Helsingissä ilmi valtava lasten raiskausketju

 

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi viime perjantaina kolmansista maista tulleen miehen pitkään vankeusrangaistukseen useista lapsen seksuaalisista hyväksikäytöstä. Teot ovat tapahtuneet viime kevään ja kesän aikana.

Käräjäoikeus tuomitsi vuonna 1986 syntyneen Hedayatullah Safin 4 vuodeksi 10 kuukaudeksi vankeuteen kahdeksasta (8) lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, jotka olivat tapahtuneet viime vuoden maaliskuussa, toukokuussa ja heinäkuussa.

Safi oli kaikissa tapauksissa ottanut yhteyttä 14-15-vuotiaisiin pikkutyttöihin eri somealustejen mm. Instagramin kautta ja alkanut keskustelemaan tyttöjen kanssa seksistä. Safin toiminta oli aluksi näyttänyt viattomalta, mutta kaikissa tapauksissa touhu eteni hyvin taitavalla tavalla suostuttelemalla ja painostamalla tyttöjä eri tekoihin. Yhteyden otot johtivat aina siihen, että hän oli ilmoittanut, että punttia pullotti.

Lopulta Safi oli saanut tyttöjä useilla eri kerroilla sänkyyn, jossa mies oli raiskannut tyttöjä mitä mielikuvituksellisimmin keinoin. Kyse ei ollut siis mistään kevyistä kosketteluista vaan puhtaista raiskauksista.

Tytöt olivat kokeneet tapahtumien tiimoilta erilaisia ahdistustiloja ja unettomuutta. Moni koki, että ei päässy irti Safin otteeesta. Safi oli niin ikään ottanut teoista kuvia ja lähetellyt niitä kavereilleen. Oikeuden selosteesta käy ilmi, että teoissa on ollut mukana muitakin kolmansista maista tulleita miehiä. Näihin tapauksiin ei joko ole näyttöä tai ne tulevat esille omina tapauksina. Safilla oli somessa useita eri aliaksia, joissa hän esiintyi hieman eri persoonanan.

Oikeuden mukaan Safin toiminta on ollut puhdasta groominkia, jossa tekijä pyrki kehumalla ja luottamusta herättävällä tavalla saamaan lasten luottamuksen.

Näine käräjäoikeus tuomitsi Safin yksimielisesti 4 vuoden ja 10 kuukauden vankeuteen. Huomattavaa on se, että jos Safi on ensikertalainen hän istuu vajaan viiden vuoden tuomiostaan 2 vuotta 5 kuukautta. Safi pidettiin asian tiimoilta vangittuna odottamassa tuomion lainvoimaisuutta.

HUOM!! Tämä juttu on eri tapaus josta poliisi tiedotti viikonlopun aikana.

Tämänkin jutun esilletulosta kannatta kiittää Junes Lokkaa. Koko juttusarja saatiin aivan vahingossa kun pengottiin toista juttua.

Subscribe
Notify of
guest
129 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Vittuuntunut Stadilainen

Nyt pitäisi perustaa jonkinlainen osaava tutkintatiimi ja alkaa kelaamaan näitä juttuja ainakin parinkymmenen vuoden jänteellä taakse päin. On täysi syy olettaa että nämä nyt esille tulleet ovat murto-osa vuosia jatkuneesta groomin-ilmiöstä.
Lisäksi on todennäköistä, että valtamediassa, mm. Sodoma-osakeyhtiössä ollaan oltu näistä tietoisia koko ajan.
Lisäksi nyt jo useat ovat tehneet saman havainnon: valtamedia on visusti vältellyt mainitsemasta Junes Lokan ja Tiina Wiikin osuutta tämän paljastumisessa. Varmaan tiedostavat hyvin että nimen julkituonti saattaisi aiheuttaa Lokalle kannatin-korttivyöryn ja jopa pahimman toteutumisen – EU-parlamentaarikko Lokan astumisen kv. näyttämölle.

Anonymous

Ainahan totuudenpuhuja on vaiennettu. Hienoa että nuo kaksi ovat jaksaneet penkoa ja julkituoda asioita. Yleensä kaikki on ensin täällä kerrottu, ja muutaman viikon päästä iltalehdessä ja sitten pienellä maininnalla hesarissa.

Anonymous

Meidän faijat, mutsit ja vaarit ja mummot pärjäs sloboille sodan aikana ja jos me niitten skidit ei pärjätä näille vitun vihreitten ja siipilän tänne tuomia raiskaajia kuriin ja ulos maasta niin ei olla ansaittu tätä Suomea mikä meille on annettu.
Pinikin epäilys niin kaks tiiliskiveä ja raiskaajan munat väliin.

Jack Daniels

Samaa mieltä pääpiirteittäin.
Lasten raiskauksesta tekovälineet tuomittava aina valtiolle, 100% kastraatio!
Aikuisten raiskauksesta, 50% kastraatio, pallit valtiolle.
Jos uhri on valehdellut raiskauksen, saman tyylinen rangaistus hänelle.
Tämä pitäisi saada lakiin.

