Miten mediat suhtautuvat raiskausuutisiin muutaman kuukauden päästä?

Miten viimeaikaiset julkitulleet seksuaalirikokset vaikuttavat tulevaisuuteen? Eivät paljon mitenkään paitsi sillä tavalla, että asia muuttuu pikkuhiljaa arkiseksi. Media palaa ruotuun ja yksinkertaisesti lopettaa asiasta kirjoittelun. Politiikot taas vaahtoavat asiasta ehkä vaaleihin asti, mutta kun lumet sulavat kukaan ei muista enää koko Oulun tapahtumaa.

Näin on käynyt Ruotsissa, eikä Suomi poikkea asiasta mitenkään. Ruotsissa seksirikoksia tapahtuu moninkertaisesti Suomeen verrattuna. Oikeudet suoltavat eetteriin jatkuvalla syötöllä aivan samanlaisia tapauksia kuin Oulusta ollaan saatu kuulla. Jostain yksin Tukholman käräjäoikeudesta saattaa viikossa tulla muutama kymmenen raiskausjuttua. Juttuja on yksinkertaisesti niin paljon, että valtamedia jos kirjoittaisi edes suurimmista jutuista niin koko media olisi pelkkää jatkuvaa raiskausta. Tämä yhdistettynä poliittiseen agendaan on tehnyt seksirikoksista julkisuudessa hyvin vähän näkyvän asian. Lehdistö voi uutisoida vain suurimmista tapahtumista, niistä kaikkein raaimmista joukkoraiskauksista, mutta niissäkin tekijöiden kerrotaan olevan “tukholmalaisia” tai “västeråsilaisia” miehiä. Tai “25-vuotiaita”. Taustaa jutuissa ei ikinä kerrota.
Ruotsissa ei yritetä edes selittää “raiskaavathan ruotsalaisetkin”. Koska teoissa ei ole taustaisuutta, ei niissä silloin ole myöskään mitään ulkomaalaisaspektia. Joten silloin ei edes tarvi keskustella ketkä raiskaavat. Riittää kun toteaa, että “miehet”.
Tämä asia näkyy myös Ruotsin vaihtoehtomediossa. Fria Tider ja Samnytt näyttäytyisi niin ikään pelkkinä raiskausuutisia suoltavina medioina. Se kuuluu niiden agendaan, mutta he eivät välttämättä halua profiloitua suoraan raiskausmedioiksi vaan tuoda esille muutenkin asioita. Jos Fria Tider kertoisi yhden viikon kaikista vankeuteen johtaneista raiskauksista silloin muut uutiset jäisivät kokonaan taka-alalle. Huomio kiinnittyisi pelkkiin raiskauksiin ja muu agenda jäisi taka-alalle.
Kun muutaman viikon tai kuukauden päästä pahimmat höyryt on päästetty ulos niin valtamedia palaa takaisin samoihin lähtöasetelmiin kuin tähänkin asti ja koko raiskaus muuttuu hyvin arkipäiväiseksi ilmiöksi. Se on vähän, että sattuuhan sitä paremmissakin piireissä ja voi voi.

Notify of
guest
38 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Mummeli

Ja sitten on vain yleistermi toksinen maskuliinisuus. Leima jokaisen kaksilahkeisen otsassa taustastaan riippumatta. Hupaisaa on että femakot sitten kiljuvat kuinka asialle on tehtävä jotakin tulematta ajatelleeksi että naiset ei jihadisteille mitään voi ja jos kanta-asukkaista miehet ottavat asiat hoitaakseen, on se rasismia. Umpikuija ja kalifaatti on lopputulos.
MGTOW – fuck these bitches. Miehillä ei ole loppujen lopuksi hätää. Ei tarvitse kuin alkaa kantaa koraania, olet jokatapauksessa joko naisten orja tai muslimien. Talpekoot keskenään vallasta, tai jos koraani ei miellytä niin poistua muutamaan jäljellä olevaan oikeaan länsimaahan kuten Unkariin seuraamaan kehitystä.

Mummeli

PS. Paavo; Otsikossa typo ‘… raiskaus(k)uutisiin.

