Students threatened to be fined if they are refusing of watching homoerotic movie in Kokkola Finland

Small scale county out roar has risen in Kokkola caused by local high school students forced to watch gayerotics movie under threat of sanction. School’s principal says that this is one part of tolerance education, that tries to build understanding towards minorities.

According Yle Svenska Kokkola’s Swedish speaking high school acquired movie ”Call me by your name” to be shown in Kokkola’s movie theater with the help of city’s equality task force. After this the school desided that it’s okay and decent to show this homoerotic film to students 16-18 years old. School says that this is one form of tolerance education, which tries to teaches tolerance towards sexual minorities.
When time came to watch this movie it was boosted with threats: If student skips this movie that would be considered as absence without permission. On top of this student will be fined 10€ penalty fee. Yle Svenska’s article doesn’t tell where does this fining base on; is it based on the law or to the equality-councilman’s coffee fund.
The movie it self tells a story of two young mans love, age 17 and 24 years old. Movie doesn’t show actual sex acts, but many scenes are leading to understanding what’s going on. Actors foreplay leaves no room for misunderstanding, actual sexual intercourse is just around the corner. There are other scenes including perversions too. Younger man sneaks to bedroom to sniff older guy’s underwear while jerking off.
Many high school students have refused to watch this movie. More than ten students have refused pleading on their religious beliefs. Other students have said that they don’t want to watch movies like this. School’s principal tells to Yle Svenska that the movie is only a beautiful fairy tale between two man.
-Juhani Berg

Subscribe
Notify of
guest
12 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Yle On Matujen Uhrien viholinen top 1

YLE loistaa islamisaation lippulaivana taas uutisisaan* OULU Ei sanakaan*
Serbian mustamaalaus
Serbian KUOKKAVIERAIDEN MAAHANTUKEUJIEN IRAN matujen sääliä sen tilalle
jaahas ylen akenda olikin se että näiden 30 000 tuhanen
serbia Iranilaisen olisi päästävä tänne
Rivien välistä sääli akenda
on aika käsitänätöntä että yle lopetaa kokonaan oulun matu pedofilai uutisoinin
ja alkaa Tekemään sääli juutuja iranilaisasta matuista serbiassa
haluamalla heitä Lisää tänne suomeen
Vinkki Suomen Valtapoliitikoile Poliitikoile Ylen uutistoimitukselta
katsokaa mitä Serbiasa tapahtuu kauheita
Iranilaiset MATUT *KUOKKA VIERAAT* kärsivät TAAS
On tosiaan aika käsittämätöntä journalismia ylessä
YLEN AKENDA lohdutus sympatiaa
Raiskatuille matujen uhreille suomalaisile lapsille nuorile naisille. Heidän perheilensä Uhrien läheisille
*Ylen Feministi Päätoimittaja välitää teidän kohtaloistane todella paljon*
**Siis ei tippaakaan**
ja osoitaa sen haluamalla lisää Suomen Sexuaali Rikoset tilastojen kärkipään
lähi idän edustajia Iran Miehiä Kamalasta ihmisoikeuksia polkevasta Serbiasta
uutis valinoilaan juttu aiheinaan vinkkkinä Sisäministeri kai mykkäselle
Ihan kuin matti rönkköä olisi hitusen Itseään vaivaanuttanut tämä Ylen propaganda
ilmeet olivat niin syylisen näköiset Mieteenä
sori että joudun juontamaan tätä järjetöntä Ylen suvakki akenda paskaa
Johon en itsekään enään usko

koko turvapaikan haku on nykyään valetta matujen kusetusta

Moneen kuntaan ei riitä kiintiöpakolaisia, vaikka vastaanottohalua on – erikoinen tilanne voi johtaa kotouttamispalveluiden kuihtumiseen
Varsinais-Suomi ei vastaanota tänä vuonna yhtään kiintiöpakolaista, koska tulijoita ei riitä kaikkiin kuntiin.
Tämäkin jutun ainoa sanoma on Yle vaati lisää matuja suomeen Lisää matu bisneksestä eläviä loisia harjoitamaan elinkeinoaan meidän verovaroilla ei maksa mitään
miten oikeasti näihin matuihin voi suhtauua niin etä heidän hätä olisi aitoa näiden kommenttien jällkeen kun
pien paikkakunnat eivät täytä näiden paska naamojen kriteereitä
Orimattilan huolena on sekin, että monet kaupunkiin tulevat pakolaiset muuttavat isoihin kasvukeskuksiin.
– Mikä on se halukkuus tulla Orimattilaan? Kun täällä ei (enää) ole vastaanottokeskusta, tänne ei luontaisesti pyritä. On selvästi ollut nähtävissä, että meille tulleet haluavat isommille paikkakunnille, kuten Lahteen tai Helsinkiin, Pieski sanoo.
siis se apu mistä sitä saisi ei näile elintaso surffareile kelpaa vaan pitää lähteä loisimaan big cityyn
miksei oikeasti näiden matujen motiiveita tulla kuokka viraaksi suomeen kyseenalaisteta enempää
yleensä kuokka vieraatakin heitetään häistä vituun turpa saunan kera
varsinkin jos he eivät osaa käyttäytyä