PM

Tehdäänkö raiskauksesta valehdeelle naiselle siis ympärileikkaus, somalitekniikalla, tylsällä puukolla tai lasinsirpaleella?

Anonymous

kaatuiko n.90000 suomalaista sankarivainajaa sen vuoksi että maahamme tuli 32000muslimi loista jotka raiskaavat suomalaisia pikkutyttöjä meidän vielä katsoessa tekemättä mitään.ei käy

aom_

Paljon enennmmän kun 32000 niitä on tullut ja tulee edelleenki.2015 tuli tuo 22- 23ooo ,mutta aiemmin ja myöhemminkin tulleet on laskettava.
Joskus tuntuu,että sotikohan suomalaiset turhaa,mutta ei sentään aivan turhaa,onhan täällä saatu yli 70v elää rauhassa sotineen sukupolven ansiosta..

seppo virkki

Viellä on mahdollisuus saada turvallinen Suomi takaisin. Äänestetään oikein. Matut ulos maasta ja rajat kiini.

martta lappi

Joko on aika tehdä jotain?..nyt heti eikä kolmas päivä..

Hannele Korpela

Koskahan se journalistipalkinto jaetaan, vois ehdottaa Lokkaa ja Wiikiä tutkivan journalismin palkinnon saajiksi.

Anonymous

sen lokka ja wiik ovat ansainneet,tämä viimeisin paljastus sai koko suomen valtamedian “heräämään”ja poliitikkojen oli pakko ottaa kantaa ählämien aiheuttamaan raiskausaaltoon.tässä oli junekselle hyvä 40 v.synttäri lahja.

K.L.

Uuden Suomen Hopkins-jutussa on suorastaan järkyttävää lukea miten “kirjailija-näyttelijä”siipiveikkoineen nimittelee Huhtasaarta ja SUURIN asia ei suinkaan ole noiden tyttöjen kohtalot vaan “Jos persut saa jytkyn”ja “miten ne saisi sen sössittyä”.Kylmää kyytiä,luulisi jokaisen nyt tuntevan vain huolta siitä että tämä saalistus on loputtava!Mutta ei se libtardin maailmankuvaan sovi!

Anonyymi

Valitettavasti tilastot vääristyvät, kun monet ovat jo saaneet Suomen kansalaisuuden. Nimien perusteella voisi tietenkin yrittää.

Raija Martikainen

Eiköhän valtaapitäviä harmita, jos laki sallis suvakit laittaisi Wiikin ja Lokan selliin, pahoin pelkään että sekin päivä vielä koettaa.

tuskinkaikkitässä

Pelko valtaapitävillä on ,että Junes Lokka saa suuren kannatuksen EU vaaleissa ,kuin myös eduskuntavaaleissa.
Lokan ansiosta oli polpon pakko tuoda julki Oulun raiskausketju,ainakin osittain.Tiesivät että Lokka ne kyllä paljastaa koska tiesi näistä jos poliisi ei sitä tee.Mutta kokonaan eriasia on ,minkäverran polpo pitää näitä raiskausjuttuja omana tietonaan..

Whistle Rewolb

On olemasa erittäin paljon asioita mitä naiivi suuri kansanosa ei osaa aavistaa ja auktoriteettiuskossaan eivät edes suostu uskomaan silloinkin kun jokin heille kerrotaan.
Hollywood, Deep State, Britannia….
Jos tämän miehen todistus ei ole luotettava niin sitten tuskin kenenkään:
(Kannattaa todellakin katsoa)
https://youtube.com/watch?v=z01qB-HeYV8
Vastaavia on enemmänkin. 17 päivä tulee uusi paljastus suorassa lähetyksessä missä lu….sti ringin uhri kertoo ensimmäisen osan selviytymistarinastaan.

Anonymous

Suomen laki =D ; raiskaajat , murhaajat tulee tänne luvalla , ja saavat maailman pienimmän tuomion ikinä , me ollaan vitsi, tuomioiden suhteen ja sen tietää myös kaikki muiden maiden rikolliset kuin myös suomen. Täällä saa tappaa ja murhata parin vuoden rangaistuksella, ja vieläpä elää rivitaloelämää (jota edes moni tavallinen työssäkäyvä ei saa tehdä) , ja saavat jopa palkkaa =D , hoitaa pihaa , laittaa kotia kuntoon ym. 🙁 . Normit meikäläiset jotka ihan oikeasti yrittää toimia oikein , joutuu asumaan ulkona ja autoissa ja miten kykenee , koska ei ole rahaa eikä saa töitä ,ja jotka haluaa vain selvitä ilman että tappaa tai ryöstää jonkun, miksi niitä syrjitään, miksi niillä ei ole mahdollisuutta lämpimään asuntoon perheineen, mutta noilla raiskaajilla ja murhaajilla on, sekä niillä on myös oikeus palkkaan! Ne jotka asuu Suomessa , ovat vain huonosti toimeentulevia, täytyykö alkamaan tekemään niin kuin nuo muutkin, että pääsee lämpimään. rivitaloon, hoitamaan eläimiä ja kasvattamaan vihanneksia ja saunaan ym. Eli yhteenveto, kannattaa vissiin alkaa todella paskaksi , niin saa luksusta Suomessa !

