Ruotsin uudeksi hallitukseksi kaikista pahin vaihtoehto

Ruotsi näyttää vihdoinkin neljä kuukautta vaalien jälkeen saavan uuden hallituksen ja pääministerin. Vaalit vain pahensivat asiaa ja näyttää siltä, että uusi hallitus on kaikkien aikojen monikulttuurisuusmyönteisin.

Pääministeriksi nousee sosiaalidemokraatti Stefan Löfven ja muiksi hallituspuolueiksi tulevat Miljööpuolue, Keskusta ja Liberaalit. Uusi hallituspuoluekuvio pysyy siis samana kuin edelliskaudella, paitsi kaveriksi saatiin Keskusta ja Annie Lööf, joka on tällä hetkellä Ruotsin pahin monikulttuurisuusfanaatikko. Myös Liberaaleilla on hyvin liberaalit käsitykset kolmansista maista tulleeseen turvapaikkamaahanmuuttoon.
Nyt tuleva uusi hallitus ylitti siis puolueiden blokkirajat, sillä Keskusta kuuluu aiemmin perustettuu Allianssi-blokkiin eli ns. porvarisiipeen kun taas Sosiaalidemokraatit ovat olleet punavihreän poolin johtitähti.
Luultavasti koko touhun takana on se, että sekä Löfven että Lööf vihaavat sydämensä pohjasta Sverigedemokraatteja, joten hallitusneuvottelujen ensimmäinen lähtökohta on ollut, että SD ei pääse hallitukseen. Sen jälkeen Keskusta rikkoi äänestäjille antamansa lupauksen, että yhteistyötä ei tehdä punavihreän poolin kanssa, koska SD olisi vielä inhottavampi vaihtoehto.
Mitä tämä tarkoittaa sitten käytännössä? Tietenkin sitä, että maahanmuuttoa kolmansista maista tullaan lisäämään ja tulijoille annetaan monenlaisia etuoikeuksia.
Tapahtui siis pahin mahdollinen vaihtoehto.

51 Kommenttia
Uusimmat
Vanhimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Zalmen Mikhod Muhammad
Zalmen Mikhod Muhammad
22.1.2019 02:13

Alle 18kk tästä päivästä eteenpäin ja Ruotsissa vallitsee sotatila.

EnoUgh
EnoUgh
18.1.2019 15:23

Onhan tässä hyvätkin puolensa: Jääkiekossa pärjätään tulevaisuudessa 6-0!!

Aikki
Aikki
17.1.2019 19:53

Hallitus on epärehellisesti aikaansaatu. Jimmie Åkesson sai paljon enemmän ääniä, kuin globalisaation kannattaja Löfgren, joten pääministerin paikka olisi kuulunut Åkessonille. Tämä tulos osoittaa, kuinka epäoikeudenmukainen maailma nykyisin on..

Allu
Allu
17.1.2019 15:34

Tuohan on enää sama asia, kuin jos uponneesta veneestä irrotetaan pohjatulppa.

Jocke
Jocke
17.1.2019 12:34

On hyvin mielenkiintoinen tilanne.
”Tukipuolueet”, liberaalit, keskusta ja vasemmisto voivat jatkuvasti kiristää hallitusta tekemään mieluisiaan päätöksiä uhkaamalla tuen poistamisella.
Täytyy olla demarien ja Löfvénin todella vallanhimoisia kun suostuvat tällaiseen.

Sam Colt
Sam Colt
17.1.2019 11:29

Kyllä taas Paavo ja kymmenet kommentaattorit ovat joutavan perässä…
Ruotsia ravistelee skandaali: kuninkaallisia arvoesineitä on varastettu kirkosta. Nyt menee varmasti fika ja princesstårta väärään kurkkuun suvaitseviltakin.
Toivottavasti -taustaisia ei todeta syyllisiksi. Tai toivottavasti….

