Helsingin käräjäoikeus vangitsi 1991 syntyneen ulkomaalaisen raiskauksista ym

Helsingin käräjäoikeus vangitsi tänään törkeästä raiskauksesta, törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, pahoinpitelystä ja huumausainerikoksesta 1991 syntyneen Saleh Beikner Tamarin.

Kyseessä on siis ns. Itä-Helsingin tapaus, joissa muut kiinniotetut on vapautettu. Kaikkien tekojen tekoajaksi kerrotaan 1.10.2018 – 9.1.2019 välinen aika. On siis todennäköistä, että Tamar on jollain tavalla huumannut uhrin tai uhrejaan, esimerkiksi hashiksella. Nuori siihen tottumaton henkilö joutuu jo muutamien savujen jälkeen lähes zombimaiseen tilaan, jolloin esimerkiksi seksiä varten ei tarvitse kuin riisua tämän vaatteet.
Pahoinpitely saattaa mahdollisesti liittyä jonkinlaiseen kiristys- tai uhkaamistilanteeseen. Mutta tämä kaikki on tietenkin vain arvailua, sillä mitään muita tarkempia tietoja asiasta ei ole annettu.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.