Yksi Oulun seksuaalirikoksen uhreista menehtyi oman käden kautta

Yksi Oulun raiskauksen uhreista päätti päivänsä oman käden kautta aiemmin syksyllä. Asia on ollut Monokulttuurin työryhmän tiedossa jo pitkään, mutta asiaa ei ole julkaistu ennenkuin sille ollaan saatu vahvistus. Poliisihan kiisti, että tällaista on tapahtunut.

Nuori 14-vuotias tyttö menehtyi oman käden kautta jo lokakuun lopussa. Tyttö ja hänen kaverinsa houkuteltiin Oulun kauppakeskus Valkeasta useamman arabin joukolla mukaan Tuiraan. Raiskaus tapahtui asunnolla. Tässä tapahtumasarjassa raiskattiin siis kaksi tyttöä. Miehet olivat käyttäneet mm. alkoholia houkutellakseen tyttöjä.

Tytöt olivat tehneet asiasta rikosilmoituksen vasta useiden päivien jälkeen itse raiskauksesta, luultavasti raiskaajat olivat uhanneet tyttöjä pitämään suut kiinni. Tietenkin häpeä tapahtumasta oli osasyynä alun vaikenemiseen.

Oulun poliisi, valtamedian säestyksellä, valehteli taannoin siis päin naamaa yleisölle kertoessaan, että tällaista olisi poliisin tiedossa. Viranomaisilla ja valtamedialla paletti on nyt todella pahasti sekaisin. Viranomaiset tekevät kaikkensa, jotta tekosarjojen vakavuus jäisi suurelta yleisöltä ymmärtämättä ja valtamedia säestää tätä.

Kommenttiosiossa on tällä kertaa rankka sensuurikäsi.

 

Subscribe
Notify of
guest
163 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Häpeä Suomi

Tyttö uhrattiin monikulttuurin alttarille. Tokko ensimmäinen eikä viimeinen jonka elämä pilattiin. Vaan mitäpä välittävät päättäjät, eivät yhtään mitään. Tekevälle sattuu ja agenda etenee aikataulun mukaan.

Automies

Päättäjiä ei vähempää voisi kiinnostaa heidän politiikkansa seuraamukset.
Valtamedia koettaa salailla, pimittää ja ohjata keskustelua sekä ihmisten huomiota johonkin jonninjoutavaan, varsinkin vaalien alla eikä tiedota mitään mistään rehellisesti.
Viranomaiset kuuluvat samaan syssyyn, kaikki salataan ja pimitetään tarkoituksenmukaisesti vaikka viranomaisten pitäisi olla poliittisesti puolueettomia?
– Aika vetää johtopäätökset?

Jari Niemelä

Näin suuri häpeä sipilälle joka suiosii näiden tulon maahan ja ei voida karkoitaa otetakoon heidän oma saria laki käytöön suomessa punti jalkaan upotus pohjalaiseen suohon nyt on aika pistää kovalla vastaan …ei mitään moskeijoita eikä muslimeita jos ei halua olla kunnolla

T

Jäävuoren huippu. Jos hyvin käy, keppostelijoille tapahtuu “onnettomuus” vankilassa.

H

Ei tapahdu. Juttelin yhden aihetta lähellä toimineen tahon kanssa ja aiemmin onnettomuuksia tosiaan tapahtui vankilassa, mutta nykyään ulkomaalaistaustaiset ovat enemmistönä vankiloissa, eikä vahinkoja enää pääse tapahtumaan.

Rasse

Kiitos Sipilä ja hallitus!

Anonymous

Poliisia ja eliitin ohjailemaa valtavirtamediaa unohtamatta.

Anonymous

Mitä sinä Sipilää syytät maahanmuuttajia on tullut Suomeen jo edellisen hallituksen aikana ..Onko muisti menny mene hoitoon 🙁

Anonymous

Sipilä tuo monikultturin rakastaja ja muut suvaitsevaiset tämän on saanut aikaan, oletko sinä sokea tai muuten vaan vaan idiootti!!!

Anonymous

nimetön olen minäkin mutten sentään sipilää puolustele joka on aina shokissa tapahtui mitä vaan, vaikka suomessa paljastuisi satoja raiskauksia niin tämä sipilä olisi vaan shokissa,muut teot raiskauksien ehkäisemiseksi puuttuvat täysin,päinvastoin sipilä vähättelee koko asiaa.

Anonymous

Onko pedari kuten huhutaan?

Sensuroimaton Totuus

Pedofilia on globaalieliitin yhteinen “harrastus” ja sitä käytetään poliittisten toimijien ohjailuun ja kiristämiseen. Suomi ei ole mikään poikkeus tässä(kään) asiassa -oulun lapsiraiskauksien taustalta löytyy paljon julkitulleita kauheuksia synkempi todellisuus jos se vain saadaan kaivettua esille. Poliisi ei asiaa tule selvittämään koska se on itse mukana toiminnassa ja näin ollen työ jää, jälleen kerran, kansalaisaktiivien tehtäväksi.

Anonymous

Nimetön sanoo: mene ihan ite hoitoon !!

Petri

Suomineito sairastunut onpi. Toivottavasti paraneminen alkaa ennen kuin liian monta elämää on hukattu ja tuhot päässeet liian pitkälle.
Voimia ja jaksamista läheisille.