toni lajos
toni lajos
17.1.2019 11:07

Meillä käy samoin kevään vaalien jälkeen, yksi puolue ( voittaja ) sysätään ulos hallituksesta, jonka jälkeen alkaa ilmaston pelastamiseen tähtäävät vaikeat ja karikkoiset neuvottelut, valkoista savua tupruaa vihdoin neuvottelutilan piipusta, ja kansa hurraa. Ylen ja valtamedian uutiset ovat pelastetut vuosiksi eteenpäin, raiskaukset ja murhat unohdetaan, Oulusta ei mainita missään uutisissa, paitsi ministerin kotipaikka Tytti ” 10000 pakolaista lisää ” Tuppurainen taitaa olla sieltä kotoisin. heh..heh

Rimpjar
Rimpjar
17.1.2019 09:44

No ainut lohtu tässä on että tämä hallitus ei ehkä ole enään kasassa vuoden 2019 lopulla. Se ei vain tule toimimaan.

Anonymous
Anonymous
17.1.2019 09:40

No, laihana lohtuna, mitä nopeammin Ruotsi nykymuodossaan romahtaa, sen paremmat todennäköisyydet meillä on havahtua aikaisemmin.

huugo
huugo
17.1.2019 05:49

Kuten aiemmin kirjoitin kun ruotsidemokraatit ottivat uusia edustajia valtiopäiville, ettei mikään tule muuttumaan ja näin tuntuu käyvän. Säälin Ruotsia ja äänestäjiä, koska näin irvokkaasti demokratiaa Ruotsissa ajetaan vanhojen mafia puolueiden toimesta. Ministereiden kannattaisi olla varuillaan ja lisätä henkivartioita, myöskään kansanedustajien ei kannata liikkua yksin pimeällä koska vitutuksen määrä on lisääntynyt tämän irvokkaan poliittisen näytelmän siivittämänä. Edes muutama isompi terrori-isku ei voisi muuttaa Ruotsin suuntaa enää.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
17.1.2019 07:26
Vastaa...  huugo

Olimme 100% oikeassa SD:n suhteen -paljon puhetta ja nollatulos. Täysin sama kuvio toistuu tänä keväänä täällä meillä -olisiko vihdoinkin aika ymmärtää ettei tämän poliittisen järjestelmän alaisuudessa pystytä asioita muuttamaan?

Tari Jervo
Tari Jervo
17.1.2019 02:33

Suomen hallituksen tulisi pitää hätäkokous. Naapurimaassa vaajaamieliset ovat kaapanneet vallan .
Sota Ruotsin kalufaatille tulisi julistaa välittömästi!

Syöpää
Syöpää
17.1.2019 00:24

Kovimman luokan korruptiota Ruotsissa. Kansa äänesti Stefanin VITTUUN jo kertaalleen, ja sitten eduskunta äänisti Stefanin uudestaan VITTUUN kun yritti takakautta päästä takaisin johtajan pallille. Ja kappas vaan! Löytyi taas uusi keino! Naurettava maa. Toivon Ruotsille nopeaa kuolemaa.

s.räty
s.räty
16.1.2019 18:47

Ruotsi on paska maa, ja paskemmaks näyttää menevän

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
16.1.2019 19:01
Vastaa...  s.räty

Ei pelkästään paska vaan erittäin vaarallinen meille suomalaisille.

ed karvinen
16.1.2019 21:26

……..ja ennen kaikkea nuorille tytöille/naisille. Toivottavasti kevään vaaleissa ihmiset ymmartää äänestää oikein. Toivottavsti nuoret äänestäjät ajattelevat tulevaisuuttaan ja jälkeläisiään.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
16.1.2019 23:40
Vastaa...  ed karvinen

Kyllä. Ääni puolueiden ulkopuolella oleville ehdokkaille -Junes Lokka tai Ilja Janitskin ovat ainoat ehdokkaat joita pystyy suosittelemaan ilman ”myyräkuumeen” pelkoa.
#leikkikansallismielisyys #valeoppositio #puoluekuri #perseenmyynti

saent
saent
16.1.2019 18:31

Ruotsin hallitusohjelmassa oli yksi ohjelmakohta, joka voi vaikuttaa Suomeenkin, jos ei tehdä samaa muutosta. Tällä ohjelmakohdalla ilmeisesti yritetään suitsia no-go alueita eli jos muuttaa sijoitetusta paikasta maahanmuutovaltaiselle paikkakunnalle, niin ei saa minkäänlaista asumiseen liittyviä tukija. Jollakin pikkupaikkakunnalla asuva, jos ei saa Ruotsissa muuttaa, niin he tulevat Suomeen, pääkaupunkiseudulle, missä kunnat kilvan järjestävät asunnon ja kaikki tuet.

