Oulun poliisn mukaan tutkitaan yhdeksää juttua

Oulun poliisilaitos on tiedottanut yhteensä yhdeksästä tällä hetkellä tutkinnassa olevasta alaikäisiin 10 – 15 vuotiaisiin tyttöihin kohdistuneesta epäillystä seksuaalirikoksesta Oulussa. Teot ajoittuvat kesään ja syksyyn 2018. Kaikissa teoissa epäillyt henkilöt ovat ulkomaalaistaustaisia nuoria miehiä. Suurimpaan osaan on liittynyt yhteydenottaminen sosiaalisessa mediassa. Rikoksiin liittyen poliisilla on tällä hetkellä kymmenen henkilöä tutkintavankeudessa.

Vaikka puheena olevissa rikoksissa ei näyttäisi olevan liittymiä keskenään toisiinsa, on tämän kaltaisten rikosten viimeaikainen määrä sekä niiden samankaltaiset piirteet erittäin huolestuttava asia.

Poliisi ei pääsääntöisesti tiedota tutkinnassa olevista seksuaalirikoksista muun muassa rikoksen uhrin yksityisyyden suojelemiseksi. Näistä tapauksista poliisi päätti tiedottaa, koska lyhyellä aikavälillä poliisin tietoon on tullut useita samantyyppisiä tapauksia. Nuorten ja vanhempien valistaminen ja varoittaminen nähtiin tarpeelliseksi uusien rikosten ennalta estämiseksi.

Kooste tiedotetuista juttukokonaisuuksista:

  • yhdessä tapauksista tutkitaan laajempaa kokonaisuutta. Rikoksista vangittuna on kahdeksan miestä. Epäillyt teot ovat kohdistuneet yhteen henkilöön. Rikosnimikkeinä ovat törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, törkeä raiskaus.
  • toisessa ja kolmannessa tapauksessa tutkitaan kahta Tuiran kaupunginosassa tapahtunutta seksuaalirikosta. Tekoja tutkitaan rikosnimikkeillä törkeä raiskaus, törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Epäillyt teot ovat kohdistuneet kahteen henkilöön. Tekoihin liittyen on vangittuna yksi henkilö.
  • neljännessä tapauksessa tutkitaan marraskuussa yksityisasunnossa tapahtunutta epäiltyä törkeää raiskausta ja törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä. Epäillyt teot ovat kohdistuneet yhteen henkilöön. Tekoihin liittyen on vangittuna yksi henkilö.
  • viidennessä tapauksessa tutkitaan lokakuussa tapahtunutta törkeää raiskausta ja törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä.
  • tuoreimpana tutkintaan on tullut rikoskokonaisuus, jossa tutkitaan neljää seksuaalirikosepäilyä (tapaukset 6 – 9). Rikosnimikkeinä ovat raiskaus, törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö ja lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö. Epäillyt teot ovat kohdistuneet neljään henkilöön. Teoista on otettu kiinni kolme miestä. Tähän juttukokonaisuuteen liittyen poliisi vahvisti yhden uhrin menehtyneen syksyn aikana. Hänen kuolemaansa ei epäillä liittyvän rikosta. Koska kyse on kuolemansyyn selvittämisestä, poliisi ei kerro asiasta enempää. Kuolemansyyn selvittämistä koskevat asiat ovat lain mukaan kokonaan salassa pidettäviä.

Tapauksiin on liittynyt yhteydenpito sosiaalisessa mediassa

Poliisi kehottaa erityisesti nuoria tyttöjä ja nuorten vanhempia, tarkkaavaisuuteen sosiaalisessa mediassa. Tuntemattomien henkilöiden kaveri- ja seuraamispyyntöjä ei tule hyväksyä. Suuressa osassa edellä mainituista epäillyissä rikoksissa lapsiin on oltu ensin yhteydessä sosiaalisen median kautta, minkä jälkeen on ollut muutakin kanssakäymistä ja yhteydenpitoa. Vanhempien on oltava tietoisia siitä, kenen kanssa lapset viettävät aikaansa netissä sekä muutoin vapaa-aikana.

Poliisi rohkaisee tekemään rikosilmoituksen, jos epäilee itsensä tai läheisen joutuneen rikoksen uhriksi. Yksikään teko ei saa jäädä paljastumatta. Samoin lapsia ja nuoria rohkaistaan kertomaan aikuiselle epäilyttävistä yhteydenotoista ja henkilöistä.