Suomi Finland

Voi kamalaa.
Osanottoni tytön läheisille.

Matula

Tästä täytyisi saada jokin vahva todiste. Luulen että se katkaisisi kamelin selän. Ja muutaman poliitikon uran.

Kauko-Gabriel

Kuulemma tällainen todiste olisi olemassa, kts. eilinen Vihapuhe FM https://www.youtube.com/watch?v=K4xaF47It_k&t=10m17s (linkki n. 10min alusta)

korpilaki

Vastuullisia maanpettureita,mädättäjiä ja punaisen polpon kansanvihollisia on aika ryhtyä rankaisemaan.Kovin ottein.

Sensuroimaton Totuus

Sen rangaistuksen pystyy toteuttamaan ainoastaan kansannousun kautta. Poliittinen ratkaisu on teoreettisestikin mahdottomuus.

Pessimisti

Saatanan murhaajahallitus!!

Juha Ruotsalainen

(Poliisi kiisti ettei tällaista ole tapahtunut) eikös pitäisi otsikossa olla että poliisi kiisti että tällaista ON tapahtunut.

tt

pitäisikö tätä kysyä myös Oulun turvallisuusillassa?

Anonymous

Kyllä. Tämä on niin sairas ja surullinen tapahtumaketju, että totuuden ei saa antaa hautautua poliittisella munkkilatinalla lausuttujen muunneltujen totuuksien ja ihan puhtaan valehtelun alle. Suomen “johtoporras” on pettänyt oman kansansa anteeksiantamattomalla tavalla.

Pavlov

Kuka nyt enää poliisia uskoo. Paitsi omat koirat.

Stefan

Miten olette varmistuneet asiasta?

Rt

Nyt vain odotellaan ja lasketaan päiviä kunnes valtamedia ei enää pysty piilottelemaan asiaa

metalman

Valtamedia tulee kaivamaan pöytälaatikosta tarinoita siitä, miten kantasuomalaiset raiskaavat, ryyppäävät, ovat väkivaltaisia, rasisteja, natseja jne.
Sama kuvio toistuu joka kerta. Kun oman irstaan ideologian kummilapset sikailevat, niin kääntämällä koko paletti päälaelleen, saadaan asiat näyttämään normaalilta ja monikulttuurisuus taas rikkaudelta.
Suuri yleisö, joka ei lue muuta kuin hesaria ja iltistä, menee samaan naruun uudestaan ja uudestaan, ja jää sokeaksi siitä mitä ympärillä tapahtuu.
Mitä hirveämpiä rikoksia kotoutumisen kokemusasiantuntiat tekevät, sen irstaammat ovat lööppiotsikot kantasuomalaisten teoista.

Notting surbrise me

Facessa myös asian tietänyt vahvisti itsemurhan. Totta se on.

Anonymous

Kyllä tämä on valitettavasti täysin totta. Oulussa on tiedetty jo pitempään, mutta kun emme saa ääntämme kuuluville.

Anonymous

joku voisi esim.faceen perustaa esim.raiskattujen lasten tukiryhmän tai twitteriin,ja tämä koskisi koko maata,oulusta sen voisi aloittaa kun on monta tunnettua raiskausta,kyllä varmaan löytyy joku oulusta joka osaa somen salat,esim.junes lokka.

sipilän kerosiinikuski

Ensin maanpetturit suvakit ja ilmastouskovaiset älykääpiöt. Sitten somalit ja muslimit ja muslimeiksi tekeytyvät. Tuhkat kaatopaikalle ellei sellaista enää löydy niin suohon. Tiedän että niitä löytyy.

Valtsu

Toiseuden palvonnnan ja islamilaisen “kulttuurin” hinta on hirveä. Karmeaa.
Syvin osanottoni omaisille.

Automies

– Lepää rauhassa pikkuenkeli.
Suru on suuri kaikilla ja liian aikaisin lähdit.
Aivan liian aikaisin.
Itse peräänkuuluttaisin nyt sitten julkista tiedotusta asiasta sekä vastuuta niiltä henkilöiltä jotka ovat näitä kriminaaleja suojelleet, valtamedia ja viranomaiset mukaanlukien.

Jaakko

Voiko enää uskoa MITÄÄN, mitä poliisi sanoo?

Anonymous

EI – polpo on puolensa valinnut.Se on vihollinen.

Sensuroimaton Totuus

Haluaisin muistuttaa että perussuomalaiset olivat mukana antamassa polpolle lisävaltuuksia kansallismielisten vainoamiseen ja PS on kokoomuksen ohella innokkain puolue lisäämään kansanvastaisen poliisitoiminnan miehistömäärää.
-Miettikääpä sitä…

Taas äimän käkenä

Niin, tähän asti on uskottu että ainakin rivipoliisit ovat kansan puolella mutta olimmeko väärässä?
Onko poliisiopisto jo ruunannut suomalaiset poliisit ja poliisijohto harjannut vanhan kaartin?
Nyt on poliisiliiton aika tehdä selväksi kenen lauluja poliisit laulavat tai poliisi menettää lopullisesti kansan luottamuksen.

