Ruotsin uudeksi hallitukseksi kaikista pahin vaihtoehto

Ruotsi näyttää vihdoinkin neljä kuukautta vaalien jälkeen saavan uuden hallituksen ja pääministerin. Vaalit vain pahensivat asiaa ja näyttää siltä, että uusi hallitus on kaikkien aikojen monikulttuurisuusmyönteisin.

Pääministeriksi nousee sosiaalidemokraatti Stefan Löfven ja muiksi hallituspuolueiksi tulevat Miljööpuolue, Keskusta ja Liberaalit. Uusi hallituspuoluekuvio pysyy siis samana kuin edelliskaudella, paitsi kaveriksi saatiin Keskusta ja Annie Lööf, joka on tällä hetkellä Ruotsin pahin monikulttuurisuusfanaatikko. Myös Liberaaleilla on hyvin liberaalit käsitykset kolmansista maista tulleeseen turvapaikkamaahanmuuttoon.
Nyt tuleva uusi hallitus ylitti siis puolueiden blokkirajat, sillä Keskusta kuuluu aiemmin perustettuu Allianssi-blokkiin eli ns. porvarisiipeen kun taas Sosiaalidemokraatit ovat olleet punavihreän poolin johtitähti.
Luultavasti koko touhun takana on se, että sekä Löfven että Lööf vihaavat sydämensä pohjasta Sverigedemokraatteja, joten hallitusneuvottelujen ensimmäinen lähtökohta on ollut, että SD ei pääse hallitukseen. Sen jälkeen Keskusta rikkoi äänestäjille antamansa lupauksen, että yhteistyötä ei tehdä punavihreän poolin kanssa, koska SD olisi vielä inhottavampi vaihtoehto.
Mitä tämä tarkoittaa sitten käytännössä? Tietenkin sitä, että maahanmuuttoa kolmansista maista tullaan lisäämään ja tulijoille annetaan monenlaisia etuoikeuksia.
Tapahtui siis pahin mahdollinen vaihtoehto.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.