Katuturvallisuus Oulussa ei ole oleellisesti muuttunut nyt julkisuuteen esiin tuoduista tapauksista huolimatta. Epäiltyjä seksuaalirikoksia on edeltänyt jo yleensä muutakin yhteydenpitoa mm. sosiaalisessa mediassa.

Vanhemmat.
Keskustelkaa, kiinnostukaa ja kysykää lapselta, keiden kanssa hän juttelee somessa ja missä ja kenen kanssa hän viettää vapaa-aikaansa.

Liitteenä tilasto:

Oulun poliisilaitokselle ilmoitetut raiskaukset ja lapsen seksuaaliset hyväksikäytöt vuosina 2014 -2018

Subscribe
Notify of
guest
31 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
El Comandante

Oulu tuo maamme Rotterham, rauhan ja rakkauden sekä tasa-arvon uskonto ja kulttuuri kotoutuu tännekkin.

maija

Ovathan nuo saaneet harjoitella…kotoutus Suomen malliin. https://www.youtube.com/watch?v=6_Rh_ptQf9U

huugo

Voihan vittu, varsin osuvaa kun peppu sana tulee videolla varsin usein ja tästähän hiekkaneekerit ovat käsittäneet että….

mike lake

Rakkaat kanssa ihmiset nyt ei pidä antaa vihalle valtaa,niin kuin emme antaneet pelollekkaan.
Nyt meidän vaan pitää ymmärtää ja antaa anteeksi.
Onhan meillä paljon tärkeämpiäkin asioita kuin jokunen satunnainen pyllystä nipisteliä.

Acc

Tunteet on hyvä unohtaa silloin, kun eloonjääminen edellyttää järkevää toimintaa. Pelko on tunne. Jos sodankäynnissä annetaan valta pelolle, niin silloin vihollinen voittaa. Jos annetaan valta vihalle, otetaan tarpeettomia riskejä ja arvioidaan tilanne väärin. Silloinkin vihollinen voittaa.
Anteeksi antaminen ei ole järkevä ratkaisu, jos vihollinen ei todistettavasti ja varmasti ole muuttunut harmittomaksi. Vihollinen voi tulkita saamansa anteeksiannon olevan heikkoutta ja se rohkaisee vihollista hyökkäämään.

Ilmari

Koko ajan kannattaa muistaa että Juha Sipilä kutsui nämä miehet Suomeen.

Sensuroimaton Totuus

Niin teki, sen tietävät jo kaikki. Mutta mikä organisaatio on niin vaikutusvaltainen että tänne tuleminen onnistui? Mikä tai mitkä (((tahot))) organisoivat esim. junakyydit ruotsin läpi suomeen? Mikä sotilasorganisaatio järjesti suomen armeijan nöyryytyksen Haaparanta-Tornio rajalla syksyllä 2015? Kuka antoi käskyn ja miksi?
JOS, siis korostan JOS nämä pedofiiliraiskaukset käsiteltäisiin oikeudenmukaisesti niin ne olisivat sotarikoksia. Ulkopuolisesta käskystä suomeen tuotujen miehitysjoukkojen lapsiraiskaukset -ainut oikeudenmukainen tuomio niiden tekijöille ja ne mahdollistaneille henkilöille on KUOLEMA.
Suomi ui todella syvissä vesissä -kaikki mitä täällä tapahtuu käskytetään rajojemme ulkopuolelta -poliittista teatteria ylläpidetään vain siksi ettei tavallinen kansa ymmärtäisi miten kriittinen tilanne todellisuudessa on. Mitään muutosta asioihin ei tule ellei kansa nouse kaduille sitä vaatimaan.

El Comandante

Itäisellä uudellamaalla priorisointi tarkoittaneen sitä että nuuskapurkin tai kahden sekä sanan neekeri lausumisen jälkeen laitetaan pasi tulille ja kootaan iskuryhmä. Kun taasen huoltovajeen paikkaajien näiden kuten sisäministeri Sokolewin eduskunnaskin julkituoman maamme elinkeinoelämän arvokkaan voimavarojen kolttostelu menee ö-mappiin sinne evvk osastolle ministeriön ohjeiden mukaan.

Pena

Oulussa olemma nähneet hienon esimerkin, miten kotouttaminen menee käytännössä. Eli päin persettä.