Anonymous

Sisäministeriö on tukkinut poliisien suut jo vuonna 2015 annetulla ohjeistuksella, jossa poliiseja kielletään kommentoimasta turvapaikanhakijoiden tekemiä rikoksia.

Anne

Sisäministeriö on tukkinut poliisien suut jo vuonna 2015 annetulla ohjeistuksella, jossa poliiseja kielletään kommentoimasta turvapaikanhakijoiden tekemistä rikoksista. Tätä ohjeistusta poliisi on noudattanut muutamaa harvaa tapausta lukuunottamatta. Tästä voidaan päätellä että kyseisiä rikoksia on pimitetty medialta ja kansalaisilta tuhatmäärin!

Leipää ja sirkushuveja, torilla tavataan :F

Mutta olipa persut, vihreät, vasemmisto, kokoomus, keskusta kaikki yhdessätuumin äänestämässä seksuaalirikosten tuomioiden nostamista vastaan… vaihtoon koko arkadianmäen roskasakki.

Sensuroimaton Totuus

Samaa roskaa koko umpikorruptoitunut rikollisjoukko joka arkadianmäen teatteria pyörittää. Suomea koskevat päätökset tehdään aivan muualla, suurin osa rajojemme ulkopuolella ja nämä 200 pelleä painavat juuri sitä nappia mitä talouseliitin herrakerhoissa kokoontuvat nukkemestarit käskevät.
Selkein näyttö tästä tuli poliisivaltiolain äänestyksessä kun suomen perustuslailla pyyhittiin persettä. Jos tämä ei herätä ymmärtämään mistä oikeasti on kysymys niin peli on menetetty lopullisesti ja näin hyväuskoinen kansa joutaakin tuhoutumaan omaan sinisilmäisyyteensä.

Anonymous

Ei todellakaan voi. Nämäkin rötösherrat poliisi päästi pakoon ja mahdollistivat mädän valtavan leviämisen https://vallanvahdit.weebly.com/villen-tarina.html

Anonymous

En

Ritva Kahkonen

Kyllä se on kamalaa ettei OMAN MAANKANSALAISIA PYSTYTÄ SUOJELMAAN MAAHAN TUNKEUTUJILTA..JA SITTEN TÄMMÖSTÄ TAPAHTUU OSAN OTTONI TYTÖN LÄHEISILLE..ULOS MAASTA KAIKKI TÄNNE MUUALTA TULLEET JA RAJAT KIINNI….

Media on mätä

Kyllähän ne pystyisi, jos olisi mahdollista. Käsky on käynyt kuten keskitysleirin vartijalle, että te ette suojele ketään suomalaista. Te teette niin kuin minä sanon ja sillä siisti. Tällaisia hallintoalamaisia me suomalaiset olemme. Lammaslauma, joka ei uskalla sanoa mitään, vaikka “sana on muka vapaa”. Kyllähän poliisit voisivat, vaikka murhailla kansallismielisiä, mutta joku “humaani arabi” voisi nostaa metelin. Mistä? No, jumalauta “minä tahtoo minun rahat ja ime saatanan vääräuskoinen koira”. Joo, kyllähän poliisi voisi, jos … Mutta ne eivät uskalla, eikä voi olla vastaan mitään, mikä voisi olla esteenä heidän elämässään ja unelmassaan päästä joskus päättäviin asemiin. Arabikin ymmärää, että jos meillä ei ole enää rahaa elättää miljardeja pummeja ja satuprinssejä, niin alkaa “muukin ku meteli”. Toivottavasti joku arabilauma opettaa vielä näitä kaikkia suvakkeja ja heidän perheitään oikein olan takaa, sillä se tuntuisi oikeudenmukaiselta. Useat poliisit ovat murhaamaan valmiita, mutta suvakit/sisäministeri/supo/hallitus määrää sen, että kuka tapetaan. Jokainen poliisi on joutunut miettimään mielessään, että olenko valmis tappamaan. Tiedän yhden kytän, joka on murhannut ihmisen ja kääntynyt sen jälkeen uskoon (lestadiolainen). Lisäksi tiedän muitakin kyttiä, jotka ovat yrittäneet murhata (teloittaa) nk. asiakkaan. Olen itse heistä yksi. Mä luotan arabiinkin enemmän kuin poliittiseen poliisiin. Suvakeilla on varmaan hauskaa, kun poliisikin siunaa heidän tekemisensä. Luotto poliisiin on korkea, siis matuilla. Me kantikset emme ole muuta kuin maksajia heidän Euroopan visiitilleen. Eurooppalaiset poliisit ovat kaikki kansaansa vastaan toimivia pelkureita. Olen sen itse kokenut ja nähnyt vaikka mitä.Toiset pelkäävät kirjoitella mielipiteitään mihinkään. Mä sanoisin, että varokaa puhelinkuunteluja. Some/telekytät ovat joka paikassa. – Meinaan, että edestään löytää. Mä olen itse halveksinut näitä hyeenoja koko elämäni ja syystä. No, kohta saadaan sota ja sit on sauma “ottaa omat takaisin”. Kytän tytärtä on kiva “painaa”.

Anonymous

Allekirjoitan kaiken kirjoittamasi. Hienoa huomata että edes muutamat ovat tietoisia miten kriittinen tilanne todellisuudessa on ja ketkä ovat niitä varsinaisia kansan vihollisia.

