Helsingin käräjäoikeus vangitsi 1991 syntyneen ulkomaalaisen raiskauksista ym

Helsingin käräjäoikeus vangitsi tänään törkeästä raiskauksesta, törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, pahoinpitelystä ja huumausainerikoksesta 1991 syntyneen Saleh Beikner Tamarin.

Kyseessä on siis ns. Itä-Helsingin tapaus, joissa muut kiinniotetut on vapautettu. Kaikkien tekojen tekoajaksi kerrotaan 1.10.2018 – 9.1.2019 välinen aika. On siis todennäköistä, että Tamar on jollain tavalla huumannut uhrin tai uhrejaan, esimerkiksi hashiksella. Nuori siihen tottumaton henkilö joutuu jo muutamien savujen jälkeen lähes zombimaiseen tilaan, jolloin esimerkiksi seksiä varten ei tarvitse kuin riisua tämän vaatteet.
Pahoinpitely saattaa mahdollisesti liittyä jonkinlaiseen kiristys- tai uhkaamistilanteeseen. Mutta tämä kaikki on tietenkin vain arvailua, sillä mitään muita tarkempia tietoja asiasta ei ole annettu.

Subscribe
Notify of
guest
16 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Acc

Luulisi, että pullerot ovat mustasukkaisia, kun pallerot panevat alaikäisiä. Pulleroilla tarkoitan tässä batiikkinoitia ja palleroilla riisinkeittäjiä.

Jesse

Tästä vielä tapahtumarikas kevät saadaan aikaan. Hallituksen tomppelit ovat tekevinään jotain asioiden eteen mutta pääasia on saada aihe pois etusivuilta keinolla millä hyvänsä.
Täytyykin noutaa popcornit ja huurteiset valmiiksi…….

Jason Bourne

Tässä tulee käymään niin, että vaalien alla kaikki myötäilevät ja vakuuttelevat, että asiat laitetaan kuntoon. Esitellään isolla kynällä tehtyjä viivoja ja toimintasuunnitelmia, mutta: 2 – 4 kk vaalien jälkeen on aika taas palata normiin ja ottaa ISO läjä matuja koko Eurooppaan ja tässä kohtaa vedotaan mihin? No tietenkiin sopimukseen joka Marocossa tekaistiin ja sanotaan; että ei tälle nyt oikein voi mitteen, kun on tuo sopimuskii…

K.Eneeri

Jep. Ennen vaaleja luvataan PS:n pelossa yhdeksän hyvää ja kahdeksan kaunista. Sitten voidaankin ”kansan mandaatilla” jatkaa 4 seuraavaa vuotta hulluuden riemumarssia. Batiikkinoitien hakatessa taikarummuillaan tahtia, ja tavjakin taputtaa mukana. Eduskuntavaaleissa on perävalotakuu äänestäjän näkökulmasta.

Anonymous

Joku Maryam tomppeli oli kommentoinut, että kun suvun ylläpitämä kuri katoaa nuorukaisilta täällä Suomessa ja naiset provosoi pukeutumisellaan, niin se on suomalaisen kulttuurin vika, että vieraista kulttuureista tulevat nuoret miehet raiskaavat.
Odottelen kauhulla, koska joku suvakki ehdottaa ratkaisuksi koko suvun rahtaamista tänne kuria pitämään.

Huru-ukko

Johan se yksi batikkinoita Tavja sitä esitti. Fy fan niinku ruåttalaiset sanoo. Luulisin:)

maryajamarya

”Joku maryan” ? Onkohan tuo se ”vihreä somalipolitikko” joka kavalsi 43000 euroa kelalta lapsilisiä 10 vuoden aikana.
Muistini se oli joku Marya. Sillähän sitä on kanttia antaa lausuntoja.

