Uusahvenanmaalainen rauhanhäiritsijä pikku vankeuteen

Ahvenanmaan käräjäoikeus tuomitsi hiljan Shirko Abbasi Sardashtin alias Sherko Zarifkarin pikku vankeuteen toilailuistaan Maarianhaminan sosiaalitoimistossa.

Asiasta kertoo Ålands Nyheter. Sardasht oli vuoden 2016 maaliskuussa Maarianhaminan sosiaalitoimistossa vaatimassa rahojaan. Sardasht meni siskonsa kanssa sosiaalitoimistoon vaatimaan, että aiemmin siskolle annettu kielteinen toimeentulotukipäätös muutetaan myönteiseksi. Asiaa hoitanut sosiaalityöntekijä ei kuitenkaan halunnut ottaa seuruetta vastaan. Tästä seurasi tapahtuma.

Sardasht suivaantui ja alkoi rikkomaan paikkoja. Hän mm. otti tuolin lyömäaseeksi ja uhkasi laittaa sosiaalitoimiston aulan palasiksi, jos ei saa tavata sosiaalityöntekijää. Koska tapaamista ei tästä huolimatta järjestynyt alkoi Sardasht nyt rikkomaan paikkoja. Hän heitti tuolin ovea kohti, joka rikkoontui ja potki aulan sisustaa rikki.

Kolme sosiaalityöntekijänä työskennellyttä naista yritti rauhoitella Sardashtia, siinä onnistumatta. Sardasht vaati hänelle kuuluvia rahojaan ja säesti vaatimuksia verbaalisilla uhkauksilla, mm. tappamisella ja sen sellaisella.

Ahvenanmaan käräjäoikeus tuomitsi näin ollen Sardashtin laittomasta uhkauksesta ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta 5 kuukauden vankeuteen ja pikku korvauksiin.

Shirko Abbasi Sardasht on tunnettu rauhanhäiritsijä Maarianhaminassa. Hänet on aiemmin tuomittu alkaen vuodesta 2010 useita kertoja pahoinpitelyistä ja virkamiehen väkivaltaisista vastustamisista. Hän mm. uhkasi Rikosseuraamusviraston virkailijaa, jos aiempi langetettu tuomio ei menisi hänen pillinsä mukaan. Sardasht uhkasi polttaa koko Ahvenanmaan. Samassa jupakassa hän uhkasi virkailijan suvulle tapahtuvan jotain ilkeää.

Asiasta kertoi Ålands Nyheter. Jos haluaa tietää mitä Ahvenanmaalla tapahtuu kannatta seurata kyseistä mediaa.

Subscribe
Notify of
guest
40 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Matula

Jotain positiivistakin. Uhkasi polttaa koko affenanmaan.

kuripitääolla

Kyllähän maahantunkeutuneet muslimit meuhkaava kun annetaan meuhkata särkeä ja uhkailla tappamisilla.
Minusta se on “tolkun vihapuhetta” jos tappamisella ja polttamisella uhkaillaan.Vai mitä sanoo VIHAPUHEPOLLIISI asiasta?
“Antakaa meille meidän rahat” ???? Mitkähän rahat Suomessa on nuiden rahija.

#9/11

Saatanallisten suvakkihyyssäreiden ja Arkadianmäen mulkkujen korvamerkkaamat rahat.

Frank

Ei tuo sinänsä ole mikään paha uhkaus jos olisi polttanut koko ahvenanmaan olisi suomalaiset voineet uudelleenasuttaa sen ja jälleenrakentaa. Aito isänmaallinen jannuhan tuo on. Ja hurreilta rahanvaatiminen pitäisi olla kansallisvelvollisuus on ne kuitenkin satoja vuosia suomalaisia orjuuttanut. Jostain syystä ne kokee olevansa velkaa vain yön timoille ei meille. Milloin maksamme velkaa kääntyy suomalaisten hyväksi?

fatwantarkistaja

Saattaa nuokin rahat tulla mantereelta. Onnettomat eivät millään pärjää omillaan. Voisi lahjoittaa kaikki pakolaiset tuonne ja vuoden päästä laittaa rahahanat kiinni ihan noin kokeeksi, Sisällissotahan siitä tulisi, mutta onhan niillä aseita.

ihmettelijä

Ei muuta kuin sanoista tekoihin.

