Ruotsin uusi hallituskuvio takaa sen, että mitään jarruja turvapaikkamaahanmuutolle ei enää ole

Ruotsin uudella hallituksella on takanaan mielenkiintoinen peli, jotta se saatiin hyväksytyksi eduskunnan enemmistöllä. Oppositiopuolueilla Keskustalla ja Liberaaleilla on suurin vaikutus sille, että hallitus ylipäätään saatiin kasaan.

Nykyhallitus on vähemmistöhallitus edellisen tapaan. Suurin syy nykyisen hallituksen perustamisen mahdollistamiselle on se, että hallituspuolueilla Sosiaalidemokraateilla ja Miljööpuolueella on Keskustan ja Liberaalien tuki. Aiemmin tällainen blokkirajat ylittävä ”yhteistyö” olisi ollut mahdotonta, ja kestihän sen veivaaminen nytkin neljä kuukautta. Mutta koskaa aiemmin Keskustan Annie Lööf ei ole näin selvästi antanut tukeaan sosiaalidemokraateille kuin nyt.

Julkisuuteen on kerrottu, että Keskusta/ Liberaalit ovat antaneet Löfvenille 73 kohdan listan omine vaatimuksineen. Niin kauan kuin Löfvenin hallitus seuraa tätä listaa pysyy se vallassa. Mutta jos Lööf katsoo, että Löfven ei noudata sopimusta niin hän joutuu samantien epäluottamuslauseen alle ja hallitus kaatuu.

Listalla kerrotaan olevan monenlaisia jonninjoutavuuksia kaikkien puolueiden vaaliteemoista, kuten nyt vaikka veronalennuksia. Jokainen tietää, että veroja ei ikinä alenneta. Lisäksi listalla on sellaista täysin turhaa jonninjoutavaa jorinaa tyyliin pitääkö arvonlisäveron olla 25 vai 26 %. Joitakin muutoksia kotitalousvähennyksiin aiotaan tehdä. Näilläkään ei ole mitään merkitystä minkään kannalta.

Mutta se mikä on suurin, ja joka vaikuttaa kaikista eniten johonkin, on Keskustan vaatimus helpottaa perheenyhdistämisohjelmaa ja turvapaikamaahanmuuttoa ylipäätään. On väläytetty jopa sellaista yksityiskohtaa, että kaikille ns. yksintulleille lapsille annetaan suoraan lupa hakea ”perhe” kotimaasta Ruotsiin. Tämä tarkoittaisi lonkalta kevyesti muutamaa sataa tuhatta uutta tulijaa. Alkupaloiksi on ehdoteltu ja palloteltu ideaa saada ensi alkuun viime kesän ns. afgaanilailla väliaikaisen oleskeluluvan saaneiden miesten isit ja äidit Ruotsiin. Eli odotettavissa olisi jotain 20 000 uutta tulijaa antamaan esimakua.

Toisin sanoen, jotta hallitus ylipäätään pysyy vallassa, on sen hyväksyttävä kaikki Annie Lööfin hulluimmatkin ideat lisätä kolmansista maista tulevien henkilöiden virtaa. Käytännössä Ruotsissa on tällä hetkellä vallassa se kaikkein pahin pooli. Kaikki kolme, sosiaalidemokraatit, miljööpuolue ja keskusta ovat fanaattisia turvapaikkamaahanmuuttoextremistejä eikä mitään jarruja  enää ole. Tähän asti ne ovat kinastelleet keskenään lähinnä siitä otetaanko uusia tulijoita paljon vai vielä enemmän ja annetaanko heille ilmainen vai tosi ilmainen elatus. Mutta nyt kun sokka on irti  eikä mitään oikeaa oppositiota ole, voidaan odottaa väkirikasta seuraavaa neljää vuotta.

Sverigedemokraatit eivät voi vaikuttaa enään millään tavalla keksipä tämä kolmikko mitä tahansa älyttömyyksiä. Joten sinne suuntaan ei kannata paljon katsella.

Mainokset

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

35 thoughts on “Ruotsin uusi hallituskuvio takaa sen, että mitään jarruja turvapaikkamaahanmuutolle ei enää ole

  1. AHvenanmaalta koukkaus etelä-Ruotsiin ja pääarmeija haaparannan kohdalta yllätysiskuun. 2 viikon kuluttua Suomen lippu salkoon kuninkaanlinnan torniin. Välttämötön isku on toteutettava ja heti.

   20
   2
 1. Pitäskö tuo kansa julistaa holhouksenalaiseksi, ja ottaa kansainväliseen hallintaan? Niinhän tekee IMF jos ryssii raha- asiat ja nää tekee kansanmurhaa sentään.