Vaaleihin asti feikataan

Eduskuntavaalien jälkeen puolueet ja oikeisto-omisteinen mainosvaltamedia sekä porvarihallituksen omistajaohjaama Yle palaavat aiempaan hyssyttelylinjaan, joka oli tuttua mm. Turun puukkoterrori-iskun jälkeen ja varsinkin sen vuosipäivän aikaan.
EK-kokoomus jo kertoi Jyri Häkämiehen suulla vähän aikaa sitten, jota Mykkänen ja Orpo komppasivat, että ensi hallituskaudella 2019-2023, mikäli kokoomus on hallituksessa, Suomeen halutaan minimissään 35.000 mamu”osaajaa” joiden palkkakuluista sosialisoidaan 70% yrityksiltä veronmaksajille/yhteiskunnalle palkkatuella. Kokoomus ei kerro miksi osaajien palkkakuluja pitää yleensäkään palkkatukea, saati 70%:lla. Tätä varten kaikki kritiikki massamaahanmuuttoa ja sen lieveilmiöitä kohtaan pitää hiljentää heti vaalien jälkeen. Siihen asti ääniä kalastellaan jeesustelemalla 2015 asti toteutettua haittamaahanmuuttopolitiikkaa.

Mikään ei tule muuttumaan

Näin on. Ennen vaaleja ollaan niin huolissaan ja tehdään näennäisiä toimenpideohjelmia.
Sitten kun suomalaiset hölmöt on taas äänestäneet samat naamat valtaan niin asiat unohtuu ja sama kusetus ja kiristys jatkuu.

It was not that 30 years ago

Swedistan is a shithole country!
Europes rape country number one!
Please do not travel there!

Vittuuntunut Stadilainen

Näin on kuten otsikossa ja asia yritetään varmaan “käsitellä loppuun” mediassa pikavauhtia ennen vaaleja.
Tavallaan toivon jotain tarpeeksi isoa terrori-iskua tai vastaavaa pedoskandaalia juuri vaalienalusviikolle ettei asia unohdu.

huugo

Ei onnistu koska lisää paljastuu koko ajan ja vaaleihin on niin vähän aikaa, onneksi. Isot puolueet, demareista Rinne on hengityskoneessa ja suvakki marin on umpisurkea kokematon tyttönen joka sekoilee suvakki taustansa takia. Kokoomus on myksitynyt lähes täysin ettei tule lausuttua kumpaakaan puolta ärsyttävää ja kepu uppoaa yhä syvemmälle sitä mukaan mitä sipilä antaa “lausuntoja” Vasemmisto ja vihreät ovat hiiren hiljaa ja se näkyy gallupeissa lähes heti. Eli persut vetävät pisemmän korren jos pelaavat korttinsa oikein. Mätky olisi nyt paikallaan ja poliittinen ilmapiiri tarvitsisi kunnon ravistelua italian ja itä-euroopan tapaan.

Syy Ja Seuraus

on vaikea suhtautua näihin MEE TOO Media lemikki julkkis toimittaja feministeihin
koska heidän mielipiteensä suhtautuminen matu pedofileihin verratuna kantasuomalaisiin pedofiileihin on niin järjenvasaisen ristiriitaista
matuja pedofileja suojelaan
ja suomalaisia elokuva ohjaajaa vainotaan valein esim *Feministisesä* Ylessä*
Mee Too
onko sen kampanjan jäsenet organisaation pääpirut reagoinut näihin matujen
naisiin tyttöihin *Tyttö lapsiin* kohdistuneihin rikoksiin millään tavalla
Soitelevatko yleläiset Femiisti toimitajat iraniin polisilaitokselle ja kysele Tulkin avustuksella virkavapaalaan etä mikä se meiniki siellä päässä oikeasti on keitä tänne oiken tulee ”
onko ehkä iranin raiskaustilastot laskeeneet juuri sen verran
mitä ne ovat lisääntyneet eurooopassa
syytähän tähän voisi miettiä raapien kaljuaan verille

Tw

Kokoomuslaiset tienaavat maahanmuuttoteollisuudella sellaiset määrät pätäkkää, että ei siitä tingitä pätkääkään. Päinvastoin, maahanmuuttoa tullaan lisäämään ja helpottamaan, jotta voidaan tuottaa heille palveluja ja näin siirtää julkista rahaa kokoomuslaisten taskuihin.
Tähän vielä päälle vasemmistolaisten aatteellinen idiotismi, jonka mukaan meillä on vastuu koko maailman vähäosaisista. Nyt vähän taivastellaan ja päivitellään, mutta vaalien jälkeen lähtee taas mokutuspyörä täysillä käyntiin.

