Ruotsissa tulentäyteinen yö ja aamu

Ruotsissa on ollut taas hurja vuorokausi. On ammuttu, räjäytelty pommeja ja poliisin pommiryhmä on sahannut ympäri maata rauhoittelemassa riehaantuneita uusruotsalaisia.

Malmössä räjähti kaksi kertaa. Ensimmäinen pommi viriteltiin klo 02.47 Rosengårdin kupeessa sijaitsevalle Danska vägenillä. Pommi viritettiin kauppa-varasto-rakennukseen. Kyseessä ei ollut mikään ihan pieni pommi, sillä kaikki ikkunat helisivät pihalle ja rakenteet vääntyivät. Räjähdys oli sen verran voimakas, että ääni kuului koko Malmön alueella.

Pommiryhmä eristi alueen mahdollisten uusien pommien varalta ja tekninen tutkinta aloitettiin.

Seuraavaksi mentiin Katrinelundin teollisuusalueelle. Klo 06.11 paukkui teollisuuskiinteistön autotallirakennuksen kupeessa. Tässäkään kyseessä ei ollut mikään ihan pikkuräjähdys, sillä metallirakenteessät vääntyivät ja kaikki lähistön ikkunat helisivät pihalle. Pommiryhmä eristi alueen tutkintaa varten.

Landskronassa saatiin myös maistella pommituksen tunnelmaa. Klo 01.37 viriteltiin paukkua asuin-toimistokiinteistöön Skoallenilla. Räjähdyksen voimasta ikkunat ja kiinteistön sisäänkäynti rikkoontui. Alue eristettiin tekinistä tutkintaa varten.

Tapahtumien takia ei ole tehty kiinniottoja ja niitä tutkitaan vaaran aiheuttamisena.

Värnamossa harjoitettiin ammuntaa klo 01.00 aikaan. Muutaman hengen seurue oli parkissa parkkipaikalla kun ohiajavasta autosta avattiin tuli. 2-5 henkilöä ampui täysiä lippaallisia kohti seuruetta, joka onnistui maastoutumaan. Kohteet eivät saaneet osumaa.

Heti ilmoituksien jälkeen poliisi teki isoja ratsioita ympäri Värnamon kylänraittia ja otti yön ja aamun aikana kiinni viisi uusruotsalaista epäiltynä murhan yrityksistä. Sekä tekijät että kohteet tulevat tässä tapauksessa Afrikan mantereelta.

Niin ikään Lundissa tapahtui. Ainakin yksi auto tuikattiin tuleen Katedervägenillä. Silminnäkijöiden mukaan paikalta juoksi tummiin pukeutunut henkilö tai henkilöitä.

Polisen

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
PM

Kyllä nyt poliisi joutuu kivapuhumaan ja tarjoilemaan pullahalikahveja ihan ylitöiks asti että nuorukaiset lopettaisivat keppostelun. Muuten kyllä ihmetyttää ruotsalaiten rasistinen käytös ja autoillakin ajetaan rasistisesti ja myös katsotaan rasistisesti että ihmeriisipallerot joutuvat reagoimaan näinkin rajusti rakenteelliseen rasismiin.

rocky

Pitää ajatella asian hyötyjä,pian leipomot saa painaa hommia kolmessa vuorossa.On hyvinkin työllistävä vaikutus.

Nestori Lundahl

Normipäivä!

pensavero ylös vihreät yhteydet

Sehän on hyvä, että Ruotsista tuli jännittävä ja mielenkiintoinen paikka. Vieläpä joka päivä!

AUVO

Live-action -elokuvaa ilmaiseksi!

Patriootti

Ois kannattanut hurrien kuunnella tätä
https://youtu.be/Npjw567Fqek
Yölinnun kappale – sitä saa mitä tilaa

Diskuteerataan aunukseen

”Sitä saa mitä tilaa – opit sen sä nyt..”
Kun noi swedu pellet opi asia yhteyttä vieläkään.

Ilmaston lämpeneminen

Eikö nämä us-ruotsalaiset ajattele lainkaan jääkarhuja ja ilmaston lämpenemistä tai pingviinejä kun tuolla tavalla polttelevat autoja ja räjäyttelevät että poliisi joutuu ajelemaan ympäri Ruotsia. Siinähän synyy kaiken maailman päästöjä ja saasteita.
Ehkä jonkun virkamiehen pitäisi valistaa miksei tuolla tavalla saa toimia. Ehkä sitten uus-ruotsalaiset muuttaisivat tapansa kun ne ymmärtää että niiden toimintahan kiihdyttää ilmaston lämpenemistä.