14

Tuliko nämä jollekkin yllätyksenä?

näinsemenee

Yllätyksenä tuli monille ääliöille,ei kenellekkään täysjärkiselle.
MUTTA MM OULUN RAISKAREILLE OSALLE ON ANNETTU SUOMEN KANSALAISUUS.jA NEHÄN KIRJATAAN TILASTOIHIN SUOMALAISINA RAISKAAJINA.NÄIN SAADAAN NÄYTTÄMÄÄN PAREMMILTA KEHITYSMAAMUSLIMIEN TILASTOT.

JfK

Kovin pitkään ei tarvitse odottaa kun saadaan satoja tapauksia julkisuuteen, se on yhtä varmaa kuin auringon nouseminen idästä. Olisi aivan mahdotonta uskoa, että Ouluun(kin) tulleet raiskarit olisivat jostakin kumman sattuman kautta päätyneet vain Ouluun, ehei, vaan samanlaisia tyyppejä on joka kaupungissa ja kunnassa minne näitä partaisia pikkupoikia ollaan otettu vastaan.
Puntti tutisee ja jännitys kasvaa niiden tahoilla joiden hartain toive tällä hetkellä on, että yhtään uutta tapausta ei enää tulisi julki mutta varmasti tulee ja se jos jokin on hyväksi ennen kevään vaaleja, kunhan suomalaiset vain oppisivat äänestämään näiden muslien auttamana oikein!

Kaitsu

Itse asiassa tässä piilee se riski,että kun tapauksia tulee ilmi suuria määriä niin ihmiset “turtuu” asiaan..
Jolloin näistä kehitysmaalaisten touhuista tulee tavallaan “normaali”.Eli kansa totutetaan siihen että näin vaan tapahtuu..
Esimerkkejä löytyy historiasta useita..

Esa

Ruotsissahan tuosta vaikuttaisi tulleen jo “uusi normaali” ja lopuista kerrotaan ihan minimaalisesti

K.L.

Kaitsu..kuinka äkkiä “totuimmekaan”betoniesteisiin siellä täällä?Joka kerran kun näen niitä tuntuu uskomattomalta että tämä on nyky-Suomi!Olemmeko nössöjä?

ree

Poliisi on kiinnostunut vain suomalaisten mielipiteistä eikä siitä, kun joku ulkomaalainen raiskaa suomalaisen lapsen. Ei ole ihme, että Euroopassa tapetaan jo politikkoja. Ei ole ihme, että Ranskassa tavikset hyökkää poliisin kimppuun.

Minä

Hyvä Junes 👍🏻ja ennenkaikkea hyvä että nyt tuntuva tuomiokin, joka tosin sais olla tuplaten tuo, mutta verrattuna mitä noille on tähän asti langetettu niin hyvä että istuu reilun ajan ja kuten.kaikki tietää on lasten hyväksikäyttäjät alinta kastia vankilassa joten …….👍🏻

Pena

Ilmeisesti stupidon mainitsema monikulttuurinen rikkaus on alkanut leviämään keskuuteemme oikein urakalla. Hienoa hallitus kun paskoitte Suomen pilalle parissa vuodessa.

Esa

Lähtölaukaus tälle hulluudelle annettiin jo Koiviston aikaan

PM

Yrittihän Manu vähän estellä somppuinvaasiota mutta ei löperyyttään saanut sitä estettyä, jotain tarttis tehdä, niinku sen hommat aina.

Suomimies

Nuo saatanan pedofiiliraiskaajat sais pakkopoistaa maasta

Pois koko porukka

Plus muut matut elelemästä meidän verorahoilla.

