Oulussa taas uusia kiinniottoja seksuaalirikoksista

Oulun seksirikostapahtumien tiimoilta on tehty taas uusia kiinniottoja. Oulun poliisin klo 16.37 julkaistussa tiedotteessa kerrotaan, että poliisi on ottanut kiinni kolme ulkomaalaistaustaista henkilöä.

Rikosnimikkeinä tällä kertaa on raiskaus, törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Teot ovat tapahtuneet kesän 2018 aikana ja rikokset ovat kohdistuneet alle 15-vuotiaisiin tyttööihin.

Tekosarjassa on tällä kertaa neljä erillistä uutta tekokokonaisuutta ja epäiltyjä yhteensä neljä. Epäillyt ovat parikymppisiä.

Niin ikään poliisi vahvistaa yhden uhrin menehtyneen syksyn aikana.

Poliisi

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

90 thoughts on “Oulussa taas uusia kiinniottoja seksuaalirikoksista

  1. Kyllä, nyt pitää muistaa kuinka hienoa on, että kulttuurimme rikastuu ja saamme uusia tapoja.

   55
   2
  2. Upeata Riku! Sinä et sorru rasismiin, vaan löydät parhaat puolet myös näistä elintasopakolaisista.

   Kunhan tulet täysi-ikäiseksi sitten 10 vuoden kuluttua, niin toivottavasti joku näistä rikastuttajista työntyy anukseesi mahdollisimman tuskallisella tavalla. Ehkä sen jälkeen sinäkin löydät totuuden, ja ennenkaikkea lopetat trollaamisen.

  1. https://unvis.it/iltalehti.fi/kotimaa/a/0a4a4dbb-891f-4cea-a0ef-b9f064fafc4d

   ”– Jokaisen tänne tulevan on noudatettava Suomen lakeja ja kunnioitettava jokaisen ihmisen koskemattomuutta. Tästä emme tingi tippaakaan. Rikoksiin syyllistyneet saatetaan vastuuseen teoistaan oikeusvaltion periaatteiden mukaan, Sipilä sanoo.

   Sipilä muistuttaa, että turvapaikkajärjestelmän tehtävä on auttaa hädässä olevia, mutta rikollisia se ei voi suojella.

   Hallitus on muuttanut vuoden alusta lakia niin, että törkeisiin rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten karkottaminen on helpompaa. Vakavat rikokset vaikuttavat lisäksi kielteisesti pysyvän oleskeluluvan saamiseen.”

   Näytät olevan todellakin shokissa. Myönnä kuitenkin vain, että todellisuudessa mietit kuumeisesti, miten asian voisi lakaista maton alle vähin äänin ja kuinka matuja voitaisiin ottaa kaikkialta maailmasta mahdollisimman paljon.

   45
 1. Ei kait kukaan täällä ole niin saatanan tyhmä, että kuvittelee että nämä Oulun tapaukset ovat ainoat koko Suomessa? Käsi ylös!

  Veikkaanpa, että _jos__ tätä paskatunkiota lähdetään pöyhimään muuallakin Suomessa, näitä paljastuu lisää oikein Porvoon mitalla..

  Nyt lienee poliisilaitoksilla paniikinomainen salailu päällä koko maassa!

  138
  1
  1. Tämä on todellakin vain jäävuoren huippu kuten poliisin on jo sanonut. Eiköhän samaa ole tapahtunut kaikkialla missä sotaa ja vainoa ovat loisineet.
   Seuraavana tulee stadin vuoro, jos vaan uskaltavat ennen vaaleja julkistaa asiat.
   Koko touhu on musujen sodankäynnin muoto vääräuskoisia vastaan. Pikkutytöt ovat ananastukille alempia kuin eläimet.
   Hallitus suojelee noita paskoja lisäämällä ”vihapuhepoliisien” määrää. Olisiko aika siirtyä puheista tekoihin ja alkaa ampumaa hengiltä valloittajia?

   69
  2. Sitäpaitsi seksuaalirikollisuus on tyypillistä piilorikollisuutta. 90% seksuaalirikoksista ei tule koskaan julki.

   11
  3. Vehkoolla olisi tilaisuus tarkistaa poliisin tiedottamisen faktoja.

   PT-media on ollut tärkeä osuus näiden tapahtumien julki tuonnissa. Suurkiitos siitä kuten muillekin paljastusten tekijöille.

