Tavio: Ulkomaalaisten rikollisuus edellyttää konkreettisia toimia

Perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavio peräänkuuluttaa puheiden sijaan konkreettisia esityksiä hallitsemattoman turvapaikanhakijatilanteen ja ulkomaalaisten rikollisuuden kitkemiseksi. 

– Johtavat poliitikot esittävät kriiseihin yleensä ratkaisukeinoinaan julkisuudessa aina jotain näennäisiä kiristyksiä tai typeriä työryhmiä pohtimaan toimenpiteitä. He hyvesignaloivat ja pelaavat vähän aikaa, kunnes asia on unohtunut suuren yleisön mielestä, Tavio moittii.

– Esitin aiemmin lakialoitteella ulkomaalaisten rikollisten karkotusautomaattia, mutta Sipilän hallitus ei tahtonut toteuttaa sitä. Olisikohan automaattinen karkotus mahdollista toteuttaa seuraavan hallituksen toimesta? Tavio pohtii.

Perussuomalaiset ovat esittäneet maahanmuuttopolitiikkaan useita konkreettisia muutoksia, kuten laittomasti maassa olevien välitöntä säilöönottoa.

Hallitsematon siirtolaisuus voidaan Tavion mukaan ottaa hallintaan esimerkiksi asettamalla kiintiöt turvapaikanhakijoille tai rajaamalla näiden sosiaaliturvaa Suomen houkuttelevuuden vähentämiseksi. 

Ville Tavio

Kansanedustaja, Turku

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Janis Petke

NYT olisi korkea aika neuvotella vankeinhoitopalveluiden ostosta Venäjältä.

Pessimisti

Hyvä ajatus. Ois edullista eikä ihan hotellitasoa.

Lasketaan äänet väärin

Totta puhuu Tavio,valloittajalla on kaikki kortit kädessään ja heillä on tukenaan myös koko suvakki Eduskunta ja siinä ei paljon meidän mielipiteet paina ja kun vaalit tulee nostetaan pikku Waltter taasen esiin,jota rasistinen Onnikka ei ottanut kyytiinsä ja herra Presidenttikin siitä syystä oli tukehtua melkein pullaan,aamukahvilla.

V-tuuntnunut Stadilainen

Grooming-jengit ja kaikki muu sietämätön paska ovat oireita, taudinaiheuttajia ovat kulttuurimarxilaisuus ja monikulttuurisuus ja itse varsinainen tautipesäke on EU ja EU:ssa nyt väkisin läpi ajettu GCM-ei-sopimus.
Vetäkää johtopäätökset!

Anonymous

Kyrpä otsassa saa seurata kuinka hallitus tunaroi maahanmuuttopolitiikan kanssa, vatuloi seurausten kanssa ja näpertelee jotain pikku näppärää rangasitusasteikon yläpään noston kanssa. Mitään konkreettista ei haluta saada aikaan, vedotaan kansainvälisiin sopimuksiin, joihin ollaan (poliitikkojen) omasta toimesta sitouduttu.
Vielä enemmän vituttaa islam. Mitä enemmän sitä ymmärtää sitä vähemmän tekee mieli olla missään tekemisissä sen kanssa.
Mutta ympärilläsi näet jo ensimmäiset merkit: hunnutetut naiset, arabimies porukoita, halal lihaa. Ja kirsikkana kakunpäällä uusi joukkoraiskauskulttuuri.
Kaiken tämän keskellä Sipilä, Orpo ja Mykkänen leikkivät vähä-älyistä, puhuvat palturia ja laskettelevat luikuria. Valtamedia katselee vierestä niin kuin asia olisi OK. Jos vain kerromme ensi kerralla paremmin mitä saa tehdä ja kotoutamme paremmin, niin homma korjaantuu.
Kaikki tahot joilla on valtaa tehdä asialle jotain ovat umpihulluja.

tira

Mitä hyötyä tuosta rangaistusasteikon yläpään nostosta olisi? Minimirangaistustahan pitäisi nostaa ja ennen kaikkea tulkita lakia kuten on tarkoitettukin. On törkeää pitää esim. raiskausta niin pienenä rikoksena, että siitä määrätään vain ehdollista – jota eivät edes suomalaiset kummoisena rangaistuksena pidä – ulkomaalaisista puhumattakaan.
Kansainvälisiin sopimukseen vetoaminen on näppärä konsti välttää päättäjien oma vastuu. Näitä soppareita vain harvat allekirjoittaneet maat käytännössä noudattavat, eikä mitään sanktioita tule. Erikseen sitten vielä tietenkin tuo Kairon sopimus.
Jos mikä tahansa sopimus tai laki on käytännössä osoittautunut surkeaksi ja haitalliseksi, se pitää purkaa ja laatia parempi. Ja sitä sitten on kaikkien allekirjoittajavaltioiden noudatettava, ei vain niiden umpihulluimpien.

Teuka

Erikoisinta on etteivät naiset pidä islamia tai shariaa uhkana! Samahan se mulle olisi vaikka oltaisiin kaikki muslimeita. Ei mun oikeudet miehenä kärsi siitä.
Nytkin piti britti ja itävaltalainen nainen saada Ouluun puhumaan asiasta. Oulun kaupunginjohtaja (nainen) ei edes tullut haastatteluun.

toni lajos

Tuppuraiset ja koko hajallaan oleva demari porukka ämistelee kauheuksien edessä, neuvotaan suomalaisia nuoria naisia ja lapsia olemaan varovaisia? Eritoten heille annetaan solkenaan ohjeita, varokaa yksin kulkemista, älkää vastailko kaikille netissä, ikäänkuin meidän OMASSA MAASSA pitää olla varpaillaan jotain uhkaa kohtaan.Mikä meitä uhkaa? sanokaan kerrankin se sana, alkaa i-kirjaimella…

Pessimisti

Hyvä Ville! Tässä hyvä slogan sulle: MAKE FINLAND SAFE AGAIN!!