Vuolle jatkaa sotapakolaisten vierailuttamista Oulun kouluilla

Oulun Vuolle-organisaatio jatkaa aikuisten turvapaikanhakijamiesten vierailuttamista kouluilla. Esimerkiksi viime vuoden lokakuussa Kiimingin lukion teineille esiteltiin irakilaisia ja afganistanilaisia nelikymppisiä miehiä.

Sopii vain kysyä, että mitä lisäarvoa oppilaille tuodaan vierailuttamalla heidän luonaan sotamaista tulevai sotilaskarkureita. Miesten pitäisi olla lukkojen takana eikä pikkutyttöjen luona vierailulla.

Facebook-päivitys poistettiin jutun julkaisun jälkeen.

Subscribe
Notify of
guest
108 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Ruotsin tiellä vahvasti… voi vinetto, että pitää tämä hulluus todistaa. Oksennus nousee kurkkuun.

pensavero ylös vihreät yhteydet

5-tielläkö tässä pitäs sitten olla?

Qroquius Kad

Ei, vaan Unkarin, Tšekin, Slovakian, Puolan, Itävallan ja Italian tiellä tekemässä Intermariumia Euroopan Neuvostoliiton romuttamiseksi ja Euroopan valtaamiseksi takaisin eurooppalaisille työntäen muslimi-invaasion Välimereen, jossa opetelkoot uimaan.

pensavero ylös vihreät yhteydet

Oletko unohtanut kansainväliset sopimukset?

Qroquius Kad

No voi rietale sentään! Mitenkäs minä nyt näin…?
Totta tosiaan: kansainväliset sopimuksethan ne meitä sitovat – tai siis poliittista, hallinnollista ja mediaeliittiämme.
Koska he ovat keksineet ne itse.
Vakavasti puhuen:
ei ole olemassa yhtään todellista kansainvälistä sopimusta, joka velvoittaisi esim. Suomen ottamaan alueelleen rajattomasti maahantunkeutujia, sallimaan heidän vapaan liikkumisensa, antamaan heille pullaa, pillua ja kaikkea siltä väliltä ja sallimaan heidän hakea alun alkaenkin perusteettomaan turvapaikkahakemukseensa hylsyyn yhä uutta ja uutta käsittelyä.

pensavero ylös vihreät yhteydet

Pakolaisten oikeusasemaa koskeva YLEISSOPIMUS (77/1968). Kt esim:21 artikla
Asunnot, 22 artikla Opetustoimi ja keskity erityisesti artiklaan 23
Julkinen huoltoavustus:
Sopimusvaltiot myöntävät niiden alueilla laillisesti oleskeleville pakolaisille julkisen huollon ja avustusten osalta saman kohtelun kuin valtion omille kansalaisille.

K.L.

Pensavero..Mitkä ”pakolaiset”?Laittomia maahanmuuttajia kyllä pilvin pimein.

Voi ei........

Tässä juurikin kumoat sen mikä mua eniten ihmetyttää eli miten vauhkoomasi EU vaikuttaa Suomen pakolaisiin?

Automies

Tämä on varmasti ollut aikaisemminkin täällä esillä mutta jätän tämänkin nyt tänne koska liittyy niin voimakkaasti aiheeseen.
Tässä olisi kansalaisaloite GCM:n mitätöimiseksi.
Ainakin 18 500 allekirjoitusta tässäkin kasassa:
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
Suosittelen lämpimästi allekirjoittamaan ja jakamaan mahdollisimman moneen eri paikkaan, olisi hyvä saada tuokin täyteen.

Ei mulla muuta

Japanissa oli aikoinaan kamikazelentäjiä. Suomessa ehkä ”kamikazetytöt” tulee olemaan uusi termi lähitulevaisuudessa. Kiitos Suomen hallitukselle ihanasta ja rikastuttavasta monikulttuurisuudesta.

pois-käsienpesu

Ei tämä nyt kyllä ole ollut mikään hallituksen ikioma hulluus.Vihervasemmisto on kompannut ankarasti kehitysmaalaisten
turvapaikkaturistien puolesta,ketään ei olis saanut palauttaa kotimaihinsa heidän mielestään.Lentokoneenlähtöki yritettiin estää vihervasemmiston sdapotoiman kun yksi kotimaahansa palautettava oli koneessa.
Että heittäkää vaan pois vihervasemmiosto käsienpesu,se on irvokasta tässä tilanteessa.

Anonymous

Ei niinku mitään järkee.

Yhdistyneet kulmakarvat

Aivan v…n sairasta menoa!

Anonymous

Hitaimmillekkin vielä tiedoksi että ne saattaa näyttää komeille, mukaville, söpöille, kunnollisille, länsimaalaisille yms. mukavaa mutta todennäköisyys sille että eivät ole sitä mitä antavat ymmärtää on huomattavan suuri.
Meille rehellisyys on hyve. Arabeille yms. kehitysmaalaisille se että ehtii kusettaa mahdollisimman montaa elämänsä aikana on hyve.

Tarkoin harkittu parittaminen

Tarkoitus on nimenomaan luoda suhteet turvallisessa ympäristössä suomalaisnuorten ja ulkomaalaisten välille. Kun jo muutakan kerran taqvataan epäilys muuttuu kiinnostukseksi. Ja kun vanhemmat varoittelevat sekä netistä luetaan raiskauksista, pahoinpitelyistä ja varkauksista, mietitään omassa päässä ”eihän minulle ole sattunut mitään noista”. Ja sen jälkeen kyse onkin vain ajasta.
Aivan liian moni nuori omaa naiviuttaan vastustaa vanhempiensa sanoja. Ja siksi joutuvat maksamaan ”omasta päästään” liian korkean hinnan. Ja vanhempien pitää ymmärtää se että jos nuori ei kapinoisi, niin se ei koskaan muuttaisi pois kotoaan. Kapinointi on yksi elämänvaihe aikuistumisessa. Nuorta ei tarvitse miellyttää, mutta ymmärtää.

lapinmies

No niin,siinä ne turvalliset suhteet on sitte luotu oikein perusteellisesti. Suursuvakit ei vain ymmärtäneet, että nämä kehitysmaalaiset muslimimiehet ei ole mitään naapurinpoikia. Suvakkien kylvämää viljaa leikataan monien lasten kotona nyt mm Oulussa ja monella muulla paikkakunnalla kunhan asioita keritään selvittää..

Nestori Lundahl

Rehellisyyttä pidetään Lähi-idässä tyhmyyden merkkinä, koska tyhmä ihminenhän ei osaa valehdella ja petkuttaa uskottavasti.
Itse asiassa näin on jo Alppien etelänpuoleisessa osassa Eurooppaa.
Kun maailmalla liikkuvat suomalaiset kehuvat rehellisyydellään, he kertovat paikallisille ihmisille olevansa tyhmiä ja helposti petkutettavissa.
Olen useasti maailmalla liikkuessani saanut kuulla kuinka tyhmiä me suomalaiset olemme, ja varmaan se pitää paikkansakin jos katselemme ja kuuntelemme pelkästään nykyistä pääministeriämme.

Kaitsu

Yksi syy siihen miksi nuoret tytöt on helppoja uhreja näille,on ehdottomasti median suoltama monikulttuurisuusihanne..
Tyttöjä kiehtoo enemmän tummahiuksiset geelipäät kuin Suomalaiset pojat..Osansa on myös kielellä,nykyään kun tuputetaan englantia joka torvesta,on paljon trendikkäämpää kun ”poikaystävä” puhuu englantia Oulun murteen sijaan..

