Oulu oli kotouttamisen esikuva, mutta homma meni pieleen. Nyt olisi eron paikkoja edessä

Suomalaiset ovat saaneet mietittävää mikä on mennyt pieleen seksuaalirikosten vyöryssä. Asia ei ole kovin moninmutkainen, tällaisille teoille löytyy joitakin suuntaa-antavia syitä.

Ensimmäinen ja suurin on tietenkin se, että kehitysmaista tulevat miehet tulevat aivan erilaisista oloista ja kulttuuritaustasta kuin millainen Suomi on. Monissa Lähi-idän maissa lapsiavioliitot ovat yleisiä ja niitä solmitaan ihan serkusten välillä. Naisen asema on huono ja erityisesti pikkutyttöjen asema on yhteiskunnan surkein. Käytännössä pikkutytöillä ei ole mitään arvoa ja tyttölapsi onkin perheen päälle jopa taakka.

Islamilaiset tavat säkittää naisia jo lapsesta alkaen asettavat naisen todella huonoon asemaan. Onko naisten säkitys vapaaehtoista? Ei tietenkään ole, yksikään nainen ei voi kulkea esim Saudi-Arabiassa ilman huivia. Hunnun käyttö on siinä mielessä vapaaehtoista, että ilman sitä joutuu vankilaan. Sama tilanne Somaliassa, Afganistanissa ja ylipäätään useimmissa islamilaisissa maissa.

Kehitysmaiden kulttuurit ovat toisin sanoen todella takapajuisia eurooppalaisen näkökulmasta. Suomenkaltaiset tasa-arvon maailmanjohtomaat yksinkertaisesti joutuvat konfliktiin kolmansista maista tulleiden miesten arvojen kanssa. Suomalaisten pikkutyttöjen asema on kolmansista maista tulleille miehille suurinpiirten yhtä mysteeri kuin internetti olisi keskiajan ihmiselle.

Seuraava ongelma syntyy siinä, että naivit turvapaikka-aktivistit kuvittelevat, että on olemassa jokin “kotouttaminen”, joka “kotouttaa” keskiaikaisista oloista tulleet miehet nykyaikaan. Ihan kuin jos aikuiset miehet laitetaan jollekin moraalikoulun penkille opiskelemaan käytöstapoja. Jonkinlaisen valistuksen katsotaan muuttavan asenteita.

Eräs ruotsalainen kototuttamiskonsultti kertoi kerran, että kesti vuoden päivät ennenkuin hän tajusi, että koko käsite kotouttamisesta on naurettavaa pelleilyä. Ihmistä ei voi kotouttaa, mutta ihminen voi itse kotoutua. He olivat taas kerran jossakin mies-palaverissa, johon kokoontui kolmansista maista tulleita miehiä keskustelemaan. Ideana oli se, että heidän kanssa puhuttiin ruotsia ja sitä myöten kielitaito nousi. Toisaalta puhumista pyrittiin ohjaamaan “kulttuuripuolelle”, eli kertomaan ja pohtimaan ruotsalaisia arvotapoja.

Mies kertoi, että joka kerta kun “arvokeskustelu” kääntyi naisten ja miesten tasa-arvoon siitä seurasi muutama seikka: Suurin osa mies-piirin miehistä suhtautui asiaan hilpeästi. Miehiä nauratti ruotsalainen tasa-arvoisuus ja naisten asema. Eräässä istunnossa muuan mies oli kuunnellut erityisen tarkasti kotouttamiskonsultin yritystä selittää mitä tasa-arvo tarkoittaa. Pikkuhilljaa epäuskoisuus alkoi paistaa miehen kasvoilla. Lopulta kun mies oli tajunnut selityksestä jotain oli hän purskahtanut hillittömään nauruun ja hakannut käsillä polviaan: Valkoinen mies kertoo hyviä tarinoita. Mies luuli kotouttamiskonsultin tasa-arvopuhetta vitsiksi.

