poliisissakin, armeijaa unohtamatta. Korruptiota on aina ollut ja tulee olemaankin, sanoi poliisi sit mitä tahansa. Jos kieltää, niin valehtelee taas. Helpointa toimia rikollisesti on tietenkin oikealla poliisilla. Mutta poliisi joutuu joskus vastuuseen, politiikko ei koskaan.Tietty pm.ja sm. ovat sellaisessa duunissa, että siinä ei paljoo sais mokailla kuten nyt tehdään. Sipilä ja Mykkänen ovat ”normin näköisiä” ihmisiä, mutta Orposta näkee, että se on ollut koulukiusattu, joka on joutunut ”ostamaan” kavereita itselleen. Mitätön kääpiö, joka koettaa antaa ulospäin sellaisen kuvan, että hän olisi joskus tehnyt jotain, siis olisi toisten silmissä muutenkin jotain. Onhan se, tosi ärsyttävä narsisti, jota vituttaa lähinnä oma pituus. Kansasta, eikä edes omasta perheestään, ajattele mitään. Raha on kaikki kaikessa ja oma ego. Pitää kaikkea itsestään selvänä. Sellainen nyky-kokoomuksen edustaja, jota luulisi inhoavan jokaisen. No, äänestäkää edelleen näitä roistoja ja ihmetelkää sit, ett miksi kansasta huokuu viha. Jos tollasii, nyky-hallituksen edustajia joutuu vihaamaan, niin se on heidän aikaan saannoksensa. Ei siitä muita voi syyttää. Mut Mykkänen ja Orpo. Nämä herrat pitäisi saada tosiaankin tekemisistään vastuuseen. Nämä ja muut kusipäät, kuten Stubb, Katainen, kaikki demarit, Vihreät, Kommarit ja kaikki suvakit omaavat veriset kädet. Anteeksiko pitäisi antaa? Vittu, ei kykene.

Pena
Pena
10.1.2019 20:52
Vastaa...  Media on mätä

Tämä maa on täysin läpimätä ja korruptoitunut monessakin paikassa ja asiassa. Paskapuhetta ettei Suomessa ole korruptioita. Virkamiehet voivat tehdä mitä lystäävät ei heidän toimia kukaan tutki oikeasti. Samoin kansalaisen on turha tehdä pienemmistä rikoksistakaan mitään ilmoitusta, poliisia ei kiinnosta sellaisten tutkiminen. Helpommallakin saadaan tilastoja kaunisteltua.

Anonymous
Anonymous
10.1.2019 20:57
Vastaa...  Media on mätä

Sähkön vihaat ihan kaikkia! Ketä rakastat…

Pena
Pena
10.1.2019 23:11
Vastaa...  Anonymous

Mitä helvettiä tuo sekava kommenttisi liittyy yhtään mihinkään ?

Anonymous
Anonymous
12.1.2019 00:33
Vastaa...  Anonymous

kaikki rakastaa omiaan,suomalaiset omaansa ja matut omiaan,ei meidän tarvi matuja rakastaa varsinkaan sen takia että elävät suomalaisten siivellä

Anonymous
Anonymous
13.1.2019 08:40
Vastaa...  Anonymous

epäilen että kyseessä on ”uussuomalainen”

linkku
linkku
10.1.2019 16:10

tästä on todella syytä jakaa tietoa, kun valta- eli valemedia sitä ei tee, kun on nääs vastuullista…

Anonymous
Anonymous
10.1.2019 12:18

Matuja:ha,ha,ha,ha,ha,ha,vaha,ha,ha,ha, PE…………profeetta antoi meille esimerkki ja lupa .

Anonymous
Anonymous
10.1.2019 12:08

Häpeä tapahtumasta estää monia tyttöjä kertomaan raiskaus tarinansa .Tällä tavalla matuja sano kiitos Suomi .

