"Antakaa rahaa ja kotouttakaa minut, muuten raiskaan tyttärenne"

Oulun Vuolle Setlementti ry kertoo keskeyttäneensä kaikki turvapaikanhakijoiden vierailuttamiset kouluihin, päiväkoteihin ja muuallekin. Päivän medioissa toiminnanjohtaja Jussi Kemppainen kertoo tälle syyksi suuren määrän vihapostia.

Kemppainen on kertoillut päivän lehdissä mm. sitä, että vierailut erilaisissa yhteisöissä on osa kotoutumista, tutustutaan puolin ja toisin. Kemppainen puhuu ”kaksisuuntaisesta kotoutumisesta”. Toisin sanoen suomalaiset nuoret ja kolmansista maista tulleet aikuiset miehet voisivat tutustua. Toiminnanjohtajan mukaan tällä luodaan ihmissuhteita ja sosiaalista verkostoa. Kemppaisen kaksisuuntainen kotoutuminen kuulostaa kuin puhelinmyyjän ”saatte ilmaiseksi”-heitto.
Toiminnanjohtaja Kemppainen ei siis edes kiistä, että päiväkodeissa ja kouluissa olisi vierailutettu kolmansista maista tulleita aikuisia miehiä. Hän vain pahoittaa mielensä, että tavalliset ihmiset ovat ottaneet Vuolteeseen yhteyttä ja ovat hieman vihaisia heidän toiminnastaan.  Ja ovat nyt joutuneet lopettamaan tämän ”kaksisuuntaisen kotouttamisen”.
Mitä kotouttaminen oikeastaan tarkoittaa? Voin kertoa: ei yhtään mitään. Mitä kovempi turvapaikka-aktivisti, sitä kovempi usko, että aikuisia miehiä voidaan jotenkin ikäänkuin uudelleenkasvattaa länsimaisille tavoille. Tämä kasvattaminen sitten tapahtuu mm. siten, että sotapakolaiselta viedään kaikki vastuu ja heidän kanssaan leikitään kuin idiootin kanssa. Tehdään kaikki, että idiootti ei suuttuisi ja löisi portaita rikki.
Kolmansista maista tulleille miehille voidaan korkeintaa opettaa hieman paikallisia tapoja, kuten esimerkiksi, että vessassa käynnin jälkeen on tapana pestä kädet. Luuletteko muka, että Lähi-idästä ja Afrikasta tulleilla on tapana pestä kädet vessareissun jälkeen? Sen lisäksi heille voidaan opettaa vaikkapa jonottamista. Jos Setlementissä ei tiedetty miten kolmansissa maissa jonotetaan niin kannattaa perehtyä asiaan. Niin ikään Setlementissä voitaisiin panostaa siihen, että kolmansista maista tulleille miehille opetetaan, että etuajo-oikeus ei välttämättä ole sillä, joka jatkaa risteyksestä suoraan.
Koko kotouttaminen on niin typerä idea, että äkkiseltään pahempaa maahantulijan idiootiksi asettamista en keksi. Itse olen muuttanut neljään eri maahan ja kotoutunut kahteen pidemmäksi aikaa. Sen olen tehnyt omin voimin. Omin avuin opetellut kielen ja paikalliset tavat. Pennin penniä en ole saanut kotouttamisrahaa, enkä sitä ole pyytänyt. ”Antakaa rahaa ja kotouttakaa minut, muuten raiskaan tyttärenne”.  Minua ei ole tarvinnut viedä kotoutettavaksi johonkin yläkouluun punastelevien pikkutyttöjen luokse tai päiväkoteihin kuin apinaa näytille; katsokaa lapset, tässä on karvainen apina. Jänskää.
Vuolle Setlementin kaltaiset toimijat vain pahentavat tulijoiden kotoutumishaluja. Tai sen puutetta. Nimittäin terveisiä sinne Ouluun, että ketään ei voi kotouttaa vaan henkilön pitää itse kotoutua. Maahanmuuttajan ensimmäiset vuodet perustuvat siihen, että omin avuin otetaan selvää uudesta maasta. Se on maahanmuuton suola. Jokainen maahanmuuttaja tietää kuinka ensimmäiset vuodet ovat jännittävää aikaa kun kaikki on uutta ja joutuu tarkkailemaan eri tilanteita, jotta pääsisi perille miten uudessa maassa toimitaan kussakin asiassa. Että toimisi oikein. Jokin tilanne voi jännittää etukäteen, koska ei yhtään tiedä miten toimitaan. Mutta kun sitten hoksaa paikallisen tavan niin se aiheuttaa maahanmuuttajalle mielihyvää. Vuolle sen sijaan vie aikuisia miehiä kouluihin: ”Sotalapset, tässä on suomalaisia tyttöjä, tutustukaa!”
Kemppainen, opettele uimaan!
 