   10
 2. Helvetti

  Pyörikää naisten ja tyttöjen ympärillä, ravintoloissa, kauppakeskuksissa, steissillä…

  Ei pidä provosoitua kun provosoidaan.
  Ehkä paskat suomalaiset ovat ansainneet tämän ja ovat vielä pahempia (kyllä suomalaisetkin) vaan eivät nämä tytöt eivätkä heidän vanhempansa

  Onko sisäministeriöllä tilanne hallussa Sipilä? Kuka eroaa?

  61
  1. Nyt TE vastuulliset VANHEMMAT otatte ne alaikäiset ja vähän varttuneemmat lapsukaisenne keittiön pöydän ääreen ja kerrotte heille totuuden siiiitä mitä täällä SUOMESSA oikeasti tapahtuu. Kertokaa pikku kullanmuruillenne, että; on äärimmäisen riskialtista oleskella ventovieraiden ihmisten kanssa, kerrot heti Iskälle ja Äidille kaikki lähentely, flirttailu ja muut ”epämääräiseT” lähentely- ja vikittely yritykset mitä on tapahtunut, tiedossa HETI. Oikeasti vanhemmat nyt rotia illapalapöytään ja aamiaiseen.

   On aika pelastaa lastemme tulevaisuus…

   Ja te arvon poliisit ja virkavalta. Lopettakaa poliittinen peli ja tehkää työnne!

   71
  1. Sipilähän sanoi syyllisiä tullaan rankaisemaan..eli koko hallitus voisi itse kävellä mestaus lavalle!

   42
 3. Vieläkö herra Orpo on sitä mieltä, että ”turvaa hakevien” motiivien arvostelu on rasismia? Entäs muut suvakit näin vaalien alla, kuinka monta lastenraiskausta vielä tarvitaan Suomeen? Jotenkin kumman hiljaista on ollut virallisten suvakkien suunnalla. Luulisi, että jo näin lähellä olevat vaalit aiheuttaisivat enemmän puhetta. Olisi kiva kuulla, kun vaaliehdokkaat asettelevat sanojaan selittäessään lapsenraiskauksia parhain päin.

  99
  1. Odottelen innolla, kun Li Andessonilta ja kumppaneilta kysytään kannanottoa asiaan. Tekeeköhän Li Tarja Filatovit ja vaan naurahtaa rasisteille?

   Siinähän se nyt tulee ilmeisesti, että jos yksi asia on oikein keskeinen koko maan tulevaisuuden kannalta, niin kyllä siltäkin pohjalta voidaan laittaa pystyyn ihan kelpo puolue. Vaikkakin persut on paljon muutakin kuin yhden asian liike.

   Voin kuvitella, että joku näistä punavihervassareista selittää, että ’älkää nyt viitsikö nostaa esiin näitä raiskauksia. Tärkeintä on, että nuoret miehet eivät kuolleet sodan keskellä. Kyllä me heidän tapoihinsa kotoudumme ja sitten vallitsee utopia ikuisesti.’

   46
   1. sesti piti olla seksi

    Li mietti tässä taannoin suomalaisen terveydenhuollon tilaa ja hänen viestinsä oli että ’kaikille enemmän ja parempaa’. Ja samaan aikaan hän miettii, että miten saataisiin mahdollisimman paljon köyhiä ulkomaalaisia saamaan apua sairauksiinsa Suomeen.

    Mistä eukko repii rahat?

    34
  2. Niin ja se täysistunnon lausahdus erään KOKOOMUS poliitikon suusta, Irakilaiset ovat voimavara, todella raiskaus voimavara.
   Ihmeen hiljaa ovat vihreät ja vasemmisto puolueet, eli täysi hiljaisuus tapauksen tiimoilta. Sekin turkkilainen lahja Suomelle, olisi aika ottaa kantaa.

 4. Myös toiminnan jatkumisen mahdollistaneet tahot on saatava vastuuseen rikoksistaan. Poliitikot, poliisi, pakolaisjärjestöt ja lastensuojelu ovat mukana paritustoiminnassa.

  75
  1
  1. Jossain Lokan (muistaakseni valtuusto-) videossa joku kertoi, että mamuja ja suomalaislapsia olivat leikittäneet ja tutustuttaneet keskenään ”vastuulliset” henkilöt. Kantavatko nämä henkilöt nyt vastuunsa?!

   Nimet esiin!

   92
   1. Ne on kusi sukasss nyt mutta jatkavat saatanallista parittamista. Siispä kaikki asiaan sekaantuneet suvakit multiin.