Janis Petke

Tapahtumalle on mielestäni yksi syyllinen ylitse kaikkien muiden; munaton sisäministerimme mallia 2015

Kauko-Gabriel

Kyllähän tuo k-pääministeri Pisilä kilvoittelee myös ykköspaikasta vahvasti.

Sensuroimaton Totuus

Missä ne paljon puhutut “rehelliset rivipoliisit” mahtavat nyt olla? Onko havaintoja vai joko vähä-älyisemmätkin “kansallismieliset” vihdoin ymmärtää ettei niitä vaan yksinkertaisesti ole olemassa?

TK

Ei ole enää olemassakaan rehellisiä rivipoliiseja tai mitään muutakaan poliiseja. Todella surullista. Suomi alkaa olla aika paska maa. Ihan kaikella tapaa

tarkkailija

Rehellistä kyttää ei ole ollut koskaan olemassa, eikä tule olemaankaan. Kysykää vaikka Aarniolta. Tekis mieli joskus vasikoida näitä mädättäjiä. Saattaa riittää, että mainitsen ko. teoista, sillä ei ne halua kuulla mun juttuja heidän perheistään ja heidän rikoksistaan. Siitä ei ole kiinni, ettenkö tietäisi heidän kyyläävän tätäkin tekstiä. Pelkureita ne vaan ovat yksinkertaisesti, sillä mä voin alkaa vasikaksi, siis nyky-kytistä. Ja toki heidän vanhemmistaankin, lapsia unohtamatta. Mä haluan oikeasti nykyään, että kaikki menisi päin vittua enemmän ja enemmän. Siihen sodan loppuun asti. Sit alkaa ne oikeudenkäynnit. Ne, jota nää siat oikeasti pelkäävät ja syytä onkin. Kyllä sinne joutuu muutama poliitikkokin, se on varma kun merenääni. Siellä on sit six-pack ja koko nykyhallitus odottamassa teloitustaan, tosin kokoomuksen Kataiset ja Sdp:n Lipposet eivät tule saamaan mitään anteeksi (sama koskee Orpoo ja monta muutakin), Halosista, Liikasista yms. sioista puhumattakaan. Soini, Haavisto, Urpilainen, Rinne, Tuomioja, Brax, Mykkänen, Stubb ym. ym. ym. Listahan on loputon. Otetaan vielä Sale ja Esko Aho ja Viinanen, Pekkarinen, Haatainen, ei tää lopu koskaan. Jaakko Laakso, koko Rkp ja muut “Potterit”. Voi luoja kun katsoo mitä mä kirjoitin. Otetaan vielä Ritva Viljanen ja Eva Biadet, Li Andersson, Kyllönen ja Gran-Laasonen, Anna Kontula ja “Janit” ja muut Ynarit, Suldaanit, Meriamit ja kaikki muutkin rikolliset, jotka jäävät vielä kiinni. Edellyttäen, että poliisi alkaisi toimia Suomen asiaa ajaen. Ja suomalaisia suojellen, mutta … suvakismi on sairaus, josta ei taida selvitä. On ne saatana pihalla.

Anonymous

On niitä rehellisiä rivipoliiseja paljonkin,mutta eivät uskalla kertoa totuutta painostuksen ja uhkailun alaisina.Eli jos nyt alkavat ryppyilemään niin tuloksena on lopputili ja maineen menetys.Mutta myöhemmin suoritettavien rehellisten oikeudenkäyntien jälkeen saattavat todistuksestaan saada,jopa ylennyksen?

Sensuroimaton Totuus

Ei niitä ole. Tuo propaganda ei enää mene läpi.

Eero

Osanottoni tytön omaisille. Tämä ei todellakaan ollut tytön syy. Normaalisti tytöt osaavat varoa outoja tilanteita ja miesten lirkutteluita tai härskejä lähentelyitä. Mutta kun media ja koulu on opettanut, että näistä toisista kulttuureista tulijat ovat hyväntahtoisia. Heidän erilaista kulttuuriaan ja käytöstään pitäisi ymmärtää sekä suvaita. Ennenkaikkea banderollit julistaa, että ei saa olla rasisti ja nykyään melkeinpä kaikki vastaan paneminen vieraan kulttuurin edustajalle tulkitaan rasismiksi. Pitäisi olla suvaitseva ja suvaita.
Mustakaa tyttökullat, että hyväksikäyttöä ja huonoa käytöstä ei tarvitse eikä pidä suvaita keneltäkään! Ei keneltäkään!

Anonymous

Iltalehti oli eilen huolissaan että mamut ei uskalla mennä enää diskoilemaan Oulussa, huoli oli suuri.

Taas äimän käkenä

Jos tätä pedomädätystä löytyy enemmän niin ne suvakkihörhöt saavat huolestua muistakin kaupungeista kuin Oulusta.

Anonymous

niin,ollaan huolissaan siitä ettei ählämit voi mennä discoon muttei raiskauksista saati nuoren itsemurhasta,ja media kehtaa kirjoittaa matujen oikeuksista,eihän tälläin voi jatkua enää kovin pitkään suomalaisten kohtelu.