Subscribe
Notify of
guest
44 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
23.1.2019 14:46

Olipa hyvin kiteytetty! Todella hyvä kirjoitus. On niin, että jos joku koko ajan kädestä pitäen ohjaa, maahanmuuttaja ei joudu itse ponnistelemaan, oppimaan eikä sisäistämään mitään pärjätäkseen. Toisaalta, miksi niitä aikuisia ukkoja pidetään niin avuttomina, että pitää kädestä pitäen opastaa kuin pieniä lapsia? Siitähän niissä saattaa herätä myös vastarintaa, ettei sitten noudateta mitään sääntöjä, kun heidät osoitetaan sellaisten opastettavien lasten asemaan, joiden ei yleensä tarvitse kantaa vastuuta itse. Eipä ne opi kantamaan vastuuta länsimaisessa oikeusjärjestyksessä ja kulttuurissa, jos koko ajan on joku hyysäämässä. Arvostan Tajukankaan kirjoituksessa esitettyä näkemystä asiaan.

Tero
Tero
23.1.2019 15:51
Vastaa...  Anonymous

Niiden ÄO pyörii parhaimmillaankin siinä 60 kantturoissa kun se meillä on 100 korvilla. Suoraan sanottuna yhteiskunta ei tällaisia harhaoppisia idiootteja tartte mihinkään!

Mummeli
Mummeli
23.1.2019 15:13

Nyt tuli asiaa.
Tässä onkin useampi vuosi menty niillä ehdoilla että hyysärilauma fundamentalistipäissään pilaa järkevien ihmisten elämän joko pakottamalla mukaan perversioihinsa tai painostamalla oikeamieliset ulos duuneistaan syöttämällä valheitaan verkot, somet ja valtavalhemediat täyteen.
Nouskaa oikeamieliset Suomen suomalaiset. Me olemme enemmistö, me olemme normaali. Laitetaan tälle fasistiselle kultturimarxisti-kommunismille loppu NYT.
Te aivottomat suvakit, olihan reissu ja tulipa tehtyä mutta NYT RIITTÄÄ.

Vittuuntunu Stadilainen
Vittuuntunu Stadilainen
23.1.2019 17:40
Vastaa...  Mummeli

”Me olemme enemmistö, me olemme normaali. Laitetaan tälle fasistiselle kultturimarxisti-kommunismille loppu NYT…”
Juuri näin! Ja kyse on tästä: https://fi.wikipedia.org/wiki/Overtonin_ikkuna
Vuosien mittaan yhä suurempi joukko ja etenkin, luojan kiitos, naisia on tajunnut, että vasemmistoeliitti on onnistunut normalisoimaan yhteiskunnassamme täysin sairaita arvoja, kuten länsimaisen itseinhon.
Toivottavasti aina vain suurempi joukko ihmisiä tajuaa että me todellakin olemme se enemmistö, eikä kovaäänisellä umpihullulla suvakkiporukalla ole mitään valtaa meihin nähden. He eivät hallitse overtonin ikkunaa.
Näyttäkäämme se ensi vaaleissa! Herätelkää ihmisiä tajuamaan, että ainoastaan yksi puolue on sitoutunut yksiselitteisesti Suomen ja suomalaisten etujen ajamiseen!
Ymmärtäkää, että kyse on täysin laillisista ja luonnollisista mielipiteistä, vaikka toisin yritetään väittää. Puhe joka saa suvakin kiemurtelemaan tuolissaan on vain hyväksi – deal with it!

Nestori Lundahl
Nestori Lundahl
23.1.2019 15:18

Minusta tuo MV-lehden kuva kertoo myös aika hyvin näistä hulluista asenteista, ja hulluista hulluimpia ovat ja ovat olleet naiset, nuo varamamit.
Kuvateksti voisi olla:”Suukki auki, mami antaa kakkua. Ja illalla kotona mami antaa torttua ja tisua.”
https://mvlehti.net/2017/03/24/paivan-kuva-nain-ruokit-matua-oikein/

rocky
rocky
23.1.2019 21:00
Vastaa...  Nestori Lundahl

Ja jos on oikein kiltti mami voi päästää suklaapuotiin.

Naiset tän homman kusee enimmäkseen
Naiset tän homman kusee enimmäkseen
23.1.2019 21:19
Vastaa...  Nestori Lundahl

Ja käytännössä aina suomalaiset idioottinaiset asialla mitä noihin kuviin tulee.