Taas äimän käkenä

Valitettavasti se meni päin suomalaislasten persettä, ehkä se oli tarkoituskin kun muistaa tutustuttajat ja geeniparantajat…
Mietityttää oliko kehotus koululaisille suhteiden luontiin matuihin jonkun piilomuslimin piiloviesti ja kannustus matuille seksisuhteiden luontiin pikkulapsiin.
Käyväthän pedotkin joukolla mieluiten vastasyntyneiden tai keskenkasvuisten kimppuun.

Valtsu

Perseelleen meni siinä kohtaa, kun joku keksi, että maahan pitää tuoda imbesillejä, joita täytyy opastaa kaikessa. ”Ah-med ei saa rais-ka-ta. Ei e-des i-han pik-kui-sen, ei e-des vuoh-ta.”

Ehkä *Tuppurainen* Kirjoitus virheet *liian pitkä Juttu

Oulun lapsiraiskauksia tapahtuu SDP:nTytti Tuppuraisen kotikylällä!
Julkaistu 14.12.2018 00:12, 24688 lukukertaa
Eduskunnan kyselytuntia katsellessa torstaina 13.12.2018 ei voinut kuin pyöritellä epäuskoisena päätään.
Kun keskustelu siirtyi Oulun lapsiraiskauksiin, nousi ylös SDP:n Tytti Tuppurainen, joka kertoi, että hän on kotoisin Oulusta ja vielä Tuiran kaupunginosasta, jossa kaksi lasta joutui maahanmuuttajien raiskaamiksi.
Mitä Tuppurainen on sitten tehnyt maahanmuuttajien tekemien raiskausten estämiseksi?
Ei yhtään mitään, vaan hän on tehnyt kaikkensa, että maahanmuuttajia tulisi Suomeen mahdollisimman paljon.
Seuraavaksi muutama esimerkki.
Tuppurainen vaati vuoden 2016 marraskuussa pakolaiskiintiön kymmenkertaistamista seuraavin sanoin:
” Pakolaiskiintiössä on todella paljon nostamisen varaa. Tarvitaan laillisia maahantuloväyliä. Laillisia maahantuloväyliä on muun muassa kiintiöpakolaisten otto ja sitä voisi nostaa vaikkapa kymmeneentuhanteen, Tuppurainen kommentoi.”
Tytti Tuppurainen on myös innokas EU:n liittovaltion kannattaja, hän siis kannattaa avoimia rajoja ja tästä seuraavaa maahanmuuttajien vapaata tuloa Suomeen.
Tästä asiasta Tytti on julistanut seuraavaa:
”Pahinta on muukalaisvihamielisten populistien politiikan ottaminen omaksi. Sosialidemokratia kadottaa sielunsa, mikäli se luopuu ihmisoikeuksien puolustamisesta. Jos lähdetään huutokauppaan populistien kanssa, menetetään mahdollisuudet luoda sosialidemokraattinen uusi normaali.”
Tytti Tuppurainen tuomitsee täysin selkeästi järkevän maahanmuuttopolitiikan ja hänen linjansa on selkeästi avata rajat kaikille tänne tuleville.
Juuri näin ajattelevien takia lapsia raiskaavat maahanmuuttajat pääsivät Ouluunkin.
Oulun lapsiraiskaukset eivät ole saaneet Tuppuraista järkiinsä, vaan hän jatkaa valitsemallaan tiellä ja avointen rajojen politiikka on yhä hänen agendallaan.
Tuppurainen sanoi 12.12.2018 julkaistussa haastattelussa seuraavaa:
”SDP:n kansanedustaja Tytti Tuppurainen kehottaa Suomea puolustamaan vahvaa ja toimintakykyistä EU:ta. Me emme luovuta yhteisöä nationalistien ja populistien hajotettavaksi, Tytti Tuppurainen sanoi. Ihminen on nostettava Euroopan Unionissa yli markkinoiden. Suomen olisi eri EU-yhteyksissä korostettava muun muassa yhteistyötä, kumppanuutta Afrikan kanssa ja aktiivista kehityspolitiikkaa.”
Voiko kukaan ottaa noiden esimerkkien jälkeen vakavasti Tytti Tuppuraisen huolta Oulussa käynnissä olevasta raiskausepidemiasta?
Todellisuudessa hän on tehnyt kaikkensa, että raiskauksista vastuussa olevat maahanmuuttajat ovat päässeet Suomeen. Hänen kaltaisensa ihmiset ovat aiheuttaneet koko ongelman, jos maahanmuuttajia ei laskettaisi maahamme, ei olisi mitään maahanmuuttajista johtuvaa lapsiraiskausongelmaa.
Tytti Tuppurainen on malliesimerkki SDP:n linjasta; jos todella haluaa tällaisten ihmisten pääsevän valtaan seuraavissa vaaleissa, niin sitten täytyy olla valmis kestämään seuraukset.