Vesi-kusi päät

Ylen Toimitajat ovat Täysin kajahtaneita latva lahoja tapuksia extreme suvakki osastoa
he tekevät juuri päinvastaista akenda journalimia
miten suomen kansan ennemistö näistä asioista ajatelee
ja se on heidän ainoa motiivi
polarisioida tämä maan kansalaiset kahtia
enkä tiedä miksi

Pitäkää Tunkkinne

Miksi mainokset ei tämän homo-jutun yhteydessä peitä kommentteja?
Pitäisikö tämä tulkita jotenkin?

Jari-P

Pakotetaan lapset katsomaan hollannissa videoitua pahoinpitelyä jossa
lauma kameliajajia hakkaa yksinäistä hollantilaispoikaa
https://www.youtube.com/watch?time_continue=60&v=xeVlI2QnFhg
Gestoorde laffe klootzakjes kopschoppen met z’n allen op 1

Whisky or risky?

This piece of news from the Finnish town Kokkola was even published in Finnish on Oikea Media, where people have a possibility to comment through Facebook.
On the website they mentioned the story was told by PT-media, but in addition, there was a link to an article (in Swedish) made by Yle Svenska, where pupils and the female principal of the high school in question were interviewed. This is significant as still some people commenting on the OM story said that they just cannot believe that it’s true. I think they anyhow believe Yle’s news and articles but just had not even read the whole story or could not understand Swedish.
Yle Svenska told even about the penalty fee of 10 €, with which students were threatened by if they refuse to watch the homoerotic movie. Many students said that especially with respect to school environment the movie just simply had too much sex in it even though acts themselves were not shown and many scenes were just disgusting. According to Yle, many had said that they had not any problems with homosexual love itself but just with too many unpleasant sexscenes on the movie shared with teachers and school mates. An interviewed boy said he just didn’t want to see the scenes of a man masturbating in a fruit and then the man’s boyfriend licking the fruit.
So PT-media is not telling any lies on this story.The interview answers given by the schoolmistress were terrible to read. As a woman myself I find it very weird that she was really thinking to improve tolerance and understanding for sexual minorities in this way.

What next?

I have just read the Yle Svenska’s version of this story very carefully and I must say that you do not exaggerate!
I have only one thing to add. Rector Cecilia Hägglund-Nygård told that the 10 € fine is used to avoid class skipping. Refusal to watch the movie was seen as an unauthorised absence. She added that movies are expensive and that’s why they have this kind of policy with all the movie and theatre visits. I strongly believe that this kind of penalty fee policy for upper secondary school students or highschoolers in Finland is totally against all the rules and especially the state’s laws.
Many or most of the students at the upper secondary school or at high school (even if they were 18-year-old) are financially dependent on their parents, of which many do not have extra money, and even if they had, it is totally wrong for the school to choose obligatory films to be seen under the threat of a penalty fee.
There just cannot exist a legal right to require those fines in this country. In this country police officers give tickets for speeding, court rooms for more severe crimes and in addition one can get tickets from parking the car in the wrong place and that’s it – no school headmaster has a right to fine.

Steve

It’s a certainty this movie will NOT be allowed in Russia, China, Japan, Indonesia, Mexico, and a whole host of other non-European countries. Movies like this degenerate one are only slated for European countries, as brainwashing to drop their guard against mixing everyone together and effeminize European males.

james ha

way to go finland – this just proves that yalls have as many screws loose as your neighbors.
idiots.

Anonymous

The must disgusting downplay for programming the next student generation into a degradation and decay of the society of tomorrow.An the worse when you blackmail the students with fines and you call it we are living in a democracy. You make the Soviet looks a soft totalitarian regime.Dumbing down the students with Orwellian methods is worse than Nazism and Communism combined.
Shame on you Satans worshippers,your destiny is eternity in hell.

Isabella

ABHORRENT & SICKENING!!!!!!