MV

Hallitus ei piittaa pätkääkään kun kyseessä on muiden lapset, muttakun Sipilän sukulaistyttö joutui näiden “suomen niin tarvitsevien” käsittelyn.kohteeksi niin johan tuli Sipilälle kiire kutsua hallitus hätäkokoukseen 😡
No toisaalta näitähän tapahtuu niin paljon ettei hallitus kerkeis hätäkokouksesta kotiinkaan kun olisi jo taas hätäkokous. Ja hallitus ei tee muutakun ottaa osaa ja järkyttyy, mutta siinä se sitten onkin😡
Toivottavasti Halla-aho seuraava pääministeri niin pistäis tämänkin yleistyneen saastan järjestykseen, ja rahat oman kansan tarpeisiin.

Sensuroimaton Totuus

Halla-aho on osa ongelmaa -ei sen ratkaisia.

Jeppe

PS:n, Halla-ahon ja Huhtasaaren kritisointi on kiellettyä.
Kansa ei ole vieläkään valmis ymmärtämään.

Lapin Kulta

Jos viittaat siihen Kempeleen tapaukseen jossa afgaani läpsyttelijä raiskasi sen tytön, niin tämä raiskattu tyttö ei todellakaan ole mitään sukua Juha Sipilälle. Oma mielipiteeni on, että jokainen läpsyttelijä pitää heivata täältä suomesta hevon kuusen!

Media on mätä

Ei se ollut Sipilän sukulainen. Olisikin ollut, niin körttikansa olisi kostanut sen. Ai miten? Tuki-insinööri olisi ollut kusessa ja olisi joutunut oikeasti “rukoilemaan” ja lahjoittelemaan tukiaisiaan muillekin lahkolaisille. Rahasta olisi tullut kunnon riita. Jeesuksesta suoraan polveutuvia, ympärileikattuja tuppikullejaja iljettäviä ohivetäjiä kaikki lestadiolaiset. Sipilä ei ole poikkeus. Olenko vihainen? Olen ja saatanan vihainen olenkin. Jos en olisi, niin se purkautuisi toisella tavalla.

Jorma

Ei kovin luotettavaa tietoa jos ei ole lähdettä.

Tiina Wiik

Mitä sinä oikein odottaisit lähteytykseksi? Että aletaan nimeämään ihmiset, joilta tieto on peräisin tai kerrottaisiin uhrin nimi? Meillä on tapauksen yksityiskohdat hyvin tiedossa, mutta emme nyt ala tytön nimeä tai kuoleman olosuhteita sen tarkemmin kertomaan, koska tilanne on jo valmiiksi läheisille hyvin raskas, eikä tällainen huomio varmasti auttaisi asiaa. Jos et usko, niin älä usko, mutta kerromme sen verran, mitä hyvällä omallatunnolla voimme.

Taneli X

Kalevassa on varmaan kuolinilmoitus julkaistu.

Setä

Joo, mutta kun iltalehti sanoi että tämmöisestä ei ole tietoa, niin SE on sitten kivenkovaa faktaa vai? Kiitos kommentistasi, Jorma.

Anonymous

oletko jorma aina kysynyt lähdettä valtamedian jutuista,et ole kun niitä ei ole,ovat vuosia syöttäneet pelkkää valetta ja sen olet uskonut kuten muutkin kaltaisesi

Valkoinen hetero

Haluaisiko jorma ,että vanhemmat omalla nimellään kertoisivat mitä on tapahtunut. Mistä näitä ääliöitä syntyy, vai täytyykö tuohon käydä paljon kouluja. Terveisin yksi elämämkoululainen.

Anonymous

Olisiko niitä poliisin kiistouutisia tallessa?
En googlella enää löytänyt?

Automies

Muistan itsekin lukeneeni ne moneen kertaan ja eri paikoista miten “Liikkuu hurjia huhuja” mutta eipä enää löydy kirveelläkään muuta kuin ihmisten viittauksia kyseisiin artikkeleihin eri keskustelupalstoilta?
“Joo, mehän sanottiin että se on vaan huhua, nyt se on vahvistettu…” etc. – Vastaavaa juttua.
Mielenkiintoista koska aika runsaan määrän käytin hakusanoja?

Jarski

Tässä ylen uutinen. https://yle.fi/uutiset/3-10578562
Suosittelen vaihtamaan ylen tähän https://www.murkut.org niin saatte totuudenmukaista uutisointia.

Munkkiniemi-1974

Punainen eliitti, media ja virkavalta vaikenevat suomalaisiin kohdistuvista rikoksista ja toimenpiteistä. Se ei ole sattumaa.
Toiminta suomalaisia kohtaan ei lopulta ole kokonaan uusi ilmiö. Viime sotien jälkeen 1945 alkaen punainen Valpo toimi tavoitteellisesti kansallismielisiä ja isänmaallisia kohtaan. Nyt on kyse samanlaisesta ilmiöstä, mutta taho, jota palvellaan on nyt kommunistisen Neuvostoliiton sijasta globalistinen sosialismi.
Lopulta sama sisältö uudessa paketissa.

Anonymous

“jota palvellaan on nyt kommunistisen Neuvostoliiton sijasta globalistinen sosialismi.”
…jota palvellaan on nyt kommunistisen Neuvostoliiton sijasta EUvostoliitto.

Anonymous

Hyvin sanottu Munkka74 todella hyvin.

