Tuonen Joutsen: "Kaikki valtamedian kolumnit raiskauksista koskaan – kirjoittajan opas"

Aloita tuomitsemalla Oulun raiskaukset – edes lyhyesti ja latteuksilla. Voit myöhemmin käyttää sitä vastuuvapautuksena, jos rasistit väittävät, ettet välitä suomalaisista uhreista.

Kun disclaimer on hoidettu, voit siirtyä itse asiaan. Muistuta, että suurin osa seksuaalirikollisista on kuitenkin Suomen kansalaisia. Väitä heitä kaikkia kantasuomalaisiksi. Huomauta, että läheskään kaikki turvapaikanhakijat eivät raiskaa, ja kaikissa kulttuureissa raiskaaminen on kiellettyä.
Selitä jonkin anekdootin saattelemana, että Suomi on aina ollut vaarallinen ja pelottava maa naisille. Väitä, että nuorena tyttönä pelkäsit pimeillä kaduilla, vaikka olisit kasvanut Inarissa. Tässä on myös hyvä mahdollisuus kääntää lukijan huomio siihen todelliseen uhriin eli sinuun.
Tässä kohtaa on sama tunnustaa seksuaalirikosten kova tilastonousu sekä ulkomaalaisten yliedustus, koska kaikki tietävät sen muutenkin. Asian voi kuitenkin selittää parhain päin: tilastonousu on vain metoon menestys, ilmoituskynnyksen laskua. Ulkomaalaisten yliedustuksen voi myös valjastaa oman politiikan eduksi – sehän osoittaa, että kotoutusta suomalaiseen arvomaailmaan ja lakiin ei ole hoidettu riittävillä resursseilla. Paahda sitten eteenpäin silläkin uhalla, että joku voi huomata, että on ristiriitaista vaatia parempaa valistusta uusille tulijoille ja samalla väittää raiskauksen olevan heidän lähtömaissaankin kiellettyä.
Heitä tässä kohdassa sekaan se, että maahanmuuttajanaiset joutuvat todennäköisemmin raiskatuiksi kuin suomalaiset. Ennen kuin lukija ehtii ryhtyä miettimään, kuka maahanmuuttajanaisia raiskaa, jatka siihen, että nyt maahanmuuttajia leimataan epäreilusti ja he kohtaavat ehkä rasismia.
Pöyristy siitä, että suomalaisten tekemät seksuaalirikokset eivät ole saaneet aikaan hallituksen hätäkokouksia. Jos tosiasiassa ymmärrät, miksi ulkomaalaisten rikollisuus kohauttaa enemmän, leiki, ettet ymmärrä. Osoita oikeaksi syylliseksi rasistit, jotka välittävät vain ulkomaalaisten seksuaalirikoksista.
Palauta huomio itseesi todellisena uhrina voivottelemalla, että kukaan ei tukenut metoo-liikettä tai suostumusaloitetta silloin, kun sinä halusit puhua niistä, ja nyt vaikka puhutaan seksuaalirikoksista, kukaan ei vieläkään kiinnostu hashtageistäsi, noista sosiaalisen oikeudenmukaisuuden soturin vahvimmista aseista seksuaalirikollisuuden taltuttamiseksi.
Nido edelliset kohdat yhteen sillä, että nyt tehdään räikeästi rasistista politiikkaa seksuaalirikoksilla, ja PS:n kannatus saattaa nousta, ellei kansa kanavoi tuntemuksiaan kotoutushankkeisiin vaan ulkomaalaisvihamielisyyteen. Persuthan vain iloitsevat raiskauksista.
Muistuta, että poliisi tutkii ja oikeusvaltio tuomitsee, joten ei ole syytä vaatia poliittisia toimenpiteitä. Tämän kohdan ja suomalaisten raiskauksista puhumisen väliin on hyvä laittaa pari muuta kappaletta tekstiä, jotta lukija ei liian helposti ihmettele, miksi et suhtaudu tällä luottavaisuudella kotoperäisen rikollisuuden käsittelyyn oikeusjärjestelmässä.
Päätä sillä, että jotain tarttis tehrä, kunhan se jotain ei liity maahanmuuttopolitiikkaan mitenkään.
Fin.
-Tiina Wiik-

Subscribe
Notify of
guest
10 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
El Comandante
El Comandante
21.1.2019 10:05

Todella hyvin kiteytetty. Ihan kuin olisi ollut Päivi Happosen artikkelin runko.

Armis
Armis
21.1.2019 10:37

Well done

Juuso
Juuso
21.1.2019 11:01

En muista tiedä, mutta suvakkien ajtuksenjuoksu aiheuttaa minulle inhon väristyksiä. Ei helv. voi olla totta tuo naivi usko siihen, että kaikki on ihan samanlaisia. Ei ole, koska kulttuuri ja kokemukset.

Se on yhtä vaille
Se on yhtä vaille
21.1.2019 11:10

Toi oli hyvä ja niin totta.
Nyt Ylenhapokas voi ottaa mallia, kunhan taas kehtaa alkaa avautumaan.

Tupauuno
Tupauuno
21.1.2019 11:17

Juuri näin. Hyvin tiivistetty. Loppupäätelmänähän on aina näiden eri puolueiden selittelijöiden keskuudessa (ei PS) se, että koko tapahtuma on itse asiassa kantasuomalaisten vika. Jos jotain naurettavia korjausehdotuksia julistetaan vaalien läheisyyden vuoksi, ne unohdetaan heti vaalien jälkeen. Näin se mene..

tane
tane
21.1.2019 11:19

Ennen sanottiin tyhmille ,että vaihda päähäs jo tuoreet sahajauhot, entiset on jo pilalla. tämä sopii hyvin Yleläisille..

Uutisvirtaa
21.1.2019 14:42

Te, jotka seuraatte vaihtoehtomedioita, tsekatkaapa http://uutisvirta.net. Siellä on linkitettynä viimeiset uutisotsikot ja lyhyt selostus sisällöstä. Mukana vaihtoehtomedioita PT:stä Oikean kautta Kansalaiseen ja Suomen Uutisiin. Ja valikoima blogeja siihen päälle.

Särmääjä
Särmääjä
21.1.2019 16:05

Antifa-kaverukset Li A. ja Petteri O. varsinkin korostavat ettei saa näillä tapauksilla lietsoa vihaa ja rasismia aivan joka käänteessä.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
21.1.2019 23:03
Vastaa...  Särmääjä

Eikä ne tajua, että he raiskaajakavereineen sitä rasismia aiheuttavat, ei suomalaiset yleisesti. Ei voi mitenkään olla Lasten syytä, jos kuskataan bussilastillinen pedofiileja tarhan pihalle kyyläämään ja hiplaamaan. Tai no, Orpon mielestä on, vaikka hän itse ajaa ja Li:n mielestä on, vaikka hän toimii kartturina.

Suomen tyttö
Suomen tyttö
22.1.2019 00:55