Yrppä

Nyt kun nämä tapaukset on myös valtamedian (lue: valemedian) toimesta nostettu näytölle, olisiko jopa niin, että jonkun himosuvakin tai peräti valemedian suvakkitoimittajan tyttölapsi olisi ajautunut “koneinsinöörien”huoraksi vastoin tahtoaan. Kun nämä idän “kunniakansalaiset” saavat tyttölapsen pihteihinsä,niin ote lipsuu vasta käräjätuvassa jos sielläkään. Nyt kun tässä jutussa mainitun, idän aavikoilta saapunen kuninkaallisen Hedayatullah Safin meriittilista näyttää olevan aika pitkä, niin olisiko paikallaan palkita tämä kultamuna jollakin aatelisarvolla? Miten olisi Hedayatullah von Safi, tai af Safi. Ehkäpä Vapaaherra (friherre) von Safi tai sitten paroni tai kreivi. Ja sitten tietenkin läänitykset Itä-Helsingistä päälle niin kuin aateliselle kuuluukin. Ai mutta tällä herrallahan onkin läänityksinään kaikki Suomen rehellistä työtä tekevät veronmaksajat!

tutkimukset käyntiin

Helsinkin Jan Vapaavuori ja Oulun päättäjät saavat vetää lammasturkkin päällensä ja menää kaduille kävelemään
Nämä mutakuonot on nussinut kotimaassaan tuhansia vuosia lampaita ei ne tänne sovi vai mitä sanoo sipilä , orpo ja risikko jotka ovat vastuussa näistä kun ottivat nämä maahamme vuona 2015 ja näille pitää antaa jokaisesta raiskauksesta , murhasta erillinen syyte siitä tulee elinkautiset näille ja se on liian vähä näille

Anonymous

Mykkänenhän näytti jo hyvää esimerkkiä kansan pariin jalkautumisesta käymällä tutustumassa Hgin rautatieaseman meininkiin päiväsaikaan luotiliiveissä ja poliisivartion saattamana.

Anonymous

Raiska vaan ,saisi hotelli huone +HALALA liha ,Kuffari maksaa ,mutta tyttö elämän loppuun saakka mielisairas .

Tro

Liekö sama mies? Ei toi norja taivu… https://www.document.no/2018/05/22/hvem-skal-beskyttes/

Anonymous

Chromella taipuu automaattisella käännöksellä:
However, Hedayatullah Safi, who was found guilty of group rape along with Mukendi and Aluma, got the penalty *reduced*. In this connection, the Court of Appeal shows that *he was 16 and seven months old* when the rape took place.
In the district court, he was sentenced to four years and six months in prison, where three years have been conditional on a probation period of four years.
The Court of Appeal imposed the sentence for imprisonment for four years, which three years has been made conditional on a probation period of four years.
Eli tämä hermanni ei ole ollut lukittuna kuin korkeintaan vuoden.
Kuvasta voidaan päätellä norjalaisesta jutusta, että Safi ei ole 16,5 ikävuotta nähnyt moneen vuoteen. Tuskin edes raiskaushetkellä. Suomalaisessa tuomiolauselmassa oleva ikä voisi täsmätä Norjan tapaukseen. “Syntymäpäivä” saattaa kuitenkin viitata epämääräiseen alkuperäiseen tietoon ollessa vuoden viimeinen päivä.
Onko kyseessä sama henkilö? 100% varmaa tieto ei tietenkään ole.
Vai onko tämä sittenkin vain sattumaa? Enpä usko…

Katariina Mäkinen

Nimi ainakin on sama, mutta voi tosiaan olla useampiakin tuon nimisiä, mitä nimiä sitten keksivätkään, kun paperittomina seilaavat eri maissa. Tuollahan voi olla kansalaisuuskin useammassa Pohjoismaassa, jos ei linnassakaan pahemmin joudu istumaan ja pääsee liikkumaan vapaasti avoimien rajojen yli.
Uutisessa sanotaan, että hän sai pitkän vankeusrangaistuksen (lähes 5 v.), mutta siinä lukee alla vapaudenmenetysaika, ja eikös se ole vain 5 ja puoli kuukautta! :/ Nää meidän rangaistukset noille on ihan lasten leikkiä. 🙁

PM

Ei se lusi ku kaks ja puoli vuotta ensikertalaisena ja siitä vähennetään vapaudenmenetysaika eli tutkintavankeus eli puolentoistavuoden jälkeen idän prinssi on taas saalistamassa jos saa maksimikoevapauden eli puoli vuotta panta jalassa.

Anonymous

Tuorein iltasanomien juttu tyypistä kertoo, että tämä vasta tuomittu Safi on asunut Suomessa seitsemän vuotta. Ei toki vielä tarkoita mitään, mutta ehkä tässä sitten on eri henkilöt kyseessä.
Kuva olis kiva…

toni lajos

Ylen ja MTV uutiset illalla 14.1 oksettavaa sössötystä, puhuttiin paskaa, ja sekin asian vierestä.Totuudesta puhuminen on VAIKEAA suomalaisessa mediassa, noh, on sentään vaihtoehtoja…toistaseksi.