Tuppuraisen kaltaisten henkilöiden pääsy päättäviin asemiin johtaa varmuudella Suomen rajojen avaamiseen maahanmuuttajille Lähi-idästä ja Afrikasta, joista tulevat henkilöt raiskaavat jopa 17-kertaa todennäköisemmin, kuin kantasuomalaiset.
Voidaan varmuudella sanoa, että jos Tuppuraisen kaltaiset henkilöt pääsevät valtaan, eivät Oulun kaltaiset kauheudet lopu, vaan niiden määrä tulee kasvamaan räjähdysmäisesti.
Tämä on se Tuppuraisen ja SDP:n tavoittelema uusi normaali.
CHAPTER 2
**Esitys SDP:n Tytti Tuppuraiselta – kymmenkertaistetaan pakolaiskiintiö **20.11.2016 **
**15, 2019 **SDP:n kannat turvapaikanhakijoista ovat yhtä tuuliviiriä – Sanna Marinin outo kommentti tallentui videolle
Keskustelun lomassa Marin toteaa myös: ”Eihän kukaan meistä toivo, että turvapaikanhakijoita tulisi lisää.”
Eikö edes *SDP Tytti tuppurainen *jaa Minusta kyllä toivoo *aika radikaalisti vielä
Sanna Marin toimii tällä hetkellä sairauslomalla olevan Antti Rinteen (spd.) sijaisena.
Ylessä puhutan brittien EU erosta studio täynnä eu uskovaisia faanaatikoja
Kuten tämä sekopää SDP:n Tytti Tuppurainen
en ymmärrä miten yle voi kehua olevansa vastuulinen ja puolueeton media
siis studiossa ei yhtäkän eu kriitistä ääntä puhumasa Brittien Eu erosta neutraalisti
ei tytti tuppurainen kiljuu eu ero huijjauksesta brittejä kohtaan
ja on valmis luovutamaan suomen itse määräämis vallan itsenäisyyden siis kokonaan
eu n käskytetäväksi liittovaltioksi ilman mitään ehtoja näköjään
jos se hänestä riipuisi
hulvaton ja todella *isänmaalinen sosiaali demokratti* meillä kehissä
totaalinen Ylen puolueetoman akendan Lemmikki SDP n faanatikko täti
PS- Ylen Oma Liberaali vasemmistolainen propakanda koneisto verratuna
*Unkarin valtion mediaan näytää – paljon pahemmalta poliitiselta propagandalta
jos mietii miten toimitaan valtion medioissa
Akendan ja poliitisen propagandan tasolla
YLE sensuroi ja pimitää nämä mielipiteet 100 prosentisesti ja vastuulisesti heidän
uutis tarjonnataan * hitusen yksipuolisesta Valikoimastaan *
Katie Hopkins haastattelee Laura Huhtasaarta, Suomen Uutiset lähettää tilaisuuden liven
YLE EI Nyt jaksa RASKI vaivautua edes näytämään päivällä tehtyä omaa haastateluaan
miksi se ylen toimittaja ylipäätään sitten haastateli häntä
ja tuhlaa meidän verovaroja täysin turhaan toimintaan
jos haastelua ei esitetä vaan se pimitetään
aika hulvatonta YLEN vero eurojen väärin käyttöä
TUON Turhan YLE HAASTATELIAN Kuukausi ansiot huitelevat jossain 4000 eurossa
ja näitä propagandisteja jotka haastelevat jotain
mutta haastatelua ei esitetä akendan takia
on ylessä 2500 ja juuri 5 kpl YLE teknikasta potkut tuli viidelle
Onko tämä sitä järkevää Talous poliitikaa koska kaikki oulun seudun ylen haastatelut sensuroidaan tai niitä hitusen väritetään alkuperäisestä pasilan työhuoneissa
Katie Hopkinsin leikkaamaton haastattelu Oulussa:
YLE:n toimittelija puun ja kuoren välissä
Julkaistu 15.01.2019
Katie lataa pakkoverorahoilla kustannetun valhemedian toimittelijalle sen verran kovaa settiä, että YLE:llä tämä mitä ilmeisimmin arkistoidaan Ö-mappiin. Järkipuhe kun ei uppoa onttoon päähän.
Yle on kuin mouhijärven R-kIoski
jossa ei myydä kuin punaista maitoa
ja ainoat makeiset joita tarjolla myydään ovat vihreitä marmelaadi kuulia koska
eläke mummot pitävät niistä eniten Kuten Sdp Stäkin
luulisi jonkun sotaveteraani leskenkin olevan huolisaan näistä SDP n Tytti tuppuraisista
omien lasten lastensa tulevaisuuden takia tässä maassa

