Tasa-arvofeministit: Väinämöinenkin raiskasi

Jos et tähän asti tiennyt mitä suomalaiset tasa-arvofeministit ajattelevat nuoriin tyttöihin kohdistuneista seksuaalirikoksista niin sen kertoo Marianne Laxen.

 

Laxen on suomalainen ns. tasa-arvohenkilö ja kuuluu mm. Helsingin tasa-arvolautakuntaan. Mitä sekin sitten tarkoittaaa. Niin ikään Laxen toimii ”muissakin Pohjoismaissa tasa-arvotehtävissä” ja on kunnostautunut feministi.

Jos siis epäilet joskus mitä vallan kahvassa olevat henkilöt ajattelevat asioista niin Laxen tiivistää sen erityisen hyvin. Tämä sama pätee valtamediaan, joten älä jaa niidenkään ”uutisia” somessa.

 

Väinämöinenkin raiskasi. Vaikka kuvan taustoista ei oikeasti ole edes täyttä selvyyttä, että kuka siinä tekee ja mitä. Mutta tasa-arvovaltuutetun mielestä siinä ahdistellaan naista, vaikka joidenkin tulkintojen mukaan mies pelastaa naista.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

43 thoughts on “Tasa-arvofeministit: Väinämöinenkin raiskasi

 1. No kyll maar! Ja varmaan Aatamikin tiiraili Eevan viikunanlehden alle ”sillä silmällä”.

  59
  1. Suvakit tykkäävät näköjään vertauksista, joten vertaus: jos sinulla on jo yksi kottikärryllinen suomalaista paskaa olohuoneesi lattialla, miten siivoamisesi helpottuu, jos kärräät vielä 20 kottikärryllistä lähi-itäläistä ja afrikkalaista paskaa lisää siihen suomalaisen paskan päälle?

   87
   1. Tai: jos sinulla on jo syöpä, niin mitä siinä enää tuberkuloosi haittaa? Antaa mennä vaan!

    44
  2. Tämä laxatiiwi saa omasta puolesta onanoida itseään feministiseen helvettiinsä kaatuneen puunrungon päällä niin paljon kuin telaketjuilu velvoittaa.

   En puutu asiaan, mutta siinä tapauksessa puutun, kun aletaan laksatiivisesti oksentamaan normaalien ihmisten päälle paskomalla kalevalankin päälle, niin hermostun.

   18
  3. Mut eihän alunperin Eevalla ollut mitään päällä..Vanha ”tuttuhan” se siellä piilotteli!

 2. Ku kattoo tonki telaketjuporsaan naaman kuvaa, niin ei yhtään ihmetytä toi kommentti…. pthyi saatana

  60
  1. Nätimmän naisen kosiskelu on tietenkin ahdistelua, joka tulisi kieltää.

   15
 3. Jos meillä on perinteet seksuaaliseen häirintään jo Väinämöisen ajoilta, niin sitten toki kaikki maailman pervertikot muuttakoot Suomeen. Kerro nyt, arvon telaketjusotilasjunttafeministi, minne voisimme muuttaa me, jotka emme moista käytöstä arvosta emmekä muutenkaan halua elää sellaisten keskuudessa?

  Todennäköisesti perversioillakin on varmaan kulttuurillisia vivahde-eroja, joten on hienoa, että perversiot monimuotoistuvat ja tulee oikein roppakaupalla uusia hienoja ahdistelun vivahteita arkeen ja juhlaan.

  Päivän sana on diversiteetti!

  46
 4. Jos joku yksinkertaisempi kuvitteli että nämä Oulun tapaukset jotenkin herättelisivät monikulttuuri-uskovaiset muuttamaan kantojaan, niin eiköhän olisi jo aika itse alkaa heräämään siihen tosiasiaan että nämä ”Hyvät Ihmiset” jankuttavat tuota ”kyllähän suomalaisetkin” -korttia tasan niinkauan kunnes viimeinenkin suomalainen lapsi on raiskattu ja murhattu.