Anonymous

Onko oletuksena ollut, että nuo nuoret tai nuorina esiintyvät aikamiespojat valitsee selibaatin elämäntavakseen, kun tulevat Suomeen? Vikittelevät pikkutyttöjä, kun pohjoisen naista ei saa. Eikä tuossa auta muu kuin heittää rajan yli tai merimatka kotiinpäin samanlaisella merikelvottomalla paatilla, kuin millä matkaa ovat lähteneetkin -nimittäin selibaatin valitseminen elämäntavaksi on harvinaista, lähinnä vakaumuksellinen valinta luostareissa. Se nyt on fakta, että pohjolassa naisia ei riitä tulijoille – muutenkin kun sivistysvaltiossa elänyt kouluttautunut nainen on nykypäivänä sangen vaativa miesten suhteen- ja vaikka naista ei olisi tarjolla nuo paremman perässä tulleet eivät ole tulleet maahamme elämään selibaatissa. Tosin joissakin kulttuureissa pikkutyttöjen naiminen vaikka vaimokkeeksi on ihan normaalia, ei edes raiskaus. Ei ne tunne syyllisyyttä eikä sen enempää Suomen lakeja – joten edes vaadittu tuomioiden koventaminen ei tule matujen raiskauksia estämään. Lakikieli on oma kielensä, jota moni suomea äidinkielenä ei kykene ymmärtämään ilman lainopillista apua. Ei auta muu kuin pistää menolippu pers**seen. Jos siihenkin tarvitaan uutta lainsäädäntöä, meneehän siinä sääntelyprosessissa muutama vuosi ja ovat jo siihen mennessä viimeistään saaneet kansalaisuuden ja jossakin rikolliset takaisin yhteiskuntaan – hyysäysohjelmassa.

Anonymous

Kunniakansalaiset ovat groomailleet alaikäisiä täysin avoimesti ja julkisesti viimeiset 30v esim. assalla ja kauppakeskuksissa kenenkään siihen puuttumatta.
Asemilla ja kauppakeskuksissa vartijoiden pitäisi ilmoittaa asiasta poliisille ja poliisin pitäisi käydä tarkistamassa henkilöiden paperit ja maassaolon laillisuus sekä sanoa suoraan että tällaista aikuisten miesten ja alaikäisten seurustelua/piirittämistä ei meidän kulttuurissamme hyvällä katsota sekä velvoittaa poistumaan paikalta. Alaikäisten vanhempiin pitäisi ottaa yhteyttä ja kysyä heiltä tietävätkö he edes missä ja kenen seurassa lapsensa ovat ja mitä tekevät.
Vanhempien pitäisi tarkistaa lastensa sosiaalisen median sovellusten kontaktit ja poistaa kaikki epäilyttävät henkilöt ja valistaa lapsia asiasta.

Juha

Mitä se tarkoittaa jos kolmansista maista tullaan?

Anonymous

Tarkoittaa kehitysmaamuslimeja persereikämaista eli kaikkea paskaa se tarkoittaa.

Anonymous

Uhreja näyttäisi olevan 23 tiedossa. Suuri osa jää yleensä pimentoon.
90% seksuaalirikoksista on piilorikollisuutta joka ei koskaan tule yleiseen tietoon.comment image

Undertaker

Eikös se sit lyhyen matikan mukaan mene niin että 4 vuotta kertaa 23..? Sehän olisi oikein. Suomi voisi myöskin miettiä kuolemanrangaistusta, on meinaan tarvetta.

huugo

Näitä alkaa paljastua niin paljon että alkaa tulla ähky, seurauksena valtamedian alun mielenkiinnon jälkeen palaa taas tissinvilauttelu ja pissis julkkisten someavautumisen tielle “uutisissaan” ja asia unohtuu. YLE järjestää muutaman “keskustelutilaisuuden”jossa ruoditaan kolmansien maiden köyhyyttä ja entistä siirtomaa politiikkaa syynä raiskausksiin. Paikalle kutsutut vihreiden ja vasemmiston puoluejohtajat nyökyttelevät hyväksyvästi juontajan keksimään syyhyn. Mukaan kutsutaan perussuomalaisten edustaja yhden kerran, jota myös syytetään yhteisesti tilanteen eskaloitumisesta Suomessa, koska olivat puoluekokouksessa jossa näytettiin natsitervehdyksiä.

Anonymous

Norjassa samanniminen tyyppi tuomittu tajuttoman 16v tytön joukkoraiskauksesta. Onko sama tyyppi?
https://www.document.no/2018/05/20/gruppevoldtok-bevisstlos-jente-16-i-flere-timer-nettavisen-tier-om-hvem-de-er/

Reip Juu

Tässä muslimit kirjoittaneet hassusti RESPECT kun tarkoittivat RAPE, on ne niin hassuleita.comment image

Riku Rantala

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!

Anonyymi

Onko tämä se Kaarnalaiva-Rantala vai joku muu samanniminen?

Ei jatkoon.

Kuolema tollaselle koiralle on ainoa oikea tuomio.