Poliitikot tekevät sitä mitä parhaiten osaavat, valehtelevat ja tärkein asia on vaalikarjan sumuttaminen tekojen ja lupausten välillä taiteilu. Ovat loppupeleissä rahoittajiensa ohjauksessa sitten kun saavat valtuutuksen ”kansanedustajana” Ihmettelen usein miten nämä voivat tehdä tärkeitä päätöksiä kun jo alle 40-vuotiaat kärsivät dementiasta, koska muistamattomuus on usein esteenä kun ilmenee joku asia ja siihen liittyvät tekemiset mm. rikostapauksissa. Hyvä esimerkki on nuorisosäätiö keissi, voi sitä muistin huonoutta.

fatwantarkistaja

Onkohan Sipilä kerhossa mukana, kun ei vieläkään kiinnosta? Taikka sitten se ei ole ihminen. En nyt muutakaan keksi.

Petteri O

Turvapaikanhakijoiden motiivien arvailu on rassismia! Muista äänestää Kokoomusta!

Haista sinä kuule

Haista jätkä paska. Työnne ne rasismit ihan vaan suoraan sinne perseesees.

Vastamedia pelasti pahimalta järkytykseltä -valtamedian *faktojen* unelman loppu tuloksesta

valtamedia ei välitä näistä oulun matu pedofiilien uhreista kovinkaan paljoa
heidän akendansa on valkopyykata näitä 100 prosentisesti komppaamiaan
suvakki sinisilmä poliitikoja
ettei se ole heidän poliitisten päätöksiensä syytä valtamedian akendan pimityksen jopa valheiden syytä että näin on päässyt tapahtumaan
Me tiedämme kaikien tulijoiden taustat
Päivi Nerg -YLEN A Studio Esim
SDP vihreät ja kokoomus etu nenässä ovat tällä hetkellä valtamedian epätoivoisen valkopyykauksen akendalla siksi että ………
valtamedian akendan suosituin hallitus kokoopano ensi kaudeksi
olisivat juuri nämä puolueet
Jonka pr toimistot taistelevat joka päivä tällä hetkellä uskotavuutensa rippeistä
ja näiden poliitisten *matutus on pop* suosikiensa starojen uskotavuuden rippeistä
sen takia mitä on tullut historiassa kirjoitteltua maahanmuutajien ihanuudesta
ja näiden sen haitoista puhuvien ihmisten
tottalisesta demonisoinista ties miksi
kuten Esim EX Yle Outi pop
Lauantaisessa Facebook-päivityksessään Rautatientorin laittomia maassaolijoita auttava Outi Popp pahoittelee sitä, että poliisi määräsi laittomien leirin purettavaksi, koska Helsingissä on ”korkeita turvallisuusuhkia”. Samassa viestissä hän kerjää lisää rahaa laittomien mielenosoituksen jatkamiseksi.
perjantain tapahtumien perusteella Outilla pitäisi olla erittäin hyvin tiedossa, ketkä sen suurimman turvallisuusuhan aiheuttavat. Todistihan hän aivan lähietäisyydeltä Oikeus elää -marssijan suorittamaan pahoinpitelyä.
Oikeus elää – oikeus lyödä?
Videolla näkyy Oikeus elää -mielenosoituksen marssin yhteydessä 30.6.2017 Helsingissä tapahtunut pahoinpitely.
Mutta Mutta
Video ei ole käytettävissä.
Tämä video ei ole enää saatavilla, koska videoon liittyvä* YouTube-tili on poistettu*
KUKA SEN ON TEHNYT Tai Aiheuttanut kyennyt mielipide vaikutamalla