Ääni vihreille estää tämän toistumisen

MIZZÄ MU RAHAT ON!!!
Hermostuu siinä pitkäjänteisempikin vuohipaimen, jos kuffari on epäkunnioittava, eikä heti hyppää volttia ja avaa kukkaroaan.
Hemmetin rasistista toimintaa ahvenanmaalaisilta.

Knulla din morsa

Sablars jävla fan också, sossumuslimen blev ju ledsen. Stackarn.

rocky

Sardasht uhkasi polttaa koko Ahvenanmaan.
Melkoisen urakan kaveri ottanut.Tällä kertaa kuitenkin sellainen tarkoitusperä että voisin sponsoroida parilla sytkärillä.
Voisi kaikki muutkin Lähi-idän kerubit lähettää tuonne.

PM

Tossa on muutama zippo joutavana kun lopetin röökin, mielihyvin annan hyvään tarkoitukseen. Melkomoinen urakkamies on tämä sankari, nyt loppu työvoimapula.

Anonymous

Joopa joo… Parin ekan tönön jälkeen se alkais pahasti muistuttamaan työltä… Eiköhän poltto halut lannistu

Valtsu

Jos harmittaa, niin suorilta vaan jotain altavastaajaa takomaan.Ei enää tylsää impiwaaralaista impulssikontrollia tai suhteellisuudentajua!

Miksu

No se on mukavaa että Ahvenmaakin saa kokea monikultturellista rikastumista.

Automies

Näköjään Ahvennanmaallakin on hirveä rasisti ongelma kun alkuperäisessä uutisessa oli ilmeisesti kunniakansalainen/ juhlapaikkalainen huomauttanut asiasta?
“”Alla är rasister””
“Kaikki ovat rasistisia”
“Myöhemmin samana päivänä Shirko Sardasht kutsui naisen ja selitti, että uhkien syy oli, että hän koki, että jokainen oli rasistinen, joka ei ymmärtänyt häntä.”
– Eli sieltä se todellinen syy nyt sitten paljastui loppujen lopuksi kuitenkin.
Kyseessä oli rasistinen kohtelu jota vastaan epätoivoinen veli käytti parempaa väkivaltaa ja tappouhkauksia sun muuta. Mikäli latelee tappouhkauksia henkilöille ja pistää paikat remonttiin niin se on OK mikäli kyseessä on parempi väkivalta koska ne tappouhkaukset eivät kohdistu kehenkään.
Näin minulle on asian suvaitsevat opettaneet?

Puolueeton

Marinahaminassa viime kesänä kalastajamajojen lähellä oli 4 arabia, jotka joivat kaljaa, ja soittivat omaa musiikkiaan kovaäänisesti. Seuraavana päivänä kävimme paikalla, kaljapurkkeja, pitsakoteloita, tupakantumpeja.