Kokkareiden uusi business cluster

Yliopistojen taloustieteellisessä tiedekunnissa puhutaan jo pakolois -klusterista aiempien metsä-, metalli- ja elektroniikka klusterien lisäksi.

houkutelevuus tekijänä *vankila olot suomessa*

Mitähän nämä matu pedofiilit ovat touhuneet asian tiimoilta omissa kotimaisaan
olisi suuluissa kiva tietää
voi olla että heidän uhrejaan on kymmeniä esim syyriassa *
syyrialaisia pikku tyttöjä* naisia
ja voi ola että juuri niitä kuoleman rangaistuksen arvoisia tekoja he pakenevat jatkatvat täällä
ennen kiiinni jäämistä ja joudutuaan oman kotimaansa oloihin verratuna olevaan
suomalaiseen luxsus vankilaan täyshoidolla ilman kuolemantuomion pelkoa
jos he olisiva iranissa vankilassa he tietäisivät että päivän kajo voi loppua koska tahansa
hirtto köysi kaulassa ilman oikeuden käyntiä
sitä vaaraahan täällä ei ole
ainoa vaara on
suomalais vankien suhtatuminen pedofiileihin vankiloissa
noin ylipäätään
he eivät oikein pidä heistä* lievä ilmaisu *
outoa suomen väkivaltaisimmat ihmiset ehkä kuitenkin vihaavat pedoifileja henkeen ja vereen
eli heillä on ainakin jossain kohtaa arvot kohdilaan paremmin kuin näillä rikollis pedo matuilla
olsiko kyse juuri siitä suomalaisesta kultturista ja meidän kasvatus arvoista perinteistä
verratuna lähi idän saudi arabian
islam ukkojen suhtautumisesta naisiin noin maltlisissakin piireissa alempiarvoisina ja huolella
eli juuri se kultuuri ero
Raportti: Suomen vankiloissa juhlitaan terrori-iskuja
Ulkomaalaiset viihtyvät suomalaisvankiloissa: ”Olot kuin viiden tähden hotellissa”
– Vantaan vankilassa yli puolet vangeista on ulkomaalaisia, Jokelassa noin kolmannes ja Keravan avo-osastolla yli kolmasosa sekä suljetulla vajaa viidennes, Keravan vankilan luottamusmies ja Vankilavirkailijain Liiton (VVL) hallituksen jäsen Risto Nieminen sanoo.
Laki antaisi mahdollisuuden siihen, että vanki lähetettäisiin kotimaahansa suorittamaan rangaistusta, mutta käytännössä homma ei toimi ja vain kymmenkunta vankia on lain voimaantulon jälkeen passitettu maasta pois.
Palkka yli kaksi tonnia kuukaudessa, asunto, ateriapalvelu ja lomat pyörivät. Miltä kuulostaa? Sellaista on vankilapäiviään Keravan avo-osastolla viettävän vangin elämä parhaimmillaan.
Suomalaiset saattavat narista,
mutta ulkomaalaiset vangit kiittävät hyvää onneaan
ennen kaikkea siitä, etteivät joudu suorittamaan rangaistusta kotimaassaan
esim lähi idässä

kuka uskoo

mietikää tätä ristiritaa
maahanmuutajien rikostentuomioiden ankarutta lisätään
mutta silti
Raportti: Suomen vankiloissa juhlitaan islam terrori-iskuja
ja radikalisoidutaan entisestään
on todella tehokas keino tämä rikos oikeudellinen vastuun koventaminen mamu rikolisille
sipilän hallituksen ainoa keino
kuka uskoo sen vaikutavuuteen
en ainakaan minä
Suomessa matuilla samat oltavat johan tehoaisi
PS Tsekatkaa noiden USA Vankien kansalaisuksia sivusilmällä
mexiko black latino black mexikano black- black Sudan pakistan ymm rasismia ja väkivaltaa Usassa
niin kenen harjoittamana
Inside a USA Super-Maximum Prison:Documentary
https://www.youtube.com/watch?v=kwRFh4IxXjY

korjaus *supon pelko perseessä* kun suomen sananvapaus toteutuu maximaalsella peloitelulla *meikäläisille*viha puheesta