    34
 5. millä korvata Ylen Uutisten kastelu ei mediaa suomessa vastamedialla joka sen toteuttaIsi tarkoitan että olisi myös normi uutisia sanoo:

  juuri nyt ylen uutisia kiinnostaa ennemän

  suomen puolustus voimien komentajan rikokset kuin oulun raiskaus tapaus

  on kyllä käsitämätön valtion media suomessa

  seköpäisine *uutis* toimittajineen MITÄ UUTISOIDAAN MITÄ EI
  Mihin tuhlataan aikaa mihin ei
  Ylen akendan mukaan

  urheilu toimitajat pitää poistaa yhtälöstä ja YLE tekniikan tytöt ja pojat

  vai pitääkö…….

  25
 6. Jos minä olisin muslimi niin pakkaisin laukkuni ja hiipisin hissukseen Suomesta pois, sillä ihan just sattuu Mohammedia leukaan.

  68
  1
  1. Joo ne lähtee etelää lomailee muutaks kk suomalaisten piikkii ja sit meno jatkuu viel pahempana,
   kyl peli on menetetty ei maha mittää sama ruotsissa.

   42
   1. Hyvin huomattu, Sipilä antanee niille ”meidän rahat” ja matkaliput irakilaiseen tai somalialaiseen vesipuistoon kehottaen palaamaan kun vaalit ovat ohi.
    Samaten poliisin hakemia pedofiileja lienee piiloteltu ja kyyditetty turvaan ruotsin puolelle suvakkien toimesta, avunanto pedofiliaan ei ole rikos jos siitä ei jää kiinni, presidentiltä voinee pyytää asiantuntijalausuntoa.

    17
  2. No eihän ne ressukat uskalla mennä Valkeaan eikä baariin kun pelottaa vihapuheet ja katseet..näin uutisoi valtamedia pari päivää sitten!Oksettavaa tekopyhyyttä.

   28
 7. Nii varmaan, ja jos vähän kopsahtaa arvaa mikä paskamyrsky siitä seuraa. Ainoa vaihtoehto on tehdä paskistanilaisten elämä niin vittumaiseks että ne painuu länsikalifaattiin.
  Mutta vitut Suomalaisista siihen oo, totuus on tää.

  42
 8. Näin se muukalaisviha vaan kasvaa, vaikka muukalaiset ovat siihen niiiiin syyttömiä.. Katsotaan mitäs paskaa Herra Tolkun Presidentti tästä on taas mieltä. Montako Suomalaista pitää KUOLLA niin että muslimit ovat ”TURVASSA”? SOSSUPAKOLAISET RAISKAAVAT JA TAPPAVAT LAPSIAMME JA NAISIAMME!!!!!!!! Ja MUUKALAISVIHA ja VIHAPUHE on tässä niinkuin se ONGELMA!?????????????? SAATANA!!!!!!!!!!!!

  67
  1. No nyt vain odotellaan muutama päivä, niin iltapaskat taas laulavat, kuinka Muhammedilla on tylsää, kun ei pääse notkumaan vakipaikkoihinsa, kun saa pelätä rasistien tuimia katseita. Sipilä ja Orpo vetoavat suomalaisiin, jotta nämä jättäisivät vieraat rauhaan ja etenkin muistuttavat, että vihapuhe on mitä hirvittävin rikos.

   Mykkänen puolestaan nostaa raiskausten maksimirangaistuksia taas kahdella viikolla ja toivoo, ettei kukaan huomaa, ettei toimenpiteillä ole mitään tosiasiallista vaikutusta mihinkään.

   Voimavarat ovat niin tärkeitä tulevaisuudentoivoja, että mitä nyt muutama raiskaus auvoisia skenaarioita romahduttaa.

   36
   1. Vasemmisto voisi järjestää vaikkapa ison soihtukulkueen: ”MUSLIMS AGAINST CHILD RAPE AND MURDER!” Sääli vaan että siihen ei saada yhtäkään muslimia mukaan, sillä lapsenraiskaus ja murha on ihmisoikeus.

    32
    1. Pääasia on että vassarit marssivat muslimien puolesta.

     Voi olla että radikaaleimmat vassarit jäisivät pois marssilta osoittaakseen tukensa parempien kulttuurien ja tapojen ihmisille. Ja rasisteja nämä antiääliöt vastustavat vaan entistäkin kovempaa. Ei rasisteja Ouluun. Ei rasisteja minnekään.

     12
 9. Olin eilen vielä lukevinani että samainen poliisi Kiiskinen kielsi että mitään kuolemantapausta ei ole ollut.
  Nyt hän sanoo että asiaan ei epäillä liittyvän rikosta….