Tässä se kommentti on

Maryam Abouelnasr
Tyttöjä mitenkään sen enempää syyllistämättä, mutta pukeutuminen ja käyttäytyminen vaikuttaa siihen miten ihminen nähdään – nähdäänkö ”seksuaalisena olentona, joka nuoren ikänsä vuoksi on helppo saalis”, koska suomalaiseen tyyliin suomalaiset on totutettu siihen, että saa tehdä ja olla miten vaan haluaa. Saa olla provokatiivinen kaikessa rauhassa, koska sen toisen osapuolen on osattava pitää itsensä kurissa. Laitetaan siihen yhtälöön se miespuolinen ihminen, joka tulee kulttuurista, missä vastakkaista sukupuolta olevaa ei saa nähdä, eikä sen kanssa saa keskustella. Laitetaan siihen yhtälöön ”Suomi on vapaa maa”. Laitetaan siihen yhtälöön se näiltä ulkomaalaisilta miehiltä puuttuva suvun pitämä kuri ja sen tuoma ”vapaus tehdä niinkuin haluaa”. Ihmetellään sitten miten tässä nyt taas näin kävi. Hei haloo ihmiset. Ei se vika yksinomaan ole niissä maahantulijoissa. Se selviää ihan ympärille katsomalla – provokatiivisuus on päivän sana ja sitä tulee joka tuutista, bussipysäkin mainoksista lähtien. Paljastavia vaatteita myydään jo päiväkoti-ikäisille ja ihastellaan siihen päälle, miten suloisia ”pikku aikuisia” ne meidän lapset sitten on. Ihmetellään oikein yhdessä, miten Suomen kulttuuri mahdollistaa tapahtuneen. Mutta syytetään siitä niiden muiden kulttuuria, koska Suomessa, suomalaisissa ja Suomen kulttuurissa ei ole vikaa.

Imemu Naani

Toinen, PAREMPI, suvakkivaihtoehto olisi että Suomen tytöt ja naiset pukeutuisivat burkaan. Näin saadaan kertaheitolla raiskaukset loppumaan. Vasemmistopuolueet voisivat tätä ehdottaa vaalien alla.

Kyllä Kai

Jos pedofiilin suku tuotaisiin Suomeen se vain vahvistaisi vierasta kulttuuria ja raiskaajan tekojen hyväksyntää.

seant

Näissä jutuissa sanotaan,yhteis on otettu somen kautta. Luulen, että tämä kuvio mennyt siten, ensin kauppakeskuksissa matut tuppautuvat alaikäisten seuraa ja saavat jotenkin tyttöjen antamaan yhteystietonsa. Sen jälkeen alkaa sometykitys. Siksi tärkeää olisi poliisin antaa itselleen ja vartiolle ohje, heti kun näkevät tälläistä yhteiseloja menevät väliin ja poistamaan matut kauppakeskuksista. Tietenkin jos itsekukin kun tälläistä näkee, ilmoitus vartioille tai poliisille. myös katsoo,että he myös toimivat, sillä heidän toimimattimuuden takia on tälläinen toiminta jatkunut ainakin 15 vuotta.

Santtu

Uhrista kerrottuin tällä kertaa suoraan että on lapsi, onko sutten tyttö vai poika..pahimmasta tapauksesta yrittivät peitellä aina ”yli kymmenvuotias.” Ja lapsi sanaa ollaan vältelty. En usko että tällä hetkellä puhuttaisiin muista kuin ilmastosta, ellei asioita oltaisi kansalaisten/uhrin isän kautta tuotu julkisuuteen. Toivon ettei täältä löydy kaksinaismoralistista porukkaa joka käy Thaimaassa alaikäisissä ja ottaa osaa täällä arvosteluun, sellaiset tyypit ansaitsee päästä saunan taakse kansalaisuudesta riippumatta. Ensin silti ulos Suomesta nämä ulkomaalaiset. Tulee näkymään vaaleissa.

Pena

Sellaista tapahtunut tänä päivänä, eli ei mitään uutta taaskaan.

Lee Anrerzohn

SPR:n organisoimaa lasten ja matu-ukkojen paritusta tapahtuu edelleen.
Rajat vuotaa edelleen.
Joka päivä Suomeen larppaa Ruotsin kalifaatissa lisää raiskaaja-matuja.
Ja nyt Ruotsiin valittiin hallitus vajaa-älyisistä psykopaateista.
Joten kohta taas vauhti kiihtyy.
Ainoa toivo on Persut.
Suomen kansa sitten päättää haluaako toivoa vai tuohon.

Jihad Zipilä

Wit tu. Olen sho kissa.

huugo

Noita brutaaleja raiskausvideoita alkaa putkahdella pian someen. Saattavat jo olla joissain arbi somealustoilla. Kuten poliisi sanoi ensimmäisten tullessa julkisuuteen, tämä oli vain jäävuoeren huippu ja lisää seuraa.