Kuiva nalli

Mikä siinä on ettei hallitusta ja poliisia saada vastuuseen ja tuomiolle vaikka rikkovat virkavalaansa ja lakia??!!
Aivan käsittämätöntä perseilyä maassa nimeltä HÖLMÖLÄ!

Sirpa-Tuula

Onhan se sillattiin aika ikävää, mutta entäs ne kaikki aikuiset sossumuslimivalehtelijat jotka nyt eivät viitsi lorvia Oulun kauppakeskuksissa ja baareissa!!!!! He ovat niitä oikeita UHREJA!!!!!!! Miksi heitä syyllistetään vaikka eivät ehkä ole edes vielä raiskanneet ketään!!!!??? Suomalaiset ovat niin kamalia että kohta tänne ei halua enää tulla yhtään muslimia hakemaan turvapaikkaa!!!!!!!! HÄPEÄ SUOMI!!!!!

Anonymous

Oisko sarkasmia…toivon.

Jason Bourne

“Miksi heitä syyllistetään vaikka eivät ehkä ole edes vielä raiskanneet ketään!!!!???”
Sirpa-Tuula voisi lukea tuon lauseen ja miettiä uudestaan omaa viestiä. Kun olet ymmärtänyt kirjoittamasi olet, jo löytänyt syyn mikä tässä meillä on SE ongelma…

Hannele Korpela

No mutta, jos tänne ei kohta enää halua tulla yhtään muslimia hakemaan turvapaikkaa niin tavoitehan on silloin saavutettu ainakin siltä osin.

Anonymous

toivon mukaan suomalaiset ovat niin kamalia ettei tänne tule yhtään ählämiä irakista,somaliasta tai afganista,suomi ei kaipaa työtä vieroksuvia,raiskaavia älämölöä pitäviä matuja joita elätämme kehdosta hautaan.ei kiitos.

Turistas

Järkyttävää. SPR, Oulun Diakonissalaitos ja Oulun Vuolle Setlementti esittänevät myös surunvalittelut?

Roti

Se on taas kansan itse korjattava päättäjien virheet. En ehdota että murhattaisiin kaikki maassamme loisivat muslimit, sehän olisi laitonta ja ehkä jopa moraalitonta jossain määrin. Ehdotan kuitenkin että kohtelette heitä huonosti, kylmästi. Halveksukaa heitä aivan kuten he halveksuvat meitä, lapsiamme, elämäntapaamme ja maatamme. Se on toimiva tapa. Kun muslimia ei hyysätä ja kunnioiteta, kun muslimi kokee olevansa ei-tervetullut niin muslimi katoaa katukuvasta. Ja todistettavasti myös Oulun kauppakeskuksista ja baareista. Laitetaan arvojärjestys kuntoon, se ei mene niin että maassa loisiva turvapaikan itselleen valehdellut verorahoillamme loisiva muslimi, Ö-luokan alinta pohjasakkaa, luulee olevansa (ja käyttäytyy kuten) A-luokan rikas jalosukuinen yläluokan kunniakansalainen jolle ei lait ja säädökset päde. Se on loppu nyt.

Anonymous

roti. olen kohdellut matuja kuten sanoit ja se kyllä tehoaa,heille vaan täytyy näyttää etteivät ole terv.tulleita,mitä nopeammin jauseimmat näin tekisivät niin sana kiertäisi älykännyköillä afrikkaan ja lähi-itään ettei suomeen kannata tulla,somen kautta vaan tapa levitykseen.

Konstaapeli Arvo Pohjukainen

Käsittääkseni kysymys on vain madaltuneesta ilmoituskynnyksestä.

anja Possakka

Koko hallitus vaihtoon. Haluan myös nimet jotka ovat valmiita potkaisee pakolaiset helvettiin meidän Omasta maasta. Vaalit
On tulossa ja seuraan tarkasti kuka uskaltaa ottaa kantaa tähän pakolaiset maasta pois. Voimia tytön läheisille.

Jorde

” meillä on unelma ” … näinhän sitä toitotettiin kuin torvisoittokunta.

Anonymous

Olen varma,että vihreällä unelmalla on ruskea loppu.

Sensuroimaton Totuus

Ei tämä ole mikään vihreitten tai vasemmiston järjestelemä ongelma -kyse on PALJON laajemmasta organisaatiosta jonka hyödyllisinä idiootteina em. ryhmät hääräilee.
Eikä lopusta tule ruskeaa vaan punainen. Veren punainen.

Anonymous

Toivon, että tämä ei olisi totta. Maamme on psykopaattien käsissä, mikäli Tajukangas puhuu nyt totta. Poliisijohto, sisäministeriö ja pääministeri tietävät tästä, mutta jatkavat propagandaansa.

Kuinka monen pitää vielä kuolla?

Monikulttuuri on sotaa kantaväestöä vastaan. Tässä on yksi konkreettinen todiste lisää.

goy Vandal

Onko tytön vanhemmat pidätetty? Jos tuo on totta niin suunnittelevat aika varmasti jo kostoiskuja. Ellei kyse ole sitten jostain SDP / Vihreät suvakista tyyliin Tuppuraisten perhe.