Automies

Suoraan sanottuna meni ihan oikeaan osoitteeseen tuo herrasmies.
Nuo loputkin maahantuodut/ tunkeutuneet kun voitaisiin siirtää vaikka Sote-uudistuksen hengessä Ahvennanmaalle missä asuu RKP:n äänestäjien keskittymä ja muutkin jotka saavat perusteettomia tukia valtion verovaroista sun muita erityisoikeuksia niin hyvähän se olisi?
RKP puolueena on ollut yksi suurimmista ja kovimmista kansansiirtojen kannattajista joten varmasti heidän kannattajiensa asuinalueella olisi vastaanotto paljon parempi muutenkin.
Mitä tulee tuohon ajatukseen että hän polttaa koko Ahvennanmaan, niin antaa mennä vain puolestani. Sellaista kohtelua olen siellä saanut ihan työreissulla kerran ollessani ettei hevillä unohdu.
Loppujen lopuksi hän ei ole tehnyt yhtään mitään pahaa? Hän meni vain hakemaan siskonsa rahoja jotka kuuluvat hänelle automaattisesti Suomen muilta veronmaksajilta?
Tuo kaveri kun pakkoruotsitetaan oikein kunnolla niin ei ole pelkoa siitä että siirtyy Manner-Suomeen ylimääräiseksi riesaksi vaan jää jumittamaan sinne Ahvennanmaalle tai siirtyy Ruotsiin kun on kypsä.

TeeJii

Riehuiko herra Suomen Kultamuna edes ruotsin kielellä,onhan tunnettua ettei tuollapäin maailmaa voi suomen kieltä käyttää puhumiseen vaan miten on riehuessa?Hyvää etnistä värinää ja rikkautta rasismin kehdossa.

Automies

Tämä herra Suomen Kultamuna yritti käyttää sitä surullisen kuuluisaa “elintärkeää” pakkoruotsia jota kaiken maailman tekosyillä ja valheilla perusteettomasti opetetaan Suomen surkeassa koulujärjestelmässä.
Ei silti paikallisille riittänyt vaikka nuorena yritin näin toimia oikein? Ajattelin että kerrankin tästä pakkoruotsista voisi olla jotain hyötyä ja sitä voisi käyttää?
– Ei kannattanut, törkeää kohtelua vain ja sen vuoksi että olin kantasuomalainen.
Ei jäänyt hyviä muistoja, enkä suosittele kyseistä saarta kenellekään.
Mikäli joku päivä olen pääministeri niin tuo saari:
1. Eristetään ja muutetaan “salaiseksi” alueeksi minne medialla ei ole asiaa.
2. Paikallisille myönnetään “Erityispassi” minkä avulla ei pääse mihinkään, koskaan ja millään vehkeellä kun veneet ja autot sun muut takavarikoidaan kohdan 9:n toteuttamisen ohessa.
3. Kyseiselle saarelle rakennetaan biologisten ja kemiallisten aseiden tutkimus ja koelaboratorio.
4. Ydinjätteiden loppusijoituspaikka.
5. Osa saaresta vuokrataan Venäjän laivastolle ja toinen puoli Yhdysvaltojen laivastolle.
6. Saaren lähialueilla tullaan testaamaan ympäri vuoden ja 24/7 erinlaisia tykkejä, raketteja, ydinaseita, syvyyspommeja sun muuta useiden valtioiden toimesta jotka saavat maksaa harjoitusalueestaan vuokraa valtion kassaan.
7. Saarelle tulee myös kansainvälinen massiivinen kaatopaikka.
8. Saari Mamutetaan siihen kuntoon ettei siellä venäläisten ja amerikkalaisten merisotilaiden lisäksi enää valkoista naamaa näy edes ilmakuvista.
9. Saaren asukkaat jaetaan kommuuneihin ja talouden hallintomekanismiksi muutetaan Ultra-Stalinistinen kommunismi johon lisämausteeksi laitetaan pakollinen Islam.

Fin-sveduiini

“Ahvennanmaalle missä asuu RKP:n äänestäjien keskittymä”
Väite ei pidä paikkaansa lainkaan.
Ahvenanmaalla on omat puolueet ja RKP:llä ei ole mitään kannatusta ahvenanmaalla.