Monikullttuurisuuden uhrialttarille ei mikään riitä
Monikullttuurisuuden uhrialttarille ei mikään riitä
10.1.2019 11:38

Tämä ei silti suvakkeja haittaa. Niiden sairasta mieltä ei muuta mikään.
Sääli nuoria tyttöjä, kun tyhmyyttään menivät ansaan.

Tauno Pulkkinen
Tauno Pulkkinen
10.1.2019 21:01

Kaikki muslimit kotimaahansa nopeasti .On otettava käyttöön kodin turva joukot ,jotka hoitaa tällaiset tapaukset.

T
T
10.1.2019 11:23

Itseäni ei haittaisi jos näille keppostelijoille tapahtuisi jokin ”onnettomuus” vankilassa.
-Muistakaahan arvon lukijat kertoa tästä artikkelista tutuillennekin, niin totuus tulee laajempaan tietoisuuteen.

Anonyymi
Anonyymi
10.1.2019 10:08

Tämä muuttuu aina vaan järkyttävämmäksi, mitä enemmän asiasta annetaan tietoa! Ja eipä ole valtamediassa tästäkään hiiskuttu sanaakaan. Villaisella painaminen on maan tapa, kun halutaan kunniakansalaisia suojella. Nyt oikeasti: RYHTIÄ TÄHÄN TOIMINTAAN, RAJAVARTIJAT TEKEMÄÄN SITÄ MISTÄ HEILLE PALKKA MAKSETAAN JA RIKOLLISET ULKOMAALAISET HETI ULOS JA IKUINEN MAAHANTULOKIELTO!

näinseon
näinseon
10.1.2019 08:16

Tästä pitää tehdä kansalaisaloite että saadaan Sipilä, Orpo ja Risikko vastuuseen tästä ja jokaisesta raikauksesta ja murhasta
mitä nämä on tehnyt Suomessa vuodelta 2015-2018

Automies
Automies
10.1.2019 09:55
Vastaa...  näinseon

Kansalaisaloitteita on tehty vaikka kuinka näiden ongelmien rajaamiseksi/ vähentämiseksi/ rajoittamiseksi/ ennaltaehkäisemiseksi.
Tässä muutamia joita voi allekirjoitella mutta tärkeämpää olisi näitä pitää yllä ja jakaa mahdollisimman laajalle, mahdollisimman moneen eri paikkaan:
Seksuaalirikollisten karkoittamiseksi:
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3605
GCM:n mitätöimiseksi:
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592

Jerkku
Jerkku
12.1.2019 18:59
Vastaa...  Automies

Ihan tyhjää kannatuksia kirjoitella. Näitä ei pois ajeta vaikka kuinka yrittäisitte, Meillä jokaisella on tapa jolla nuo lähtee joko jalat edellä tai pää, Onko oululaisetkin niin lessuja ettei ymmärrä alkaa touhuaan?

Anonymous
Anonymous
10.1.2019 17:09
Vastaa...  näinseon

Se aloite on tehtävä rynnäkkökiväärillä kansan toimesta.Mädäntynyt maanpetturihallinto ei tule tekemään yhtään mitään muuta jatkossakaan kuin nuolemaan noiden lastemme joukkoraiskaajien persereikää ihmisoikeuksien ja kansainvälisten sopimusten nimissä.

Merkonman
Merkonman
10.1.2019 07:29

Tutkinnan vuoksi on joskus pakko olla jonkin aikaa hiljaa. Varsinkin kun tapahtumien todellinen kulku on hämärän peitossa ja että tekijöiden kaverit ei pääse todistelemaan toivotulla vaikutuksella.

Seppo83
Seppo83
10.1.2019 06:08

Jos nyt olis kuitenkin jäänyt esitutkinnan takia kertomatta. Yleensähän nämä on kerrottu viimeistään tuomioa annettaessa, monesti silloin kun esitutkinta on valmis. Vai haluatteko, että nää ”rikastuttajat” saa pienemmän tuomion kun esitutkinta ei ole onnistunut?