Tammijärvi

Tietämättömyys, kun ei ole saanut edes varoittaa, tämä ei ole tyttöjen vika, he eivät tiedä.
suvakit pitäisi ripustaa lyhtypylväisiin.

kanander

Kiimingin koulun rehtori on idiootti. Kyseinen kuva ei ehkä enää ole koulun nettisivuilla, mutta on se osoitus holtittomasta riskinotosta.
Nyt on Helsingissäkin saatu tehtyä muslimien pidätyksiä. Mitenkähän suvakkireksien kouluissa varoitetaan tyttöjä? Näinkö: tytöt varokaa oululaisia ja stadilaisia miehiä. Eihän etninen profilointi ole hyväksyttävää.

Anonymous

Aina, kun löytyy joku rehtori ym. valtion tai kunnan palkkalistoilla oleva idiootti, niin ei muuta kuin vihaista sähköpostia tulille, sekä kyseiselle henkilölle että hänen työnantajalleen. Sähköpostilla tai sosiaalisessa mediassa. Vaatikaa eroa ja vastauksia, kyseenalaistakaa reippaasti kyky toimia tai olla kyseisessä asemassa ja kysykää ennen kaikkea, miksi ongelmia ei pyritä ratkaisemaan vaan piilotellaan aina viimeiseen asti. Verbaalisella tasolla tuontirikollisten hyysääjille ei pidä antaa mitään armoa. He ovat syyllisiä suomalaisten turvallisuuden heikentämiseen ja siten maanpetokseen.
Jos ette halua lähteä osoittamaan mieltänne kadulle, niin osoittakaa mieltänne nyt vähintään netissä. Se ei ehkä ole yhtä näkyvää, mutta kun vihaisten viestien ryöppy kasvaa tarpeeksi suureksi, niin siihen on pakko reagoida. TOIMIKAAMME!

Nahkurin orsilla tavataan

Onneksi omaa tyttöä varoitin jo aikaisin 2015 näistä hiekkaneeke***stä. Tekis niin mieli painaa tauluun näitä loiseläjiä…

Se on yhtä vaille

Se on varma, että jos hiukankaan alkavat avautumaan, niin samantien läsähtää päin näköä ja hämärässä sen voi tehdä ihan vaan varmuuden välttämiseksi.

Yhdityneet kulmakarvat

Älkää nyt!
Menee ananastukka sekaisin.

Janis Petke

Hyvin ne kaikessa valehtelevat arabit sopivat suomalaisten kaikessa valehtelevien poliitikkojen joukkoon. KANSA vain on eri mieltä.

rasistinen, kelvoton nazi

Suomi on pilattu.
Montako vuotta kului alkaen v. 2015, vai milloin ”kulttuuri” päästettiin länsirajalta yli. Niin, Suomi pilattiin muutamassa vuodessa. A:sta on siirrytty Ö:hön.
Vaikutusmahdollisuudet itse kansalta viedään mitä kieroimmilla tavoilla, kerta toisensa jälkeen. Tässä VALHEdemokratiassa. Tuoreena esiimerkkinä kansalaisaloitteen kohtalo raiskaajarobottien karkoittamiseksi. Rikolliset elukat! Saako tuokin kansalaisaloite kohtalonsa Ö – mapissa…
Niinpä niin, syitä kaikkeen ollaan nyt etsimässä, ihan Oulussa asti. Mikä ihme tähän voikaan johtaa? Kuka sen kaiken mahdollisti? Meillä on poliitikot hääräämässä joka päivä maan asioita. Tekevät hyvin työnsä, palkan nostamisen osalta. Poliitikot ovat syyllisiä. Lisäksi tulee loputon lauma suvaitsevaisia alpakoita. RHC-ryhmä, rasmus. Nämä ruudinkeksijät ja laumahysteerikot mahdollistavat lisää hulluutta.
En koskaan tule antamaan anteeksi noille julkisuudessakin näkyvästi peuhanneille henkilöille. Enkä tekstille ”refugees welcome” Ateneumin katolla. Se oli suurin loukkaus. En Espoon kirjaston passimahtailulle. Eikö Sunniva Drake syyllistynyt mihinkään? Oliko laillista?
Naisia. Suvaitsevaisia naisia. Hyviä ihmisiä. Naisia. Aino Pennasia. Pastori Rautatieasemia. Nämä naiset haluavat kaikki jotain. Mitä? En ymmärrä, eikä riitä kapasiteetti.
On tuossa hurmosliikkeessä miehiäkin. Loogikko Husukin on taas ollut äänessä. Ja raiskaavathan suomalaisetKIN, vai kuinka se menikään?
Todellisuuden pallot heitellään nyt vaihtoehtomedialle. Sehän ottaa kopin ja heittää takaisin. Tämä loputon työmaa onkin nyt pakollista, kansan äänellä on oikeus päästä kuuluville. Ilja Janitskinille on jokainen suomalainen jo nyt velkaa. Oulussa poliitikkojen jatkuvasti väheksymät Junes & co murtautuivat nyt uusina sankareina näkyviin monelle. On pakko saada läpimurto vaihtoehtomedialle. PT-media on tekijänä todella vakaata ja pitkäjänteistä laatua.
Tässä mielessä demokratialla on toivoa vielä, jos kansalaiset vain vihdoin aktivoituisivat.
Kaikki halutaan keikauttaa päälaelleen, nyt Halla-Ahon ja vaikka Janitskinin saamat tuomiot näyttävät jo naurettavuutensa. Yhtäkkiä poliittisesti korrektit päät puhuvatkin samoja juttuja kuin H-A ja Janitskin. Näin helppoa on varastaa ja kieroilla, kun siitä maksetaan (liikaa).

Vertailija

Saamme hyviä monikulttuurisia ruokahetkiä, mutta ruokahetkien pitäjien mukana tulee aina varmasti lasten raiskaaja ja terroristeja.
Nyt pitäisi miettiä kuinka monta lasten raiskaajaa sallitaan yhteisten ruokahetkien hinnaksi.
Suvakeilla on joku lukumäärä, itse pitäisin nollatoleranssia sopivana.

Pessimisti

Vuolle- organisaation mädättäjät on pidätettävä tai pysäytettävä kansalaisten toimesta!.Keinoja kaihtamatta! Vaarallista väkeä.

Jesse

Nyt tuli kiire paljastaa tapaukset muistakin kaupungeista, Tampere, Turku, Jyväskylä, Pori,….. jne. Vaalit lähestyvät ja nämä tapaukset pitää ehtiä vaieta unohduksiin ennen kevättä.
Porin mainitsin siksi, että muutaman kerran heidän uusimmassa kauppakeskuksessa Puuvillassa käyneenä voin todeta, että…..hmmm…..notkujaa riittää!

Juuso

Saattaa hyvinkin pitää paikkaansa, tämä yhtäkkinen ajoitus palvelee Sipilän ja muiden päättäjien kevään menestystä jos nyt tehdään pari näyttävää manooveriä ja muutama kymmenen matua viedään niska-perse otteella lentokoneeseen ja palautetaan.
Mutta sitten toinen näkökulma: Lyödäänkö vetoa, että suvakkileiri ja sen johtamat mediat alkaa kohta pamlaamaan siitä, miten joku PS tai Vastarinta nyt organisoi näitä juttuja julkisuuteen….tiedä vaikka valejutuiksi tai Venäjän hybridivaikuttamiseksi laitettaisiin.
Onhan tätä matujen tekemää harassmenttiä jo ollut 2-3 vuotta poliisin tilastoista nähtävissä. Nytkö jokin kamelin selkä katkesi, vai onko tarkoitushakua.