Moonman

Onkohan Ahvenanmaa vähän kuin mokutus-koelaboratorio minikoossa? maahantunkeutujien määrä on tietyssä suhteessa joka vuosi väheneviin ahvenanmaalaisiin, sitten tietyn prosentin kohdalla voidaan havaita normaalin elämän muuttuneen sietämättömäksi vaikka eihän syytä ääneen sanota. Siihen asti on meno jatkuu kuin ennenkin, eli kirotaan ja haukutaan suomenkielisiä ja tehdään kaikintavoin selväksi että ette ole tervetulleita tänne. Samaan aikaan nämä abbasit ja mohammedit pistävät paikat remonttiin ja tekevät sitä kaikkea mitä orastavilla no go-zoneilla tehdään ruotsissa.

T

Itse kävin Maarianhaminassa parin päivän lomalla 2016. Itse en voi sanoa ruohonjuuritasosta mitään negatiivistä:
1.Matuja oli hyvin vähän, vähemmän kuin Helsingissä
2. Sain vain hyvää kohtelua ravintoloissa ym vaikka englannin puhetavastani johtuen ihmiset huomasivat välittömästi että olen manner- Suomesta.
3. Muutamat paikalliset, joiden kanssa olin tekemisissä mainitsivat että voin vaihtaa englannin suomeen, sillä he ymmärtävät sitä kohtalaisesti vaikka eivät oikein puhua osaakaan.
En ota tässä kohtaa kantaa Ahvenanmaan saamiin tukirahoihin tai tämän maakunnan äänestyskäyttäytymiseen.
Kansallismielisenä pyrin olemaan rakentava, Ahvenanmaa on kuitenkin osa Eurooppaa:
1. Matut pois Ahvenanmaalta
2. Suomesta virallinen kieli ruotsin rinnalle
3. Tukirahojen mahdollinen yli-edustus pois. Ahvenanmaan ei tule saada enempää rahoitusta kuin muidenkaan maakuntien.

Pertti Grandell

jep. olen ite “rannikio-swennu, kylläkin lontoon ja ruattin kieli on on yhtä hyvää kuin rakas suomenkielikin…olen asunut täälläkin oolannissa eri etapein 7,5v, jne…ruotsissa toistakymmentä v. jne. töissä täällä, ja olen huomannut että kyllä täällä näitä kultamunia on , mutta paikkakuntalaiset osaavat olla nuolematta ja eikä heti peljästy pikku uhitteluuja näiltä saatanan karviksilta ja yön timpolita. niinkuin mantereella, heti paskat ja kuset housuissa kun matut kiljuu oikeuksiaan. ottaisitte saatana vieköön mallia täältä. olis manterellakin kivempi olla.turha aina vänkätä ruotsinkielisiä, kyllä varmasti mantereen viher-punikiit ja kaikennäköiset keskusta ja muut puolueet ovat hankkineet mantereen ministereillä jo joposalen siunauksella näitä raketti-insinöörejä ihan tarpeeksi, toiseksi jos yhdessä vaan saisimme nämä ihme kamelikuskit takaisin mistä ovat karanneet, olis hölmölä oolanti ja koko tom of finland parempi paikka.

T

Itse aina ihmettelen joidenkin manner-suomalaisten nuivahkoa asennetta Ahvenanmaata kohtaan. Sinänsä ymmärrän mikäli Ahvenanmaa saa osuuttaan suuremman osan valtion rahoista niin kyllähän se ihmisiä harmittaa. Mielestäni kritiikki kannattaisi suunnata tällöin poliitikkoja kohtaan, eikä Ahvenanmaata tai ahvenanmaalaisia kohtaan – Maakunta ja sen asukkaat ovat kuitenkin osa Suomea.
Myöskään Ahvenanmaan demilitarisointi ei ole ahvenanmaalaisten vika vaan YK:n edeltäjän Kansainliiton. Poliitiikkojen tulisi selvittää voitaisiinko Ahvenanmaalle palauttaa asevelvollisuus Manner-Suomen tapaan.

Viha in vihannes

Älä puhu paskaa. Koko porukka on siellä erittäin rasistisia suomalaisia kohtaan ja Ahvenanmaalla on käytössä myös rasistiset lait suomalaisia kohtaan. Koitapa osataa tontti Ahvenanmaalta.. Ahvenanmaalaiset (99 %) haluavat liittyä ruotsiin ja haistattaa paskat koko suomaalle.