toni lajos

Myös Turun seudulla aloitellaan, joskin ammuskelussa ei kaatuneita, ehkäpä pientä nirhaumaa, perästä tullaan sevenssonit, kuten monessa muussakin asiassa. Luotiliivien, kypärien ja poteroiden kaivamiseen tarkoitettujen välineiden myynti melkoisessa nosteessa. Sidontapaikoilla ollaan kylläkin alati valmiudessa, kyllä se siitä…

jippos123

Karvakäsillä vielä sihti hukassa mutta kyllä se siitä harjoittelemalla alkaa suttaantumaan. Muutoinkin peräti kolme ihmisjätteisiin liittyvää uutista tämänpäivän lehdissä. Yksi viaton päänkeikkausepisodi ja ex vaimon murhayritys. One ne keharit vaan aika veitikoita. Paljon jää kepposia varmasti uutisoimatta kuten raiskauksia ja pahoinpitelyjä, ne kun ovat jo niiiin arkipäiväisiä pikkukällejä. Sitä paitsi liika uutisointi voi aiheuttaa Persujen kannatuksen nousua ja vallan vihaisia puheita, ajatuksia tai katseita.
Keharit eivät sitten uskalla lähteä saalistamaan tai baariin notkumaan.

Jesse

Tämä on näin turkulaisena ilouutinen, että Pernon poikien osumatarkkuus on tuota luokkaa. Voivat lippaallisen ammuttuaan näyttää 70 -luvun hammastahnamainoksen tavoin ”reikiä nolla” sormimerkkiä ja hymyillä leveästi päälle!
Kuka nyt sitä kehtaa ihmetellä, että mistä hitosta ovat tuliaseita saaneet?

nimetön
Mmmmm, monikulttuuria

Juu, sävy on vähän sellaista kuvaa luova, että Göranin Valintapuoti harjoittaa agressiivista reviirinvaltausta Malmön Osuuskinkereitä kohtaan, ja monikulttuurisuudesta ei oo tietoakaan. Mistäpä sen ja tietää vaikka Görkan veli Börje oliskin ryhtynyt käymään ”kauppaneuvotteluja” alueen maitomonopolista.
Mutta on se hienosti juttua taustoittava ominaisuus Maikkarin sivuilla tuo ”lisää aiheesta” lista. Pommiepäily sulki Malmön rautatieaseman/Voimakas räjähdys Ruotsissa/Ruotsi:Räjähdystä koulussa ei tutkita/Japanissa valtava räjähdys:Useita taloja sortunut, kymmeniä loukkaantunut. Ruotsalaiset äärinatsit ne käy Japanissakin paukuttelemassa, ihan vaan huomionkipeyttään.

A. Stupido

Mitä näistä. Yksittäistapauksia ja kuten tiedetään niin ilmoitusherkkyys on madaltunut, joten mitään oikeastaan ei ole tapahtunut.

Pena

Turussakin oli muuten ammuskeltu ulkomaalaisten toimesta, joten kohta on sama meininki täälläkin.

Särmääjä

Tottakai täällä alkaa matut puukottaan, ampuun ja räjäytteleen toisiansa ja joskus suomalaisiakin ihan samalla tapaa kun Ruotsissakin ajan kanssa ja tekevät sitä NYT JO pienissä määrin pääkaupunkiseudulla ja Turussa puhuttamattakaan raiskailuista. Samoja kehiksiä ne on täällä kun muuallakin.

Acc

”Muutaman hengen seurue oli parkissa parkkipaikalla kun ohiajavasta autosta avattiin tuli. 2-5 henkilöä ampui täysiä lippaallisia kohti seuruetta, joka onnistui maastoutumaan”
Olivatko sarjatuliaseita vai joutuivatko tyhjentämään lippaat useamalla peräkkäisellä liipasimenvedolla.

PM

Itseladattava kertatuli konepistooli.

huugo

Jännää uutta virkistävää kulttuuria, ei koskaan tiedä kun ulos lähtee, lähteekö myös henki ampumalla, pommittamalla, puukkoiskulla, vai auton alle. Heillä on ääretön keinovalikoima tappamiselle ja kaaokselle, se ei ihan heti lopu koska ovat suorittaneet pitkän kurssin lähi-idän tappamis opistossa.

Aapo Ervasti

Sehän on pelkästään positiivista kehitystä kun kunniakansalaiset tappaa toisensa.

kanander

Näihän se on. Kun puukolla ei pärjää, hankitaan mutka. Helsingin yöelämä monikulttuuristuu.

Kaaleppi

”Pommiryhmä eristi alueen mahdollisten uusien pommien varalta ja tekninen tutkinta aloitettiin”. Kai ne ruotsalaiset älyävät laittaa Kurt Vallanderin tutkimaan juttua. Etteivät sössi sitä kuten Palme tutkintaa..