Anonymous

Voi lapsiparkaa millaiseen kohtaloon on joutunut. Kauheaa vanhemmille ja muille läheisille ja kauheaa meille kaikille Suomen kansalaisille tajuta, miten vähän voidaan vaikuttaa. Tuollaisten tekojen tekijöillä on isokenkäiset suojelijat, joten suoraan sanottuna ahdistaa kaikkien lapsiraukkojen puolesta. Nyt kertokaa ihmiset ympäri maan lapsille näistä vaaroista, ja vahtikaa lapsianne. Myös toisten lapsia pitää suojella jos näkyy jotain epäilyttävää.
Sydän murtuu kun kuulee miten poliisitkaan eivät enää tutki kaikkia rikoksia, eivät kai ne jätä tällaisia tutkimatta?

Frank

Kukaan ei ole varmaan miettinyt sellaista asiaa, että olisi käynyt aika helkkarin iso kulttuurishokki kun on omaa tarinaansa lehdistä katsonut, oma maailma revitty lehtien otsikoihin täysillä. Menet minne vaan niin vähintään ministeri puhuu just susta, hei mä olen pentu, jättäkää mut rauhaan. Joo tiedän vastaukset mitä tähän tulee mutta en osaa määrittää kuitenkaan mitään vaihtoehtoja joten ei tarvi turhaan vastata.
Ja turha vittu selitellä jotain, että julkisuus vaatii, ainoastaan vatipäät ei tiedä mitä tuo porukka on, kyllä me se jo pentuna tiedettiin ja ei siitä tarvinut puhua. On ehkä mahdollista, että vatipäiden määrä on lisääntynyt. Ennen tiesi kaikki tuon.

Taneli X

Aikajana ei täsmää tähän. Tapaukset tulivat julkisuuteen vasta joulukuun alussa.

Murjaanien Kuningas

Tämä Oulun poliisin rikosylikomisario Markus Kiiskinen on täysin kädetön sätkynukke, joka pitäisi hakea kesken työpäivän Rotuaarille ja vetää narun jatkoksi.

Janette

Kaikille Suomen poliiseille on annettu ohjeistus ylemmältä taholta, että he eivät saa syyllistyä rasismiin missään muodossa (vihapuhe, totuus tilaanteesta turviksien takia). sillä uhalla, että menettävät virkansa jo yhdestä rikkomuksesta. Miettikää ketä äänestätte.

Kyllästynyt

En voi olla vertaamatta tilannetta muutaman vuoden takaiseen episoodiin junalaiturilla Espoossa:
Suomalainen mies kertoman mukaan tönäisee maahanmuuttaja-somalitytön kumoon junaan nousun yhteydessä ja ilmeisesti puhuu jotain apinasta. Seurauksena viikon kestävä valtakunnallinen haloo, media käsittelee aihetta useampana päivänä, HS kirjoittaa sydäntäriipaisevan jutun tytön kotoa, YLE järjestää pika-aikataululla tv-keskusteluja aiheen tiimoilta ja lopulta asiaa kommentoidaan ministeristasolta asti, joka puolella kauhistellaan suomalaista rasismia ja säälitellään sen viattomia uhreja. Tosin yksikään valvontakamera asemalla eikä kukaan kymmenistä tai ehkä jopa sadoista muista matkustajista koskaan nähnyt tätä kerrottua tapausta.
Maahanmuuttajajengi joukkoraiskaa suomalaisen tytön, joka lopulta päätyy tekemään itsemurhan. Seurauksena median peittelyä tapahtumista, poliisin suoranaista valehtelua ja loppuhuipennuksena pääministerin tuomio suomalaisten vihapuheelle.
Vieläkö joku kuvittelee, että suomalaiset eivät ole toisen luokan kansalaisia omassa maassaan?

wellu

Poliisi ja eliitti saa sitä mitä tilaa.

Anonymous

Eli lisää fyrkkaa?

unelmat vastuussa

Tytölle on varmaankin käynyt liian raskaaksi tuo karmea tapahtuma ei riitä että joukolla tekevät tekosensa kun vielä luultavasti kuvaavat sen ja lähettävät eteenpäin siitä on paljon ennakkotapauksia arvaan että tyttö näki tämän kävi liian raskaaksi. Näille paskiaisille täytyisi tehdä se mitä pässillekin kulkuset valtiolle..

Leso

Kaikki, mitä on tapahtunut, tapahtuu, ja tapahtuu vastaisuudessa, on jokaisen äänioikeutetun harteilla.
Aivan sama, äänestääkö vai ei, mitä puoluetta ja mitä ei. Se on aivan sama.
Jok’ikisellä äänioikeutetulla on vastuu.
Mutta äänestelkää. Juu, vaikuttakaa äänestämällä. Ihka varppina kaikki muuttuu keväällä paremmaks.
Uurna se on tuhkauurnakin.

Ei sulle

PT-Media valehtelee. Eivät viittaa mihinkään lähteeseen. Heittävät vain bensaa tulelle viittaamalla puhtaaseen huhupuheeseen. Se lienee agendanakin.