you tubeen lakkautamaan eli sensuroimaan tämän tapahtuman faktat yleisöltä
ettei matujen maine kärsisi ja ettei suomalaiset kävisi kuumana matuille tästä
ei kai Itse Outi pop
YLEN ja muiden valtamedioden vetoomuksilla
jessica Arojen Jutta Urpilaisten avustuksella
Pahoinpitelijä lyö **nuorta poikaa**. Pahoinpitelijän kaveri ja mielenosoituksen järjestysmiehet yrittävät pitää hakkaajaa erossa kolmen nuoren ryhmästä, mutta tämä yrittää sitkeästi nuorten kimppuun. Välillä pahoinpitelijä palaa hetkeksi mielenosoituskulkueeseen mutta palaa sitten vainoamaan nuoria.
jokainen tälläisen tapauksen pimitys valtamedioissa on aiheuttanut on osa syyllinen
siihen missä tilassa nyt ollaan kun faktat paljastuvat 3 vuoden pimityksen jälkeen
karumpina mitä odotetiin silmille
mietikää jos vastamediaa ei olisi ollut olemasa olenskaan
kuinka yllätyksenä nämä nyky tapahtumat olisivat silloin lätiseet naamalle
valtamedian valheeliset mielikuvat pimitys valeet takia
meillä olisi kuva että kaikki matut ovat päiväkodeissa töissä
he tuotavat miljardin lisäarvoa yhteiskunalle
ja pahita heitä olisi täällä yhtä paljon kuin ruotsissa
koska ruotsin valtamedia poliitikot on jauhanut totaali paskaa kansaleen monikultturien ihanudesta rajat pidetään auki ihmisarvoja kunnioitaen akendalaan
kaikki muu on rasismia piste
kuten viimeksi tänään tässä täydelisesti urheja halventavasa
muka tietämätömyydestä syihin jutusaan
Laaja tutkimus: Yhä useampi nainen Ruotsissa kertoo joutuneensa seksuaalirikoksen uhriksi – ”Juuri nyt emme pysty sanomaan, mistä kehitys johtuu”
mutta kaikki selvä järkiset pystyvät
mutta eivät näköjään itselensä valehtevat ihmiset* ruotsin valta tomittajat ja poliitikot *
i see red
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/laaja-tutkimus-yha-useampi-nainen-ruotsissa-kertoo-joutuneensa-seksuaalirikoksen-uhriksi-juuri-nyt-emme-pysty-sanomaan-mista-kehitys-johtuu/7242004#gs.AU2lJbQ4

näin on näreet

Minulle on selvinnyt nyt parin viimeisen vuoden aikana oikein selvästi se,,mikä puolue ajaa suomalaisten ihmisten parasta ja se puolue on kyllä persut.Ensimmäisen kerran äänestän perus-suomalaista ehdokasta kevään eduskuntavaaleissa
Tuomoset tuppuraiset edestakaisin soutajat ei ole semmosia ihmisiä joihin vois luottaa.Tai voi luottaa jos haluaa, että Suomi täytetään kehitysmaalaisilla roistoilla..
Apua tullaan mukamas anomaan täältä ja tänne päästyä aletaan joukkoraiskaamaan suomalaisia lapsia.
Nuo lastenraiskaukset on juuri niitä viharikoksia,koska ne kohdistuvat toiseen arvottomaan muslimien mielestä ”VÄÄRÄUSKOISEEN” ihmisryhmään.
Herrat on termin keksineet ,joskin se termi ”viharikos” keksittiin kantaväkeä rankaisemaan,mutta nyt sitä on käytettävä näihin ulkomaalaisiis lasten joukkoraiskauksiin tuomion koventajana.