  66
 2. Jep, nyt on lyöty viimeiset naulat Ruotsin arkkuun. Tästä he eivät voi enää selvitä. Mikähän islamisaation toteumaprosentti mahtaa jo olla?

  52
  1. Lukekaapa olli pusan blogi 17.1 massa maahanmuuttoa valmistellaan. Erittäin hyvin kiteytetty missä mennään. Ja miten suomalaisia kusetetaan.

 3. Todella surullista nähdä miten Ruotsin tuhoaminen lähtee nyt kunnolla käyntiin.
  R.I.P Swerige

  84
  1. Ruotsi oli itse asiassa hyvä maa aina tuonne 80-luvun lopuille asti.
   Haittamaahanmuutto alkoi toki vuosikymmentä aiemmin, mutta se ei ollut vielä kovin paha.
   Nykyään se on valhellisten hallitusten ja median raiskaama maa. Ruotsalaisia on jymäytetty todella pahasti.
   Kyseessä on kaikkien aikojen pahin huijaus ja ruotsalaiset ovat sen uhri.

   25
  2. Ruotsi ei ole paska maa eivätkä ruotsalaiset tavalliset ihmiset ole mitenkään paskoja. Itseasiassa ovat paljon mukavampia kuin esim. 70- luvun hesalaiset jotka olivat paljon koppavampia nirppanokkia jos satuit vaikka puhumaan Turun murteella. On todella typerää toivoa tavallisille ruotsalaisille paskaa koska mitä enemmän matuja tulee Ruotsiin, sitä enemmän niitä tulee myös Suomeen. Automaattisesti, teki Suomi mitä tahansa.

   24
   4
 4. Nyt kannattaa ajatalle positiivisesti. Ruotsi ei joka tapauksessa olisi enää ollut pelastettavissa, joten mitä nopeammin Ruotsi lakkaa olemasta sitä nopeammin saamme lopullisen varoittavan esimerkin. Tämä saattaa pelastaa joitakin maita länsi-euroopassa, ehkä jopa suomen.

  72
  1
  1. – Juuri näin.

   Ruotsin tehtävänä on toimia negatiivisena esimerkkinä.

   Itse olen kallistunut tälle kannalle jo kauan sitten katsottuani oman aikani Ruotsin menoa ja kuunneltuani ruotsalaisia, osa porukasta on todella hereillä Ruotsissa asian suhteen mutta valtaosa on sitten täysin umpipanssaroidussa henkisessä kuplassa josta niitä ei saa ulos kuin korkeintaan omalle kohdalle sattunut terroristi isku jos sekään?

   – Sitä maata ei enää kukaan tai mikään pysty pelastamaan.

   Tällä välin tässä olisi tällainen, lukekaa läpi ja allekirjoittakaa:

   https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3768

   Yritetään edes omalta osaltamme edes pienissäkin määrin saada Suomea eri raiteille kuin missä Ruotsi on menossa.

   16
 5. Onko tuo 73 kohdan lista jossain saatavilla? Sopii vain toivoa että lista on mahdoton toteuttaa ja hallitus kaatuu. Muuten saadaan Ruotsista kohta oikeita pakolaisia Suomeen.

  23
 6. Varsinaiseksi kauhugalleriaksi muodostumassa naapurimaan hallitus. Valitettavasti saattaa vaikuttaa meillekin jollain tavalla ajan mittaan. Onko lisää Ruotsin valtion kustantamia junakuljetuksia Tornion rajalle tms. kivaa luvassa?

  33
 7. Taisi olla jokin tutkimus, että muslimiväestön ylittäessä 16-17% koko väestön määrästä, paluuta ei enää ole. Onko Ruotsissa tälä hetkellä jotain 10% luokkaa?

  20
 8. Toi paska lyö ruskeita laineita myös Suomeen.

  Äänestän silti Halla-Ahoo vaikka se ei pystyisi vaikuttamaan suuriin linjoihin.

  25
  1. Perussuomalaiset taitavat olla ainoa toivo riittävän voimakkaasta vaikuttajasta.
   Pienet puolueet tai yksittäiset kansanedustajat eivät voi juuri vaikuttaa, vaikka jokin niistä olisi persuja parempi.

   16
  2. Tulevaan hallitukseen täytyy saada Persut, kristillisdemokraatit ja Paten 7tähden liike. Tuolla kokoonpanolla pysähtyisi ainakin ainainen mamutus….ehkä?

   11
 9. Eiköhän tämä raina ole jo nähty, kun Ruotsi ampuu itseään ohimoon Nyt vois välillä katsella Ruotsin autopalokarnevaaleja ja valmistaa itsensä, ystävänsä ja sitä myöten muuta Suomea siihen, ettei sama tapahdu täällä vaikka pahalta näyttää.