Osa mies-piirin miehistä saattoi jopa raivostua tasa-arvopuheista. Tapahtui ns. kiehuminen eli hertsaaminen. Kotouttamiskonsultti kertoikin, että tasa-arvopuhe tosiasiassa vain pahensi asioita. Miehet saattoivat nyt ymmärtää mitä ruotsalainen tasa-arvo tarkoittaa ja suhtautuivat siihen entistä kielteisemmin. Juuri tuo huvittuneisuus oli konsultin mielestä pahempaa. Miehet suhtautuivat sen jälkeen entistä huvittuneemmin asiaan ja alkoivat pitää ruotsalaisia miehiä vässyköinä. Tämä sama asia siirtyy tietenkin isältä pojalle.

Kun nyt katsoo vaikkapa Oulun seksirikoksista kiinniotettuja niin monet heistä ovat olleet median maskotteja. He ovat olleet olevinaan niitä hyvin kotoutuneita ihkuja pikku palleroita, joita on näytelty suomalaisille teineille ja lapsille: Katsokaa, meillä on kultakimpaleita. Tarkastiottaen juuri Oulussa kolmansista maista tulleisiin miehiin ollaan panostettu erityisen paljon. Vuolle, SPR ja muut turvapaikka-aktivistitoimijat ovat tehneet kaikkensa, jotta miehillä olisi ollut kivaa. Sotapakolaisuus on ollut vähän kuin partioleiri, tai joku firman tyky-päivä, jossa toimintaa ja puuhastelua on riittänyt aamusta iltaan askartelun ja silmä-nenä-pylly-suu-leikkien muodossa.

Esimerkinä pari vangittua: Rahmani Gheibal ja saksasta kiinniotettu Qayssar Aldhulaiei ovat molemmat istuneet eturivissä kun vastaanottokeskuksessa on järjestetty kotouttamiskurssjea. Heille on lässytetty monta vuotta aamusta iltaan, mutta mikä oli tulos? Suomen parhaimmalla kotouttamispaikkakunnalla raiskautapaukset räjähtivät käsiin.

Eturivissä kotouttamiskurssilla yksi raiskauksista kiinniotettu. Iltalehden juttu parin vuoden takaa.

Mikä voisi olla mahdollinen toimi tai keino, jolla asioiden kulkua voitaisiin muuttaa?

Mitään ei voida muuttaa. Länsi-Euroopan alkanutta kehityksen suuntaa ei voi muuttaa. Suomi pikkeaa Ruotsista ja Keski-Euroopasta vain siten, että kehitys on siellä paljon hitaampaa eikä vielä niin pitkällä kuin vaikkapa Ruotsissa.

Kaikki keinot, joita julkisuudessa on esitetty, ovat aivan pätemättömiä. Rangaistusten koventaminen ei vähennä mitään rikoksia, koska jo nytkään oikeudet eivät tuomitse maksimirangaistuksiin, joka esim. törkeästä raiskauksesta on 10 vuotta. Poliisien lisääminen ei vähehnnä tällaista rikollisuutta, koska teot tapahtuvat muualla kuin partioautojen näköpiirissä. Niin ikään kaksoiskansalaisuudesta jankuttaminen vie asian sivuraiteille. Sillä ei ole mitään vaikutusta yksöiskansalaisten tekemien rikoksien vähentymiseen. Kotouttaminen pahentaa asiaa, kuten perustelin, joten jäljelle ei jää kovin montaa asiaa.

Jos nyt väkisin jotain yrittää keksiä keinoiksi niin homman voisi aloittaa vaikka siitä, että vastaanottokeskuksista potkitaan ulos kaikki turvapaikka-aktivistit ja muut hyväätarkoittavat idiootit. Joka ainoa RHC-mummo ja Stop Deportation-aktivisti ulos vaan. Nämä henkilöt, joiden motiivina “auttamiseen” on rakkaus ja ihastuminen kehitysmaalaisiin, vääristävät asioita. Turvapaikanhakijamiehiin pitäisi osata suhtuatua kylmän neutraalisti ja osoittaa heille mikä on heidän paikka yhteiskunnassa. Ei siten, että kiimaiset RHC-aktivistit juoksevat pillut märkinä vastaanottokeskuksissa panemassa miesten kanssa, jolloin heille syntyy aivan väärä kuva Suomesta.