  Monikulttuuriuskovaiset eivät pidä valkoihoisia lapsia minkäänarvoisina, koska niiden utopiaan valkoiset eivät edes kuulu. Niiden omien sanojen mukaan kaikki kansat tulee sekoittaa ja valkoisista tulee päästä lopullisesti eroon, koska silloin päästään viimein rasismista ja sorrosta eroon. Siksi niille ei tuota mitään tuskaa nähdä valkoinen tyttö raiskattuna ja murhattuna. Päinvastoin, ne jopa nauttivat siitä. Ne näkevät sorrettujen (matut) saavan viimeinkin oikeutta pahaa valkoista sortajaa vastaan.

  77
  1. Näin se menee. Eivät ne muuta mielipiteitään vaan keksivät entistä parempia selityksiä. Ja juuri sen takia, että niiden maailmankuvaan valkoinen ihminen on se pääperkele.

   61
 5. Hauskinta tämän tyyppisissä päivityksissä on se, että rinnastetaan turvapaikanhakijat ja fiktiivinen hahmo. Onko nämä meidän kultamunat nyt sitten satukirjan hahmoja, vai miten tämä asia tulisi ajatella?
  Alan ymmärtämään näiden taistelupossujen mielenmaisemaa, jos siellä laidalla ei nähdäkään ihmisoletettuja, vaan unelmaa, jossa Marokon Hassan tulee pelastamaan pahoilta valkoisilta cissuilta, käärii pihisevän, punoittavan palleron silkkiseen hijabiin ja ratsastaa kamelilla auringonlaskuun.

  51
  1. Toinen hauska rinnastus on ”Slussenin sissit”. Eli kun pitää hakea vertailukohtia mamuihin TÄNÄÄN, niin niitä haetaan moniongelmaisista syrjäytyneistä takavuosikymmeniltä, keskiajalta ja tosiaankin jopa myyttisestä kansanrunoudesta. He siis myöntävät, että mamut eivät ainakaan tässä mielessä sovi nykypäivän kehittyneeseen länsimaahan(?)

   Eivätkä nämä näe siinä mitään ongelmaa. Tässäkin on yksi esimerkki suvakkien totaalisesta logiikan ja moraalin puutteesta. Suosittelen levittämään näitä aivopieruja normaaliväestön keskuuteen!

   46
   1. Slussenin sissit olivat aika harmittomia veikkoja verrattuna Tukholman keskustassa häiritseviin oikeauskoisiin ja muihin kehitysmaalaisiin.

    37
 6. https://fi.wikipedia.org/wiki/Aino_(Kalevalan_hahmo)

  ”Suosta päästäkseen Joukahainen lupaa sisarensa Väinämöiselle vaimoksi. Tämän kuultuaan Joukahaisen ja Ainon äiti ihastuu ikihyviksi saadessaan sukuun suuren sulhon. Aino kuitenkin kauhistuu kuullessaan joutuvansa vanhan miehen vaimoksi ja hukuttautuu neljännessä runossa. Viidennessä runossa Väinämöinen yrittää kalastaa Ainoa, mutta saa saaliikseen vain erikoisen kalan. Hän yrittää paloitella kalan ruoakseen, mutta se hyppääkin veteen ja kertoo olleensa Aino.

  Tarinan opetuksena Väinämöinen itse kieltää jälkipolvia tavoittelemasta nuorta puolisoa tai menemästä nuorena naimisiin.”

  Tämä tarina onkin mitä mainioin puolustus alaikäisten suomalaisten tyttöjen raiskaamisen sallimiseksi lähi-itäläisille ihmeahmeteille ja suomalaisten ’rasistien’ hiljentämiseksi.

  Hypätköön noita-akka suohon.

  71
 7. Lievästi ounastelen, että Gallen-Kallelan museon johtaja tietää tämän asian:”Aino pakenee rannalle ja riisuutuu aikomuksenaan mennä uimaan Vellamon neitojen kanssa. Hän istuu kivelle, joka uppoaa, ja Aino hukkuu. Aino ei kuitenkaan kuole, vaan jatkaa elämäänsä Vellamon neitona, veden haltijana. Myöhemmin Väinämöinen kalastaa Ainon ahvenena veneeseensä, mutta Väinämöinen ei tunnista morsiantaan. Aino pakenee ilkkuen veneestä naisen hahmona.