Kolmen tyttären isä

Järjettömältä tuntuu että rikollista toimintaa pitää julki tuoda valtamediassa ennen kuin asialle aletaan tekemään jotain. Luulisi vastaanotto keskusten kotouttamisohjelmassa käytävän läpi että suomalaisessa yhteiskunnassa 12v tyttöjä ei naiteta aikuisille miehille omaisuudeksi ja alaikäisen kanssa tehty seksuaalinen toiminta on rikos suomalaisessa yhteiskunnassa ja vankeutta tulee.
Mielestäni Suomessa pitää siirtyä avoimempaan kulttuuriin mitä tulee tuomitun henkilöllisyyden salaamisessa. Rikosten tekijöiden kasvot on saatava julkisesti nähtäville oli kyse mistä tahansa rikoksesta josta tuomio tulee.
Pahoin pelkään että nämä tapaukset tulevat johtamaan oman käden oikeuteen sillä kolmen tyttären isänä voin sanoa että muutama vuosi vankeutta ei aja asiaa rangaistuksena siinä kohtaa jos tämän kaltainen toiminta omaan perheeseen kohdistuu.

Haisevat paskalle

Raiskauksista tuomittujen irakilaisten naamat ja nimet pitäisi julkaista irakin tiedotusvälineissä. Näkisi koko suku kotimaassa miten poika maailmalla tuo perheelle KUNNIAA. Myöskin irakin poliittinen johto olisi varmasti mielissään kun tajuavat että maailmalla leviää irakilaisista mielikuvaa pelkästään lapsenraiskaajina. Ja yllätettiinhän noita jätkiä jo hevostalleissa heppoja paneskelemastakin, lehmät ja lampaatkin ovat saaneet kunniakasta muslimikikkeliä. Oikeita maansa lähettiläitä!

Anonyymi

Ei auta, koska uhrit ovat vääräuskoisia ja itse kerjänneet sitä. Eläimiin sekaantuminenkin on maan tapa. Paras tapa on ehdottomasti säilöönotto ja pois voi päästä milloin tahansa, jos poistuu kotimaahansa ja ilman mitään 5000:n euron taskurahaa. Ei täällä kenellekään suomalaiselle tyhjästä eikä varsinkaan tuottamastaan vahingosta tuollaisia rahoja makseta

Anonymous

suomessa nää “lehmät”osaa puhua ja kirjoittaa someen eivätkä asu navetassa

j.k

Tämä. Samaan kastiin kuuluu rantavalaat.

Hakaristejä aamupalaksi.

Samanlainen perhetausta itsellä kuin sulla. Voin sanoo että jos tämänkaltainen tapahtuma sattuu omalle kohdalle hiekkaneekeri lähtee avustettuna tutustumaan sorakuopalle kavereidensa kanssa.

markkatakaisin eroeurosta

Takuulla suomen mädttäjät hautoo Junes Lokalle samaa mitä Ilja Janitskin sai osakseen.

Automies

Hyvä että tämäkin tuli ilmi, ei muuta kuin yksi kerrallaan kaikki pöydälle mitä näitä löytyy lisää.
– Saman nimisellä tekijällä on ilmeisesti Norjassa taustaa samankaltaisesta teosta?
Mikäli kyseessä on sama henkilö niin olisi kiva tietää mitä tämäkin toimittaa Suomessa ylipäätään vai oliko hakemassa turvapaikkaa Norjassa riehuvan nälänhädän, kroonisen köyhyyden ja sodan vuoksi?
Nyt ainakin on varmistunut se että valtamedia valkopesee näitäkin tapauksia, valehtelee minkä kerkeää ja sama pätee viranomaisiin koko maan halki. Yhteenkään näistä instituutioista ei ole enää minkäänlaista luottamista millään tasolla, se on teroitettava omaan mieleen jo valmiiksi.
Ainoa tapa miten tältä voi suojella lapsia on huolehtia niistä yhteisöllisessä hengessä ja omat pennut ensin, luonnollisesti.
Lapsille on kotona kerrottava miten asiat ovat ja varoitettava pysymään mahdollisimman kaukana kaikista mahdollisista rikkauksista ja heidän jälkikasvuistaan. Valitettavasti tämä on useiden sukupolvien ongelma ylipäätään eikä tähän edes auta mitkään kovennetut rangaistukset puhumattakaan mistään rikkauksien “valistamisesta” se on jo muista maista nähty.
Näille ei saa puhua, kannattaa välttää näiden rikkauksien kanssa katsekontaktin tekemistä ja missään nimessä ei saa liikkua siellä missä näitä rikkauksia liikkuu.
– Pitää myös muistaa varoittaa luokka- tai päiväkotikavereita myös.
Mikäli rikkaus lähtee seuraamaan yksin tai porukalla niin lapsille pitää opettaa etsimään kantasuomalainen heti paikalla ja heille on opetettava menemään pyytämään apua ilman pelkoa. Mielellään isokokoinen ja suhteellisen nuori tai keski-ikäinen kantasuomalainen mies mutta paremman puutteessa kaikki käy.
Liiketiloihin voi myös paeta koska harvemmin rikkaus tulee perässä sisään yksityiseen yritykseen missä on kamerat ja myyjät joilla on vartija nappi mukana jolla saa sen karhun paikalle tarvittaessa.
Kaikki koulun “monikulttuuri” roska pitää unohtaa sen jälkeen kun koulun kokeisiin on vastattu “oikein”. Se on poliittisesti varautunutta ideologiaa, ei realismia eikä missään nimessä faktaa.
Mikäli koulussa on “monikulttuuripäivä” niin lapset saa jäädä kotiinsa koska “kipeitä”.
– Nyt on otettava aivan eri asenne ihan kanssakansalaisten lapsiemme suojeluun.
Mikäli näette että on nuoria likkoja tai lapsia noiden lieppeillä niin sitten otatte muutaman muun sattumanvaraisen suomalaisen siitä mukaan vaikka ette näitä tunnekaan ja menette paikan päälle kysymään: “Mistä on kysymys? Miksi puhutte lapsille? Mitä teette täällä?”
– Yleensä jo se paine riittää ajamaan rikkaudet pois mutta mikäli se ei toimi niin lasten vanhemmille infoa ja mikäli käyvät “iholle” niin poliisille soittoa ja valtava mekkala päälle että mahdollisimman moni muukin tulisi paikalle sekä kuvaisi tapahtumat.
Sen jälkeen filmit ja videot PT-Mediaan, sosiaaliseen mediaan, aivan joka paikkaan koska valtamedia ei niitä muutenkaan julkaise.
Noin toimimalla saadaan edes hieman rajattua nyt jo syntyneitä vahinkoja ja ennaltaehkäistyä uusia tapauksia edes jonkin verran.