Vastaanottokeskuksiin pitää saada kuri ja järjestys eikä niiden pidä olla spermalta haisevia panomajoja, joissa lässytetään lapsellisesti aikuisille miehille.

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mummeli

Mutta kaupunginjohtaja aikoo lisätä kotoutusta ja esikotohanketta. Näillä mennään, eroamisia ei tulla näkemään. Asia käännetään ASYL ja PS rasismiksi.

Kuosmanen

Ja mitä, se joku oululainen toimittaja oikein joku aika sitten sai jonkinlaisen tärinäkohtauksen, kun kansa nousi vakavan asian edessä pitämään puoliaan. Jokohan se nyt jo tajuaisi viimein hävetä. Hä-ve-tä.

KempeleenCorleoneSipilä

Hyvin kirjoitettu jutta, joka on täyttä totta.
MaTu-business on niin tuottoisaa, että kukaan ei halua tunnustaa totuutta. SDP:läiset esim. Nazima, Ulpukan suku, Keskustan nuorisosäätiö (MaTu:loiksi muutetut konkurssin partaalla olevat lomakeskukset) sekä SRP tienasivat&tienaavat edelleen satoja miljoonia MaTu-businekselle.
Ammattillisesta koulutuksesta leikattiin 300 milj.eur kun ei ole rahaa. Nyt opiskelijat ovat päivät kotona, käyvät katselemassa tunneilla suihkulähteitä, joista kirjoittavat tarinoita tai heidät laitetaan työharjoitteluun oikean opetuksen sijasta.
MaTu:hin riittää kuitenkin rahaa 2-3 MILJARDIA EUROA vuodessa. Onko muualla vastaavaa hölmölää (pois lukien Ruotsi)?

Eila J7ntunen

Korjaa. 8miljardia euroa vuosi. 156 miljoonaa joka viikko. Tuossa eivät ole rikoksiin syyllistyneiden asianajokulut ja uhrien korvaukset. OECD:n tilasto Suomen kuluista!

tarkkailija

Eila J7untunen. Se on sit melkoinen summa, jos tuosta puuttuu vielä jotain. OECD:kin kun on mitä on. Kohta saamme lukea Reuterin uutisista, ettei pidä paikkaansa. Sitten ihmetellään, että kuka tuonkin on nyt muuttanut? Sitten tulee taas tuttu “vanha rouva” esiin ja ilmoittaa ylimieliseen tyyliinsä, istuvansa nykyään esim. Reuterin hallituksessa kuten Helsingin Yliopistonkin. Ja oikeasti Tavja haluaisi YK:n pääsihteeriksi. Ihan pikkuvirka ei käy. Monessako hallituksessa tää kurppa lienee mädättämässä tai vahtimassa sen mädätystä? Se ollee melkoinen määrä? Heh, vikkelä kinttuinen ja terävä kielinen lepakko. Ps. Niin, veronmaksajathan nuo korvauksetkin Valtion konttorille maksaa.

Seppo Sappeenmaa

vähintään 4 miljardia on jo vuosikustannukset kun edes osa piilokustannuksista lasketaan (ei ole kämppää, se annettiin matulle, ei uskalla liikkuu ulkosalla, matuja, lapsia ei voi päästää yksin koulumatkalle tai ulos jne)

kanander

Onpa jämerää tekstiä. Kotouttamisen iso haaste on, kuinka muuttaa muslimien keskiaikainen arvomaailma punavihreäksi mussuttavaksi suvaitsevaisuudeksi. Eihän se onnistu. En ole edes itse sellainen.