  Gallen-Kallelan museon museonjohtaja Tuija Wahlroosin mukaan teos kuvaa juuri sitä välähdyksenomaista hetkeä, jolloin ahven on luiskahtanut Väinämöisen käsistä, mutta ennen katoamistaan järveen Aino näyttäytyy vielä kerran naisena. Toisin sanoen Väinämöinen kurottautuu estämään saaliinsa karkaamisen.

  – En osaa ajatella, että tuossa kähminnästä olisi kyse. Näkisin, että triptyykin keskikuva kuvaa ennen kaikkea Väinämöisen erehdystä, epäonnisia naimakauppoja. Ainon tunteiden ja surun korostaminen tulee esiin vahvemmin Gallen-Kallelan myöhemmissä Aino-aiheisissa töissä, Wahlroos sanoo.”

  Mutta joo, nyt nämä Oulun raiskausringit ovat kovaa vauhtia – jälleen kerran – kääntymässä Raiskaahan suomalaisetkin -mantraan. Ohi kiitävän hetken luulin, että jopa valtamedia olisi tarttunut tähän asiaan, mutta ei nyt sitten.

  70
  1. Noinhan tuo Kalevalan viides runo menee kuten kerrot.
   Nyt sitten odotamme milloinka Marianne Laxen ja muut telaketjufeministit hyökkäävät museonjohtaja Tuija Wahlroosin, Gallen-Kallelan ja Elias Lönnrotin kimppuun. Väinämöisen kimppuunhan hän jo kävikin.
   Harhainen mieli saa nuo feministit tekemään aivan käsittämättömiä asioita.

   26
 8. Tuokin naisoletettu on huomattavasti vaarallisempi kuin Virpi Butt… Ja silti vapaalla jalalla luottamustehtävissä…

  60
  1. Oletko pannut merkille, että juuri feministit puolustavat naista alistavia muslimeja?
   Se johtuu siitä, että sekä feministeillä ja muslimeilla on molemmilla sairas tarve alistaa muita.

   23
 9. Lukisi enemmäm niin luulisi vähemmän tämäkin laksatiivi. Vaarsinkin Kalevala jäänyt lukematta tai luettua ei ole ymmärtänyt. No ymmärrys muutenkin puuttuu koska feminismi.

  42
 10. Ja rouva Laxenin ķanootista on aina ollut osa inkkareista hukassa, ennenkin meno on ollut kuin ajelisi hiihtoliiton hyväksymillä kesäkumeilla talvi liukkailla.

  30
 11. Kysykää häneltä mitä mieltä hän on Suomen ”perustuslain” 118 §:stä ?

  Julkinen lakitietokanta Finnlex : PL 118 § …Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset .. syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.

  Suomi siis on KASTIJÄRJESTELMÄ; jossa oman maan kansalaisia on ihmisoikeudettomia ja tänne tulleleille halutaan ihmisoikeudet … menikö niinkuin tasa-arvoisesti tämä ?

  15
 12. Älkäämme unohtako myöskään prinsessa Ruususta. Prinssi suuteli häntä, vaikka Ruusunen nukkui eikä voinut ilmaista suostumustaan eli kyseessä oli selvä seksuaalinen ahdistelu.

  Lisäksi on huomattava, että koska Ruusunen oli nukkunut 100 vuotta, kyseessä oli samalla noin 120-vuotiaan vanhuksen häiritseminen. Vanhus nukkui kaikessa rauhassa ja äkkiä siihen ilmestyi joku aivan eri sukupolvea edustanut prinssi.

  33
  1. Eikös GILF ota eteen ainakin uusiosuomalaisille joille riittänee että on kättä lämpöisempi eikä pahemmin maatunut.

   14
 13. Suomalaisia suolmalaisuutta eikä Suomen muinaishistoriaa ole olemassa kaikki tänne on tulleet muualta mutta Väinämöinen raiskasi olisikohan ollut muinainen ählämi tai somppu..

  10
 14. Mitä jos vanhojen hyvien aikojen kunniaksi tribuutti tupolevin veljeskunta Sokolewin somat pojut laittaisivat Mariannelle kikulikortin.

  13
 15. Nuo eltaantuneet lastemme joukkoraiskaajia nekrunmunakiimoissaan paapovat kommarihuorat eivät ansaitse muuta kuin niskalaukauksen.