Faktus Palmu

Heilutetaan täällä virtuaalinyrkkiä ja uhotaan MIÄHEKKÄÄSTI että notta pörrrkele! Sitten ei tehdä asioille mitään, ollaan ihan hissukseen niin ongelmat maagisesti katoavat. Kolmen kuukauden päästä kun homma jatkuu tasan tarkkaan samanlaisena ja seuraavat raiskatut lapset tulevat esiin, sitten heilutellaan täällä virtuaalinyrkkiä ja uhotaan MIÄHEKKÄÄSTI että notta pörrrkele! Sitten ei tehdä asioille mitään, ollaan ihan hissukseen niin ongelmat maagisesti katoavat. Kolmen kuukauden päästä kun homma jatkuu tasan tarkkaan samanlaisena ja seuraavat raiskatut lapset tulevat esiin, sitten heilutellaan täällä virtuaalinyrkkiä ja uhotaan MIÄHEKKÄÄSTI että notta pörrrkele! Sitten ei tehdä asioille mitään, ollaan ihan hissukseen niin ongelmat maagisesti katoavat. Kolmen kuukauden päästä kun homma jatkuu tasan tarkkaan samanlaisena ja seuraavat raiskatut lapset tulevat esiin, sitten heilutellaan täällä virtuaalinyrkkiä ja uhotaan MIÄHEKKÄÄSTI että notta pörrrkele! Sitten ei tehdä asioille mitään, ollaan ihan hissukseen niin ongelmat maagisesti katoavat jne jne jne jne jne. Näin se menee. Sossumuslimit NAURAA meille. 10 vuoden päästä Suomessa joka viides tyttölapsi ja joka neljäs nainen on raiskattu. Mutta äänestäkää ihmeessä vasemmistoa, niin ainakin SÄÄT on 10 vuoden päästä mielekkäämmät. Vasemmisto varmaan hankkiutuu hyttysistä ja sinilevistäkin eroon kunhan vaan muistat heitä äänestää.

Raskaana - halvaantunut

Jos olisimme vain valtamedian armoilla
tällä hetkelläkin faktana syytömien tuomioineen *valtamedian valheiden takia *
suomessa olisi rasistien pahoinpitelemä raskaana silloin ollut somali nainen
joka kärsii edeleen kivuista
ja hän saisi kiljua rasistien pahuudesta valtamedian lemmikinä vielä tänä päivänäkin kuin zubier
nyt valtamedian hylkäämä hedän juUdaksensa
ilman faktan tarkistusta
jonka zubier käytti hyväkeen 100 lasissa nauraen
100 prosentista teko halvaantumistaan satua
*kävellen jääkaapille hakemaan*
valtamedian röyalteilla ostetua kaviaaria
näitä esimerkkejä olisi kymmeniä
mietikääs sitä
Mari Pudas tai johanna Vehko JSN YLE faktantarkasta
äärivasuri fasistien perusama julkaisun huhumyllyn perustajat
eivät sitä ajatele tai ajateleet kun homma kusee omille nilkoille vielä joku päivä
miksi se kusi omille nilkoille
Ai niin valemedian syytä
T-vastuulinen Valtamedia

huugo

Veikkaan että kun ja jos oikeudenkäyntipöytäkirjat tulevat julkisuuteen, ykköspaikan raiskauksissa ottavat tässäkin afgaanit ja hyvänä kakkosena Irkilaiset. Mutta eiväthän nämä ole kansanryhmiä vaan ”yksilöitä” Toki voivat säätä pikavauhtia lain että kaikki salataan tällaisissa ”tapauksissa” Ovathan puoleuejohtajat olleet nyt aktiivisia lakien muuttamisen puolesta.

”Ei ole kaikki miltä näyttää”

Sverigedemokraatit kuuluvat EUssa ECR- nimiseen ryhmään jota johtaa Syed Kamall- niminen muslimi joka kannattaa multikulttia ja massamaahanmuuttoa!? Voisiko joku selittää?
https://samnytt.se/ledaren-for-sds-eu-grupp-europeer-maste-oppna-sina-hjartan-for-massinvandring/?fbclid=IwAR0LrN43XPZbIeBSEPvzaIYSb7T3RYqeUBriz0lZPPOsTUvJJIh4Idqcyp4

Sensuroimaton Totuus

SD on kontrolloitu valeoppositio.

kanander

Oulun polliisilla on yli 100 seksuaalirikosta tutkittavanaan, kertoi Iltalehti tänään.
Kaipailen televisioon sitä lihavaa suvakkinaista, joka on moneen kertaan kommentoinut turvapaikanhakijoita koskevia uutisia. En muista nimeä, mutta hänellä on suojatyöpaikka Helsingin yliopistossa. Hän voisi kertoa, miten kotoutuminen on edistynyt.

Vika on johdossa?