seppo virkki

Ei näitä matuja pidä yritää kotuttaa. Heille pitää tehdä selväksi, että he ovat täälä toistaiseksi vieraina, ja jos käyttäytymienen ei ole hyväsyttävää, heidät karkoitetaan.

sumute ostoksilla

Psykososiaalinen tuki on välttämätön osa turvapaikkaprosessia
eli lisää rahaa suvaki kotoutamis bisnekseen
kuten vihreän Hanna-Kaisa Lähdeteille ja hänen mieln ry lle
Haluan kuitenkin muistuttaa, että
istuvalla hallituksella on varmasti oma osuutensa
**turvapaikanhakijoiden pahoinvointiin **
ja sitä kautta myös systemaattisiin väkivallan tekoihin
Turvasumutteen myynti räjähti taas – “Ihmisillä on nyt selvästi nyt hätä ja pelko”
niin ketkä niitä sumuteita ostavat matu miehet vai suomalaiset nuoret naiset
lukekaa juttu uudesta suomesta jos kiinnostaa
tämäkin on hulvaton juttu
Ruotsin vasemmistopuolue tyrmäsi hallitussovun – ei päästä Löfveniä läpi: “Täysin mahdotonta hyväksyä”
eikös Yle viimeksi 1h sitten kertonut jotain ihan muuta löveenstä uusi vanha pääministeri
100 prosentisella varmuudella
Briteissä supersuosittu rääväsuinen mediapersoona lensi Ouluun lapsiraiskausten takia – syytetty rasismista, natsiviittaus poiki potkut
Tänään klo 13:09
Briteissä supersuosittu ja kiistelty mediapersoona Katie Hopkins kertoo Twitterissä saapuneensa Ouluun. Hopkinsia on Isossa-Britanniassa syytetty rasistiksi ja hänet on hyllytetty erään viestimen tehtävistä natsismiin vivahtaneen tviitin takia.
ööööö
kysymys minkä poliitisen akendan mediat tekevät tälläisiä juttuja
öööööööö en minä ainakaan osaa sanoa öööööööööööööööööööööööö

MoodyBlue

ikävä kyllä tätä tuotosta on mahdoton lukea.
ööööööööö toivottavasti opettelet edes jonkinlaiset kirjoitustaidon perusteet ennen seuraavaa viestiäsi öööööö

Nestori Lundahl

Hulluinta on tuo matujen raahaaminen päiväkoteihin ja kouluihin, kun jokainen vähänkin muslimikulttuuria tunteva ja ymmärtävä tietää, että muslimimiesten raahaaminen kouluun on aivan sama kuin länsimaisen miehen vieminen huorataloon katsomaan mitä on tarjolla.

Automies

– On siinä se ero että länsimaalainen mies maksaa omasta lompakostaan huoratalon kustannukset ja kuksii vain täysi-ikäisiä aikuisia naisia jotka tietävät alusta asti mistä on kysymys ja ovat siihen suostuvaisia.
Tällä hetkellä me maksamme laskuna verojen muodossa noiden lastenraiskaamiset?

Anonymous

sitä oon ihmetellyt että koska rikkaus ja voimavara näyttää mitä ne osaa vai tarkkoittiko katainen sillä raiskauksia.

Pinlaareni

Kotouttamisen sijaan pitäisi alkaa puhua kotiuttamisesta. Eikä pelkästään puhua, vaan ryhtyä konkreettisiin toimiin. Kunniakansalaiset takaisin sinne mistä ovat tulleetkin…

olin oikeassa

Kaisa Lähdentie
eli lisää rahaa suvaki kotoutamis bisnekseen
kuten vihreän Hanna-Kaisa Lähdeteille ja hänen mielen ry lle
No, itse perustan näkemykseni siihen, kun olin töissä vastaanottokeskuksessa. Olin vastaava ohjaaja ja vastuussa niin asiakkaiden, mutta ennen kaikkea henkilökunnan hyvinvoinnista. Meillä meni runsaasti työaikaa konfliktien ratakisemiseen, mutta myös ennaltaehkäisyyn. Oli erittäin turhauttavaa, kun asiakaskunnassa oli henkilöitä, joiden hoitamiseen olisi tarvittu psykiatrisen alan ammattilaisia ja yritimme pärjätä heidän kanssaan ilman sen alan asiantuntemusta. Olisi ollut kaikkien etu, jos nämä ihmiset olisivat saaneet tarvittavaa ammattiapua.