Anonymous

Vaikka päättäjillemme annettaisiinkin tilaisuus kiillottaa kilpeään näin ennen vaaleja, niin luultavasti nämä idiootit onnistuvat mokaamaan senkin, Sipilä on informaatioarvoltaan olemattomilla kommenteilla on sen jo osoittanut.
En usko, että loputkaan todellisuudesta vieraantuneet nyhveröt onnistuvat yhtään sen paremmin, sillä se vaatisi edes jonkunlaista selkärankaa ja hallitukselta sitä ei löydy edes yhden nikaman vertaa.

Pinlaareni

Porin kauppakeskus Iso Karhussa notkujia näkyi jo ennen Puuvillan rakentamista.

Anonymous

Tampereella Lentävänniemessä asuu aikuinen ähly (jolla myös pari veljeä) joka saalistaa suomalaislapsia notkuen Lielahden Prismassa. Ähly tykkää nussia vähän yli 10-vuotiaita suomalaislapsia, houkuttelee tupakalla ja kaljalla kämpille. Käräjille menossa lähiaikoina Tampereella, ainakin yksi lapsenraiskaus-syyte ja muita ahdistelujuttuja listalla.

Anonymous

kuinkahan paljon näitä tapauksia alkaa paljastua ympäri suomea,jos poliisi olisi varoittanut ihmisiä ajoissa olisi monelta raiskaukselta ja itsemurhalta vältytty,poliisihan saa käskyt ja ohjeet sisäministeriöstä ja sisäministeri on mykkänen.

Anonymous

Tuon parituksen suvaitseminen on väkivaltaa lapsiamme kohtaan.

Nestori Lundahl

Minun lapseni, jos minulla sellaisia olisi, eivät menisi kouluun noina vierailupäivinä.

Automies

Tuo on vain hyvää vanhemmuutta.
– Taktinen flunssa, vatsatauti tai yllättävä ”kuumeilu” on loistava vaihtoehto noille päiville kunhan informaation saa noista päivistä etukäteen.
En usko että oma lapsi ainakaan hankaa vastaan ylimääräisen vapaapäivän kohdalla? Lukekoon kotona sen aikaa vaikka faktaa PT-Mediasta kotitehtävänä, niin siinä täyttyy se ”monikulttuuri-koulutuskin” ja vielä paljon objektiivisemmasta ja asiallisemmasta näkökulmasta?
Sitten kotona testaa omaa lastaan:
– ”Minkä etnisten ryhmien kanssa ei kannata olla tekemisissä?”
– ”Mikä näistä on potentiaalisesti vaarallinen ja mikä ei (Näyttää havainnekuvia)?”
– ”Mitä sanotaan koulussa kun menet sinne takaisin huomenna?” (Vastaus: Olin kipeänä ja tässä allekirjoitettu todistus)
Ei muuta mutta aivopesuun on vastattava oikeasti realismilla, toki salaa mutta silti.

toni lajos

Voi hyvänen aika tätä hölmöyden mittaa, viedä potentiaaliset raiskaajat lasten ja nuorten pariin. Vanhempien pitäisi puuttua tilanteeseen ja kieltää lapsiltaan kouluun meno, mikäli maahanmuuttajata parveilevat kouluissa, viranomaisilta ei löydy järjenvaloa, ei uskallusta, oman uran kustannuksella uhrataan lasten koko elämä..

Moka

Meininki on sellaista, että jos varoitat lasta, kasvatat sen rasistiksi ja koulusta otetaan yhteyttä sossuun. Lapsi otetaan huostaan. Suvaitsevaisuuskasvatus on pakollista!

Juuso

Naivius – se kai parhaiten kuvaa meidän päättäjiä ja suvakkeja, jotka pitävät lisäksi itseään jotenkin parempina, sivistyneempinä.
Joo, joo, onhan suurin osa jopa Lähi-Idän muslimimaista tulleiden 20v. klopeista ”virallisesti kunnollisia”, ei rikoksentekijöitä ainakaan vielä. Miten mahtaa olla kulttuurin tuoma ajatusmaailma.
Esimerkki: Jos kohdalle sattuu nainen, joka on ”helposti raiskattavissa”, toimiiko 20v. suomipoika eri tavalla kuin tämä kauheita kokenut ja Muhammediin uskova matu…väitä että 90% ero on olemassa tuossa tilanteessa miten hormoonihyrrä toimii.
Päättäjät vastuseen, muutenkin kuin mukamas vaaleissa. Vaaleissa jatkaa samat puolueet johdossa, mikään ei oikeasti muutu. Kansamme rivit ovat jähmeää ja laiskaa arjen puurtajaa, sekä liian maltillisia, sanoisin.

Suomi Finland

Huh… hyvä ettet sanonut 100%:n.
Se olisi ollut jo polpolle liikaa.

murre riepunen

Pääministeri Sipilän johdolla maamme hallitus on kääntänyt selkänsä suomalaisille, sylkäissyt, valehdellut, kieltänyt totuuden, ylimielinen käytös, kaaokseen ajautunut hallitus kompuroi uskollisesti valitsemallaan linjalla, valitettavasti

Suomi Finland

Juuri näin.
He reagoivat nyt, mutta aivan varmasti pitkin hampain. Ja reagoivat ainoastaan sen vuoksi, että jos he eivät sitä tekisi, heidän omat pallinsa heiluisivat seuraavissa vaaleissa.
He ovat tienneet. Heillä on ollut valta käsissään. Heillä olisi ollut kaikki mahdollisuudet puuttua asioihin jo kauan sitten.
Mutta mitä he ovat tehneet? EIVÄT MITÄÄN.
Nytkin Sipilä urputtaa, että palauttaminen on vaikeaa, kun maat eivät ota vastaan. Mutta siihen se ajatus katkeaakin. Maat eivät ota vastaan vasten tahtoaan palautettavia ja Suomi antaa tällaisille maille edelleen kehitysapua. Voi helvetti.
Toinen keino, jos edellinen keino ei auta, saada matut haluamaan itse omaan kotimaahansa on internointi. Kun leirillä hetken palloilee ja huomaa, ettei siellä ole 10 vuotiaita tyttöjä joita raiskata, niin vapaaehtoinen paluu tapahtuu 99% varmuudella.
Tässä keinot päästä rikollisista matuista eroon. Toimivat varmasti.
Mutta ei. Hallitus ei halua suojella oman maalaisia pikkutyttöjä, vaan päästää paskiaiset 100% varmasti takaisin tavallisen kansan joukkoon.

Vartti Hubara

Sipilä on vähän väliä shokissa, mutta ei ymmärrä että vika on hänen arvopohjassaan.

Anonymous

Matu: Meille oli mukava ilta päivä teidän kanssanne ,mutta raiskataan teitä myöhemmin .

Suomi FInland

Torniainen kun pisti ihan supisuomalaisen runopojan katuun, niin se pistettiin sitten rasistisen motiivin kera läpi hovioikeudesta. Siinä tietysti oijottiin mutkia suoraksi, sillä kansallissosialismi on varmaan muutakin kuin rasismia ja on mahdotonta sanoa, minkä vuoksi runopoika tarkalleen ottaen sylkäisi.
Kyllä ne tässäkin tapauksessa pistää paapojien potkimiset rasistisen motiivin kanssa läpi.

...

Kannattaa sitten tehdä ne potkimiset allahu akbaria kirkuen niin kyseessä on vain epätoivoinen hätähuuto rasismia vastaan kuten tiedostava,luotettava mediamme on kertonut paapomiensa muslimien toimia valkopestessään.

huugo

Eikö noiden järjetäjien päitä saa pölkylle, on se nyt jumalauta kumma asia ettei uskota. Vanhemmat voisvat yhdessä painostaa ja haastaa vaikka oikeuteen nuo saatanan suvakit. Nimiä nettiin kuvien kera niin eiköhän ala tapahtua.