  45
  1. Itsemurhahan ei ole ollut rikos enää pitkään aikaan. Joten asiaa ei tutkita rikoksena. Kuolinsyy kuitenkin selvitetään tällaisissa tapauksissa.

   19
   1
   1. Minusta syy-seuraussuhde on selvä jos on joutunut tällaiseen tilanteeseen,häpeään, raiskauksen vuoksi.14v. harvemmin tekee itsemurhan.

    24
 10. Tehdäänpä Junes Lokan hyväksi erittäin ansiokasta vaalityötä, salailun olisi suonut jatkuvan
  pidempäänkin, olisi vaikutus ollut vielä dramaattisempi, mutta ilmeisesti näitä tapauksia paljastuu ennen vaaleja vielä lisää.

  41
  1. Kukaan noista Oulun valtuuston maturakastajakusipäistä ei kyllä tule koskaan pyytämään Lokalta anteeksi ja myöntämään olleensa väärässä. Samalla linjalla jatkavat, vaikka perse repeäisi.

   37
 11. Onko näitä tapauksia muuallakin päin suomea tutkinnassa?
  Ainakin semmosen käsityksen sai poliisin kommentista?

  36
  1. Ai onko näitä muuallakin tutkinnassa? No, ei ole tutkinnassa (ei tietenkään), mutta muuten niitä lienee saman verran suhteessa kaupunkien väkilukuun/matuihin. Toisin sanoen, pian alkaa kuulua ihmeellisiä huhuja stadista, Vantaalta, Espoosta ja sitä mukaa muualtakin.

   15
 12. Yksittäisiä henkilöitä, ei liity mihinkään, ja pahin turvallisuusuhka on viha puhe ja vihaiset katseet matuihin päin. sanoo pääministeri ja muut idiootit.

  Ja veronmaksajat kustantaa noillekin pedofiili islamisteille parhaat ja kalleimmat asianajajat, kuten Turun terroristillekin.

  Kiitos vaan kaikesta Sipilä, kokoomuksen sisäministerit ja tietenkin sika Soini.

  42
 13. Nyt Sipilä se tyhmä naama kiinni. Menet henkilökohtaisesti soittamaan itsemurhan tehneen tytön ovikelloa, ja polvillasi pyydät anteeksi hänen äidiltään. Tämä on sinun syytäsi, saatanan käärme.

  46
  1. Ottamatta kantaa itsemurhatapaukseen tai väittämättä mitään hänen perheestään, entä jos äitee on suvakki ja lapsi joutuu huonoon seuraan ja rikoksen uhriksi sen vuoksi? Pitäiskö silloin äiteen pyytää anteeksi?

   1. Vanhemmat on jo ehditty jauhottamaan ja ’rasistien’ lapsia on kehotettu ilmiantamaan ’rasistiset’ vanhempansa.

    Se nyt kuulkaa vaan on niin, että jos raiskaaminen kuuluu parempaan kulttuuriin, niin on rasistista vaatia näitä kulttuuri-ihmisiä omaksumaan täkäläiset tavat ja ’arvot’.

 14. Johan sen poliisin tilastot kertoo, että Lähi-Itäläinen mies raiskaa 30-40 x todennäköisemmin kuin kantasuomalainen. Mikä tässä on siis yllättävää. Sipilän ja Orpon päät ihan ensimmäisinä vadille kiitos.

  27
  1
 15. Sisäministeri pihalle ja heti! Ihmeellistä perseilyä.

  Miksi nämä tapahtuu Oulussa? Toivoisin että joku tutkisi myös 2015 syksyn jälkeen Oulun opetustoimen jutut, opettajat aivopesivät oppilaita ja roudasivat näitä sotalapsia kouluihin. Tuolloin opetettiin kuinka näihin sodan runtelemiin rasvatukkiin pitää tutustua ja olla suvaitsevaisia.

  Nyt korjataan tätä sinisilmäisyyden tulosta, toivottavasti edes joku tuntee piston kun huomaa miten kävi. Tämän tytön koulu on yksi oiva esimerkki suvaitsevaisesta aivopesusta mitä tämän koulun opettajat tekivät!

  37
 16. No heihei maanpetturit,mädättäjät,rhc-huorat,punainen polpo yms. ja myös te lapsiamme joukkoraiskaavat saatanan ali-ihmiset.Jatkossa noudatan lakeja hieman laajemman käsityksen mukaan kun tulette vastaan.Missä ja milloin tahansa kun sopiva tilaisuus tulee.Ymmärtäkääpä se ihan miten haluatte..Yhdentekevää.