Suomessa matuille samat oltavat johan tehoaisi
Korjaus yleistykseeen
Siis matu rikolisille
Inside a USA Super-Maximum Prison

tira

Kun Sipilä lakkaa olemasta pääministeri – ja veikkaanpa että huhtikuussa lakkaa – niin samalla lakkaa median kiinnostus Ouluunkin. Kun Lieksasta häipyi suurin osa somaleista pk-seudulle, eipä Lieksa enää median kartalla ole. Vaikka paikkakuntalaisten mukaan ei se vieläkään mikään onnela ole – jotain korvaamatonta pilattiin. Onneksi Soile S. säilytti työnsä somalietujen esitaistelijana.
Oliskos jo vihdoinkin aika median kiinnittää huomionsa tänne pk-seudulle (Kauniaista ei tarvitse huomioida, he eivät ota yhtään taloludellisesti miinusmerkkistä)? Meillähän tätä rikastusta riittää kylliksi ja liikaakin koska nämä landelle kotoutumaan tupatut turvikset eivät landelle jää. Kun ne veljet ovat jo täällä ja on niin kotoisaa rupatella saman klaanin kaverien kanssa assalla ja itäisissä lähiöissä. Joista käytännössä ovat jo ne natiivit joilla on varaa lähteneet lipettiin. Harvempi suomalainen haluaa asua basaarikulttuurin keskellä – kun pitäisi nukkuakin että jaksaisi duunissa käydä keräämässä veroja näiden uussuomalaisten loputtomiin tarpeisiin. Joista heillä ei ollut edes tietoa ennen kuin söpöt kotouttajat kertoivat.
Koska pk-seudulla on ylivoimaisesti eniten näitä haittamaahanmuuttajia, on täysin loogista olettaa että täällä tapahtuu raiskauksia ja muita väkivallantekoja myös eniten. Miksi media sitten on niin hiljaa? Ja poliisi? Ja muut viranomaiset? Ettei vaan politikointia sulassa sovussa median kanssa? Stadin pormestari kok, kaikki apulaispormestarit naisia, vihreä, kok, demari ja kok. Demarina kelpuutettu afganistanilaistausteinen nainen jonka huikea koulutus on yhteisöpedagogi (kuten Husunkin) eli amislainen nuoriso-ohjaaja. Kaupunkiympäristöstä satoine pyöräteineen, kaupunkibulevardeineen ja liikennekaaoksineen vastaa vihreä Sinnemäki meriitteinään Ultra Bran sanoittaja eikäpä muuta. Vapaavuor sentään edes ex-nuorisorikollinen joten kuvittelisi munaa löytyvän. Ei sitten löytynyt, ympäröi itsensä kyvyttömillä naisilla.
Joten vastaus otsikon kysymykseen: vähättelemällä kuten ennenkin.

Pena

Koittavat sinä aikana kääntää ihmisten huomion muualle että tämä asia unohtuisi nopeasti.

Muslimi kuuluu aavikolle

Alkoi jo, “sankari näytti PAKOLAISELTA” https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/736805-miehen-nopeat-refleksit-pelastivat-naisen-metrokiskoilta-kampissa-sain-hanet-ylos
Tätä se valtamedian uutisointi tulee nyt olemaan vaaleihin asti, telkkariin roudataan ne kaksi-kolme muslimia jotka osaavat suomea ja ovat täyspäiväduuneissa. Hillitön pakolaisten ylistysrumba-tsunami tulossa, sill yritetään vaikuttaa niihin jotka aikovat äänestää persuja nyt kun heillekin vihdoinkin on kerrottu TOTUUS turvapaikanhakijoista. Raiskauspaikanhakijoita ne kaikki ovat, ja jokainen kaupunki on heille järjestänyt ilmaisia raiskauspaikkoja. Sinä ja minä maksamme ne kämpät jossa lapsiamme raiskataan.