Kererr

Toivon et nämä asian julkituomiset on poliisien tekosia. Varmasti poliiseja kuvottaa ettei ole resursseja tehdä mitään ja ohjeistus on ettei asioita edes tutkita jos ei ole vahvaa näyttöä. Hyvä keino paljastaa tällaiset matujen raiskausringit ennen vaaleja! Toivottavasti poliisien määrä ja rahat tuplataan.

Eu n arvo johtajat valtamedia puolustavatkin islamia parempina arvoina kuin meidän arvot ovat - tajuamatta sitä näköjään

ON AIKA Erikoistaettä näm lähiidän matut saavat suomen kansalaisuuden miutta silti käyttävät burkia juuri sen syboolia mitä ovat tänne paeneet eli islamia ja sen aiheutamaa vainoa
onko inengroituiminebn suomalaiseksi euroopalaisia avoja kunnioitten jos harjoitaa islmin uskon oppeja
miten nämä poliitikot selittävät sen vaki sloukanisa eurropalaisen arvojen murenemisesta
kelle he puhuva
ja mitä tärkoittavat jos en hyväksy burkia katukuvissa ja islamia
rikonko silloin niitä euroopan murenevia arvoja
sitä en voi ymmätää
edustaako burkat se primittivisen islam uskonon harjoittaja jotain parempia arvoja
sitten kun euroopalaiset arvot
*jota ei saa arvostella juuri niiden euroopalaisten arvojen takia*
no suojeleko ne euroopalaiset arvot näin ikään sitten jotain fundamentalisia diktaatori arvoja *vahigossa*
no tasasn tarkaa juuri niin
eli euroopan arvo-jotajat suojelelevatkin *ei *Euroopalaisia
vaan islamin mielipuolisia oppeja arvoja tyhmyytään tai matu bisnes mielessä
siis ihan pimeetä puhua muslimeiden suhteen jostain euroopalaisista arvoista
koska he eivät ite niistä välitä tuon taivaalista ei ainaka kotimaisaan lähi idässä
tai sipilän vaimohan voisi pyöriä siellä ilman huntua
ja kirjoitaa kokoemuksensa ylös tuliko joten vainottu pelokas olo
vai hyväksyty olo
euroopalaisen kultuurin lähi itään sanan saatajana
mohamed äijjien *maltilisen islam* kansan suvaitessa sipilän pikku housutonta hunnutonta vainoa mirri vilahdelen syyriassa
vai muslmin pullosta päähän tai nyrkkiä näämaan kadulla
tai pyytbtö häntä poistumaan maasta
heidän kultuurinsa kunniottamatta jättämisen takia
euroopalaisia ihmisoikeuksia kunnioitaen
ai niin näillä poliitikoilahan on turvamiehet
mites normi kansalaisilla
tämä ihmisoikeuksien kunniotus on täysin yksipuolista toimintaa ja se on fakta
jota
nämä suomn poliitikko puupäät eivät ymmärrä edeleenkään

Suomi Finland

Noihin vuolle projektin facebook sivujen kansikuvassa oleville miessilhueteille voisi lisätä pienen tai ison yksityiskohdan ja noita naissilhuettien kokoja voisi pienentää?

nämä toimenpiteet olisivat niitä oikeita euroopalaisia arvoja

eli jos nämä eu n pellet arvostaisivat eurpoopalaisia arvoja
he kieltäisivät islamin harjoitamisen euroopassa ja heitäisivät ideologiaa *muka uskontoa* kannatavat
sinne siitä missä se on sallitua muslmi piian voisi samalla heivät lentokonneen rumassa afganistaniin
isisin teen keitäjäksi suomen suurmoskejan rakentamisen hylky paperi kuukautis veressä
hieltä ja PIIAN muslmi Karvaisen alapään aromien hajuisen burkan tasksussa
t- Ateisti henkeen ja vereen

Minä

Noiden mielestä on vastuullista toimintaa, kun pilaa suomalaisten elinympäristön heidän kutsuvieraillaan.
Jos joku ottaa kotiinsa asumaan öykkärin, joka elää talon laskuun, hyväksikäyttää lapsia ja naisia ja vaatii talon väkeä sopeutumaan hänen tapoihinsa, en kutsuisi avuliasta majoittajaa vastuulliseksi, vaan vastuuttomaksi idiootiksi.

Kansalainen Kari

Jos PS ei ole seuraavissa vaaleissa Oulun ylivoimaisesti suurin puolue on Oululaisissa jotain syvällistä huolestuttavaa vikaa.
Tosin en epäile etteikö vaalivoittoa tulisi, koska Oululaiset vaikuttavat mukavilta ja fiksuilta sekä järjen väeltä. Kunhan saavat korrektia ja oikeaa tietoa, eikä YLEn tai Erkon propagandaa.

Pedofilia raiskuun hiljennys yritystä

Herlinin media ja tieto Oy muokkaa omat mieluisat vAlituloksensa.

miekku

Maahanmuuttoviraston sivuilta voi katsoa, että joka vuosi edelleen noin 4000 turvapaikanhakijaa saa ilmaisen elannon Suomesta. http://tilastot.migri.fi/#decisions/23330/49
Joku idiootti oli uutisissa, että eivät ole rikollisia tänne tullessa…p€@%#skapuhetta! Nimenomaan ovat iso osa, sotarikollisia, sotakarkureita ja muita, joita edes oma maansa ei halua takaisin. Kuten joku, että ne Marokon murhaajat olisivat viikossa muuttuneet rikollisiksi. Ketä media kuvittelee sumuttavansa näillä ulostuloilla? Vanhoja mummoja ja pappoja, demareiden äänestäjiä? Niitä yksinkertaisia? Levittäkää lähipiirissänne oikeaa tietoa vanhuksille ja kaikille, jotka vain kuuntelevat. Itse olen saanu pari demariäänestäjää vaihtamaan kantaansa.

miekku

Kysymys: mitä kautta nuo rajan yli tulevat tulevat vai eikö SUomi noudata Dublinin sopimusta, joten vain Venäjän rajalta tulleet ja lentäen eu:n ulkopuolelta voidaan aikuisten oikeasti edes ottaa turvapaikan hakijaksi?
Eikö nyt joku kansanedustaja voisi tehdä kyselyä, että mistä ne tulevat edelleen ja miksi sopimuksia ei noudateta???
Kun Ruotsi tekee hylyn, niin siirtyvätkö Suomeen kokeilemaan onneaan? Paprit hukkuvat junamatkalla Tornioon?
Tällä sivulla väitetään, että Afganistanissa ei kirjata syntymäaikoja. BUAHAHAHAH ja kuka tuota uskoo? Ja koko väite on taas tätä valkopesua, ettei ikää korosteta, ikäänkuin yritetään tehdä suotavammaksi se, että raiskaavat pikkutyttöjä, kas kun ei se ikä merkkaa. Bullshit! ”Amiri kertoo olevansa nyt noin 19-vuotias. Ikätietoja ei korosteta afgaanikulttuurissa. – Afganistanissa henkilökorttiin ei kirjoiteta, minä päivänä on syntynyt, Amiri sanoo.”
Eikö tämä tyyppi muuten saanut lähtöpassit Suomesta?
https://vuolleoulu.fi/tarinat/lukutaidottomasta-lahjakkuudeksi/

joku vaan

Katsokaa kuvia, kertovat paljon. https://www.murha.info/?p=2117

Miksu

Lähes viisikymppinen äijä väittää olevansa 19v. Juuh juuh, ois se ihanaa olla kuplassa elävä suvakki ni kaikki ois niiin ihanaa ku viiskymppinenki menis teinistä…

Pitääkö odottaa vaaleihin asti

Samoin valistin juuri anoppia viime vuosien tapahtumista ja sanoi itse vaihtavansa demarit perussuomalisiin

luke

Kohta tää 2015 jengi saa kansalaisuuden sitähän päättäjät odottaa että voivat sanoa sitten ei Suomen kansalaisia voi karkoittaa. Täällä kansalaisuuslaki on mailman löysimpiä sen tiukennus pitäisi olla käkihanke .