odotetaan pölyn laskeutumista

Suomalainen poliitikko sanoo, minä kannan täyden poliittisen vastuun, mutta tietenkään minä en eroa.

pyytetöntä vai jotain ihan muuta

On erikoista että aina nämä pahimmat vihreät vinkujat saavat oman elantosa
matujen olemassa olon kautta
Tai kai se on aika loogista miksi juuri he siitä eniten vinkuvat
itse kysyn onko heidän auttamis halunsa pyytetöntä vai jotain ihan muuta

Anonymous

se on jotain ihan muuta kuin pyyteetöntä

Valtsu

Kun Uuninpankkolaiset ja Unelmoijat alkavat parantamaan maailmaa, niin tuloksena on raiskauksia, terrorismia ja järjestäytyneen rikollisuuden kadulle pakottamia mummoja.
Että jos nyt tehtäisiin sellainen työnjako, että Timonen & Sipilä kamuineen postittelevat ruoka-annoksia nälänhätäalueille ja ihmiset, joille ei voi selittää ihan mitä tahansa, hoitavat valtion asioita.

Pessimisti

Muslimit pitää lähettää takaisin kotomaahansa ja ottaa tilalle vainottuja kristittyjä, koska Suomi on kristitty maa, ainakin nimellisesti. Miksi ottaa heitä? Koska aito kristitty pitää meitä veljinään, sopeutuu, kunnioittaa meitä tasavertaisena, liittyy seurakuntaan, kannattaa arvojamme, haluaa tehdä työtä ja tulla toimeen omillaan, ystävystyy suomalaisten kristittyjen kanssa, ei eriydy omaan gettoonsa, ei vaadi erkoiskohtelua kuten muslimi harhoissaan, ei ole väkivaltainen, ei alista naisia ja lapsia, ei pyri valtaan vaan kunnioittaa esivaltaa ja eikä pure auttavaa kättä, aivan kuten Raamattu opettaa. Minulla on tästä omakohtaista kokemusta. Ei muslimeja Suomeen, paitsi OIKEASTI sotaa pakenevia perheitä pienissä määrin ja voii harjoittaaa kummalista uskoaan hiljaisuudessa ketään häirsemättä.

tarkkailija

Mitä sä olet vetänyt?

Sensuroimaton Totuus

Rodunsekoitus tapahtuu oli maahantunkeutujan sukupuoli, ikä tai uskonto mikä tahansa. Hyödyllistä maahanmuuttoa ei ole muualla kuin mielikuvituksissa -me valkoiset kantaväestöön kuuluvat häviämme tavalla tai toisella jokaisen maillemme tulevan muukalaisen kohdalla.

Automies

Ainoa tapa välttää tätä touhua on ainakin oman perheen kohdalla erittäin lajaa ja syvällinen valistus koskien Islamia ja Lähi-idän sekä Afrikan miesten välttämistä kaikin mahdollisin keinoin.
– Aivan sama vaikka olisivat lapsen kanssa samaa ikäluokkaa.
Eli puhukaa niille omille lapsillenne ja käskekää vältellä yli kaiken näitä Lähi-idän ja Afrikan miehiä koska lopputulokset nyt jo tiedetään liiankin hyvin ja niistä on jo liikaa näyttöä.
Kaikki selitykset “No ei saa kertoa koska se on razismia…” voi nyt tässä vaiheessa sulkea pois jo heti kättelyssä. Se on aivan se ja sama mitä mieltä jotkut poliittisin tarkoitusperin opetuslaitoksia mädättävät yksilöt ovat aiheesta koska kyse on omista lapsistanne.
Nyt myönnetään varovaisesti että kyse on ihan puhtaasta “Grooming”-Ilmiöstä Suomessa joka on valloillaan:
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/855631be-7d66-4fe0-846c-54a3b4b82963
Ainoa tapa suojautua tuolta on opettaa omat lapsensa pysymään mahdollisimman kaukana matuista ja heidän jälkikasvustaankin.
Valtiota ja viranomaisia ei teidän pentujenne kohtalo selvästikään kiinnosta päättäjistä puhumattakaan, eivätkä hekään voi muuta tehdä kuin loppujen lopuksi todeta “Jaahas, taas tapahtui…” ja salata asian julkisuudelta.