HysHys
HysHys
10.1.2019 07:44
Vastaa...  Seppo83

Lienee esitutkinta jo tehty jos raiskaukset ovat tapahtuneet vuodenvaihteessa 2016/2017. Nämäkin raiskaukset tapahtuneet Oulun veronmaksajien kustantamissa asunnoissa tiettävästi. Tästäkin tapauksesta ovat Oulun paikallisllehdet olleet hissukseen.

Anonymous
Anonymous
13.1.2019 08:34
Vastaa...  HysHys

hissukseen tottakai kun kyseessä on ählämit,mutta jos olisivat olleet kantiksia niin juttua olisi riitänyt monta päivää valevaltamedialle.

Moka
Moka
13.1.2019 09:21
Vastaa...  HysHys

Ottakaa huomioon, että tyttöjä on voitu myös parittaa. Manimani!

Usko
Usko
12.1.2019 18:50
Vastaa...  Seppo83

Voipi olla Oulun seutu pian asumakelvotonta rikastuttajille:

tyhmyreiden vihaaja
tyhmyreiden vihaaja
12.1.2019 23:26
Vastaa...  Seppo83

Yhtä monta lapsiin sekaantumista mitä matut tekee, yhtä monta aids homoa pitäs laittaa raiskaa pipilä ja
yhtä monta homoa raiskaamaan pipilä mitä on maahan tullut turhapaikan hakijoita!!!
nähtäs sitten hymyilyttääkö enää sairaat kulttuurit yhtä paljon.

Moka
Moka
13.1.2019 09:24

No onhan se uusi kulttuuritautikin, johon ei lääkkeet tehoa, sankkeri siis, joka mädättää tekovälineet, yleisesti suositeltava rikastus.

huugo
huugo
10.1.2019 05:49

Milloin ylittyy se raja että nuo pikkutyttöjä saalistavat geelitukat saavat kokea aivan konkreettisesti mitä on Suomalainen todellinen viha. Nyt alkaa tulla todeksi se mistä varoiteltiin jo muutama vuosi sitten kun rajan yli lappasi nuoria arabeja. Surullinen tapaus ja toivottavasti tästä otetaan edes hieman oppia. Valtamedia on vaiennut tapauksen varsin nopeasti ja koska ylempää on tullut käsky tehdä niin. Tästä saa syyttää vain ja ainoastaan 2015 päättäjiä härskistä teosta, jossa Ruosissa asti käytiin sopimassa että suomi ottaa nuo paskaläjät, nyt korjaamme sitä torajyvillä saastunutta viljaa. Ja KAIKKIEN näiden tapausten syylliset istuvat edelleen tukevasti ministeripalleilla. Vartiainen ja muut maanpetturit ovat muuten ollut jo kuukausia varsin hiljaa vaatimuksineen lisätä tämän paskan lisätuontiin.

Hiljaista on
Hiljaista on
10.1.2019 04:51

Valtamedia ei taatusti tule kertomaan tästä valitettavasta tapauksesta yhtään mitään. Juha Sipiläkin saa haistaa pitkän paskan.

Anonymous
Anonymous
10.1.2019 04:24

#metoo
Missä metoo-porukka? Ei näy ei kuulu?
#metoo

Bönttis
Bönttis
10.1.2019 04:48
Vastaa...  Anonymous

#metoo raped by muslims
Siinä on aika paljon enempi jengiä kuin jotain tätejä joiden kännisiä läskiperseitä hiplattiin Viking Rosellan discossa 1987.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
10.1.2019 04:21

Tulisipa Sipilä vaalikäynnille. Hän on palkkamurhannut jo liian monta suomalaista. Ei hän ikinä niistä tilille joudu, kunhan muistaa rakastaa muslimia.