Tor VPN

Vuolle setlemettihän sai juuri viime vuoden lopulla arkkipiispa Kari Mäkiseltä 5000 euron palkinnon ja kunniamaininnan hyvästä työstä Esikoto-hankkeessa.
Jos vielä kirkkoon kuuluvia täällä niin nyt viimeistään aika erota siitä tekopyhien kerhosta.

Anonymous

Ei muuta kuin lähettämään tulikivenkatkuista palautetta arkkiperkeleelle. Vihaista postia pullisteleva postilaatikko ja sähköposti sekä muutamat tuhat kirkosta eronnutta voisivat kivasti muistuttaa kyseistä älykääpiötä omasta kuolevaisuudestaan.

Acc

”Jos vielä kirkkoon kuuluvia täällä niin nyt viimeistään aika erota siitä tekopyhien kerhosta.”
Niinpä… tässä päätöksenteon tueksi linkki videoon ”Tervetuloa turvapaikanhakija”
https://www.youtube.com/watch?v=X6fXSGxyZL0

huugo

Mua naurattaa nämä AINA. Julkkis suvakit, matuaallon alussa olivat kädet levällään ja nämä saatanat tekivät vielä hyvä tallenteita, joita on näin jälkikäteen varsin hauska katsoa. Häpeäisivät helvetin idiootit, näistä kyllä varoiteltiin mm. Ruotsin vastaavien tapausten takia, mutta ei, suvakkien kallo on umpiluuta johon ei järki enää sovi. Kumma etteivät nämäkin tallenteen papit ja piispat selittele sipilän tapaan, kyllähän mukaan mahtuu aina muutama mätä omena. Vittu kun niitä mätiä omenia on 2015 tulijoista arvioni mukaan 99 % Nuoria kiimaisia miehiä, ei ne runkkamaan ala kun saalista on tarjolla varsin runsaasti. Sen olisi jopa kirkon ihmisten pitänyt tajuta. Kumma että tuo pläjäys on vielä juutuubissa, etteivät ole poistaneet sitä. Eivät varmaan ole huomanneet.

K.L.

Siinä ne tekopyhyyden kelpo tekopyhät jyrsijät.

GINIÄ *PIIKIIN* LUOJAN KIITOS EI IRANISTA SALA KULJETTUA HERONIA SUONEEN *SIIS VIELÄ EU JOHTAJAT OVAT VIELÄ ALKOHOLISEJA JOS TÄTÄ MENOA KUN JATKUU KOHTA HEROINISTEJA

eli unkarin ja puolan poliitikot eivät noudaa euroopalaisia arvoja tai demokratiaa kun he eivät päästä lähidän islamisti matuja raiskaaman terorisoiman omaa maataan kuten
ne ainolla hyvillä arvoilla varustetut ruotslaiset tai me
jos tämä arvopohja tuotaa näin arvokauta tuloksia kuten pedofilia matu muslmi mies rikollis syndikaateja
niin on kyllä euroopalaisissa arvoissa jotain todelakin vialla
mutta silti onko sipilä jotenkin kateelinen ORBANILLE J
A HALUISI JAKAA SUOMEN LASTEN TAKAAN
TASAPUOLISEMMIN HÄNEN KANSAAN
JOS ORBANIN MAAN LAPIA EI RAISKAILLA
EU RANKAISEE UNKARIA
ON TODELLA TERVEET EUROOPAN SOLIDAARISET ARVOT TOTTA TOSIAAN
SIIS OMIA EU N JÄSENVALTIOITA KOHTAAN KUN
RAISKAUS JA ISLAN TERRORIMI MÄÄRÄT PITÄÄ JAKAA TASA*PUOLISEMMIN
TAI JOS RAISKAUS JA TERRORIMIA EI OLE SE PITÄÄ SAATAA SAADA SEN MAAN KAMARALLE
UHKAILEMALLA TAI PAKOTAMALLA EU N LAINSÄÄDÄNÖLLÄ
AAH EU SAAN GLOPALISTISIA ORKKUJA
SEURAAMALLA TEIDÄN SADOMASOKISTISTA **ELOKUVAA **KÄNNISSÄ OHJATTUNA KÄNNILÄISEN ALKOHOLISOITUNEEN ZOMBIN OHJAAMANA
SUOMALAISET HAUKKIVAT AKU LOUHIMISTÄ
MUTTA EU JUNGERIN LASIT HE TÄYTTÄVÄT GINILLÄ MEIDÄN EU KANSALAISTEN PIIKKIIN

MEILLÄ-ON-UNELMA

Perkeleen pölvästit vievät nuita kouluihin ja lastentarhoihinkin,mikähän ajatushautomo on tunki idean tana?
Uuden tiedon mukaan 2015 Suomeen tunkeutuneissa kehitysmaalaisissa on tullut 500 isismiestä mukana.
Ja nä’itä on palvottu kuin piispoja pappilassa.
Viisaudella on aina rajansa ,hulluus on rajatonta ja sen on todistaneet suomalaiset yltiösuvakit jälki on sen mukaista.

Anonymous

aikuisten karvakäsien koulu ja päiväkotikäynnit/ raiskaukset/ kaupunginjohtaja vuolle, olisikohan oulussa aika saada tämä suvakki kaupunginjohtaja vastuuseen teoistaan,moneenkohan raiskaukseen nämä vierailut ovat johtaneet,kuvottavaa ajatellakkin pikkutyttöjä näiden karvakäsien sylissä.

Pinlaareni

”This Facebook post is no longer available. It may have been removed or the privacy settings of the post may have changed.”
Katosi kuin djinni saharaan(?)

valkopyykaus propaganda koneisto ylellä -on jo täydessä käynissä informaatio suvkki sota alkakoon

valkopyykaus dokaria pukaa ylen suvakkien mielialoja kohentamaan itsepetoksen kuplassa
Intiaa riivaavat naisiin kohdistuvat väkivallanteot. Tätä ilmiötä vastaan taistelee Mumbaissa MAVA-järjestö. Kurssien ja keskusteluiden kautta pyritään muuttamaan nuorten miesten outoja käsityksiä naisten rooleista ja asemasta yhteiskunnassa. O: Inka Achté. T: Napafilms.
YLE HEITÄÄ DOKUMENTTIA PELIIN
SYY VALKOPYYKAUS
SIIS TÄMÄN DOKUMENTIN ESITÄMIS AJAKOHTA AIHE
YLEN AKENDALLA MIKÄ ON KOKO JUTUN YDIN
KYLLÄHÄN MUSLIMEITA OPETETAAN KUNNIOITAMAAN NAISIA
ETTEKÖ TE SUOMALAISET RASISTIT NYT YMMÄRÄ SITÄ FAKTAA
Yksittäis tapauksia ei voi mitään
Olkaa hiljaa katsokaa kuinka
pakistanissa on paremmat sexuaali valistus tunnit kuin suomessa
Eli koko raiskaus keissi johtuu että matuila ei ole töitä ja he ovat turhaantuneita
etumus pullotaen
olisi aikamoista että suomessa pedofilia lisääntyisi samaan aikaan kuin työttömyys luvut
ja *terroristi teot* tuo sana kuulostaa aika hurjalta
työtön syrjäytyny Terroristi pauli järvinen Jäi poliisin haaviin Las Vegasissa
tavalaan valtamedian pahimat suvakit väittävät jotain tähän suuntavaa teorioisaan

Jocke

Olisiko tässä nyt kysymyksessä se kuuluisa Kokoomuksen ja Petteri Orpon ”markkinatalous”?
Kysymys on tietenkin myös se että kumpi ryhmä on se markkinoitava?
Nykymeiningillä mitattuna se olisi kai lapset?