Anonymous

kyllä se pillu märkänä juokseminen taitaa olla akti-vitseille olla tärkeintä

tarkkailija

Kotouttamiskursseilla otetussa kuvassa näkyy hyvin tuo “mahdottomuus.” Neekeri opettamassa arabeja. Jokainen arabi omassa mielessään ajattelee, että paljonkohan “tosta” saisi, jos nyt heti möisi? Hyvässä kunnossakin on ja yli Saharankin on päässyt. Avaisi nyt suutaan vielä vähän, niin näkisi vanhako lie. Valuuttakurssit pyörii myös päissä, dollari vai euro? Dollari vai euro?

huugo

Samaa huomion, neekerit opettavat hiekkaneekerietä kuinka Suomessa ollaan, ei vittu. Eilen Oulun suvakki kaupunginjohtaja YLE.llä ihmetteli huuli pyöreänä kuinkas tässä näin kävi, noidenhan piti olla kohteliaita nuoria miehiä jotka tekivät yhteisissä kokkaustapahtumissa vielä niin helvetin hyvää safkaa ja lapset olivat innostuneita päiväkodeissa ja kouluissa heidän vierailuistaan. Tosin ei huomannut että silloin ensiaskeleet raiskausaalolle otettiin näissä tapahtumissa kun hiekkaneekerit käsittivät että tässähän esiteltiin heille parempaa kiiman helpotusta elähtäneiden VOK tätien sijaan.

Sillei ne haluu just olla ja Oulu tarjoo kaiken

Hyvinhän Oulu onnistui. Matuthan on kuin kotonaan – hahahaha.

toni lajos

Turussa oli aikanaan Kakola, Ouluun voisi (joutuu ) perustamaan Matula -nimisen hotellin. Ruotsalaiset ikunaverhot, ovia ei tartte itse sulkea, paljon hyvää…

Anonymous

Vitut sanon minä. Ainoa toimiva keino on yksinkertaisesti lopettaa tämä hulluus eli turvisten ottaminen. Aniharva niistä edes on oikea pakolainen. Myös pakolaiskiintiö nollaan.
Tiesittekö että EU-maista vain kuusi ottaa vastaan kiintiöpakolaisia. Valitettavasti hölmölä on näistä yksi.

Sensuroimaton Totuus

Juuri näin. Kaikki puolueet, järjestöt ym. jeesustelijat jotka ajavat tuota löysempää toimintaa ovat pelkkää hämäystä ja harhaanjohtamista. Pakoloisille nollatoleranssi ja työperäisen maahanmuuton ehdoksi valkoiseen rotuun kuuluminen -näin toimien Suomi on vielä pelastettavissa kansanmurhalta.
Muuta tietä ei ole. Kaikki jotka muuta väittävät ovat joko helvetin tyhmiä tai johtavat tietoisesti harhaan -molempia löytyy ns.”kansallismielisten” keskuudesta ja niiden tunnistaminen on elintärkeää tulevien taisteluiden kannalta.

Anonymous

Äidin maiton kansa imety sisään islam ,mutta tyhmä (infidel)Kuffari haluaa koulutta uusiksi tätä apinoiden lauma .Onko suomalaiset niin tyhmiä .Missä ovat TORJUNTA VOITO SANKAREITA .