Norjan Hedayatullah luultavasti eri kuin Helsingin sarjaraiskaaja

Helsingissä pitkän tuomion lapseen kohdistuneista hyväksikäytöistä saaneen miehen Safi Hedayatullahin julkitulo sai aikaan mielenkiintoisen ilmiön. Nimittäin Hedayatullahille löytyi samanniminen kaima Norjasta, joka harrastaa samoja asioita; pikkutyttöjen raiskauksia ja sen sellaista.

Norjan tapahtumiin kuuluu neljä 1997 ja 1998 syntynyttä uusnorjalaista, jotka tykkäsivät raiskata pikkutyttöjä urakkatahtiin. Jutusryppäässä tuomittiin Olivier Aluma, Regan Clement Mukendi, Warhel Numan ja Hedayatullah Safi pikku vankeuksiin. Osa otti osaa kahteen, osa yhteen raiskaukseen.
Tapahtumat pääteolle alkoivat keväällä 2015 kun yksi nelikosta otti yhteyttä tekoaikana 16-vuotiaaseen tyttöön. Tyttö oli koulukiusauksen uhri ja keskeyttänyt koulun. Tästä seurasi monenlaisia ongelmia. Tyttö kaipasi mm. uusia ystäviä. Tässä astuikin sitten se ikävämpi kohtalo peliin.
Tyttö teki siis jonkinlaista kontaktia yhden miehistä kanssa, josta seurasi tapaaminen yhden miehen asunnolla. Tytölle tarjottiin vodkaa ja tästä seurasi tajuttomuus. Paukkuun oltiin siis laitettu vahvoja tyrmäystippoja. Seurasi pimeys.
Jossain vaiheessa tyttö havahtui alastomana sängyllä. Hän pukeutui päälle ja poistui asunnolta. Hänellä ei ollut minkäänlaista muistikuvaa illan tapahtumista, mutta kertoo kuulusteluissa, että poistuessaan asunnolta hänen alapäätään kivisti ja hän aavisti mitä oli tapahtunut. Mutta koska tapahtumista ei ollut minkäänlaisia muistikuvia, ja kyseisenä aikajaksona hänellä oli muutenkin vaikea elämäntilanne niin rikosilmoitusta ei tehty. Tyttö ajautui kuitenkin entistä syvempään masennukseen ja monien ongelmien kierteeseen.
Kului vuosi kun alkoi tapahtua. Poliisi otti yhteyttä tyttöön raiskauksen tiimoilta. Poliisi nimittäin oli erään toisen raiskausjutun yhteydessä selvitellyt uusnorjalaisten kännykkäfilmejä, ja esiin tuli useita filmejä, joissa tyttö harrasti seksiä. Tai harrasti ja harrasti, filmeiltä käy ilmi, että tyttö oli tajuttomassa tilassa kun nelikko vuoron perään raiskasi tyttöä. Pisin filmeistä on 10 minuuttia, jossa yksi tekijä yhtyy kiimaisena tyttöön, joka makaa sängyllä tajuttomana. Kaiken kaikkiaan raiskausten kestoajaksi arvioitiin kuusi tuntia.
Tyttöä haastateltiin norjalaiseen Nettaviseniin, jossa hän kertoo mm, että häpeää tapahtumia eikä olisi ikinä uskonut joutuvansa tällaiseen.
– Tulen kantamaan tätä kipua koko elämän ajan sisälläni, tyttö kertoo.
Tässä juttu lyhykäisyydessään. Sarpsborgin käräjoikeus tuomitsi miehet vuoden 2017 keväällä pitkiin ehdollisiin, mutta lyhyihin ehdottomiin vankeuksiin. Hovioikeus antoi tuomioihin pikkualennukset viime vuoden 2018 helmikuussa.
Norjan hovioikeuden päätöksessä kahden tekijän syntymäajaksi kerrotaan 1997 ja kahden muun 1998. Kun taas Helsingissä tuomitun Safi Hedayatullahin syntymäaika on 1986. Ikäeroa on siten sellaiset 11-12 vuotta. Teoreettisesti on tietenkin mahdollista, että Hedayatullah olisi läpsytellyt Suomeen ja alkanut sotalapseksi. Kyllähän kolmikymppinen menee vielä ihan hyvin yksintulleena lapsena.
Mutta luultavasti kyse on kuitenkin eri henkilöistä. Kaimapojilla samanlaiset harrastukset.
Asiasta kertoi myös Document.