Mulkku

Esikoto hankkeen lisäksi näillä maailmanhalaajilla näyttää olevan/ olleen Kotona-Kulttuurissa -hanke, jota on rahoittanut pääasiassa Opetushallitus. Weppi-sivuilla oikein kerrotaan hankkeen tehtävän oleva TP-miesten naittaminen Suomiteineille:
https://vuolleoulu.fi/hyvinvointi-ja-yhteistyo/toiminnot/kotona-kulttuurissa-hanke/
Jostain syystä hankkeen Facebook-sivut äkillisesti suljettu:
https://www.facebook.com/kotonakulttuurissa/

Mmmmm, monikulttuuria

Pikkasen selailua ton Vuolteen sivuilla, ja heti voi todeta että onhan se näppärästi järjestelty. Yksi osasto hoitaa parituksen ja raiskattavaksi-kandidaattien esittelyn ja tarjolle tuonnin, ja ”rikosuhripäivystys” sitten ottaa (muodikkaasti ilmaisten) kopin vähän järkyttyneemmistä tapauksista ja hyssyttelee nämä hiljaisiksi ja ohjaa takaisin nimikkopedofiiliensä huomaan. Ja väkivallan käyttöönkin on oma opastusryhmänsä, kaikkineensa on niin sharian määräysten oloista toimintaa, että taitaa setlementti kumartaa puolikuuta ristin sijaan.

IL Toimitajan tekopyhät *kääntyyneet aivot *

Mietikää kuinka paljon suomen valtamedia on käyttäny näitä teuvo hakkaraisen ja jussi hall ahon kansan kiihoitus tuomioita poliitisena lyömä asina ja samalla mitä helvetiä suomen syyttäjä viran omaiset ovat suojjeleet
esimekkejä
Tutkija perus­suo­ma­lai­sista: ”Ei halua puuttua muslimeja leimaaviin puheisiin”
Pe­rus­suo­ma­lai­sel­la puo­lu­eel­la ei näy­tä ole­van ha­lua puut­tua edus­ta­jien­sa is­la­mi­nus­koi­sia lei­maa­viin pu­hei­siin, ar­vi­oi Edus­kun­ta­tut­ki­muk­sen kes­kuk­sen eri­kois­tut­ki­ja Erk­ka Rai­lo.
– Tämä tu­lee nä­ky­viin esi­mer­kik­si sii­nä, et­tei puo­lu­een pu­heen­joh­ta­ja Timo Soi­ni kom­men­toi näi­tä asi­oi­ta juu­ri lain­kaan, Rai­lo sa­noo.
PE­RUS­SUO­MA­LAIS­TEN kan­sa­ne­dus­ta­ja Teu­vo Hak­ka­rai­nen sai tiis­tai­na syyt­teen kii­hot­ta­mi­ses­ta kan­san­ryh­mää vas­taan.
Erk­ka Rai­lo.YLEN Vaki *puolueeton* Demla lemmikki vieras
VAL­TA­KUN­NAN­SYYT­TÄ­JÄN­VI­RAS­TON mu­kaan Hak­ka­rai­sen kir­joi­tus pa­net­te­lee ja uh­kaa is­la­mi­nus­koa tun­nus­ta­via hei­dän us­kon­ton­sa pe­rus­teel­la.
– Kan­sa­ne­dus­ta­jan­kaan sa­nan­va­pau­teen ei kuu­lu oi­keut­ta vi­ha­pu­hee­seen, joka koh­dis­tuu ylei­ses­ti kaik­kiin mus­li­mei­hin, kat­soo apu­lais­val­ta­kun­nan­syyt­tä­jä Rai­ja Toi­vi­ai­nen tie­dot­tees­sa.
Rai­ja Toi­vi­ai­nen suojelee islam rikolisia ääri islamisi terroristeja täysin palkein
verisuonet pullistuen tasisteja siellä täällä kansan kiihotajia joka paikassa oulusta hesaan
vaikka hänen aivotoimintansa on pysähtynyt
saako iltalehti nyt langetavan tuomion JSN ltä *voi olla*
Näkökulma: Suomi maksaa nyt kallista laskua sinisilmäisyydestään – turvapaikanhakijat ovat kansallinen turvallisuusuhka
Kun tiedetään iltalehden linja näihin asioihin ääri suvakki akenda nazi rasisti media vainoineen
on vaikeaa ymmärtää tämän nyt olevan näkökulman relistisempaa sanomaa
koska ILTALEHTI ON SUOMEN KAIKISTA VALTAMEDIOISTA SE PAHIN Valkopyykaaja pimittajä valehtelija media ollut esim kauppias kärkkäisen noita vainot siis mitä kaikkea Iltalehti on kirjoitanurtin näiden mamu kriitikoiden kansallismielisten pään menoksi yritäen tuhota heidät henkisesti
ne kaikki nazi leimaus lööpit esim
siksi haista Nyt Vit…………………………..Mika Koskinen
teko pyhä kaksinaamainen pelle
Mika Koskinen Näkökulma ILTALEHTI Yrjötävää saatanan aivopesu psykologiaa lehden edeltävään linjaan verratuna jonka ainoa tarkoitus on jotenkin pelastaa ILTALEHDEN MAINE
MUISTAKAA NÄILLÄ HERROILA EI OLE MITÄN MUUTA HUOLTA KUIN
OMAN MEDIANSA MAINEEN PELASTUS Koska he tajuavat syylistyneesä totaaliseen propagandistiseen näistä asiosta hulestuneiden ihmisten sensrointiin halveksintaan noita vainoihin jota nyt yritään selitellä kääntää parhain päin epätoivoisilla keinoilla
jos poliitikoila kääntyy takki valtamedian toimittajilla käntyy aivot
Eli
Monien johtavien poliitikkojen lausunnot ovat olleet suorastaan pöyristyttävän käsittämättömiä.
SDP:n vt. puheenjohtaja Sanna Marin sanoi lauantai-iltana Yle Uutisissa, että puolue on jo pitkään esittänyt poliisien määrän lisäämistä. Silläkö raiskausten määrä vähenee? Ei vähene.
Pääministeri Juha Sipilä (kesk) ja valtiovarainministeri Petteri Orpo (kok) puhuivat yhtä pehmeitä Helsingin Sanomien haastattelussa (HS 13.1.). Sipilä sanoi muun muassa, että ”kotouttamisessa on kiinnitettävä enemmän huomiota suomalaisen yhteiskunnan perusarvoihin ja siihen, että niitä pitää pystyä täällä kunnioittamaan.”
Orpo kaipasi samassa lehdessä viranomaisten parempaa yhteistyötä ja tiedonkulkua ja sitä, että nuorille on luotava ”mahdollisimman matalan kynnyksen tapoja ottaa yhteyttä ja saada apua.” Orpon mukaan kokoomus esittää lakien ”tiukentamista ulkomaalaisiin liittyvän rikollisuuden estämiseksi ja edellyttää lakien pikaista käsittelyä”.
Nyt siis kokoomuksellakin on kiire, kun vaaleihin on kolme kuukautta aikaa.
***
Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho totesi aivan oikein, että hallituksella, jossa muuten perussuomalaisetkin olivat kesään 2017 asti, on ollut 4 vuotta aikaa tehdä vaikuttavia päätöksiä.
Ne ovat jääneet suurelta osin tekemättä.
On käsittämätöntä, että asiasta puhutaan kunnolla vasta Oulun tapausten jälkeen. Sitä ennen on kuitenkin ehtinyt tapahtua paljon. Liian paljon. Turun terroristinen puukotus (kaksi kuolonuhria) kaksi naisen tappoa Porissa (toinen poltettiin elävältä, toiselta katkaistiin kaula), Oulun kirvessurmat (kaksi uhria), Otanmäen tappo (yksi uhri), tai Kotkan paloittelusurmaaja (väkivaltarikoksista tuomittu irakilaismies surmasi toisen maahanmuuttajan). Tässä vain osa.
Kaikissa tapauksissa tekoon on syyllistynyt ulkomaalaistaustainen mies, joka on tullut Suomeen turvapaikanhakijana.
Kun päälle lisätään ulkomaalaisten tekemien raiskausten valtava määrä (runsaat 30 prosenttia kaikista tapauksista 2017), loppusaldo on selkeä ja karmea.
***
Miksi huoli herää vasta nyt? Miksi edelleenkään ei uskalleta puhua ja mennä ongelman ytimeen? Taustalla on suomalaisten ääretön sinisilmäisyys ja siitä johtuva krapula, jota monet johtavat poliitikot, asiantuntijat ja mielipide-eliitti tuntee nyt nahoissaan.
Aina näihin päiviin asti monikulttuurisuuden tavoittelu ja ihannointi on ollut Suomessa niin johtava teema, että sen varjolla on hyväksytty ja katsottu läpi sormien lähes kaikkia maahanmuuttoon liittyviä ongelmia. Tarkoitan tässä yhteydessä lähinnä turvapaikanhakijoita.