Sensuroimaton Totuus
Sensuroimaton Totuus
16.1.2019 17:48

Tätä on ”edustuksellinen demokratia” -todelliset päättäjät ovat taustalla ja sirkuksen pellet vain vaihdetaan sillointällöin typerän kansan harhauttamiseksi. Sama tulee tapahtumaan tänä keväänä suomessa -vain muutama puolueiden ulkopuolinen ehdokas omaa sellaisen uskottavuuden että heidän takiaan kannattaisi numeroita piirtelemään vaivautua. Omassa vaalipiirissäni heitä ei ole ensimmäistäkään.

Fg
Fg
18.1.2019 20:24

Todellisuudessa Suomessa kannattaa aina äänestää. Vaikka omassa vaalipiirissä kaikki olisivat mielestäsi arvottomia, niin kannattaa miettiä kuitenkin sitä, että jokainen saatu ääni hyödyttää kyseistä puoluetta. Tällä on valtakunnallisissa vaaleissa aina erittäin suuri merkitys.
Jos sinulla on inhokkipuolue, ääni vähiten inhoamallesi on pois inhottavammilta puolueilta. Mitä enemmän ihmiset jäävät kotiin nukkumaan, sitä vääristyneempi vaalitulos on kansan mielipiteen kannalta.
Tämä näkyy kirkollisvaaleissa, joissa myös jokaiselle annettu ääni hyödyttää sitä ryhmää, johon ehdokas kuuluu. Äänestysprosentti on naurettavasti melkein joka kaupungissa 10 tai 20 % välillä. Tulos on vääristynyt suosimaan vihervasemmistoliberaaleja – ikään kuin se olisi kirkkokansan enemmistön mielipide. Näin ei varmasti ole, mutta suvakkiryhmä on vain ollut kiinnostuneempi vallasta kirkon sisällä. Normi-ihmiset eivät ole käsittäneet mihin vaaleissa nukkuminen johtaa. Tänä vuonna kirkollisvaalikoneen kysymyksissä sitten kyseltiin, pitäisikö muunsukupuoliset ottaa kirkossa paremmin huomioon ja pitäisikö kirkon erityisesti olla edistämässä ympäristönsuojelua ja esim. luopua kokonaan liharuokien tarjoilusta kaikissa tilaisuuksissaan ilmastomuutoksen hillitsemiseksi. Kun tällä vauhdilla mennään, niin tulevaisuudessa kirkkojen ruoka-apukassitkin varmaan sisältävät vain purkillisen soijapapuja, pussillisen salaattia ja toisen pussillisen heinäsirkkoja.
Jos valtion vaaleissa äänestysprosentti heikkenee entisestään, niin suvakit alkavat takuuvarmasti voittaa myös ne vaalit. Sillä puolella ymmärretään äänestysasiat.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
16.1.2019 17:46

Mielenkiintoista nähdä, että keskustalle ja Annie Lööfille ovat Sverigedemokraatit niin paljon suurempi uhka kuin autonpolttajat ja ammuskelijat että kannattaa pettää jopa omat äänestäjät.
Mielenkiintoista myös nähdä kuinka meidän Perussuomalaisten käy nyt kevään vaaleissa ja sen jälkeen.

Ruotsin Demokratia on kuollut
Ruotsin Demokratia on kuollut
16.1.2019 17:41

ruotsin kansan demokraia on kuollut
kansan äänestykset mitätöidään hyvä veli kerhoissa
rökäle tappio puolueesta väännetään pääministeri puolue taas
oleteko huomannut
yle ei puhu sanakaan ruotsidemokraatien reaktioista tai ylipäätään heistä mitään
syy suomen tulevat eduskunta vaalit
ettei heidän akendansa saisi jukjisuutta ennen suomen
ehkä persujen jytkyä tai aiheta mihin se jytky perustuu
joka ei ole ilmastonmuutos vaan mamupoliitikka kuten ruotsidemokraateila
ja mihin heidän jytkynsä perustui
se akenda on 100 prosentisessa sensuurissa ennen vaaleja suomen valtamediassa
tai hetkinen.. riippuu siitä kuinka monta *suomalaista* matujen rikoksen uhria* ennen vaaleja vielä paljastuu
veikaan monta ympäri suomen