Anonymous

jokaiseen suomalaiseen kaupunkiin täytyisi saada j.lokan kaltainen ihminen joka kaivelisi matujen tekemiä raiskauksia ja ilmoittaisi niistä somessa lokan tapaan tai lähettää ne ouluun junekselle ja tiinalle jotka sitten esim.monokulttuuri fm tai vihapuheessa kertoisivat niistä ihmisille,minkälainen vyyhti matujen tekemiä raiskauksia paljastuisi koko kansalle,kun juneksen paljastamat raiskaukset oulussa nousi heti koko median ykkösaiheeksi mitä tapahtuisi kun kyseessä olisi koko suomen raiskaustilastot,tapauksia olisi varmaan satoja ja sillä voisi olla vaikutus rajojen sulkemiseen ,tai vähintään hillitsee haittamaahanmuuttoa.

Voin olla täällä omalla nimelläni, koska haluan vastustaa kaikkea tätä paskaa ja saastaa! Seuraaviin eduskuntavaaleihin ei enää montaa päivää ole, ja silloin punnitaan suomalaisten tahtotila näiden asoiden kohdalla: halutaanko Suomi pitää turvallisena maana kaikille täällä oleville vai muutetaanko tämäkin sotatantereeksi jossa raiskaukset, väkivallanteot, ryöstöt ja murhat tulevat olemaan arkipäivää ja suomalainen joutuu altavastaajaksi niin oman hallituksen kuin ulkomaalaisten väkivallantekijöiden taholta!
https://vaalit.perussuomalaiset.fi/eduskuntavaalit/ehdokas/jouni-kaskiharju
http://www.kaskiharju.fi/

Juha Hagelberg

Näitä riittää , ei vaan tule julki ….

Kuvottaa

Olipas tosi pitkä tuomuo, voi tsiisus näitä suomen naurettavia tuomioita 😠 tuommoset pedofiilit pitäisi pistää linnaan vähintään 10 vuodeksi 😠

Marko H

Kuinkahan paljon näitä puolittain raiskattuja jotka on omatahtoisesti mukana ymmärtämättä viedä asiaa eteenpäin. senku antavat tapahtua vain kun porukkaa on tarpeeksi ja on puoli leikillään mukana ettei suorastaan raiskata. Tyty vaatii helposti viinaa, että pää kestää pikkusen enemmän kropan käsittelyä, tuommonen rinki saattaa pitää ennen lastista ja lastiksen aikana viikonlopun, hatkassa ollessa viikkojakin mukanaan. Tyty ei voi lähtee mihinkään kun pojat ostaa sille päivän pitsan kuitenkin ja taas tulee kullia niin maan perkeleesti viinojen kera.
Eräs lastenkodissa ollut nuori “ei viaton” tyttö lähti hatkaan. Sitte kävi niin, että tyttö tavoitettiin Tanskasta rekkamiehen kyydissä viikon päästä. Oli antanu pillua koko viikon kyyti kyydistä periaatteella.. Näinä päivinä hatkassa olevan ei tartte mennä minnekään tai jos lähtee voi herätä vaikka epsanjasta kun rajapolitiikka on sitä, ettei ole mitään rajapolitiikkaa, kukaan ei tutki mitään. Sotilasaseita voi tuoda vaikka Belgiasta kaupasta suoraan Suomeen takakontissa.
Tämmösiä vapauksia sitä Vihreät ajaa. vapaana vapaana vapaana. Nyt niitä vapaana olevien tytyjen kotipornovideoita pyörii nuorisolta toiselle, missä useampi musta mies kopeloi kerralla, koska ne tahtoo seksiä porukalla. Älkää kysykö miksi. Minä en tiedä. Täysin käsittämätöntä koko touhu. Ensimmäisenä pitäs pois ottaa yhteydenpitoväline ja kamerat kaikilta alaikäisiltä. Siihen loppuisi nykyisenkaltainen raiskauskulttuurikin, voisihan se muuttua joksikin toiseksi sitten, mutta sepä on poliitikkojen päätettävä mikä on sallitumpaa kuin tämä nytten.