Anonymous
Anonymous
10.1.2019 01:55

olen huolissani yläpeukkujen hurjasta hajonnasta 335-25,mistä tulee näin hurjat erot ,vaikka on lähes samat sanat,ymmärtäis vielä 60-30,mutta 325-25,minä ei ymmärtää

Anonymous
Anonymous
10.1.2019 00:53

Päättäjät eivät kanna vastuuta pätkän vertaa siitä mitä ovat päätöksillään saaneet aikaan. Moni on kuollut ja moni saanut kärsiä täysin turhaan näiden suvakkien takia ja muutosta ei ole näkyvissä. Karseaa seurattavaa todellakin!

Kostaja
Kostaja
10.1.2019 00:50

Muslimit hakkaavat ja raiskaavat naisiamme, katkovat päitäkin. Muslimit hakkaavat ja raiskaavat lapsiamme, lapsiamme kuolee. Miksi me siedämme tätä? MIKSI ME ELÄTÄMME muslimiraiskaajia, murhaajia, valehtelijoita? MIKSI ME SIEDÄMME TÄTÄ!!!!!!??

Anonymous
Anonymous
10.1.2019 00:55
Vastaa...  Kostaja

Meidän suvakki äänestäjät ja päättäjät ylen toiminnan ohella ovat vastuussa kaikesta tapahtuneesta nyt ja aina!

Adolf Hitler
Adolf Hitler
10.1.2019 00:26

Onko teillä ikävä minua?

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
10.1.2019 01:08
Vastaa...  Adolf Hitler

On.

Sjsk@flf.com
Sjsk@flf.com
10.1.2019 05:57
Vastaa...  Adolf Hitler

Mauton. Toivottavasti tämä on joku suvakkitrolli

Jani
Jani
10.1.2019 00:18

Rovioiden ääressä totuus punnitaan, se ei pala tulessakaan….

Ei sulle
Ei sulle
9.1.2019 23:36

PT-Media valehtelee. Eivät viittaa mihinkään lähteeseen. Heittävät vain bensaa tulelle viittaamalla puhtaaseen huhupuheeseen. Se lienee agendanakin.

Leso
Leso
9.1.2019 23:56
Vastaa...  Ei sulle

Se, ettei ilmoita lähdettä (lähdesuoja), ei tarkoita, etteikö totuudellista lähdettä ole.
Se, että lähde saattaa olla omakohtaisesti koettu ja jota ei voi mitenkään todistaa, ei tee siitä epäluotettavaa lähdettä.
Myöskään omakohtainen tai lähipiirin todistus ei ole välttämättä mitenkään todistettavissa, mutta ei välttämättä epätosi.
Lähteiden alinomainen tinkaaminen on muuten suvakiston yksi kikka. Älkää astuko siihen miinaan. Tarkkana!
Pidä mielessäsi omat sanasesi, Ei sulle, kun osuu sulle.

Leso
Leso
9.1.2019 23:09

Kaikki, mitä on tapahtunut, tapahtuu, ja tapahtuu vastaisuudessa, on jokaisen äänioikeutetun harteilla.
Aivan sama, äänestääkö vai ei, mitä puoluetta ja mitä ei. Se on aivan sama.
Jok’ikisellä äänioikeutetulla on vastuu.
Mutta äänestelkää. Juu, vaikuttakaa äänestämällä. Ihka varppina kaikki muuttuu keväällä paremmaks.
Uurna se on tuhkauurnakin.

unelmat vastuussa
unelmat vastuussa
9.1.2019 22:07

Tytölle on varmaankin käynyt liian raskaaksi tuo karmea tapahtuma ei riitä että joukolla tekevät tekosensa kun vielä luultavasti kuvaavat sen ja lähettävät eteenpäin siitä on paljon ennakkotapauksia arvaan että tyttö näki tämän kävi liian raskaaksi. Näille paskiaisille täytyisi tehdä se mitä pässillekin kulkuset valtiolle..

wellu
wellu
9.1.2019 22:07

Poliisi ja eliitti saa sitä mitä tilaa.