jipii nyt YLE On keksinyt journalistisen keinon jonka ansiosta voidaan surutta taas alkaa syylistäämään *Kaikkia *paitsi oikeita syylisiä*

Ylen toimittaja ovat kieroja kuin korkki ruuvit
Suomessa asuvat ulkomaalaiset mukaan kotouttamiseen – seksuaalisuudesta puhuttava rohkeasti
Tämä ukko kertoo suoraan päin näköä
että lapsien raiskaus muslimi maissa on systemaatista normaalia toimintaa
Joka on heidän Kuötuurinsa normi tomintaa ja jota pitää opetaa erikseen etei suomalaiset lapset joudu tämän muslmi maiden miesten heistä normali toiminnan uhreiksi
Koska tämä muslimi mies ei vain ymmärrä tekevänsä jotain suomen lakeja rikovaa toimintaa
Huhu Huijaa en tajua näiden typerysten horinoista sanakaan
Suomessa pitkään asuneet ulkomaalaiset pitäisi saada tiiviimmin mukaan turvapaikanhakijoiden kotouttamistyöhön, sanoo Oulun maahanmuuttoneuvoston puheenjohtaja Jamal Awad.
–Suomessa jo pitkään asuneilla ulkomaalaisilla on paljon tietoa ja kokemusta kotouttamisesta. He tietävät, miten kotouttaminen tulisi tehdä ja mihin asioihin tulisi keskittyä. Siksi heille kannattaisi antaa enemmän vastuuta kotouttamistyössä, Awad sanoo.
Somaliasta Suomeen tullut Awad on itse asunut Suomessa kaksikymmentä vuotta. Hän tuntee maahanmuuttajaverkostot oman arkensa sekä maahanmuuttoneuvoston puheenjohtajan tehtävän kautta.
Ylelle sexuaaliset netti häirintät taas osoitautumasa vakamaksi asiaksi
kuin ne kongreetiset teot
miksi näin
siksi kun he väittävät että tämä sexuaalinen netti häirintä ei ole tietyn ihmisryhmän harjoitamaa toimintaa
eli jipii nyt YLELLÄ voidaan surutta taas alkaa syylistäämään
myös kaikkia muita tässä sivussa
kuin muslmi matuja

tafu pihvi Yle kIrjoittaja käsikirjoittajan propagandisti Agentin vasemassa sieraimessa

nerokasta suvakki propagandaa
Greditit pätoimittaja jouko jokisen pohdinta
valkopyykäys agentti ryhmälle hänen kynät sauhuavat
suvakki työ ryhmälle taas
jokisen late kahvin huuruisessa työhuonessa tofu pihveineen
meidän veonmaksajien rahoilla
miten kääntää tämä juttu kaikkia suomessa asuvia miehiä syylistäväksi journalismiksi
eli sama kaava kuin vihapuhessa
vihapuhe ei vahigoita ketän fyysisesti
mutta se on silti järkytävämpi rikos
kuin veitsellä letkut auki kongreetinen teko joukon agentti ryhmälle
feministille *jouko jokinen* pelkkä naiseen päin katsominen sillä silmällä on nykyään rikos
tai hetkinen ….pahempi rikos kuin matujen pedofilia
Ja niitä irstaita katseita suoritaa so pries ainostaan suomalaiset miehet nössö miehet
matu käy miehekäästi toimeen jopa ilman lupia
ja se lämitää joukon agentti ryhmää
aiheutaa ylpeyttä *heidän kaveriedensa suojelukohteen * toimintaa kohtaan
tafu pihvi vasemassa sieraimessa
Käyttämällä Sari Saranin yleistävää demla akendaa Nyt Illalla
Ja Huomenna ja taas ensiviikolla
kun esim tamperella voi paljastuu jotain veikaan huomenna
Yle Uutiset 18.00
Yle Uutiset
https://areena.yle.fi/1-4557985

Pena

Eipä näköjään järki päätä pakota. Saamme siis jatkossakin lukea pöyristymisistä, tuomitsemisista ja inhon tunteista. Ajatukset ovat myös uhrien luona.

Aappa

Voiko yksintulleina lapsipakolaisina esiintyville epätasa-arvo-kulttuurisille huijareille parempia apajia tarjota?

miekku

Taas on kadonnut asiallinen aiempi kommenttini, miksi?

Qroquius Kad

En tiedä, mutta jos pyydettäisiin arvaamaan, veikkaisin jonkin sortin järjestelmähäiriötä:
täälläkin suositeltu mestariblogisti Yrjöperskeles on useaan kertaan lohdutellut kommentaattoreitaan, ettei heidän kommenttejaan ole poistettu, vaan hänen blogialustansa hukkaa kommentteja toisinaan kyberavaruuteen.
Uskoisin siis Paavon ilmoittavan täällä, jos olisi poistanut kommenttisi tarkoituksella.
Lähetä se siis uudelleen?

Anonymous

Olin kommentoinut alunperin ensimmäiseen kommenttiin ja täydentänyt vielä toisella. Pitkä juttu ja linkkejä, ei pysty uudelleen kirjoittamaan.Se ensimmäinen kommentti kadonnut, kuten koko ketju. Yksi linkki oli mm. murha.infon sivulle, jossa iljettäviä kuvia turviksista halaamassa lapsia.

miekku

Olin kommentoinut alunperin ensimmäiseen kommenttiin ja täydentänyt vielä toisella. Pitkä juttu ja linkkejä, ei pysty uudelleen kirjoittamaan.Se ensimmäinen kommentti kadonnut, kuten koko ketju. Yksi linkki oli mm. murha.infon sivulle, jossa iljettäviä kuvia turviksista halaamassa lapsia.