  18
 10. Nuuskakairan aborginaalien suojelemiseksi meidän pitää miehittää ja liittää takaisin isänmaahan alue aina kainuunjoen pohjoisrantaa myöten.

  10
 11. Afrikan alueilla pienissä savimajoissa on odotettu kuin kuuta nousevaa Ruotsin uutta hallitusta, ja saatiinhan se. Miljoonia on pakannut insinöörin ja hammaslääkäreiden paperit kassiin ja menoksi.
  Siitä porukasta tulee taatusti meillekin osaavaa väkeä. Tutkakuvien mukaan kymmenen kilometrien jonot rynnistävät kohden parempaa elämää, siellä pohjolassa on kuulopuheiden mukaan satumaa ( 2 ), kaikki ilmaista, oman kulttuurin harrastaminen luvallista, jopa siihen kannustetaan, töitä ei saa tehdä jne. Sana työ on sen verran tuttu, että Kuopion torilla poliisi kysynyt serkulta ” mistä työ ootte kotoisin?

  24
  1. Kun hölmöläänkin saadaan se pahin vaihtoehto hallitukseksi eli sdp, kok, vihreät, rkp, on varma että 35 000 läpsyttelijää tulee vähintään. Ruotsin kautta jne.

   12
 12. Uskomatonta, mutta totta.

  Mitenhän suomalaiset saisi hereille tämän asian suhteen? Nyt pitäisi tehdä jotain muuta kuin äänestää niitä meidän omia kansanpetturipuolueita SDP, Keskusta ja Kokoomus. Pelkkä äänestäminen ei myöskään riitä. Pitää alkaa oikeasti puhumaan näistä asioista.

  16
 13. Niin tott a tämä artikkeli ja kauhun sekaisin ajatuksin seurataan uutisia,esimakuahan tolta lööfin akalta on jo saatu ja sitten kun katsellaan näitä ministerivalintoja niin ensin haettu sieltä roskalavalta pois potkitut takasin ja sitten ihan huuhaa porukkaa mukaan….ja kaikki mitkä liittyvät tähän maahanmuuttoon on juurikin sen lähes ”aktivisteja” siinä duunissa…..jos oikeasti tämä hallitus istuu sen neljä vuotta niin paluuta ei ole……

  15
 14. Juu äkkiä ny ainakin miljoona uutta matuu otettava, että ”monikultuuri” ja ruotsalaisten häviäminen planeetalta olisi varmasti peruuuttamaton juttu, jos kumminkin kansa heräisi

  1. Olisikin parempi jos otettaisiin miljoona kpl. kerralla ja yhteiskunta menisi täyteen kaaokseen kuin että tiputtamalla tuodaan 100.000 per vuosi ja nippa nappa saadaan niitä tungettua erinäisiin koloihin asunnoista statistiikkaan.

 15. Jopa Maria Fermistä on nyt tehty statsråd eli valtioneuvos. Se sanoo kaiken. Ruotsin tuhoutumista on siis tarkoitus nopeuttaa vieläkin enemmän eli niin paljon kuin vain vajaassa neljässä vuodessa vain suinkin pystyy.

  20
 16. Liikaa otetaan kantaa Ruotsista. Oma maa menee aivan samalla tavalla ja vielä oppia ottaen. Tulee se kaikein pahin skenaario eli uusi matutulva. Ihan kuin jengi ei ymmärtäisi, että nehän tulee sieltä tänne ajanmittaan, (tietty Ruotsi täyttyy ensin) ja jotkut jatkaa Norjaan. Miten Ruotsin käy? Samoin kun Suomenkin, jos tehdään kuten ennenkin. Ruotsi ollee menetetty tapaus? Tosin, se on Ruotsin suvakkien oma vika. Olihan siellä vaalit, joissa sai äänestää toistakin puolta, mut … Vaikka siellä kärsii hyviäkin ihmisiä, niin ”ovat tehneet jo liian kauan vittuilua ympäristöönsä jo 1200-vuoden ajan, ett kärsii joskus nekin”. 20-vuoden päästä sieltä tullee sit Suomeen sukuloimaan sen ajan kalifaatin edustajat, ”suomalaisia serkkujaan” Arkadianmäelle valmistuneeseen moskeijaan,(?) jos vielä lautat kulkee yleensä? Saattaa olla niinkin, että Eurooppa ei enää ole.- Ai niin, on sitä meilläkin vaalit huhtikuussa. Siellä valitaan sellaisia kansanedustajia. Kannattaa olla tarkkana, ettei käy ruotsalaisittain. Muuten ollaan kusessa kohta. Tosi kusessa. Eikä tää touhu muutenkaan paljoo naurata.