Pena

Nyt on eräs Suomalaismies taas pahoittanut mielensä pankin kohtelusta.
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/cf667e3f-cf56-4e0f-9c12-d565f72e3aec
Otanta:
“– Nimen perusteella ei saisi olettaa, että on ulkomaalainen. Miksi oletetaan, että kaikki suomalaiset ovat Virtasia, Jukkia tai Maijoja? Meitä on monenlaisia tässä maassa, eikä sillä ole väliä, minkä niminen tai näköinen olet. Suomalaisuus ei katso nimeä.”
Ei helvetti soikoon nyt oikeasti.

Ei pilata hyviä ilmastovaaleja

Toki me miehissä selitellään tämä asia pois, ja palataanpa takaisin normaaliin päiväjärjestykseen.

ed karvinen

Mikä meissä miehissä tämä selitetään, kerro toki. Ei tämän jälkeen palata normaaliin. Tulevissa vaaleissa saadaan palautettua suomi normaaliin päiväjärjestykseen ennen matujen 2015 vain äänestämällä oikeaa puoluetta.

Mielenkiintoiset ajat odottavat

Yksittäistapauksia, johtuen rasismista, huonosta ruuasta, liian vähästä discorahasta, ikävästä säästä, jne. Kukapa sitä ei turhautuisi näin ikävässä ympäristössä. Mutta toisaalta, valtamedia ei ehkä jatkossa pysty lirittämään kansaa silmään yhtä lahjakkaasti mitä se on tehnyt tähän asti.

Loordi

Vasemmisto nyt tietysti vähättelee muslimien raiskauksista, ja kerta kerran perään aina väläyttelee sitä että: “Valtaosa, suurin osa, raiskauksista on Suomalaisten tekemiä omissa kodeissaan. Mutta niitä ei ilmoiteta, ainoastaan muslimien tekemät raiskaukset ilmoitetaan joten se vääristää tilastoja” Minä haluaisin kysyä: Koska nämä Suomalaismiesten kotona tekemät sadat tuhannet vuosittaiset raiskaukset jäävät ilmoittamatta, MITEN vasemmisto tietää niistä ja MITEN vasemmisto tietää niitten määrät? MISSÄ on todisteet ja faktat että näin on asiat? “tytöt kertoivat baarissa” tai “tämä on vaiettu salaisuus” ei riitä faktaksi. Samalla logiikalla minä voin vaietusta salaisuudesta, MUSLIMIEN omissa kodeissaan vaimojensa raiskauksista ja hakkaamisista, kertoa että niitä tapahtuu jokaisessa muslimitaloudessa kolme kertaa joka päivä. Pojat kerto baarissa että muslimimies raiskaa ja hakkaa vaimonsa ja tyttärensä yli tuhat kertaa vuodessa. Todistakaa että näin ei ole, vasemmistolaiset! TODISTAKAA! Ainut fakta mikä meillä on, on se että muslimimies on naisväkivaltaan ja raiskaukseen ihan helvetin usein ja helposti taipuvainen. Syynä islam.

Sergei

Tämä on se tulevaisuus ellei pidetä huolta isänmaaasta..
https://www.youtube.com/watch?v=3rxwjU3LrzI

ed karvinen

…lopussa kaikilla on kivaa, kun otettiin aseet esille jenkissä.

ed karvinen

Kuvat voisi myös irakista tai kuwaitista!!

Meno on hurjaa

Nämä Masai-heimon jäsenent kuuluisivat olla alkuperäisillä asuma-alueillaan.

ed karvinen

Isämmaaliset ovat ratkaisevassa asemassa..eikä se taida riittää….ellei liitytä yhteiseen rintamaan, kuten aikoinaan venäjää vastaan…https://www.youtube.com/watch?v=_kKkY5EpVpY

Carl

Suvakki puolustaa viimeiseen asti kultamunaansa.
https://www.youtube.com/watch?v=IzociekIWRA

Anonymous

yksittäistapaus…;-)

Jones

Näin siirtolaisten tekemät viharikokset ovat arkipäiväistyneet ja median mielestä niihin ovat syynä suomalaiset, eikä näiden siirtolaisten maissa ole muka mitään pedofiilikulttuuria.
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/afganistanilainen-poikien-raiskausperinne-jarkyttaa-usa-vaatii-sotilasjoukoilta-toimia/6054236#gs.jTzdsKqR

ed karvinen

Suomlaiset ohoiii…vaalit tulossa….tästä videosta olen samaa mieltä ja kanna kaikenvastuun. 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=_kKkY5EpVpY

