Super-lauantain mielenosoituksia Suomessa ja Ruotsissa

Huomenna lauantaina vietetään todellista super-lauantaita erilaisten mielenilmausten merkeissä. Tapahtumia on sekä Ruotsissa ja Suomessa.

Tukholmassa pidetään klo 14.00 paikallista aikaa suuri mielenosoitus Östermalmilla Norrmalstorgilla. Tapahtuman organisaattorina on suurta julkisuutta saanut Katerina Janouch. Hän on profiloitunut turvapaikkamaahanmuuttoon kriittisesti suhtautuvana naisena ja ollee tällä hetkellä Ruotsin suosituimpia sillä saralla.

Laitan myöhemmin huomenna linkkejä livelähetyksiin. Paikalle odotetaan kuitenkin useita satoja henkilöitä ja tapahtuman kulkua kannattaa seurata myös Suomessa ja Virossa.

Suomessa järjestetään keltaliivien manifestejä ainakin Helsingissä ja Lahdessa. Helsingin tapahtumaan Kamppiin odotetaan myös suurta osanottoa. Tapahtuma alkaa klo 14.00 paikallista aikaa ja Jyri Lehtonen kuvaa tapahtumaa klo 13.30 alkaen.

https://www.youtube.com/watch?v=0QZckFxAHkc

Laitan linkkejä myös Lahden tapahtumien livelähetyksiin päivän mittaan.

https://www.youtube.com/channel/UC0Tl_WV90LT2ru2NnBoS2pg

Suosittelen kaikille osallistumista molempiin tapahtumiin. Lämmintä vaatetta ja keltaliivit päälle. Katerina Janouch on lupautunut antamaan Pt-medialle haastattelun manifestin jälkeen.

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vittuuntunu Stadilainen

Suosittelen kaikkia nuivia osallistumaan kaikkiin mahdollisiin mielenilmauksiin. Jos et ole aiemmin käynyt, niin tulemalla mukaan saat ihan käytännön kokemusta pakkasessa tai helteessä kököttämisestä, poliisien ja anarkojen toiminnasta, tapahtumien kuvaamisesta, jne…. Lisäksi saadaan sitä kriittistä massaa niin poliiseja kuin suvakkejakin vastaan.
Lisäksi itselleni on ollut erittäin mielenkiintoista jälkikäteen seurata miten tapahtumat etenivät skriimeiltä, kaoottisesti mennyt sekoilu näyttäytyy uudessa valossa kun sen katselee useammalta tallenteelta.
Tulkaa mukaan vaikkette olisikaan esim. SKE:n kannattajia, ei siellä ole pakko olla mukana ihan porukan ytimessä vaan voit roikkua siinä liepeillä vaikka tunkemassa kameraasi vastamielenosoittajien nassuihin! Tai tietenkin vittuilemassa äärivasemmistolle. Myös turvahelkilöitä tarvitaan suvakkiatakkien varalta.
Kaikissa niissä tilaisuuksisa joissa olen ollut mukana on ollut todella hauskaa. Tunnelma on ollut aina erittäin rento ja on ollut helppoa mennä juttelemaan toisille kansallismielisille. On ihan hyvä että tulee muiden paikallisten naamat tutuiksi ja paikalla on yleensä web-julkkiksia, joita on myös ollut helppo lähestyä jos on jotain asiaa tai haluaa kannustaa.
Itse en tosin huomenna todennäköisesti pääse paikalle : -(

Höh, ei taaskaan aitoa keltaliiveilyä :'(

Koska SKE niin pysyn poissa. S.tana kun niiden pellejen pitää mennä omimaan aidon eurooppalaisen kansanliikkeen omiin tarkoitusperiin ja sillä tavoin toimii tarkoitustaan vastaan kun itse näin tappaa sellaisen liikehdinnän potentiaalin ja eurofantsuilijatkin saavat ohessa pilkan aihetta.
Se oli aluksi helvetin hienoa katutoimintaa ENNEN kun piti aloittaa pellepuolue. Kävin siellä rautiksella tukemassa eri tavoin. Niistä jutuista olen edelleen heille kiitollinen. Mutta ku nää daijut ei hiffaa edes sitä ilmeistä et niiden uskottavuus politikkoina ja ek-puolueena on nolla tai miinus kymmenen.
LaitonLehti kylläkin on oikein jees, koska sekin kuuluu sellaiseen ruohonjuuri tason vaikuttamiseen mitä paletilla myös tarvitaan.