  20
  1
  1. psykopaattinen tappaja raivohullu, läänin viskaali musta on tullut sanoo:

   Mä elän tämän suhteen ”ajassa” l. näkee sit miten toimin, jos ja kun paikka tulee.

   8
   1
 17. Kiitos, Paavo kun toit asian julkisuuteen. Muutenhan oltaisiin taas tietämättömiä koko asiasta!

  31
  1. Kiitos lukijoille. Suurin kiitos kuuluu kuitenkin Junekselle ja Tiinalle.

   26
 18. Poliisi ja eliitti tulevat vastaamaan teoistaan. Pollisi siis valehteli härskisti ja salailee ulkomaalaisten tekemiä lasten raiskauksia. Poliisi ei välitä suojella suomalaisia lapsia.

  32
  1
  1. Siinähän se just onkin, kun Suomessa ei joudu oikeasti vastuuseen mistään rikoksista, jos se kohdistuu suomalaiseen. Politiikkokin (!) sanoo ottavansa ja kantavansa ”täyden poliittisen vastuun” tekemisistään, mutta (juuri sen takia) ei tee mitään. Tai tekee, mutta vielä pahempaa. Ihme, että suomalaiset ovat alkaneet katsoa rikoksia läpi sormien. Lapset ja naiset ovat olleet sellaisia, joihin ei kosketa, perhe on ollut tapana ganstereillakin jättää rauhaan, mutta meillä poliittinen poliisi siunaa matujen törkeääkin törkeämmät rikokset ja pyytää heitä lopettamaan moiset ja alkaamaan käyttäytyä ihmisiksi. Kyllä poliisi saa kiinni kenet haluaa Suomessa (nykylain suomin keinoin), jos vain on intressiä. Kameraa on joka paikassa ja kaikki telekuuntelut ja seurannat ovat tehneet ”työstä” liiankin helppoa. Pitää vaan valittaa samoin kun matutkin, että lisää, lisää, ja lisää resursseja ja rahaa. Samanlaisia ne ovat kumpikin. Mikään ei riitä. Tiedä sitä, vaikka ne vetäis ohi jotenkin ja löis rahat kimppaan? Jos ei mitään vastausta löydy tällaiseen järjettömyyteen syyksi, niin se on pakko olla raha. Se nyt on saanut sekaisin ihmiset ennenkin. Mutta …?

   16
 19. Idiootti sipiläkin taas jauhamassa tyypillistä hevonpaskaansa ”tekijät saatetaan vastuuseen” ja ”ajatuksemme ovat uhrien luona”. Niin tekopyhää sontaa taas kuin olla ja voi. Oikeasti noille tule varmaan minkäänlaista tuomiota.

  24
  1. http://www.halla-aho.com/scripta/muhamettilaisen_musta_aukko.html

   Asiahan on ollut tiedossa jo pitkään. Mitään ei kuitenkaan ole tehty, eikä asiasta saisi puhua. Jos kuitenkin päättää puhua, niin jo läpsähtää rasistileima otsaan.

   Joku toinen kommentoija laittoi näihin kommentteihin lainauksen tekstiin, mikä oli tässä Halla-ahon kirjoituksessakin lainattu. Muistan lukeneeni sen joskus ennenkin, nuo genitaaliuskonnon tunnuspiirteet olivat tuttuja juttuja. Nyt kirjoitus on taas harvinaisen ajankohtainen.

   Päättäjät puhuvat paskaa tällä hetkellä niin paljon kuin siitä suuvärkistä ehtii tulemaan ulos siten että puheesta saa vielä selvää. Nyt ne muka ovat kovaa kyytiä ryhtymässä toimenpiteisiin. Ettäs kehtaavat. Hyvin tiedossa ollut asia, joka olisi pitänyt käsitellä jo kauan sitten, jäi ihan rempalleen eikä ketään hallituspuolueiden jäseniä kiinnostanut ryhtyä toimenpiteisiin viimeisen 20 vuoden aikana. Perussuomalaisethan ovat nyt Halla-ahon puheenjohtajakaudella ensimmäistä kertaa siinä asemassa, että heillä on kaikki mahdollisuudet ryhtyä oikeisiin toimenpiteisiin. Äänestäjien pitää nyt vain antaa heille niin vahva valtakirja, että asiat alkavat rullaamaan.