Anonymous
Anonymous
10.1.2019 04:13
Vastaa...  wellu

Eli lisää fyrkkaa?

Kyllästynyt
Kyllästynyt
9.1.2019 20:26

En voi olla vertaamatta tilannetta muutaman vuoden takaiseen episoodiin junalaiturilla Espoossa:
Suomalainen mies kertoman mukaan tönäisee maahanmuuttaja-somalitytön kumoon junaan nousun yhteydessä ja ilmeisesti puhuu jotain apinasta. Seurauksena viikon kestävä valtakunnallinen haloo, media käsittelee aihetta useampana päivänä, HS kirjoittaa sydäntäriipaisevan jutun tytön kotoa, YLE järjestää pika-aikataululla tv-keskusteluja aiheen tiimoilta ja lopulta asiaa kommentoidaan ministeristasolta asti, joka puolella kauhistellaan suomalaista rasismia ja säälitellään sen viattomia uhreja. Tosin yksikään valvontakamera asemalla eikä kukaan kymmenistä tai ehkä jopa sadoista muista matkustajista koskaan nähnyt tätä kerrottua tapausta.
Maahanmuuttajajengi joukkoraiskaa suomalaisen tytön, joka lopulta päätyy tekemään itsemurhan. Seurauksena median peittelyä tapahtumista, poliisin suoranaista valehtelua ja loppuhuipennuksena pääministerin tuomio suomalaisten vihapuheelle.
Vieläkö joku kuvittelee, että suomalaiset eivät ole toisen luokan kansalaisia omassa maassaan?

Murjaanien Kuningas
Murjaanien Kuningas
9.1.2019 19:12

Tämä Oulun poliisin rikosylikomisario Markus Kiiskinen on täysin kädetön sätkynukke, joka pitäisi hakea kesken työpäivän Rotuaarille ja vetää narun jatkoksi.

Janette
Janette
9.1.2019 20:42

Kaikille Suomen poliiseille on annettu ohjeistus ylemmältä taholta, että he eivät saa syyllistyä rasismiin missään muodossa (vihapuhe, totuus tilaanteesta turviksien takia). sillä uhalla, että menettävät virkansa jo yhdestä rikkomuksesta. Miettikää ketä äänestätte.

Frank
Frank
9.1.2019 18:36

Kukaan ei ole varmaan miettinyt sellaista asiaa, että olisi käynyt aika helkkarin iso kulttuurishokki kun on omaa tarinaansa lehdistä katsonut, oma maailma revitty lehtien otsikoihin täysillä. Menet minne vaan niin vähintään ministeri puhuu just susta, hei mä olen pentu, jättäkää mut rauhaan. Joo tiedän vastaukset mitä tähän tulee mutta en osaa määrittää kuitenkaan mitään vaihtoehtoja joten ei tarvi turhaan vastata.
Ja turha vittu selitellä jotain, että julkisuus vaatii, ainoastaan vatipäät ei tiedä mitä tuo porukka on, kyllä me se jo pentuna tiedettiin ja ei siitä tarvinut puhua. On ehkä mahdollista, että vatipäiden määrä on lisääntynyt. Ennen tiesi kaikki tuon.

Taneli X
Taneli X
9.1.2019 23:03
Vastaa...  Frank

Aikajana ei täsmää tähän. Tapaukset tulivat julkisuuteen vasta joulukuun alussa.