Onko Oulun juomaveteen lisätty Viagraa ja kokkelia?

toni lajos

Tytti ” tarvitsemme lisää maahnmuuttajia ” Tuppurainen kiemurtelee irti aiemmin jankkuttamistaan lausunnoista, kuten tekee Sanna ” en minä niin ole sanonut ” Marin, lista on pitkä. Kiirettä pitää, että kaikki demarit, vihreät, vasemmisto, kepu, kokoomus ehtivät vaihtaa takkia, kesällä ei kerkiä, talvella ei tarkene…

Suomi Finland

Tytti Tuppurainen. Mikä vitsi poliitikoksi. Mihin niitä kehitysmaalaismaahanmuuttajia tarvitaan? Pitääkö Tytin mielestä kaikki suomalaiset pikkutytöt kenties raiskata? Ja sehän onnistuu parhaiten, kun tietyistä maista tulee oikein valtavasti nuoria miehiä maahamme notkumaan. Vai eikö Tytin mielestä kahvila ole kahvila, jollei siellä istuskele myös mustia ja arabeja?
Kuulehan nyt Tytti: kehitysmaista muuttaneet naiset ovat nyt kertoneet selvästi, että sikäläisillä nuorilla miehillä on taipumus nähdä tytöt ja naiset alhaisina seksikoneina ,joita he voivat käyttää mielin määrin hyväkseen. Jos pidit aiemmin epäluotettavina rasisteina henkilöitä, jotka rohkenivat tuoda asian julki, niin eikö nyt ole mustaa valkoisella? ’Rasistit’ sanoivat asian niin kuin se on ja suvakkiääliöt eivät kuunnelleet vaan päinvastoin suvaitsivat, jos mahdollista, entistäkin enemmän.
Suvaitsevaiset – aina puhuessaan maahanmuuttajista – tarkoittavat nimenomaan kehitysmaamuslimeja. Sitä on turha yrittää kiistää. Nyt Tytti voisi kertoa tosiaan sen, että mihin me noita maahanmuuttajia oikein tarvitaan??

Suomi Finland

https://unvis.it/hs.fi/ulkomaat/art-2000005967366.html
’Ruotsi saa liberaalin ja pakolaismyönteisen hallituksen’
Ruotsi on saamassa hallituksen, joka on mahdollisimman kaukana ruotsidemokraateista, kirjoittaa HS:n Tukholman-kirjeenvaihtaja Petja Pelli.
Tämä tarkoittanee, että Ruotsin valtio tullee tarjoamaan ilmaisia konetuliaseita ja kranaatteja huumejengeille samoin kuin huumeet tulevat todennäköisesti laillisesti valtion tehtailta jengien myytäväksi (yksinoikeudella tietty).
Raiskaajia ja rikollisia ei enää tuomita vankilaan ja sharia laki otetaan pikaisesti käyttöön kaikkialla Ruotsissa.
Islamista tulee valtionuskonto ja kristinusko kielletään islaminvastaisena.
Kantiksen kurkun leikkaaminen ei myöskään ole enää rikos, jos kantis on loukannut islamia.
No. Itsepähän sitä haluavat.

Sensuroimaton Totuus

Suomen tilanne käy päivä päivältä surkeammaksi -niin kauan kunnes länsiraja on täysin kontrolloimaton kaikki toimenpiteet sisäisen turvallisuuden palauttamiseksi ovat täysin turhia, pelkkää silmänlumetta.
Mistä tulee käskytys tämän mielipuolisen tilanteen ylläpitämiseksi? Miksi Suomi ”syventää maanpuolustuksellista yhteistyötä” meille vihamielisen maan kanssa?

peräpää

J.Sipilä ensitöikseen stoppuutteli omankädenoikeutta. Miksi?
Omankädenoikeutta eli kansalaistottelemattomuutta käytetään lentoliikenteen häirinnässä, rikollisten kirkkoon piilottelussa, bussivarikkoiskuissa jne.
Miksi ei tässä tapauksessa?
Minun mielestäni Oulunseudun nuorien miesten suorastaan velvollisuus on vetää lättyyn ananastukkaa kun kohtaa; nuo jullit nauraa oikeuden löysille tuomioille mutta nyrkkiä tottelevat. Se olisi heidän kulttuurinsa mukaista.

Kererr

Miksi tieto siitä että muslimit eivät saa runkata sivuutetaan täysin? En puolusta tai selittele raiskauksia mutta onhan toi varmasti osa syytä miks varsinkin shiiat raiskaa! Kirjottakaa johonkin isompaan lehteen tästä tai edes juttuvinkki! Ihan sietämätöntä ettei tytöt ja naiset ole enää turvassa!