  16
 16. Tuo lesbo akka pitäsi viedä hoitoon ja pikaisesti. Tai horisee vanhuuttaan.Tuntuu olevan todellisuus jo aikalailla kateissa. Siteeraisi vielä harry potteria niin olisi kuin piste iin päälle.

 17. Horisee vanhuuttaan, Marianne on horissut koko ikänsä. Se on ollut hänen elämäntehtävänsä kielivähemmistöä edustavana jakkupukukalkkuna demarina Tytti Tuppuraisen tai Liisa Jaakonsaaren tapaan.

  11
 18. Kyllä pitääkin sitten yrittää kovaa valkopesua suorittaa vaikka väkisin.Jos ei muuten niin vaikka keksimällä pitää tehdä joku propaganda ”ahdistelu”.

  11
 19. Luuletteko että Suomesta tulee vielä se kotimaisten elokuvien romanttinen lintukoto ? Turha luulo. Ja räksytys näillä palstoilla on ajanhukkaa ja tekee vain itselle pahan mielen. Hankkikaa eläkeasunto tai työpaikka Etelä-Euroopasta jossa aurinko paistaa ja mamut on alakynnessä. Koodaajille helpointa, koska voi tehdä etätyötä. Suomi on jo valloitettu kun Sipilä antautui. Ei täällä kukaan järki-ihminen enää lapsiaan kasvata.

  5
  2
 20. Väinämöinen on tuossa maalauksessa parrasta päätellen vasta 17-vuotias ja Ainohan vain kiusoittelee alastomuudellaan viatonta nuortamiestä joka menee luonnollisestikin sekaisin… Säkki vaan Ainon päälle, sillä se ”voimaannuttaa” naisia – vai mitenkäs se nyt onkaan?

  15
 21. Sama Marianne Laxen on laatinut SDP:n salaisen maahanmuutto-ohjelman jonka persut onneksi saivat käsiinsä, ja ehkä SDP ei uskalla nyt toteuttaa ohjelmaa kun ollut näitä raiskauskohuja ja rapsaa levitelty ainakin PS:n uutissivustolla , kannattaa lukea läpi, aika kauheaa paskaa on Laxen miettinyt suomalaisten päänmenoksi. ÄLÄ ÄÄNESTÄ SDP:tä !

  https://www.suomenuutiset.fi/demareiden-salainen-maahanmuuttomuistio-paljastaa-sdp-antaisi-jopa-rikollisten-jaada-suomeen/

  12
 22. Somalian Josta Nämä Oulun Pedofiilit kotoisin

  Maassa ei ole tilastoja sukupuoliperusteisesta väkivallasta. Harva uhri hakeutuu apuun, joten tapaukset jäävät raportoimatta tai ne ratkaistaan perheiden kesken.

  Tällöin tekijä maksaa uhrille korvausta **tai nai uhrin**.

  Mikäli tapaus menee oikeuteen ja tekijä tuomitaan vankeuteen, hän voi korvata vankeuden sakkoina. Yhdestä vankilavuodesta raiskaaja selviää maksamalla noin 421 dollaria.

  Sen takia siitä puhutaan nytten ettei tämän tyylinen ihmisoikeuksia halventava toiminta ainakaan lisäänny

  joidenkin seta lemmkien suojelukohteiden takia joistain muista eli muslimi maista

  turvapaikan hakijoiden statuksella

  ja se on näköjään näille perkeleille se kamali asia eikä nämä itse teot

  Tämänhetkisen keskustelun pinnallisuus ja sen muukalaisvihamielinen pohjavire eivät jää epäselväksi kenellekään, joka on kuluneina vuosina tai vuosikymmeninä pohtinut sitä, miksi seksuaaliseen väkivaltaan ei tässä yhteiskunnassa suhtauduta vakavasti

  nämä suvakki setat suojelevat kultuuria jotka ovat haluneet itse tänne rantautuvan

  joka taas edustaa kaikkea muuta kuin ihmisoikeuksia naisille

  tämä Ihmisoikeusjärjestöjen ulostulo on irvokainta paskaa mitä ikinä voi olla

  toivotavisti itse mahan muuttaja naiset vaikka IRANISTA Somaliasta
  VOISIVAT SANOA OMAN MIELIPITEENSÄ NÄIDEN

  SUOMEN IHMISOIKEUKSIA VAATIVIEN IDIOOTIEN MIELIPITEISIIN

  MILLAISILLA

  IHMISOIKEUKSIA NAISIA KUNNIOTAVIA MIEHIÄ

  HE OIKEIN TÄHÄN MAAHAN ITSE TOIMINALAAN HALUAVAT

  ja ovat saaneet koti majoituksineen

  sexi leluikseen

  on eri asia puhua asioista kun *antaa suosiolla*

  Kuten SPR tytöt setan 45 puumat epätoivoiset

  65v iki nuorekuutta

  hamuilevat perukipäiset pakkelia kilo naamassa olevat tyrkky puumat 20 v matuille

  kuin että joku raiskaa

  tässähän saa kohta alkaa odotelmaan koska matumiehet joutvat ääri suvakki

  suomi nais puumien pedofilia rinkin uhreiksi

  ja jokainen heistä kuluu johonkin näistä ry istä Tai Irvokasta kyllä SPR ään

  Onko näile ihmis oikes järjestöjen naisile jotka hengailevat näiden maahanmuutajien kanssa

  poikaystävä rakastja nyllkynen matun suoritama perspano tärkeämpää

  kuin heidän harjoitamansa pedofilaia jonkun suomalais isän ja äiden tyttärelle

  Ihmisoikeusjärjestöjen ulostulo

  heistä ainakin väinämöinen on pedofiili raiskari

  kuten tasapuolisuuden

  nimissä heidän suojelukohtensa jumala

  Tämänhetkisen keskustelun pinnallisuus ja sen muukalaisvihamielinen pohjavire eivät jää epäselväksi kenellekään, joka on kuluneina vuosina tai vuosikymmeninä pohtinut sitä, miksi seksuaaliseen väkivaltaan ei tässä yhteiskunnassa suhtauduta vakavasti. On oireellista, että jo pitkään vaaditun seksuaalirikoslainsäädännön uudistamisen käynnistämiseksi tarvittiin rasistissävytteinen spektaakkeli, jossa hyväksikäyttäjäksi on nimetty ja mielletty ulkopuolinen”, kannanotossa sanotaan. Siinä myös ihmetellään, miksei hyväksikäyttöä vastaan otettu kantaa Me too -ilmiön yhteydessä.

 23. Vihainen Normi Suomalainen - Valtamedian ja suvakki Ry iden syylistämä * nuhteeton mies* sanoo:

  Normi Suomalaisen
  Valtamedian ja suvakki Ry iden syylistämä
  * nuhteetoman miehen vihapuhe* vastareaktio*
  Ihmisoikeusjärjestöjen ulostulo: ”Tarvittiin rasistissävytteinen spektaakkeli – Vaatimukset
  raiskaustuomioiden koventamisesta ja uhrin suojaamisesta kaikuneet kuuroille korville vuosikymmeniä”
  Millä helvetillä Uusi Suomi sa näistä umpi politisoituneista
  liberaali Ääri vasemmalle olevista järjestöistä
  **kaikkien ihmisoikeuksia** puolustavia järjestöjä
  koska nämä ovat puolestelemassa ainoastaan matuja ja oman poliitisen
  tai poikkeavan sexuaalisutensa alla olevia ihmisiä
  eivätkä ketään muita
  nämä ovat juuri niitä pahimpia rasisteja euroopan kantaväestöä kohtaan
  jotka inhoavat omaa euroopalaista identiteetiään
  ja haluavat että lähi idän *homoja vihaavat* naisten tasa arvoa *polkevat* muslimit islamistit kuitenkin valloitaisivat kaikki euroopan mantereet ja maaseudun laiturit
  *Kansan vaihto*
  mietikää jos näilä muslimeila olisi euroopassa vielä suurempi kannatus
  Ja he saisivat toteutaa omaa ideologiaansa estoitta
  miten esim Setan Jäsenien turvallisuus paranisi suomessa
  Tässä teille todelisia Ihmisoikeus järjestöjä
  onko tämä Uuden suomen juttu kirjoitetu huumepäiten
  Kannanotossa mukana olevat järjestöt:

  Anti-Racism Media Activist Alliance (ARMA)
  ÄÄri vasureita anakisteja

  ARF (Anti-Racist Forum)
  todella suosittua ja aktiivista toimintaa äärivasuri anarkisti welcom refuce yhdistys
  aivot narikassa euroopan kantaväestön vihollinen

  Critical Race Studies Network Finland
  olemme yhtä rajat auki eli miljardi muslimia euroopan ja yksi täältä muutaja lähi itään tasapuolisuden nimissä kustanukset jaetaan myös tasapuolisesti ry
  Eurooppa biljoona kulut
  lähi itä 1 euro
  sekin johtuu siitä kun euroopasta lähi itään muutavalle
  pitää lahjoitaa lapsityövoimalla kudottu burka

  Fem-R (Feministinen ja antirasistinen kansalaisjärjestö) refuse welcom anarkistinen yhdistys
  matubines pää asiana

  ETMU ry (Etnisten suhteiden ja kansainvälisen muuttoliikkeen tutkimuksen seura) Heseta ry
  he haluavat iranin heroinin salakuljetuksen lailistamista
  koska ovat itse kokussa aineeseen
  jonka aiheutivat heidän tänne kutumat saapuneet nuhteetomat
  iranilais salakuljettaja huume diilert
  huom he asuivat ennen suomeen kotimajoitustaan Miehet ry Monika-Naiset liitto ry ssä ruotsin götteborissa
  refuse welcome
  MITÄ VITTUA täällä on tekemistä ihmisoikeksien kanssa Hehän Tekevät Matu Bisnestä
  **Kotimajoitusverkosto** Miehet ry Monika-Naiset liitto ry
  MITÄ VITTUA täällä on tekemistä ihmisoikeksien kanssa Hehän Tekevät Matu Bisnestä
  Rasisminvastainen tutkijaverkosto Raster SahWira Africa international ry
  Ahaa Kenen Rasismin Yksipuolisesti

  Voi Vittu
  Seta ry
  *Siitä viis+ *Matu Pedofiliasta viis *- tutkijakollektiivi*
  Olen Viher vasemmistolainen Umpi Hullu Aivopesty tutkija
  joka on naimisissa iranilaisen ukon kanssa
  Sopu ja Bahar -työ / Loisto setlementti ry Sukupuolentutkimuksen seura Suostumus2018
  En omista naiseutta aivosoluisani vaikka imetän par aikaa 3 mulattia
  Tutu ry (turvapaikanhakijoiden tuki ry) Vapaa Liikkuvuus verkosto
  Rajat auki ei maiden välisiä rajoja
  koska muuto liike on niin tasapuolista kumpaankin suuntaan ööööööö
  We see you ry* siis tällä IN Civil War *
  PS Kuinka moni huomasi että nämä tahot olisivat millään tavallaoleet esillä
  suomen valtamediassa kun se Oulun asia oli akuuttti tilassa
  tuominut sen teon
  Tai toisaalta kun kantasuomalainen raiskaa kantasuomalaisia
  kuka on lukenut mistään ARF (Anti-Racist Forum) pöyristymisitä
  Critical Race Studies Network Finland kananottoja
  ETMU ry (Etnisten suhteiden ja kansainvälisen muuttoliikkeen tutkimuksen seura) Heseta ry
  nuhteluita
  Siis näillä järjestöillä ei ole tasapuolisen ihmisoikeuksien ajamisen kanssa mitään tekemistä
  he itse politisoivat tämän oulun tapauksen saadaksen media huomiota omalle
  sairaalle Täytetään eurooppa muslimi miehillä akendalensa

  näistä tekopyhistä RY pelleista
  ei yksikään se on karu Fakta typerykset

  Onko suomalaisen normaali miehen arki ruutinia pohtia jotain pedofiliaa tai raiskauksia
  ja otaa kantaa siihen valtamediassa arkielämän sosiaalisessa kanssa käymisessä esim nuhteetoman toisen suomalaisen perheelisen miehen kanssa
  jäähalissa ilves -tappara pelissä
  kuten nämä Meitä rasisteiksi haukkuvat ääri suvakki vasuri liberaali
  Ry t Vaativat moraali poliiseina
  tai onko mies porukoissa suomessa tälläinen keskstelu kultuuri normaalia
  esim baarissa jaska *tänään ei sitten raiskata ketään jooko *
  ja jos on narauta kaverisi ja soita poliisit paikalle
  tämä keskstelu kultuuri on arkipäivää esim mustien miesten jengeissä usassa etelä aftikassa
  gagstä rap kultuurin sanoiutuksissa Lähi idän ISIS nais sexi orjien vankila punkkereissa
  ei suomessa
  En ymmärrä miksi menee hermot tähän jutuun niin totaalisesti
  erikoista kun ei enempää Kommenteja tähän jutuun voisiko joku arvata
  onko uuden suomen Päätoimitaja Huuskolla ja akendalla jotain tekemistä asian kanssa
  Näiden kirjoituksieni komentieni rustaaminen on vastenmielistä
  likaiseksi olon saavaa puhaa mutta kun ….joku sen viha puheen aiheutaa
  eli he
  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/269695-ihmisoikeusjarjestojen-ulostulo-tarvittiin-rasistissavytteinen-spektaakkeli

  Huh Nyh loppu Takki tyhjä *muttei kassit *heh*

 24. Miksi nämä järjestöt suvakki feministi vähemmistön edustajat vinkuvat alvariinsa
  siksi kun he haluavat olla huomion keski pistessä itse säälisään rypien
  heidän mielestään suomalaisen miehen pitäisi ajatella joka 15 minutti että mitenhän ne suomen satenkaariVähemmistön feministit ihmiset matujen puolusteliajat oikein jaksavat
  ja kestävät niitä suomalaisten raiskareiden miesten rasistisia hyökkäyksiä
  koska nainen ei voi olla heistä rasisti tai rikollinen missään olosuhteissa
  ei edes Virpi Butt
  tai kaikki nais narkki sarjamurhaaja sairaanhoitajat ympäri euroopan
  myrkky piikit ojossa ymm
  vaikka mitään syrjintää ei näiden yhdistyksien jäsenia kohtaan tapahtuisi
  he kärsivät silti syrjinästään joka sekuntti ja puhuvat siitä toisilensa pelkästään
  ja vaativa että kaikkien ei vähemistöön kuuluvienkin pitäisi
  ELI koko elämän tarkoitus on syylistää muita heidän kohtalostaan
  ja vinkua
  ja itkeä kuinka heitä syrjitään vaikkei oikeasti syrjitäisikään
  Ei ainakaan siinä mittapuussa mitä he väittävät tapahtuvan
  Chapter 2
  Sukupuolineutraalissa vessassa
  hetero jöötillä ilman ovea todella mielisään
  kun hänet huomioidaan lainsäädäänön pykälissä todella demokraatisesti
  hän kuitenkin kuuluisi ennmistöön joka olisi paskalla mieluiten oven takana naisten vessassa
  ei hame päällä olevan transumiehen paikalla oloa samassa vessassa ilman intimiteetti suojaa
  kun pökäle aihutaa heterolle
  häpeän tunteisen plops äänen
  että trans sexuaali mies pelästyy sukupuolineuraalissa vessassa
  ja häipyy kuselle seisaaltaan lumipenkaan

 25. Poliisin tilastojen mukaan Suomalaiset olivat selkeästi kaikista vähiten rasiastisia tekoja tehnyt kaikkiin muihin kansallisuuksiin nähden. Pahimmat olivat näitä jotka ei muissakaan tilastoissa loista jopa kyymmeniä krtoja kotkeammilla luvuilla miksei suvaitsevaiset ota tätä rasismia esiin niitä rymiä jotka ovat todella ongelmallisia tässäkin asiassa.Ei ole suvakilla paljon selkänojaa syytellä Suomalaismiestä rasistiksi.

 26. Marianne unohtaa muut fiktiiviset raiskaajat: Taika-Jim, Robin Hood, sotamies Rahikainen, Batman, Tex Willer, joulupukki ja Pecos Bill.
  Ainoa puhtoinen sankari on korttipakan Musta Pekka. Värinsä takia tietysti.

 27. Laxenin mielestä raiskatuksi tuleminen on siis tasa-arvoa. Jotkut ovat todella omaksuneet sadistisia arvoja. Seuraavaksi ne varmaan sanoo että kannibalismi on tasa-arvoa.

Comments are closed.