Acc

“Ahvenanmaalaiset (99 %) haluavat liittyä ruotsiin ja haistattaa paskat koko suomaalle.”
Ruotsiin liittyminen olisi Ahvenmaan loppu. Sinne muuttaisi karvaranteita. Eivät voisi estää edes suomalaisten maanostoja.

Fin- Sveduiini

Ahvenanmaalaiset eivät halua liittyä ruotsiin, missään nimessä!!!
Vaan haluavat säilyttää nykyisen itsehallinnon ja olla EU:n ulkopuolella, jotta Taxfree myynti laivoilla säilyy.
Kuka tahansa suomalainen voi ostaa asunnon ahvenanmaalta kaavoitetulta alueelta rivitalo-osakkeen taikka kerrostalo-osakkeen. Tonttimaan taikka kesämökin ostamiseen tarvitaan kotipaikkaoikeus.

Unelma Voimistuu *Vihapuhuijen* varoitujset Käyvät toteen

PANSIOSSA Hyrköistentieltä Pernon koululle johtavalla tiellä tapahtui keskiviikkoiltana noin kello 20–20.30 aikaan ampumistilanne, jonka johdosta poliisi otti myöhemmin kiinni viisi miestä.
Torstaina poliisi otti kiinni myös kuudennen miehen
— Kaikilla kiinniotetuilla on ulkomaalaistausta.–
TAAS TÄMÄ SAMA PIMITÄMISEN EPÄTIOISUUDEN VILJELY JATKUU
POLIISIN TIEDOTAMINEN ON YHTÄ KUIN
KAI MYKKÄSEN Sisäministeriön KÄSKY HEILLE
HEITÄYKÄÄ TIETÄMÄTTÖMIKSI Vaietkaa Asiasta
Kunnes pressi tilaisuuden* matu rikolisuuden Valkopyykaus käsikirjoitus*
valmistuu sisäministeriössä perjantaina
Hassua Kun tämä uutinen tuli julki
Ammpareiden saitista hävisi Osa ruotsin ampumiseen liittyvät
sanoman alman ja lännen median julkaisuiden lööpi saitit asiasta
2 jäljellä Ampparissa kun niitä oli vielä äsken 6
Kolme räjähdystä ja ammuskelu Etelä-Ruotsissa – “Epäilemme, että tämä liittyy rikollisryhmien väliseen yhteenottoon”Ilta-Sanomat
VIHER VASURI LIBERAALI KOKOOMUS KESKUSTAN SDP n
Lähi itä kuultuurin UNELMAA PUKAA Päälle
Joka päivä haitaten tahatomasti liberaali suvakkien äänestys vaalityö rauhaa
luulisi jo senkin takia että kannatus laskee kuin lehmän häntä
että nämä puolueet ainoat ihmisoikeuksia puolustavat moraali saarna nazi jahti poliitikot vaihtaisivat linjaa Ja alkaisivat jahtamaan ihmisiä jotka sen ovat ansaineet oikeasti teoilaan
vihapuhujat eivät ole se ihmisryhmä
hehän yrittävät takoa vain järkeä näille helvitin matujen hyysäreille
ja varoitaa mitä se heidän poliitinen akendansa tuotaa pahimillaan
Rikollis matuthan tuhoavat Myös näiden suvakki puolueidenkin maineen Lopulisesti
joita kuitenin suomen valtamedia suojelee ohimokosena omastavapaasta akendastaan lähtöisin *toimittajien poliitinen suuntaus* YLEN Eero mäntymaineinen
Ex ylen ulkomaan toimituksen esimies Petteri Sarvamaa Nyky kokoomus
Kuuluu myös näihin rasismi nuhtelijoihin huolella
Tapahtuimpa sitten mitä tahansa maahanmuutoon lähi idästä islamiin liityviä rikoksia euroopassa Petteriä ei pelota oma järjetömän politiikansa Lopputulos
Kolme räjähdystä ja ammuskelu Etelä-Ruotsissa
Alaikäisiin kohdistuneet seksuaalirikokset Oulussa:
Poliisilla käynnissä suuroperaatio Brysselissä Kun sarvamaat pakoilevat
Eu n Parlamentissä Matun luoteja
Ammuskelussa kuoli kaksi poliisia ja ohikulkija Belgiassa
Mies avasi tulen Brysselin keskustassa
++ Ranska Brittania Saksa Turku Oulun Tapaukset *ääri islamilainen terrorismi*
Ja * itse lähi- idän sisäiset muslimeiden etniset puhdistukset rasismi ja terrorismi *
ILTALEHTI *JAAKKO ISONIEMI*LOISTAA JÄRJETÖMYYDELÄÄN
Voinee todeta, että Ranskalla on jättimäisiä sosiaalisia ongelmia.
**On älyllistä laiskuutta väittää**, että Ranskassa on terrorismiaalto* vain koska muslimit.*
Lukijoiden n 4 ensimäistä kommenttia JAAKKO ISONIEMIEN Mielenvikaiseen tekstiin IL ssä
1 Taas löytyy puolustelija.Eipä yllättänyt yhtään…
2 Ilmeisesti ei ole älyllistä epärehellisyyttä vetää yhtäläisyysmerkkejä mielenosoitusten/mellakoinnin ja sivullisten silmittömän murhaamisen välille?
3 Jaakko Isoniemi onkin propagandisti, eikä toimittaja ja tämän näkee hyvin kun selailee enemmänkin tämän saman tahvon uutisiksi naamioituja blogipostauksia.
4 Median luoma savuverho on niin paksua, että en löydä enää edes toimitusta.
Petteri Sarvamaa on kookoomus Akenda kuriin Nöyrynyt seteli selkärankainen
Paatunut pelkäämätön poliitikko
Sloukanilla Islam terrorismi on yksitäis tapaus kuten rattijuopous
Verratuna tähän Katso kohdasta 23min 20 sec
Pääuutislähetys 11.9.2001
https://www.youtube.com/watch?v=_ftJKKz2mrY