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
16.1.2019 17:55

Tuntuu ihan hullulta sellainen tosiasia, että jokainen matun tekemä ja uutisoitu isompi rikos sataa ääniä Perussuomalaisten laariin.
Kuinka sitten juhlitaan rikoksilla voitettuja vaaleja?

timo soininen
timo soininen
22.1.2019 14:33
Vastaa...  Nestori Lundahl

heivataan kaikki matut ruåtsiin,yksinkertaista

Anonymous
Anonymous
16.1.2019 17:18

Jos tanskalaiset eivät laske rikkautta maansa lävitse meiltä saatte muutaman tuhatta kun nätisti pyydätte ruotsalaiset.

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
16.1.2019 17:37
Vastaa...  Anonymous

Eiköhän noita jouda ihan pyytämättäkin, ja pannaan saman tien vaikka kymmenen tuhatta.

GroomaajaSipilä
16.1.2019 17:39
Vastaa...  Anonymous

Ei tarvitse pyydellä, luovumme siitä paskasakista iloisin mielin!
Riittää kun Swedulandian viherkommarifemakkosuvakki-hallitus tekee Suomeen mainoskampanjan ja lupaa hienot asunnot isojen kaupunkien keskustoista, platinium-tason kortit taikaseinään ja nuoria tyttöjä kouluista MaTu:ille. Suomesta kansalaiskolehdilla keräämme ilomielin rahat matkaan Ruotsin rajalle, niin MaTu:t pääsevät kivuttomasti ja nopeasti unelmayhteiskuntaan, jossa heitä kohdellaan arvonsa mukaisesti. Samalla pääsemme tuosta elätettävästä sakista eroon. (Nazimat, Huzut, Al Saidikat ja muut vastaavat voi laittaa samaan kyytiin!)

Patriootti
Patriootti
16.1.2019 17:13

Yrjösperskeleen tulevaisuuden kirjoitus Ruotsista tulee toteutumaan.

Minä
Minä
16.1.2019 17:08

Toivon mukaan Ruotsissa näkyvä haittamaahanmuuton ja muu suvakkiuden vastustus nousee niin vahvaksi, että tuokaan hallitus ei uskalla tehdä mitä tahansa. Ranskasta jos saisivat vähän mallia mellakoihin, niin voisi Löfvenkin vähän rauhoittua.
Itse asiassa Ruotsin sossut ovat ennekin kääntäneet takin nurinpäin, kun poliittinen tilanne on muuttunut. Olivat 30-luvulla ja sotien aikana tosinatseja, mutta kun huomasivat Saksan häviävän sodan, olivatkin yhtäkkiä mm. juutalaisten ystäviä. Ruotsin sossuilla ei kai ole aatteena muuta pohjalla kuin vallanhimo, joten saa nähdä miten päin vielä kääntyvät.

Pessimisti
Pessimisti
16.1.2019 17:02

Turhaa touhua, miksei suoraan muslimihallitusta ja sharialakia?

Lycka till Sverige!!!
Lycka till Sverige!!!
17.1.2019 12:44
Vastaa...  Pessimisti

Se pitää tapahtua muka kansan tahdosta. Ja viherkommaritkin uskoo siihen.

Valtsu
Valtsu
16.1.2019 16:50

Sitten ei enää osaa sanoa mitään. Noh ehkä sen verran, että jos nyt oli raiskattu kaikki Gävlen olkipukkia lukuun ottamatta, niin sekin hoidellaan tällä vaalikaudella.