Subscribe
Notify of
guest
18 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
PM

No mikäettei! Serkkupoikia nääs,rikastellaan vähän ja jaetaan keenejä!

vähän humala sanoi ulkomaalainen

Pekka Järvinen olisi Suomalainen versio.

Lee Anrerzohn

Eiköhän tuo ole sama raiskarimatu. Suvakkien ja Sipilän silmissähän tuo on ihan pikku pallero.

Taas äimän käkenä

Poliisin pitäisi pyytää Norjasta tunnistetiedot ja dna jos asiasta ei ole varmuutta.
Jos kyseessä on sama tyyppi kerääkö hän korvaukset kahdesta maasta eikä ole vaivautunut käyttämään eri nimeä?

Jihad Zipilä

Hei meitä rikastetaan!
Uusi toiminnantäyteinen tosi-tv elokuva Suomesta.
Pääosissa Psyko Sipilä, Sadisti-Petteri Orpo, Sika-Juudas Soini, Fahad “17” Päässä-Fiiras ja 30 tuhatta muuta julmaa matua sekä tuhansia sadistisia viher-kommunisteja.
Kärsijöinä ja uhreina kiltti ja tunnollinen Suomen kansa.

mutta_ootellaan_nyt

Täyttä helvettiä nuo tuomiot,nuoren ihmisen elämän pilaa joukko muslimeita ja siitä selvitään “pikkumoitteella”,mitä on nuo ehdolliset tuomiot.
Pelkäävätkö tuomarit nuita kehitysmaalaisia oikeasti tuomita itsensä ja omaistensa vuoksi.? Kuitenki yleisesti on tiedossa,että keharit panevat vainon päällemm poliiseille ja heidän omaisilleen jos poliisi ei hellästi kohtele näitä rikollisia.
Jos tilanne pääsee tällaiseksi,silloin ollaan lääpän jäljillä – kohta on sodoma ja komora vallalla yhteiskunnassa.
Suomessa on nyt tilapäisesti (muka) tuomion kovennukset lastenraiskaajille,mutta tälläsyönnillä en usko tuon eduskunnan “marttakerhon” saavan aikaan paljonkaan oikeasti vaikuttavaa.

Anonymous

Kyllä. Pelkkä kosmeettista sumutusta nämä lakien tiukennukset. Kun/jos oy suomi finland ab: lle käy samoin kuin ruotsissa eli saamme pahimman mahdollisen hallituksen ( lue viherpuna) kaikki matujen teot jne on unohdettu. Muistaakseni demarien ns muistio tavoittelee siirtolaisten moninkertaistamista. Eli halleluja ja herran haltuun.

Anonymous

Tuossako jotain ihmeellistä. Taitaa löytyä maailmalta useampikin kaima, joka harrastelee samoja asioita. Kaimojahan matuilla on. Joskus tuntuu siltä, että niiden almanakassa on vain muutama nimi miehille ja niitä kierrätetään kuten naisiakin.

Pena

Eikös noilla ole aina melkein samat nimet eli abdullah, ahmed, mohammed, mohammad, ali tai joku muu samantapainen.

Anonymous

Kaveruksilla mennyt matkalla sukset ristiin, toinen päätynyt Norjaan ja toine Suomeen. Kumpikin sitten päätyi käyttämään samaa nimeä, joka oli yhdessä matkalla keksitty.

Aappa

Selviäisi varmaan kuvia vertailemalla, jos löytyy.

Serafin

Veikkaan, että suvakit onanoivat ja sormettavat itseään kiimassa, kun lukevat näitä rikastustapahtumia.
Demla tuomioissakin varmaan käydään välillä onanoimassa pahimmat kiihottumiset pois ennenkuin ehdollinen 3kk tuomio julistetaan raiskaajille.