  10
  1. Kirjoitapa Paavo juttu Ruotsin uudesta ganjan tuoksuisesta kulttuuriministeristä.

 17. Lennart Matikainen skriimaa tubeen Ruotsin tilanteesta,
  jos kiinnostaa ja ymmärtää ruotsia.

 18. ICA- kaupan kassakuitissa lukee että ovat keränneet Punaiselle Maturistille 6,7 miljoonaa kruunua kampanjallaan. Mieti siis mihin kauppaan rahasi kannat.

  ICAhan on hyysännyt myös EU-migranttejasiinä määrin että nämä ottivat kaupan ikäänkuin haltuunsa, laittoivat ihmisten ostoskoreihin tavaraa ja vaativat maksamaan sekä repivät juomapurkkien panttaajilta kassit käsistä. Itse näin kun kerjäläiset asettuivat molemmille puolin naisparkaa joka yritti ladata pullojaan panttiautomaattiin. Taisivat putsata naisen taskut siinä samassa. Ja tämä siis nimenomaan ICAssa.

 19. ”Orpo vastasi Väyryselle, ettei Suomi olisi voinut pysäyttää turvapaikanhakijoita rajalle.

  ”Kun koko Eurooppa jäi yllätetyksi tämän turvapaikanhakuvyöryn alle, joka kohdistui sitten myöskin Suomeen, niin me toimimme silloin hyvinkin määrätietoisesti, ja käytännössä kaikki Suomen ulkorajat, Euroopan unionin ulkoraja Venäjälle, piti tukkia. Siinä oli omat hankaluutensa, siihen löytyi ratkaisu. Laivareitit, lentoliikenne saatiin käytännössä tukittua niin, että turvapaikanhakua näistä ei tullut, mutta meillä oli Euroopan unionin sisäraja Ruotsin kanssa. Silloin selvitettiin asiaa hyvin tarkasti hallituksen piirissä sekä viranomaisilta, Rajavartiolaitokselta että oikeusoppineilta, kävin silloisena sisäministerinä hallintovaliokunnassa, ulkoasiainvaliokunnassa, eduskunnan suuressa salissa keskustelemassa, ja yhteinen selkeä näkemys ja tulkinta oli siitä, että rikkomatta Suomen tekemiä kansainvälisiä sopimuksia tai rikkomatta omaa lakiamme me emme voi pysäyttää turvapaikanhakijoita rajalle, olla ottamatta heidän turvapaikkahakemustaan. Siihen ei olisi sisärajatarkastus tehnyt muutosta. He olisivat voineet hakea turvapaikkaa joka tapauksessa”, Orpo sanoi.

  Heti kyselytunnin jälkeen Orpolle tuli useampikin samanlainen kysymys Ilta-Sanomien vaalitentissä, jossa kaikki kysymykset ovat tulleet suoraan kansalaisilta.

  Orpo toisti käytännössä samat asiat kuin mitä hän Väyryselle eduskunnassa oli sanonut.

  ”Meillä ei olisi ollut mahdollisuutta jättää turvapaikanhakijoita Ruotsin rajalle”, Orpo sanoi. Syynä tähän olivat Orpon mukaan Suomen perustuslaki sekä kansainväliset sitoutumukset, joihin Suomi on sitoutunut.

  Tilanne ei Orpon mukaan mahdollistanut sitä, että ”rajavartiolaitos olisi pistänyt puomin rajalle”. ”Tämä on yksiselitteisesti näin”, Orpo vakuutti.”

  Orpo piru: Ovatko nämä lait, pykälät ja sopimukset jotain vitun valtionsalaisuuksia?

  Laittakaa idiootit mustaa valkoiselle ja esittäkää se kansalle, älkääkä vedotko mihinkään epämääräisyyden suojassa olevaan mystiseen paskaan.

  Kaikki lain kohdat näkyville nettiin ja asiantuntijoiden kommentit myös näkyviin!

 20. Eikös se ollut niin, että kun Venäjän puolelta tuli tuhansia turvapaikanhakijoita, niin niillekään ei voitu yhtään mitään, vaikka Venäjän vastainen raja on samalla EU:n ulkoraja? Nehän marssivat sisään ihan vapaasti. Kyllä tässä joku puhuu paskaa niin, että pökäleitä tippuu suusta. Halla-aho sanoi nykyisiä päättäjiä valehtelijoiksi. Halla-aho lienee myös hyvin perillä siitä, mitä asialle voi tehdä.

  Tänään viimeksi joku ääliö haukkui HS:ssä miessukupuolen raiskausten vuoksi ja sanoi, ettei asia liity kulttuuriin eikä etnisyyteen. Taas valkopyykätään ideologioiden sokaisemana. Maailmanparantamiseen sairastuneet ihmiset ovat todella sairasta väkeä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.