Pirkanmaan käräjäoikeudessa esillä afrikaanon raiskaus

Pirkanmaan käräjäoikeus aloitti Tampereella niin ikään käsittelyn raiskaustapauksesta. Viime torstaina pidetystä istunnosta annettaan tuomio lähipäivinä.

Höylätyllä penkillä istui kolmannesta maailmasta tullut Tarem Sone Radick Eyong. Tein kuvauksena on raiskaus. Teko on tietojen mukaan tapahtunut aiemmin kesällä, mutta tarkempaa kuvausta asiaan ei toistaiseksi saatu.

Seurataan tilannetta. Olli Heikkilän kuva Pirkanmaan käräjäoikeuden aulasta.

Subscribe
Notify of
guest
19 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous

Niin – ehkäpä se on kuitenkin afrikaanon suorittama raiskaus.Tottakai afrikaanon tunteet on raiskattu rasismilla ja syyllinen on valkoinen vääräuskoinen hetero kuten aina mutta kuitenkin..

Pena

Vielä pitää sitten ottaa lisää maahanmuuttajia. Onpahan pari ammattiryhmää ainakin työllistetty kunnolla tulevaisuudessa.

Anonymous

ei huolta,tämä ongelmahan poistuu lisäämällä vihapuhepoliisien määrää,ainakin mykkäsen mielestä

Automies

– En edes uskalla ajatella mitä kaikkea on mm. Turussa pimitetty kantasuomalaisilta?
Se koko kunta on täysin ”Ground Zero” maahanmuuton suhteen ja siellä tapahtuu harva se päivä ja aivan joka ainoassa paikassa.
Onneksi nyt Tampereelta saadaan taas lisää tietoa tähän Oulun ja Helsingin jatkoksi.
Koko demokratian perusajatukseen kuuluu reaaliaikainen tiedotus tapahtumista mutta se ei selvästikään toimi Suomessa, onneksi on PT-Media ja kansalaisaktivisteja.

Pinlaareni

Näitähän nyt alkaa tupsahtelemaan. Kun vaan saataisiin nämä kaiken kansan tietoon. Kiitos kuvan ottajalle oikeanlaisesta kansalaisaktivismista. Toivottavasti polpo ei tule ovelle kolkuttaan…

Anonymous

Bravo matusossuparaziiti ,they wana it ,they got it . Viha puhe on rikos ,raiskaus on Monikulttuurisuus .

Automies

Totuudenperästä ei varmuutta:
https://ylilauta.org/sekalainen/93358233?fbclid=IwAR16TY730llaXSBKVa0kGGswsdN2tu77pmeaQPINnoaxbTIZ6rPIT-F8r-o
Eiköhän kuitenkin ilmiö ole ”pikkuisen” suurempi kuin nyt esiin tulleet tapaukset.

toni lajos

Osataan sitä Tampereellakin, nääs…

Anonymous

olen nääs samaa mieltä

Numento
Memphis, TN

Niin, elvishän elää!

huugo

Tuli taas yksi syy lisätä poliisen resursseja, tosin sillä ei ole mitään vaikutusta kun itse sairaus jää hoitamatta kun puuhastellaan kosmeetttisesti oireen kanssa. Hallitus ja suurin osa oppositiosta sanoo että kaikki tarvittava on tehty ja sama meno jatkuu kun rajan yli lappaa raiskaajia entiseen menoon. Vain yksi puolue kertoo kuinka ongelma hoidetaan, mutta kun on ne natsitervehdykset.

Valtsu

Onkohan näitä tapauksia joku selvitellyt järjestelmällisesti, käräjäoikeuksista tilattu kaikki raiskaustapauspaperit? Minkähän hintaista se olisi?

Automies

”Somessa liikkuu kuva tuomiolauselmasta, jonka mukaan 11.1. olisi Helsingin käräjäoikeudessa tuomittu maahanmuuttajalta kuulostava mieshenkilö useista lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä”
– Puhutaan että uhreja olisi jopa 23 kappaletta.
Voisiko PT-Media ottaa yhteyttä jonnekin Helsingin päähän tai voisiko joku Helsingissä asuva kansalaisaktivisti/ PT:n lukija käydä hakemassa paperit tapauksesta?
Mielestäni tarkistamisen arvoinen juttu kuitenkin ja näitä ei valtamedia tuo vapaaehtoisesti esille.

