LIVE: Soldiers of Odin Oulussa

Oulussa on menossa Soldiers of Odinien kokoontuminen Rotuaarilla. Paikalla on useita kymmeniä jäseniä. Porukka aikoo hieman näyttäytyä mm. Valkeassa. Junes ja Tiina kuvaavat tapahtumaa.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

6 thoughts on “LIVE: Soldiers of Odin Oulussa

 1. Nyt niitä odineja kaduille ihan kaikkialle, ostareille ja paljon, kiitos!!

  Poliisista ei ole mitään hyötyä, vastahan paljastui (tai olihan se kansalaisilla sekin tiedossa, nyt uutisoitiin vasta) sekin, että edes ilmoitettuja rikoksia ei tutkita, kun ei ole resursseja ja vissiin ei kai huvita työtkään. Samaa tapahtuu oikeuslaitoksissa, alle kymppitonnin jutut hylätään, kuten ovat ilmoittaneet syyttäjät (sisäistä tietoa), että alle kymppitonnin jutut hylätään periaatteella ”kokeillaan kepillä jäätä” josko se valittaa ja jos valittaa so what, mitäs heille voisi tapahtua, ei mitään.

  48
  1. Ongelmat ja hyssyttely alkoivat 80-luvulla jolloin somput löysivät Suomen viidakkorummun välityksellä. Taudeista ja tartunnoista vaiettiin ettei haukuta rasistiksi. Totuudenpuhujat haastettiin käräjille. Missä nyt mennään. Totuudenpuhujat yritetään vaientaa sosiaalisesta mediasta. Poliisin menetettyä imagoa yritetään nostaa jokapäiväisellä pakkosyötöllä:Poliisi-TV. Eliitti suojelee samankaltaisiaan. Poliitikkojen käsissä verta mutta päitä ei putoa vaikka mitä tapahtuisi. Mutta ehkä jonain päivänä.

   31
 2. Näyttää olevan osanottajia ihan kivasti?

  – Tämä on ollut täällä ennenkin mutta jätän tämän nyt tähän kuitenkin koska mielestäni tätäkin olisi hyvä jakaa:

  https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3605

  ”Seksuaalirikoksesta suomessa tuomitun oleskeluluvan peruuttaminen ja karkoitus”

  Mielenkiintoista ettei valtamedia markkinoi tuota aloitetta vaikka siinä on jo 18 800 allekirjoitusta?

  Tuon aloitteen suhteen puolueiden ja poliitikkojen olisi ainakin pakko ottaa kantaa siihen että pitääkö karkoittaa vai ei ja haluaisin nähdä sen ”Ei karkoiteta” leirin puolustelut?

  33
 3. Peukut Odineille.Olisi monelle työttömälle ja syrjäytyneelle nuorelle reipasta toimintaa järjestäytyneessä kaveriporukassa.

  39
 4. Hyvä että jaksatte pitää tärkeää asiaa esillä. Kyllä on ajat ja tavat muuttuneet siitä kun Oulussa opiskelin.

  16
 5. Toivottavasti Odinit pistävät geelipäitä tuelta turpaan. Ei ne mitään muuta kunnioita kuin voimaa. Itse provosoin noita aina kun mahdollista ja kun käyvät kiinni niin leivon huolella turpaan.
  On monta tapaa saada karvakäsi kierroksille. Yksi aina toimiva on haukkua muhammed pedofiiliksi ja koiran jälkeläiseksi toinen on kertoa, että näytätpä tutulta, taisin ampua veljesi tai serkkusi viime duunireissulla.
  Sitten vaan mylly käyntiin.

  21
  1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.