Tasa-arvofeministit: Väinämöinenkin raiskasi

Jos et tähän asti tiennyt mitä suomalaiset tasa-arvofeministit ajattelevat nuoriin tyttöihin kohdistuneista seksuaalirikoksista niin sen kertoo Marianne Laxen.


 
Laxen on suomalainen ns. tasa-arvohenkilö ja kuuluu mm. Helsingin tasa-arvolautakuntaan. Mitä sekin sitten tarkoittaaa. Niin ikään Laxen toimii ”muissakin Pohjoismaissa tasa-arvotehtävissä” ja on kunnostautunut feministi.
Jos siis epäilet joskus mitä vallan kahvassa olevat henkilöt ajattelevat asioista niin Laxen tiivistää sen erityisen hyvin. Tämä sama pätee valtamediaan, joten älä jaa niidenkään ”uutisia” somessa.
 
Väinämöinenkin raiskasi. Vaikka kuvan taustoista ei oikeasti ole edes täyttä selvyyttä, että kuka siinä tekee ja mitä. Mutta tasa-arvovaltuutetun mielestä siinä ahdistellaan naista, vaikka joidenkin tulkintojen mukaan mies pelastaa naista.

KOMMENTOINTIOHJEET

Jos haluat kommentoida, niin rekisteröidy Disqusiin ohjeiden mukaan. Se on minuutin kertahomma, ja jatkossa voit kommentoida ihan vapaasti rekisteröimälläsi nimimerkillä Pt-mediassa ja sadoilla muillakin nettisivuilla. Kommentoida voi ilman rekisteröitymistäkin, mutta silloin kommentti menee moderointiin. Koska kukaan ei seuraa kommentointipalstaa reaaliajassa, niin kommentin hyväksyntään voi mennä pitkä aika.

Kommentointi on vapaata, mutta käytä asiallista kieltä. Älä solvaa, uhkaile tai muutenkaan käytä asiatonta kieltä toisista ihmisistä, ihmisryhmistä, uskonnoista, seksuaalisista suuntautumisista tms.

Pt-media ei kerää mitään tietoja rekisteröitymisistä, eikä näe rekisteröityjän tietoja.