   Sininen vaihtoehto syntyi nimenomaan sen vuoksi, että Halla-aho, joka on koko ajan tiennyt missä mennään ja uskaltanut puhua asiasta, ei kelvannut ’rasistina’ muille halllituspuolueille ja nykyiset siniset ministerit kuvittelivat, että tarvitsevat vähemmän ’rasistisen’ imagon.

   Ja tässä on tulos: tyttöjä raiskaillaan kuin liukuhihnalla ja ääliöt vääntävät suomalaisten ’rasismista’.

 20. YLEkin voisi tehdä A-Studion jossa kertoisivat, että ei tullutkaan raiskausaaltoa vaan tuli raiskaustsunami.
  Kuinkahan monessa kaupungissa poliisit hautoo munissaan vastaavanlaisia tapaukisa kuin Oulussa. Joka kaupungissa kun ei ole kunnallisvaltuutettuja, jotka ottaisivat asioista selvää.

  26
  1. Tuo YLE:n somalilemikki on huolissaan perussuomalaisten suosiosta ja no Erola on läskisuvakki. Ei vittu mitä sontaa verovaroin tuotetaan.

  1. Nyt vaan pallifacekin räppäämään Ouluun ”emme suostu pelkäämään”. Mahtaakohan noita ”refugees welcome” pellejäkään yhtään hävettää tämän jälkeen.

   22
 21. Sipilä,Orpo ,Risikko ja Mykkänen on saatava syytettyjen penkkiin näillä on kädet täynä näitä raiskauksia

  Oulun lestapoliisit ja Markus Kiiskinen on erotettava virastaan . Ison harjan on siivottava ja lujaa kaikki jotka on mukana tässä on erotettava tehtävistään koulujen ,kirkojen ja päiväkotien suvakit on laitettava vastuuseen ja koko Suomen hallitus

  Oulunlestapoliisit suojelee näitä raiskaajia ovat samaa rinkiä nämä lestat näitten raikaajien kansa

  Pimittelee näitä raiskauksia Kanta Suomalaisilta

  Nämä lestapoliisit torille koirankusitolpaksi ja käpyperseseen ei näillä muuta virkaa ole Suomalaisessa yhteiskunnassa saatanan pedofiilit

  Mitä tekee Mykkänen ei mitään kun pitäs erottaa Olunlestapoolisit viroistaan ja itsekin ottaa ero vai onko Mykkänenkin lesta joka suojelee näitä poliiseja

  Ja meijän peto Sauli joka käyttää kummilastaan hyväksi oli sanaton tästä jutusta viitaa petofiiliin ja lujasti

  11
  1
  1. Näiltä nämä kännykät mitkä Suomen valtio on antanut ja maksaa kännykkäoperaatiot on otettava pois .

   10
 22. Kunniakansalaiset ovat groomailleet alaikäisiä täysin avoimesti ja julkisesti viimeiset 30v esim. assalla ja kauppakeskuksissa kenenkään siihen puuttumatta.
  Asemilla ja kauppakeskuksissa vartijoiden pitäisi ilmoittaa asiasta poliisille ja poliisin pitäisi käydä tarkistamassa henkilöiden paperit ja maassaolon laillisuus sekä sanoa suoraan että tällaista aikuisten miesten ja alaikäisten seurustelua/piirittämistä ei meidän kulttuurissamme hyvällä katsota sekä velvoittaa poistumaan paikalta. Alaikäisten vanhempiin pitäisi ottaa yhteyttä ja kysyä heiltä tietävätkö he edes missä ja kenen seurassa lapsensa ovat ja mitä tekevät.

  16
 23. Matematiikkaa 2015 vyöryongelman laajuudesta:
  Nuoret miehet haluavat laueta vähintään kerran päivässä:
  32 000 x 360 = 11 520 000 varvia vuodessa

  eli viimeisen 3 vuoden aikana heitetty yli 34 miljoonaa varvia.

 24. Mykkänen ja Tuppurainen haluavat nostaa kiintiöpakolaisten määrän 10 tuhanteen vuodessa…

  17
   1. Nyt näemme jatkuuko tämä perse edellä puuhun kiipeäminen jatkossa vai ei. Valinta on teidän. Nyt olisi mahdollisuus muuttaa suuntaa.

 25. Montako näitä uhreja on jo Oulussa? Se että vastaavia tapauksia ei ole uutisoitu missään muualla ei voi johtua kuin siitä että ne on onnistuttu pimittämään. Matemaattisesti mahdotonta että muualla ei olisi tapahtunut vastaavaa ja kaikki normaaliälyiset tietävät tämän joten nyt poliisi on koko kansakunnan epäilyksen alaisena pimityksestä. Mitä kauemmin poliisi pimittää sen suuremmat tulevat seuraukset olemaan kun totuus tulee ilmi.