Vitjaantunu Stadilainen

“Koska SKE niin pysyn poissa…”
Ymmärrän kyllä, en minäkään mielelläni mene kannustamaan mitään porukkaa jota en kannata, mutta:
Suosittelen silti menemään ihan käytännön kokemuksen takia. Jos ei ole aiemmin ollut miekkareissa, niin kannattaa harjoitella siltä varalta että tulee Oikea Mielenosoitus. Siellä on erinäisiä mm. kuvaamiseen, jaksamiseen, poliisitoimintaan, jne. liittyviä asioita jotka kannattaa itse kokea paikan päällä tilanteessa.
Lisäksi on tietenkin trollausnäkökulma. Minua ainakin hykerryttää kun luen suvakkien persetuskaa palstakilometri ja twiitti toisensa jälkeen 🙂
Mutta tärkeimpänä ja vakavimpana asiana näen sananvapauden vaalimisen. Patologisille kommunisteille ja muille ihmisen nahoissa esiintyville käärmeille näytetään, ettei heillä ole mitään valtaa uhkailla tai pelotella ihmisiä olemaan osallitumatta. On vielä muitakin syitä mutta pidetään tämä lyhyenä…
Ei ole pakko osallistua itse tapahtumaan, sinne voi mennä lähistölle kuvaamaan ja pummaamaan järjestäjiltä kahvia ja keksejä 🙂

Aapo Ervasti

Ei SKE osallistu ko. tapahtumaan, kyseessä on reformin ja maidanin pulijääkäreiden operaatio.

Video stream

Mistä sanasta “skriimi” tulee ja mitä se tarkoittaa? Sanan striimi minä ymmärrän mutta skriimi… se on tuntematon sana.

Anonymous

Skriimi on hupiväännös striimistä. Siis vähän samaan tapaan kuin ronsu on norsu jne. 🙂

mike lake

Ei Suomalaisia saa liikkeelle kuin ilmaisilla ämpäreillä !!!-

Anonymous

Kun Oulussaklaan ei kaikki uskalla antaa edes medialle haastattelua ainakaan omalla naamalla niin eivät he lähde miekkareihin aihe täytisi olla sukupuolivähemmistö tai ilmastonmuutos aika peloteltuja Suomaalaiset on.

huugo

Ennemmin kaipaisin niitä TEKOJA. Mielenilmaukset ovat hetken hulabaloota ja ämyreihin huutamista ja asia unohtuu.

kanander

Tilaisuuksien järjestäjien pitäisi harkita, millä teemoilla ne järjestetään, mikäli haluavat mahdollisimman paljon osanottajia. Mitään puoluevirityksiä ei kannattaisi pitää esille vaan ainoastaan maahanottopolitiikan tuhoisia vaikutuksia tyttölapsiemme elämään.
Asun kaukana mielenosoituspaikoista, joten en voi osallistua. Valitettavasti.

Anonymous

kaikki tietää mistä on kyse mutta piiloutuvat puolueiden taakse..olemme kaikki yksilöitä, milloin pelkuruus loppuu ja tulee aika sanoa miten asiat ovat, turhaa polemiikkia riittää, ainoa mikä oikeasti riittää on lukutaito.

gojimi 666

Gojimeja verrattavissa hyönteisiin. Iha oikee aivokyolleille holokausti uskovaisille. Lukekaa vastarintaa ja magneettimediaa ja vesa ilkka lauriota niin ymmärrätte miksi tämä tehdään ja ketkä takana. Muuten pysytte tyhminä gojimeina mitä olette olleet syntymästä asti aivopestyt idiootti massat.