JP

Miksi nuo muslimit raiskaa? Jos, kuten näyttää, oikein kukaan ei sitä tunnu tietävän, niin totuus on se, että musujen huuhaa-kirjassa kehotetaan käyttämään raiskausta ja nimen omaan nuorten naisten raiskausta islamin saamiseksi leviämään.
Tuota musujen lain mukaista tehtävää kailotetaan kaikissa moskeijoissa ja niihin pitää päästä ottamaan video- ja muuta todisteaineistoa, jotta ihmisille selviää MV??!!

Anonymous

Mulla, Petterillä ja Juhalla jöpöttää tosi ihanasti näitä juttuja lukiessa. T: Kaitsu

Galeria Sztuki Współczesnej

Thank you for this well-structured and insightful post. It’s evident that you have a thorough understanding of the topic, and your explanations are clear and concise. Keep up the great work!

Obraz do Pokoju

Thank you for sharing your expertise through this post. It has been incredibly beneficial and has expanded my knowledge on the subject. Your efforts in creating such a helpful resource are commendable!

Gofrex

Ich bin wirklich dankbar für diesen Beitrag. Es ist klar, dass Sie sich sehr viel Mühe gegeben haben, um umfassende Informationen zu liefern. Er hat mir neue Einsichten und eine neue Perspektive eröffnet. Ihr Engagement für die Weitergabe wertvoller Inhalte ist lobenswert. Ich danke Ihnen für Ihre Arbeit!

Biuro nieruchomości Warszawa

Great work on this post! The content is insightful, well-researched, and organized. It’s clear that you have a strong grasp of the subject. Thank you for sharing your expertise!

Nieruchomości Hiszpania

Your post has provided me with valuable guidance and practical tips. I’m grateful for the effort you’ve put into creating such a resourceful piece. Thank you for sharing your expertise!

Maty Butylowe

Thank you for this outstanding post! It’s evident that you’ve put a lot of thought into it. The content is informative, engaging, and well-presented. Keep up the great work!

Maty Wygłuszające

Great post! I appreciate the effort you put into explaining the topic in a clear and concise manner. It’s really helpful for someone like me who is new to this subject. Thank you!

kaviar vom stör

I wanted to take a moment to thank you for this well-researched and informative post. It’s evident that you’ve put a lot of effort into providing accurate and helpful content. Your work is greatly appreciated!

Pranie Dywanow

Your post is a true gem! It’s packed with useful information, and I appreciate the practical tips you’ve included. Thank you for creating such a valuable resource!

Pranie Pufy

Your post has provided me with valuable guidance and practical tips. I’m grateful for the effort you’ve put into creating such a resourceful piece. Thank you for sharing your expertise!

Biżuteria Pierścionki

I can’t thank you enough for this post. It’s exactly what I was looking for and has helped me immensely. Your dedication to providing helpful content is truly commendable!

Dydaktyczny

I just wanted to drop a quick note to say how much I enjoyed reading your post. It’s evident that you have a deep understanding of the subject matter, and your insights are enlightening. Great job!

Strony Www

I’m really impressed with your website and this post in particular. It’s evident that you have a deep understanding of the subject and have presented it in an easily digestible manner. Great job!

Travellernote

I wanted to take a moment to appreciate the helpfulness of this post. It clarified several doubts I had and presented the information in an organized manner. Great work!

trackback

viagra cost in uk

Helsingissä ilmi valtava lasten raiskausketju • Pt-media

Szkolenie Nieruchomości

I wanted to express my appreciation for this post. It’s concise yet informative, and I’ve gained valuable insights from reading it. Thank you for sharing your expertise with us!

Zaklad Pogrzebowy

Thank you for this informative and well-written post. It’s evident that you’ve put a lot of effort into research and crafting an engaging article. Your work is highly valuable!

will someone write my essay for me

Helsingissä ilmi valtava lasten raiskausketju • Pt-media

Besteon

I wanted to express my gratitude for this helpful post. The information you’ve shared has been instrumental in solving a problem I’ve been facing.