Anonymous

olis mukava tietää paljonko niitä älyttömiä foliohattuja on,pahaa pelkään että niitä suomessa riittää kun on matujakin yli tarpeen.

Crocodile Dundee

Muistakaa että nyt kun muslimit kylillä pelkäävät ja kokevat turvattomuutta, heillä on kaikilla puukot taskussa. Kohta luemme ”muslimi puukotti itsepuolustukseksi” – uutisia. Tässä voisi nyt Poliisi toimia ennaltaehkäisevästi: muslimit tarkastuksiin ja aseet pois. Sitten putkaan, pikasyyte, pikatuomio ja pikainen maastakarkoitus. Tämän voisi tehdä viikossa.

Acc

Hyvä huomio. Tuo voisi toimia. Tässä linkki teräaselakiin http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/1977/19770108
”Joka 4 §:n vastaisesti pitää hallussaan puukkoa tai muuta sanotussa pykälässä tarkoitettua teräasetta, on tuomittava teräaseen hallussapidosta yleisellä paikalla sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi. ”
Tuomio lain rikkomisesta voisi olla tervetullut oleskeluluvista päättäville. Melkoisen varmasti pidätetty moniosaaja syyttää poliisia rasistiksi, joten siitäkin saisi syytteen aihetta. Moniosaajien impulssikontrolli voi olla heikko, joten todennäköisesti myös vastustavat teräaseen poisottoa ja pidätystä. Eli lisää syytteitä.

Crocodile Dundee

”Puukkoa ei saa pitää hallussa yleisellä paikalla tai yleisessä kokouksessa taikka muussa julkisessa tilaisuudessa, ellei se ole välttämätöntä työn vuoksi” Tässä on tulkinnan varaa, sillä muslimin työtähän on puukolla uhkailu, puukolla tappaminen sekä puukolla päiden irrottelu.

Anonymous

2015 uutinen poliisin pimitysohjeista:
https://www.uusilahti.fi/jutut/lahesta/2015/10/21/poliiseille-tuli-kielto-kertoa-turvapaikanhakijoiden-rikoksista
Tuolloin Orpo oli sisäministerinä joten todennäköisesti Orpon junailema juttu?

Anonymous

#metoo –
Missä viipyy metoo porukan reaktiot?
– #metoo

Hangon Tornado

Naurattaa jo valmiiksi: Vaalit lähestyvät. Vasemmistomedia tulee julkaisemaan JOKA PÄIVÄ suuria, pitkiä juttuja töissäkäyvistä muslimeista. ns ”menestystarinoita”. Uutislähetykset ja keskusteluohjelmat ovat pullollaan muslimeista jotka osaavat suomenkieltä. Kaikki aseet käyttöön!!! PANIC MODE!!!! Nyt on kiire hämätä ihan saatanasti!!!! Nyt pitää jotenkin saada muslimien raiskaukset, murhat ja kaikki rikokset ERITTÄIN HARVALUKUISEN JA MIKROSKOOPPISEN PIENEN RYHMÄN tekosiksi. Katsokaa ja hämmästykää vasemmiston voimaa ja päättäväisyyttä. Mutta ennenkaikkea NAURAKAA, vähätelkää ja kyseenalaistakaa! Älkää uskoko vasemmiston valheita enää. Vakuuttakaa koko sukunne ja kaikki ystävänne siitä että muslimit ovat saastaisia valehtelijoita, se on totuus. Äänestäkää SUOMEA!!!! Pelastakaa SUOMI!!! VITTUUN ILMASTO! VITTUUN MUSLIMIT! Säitä ei vasemmisto voi muuttaa, eikä muslimeita. Säälle kukaan ei voi mitään, mutta muslimit voimme maastamme poistaa.

Riku Rantala

Kyllä mun mielestä muslimi saa pakkorakastella lapsen kanssa, kunhan vaan jälkeenpäin ottaa vaimoksi ja tarjoaa lapselle TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!

Anonymous

Kunniakansalaiset ovat groomailleet alaikäisiä täysin avoimesti ja julkisesti viimeiset 30v esim. assalla ja kauppakeskuksissa kenenkään siihen puuttumatta.
Asemilla ja kauppakeskuksissa vartijoiden pitäisi ilmoittaa asiasta poliisille ja poliisin pitäisi käydä tarkistamassa henkilöiden paperit ja maassaolon laillisuus sekä sanoa suoraan että tällaista aikuisten miesten ja alaikäisten seurustelua/piirittämistä ei meidän kulttuurissamme hyvällä katsota sekä velvoittaa poistumaan paikalta. Alaikäisten vanhempiin pitäisi ottaa yhteyttä ja kysyä heiltä tietävätkö he edes missä ja kenen seurassa lapsensa ovat ja mitä tekevät.
Vanhempien pitäisi tarkistaa lastensa sosiaalisen median sovellusten kontaktit ja poistaa kaikki epäilyttävät henkilöt ja valistaa lapsia asiasta.

Anonymous

Sen jälkeen kun Suomen raja ylitetty niin juuri mitään ei voi tehdä tällaisten ehkäisemiseksi vaikka laittaisi armeijan kaduille partioimaan.
Oikean tiedon välitys nuorille olisi ehkä tehokkain keino mitä voi yrittää ja silloin asiat pitää kertoa niinkuin ne on eikä kaunistella tai valehdella.
Moni nuori ei silti usko ennenkuin itse näkee.
Näillä tulijoilla on täysin erilainen softa päässä kuin meillä.
Meidän softamme on muokkautunut satojen vuosian kuluessa kristillisen kulttuurin vaikutuksesta.
Tulijjoiden softa on muokkautunut satojen vuosien kuluessa islamilaisen kulttuurin vaikutuksesta. Tuota softaa ei voi vaihtaa eikä tulijoiden ajatusmaailmaa muuttaa. Softa käsittää esim arvot, tavat, kulttuuri, mentaliteetti, uskonto, moraalikäsitys jne. Pahinta mitä voi tehdä on antaa ymmärtää tai valehdella etenkin nuorille että ”ne on ihan samanlaisia kuin mekin”.
Siinä että nämä ihmiset ovat tulleet tänne useiden turvallisten maiden läpi toiselta puolelta planeettaa ei meidän kannaltamme ole mitään järkeä eikä se voi johtaa mihinkään hyvään. Olennaista olisi selvittää miksi ja miten he ovat tänne tulleet ja panostaa siihen että näin ei tapahdu jatkossa. Miten on mahdollista että kuka tahansa voi tulle tänne mistä tahansa eikä häntä voida edes poistaa mikäli tänne tuleminen todetaan perusteettomaksi? Jokaisen luulisi ymmärtävän että me olemme tuhoon tuomittuja jos jatkamme näin.

huugo

Ennen maa repeää ennen kuin huora häpeää sanotaan.

Suppari

Tämä oli uusi tekniikka: Afghaanipakolainen puukotti raskaana olevaa naista sairaalassa, syntymätön lapsi kuoli. Aika tehokasta tappaa ei-muslimeita ennen syntymää. Muslimi ja puukko on lyömätön yhdistelmä. http://www.spiegel.de/panorama/justiz/bad-kreuznach-attacke-auf-schwangere-ungeborenes-stirbt-a-1247773.html

Anonymous

Nonniin, tulihan se sieltä. Ilta-Sanomat lätkäisi pöytään taas ”Mutta kyllähän ne suomalaisetkin…”-kortin. Valtamedian idiooteilla on varmaan kova hätä, kun samaa valhetta kierrätetäään kerta toisensa jälkeen ja mitään uutta ei keksitä.
Tässä vielä linkki, mikäli joku itsetuhoinen sielu sitä vaatii: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005964645.html.