Mmmmm, monikulttuuria

Tuohon polttamiskymykseen tässä tapauksessa tosiaan voi ihan sydämestä todeta, että jos kerran asiassa menee niin menköön.

jippos123

Kauheita rasisteja affenanmaalaiset kun eivät anna ananaspäälle sen rahoja, jatkossa sossutädit kivapuhe-ja pullahalikursseille oppimaan suvaitsevaisuutta.
Seuraavan kerran keharille pitää levittää punainen matto, nuorin tarjoaa pesää ja rahat kouraan kymmenen kertaisesti.

toni lajos

Tämä sinänsä saaren asukkaita syvästi järkyttävä tapaus romahdutti RKP:n kannatuksen , rikkoutuneen tuolin korjauskulut ovat sentään varsin maltilliset, sosiaalitanttojen nimittely sekä uppiniskaisesti heitä kohtaan käyttäytyminen vielä menettelee, mutta saaren polttaminen on sentään liikaa, juippi puhutteluun ( suomeksi ) eiköhän siitä opi…

olmari

Hänet kuitenkin “dömdes till 5 månaders ovillkorligt fängelse” eli hän sai 5 kuukautta ehdotonta vankeutta. Hän saa myöhemmin passituksen vankilaan. Aika paljon hän ehti tehdäkin ennen tätä tuomiota.