Suomi Finland

https://unvis.it/is.fi/politiikka/art-2000005965735.html
Simon Elo väittää Iltasaduissa:
”Tähän on helppo vastata, että ongelmana ei ollut ohjelma, vaan toteutus, mutta Elon mukaan 80-kohtainen turvapaikkaohjelma on toteutettu lähes kokonaan.
– Jotkut kohdista ovat kaatuneet perustuslakikysymyksiin, esimerkkinä ulkomaalaisten pienempi sosiaaliturva. Ei mikään puolue pääse sitä pakoon, että kaikki lakiesitykset eivät vastaa perustuslakia.
EDUSKUNTARYHMÄT pitävät tiistaina Oulun ja Helsingin epäiltyjen seksuaalirikosepäilyjen takia yhteiskokouksen.
Perussuomalaisten toimenpidelistalla on ”sosiaaliturvatason alentaminen vetovoimatekijänä”, vaikka esitys kaatui jo kertaalleen perustuslakivaliokunnassa.
Perussuomalaiset esittävät myös turvapaikanhakijoiden säilöönottoa ”alusta asti”, vaikka tietävät hyvin, että vaatimus on poliittisesti täysin epärealistinen.”
Vai on turvapaikanhakijoiden säilöönotto ’alusta asti’ poliittisesti täysin epärealistinen???
Jo on kummallista, että ihmisiä, jotka tulevat konfliktialueilta ja joiden taustoista ei tiedetä mitään, ei voisi laittaa eristykseen siksi ajaksi, kun heidän taustojaan tutkitaan.
Ensinnäkin: eristys lisäisi turvapaikanhakijan motivaatiota kertoa, kuka hän todellisuudessa on, koska taustojen selvittäminen huolellisesti auttaisi puhdistamaan hänen maineensa ennen pakoon lähtemistä syntyneistä rikosepäilyistä. Ja se, että ainoastaan luotettavasti taustansa avanneet ihmiset pääsisivät tavallisen kansan joukkoon, vähentäisi maamme houkuttelevuutta niiden tyyppien silmissä, joilla sitä salattavaa löytyy.
Toiseksi: mikä perkeleen idiotismi pakottaa päästämään tuntemattomat konfliktialueilta tulevat ihmiset vapaasti tavallisen kansan joukkoon? Kuten hyvin tiedämme, poliittisesti mahdollisia asioita ovat sellaiset asiat, jotka kansan valitsemat edustajat säätävät. Jos nyt ennen onkin ollut yltiöliberaali poppoo huseeraamassa, niin vastaavasti kansallismieliset voimat säätävät asiat sitten toisella tavalla. Jos joku koira älähtää ulkomailla Suomen säätämistä laeista, niin sitten vaan kerrotaan, että meillä on ennen lakeja käynyt näin ja yritämme vain päästä paskasta eroon. Jos ulkomaalaiset siitä vielä valittavat, niin sitten voisi kysyä heiltä itseltään, että oletteko hulluja.
Kiinassa on tälläkin hetkellä ties kuinka iso uiguuriryhmä uudelleenkoulutuksessa. Ja Niinistön ei kannata ottaa asiaa esille, koska Kiina loukkaantuu moisesta. Eli poliittisesti on mahdollisuus tehdä ihan vaikka mitä. Ja jos joku urputtaa siitä, että olette pieni maa, ettette juuri te voi tehdä niin, niin sittenpähän urputtavat. Ei murhapaikanhakijoiden eristäminen ole sellainen toimenpide, että kansainvälisesti jaksetaan kovin kauaa mussuttaa ihmisoikeuksista.
Se että turvapaikanhakijoiden joukossa on juuri noita murhapaikanhakijoita, on poliittisesti riittävä peruste eristykseen.
Pitäisikö, jos muka on poliittisesti täysin mahdotonta järjestää tällainen eristys, tehdä siten, että aina kun vapaana hilluva turvapaikanhakija murhaa, niin satunnaisesti valitaan joku uhrin ikään ja sukupuoleen täsmäävä päättäjän sukulainen ja pistetään sellainen valtion puolesta hengiltä, jotta ns kauhun tasapaino säilyy? Ja sama raiskausten kanssa.
Vasta kun päättäjien omaan nilkkaan kapsahtaa, niin sitten alkaa tapahtua.
Kyllä sitä oli Sipilän kotikonnuilla ties millaista kriisipalaveria pystyssä, kun yksi lapsi raiskattiin, mutta muuten onkin sitten ollut vähän hiljaisempaa.
Mikä sitten voisi piristää nyt uhriksi joutuneita tyttöjä?
Ehkäpä jos Sipilä vaimoineen tai presidenttipari vierailisi uhrien luona, tulisi uhreille sellainen kuva, että kotimaa ja sen hallinto todella välittää heistä? Mutta tekisivätkö nämä pomot moista? Epäilen, että tällaista ei ole edes harkittu. Raiskaajille kyllä varmasti koplataan jo parasta mahdollista puolustusta oikeutta varten, mutta entäpä uhrit? Hoidetaanko uhreja riittävän ammattitaitoisesti ja autetaanko niitä paikallisia tapahtumien järkyttäneitä nuoria?

Kaikki mitä tapahtuu on kehnojen ja kierojen poliitikkojen vika alusta loppuun

Suomesta on tullut Pohjolan raiskausmaa nr. 1 ja siihen täytyy olla jokin syy eli miksi juuri raiskaukset? Miettikää sitä.
Ruotsissa taas ampumiset ja puukotukset jotka liittyvät useimmiten huumekauppaan.
Toki ryöstöt ja varkaudetkin: tyhmät ja hyväuskoiset swedut eivät vieläkään tajua minkälaisessa maassa asuvat:
perhe Upplands-Väsbyssä oli laittanut nettimyyntisivulle (Blocket) myytäväksi 80.000kr arvoisen kellon ja laittaneet oman sukunimensä ilmoitukseen.
Ei kestänyt kuin hetken niin ovesta tunkeutui joukko aseistettuja kehitysmaalaisia kelloa hakemaan. Nainen ja lapset piiloutuivat yläkertaan.

Ei jumalauta. Aina kun luulee kaiken odotettavissa olevan paskan jo tietävänsä. Tämän totaalischaiban kanssa alkaa ihan oikeasti menemään hermot!

David Carlson

…Lautakunnan muijalla puoliksi turkkilainen sukunimi, kuinkas näin sattuikaan. Tulee varmaan sopivasti hieman lieventävää asianhaaraa tuomioon.