  21
  1. Tuo on vain jäävuoren huippu ja varmasti tekevät virkamiehet kaikkensa, ettei muutkin tekoset tule kansan tietoon. Siitähän seuraa juha sipilän sanoin vihaista puhetta ja vihaa maahanmuuttajia kohtaan. Oikeasti sipilä voisi painua vaikka siperiaan.

   17
 26. HS KESKIVIIKKONA 18.5.2005

  Nelonen: Tytöt maahanmuuttajamiesten uhreina yhä useammin
  Julkaistu 15.5. 20:03

  Nuoret suomalaistytöt joutuvat yhä useammin aikuisten maahanmuuttajamiesten seksuaalisen hyväksikäytön kohteiksi, kertoo Nelosen uutiset.
  Raiskauskriisikeskus Tukinaiseen on tullut viime aikoina nuorten tyttöjen ja heidän vanhempiensa lisäksi samansisältöisiä viestejä myös lastensuojelun ammattilaisilta. Puheluiden mukaan alaikäiset tytöt ovat joutuneet maahanmuuttajien seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi.
  Samansuuntaista tietoa on tullut eri puolilta maata.

  Ammattiauttajat ja poliisi muistuttavat että kyse on rikollisesta ja usein varsin järjestäytyneestä toiminnasta.
  Ammattilaisetkaan eivät tiedä, mitä pitäisi tehdä, kun 13-vuotiaalla tytöllä on seksisuhteita aikuisten maahanmuuttajamiesten kanssa. Aina ei oivalleta, että kyse on rangaistavasta hyväksikäytöstä.

  ”Ehkä suurin syy on juuri se, että tytöt ovat mukana vapaaehtoisesti. Mutta kun otetaan huomioon, että he saattavat olla 12–15-vuotiaita, joka tapauksessa kyse on seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja aikuisten tehtävä on suojella näitä nuoria”, sanoo Raiskauskriisikeskus Tukinaisen toiminnanjohtaja Kristiina ValkamaNelosen uutisten haastattelussa.

  Helsingissä miehet tapaavat tyttöjä esimerkiksi metroasemilla, ja toiminta vaikuttaa jo järjestäytyneeltä.
  Valkaman mukaan miehet kyllä tuntevat Suomen lain, mutta kun kukaan ei puolusta tytön oikeuksia, toimintaa pidetään luvallisena.

  Poliisin tietoon tällaisten miesrinkien toiminta ei yleensä tule.
  ”Meidän jutut enemmän keskittyy tällaisiin yhden illan tapauksiin, eli lasta on käytetty seksuaalisesti hyväkseen esim. jossain julkisella paikalla, kun hän on ollut viikonloppua viettämässä”, sanoo rikosylikomisario Kari Tolvanen Helsingin poliisista.
  ”Niitä meillä ikävä kyllä riittää. Tänäkin keväänä on tullut toistakymmentä ilmoitusta.”

  Helsingin Sanomat
  hs.online@sanoma.fi

  https://web.archive.org/web/20050518002500/http://www.helsinginsanomat.fi/tuoreet/artikkeli/1101979507591

  Miten on mahdollista että nämä kaikki on pimitetty kohta jo 30 vuotta?
  Ennen Oulun tapausta en muista ainoatakaan uutisointia tällaisista alaikäisten hyväksikäytöistä.
  ”Poliisin tietoon tällaisten miesrinkien toiminta ei yleensä tule.”
  Miten on mahdollista ettei muka tule ilmi?

  10
 27. No niin Suomineidot, nyt vaan rohkeesti #minämyös -liike käyntiin. #minämyös tarkoittaa kaikkia naisia/tyttöjä/transuja jotka muslimit/pakolaiset Suomessa ovat raiskanneet tai seksuaalisesti ahdistelleet viimeisten 40 vuoden aikana.

  12
 28. Muistattekos kun viime vuonna muslimiraiskaajat syyllistivät tyttöjä? Homma oli mennyt niin että tytöt olivat uhkailleet pilaavansa turvapaikanhakemukset ellei muslimikyrpää tule ja heti! Nämä miespoloiset olivat sitten vastahakoisesti itkien suostuneet pikkutyttöjen raiskattaviksi. Kiinnostuneena odotan näitten uusimpien tapausten ”selityksiä”, kehtaakohan 10-15 aikuista miestä väittää että 10-12 vuotias muslimikullinkipeä lapsi toistuvasti uhkaili ja raiskasi heidät kaikki? Väitän että kehtaa.