GroomaajaSipilä
16.1.2019 16:42

Onnea vaan Swedu-pellet!!! Kun nyt väkeä alkaa lappamaan sinne unelmayhteiskuntaan, niin pitäkää se väki myös siellä. Ei siis rahdata niitä kultamunia Suomen rajalle vaan pidetään ne siellä teillä jokaikinen vesseli.
Emme tarvitse tänne Suomeen yhtään elätettäviä lisää vaikka he olisivat kuinka suuri voimavara, rikkaus, pelastus, huoltosuhteen korjaaja, jne.
Meillä on ongelmia jo ihan riittävästi täällä Suomessa omassakin siipiväessä ja niissä teiltä viime vuosina tulleissa MaTu:ssa.
Terveisin: Suomen kansa

Suomi Finland
Suomi Finland
16.1.2019 16:39

Toisaalta Ruotsin taantuminen islamilaiseksi kehitysmaaksi on viihdyttävää katseltavaa. Edellyttäen, että rajavalvonta aloitetaan uudelleen.
PT-Medialta jutunaiheet eivät tule tulevaisuudessakaan loppumaan.

Acc
Acc
16.1.2019 17:34
Vastaa...  Suomi Finland

Entisen ruotsalaisen Ruotsin katoaminen tulee muuttamaan Luoteis-Euroopan turvallisuustilannetta. Koska Ruotsi kadottaa tai on jo kadottanut kykynsä puolustaa aluettaan, muiden on se tehtävä. Silloin valta siirtyy näille muille. Itämeren maille on elintärkeää, että Juutinrauman liikennöitävyys säilyy. Sen itärannalle muodostuva kalifaatin osa pystyy estämään merikuljetukset tai verottamaan niitä.
Ehkä luvassa on Ruotsin hajoaminen pyssysodankaltaisissa olosuhteissa.

riesa_mikä_riesa
riesa_mikä_riesa
16.1.2019 17:55
Vastaa...  Acc

Ruotsilla mitään kykyä koskaan ole ollutkaan puolustaa aluettaanj.Suomelaisethan ruotsin aluetta on tähänkin saakka puolustäneet olemalla puskurina venäläisille.
Mutta kun Ruotsi mädätetään sisältäpäin islamilla,niin minkäs siinä sitte Suomi sille voi ?
Liian lähelle tulee kialifaatti,pirunmoinen riesa suomalaisillekkin.

PM
PM
16.1.2019 18:56

Minkä ne sille voi jos panzer march ja muutama jv. divisioona liikkeelle. Siinä prikaati saattaa olla kusi sukassa. Siis se joka on kalifaatin vahvuus. No pitäköön unelmansa ja myököön nuuskaa.

Suomi Finland
Suomi Finland
16.1.2019 20:13

Käy vaan hieman sääliksi noita Sverigedemokraatteja.
Annie on soppansa ansainnut. Lusikoikoon nyt oikein olan takaa ja nauttikoon niin kauan kuin Ruotsi on vielä kuningaskunta. Myöhemmin täytyykin sitten kätkeytyä kaavun suojiin.

Mmmmm, monikulttuuria
Mmmmm, monikulttuuria
16.1.2019 17:36
Vastaa...  Suomi Finland

Reilun viiden, kymmenen vuoden päästä (ins allah) Kalle Kustaa on kasvattanut pitkän parran, pitää turbaania ja nautiskelee ihan lain (sharia) mukaisen jalkavaimokolmikon huomiosta patjoillaan makoillen, (meinasin kirjoittaa kuohitun, mutta ei vissiin ole kuohittavaa) Löfvenin heilutellessa höyhenviuhkaa ja Lööfin esittäessä seitsemän hunnun tanssia. Ja kalifaatissa kaikki hyvin.

Päevi Kenegr
Päevi Kenegr
17.1.2019 18:39

”Ja kalifaatissa kaikki hyvin.”
Onko? Valtaistuinsalin nurkassa jurottaa Daniel, hokien mielessään ”Haluan Kalifiksi Kalifin paikalle”. Daniel on katkera, koska Kalle Kustaa antoi säkitetyn Vickanin ja lapset lahjaksi Tenstan Sulttaanille.

Suomi Finland
Suomi Finland
18.1.2019 09:11
Vastaa...  Päevi Kenegr

Vieläkö tuota ’Kalifiksi kalifin paikalle’ Ahmed Ahnetta saa julkaista? Siinähän on kolonialismin kolkkoja kaikuja ja räikeää kulttuurillista omimista. Siis yksiselitteisesti törkeää razzizzmia!
Luulisi, että moinen törkyä olisi bannattu jo vähintään -80 luvulla.