Anonymous
Anonymous
9.1.2019 18:30

Voi lapsiparkaa millaiseen kohtaloon on joutunut. Kauheaa vanhemmille ja muille läheisille ja kauheaa meille kaikille Suomen kansalaisille tajuta, miten vähän voidaan vaikuttaa. Tuollaisten tekojen tekijöillä on isokenkäiset suojelijat, joten suoraan sanottuna ahdistaa kaikkien lapsiraukkojen puolesta. Nyt kertokaa ihmiset ympäri maan lapsille näistä vaaroista, ja vahtikaa lapsianne. Myös toisten lapsia pitää suojella jos näkyy jotain epäilyttävää.
Sydän murtuu kun kuulee miten poliisitkaan eivät enää tutki kaikkia rikoksia, eivät kai ne jätä tällaisia tutkimatta?

goy Vandal
goy Vandal
9.1.2019 18:19

Onko tytön vanhemmat pidätetty? Jos tuo on totta niin suunnittelevat aika varmasti jo kostoiskuja. Ellei kyse ole sitten jostain SDP / Vihreät suvakista tyyliin Tuppuraisten perhe.

Kuinka monen pitää vielä kuolla?
Kuinka monen pitää vielä kuolla?
9.1.2019 18:08

Monikulttuuri on sotaa kantaväestöä vastaan. Tässä on yksi konkreettinen todiste lisää.

Anonymous
Anonymous
9.1.2019 18:02

Toivon, että tämä ei olisi totta. Maamme on psykopaattien käsissä, mikäli Tajukangas puhuu nyt totta. Poliisijohto, sisäministeriö ja pääministeri tietävät tästä, mutta jatkavat propagandaansa.

Jorde
Jorde
9.1.2019 17:56

” meillä on unelma ” … näinhän sitä toitotettiin kuin torvisoittokunta.

Anonymous
Anonymous
9.1.2019 21:52
Vastaa...  Jorde

Olen varma,että vihreällä unelmalla on ruskea loppu.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
10.1.2019 00:53
Vastaa...  Anonymous

Ei tämä ole mikään vihreitten tai vasemmiston järjestelemä ongelma -kyse on PALJON laajemmasta organisaatiosta jonka hyödyllisinä idiootteina em. ryhmät hääräilee.
Eikä lopusta tule ruskeaa vaan punainen. Veren punainen.

anja Possakka
anja Possakka
9.1.2019 17:53

Koko hallitus vaihtoon. Haluan myös nimet jotka ovat valmiita potkaisee pakolaiset helvettiin meidän Omasta maasta. Vaalit
On tulossa ja seuraan tarkasti kuka uskaltaa ottaa kantaa tähän pakolaiset maasta pois. Voimia tytön läheisille.

Konstaapeli Arvo Pohjukainen
Konstaapeli Arvo Pohjukainen
9.1.2019 17:31

Käsittääkseni kysymys on vain madaltuneesta ilmoituskynnyksestä.

Roti
Roti
9.1.2019 17:26

Se on taas kansan itse korjattava päättäjien virheet. En ehdota että murhattaisiin kaikki maassamme loisivat muslimit, sehän olisi laitonta ja ehkä jopa moraalitonta jossain määrin. Ehdotan kuitenkin että kohtelette heitä huonosti, kylmästi. Halveksukaa heitä aivan kuten he halveksuvat meitä, lapsiamme, elämäntapaamme ja maatamme. Se on toimiva tapa. Kun muslimia ei hyysätä ja kunnioiteta, kun muslimi kokee olevansa ei-tervetullut niin muslimi katoaa katukuvasta. Ja todistettavasti myös Oulun kauppakeskuksista ja baareista. Laitetaan arvojärjestys kuntoon, se ei mene niin että maassa loisiva turvapaikan itselleen valehdellut verorahoillamme loisiva muslimi, Ö-luokan alinta pohjasakkaa, luulee olevansa (ja käyttäytyy kuten) A-luokan rikas jalosukuinen yläluokan kunniakansalainen jolle ei lait ja säädökset päde. Se on loppu nyt.

Anonymous
Anonymous
9.1.2019 22:29
Vastaa...  Roti

roti. olen kohdellut matuja kuten sanoit ja se kyllä tehoaa,heille vaan täytyy näyttää etteivät ole terv.tulleita,mitä nopeammin jauseimmat näin tekisivät niin sana kiertäisi älykännyköillä afrikkaan ja lähi-itään ettei suomeen kannata tulla,somen kautta vaan tapa levitykseen.