Leso

Se, ettei ilmoita lähdettä (lähdesuoja), ei tarkoita, etteikö totuudellista lähdettä ole.
Se, että lähde saattaa olla omakohtaisesti koettu ja jota ei voi mitenkään todistaa, ei tee siitä epäluotettavaa lähdettä.
Myöskään omakohtainen tai lähipiirin todistus ei ole välttämättä mitenkään todistettavissa, mutta ei välttämättä epätosi.
Lähteiden alinomainen tinkaaminen on muuten suvakiston yksi kikka. Älkää astuko siihen miinaan. Tarkkana!
Pidä mielessäsi omat sanasesi, Ei sulle, kun osuu sulle.

Jani

Rovioiden ääressä totuus punnitaan, se ei pala tulessakaan….

Adolf Hitler

Onko teillä ikävä minua?

Sensuroimaton Totuus

On.

Sjsk@flf.com

Mauton. Toivottavasti tämä on joku suvakkitrolli

Kostaja

Muslimit hakkaavat ja raiskaavat naisiamme, katkovat päitäkin. Muslimit hakkaavat ja raiskaavat lapsiamme, lapsiamme kuolee. Miksi me siedämme tätä? MIKSI ME ELÄTÄMME muslimiraiskaajia, murhaajia, valehtelijoita? MIKSI ME SIEDÄMME TÄTÄ!!!!!!??

Anonymous

Meidän suvakki äänestäjät ja päättäjät ylen toiminnan ohella ovat vastuussa kaikesta tapahtuneesta nyt ja aina!

Anonymous

Päättäjät eivät kanna vastuuta pätkän vertaa siitä mitä ovat päätöksillään saaneet aikaan. Moni on kuollut ja moni saanut kärsiä täysin turhaan näiden suvakkien takia ja muutosta ei ole näkyvissä. Karseaa seurattavaa todellakin!

Anonymous

olen huolissani yläpeukkujen hurjasta hajonnasta 335-25,mistä tulee näin hurjat erot ,vaikka on lähes samat sanat,ymmärtäis vielä 60-30,mutta 325-25,minä ei ymmärtää

fatwantarkistaja

Tulisipa Sipilä vaalikäynnille. Hän on palkkamurhannut jo liian monta suomalaista. Ei hän ikinä niistä tilille joudu, kunhan muistaa rakastaa muslimia.

Anonymous

#metoo
Missä metoo-porukka? Ei näy ei kuulu?
#metoo

Bönttis

#metoo raped by muslims
Siinä on aika paljon enempi jengiä kuin jotain tätejä joiden kännisiä läskiperseitä hiplattiin Viking Rosellan discossa 1987.

Hiljaista on

Valtamedia ei taatusti tule kertomaan tästä valitettavasta tapauksesta yhtään mitään. Juha Sipiläkin saa haistaa pitkän paskan.

huugo

Milloin ylittyy se raja että nuo pikkutyttöjä saalistavat geelitukat saavat kokea aivan konkreettisesti mitä on Suomalainen todellinen viha. Nyt alkaa tulla todeksi se mistä varoiteltiin jo muutama vuosi sitten kun rajan yli lappasi nuoria arabeja. Surullinen tapaus ja toivottavasti tästä otetaan edes hieman oppia. Valtamedia on vaiennut tapauksen varsin nopeasti ja koska ylempää on tullut käsky tehdä niin. Tästä saa syyttää vain ja ainoastaan 2015 päättäjiä härskistä teosta, jossa Ruosissa asti käytiin sopimassa että suomi ottaa nuo paskaläjät, nyt korjaamme sitä torajyvillä saastunutta viljaa. Ja KAIKKIEN näiden tapausten syylliset istuvat edelleen tukevasti ministeripalleilla. Vartiainen ja muut maanpetturit ovat muuten ollut jo kuukausia varsin hiljaa vaatimuksineen lisätä tämän paskan lisätuontiin.

Seppo83

Jos nyt olis kuitenkin jäänyt esitutkinnan takia kertomatta. Yleensähän nämä on kerrottu viimeistään tuomioa annettaessa, monesti silloin kun esitutkinta on valmis. Vai haluatteko, että nää “rikastuttajat” saa pienemmän tuomion kun esitutkinta ei ole onnistunut?

HysHys

Lienee esitutkinta jo tehty jos raiskaukset ovat tapahtuneet vuodenvaihteessa 2016/2017. Nämäkin raiskaukset tapahtuneet Oulun veronmaksajien kustantamissa asunnoissa tiettävästi. Tästäkin tapauksesta ovat Oulun paikallisllehdet olleet hissukseen.

Anonymous

hissukseen tottakai kun kyseessä on ählämit,mutta jos olisivat olleet kantiksia niin juttua olisi riitänyt monta päivää valevaltamedialle.

Moka

Ottakaa huomioon, että tyttöjä on voitu myös parittaa. Manimani!

Usko

Voipi olla Oulun seutu pian asumakelvotonta rikastuttajille:

tyhmyreiden vihaaja

Yhtä monta lapsiin sekaantumista mitä matut tekee, yhtä monta aids homoa pitäs laittaa raiskaa pipilä ja
yhtä monta homoa raiskaamaan pipilä mitä on maahan tullut turhapaikan hakijoita!!!
nähtäs sitten hymyilyttääkö enää sairaat kulttuurit yhtä paljon.

Moka

No onhan se uusi kulttuuritautikin, johon ei lääkkeet tehoa, sankkeri siis, joka mädättää tekovälineet, yleisesti suositeltava rikastus.