Fakta MEE TOOSTA suomessa

ILTASANOMIEN Meitä yksipuolisesti syylistävä propaganda on läpinäkyvyydesään
hulvatonta seuratavaa
viher vasuri liberaali median kätyrin Ampparit lööppi
*omistajana* Ääri vasuri *OTAVA*Kustannus
https://otava.fi/kirjailijat/
Täälähän näitä liberaali vasuri median lemmikeja Kirjailijoita viher vasuri
ihmisoikeus aktivisteja on urakalla
tietäisi vain kenen ihmisoiksia he puolustavat
Omiensa vai ääri islamisti terroristien matu raiskaajien pedofilien ihmisarvoa
Eli amppareista kaivettua shokki lööppi journalsmia silmä munile *kohdenettuna *
facebook vakoilun avittamana
Netti käytäytymis *Ihmis vakoilun* tuottamana
amppareita avustaen ilman lupia
mikä herätää kiinostuksen lukioissa *lööpit *
Eli Tämä
Palkittu toimittaja tekeytyi 13-vuotiaaksi tytöksi keskustelupalstalla – siitä seurasi järkyttävä tapahtumaketju, jonka päätteeksi ”38-vuotias Jusa” juoksi karkuun Mannerheimintiellä
”Jusa” alkoi kertoa nuorelle tytölle seksistä ja kysyä tämän seksikokemuksista. ”Jusa” myös fantasioi keskustelussa yhdynnästä. Lopulta mies ehdotti tapaamista. Se järjestettiin Helsingissä, jossa toimittaja meni tapaamaan Jusaa.
Kun Jusalle selvisi, että hän on tekemisissä toimittajan kanssa, hän lähti Sallisen mukaan juoksemaan karkuun Mannerheimintien yli kohti Eteläesplanadia. Toimittaja sai Jusan kuitenkin uudelleen kiinni. Tämän jälkeen mies kertoi olevansa tavallinen keskiluokkainen perheellinen mies. Mies kiisti olleensa pedofiili ja lupasi hakea apua.
Edeleen jää epätietoisuus onko *Jusa* mamu vai suomi mies
 Laajalle levinneet Me too- ja Suostumus 2018 -kampanjat ovat nostaneet seksuaalisen häirinnän ja seksuaalisen väkivallan laajaan yhteiskunnalliseen keskusteluun eri puolilla maailmaa.
Niin muiden paitsi matujen
On hyvä, että nyt keskustellaan seksuaalisesta itsemääräämisoikeudesta ja asiallisen käytöksen rajoista, Sallinen sanoo.
*muuten hyvä Mutta Mee Toot Ovat pitäneet* turpansa kiinni ja visusti*
näistä oulun mamu pedoifiilia rikoksista
Ja se On fakta
https://www.google.fi/search?hl=fi&source=hp&ei=re1AXMD3LoGmsAHL9aaYDA&q=Oulu+Mee+too&btnK=Google-haku&oq=Oulu+Mee+too&gs_l=psy-ab.3..33i160.3570.7432..9408…0.0..0.122.829.11j1……0….1..gws-wiz…..0..0i131j0j0i10j0i22i30j0i13i30j0i13i5i30j0i8i13i30.HMdfABLjIno
Toinen hakusana Esimerkki
*Oulun pedofilia rikokset Mee too*
ei yhtäkään kannanottoa MEE Too aktivisteilta
Hae googlesta* Oulun pedofilia rikokset Mee too*
ja ihmettele Kuinka he keskustelevat seksuaalisesta itsemääräämisoikeudesta
Oulussa ja Helsingissä julkisesti Kuten ILTASANOMIEN toimittaja kehuu Vastoin faktoja
LUODEN värää melikuvaa keitä nämä femiistit OIKEASTI yksipuoisesti jahtaavat
ja keiden rikosia he eivät noteraa minään
matu tekee pahaa raiskaa suomalaisia naisia
Mee Too kannan otot asiaan 0 tulosta
Maailman kattavimassa hakukonessa joka kaivaa pienimäkin vihjee perustella asiasta jotain
mutta mutta nyt ei löydy mitään Hakusanalla *Oulun pedofilia rikokset Mee too*
mikä siihen on syynä todella outoa hymmm………

Patriootti

Kokkari lehti kirjoittaa
https://www.verkkouutiset.fi/petteri-orpolta-kysyttiin-syksysta-2015-taman-takia-rajalle-ei-voitu-pistaa-puomia/
Että tuon varjolla se raiskari tänne läpsytelly. Ja edelleen tämä älyn riemuvoitto sysää vastuun muille. Ei hänestä ole vika vaan sopimuksissa jne.

Anonymous

Maailman pedofiili no 1 on pedofiiliprofeeta .

Anonymous

Kun tulee islamismi-uskoon, kutsuuko lapsenraiskaaja itseään profeetaksi?

Anonymous

Miksei näiltä rikollisilta oteta dna näytteet talteen??

Suoli24

Jotain hämärää asiassa on, koska esim. roskapalsta Suomi24 poistaa välittömästi kaikki viittaukset oletukseen, että tälle paskanaamalle on annettu Suomen kansalaisuus huolimatta Norjassa tehdyistä vauvaraiskauksista.