Suomi Finland

Yhdessä toisessa videossa sanottiin osuvasti:
– kun meikäläisiä muuttaa runsain määrin kehitysmaihin, se on koloniasaatiota
– he heitä tulee paljon meille, se on monimuotoisuutta
Peli taitaa olla pelattu. Ääliöliberaali ajattelu tappaa meidät sukupuuttoon.
Maapallon elämälle asiantila saattaa kuitenkin olla jopa pelastus. Kun teollisuusvaltiot ajautuvat umpikujaan ja muslimiväestö ei kykene niiden toimintaa jatkamaan, saastuttaminen ja luonnonvarojen kuluttaminen lakkaa.
Edessä on siis muslimiväestönkin joukkokuolema hyvin todennäköisesti. 2200 maapallolla on vain murto-osa siitä populaatiosta kuin nyt ja kenties maapallon ekosysteemit toipuvat ennalleen seuraavien satojen vuosien aikana.

huugo

Oliko eilen vai toissapäivänä MTV:n haastattelussa kepun vanhanen ja demareiden tuppurainen antoivat hyviä “neuvoja” Oulun tapaukseen liittyen. Hyssyttelyä ja kototumista ja vanhanen veti lopuksi kanin hatusta. Painotti erityisesti ettei ole olemassa sellaista uskontoa jossa suosittaisiin pedofiilikultuuria, tarkoittaen kait islamia tai no vaikka lestadiolaisuutta. Voi pyhä jysäsy, vanhasen kanntaisi seurata muitakin kuin hesarin propagandaa tai pakolaisjärjestöjen varsin yksipuolista kuvaa islami maiden käytännöistä ja tavoista, joissa pakkoavioliitot lapsimorsiamien kanssa on varsin arkipäivää. Linkkiä en viitsi laittaa ja jokainen voi omalla vastuulla käydä maikkarin sivulla. Varsin huvittava haastatelu jos ajattelee maalaisjärjellä mitä on paljastunut alaikäisten raiskaus buumista.

kanander

Tytti Tuppurainen on kuvottavampia demareita, joita tiedän. Aina kaikkitietävä ja suomalaisuutta tuomitseva. Nappasi ties kuinka monenneksi miehekseen eduskunnan hallintojohtajan, joka ei nähnyt mitään ongelmaa Jani Toivolan asuntokikkailulla.
Onko yksikään feministi tuominnut muukalaisten tekemiä raiskauksia. Ne tulivat mahdollisiksi hallituksen lepsun maahanottopolitiikan vuoksi. Suomalaiset raiskaajat ovat olleet täällä koko elämänsä. Ei heitä voi karkottaa.

Suomi Finland

Nuo ruotsalaiset ovat umpihulluja. Ihmettelen suuresti, mutta ei se asia ihmettelyllä parane.
Sverigedemokraatit ovat ainoa vaihtoehto hulluudelle ja vaalitkin menivät jo, joten suohon upotaan koko kalifaatissa jos mahdollista niin entistäkin syvemmälle.
Luulisi jo tavallisten ruotsalaisten muuttavan maastaan jonnekin muualle. Jos ei Suomi kiinnosta, niin Norjassa ainakin on samantapainen kieli ja päättäjillä paljon enemmän järkeä päässä.

Nestori Lundahl

Noinhan se tulee menemään.
Kohta aletaan kirjoittamaan etusivuilla suomalaisten miesten pedofiiliringeistä ja pian kaivetaan vanha kunnon Jmmu-setäkin haudasta.

Joku
Anonymous

Every move ” Sosu matupaska”make ,every breath ” sosumatupaska” take they must feel pressure till “sossumatuparazziiteja” leaves the country .

Juha Sipilä

Tuomitsen tämän teon ja koen inhon tunnetta, sekä olen pöyristynyt kuukaudenkin päästä ja ajatukseni ovat ensi vaaleissa, joissa minusta tulee taas pääministeri. Muistakaa äänestää keskustaa niin laitan Suomen kuntoon ja lisään maahanmuuttoa. Olen muuten taas shokissa.