Subscribe
Notify of
guest
5 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
nudisti rannalla

Briteissä supersuosittu rääväsuinen mediapersoona lensi Ouluun lapsiraiskausten takia – syytetty rasismista, natsiviittaus poiki potkut
Tänään klo 13:09
Briteissä supersuosittu ja kiistelty mediapersoona Katie Hopkins kertoo Twitterissä saapuneensa Ouluun. Hopkinsia on Isossa-Britanniassa syytetty rasistiksi ja hänet on hyllytetty erään viestimen tehtävistä natsismiin vivahtaneen tviitin takia.
ILTALEHTI ei halua tavata häntä kuten ei myöskään *oulun johtaja*
Esimerkiksi syyskuussa **laatulehti **The Guardian** kertoi Hopkinsin esiintyvän samalla lavalla holokaustinkieltäjän, islamofobien ja muiden ääriajattelijoiden kanssa äärioikeistolaisessa tapahtumassa.
The Guardian on vuonna 1821 perustettu brittiläinen sanomalehti, jonka omistaa Guardian Media Group -yhtymä. Maanantaista lauantaihin julkaistava
*** lehti on poliittiselta kannaltaan keskustavasemmistolainen**
ELI ILTALEHTI ON TAAS *puolueetomuuden asialla* Naturaalisti liberaali vasemmalla
kuin alastomat ihmiset nudisti rannalla
jolle ei muilla asiaa

Aikki

Totuus ei pala tulessakaan. On ihmisen tausta mikä tahansa, mutta ajaa isänmaan asiaa, on aina tervetullut maahamme. Tämä haastattelu tulisi näyttää Ylellä.

Anonymous

Ylen stalinisteilla alahuuli väpättää kun joku puhuu faktaa, ”Tästä haastattelusta ei päädy eetteriin mitään” jupisevat mielessään. Tai viimeistään Ylä-Anttila torppaa.

Häiriintynyt nudisti rannan rauha

Suomen valtamediaa voi surutta verrata
valheita prpagandaa suoltavaan mafia pomoon -Pomoihin
en tajua se on fakta kun seuraa tätä uutisointia
on aidosti hämilään miten nämä suomen valtamedian toimitajat kykenevät tähän
jutut ovat kuin jotain psykologista dramaa jossa osia loksutelaan paikoileen tipotain
ongema on vain se että elämän faktat hitusen häiritsevät
heidän valtaamansa nudisti rannan rauhaa
ja vaateet päällä olevat normi kansalaiset puristelevat päätään
että tso tso te ette v voi ainakaan jäädä valheista kiinni *housut kintuissa*

Vitjaantunu Stadilaine'

Aivan uskomattoman hienoa että homma alkaa laajenemaan kansainväliseksi.
Suvakithan parisen vuotta sitten uhosivat tuhoavansa Suomen kv. maineen rasistimaana. Nyt tilanne taisikin kääntyä niin päin, että Suomen maine menee mokumaana joka kulkee täsmälleen samoja raiteita kuin muutkin rajansa ja ”sydämensä” avanneet maat!
Tämä juttu ei tietenkään pääty tähän – on täysin mahdollista, että Suomesta, luultavasti pääkaupunkiseudulta, paljastuu jopa Rotherhamin mittakaavassa vuosia jatkunut grooming-ilmiö, joka on systemaattisesti salattu.
A-studiossa taannoin joku aivokääpiö voivotteli miten näitä on vaikea selvittää, kun ”ei ole mitään yhteistä nimittäjää, paitsi ehkä some”. Väärin meni, kyllä näillä on eräs yhteinen nimittäjä jonka me kaikki tiedämme.
Paavo toivottavasti varmistaa, että tämä viesti menee perille myös hänen asuinmaassaan?
Vielä kerran suurkiitokset kaikille Monon työryhmäläisille ja muille jotka tämän toivat julkisuuteen. Asian Monokulttuuri FM:lle kertoneet vanhemmat… En löydä sanoja… Pelastitte luultavasti lukemattomia muiden vanhempien lapsia samalta kohtalolta!