Anonymous
Anonymous
17.1.2019 14:06
Vastaa...  Suomi Finland

Kyllä nyt täytyisi alkaa ihan vakavasti suunnittelemaan muuria Tornion rajalle, koska jossain vaiheessahan Ruotsin kalifaatti yrittää laajentua Hölmölän puolelle. Tosin siinä vaiheessa täällä on varmasti jo sama meno.

Allu
Allu
17.1.2019 15:40
Vastaa...  Suomi Finland

Toivotaan ainakin ettei Paavo ala sen vuoksi mokutusta kannattamaan.

LestaGroomari
19.1.2019 15:29

Tuohan on se paras vaihtoehto Ruottalaisille. Esim. kaukomailla sunnit ja shiiat ovat vuosisatoja sotineet siitä kummalla on oikeampi tulkinta, sama tulee jatkumaanRuotsissa. Arabit pitävät Afrikan uskonveljiään ala-arvoisina ja siitähän sota syntyy. Samoin eri maista lähtöisin olevat rikolliset tulevat taistelemaan vallasta Ruotsin slummeissa.
Ruotsi vaipuu keskiaikaa edeltävään aikaan ja onnea siitä heille. Pitää vaan meillekin rakentaa raja-aita, että Routsin rikkauden pysyy siellä heidä omana ilonaan. Meillä on ongelmia jo riittävästi tälläkin hetkellä!

Patriootti
Patriootti
16.1.2019 16:36

Paljon onnettomuutta ja menetystä swedupuppelit! Täältä tullaan kovasti perässä, voidaan vuosikymmenen loppuun mennessä päästä jopa ohi, jos vassarit ja vihreätä pääsee hallitusvastuuseen muitten piilokommareiden kanssa.

Yhdistyneet Kulmakarvat
Yhdistyneet Kulmakarvat
17.1.2019 02:56
Vastaa...  Patriootti

Tosin ei voi valittaa, jos suurimmassa osassa äänestäjien aivoissa on k..ta päässä, niin lopputulema on sen mukainen.
Kun jokin asuinalue per…ään, niin fiksut ja kykenevät siirtyvät pois.
Ennen tämä koski asuinalueita.
Nykymittakaavassa se tarkoittaa valtioita.
Sitten roilerit ihmettelevät, että mikä IHMEmeni vikaan?
Swedupellet taas erikseen. Ovat täysin valmiita kunnialliseen itsemurhaansa k…iaivoisessa ylemmyydentunnossaan.

Automies
Automies
17.1.2019 08:54

– Itse näen tässä onnettomuudessa hopeareunuksen.
Mikäli Ruotsiin saadaan vielä lisää massasiirtolaisuutta kolmansista maista oikein olan takaa ja GCM:n siivittämänä seuraavan neljän vuoden aikana niin sen jälkeen se maa on jo niin karmeassa kunnossa että se toimii varoittavana esimerkkinä suomalaisille ja muulle maailmalle.
Eli ei mitään niin pahaa jos ei jotain hyvääkin?

Kererr
Kererr
17.1.2019 10:23
Vastaa...  Automies

Suomi tulee perässä. Mikään äänestys ei tule muuttamaan tätä. Sori vaan niille jotka uskovat demokratiaan. Ne ajat meni EU:n myötä.

Anonyymi
Anonyymi
17.1.2019 12:22
Vastaa...  Automies

Voihan tästä koitua Suomelle muutakin hyvää siten, että Ruotsi imuroi kaikki turvapaikanhakijat niin, ettei Suomeen enää riitä. Kannatetaan siis uutta hallitusta! Voi tietysti käydä niinkin, ettei ole kovin pitkäikäinen ja uusiin vaaleihin mennään aika pian.

kestääkö neljä vuotta vai joko kippaa
kestääkö neljä vuotta vai joko kippaa
17.1.2019 15:04
Vastaa...  Automies

Siinä ei ole mitään hyvää, että rajan takana elelee satoja tuhansia kehitysmaalaisia. Eikä siitä seuraa meille mitään hyvää.