  15
 29. Jos olisin suvakkimuija jolla on lapsia ja matu isäpuolena tai poikaystävänä jättäisin jonkin laitteen kuvaamaan mitä tapahtuu poissaollessani. Suosittelen kokeilemaan jos totuus yhtään kiinnostaa.

 30. Mädättäjiltä on otettava lapset huostaan.Heidän pääsynsä myös minkäänlaisiin työtehtäviin lasten parissa on estettävä vaikka voimatoimin koska he avoimesti parittavat lapsiamme loisiville arabilaumoille.

  12
 31. Poistit sitten mun kommentin, joka liittyi valittuun kansaan. He ovat tämän maahanmuuton takana Eurooppaan, joten mikä siinä kommentissa ei ollut kohdallaan?

  1. Siksi, että juutalaisilla ei ole mitään tekemistä maahanmuuton kanssa.

   1. Totta. Eivät ole oikeasti juutalaisia (seemiläisiä). Et kai tosissasi väitä, että kasaarit ovat sivustakatsojia? Kerropa oma mielipiteesi kuka on tämän takana, kuka ajaa tätä maahanmuuttoa Eurooppaan? Voit esim katsoa Barbara Lerner Spectren haastattelun juutuubista ja, jos kiinnostaa niin tieto on kyllä jokaisen saatavilla. Se on totta, että aidoilla (Palestiinalaiset) juutalaisilla ei ole tekemistä tämän kanssa.

 32. Ullatus ullatus, yksi lapsenraiskaaja on vielä vapaana mutta poliisi tietää kuka hän on. Ehkä. Tuntomerkkejä tai VALOKUVAA ei tietenkään julkisuuteen anneta, muslimiraiskaajahan voisi silloin jopa jäädä kiinni. Odotetaan ensin että lapsenraiskaaja ehtii karata maasta ja sitten ruvetaan kyselemään perään.

 33. Nyt naurattaa. SYYLLISET, vasemmistosuvakit jotka ovat tänne kaksin käsin haalineet raiskaajamuslimeita, tarjoavat raiskauksiin ratkaisuksi enemmän poliiseja! Enemmän RESURSSEJA! Ahaaaaaaaa, niinku ratkaisemaan jo tapahtuneita raiskauksia? Se että onko kylillä kaksi vai 50 mustamaijaa ei raiskaajamuslimia kiinnosta pätkääkään. Ratkaisu on VÄHEMMÄN muslimeita. Vähemmän niin että rajat kiinni, ei enää raiskaajia ja murhaajia tänne. Sekä vähemmän niin että raiskaajamurhaajat jotka jo täällä ovat heivataan maastamme pois. Se on niin helppoa kuulkaas. Tämä kaikki tapahtuu jos kansa äänestää SUOMEA vaaleissa eikä EU:ta, joka on jo islamin valloittama kusireikä. VASEMMISTO POIS PÄÄTTÄJIEN TUOLEILTA!!!! Näin saamme maamme pelastettua.

  1. Vasemmistonkin on syytä miettiä vielä kerran, ketä he oikein palvelevat. Suomea ja suomalaisia vai koko maailmaa. Nyt on aika vetää johtopäätökset ja todeta, että jos haluamme suojella noita kaikkein heikoimmassa asemassa olevia pieniä tyttöjä, niin perversseiltä lapsenraiskaajilta pitää evätä pääsy maahan.

   Eli tarvitsemme maahamme sellaisen vasemmiston, joka ei syleile koko maailmaa.

 34. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3b90f29d-3326-4b2e-9e22-3bb4c20543d4 VITTU MIKÄ JÄTKÄ! Ensin hän kutsuu tänne maailman kaikki muslimit. Sitten hänen kutsumansa muslimit tappavat, katkovat päitä ja raiskaavat lapsia. Sitten tämä jätkä ei saa kutsuvieraitaan maasta pois. Ja nyt selittelee että SUOMALAISET NUSSII VIISI LASTA JOKA PÄIVÄ, eli ei se nyt niin paha oo jos muslimitkin vähän nussii !!! EROA SAATANAN LIERO !!!!!!!! EROA !!!!

  1. Paskaa jauhava ja valehteleva rotta koko jätkä. Ei yhtään mitään muuta. Tuo pitäisi karkoittaa siperiaan loppuelämäksi, elämään susien ja karhujen kanssa. Miten tuo jaksaa jauhaa tuota tekopyhää hevonpaskaansa koko ajan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.