En av Uleåborgs sexbrottsoffren tog livet av sig

En av Uleåbergs våldtäktsoffren slutade sina dagar genom att ta livet av sig i början av hösten. Händelsen har varit i kännedom av den Monokultuuri- arbetsgruppen redan länge sedan, men den har inte publiserats innan man fått en bekräftelse om den tragiska händelsen.

Polisen nekade, att något sånt skulle ha hänt. Ung 14-årig tjej avled genom att ta livet av sig i slutet av oktober. Tjejen och hennes väninna lockades att följa med flera araber från köpcentrat Valkea i Uleåborg till Tuira. Våldtäkten utfördes i en lägenhet. I det här fallet blev två tjejer våldtagna.

Mannen hade använt bl a alkohol för att locka tjejerna för att följa med. Tjejerna hade gjort en brottsanmälan efter flera dager när våldtäkten hade hänt, förmodligen våldtäktsmännen hade hotat tjejerna att inte berätta om händelsen till någon. Självklart kan skamkänslan för det som hänt kan vara en bidragande orsak varför tjejerna höll tyst om vad som hade hänt.

Polisen i Uleåborg orkestrerat av allmänna median ljög rakt av mot ansiktet av publiken och berättade att sån händelse finns inte i polisens kännedom. Nu har både polismyndigheten och median nästlat sig in i en ordetlig soppa. Myndigheterna gör allt vad dem kan att tysta ner dem här upprepade brotten så att den stora massan skulle inte ha den blekaste aning vad som händer och den allmänna median är med på noterna.

Subscribe
Notify of
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments