Ruotsiin vahvistettiin uusi hallitus ministereineen – ei mitään muutosta viime kauteen

Ruotsiin on saatu nyt viimein neljän kuukautta vaalien jälkeen uusi hallitus. Oikeastaan mikään ei muuttunut radikaalisti verrattuna edellishallitukseen. Suurimmat muutokset olivat lähinnä opposition ja Löfvenin kanssa solmitut sopimukset tietyistä linjauksista.

Hallituspuolueina ovat nyt Sosiaalidemokraatit lilliputtipuolueen Ruotsin vihreiden Miljööpuolueen kanssa. Aivan kuten viime hallituskautena. Miljööpuolueella on kannatusta lähinnä joissakin isoissa kaupungeissa ja yhteinen äänimäärä oli hieman päälle 200 tuhatta ääntä. Esim sverigedemokraattien Jimmie Åkesson yksin sai valtakunnallisesti 100 tuhatta ääntä enemmän kuin koko Miljööpuolue yhteensä.
Ministeritkin ovat suurinpiirtein samoja. Joitakin muutoksia. Kaikenkaikkiaan vain 4-5 ministeriä vaihtuu. Huomionarvoisinta on, että kaikilla ministeripaikoilla, joilla monikulttuurisuutta ajetaan eteenpäin on juuri Miljööpuolueen kovan luokan turvapaikka-aktivisteja. Kuten esimerkiksi Åsa Lindhagen tasa-arvoministerinä ja Amanda Lind demokratiaministerinä. Kovan luokan turvapaikka-maahanmuuton puolesta puhuja on myös sosiaalidemokraatti Morgan Johansson, joka pysyy oikeusministerinä. Hänen ministerisalkukseen tulee nyt myös maahanmuuttoasiat.
Suurin yksittäinen muutos on kuitenkin opposition suhtautuminen hallitukseen. Ainakin Löfvenin ja keskustan Annie Lööfin välillä ollaan tehty joitakin sopimuksia. Yksi niistä liittyy Sverigedemokraatteihin. Lööfin ja Löfvenin sanotaan lyöneen kättä päälle ainakin siitä, että sverigedemokraateille ei anneta mitään valiokuntapaikkoja. Tästä hyvästä keskusta äänesti hallituksen puolesta. Tämä tarkoittaa siis sitä, että Sverigedemokraatit maan kolmanneksi suurimpana puolueena, ja sen puheenjohtaja Jimmie Åkesson vaalien ääniharavana ovat jatkossa käytännössä ”kolmas oppositio”, joilla ei ole mitään vaikutusvaltaa mihinkään.
Lisäksi arvellaan Annie Lööfin yhtenä ”sopimuskohtana” Löfvenin kanssa olleen rajojen avaaminen. Avoimet rajat ovat olleet Lööfin suuri intohimo koko hänen politiikon uransa aikana. Tämä ei tietenkään ole Löfvenillekään ole mitenkään vastenmielinen asia. Joten voidaan odottaa, että maahan saapuu taas seuraavana neljänä vuotena suuri määrä kolmansista maista tulevia muslimipakolaisia.

Subscribe
Notify of
guest
28 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Särmääjä
Särmääjä
21.1.2019 16:11

Ai pystyykö rajoja vieläkin avaamaan lisää Ruotsissa ja kaskun ei Lööf ole jo ajamassa SD:n edustajia kokonaan pois Ruotsin parlamentista. Miten se pystyy olemaa niiden kanssa ylipäänsä samassa salissa ja hengittämään samaa ilmaa? Siitähän voi saada natsipöpöjä.

Jani
Jani
21.1.2019 16:13

Hyvästi Ruotsi 😢

Viha in vihannes
Viha in vihannes
21.1.2019 21:57
Vastaa...  Jani

Hähähhäh HÄhähähäH Häähähä!

Aikki
Aikki
21.1.2019 16:15

Tämä osoittaa ettei äänestyksillä ole mitään virkaa. Jimmie Åkessonin olisi kuulunut olla pääministeri äänimääränsä perusteella.

Anonymous
Anonymous
21.1.2019 16:24
Vastaa...  Aikki

Pitää alkaa äänestämään katoilta.

T
T
21.1.2019 16:57
Vastaa...  Aikki

Tämä osoittaa että SD:n pitää vain saada yli 50% äänistä että pääsee vaikuttamaan.

pensavero ylös vihreät yhteydet
pensavero ylös vihreät yhteydet
21.1.2019 21:59
Vastaa...  T

Vihapueestako pitäisi palkita?

Pinlaareni
Pinlaareni
21.1.2019 16:37

Toistan itseäni kun totean (valitettavasti jälleen kerran), että aina kun sitä kuvittelee, ettei ruåtsi voi enää alemmas vajota… tulee uusi osoitus siitä, että vieläkään eivät ole pohjalla.

Patriootti
Patriootti
21.1.2019 17:47
Vastaa...  Pinlaareni

Odotahhan kun Allahia ja suurimaamia kumarretaan Ruotsissa kuninkaasta lähtien. Sitten jopa saatetaan nähdä pohja tuossa kurimuksen sikolätissä. Mutta tuota ne ovat kaivanneet, koska Jumala rankaisee heitä Suomen historian tuhoamisesta ajanlaskun alkamisesta lähtien, sekä muista haureuksista.

Pinlaareni
Pinlaareni
21.1.2019 17:58
Vastaa...  Patriootti
fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
21.1.2019 23:44
Vastaa...  Patriootti

Tulee sitä rankaisua tännekin, syynä äänestäjät. Jumalimaami ylisuurin mahtikäskyllään marssittaa momimiljoonaisen päänleikkaaja-armeijansa Suomeen, kenenkään edes harkitsematta estävänsä.
Tiedä sitten, mitä tekevät, mutta noin itse toimisin, saa puolet enemmän seksihuoria.

Oskari Mäkinen
Oskari Mäkinen
21.1.2019 16:58

Ruotsin ”uusi” hallitus on kuvaava esimerkki siitä, miten valta korruptoi sen käyttäjät. Loppupelissä, ennen romahdusta, millään ei ole enää mitään väliä. Vain vallalla itsellään. Vallasta ja vallan käyttämisestä on tullut itse tarkoitus.
Kun hallitusta muodostetaan, kaikki kelpaa, kun vain valta säilyy.

T
T
21.1.2019 19:52
Vastaa...  Oskari Mäkinen

Erittäin mielenkiintoinen huomio. Vaikea uskoa että ruotsalaiset poliitikot olisivat niin tyhmiä etteivätkö he tietäisi tuhoavansa omaan maataan.
Toinen kysymys taas on että miksi ihmeessä noin 80% ruotsalaisista äänesti oman tuhoutumisensa puolesta? Poliitikko saa sentään vallan tunteesta nautintoa + hyvän palkan, mutta keskivertoruotsalainen ei saa muuta kuin verot ja palavat ongelmalähiöt. SD:n äänestämisen pystyy kyllä tekemään salassa, jos ei halua tulla kaapista ulos työpaikan menettämisen pelossa.

Lee Anrerzohn
Lee Anrerzohn
22.1.2019 01:42
Vastaa...  T

Kas, se sädekehä jonka saa kun on ”parempi” ihminen. Se riittää.

Pinlaareni
Pinlaareni
22.1.2019 00:02
mike lake
mike lake
21.1.2019 16:59

Ompa hieno homma,paskalla kun on sellainen taipumus,että se valuu aina alaspäin.

Acc
Acc
21.1.2019 16:59

Eikä Annie edes ottanut itselleen ministerin paikkaa.
Ykän skenaario alkaa toteutua. https://yrjoperskeles.blogspot.com/2018/09/statsminister-ja-vaara-d.html

Anonymous
Anonymous
21.1.2019 17:06

Kun Ruotsin raja alkaa vuotaan, tekeekö suomen raja saman?

Mantis
Mantis
21.1.2019 17:16

Nyt kun itse on tuosta kakolasta pois päässyt ja kaikki sidonnaisuudet hoidettu pois niin toivon sydämmestäni että koko maa todella tungetaan aivan piripintaan täyteen kaikenmaailman immigrantteja jotta saavat svedut sitä mitä vaaleissa tilasivat. Odotukset olivat korkealla mutta ääliöt vain äänestivät sokeina silti samoja sumuttajia. Upotkoon tuo laiva, muuta se ei ansaitse.

Kossu
Kossu
21.1.2019 20:23
Vastaa...  Mantis

Täällä vielä ollaan mutta muuttosuunitelmia jo tehty……on toi niin karsee kokoonpano hallituksessa että tän maan peli on pelattu….jo pelkästään tän lööfin akan perheenyhdistämis juttujen mukaan tänne alkaa lappaa jengiä ovista ikkunoista…..ja ei epäilystäkään etteikö niistä muista tulijoista riittäisi taas pohjoisen junaan ja tornioon….viiminen sammuttakoon valot satamassa ja mälmön sillalla…..siihennse nyt menee ei voi mitään ja neljäs vuodessa toi porukka saa maan siihen jamaan ettei sitä korjaa mikään puolue…

rocky
rocky
21.1.2019 21:44
Vastaa...  Kossu

Ainoastaan sillä voi lohduttautua etteivät nuo Allahin lahjat pysty mitään infrastruktuuria pyörittämään saadessaan vallan,varsinkaan pohjoisilla leveysasteilla.Täydellinen romahdus tulossa.pitää vain toivoa etteivät minkään ydinvoimalan luukkuja avaa selkosen selälleen.

Anonymous
Anonymous
21.1.2019 21:49

Alkaako ne rahtaamaan rikkautta suoraan Saksasta kun tanskalaiset taitavat pitää kuitenkin oman rajansa kiinni?

Lee Anrerzohn
Lee Anrerzohn
22.1.2019 01:48
Vastaa...  Anonymous

Kyllä. Anniella on jo ilmasilta pimeään Afrikkaan suunniteltuna.
Kolme jumboa lentää jatkuvasti edes taas ilmaislentoja kuinkas muuten.

Tari Jervo
Tari Jervo
22.1.2019 01:50

Suomen pitäisi julistaa välittömästi sota vihamieliselle läntiselle kalifaatti-naapurille.

Örkki
Örkki
22.1.2019 06:04

Suomen pitää kohta alkaa harkitsemaan yhteisiä sotaharjoituksia Venäjän kanssa. Vihollinen taitaa olla lännessä päin.

uhka muille
uhka muille
22.1.2019 10:03

Ruotsin uusi hallituskuvio takaa sen, että mitään jarruja turvapaikkamaahanmuutolle ei enää ole
kaikista pahin skenaario että nämä ruotsi matut alkavat pakkatumaan sieltä tänne päin
jos olot käyvät tukalaksi ruotsissa siitä on jo 32 000 h kokemus
kiitos periaatessa ruotsin matupoliitikan järjetömyyden
ruotsin poliitikka alkaa olemaan *uhka muille euroopan maille* varsinkin meille