Turistas
Turistas
9.1.2019 17:17

Järkyttävää. SPR, Oulun Diakonissalaitos ja Oulun Vuolle Setlementti esittänevät myös surunvalittelut?

Sirpa-Tuula
Sirpa-Tuula
9.1.2019 17:01

Onhan se sillattiin aika ikävää, mutta entäs ne kaikki aikuiset sossumuslimivalehtelijat jotka nyt eivät viitsi lorvia Oulun kauppakeskuksissa ja baareissa!!!!! He ovat niitä oikeita UHREJA!!!!!!! Miksi heitä syyllistetään vaikka eivät ehkä ole edes vielä raiskanneet ketään!!!!??? Suomalaiset ovat niin kamalia että kohta tänne ei halua enää tulla yhtään muslimia hakemaan turvapaikkaa!!!!!!!! HÄPEÄ SUOMI!!!!!

Anonymous
Anonymous
9.1.2019 17:35
Vastaa...  Sirpa-Tuula

Oisko sarkasmia…toivon.

Jason Bourne
Jason Bourne
9.1.2019 17:43
Vastaa...  Sirpa-Tuula

”Miksi heitä syyllistetään vaikka eivät ehkä ole edes vielä raiskanneet ketään!!!!???”
Sirpa-Tuula voisi lukea tuon lauseen ja miettiä uudestaan omaa viestiä. Kun olet ymmärtänyt kirjoittamasi olet, jo löytänyt syyn mikä tässä meillä on SE ongelma…

Hannele Korpela
Hannele Korpela
9.1.2019 19:31
Vastaa...  Sirpa-Tuula

No mutta, jos tänne ei kohta enää halua tulla yhtään muslimia hakemaan turvapaikkaa niin tavoitehan on silloin saavutettu ainakin siltä osin.

Anonymous
Anonymous
9.1.2019 22:17
Vastaa...  Sirpa-Tuula

toivon mukaan suomalaiset ovat niin kamalia ettei tänne tule yhtään ählämiä irakista,somaliasta tai afganista,suomi ei kaipaa työtä vieroksuvia,raiskaavia älämölöä pitäviä matuja joita elätämme kehdosta hautaan.ei kiitos.

Kuiva nalli
Kuiva nalli
9.1.2019 16:47

Mikä siinä on ettei hallitusta ja poliisia saada vastuuseen ja tuomiolle vaikka rikkovat virkavalaansa ja lakia??!!
Aivan käsittämätöntä perseilyä maassa nimeltä HÖLMÖLÄ!

Munkkiniemi-1974
Munkkiniemi-1974
9.1.2019 16:35

Punainen eliitti, media ja virkavalta vaikenevat suomalaisiin kohdistuvista rikoksista ja toimenpiteistä. Se ei ole sattumaa.
Toiminta suomalaisia kohtaan ei lopulta ole kokonaan uusi ilmiö. Viime sotien jälkeen 1945 alkaen punainen Valpo toimi tavoitteellisesti kansallismielisiä ja isänmaallisia kohtaan. Nyt on kyse samanlaisesta ilmiöstä, mutta taho, jota palvellaan on nyt kommunistisen Neuvostoliiton sijasta globalistinen sosialismi.
Lopulta sama sisältö uudessa paketissa.

Anonymous
Anonymous
9.1.2019 17:15
Vastaa...  Munkkiniemi-1974

”jota palvellaan on nyt kommunistisen Neuvostoliiton sijasta globalistinen sosialismi.”
…jota palvellaan on nyt kommunistisen Neuvostoliiton sijasta EUvostoliitto.

Anonymous
Anonymous
9.1.2019 17:51
Vastaa...  Munkkiniemi-1974

Hyvin sanottu Munkka74 todella hyvin.