Acc

Luultavasti vankeusrangaistus ei tehoa häneen. Näiden kotimaissa käytettävät rangaistukset saattavat tehota, ainakin kuolemanrangaistus. Populaatiot eivät ole samanlaisia. Eri populaatioihin kuuluviin yksilöihin rangaistukset tehoavat eri tavalla.

minu raha

On se nyt kumma ettei kaverille anneta hänen omia rahojaan vähemmästäkin voi suuttua..On varmaan ollu polttohommissa aavikolla ja tietää kuika hiekkakin pala Ahvenaisenmaa on pikkujuttu.

Acc

Ålands Nyheter -lehden mukaan mies syytti virkailijoita rasisteiksi. Tuskin olisi käyttänyt tuota syytöstä Turkissa. Mutta Ahvenanmaalla käytti. Olisiko syynä, että suvaitsevaiset kertovat heille pohjoismaalaisten olevan rasisteja.
Siis suvaitsevaiset opettavat maahantunkeutujia syyllistämään suomalaisia. Suvaitsevaiset antavat maahantunkeutujien aivoihin rakentua ajatusmallin, että suomalainen on äärimmäisen paha. Mutta maahantunkeutuja ei osaa erottaa suvaitsevaista ja muuta suomalaista. Maahantunkeutujille myös suvaitsevaiset ovat suomalaisia eli syypäitä kaikkeen, mikä ei miellytä. Saavat suvaitsevaisetkin niittää sitä, mitä ovat kylväneet.
Tapaus on vain jäävuoren huippu. Tämä mies oli selkeästi näkyvä vihanpurkaus. Mutta myös varmasti on muitakin vastaavan taustan omaavia henkilöitä, jotka eivät ole näyttäneet vihaansa noin voimakkaasti. Mutta heissä se viha elää ja siirtyy eteenpäin heidän jälkikasvuihinsa.
Asiasta toiseen. RKP ei toimi Ahvenanmaalla. Siellä on omat puolueet.

roisisti

Tilastojen mukaa Suomessa oli kantaväestö selvästi vähiten rasistisia tekoja tehnyt. Monet tänne tulleet eri kansalaisuudet jopa kymmeniä kertoja rasistisempia niinkuin muissakin rikostilastoissa.Silti juuri meitä leimataan rasisteiksi.Suvakit voisi perehtyä poliisin tilastoihin tietää keitä syyttelee.

Ilmeinen tunneihminen väärässä ympäristössä

Ei ilmeisesti auta kuin karkoitus manner-Suomeen

Tari Jervo

Tämä on pikkujuttu siihen verrattuna mitä Ahvenanmaan nuoret yläasteen ja keskiasteen koulutytöt joutuvat kokemaan.
Matut vievät heitä sielläkin joukkoraiskattaviksi kuten Oulussa ja varmasti ympäri Suomea, hakkaavat sen jälkeen joukolla turpaan ja syöttävät vielä pakolla huumeita, jotta uhrin uskottavuus saataisiin tuhottua. Tästä oli aiemmin jo juttua siellä lehdissä.
On tämä perkele hienoa tämä SDPläinen monikultturismin juhla.

Anonymous

Vain muslimi voi olla viaton!

Anonymous

Puolassa, Unkarissa, Venäjällä tollaset hakattaisiin “kylän” miesten toimesta niin ettei tule seuravan kerran tollanen käytös mieleen. SUomessa ollaan täysiä lampaita.

huugo

Ei tässä ole mitään uutta, vaatihan Suomeen sotaa ja vainoa pakenevat 2015 irakin armeijan entiset sotilaat heti rahaa legendaarisella lausunnolla, antakaa mulle mun rahat. Olivat kuulleet että täältä saa oman talon ja käteistä kelan seinästä. Hämmästyivät vallan kauhiast kun heille kerrottiin että kyseessä oli hallituksen tsoukki, jolla houkuteltiin Ruotsin puolelta osa läpsyttelijöistä vapaaehtoisesti ja ettei tarvinnut armeijaa apuun. Suomen raskas oli rajalla jo valmiina ja pääsivät sentään kantamaan heidän laukkujaan.