AnnanTeilleTaloni_Juha
23.1.2019 15:24

Jälleen asiaa!
Emme tarvitse yhtää kotouttamista! Siihen hukatut sadat miljoonat eurot menevät vain MaTu-busineksen keksineiden poliitikkojen kavereiden ja heille lahjuksia maksavien tahojen taskuihin. Niillä sadoilla miljoonilla euroilla olisi voitu vaikka jatkaa laadukasta ammatillista (ja muutakin) koulutusta suomalaisille nuorille. Nyt koulutukseen ei ole rahaa ja opetus on täysin ala-arvoista puuhastelua.
Tarvitsemme KOTIUTTAMISTA eli jokainen papu-ukko vaan takaisin kotimaahansa puollustamaan sitä ja tekemään työtä kansansa eliolojen parantamiseksi. Emme tarvitse tänne siivelle elätettäväksi kehitysmaista väkeä yhtään.
Itsellä oli joskus työkaverina Eritreasta (oikeasti) pakolaisena tullut kaveri. Hän halusi ja pystyi oppimaan maamme tavat. Kävi koulut ja meni töihin. Hän teki töitä niin kuin muutkin. Tälläiset on ok ja näille voimme tarjota turvapaikkoja. Loisimaan tulleille kyyti kotiin, jos/kun ei vuoden sisälle ole selvää näyttöä opinto/työhaluista.
PS. Muistakaa muuten käydä laittamassa Junekselle maan tavan mukaista vaalirahaa. Pienikin summa auttaa hyvässä asiassa eteenpäin tilinr. löytyy vaikka tuolta: http://www.jlokka.fi/

Naisen asema
Naisen asema
23.1.2019 16:14

Oletan, että ”Annanteilletaloni” olet mies. Kehitysmaalaiset miehet suhtautuvat suomalaisiin miehiin hyvin eri tavalla kuin he suhtautuvat naisiin. He osaavat olla mielin kielin miehille. Olen itse nainen ja minulla on ollut vaikka mistä kotoisin olevia työkavereita. Valkoihoiset miehet ja naiset toimivat työkavereina hyvin. Ainoat, jotka toimivat valkoihoisten lisäksi työkavereina, ovat kaukoitäläiset naiset ja jossain määrin naiset Etelä- ja Väli-Amerikasta. Muita en missään nimessä toivo työkavereikseni. Nimimerkillä kokemusta on ja paljon. Mikään koulutus ja työpaikka eivät poista ällöttävää limaisuutta, mitä naisena joutuu kokemaan varsinkin kehitysmaalaisten miesten taholta. Ei toimi. Tällä hetkellä onneksi on hyvä tilanne työkaverien suhteen. Töissä sentään saa olla rauhassa. Jos välttämättä halutaan työperäistä maahanmuuttoa, voitaisiin katsoa ainoastaan valkoihoisten ja kaukoitäläisnaisten suuntaan. Muilta laittaisin ehdottomasti rajan kiinni.

ZzZ
ZzZ
24.1.2019 00:23
Vastaa...  Naisen asema

Kannattaisi varmaan olla aktiivisempi näkemyksiesi kanssa? Ottaa osaa politiikkaan. Hyviä tuloksia on saatu aikaan esim. Italiassa tai Itävallassa. Kannattaa ihan oikeasti harkita.

Minä
Minä
23.1.2019 15:36

Kautta aikojen on ollut maahanmuuttoa, eikä siihen ole kaivattu mitään kotouttamista tai sossutukia. Nämä suvakkilamallit eivät ole toimineet missään, vaikka niitä on toteutettu jo vuosikymmeniä pitkin Eurooppaa. Aika idioottimaista toistaa samoja toimimattomia keinoja. Kun mikään ei toimi, päättää suvakki, että pitää vaan tehdä lisää sitä samaa, mikä ei ole koskaan toiminut.

Putte
Putte
23.1.2019 17:48
Vastaa...  Minä

Ja eräs mielisairauden klassinen määritelmä on, että toistaa saman toiminnan täysin samalla tavalla ja silti odottaa erlaista tulosta.

Itsestäänselvyyksiä
Itsestäänselvyyksiä
23.1.2019 15:36

Jos helposti oppii vieraita kieliä, sopeutuu jopa useamman kerran elämässään eri olosuhteisiin ja pärjää omin avuin, älykkyysosamäärän täytyy olla parempi kuin keskimääräisen kantasuomalaisen eli yli 100.
Lähi-itäläisten ja afrikkalaisten matumiesten äo on ehkä keskimäärin noin 80. Olen sitä mieltä, että he eivät koskaan sopeudu Suomeen. Vaikka he tekisivät ”kotoutumisen” itse oma-aloitteisesti tai joku muu kädestä pitäen ”kotouttaisi”, lopputulos on sama: he tuovat kehitysmaan mukanaan. Henkinen moraali ja äo eroavat niin merkittävästi kantasuomalaisen vastaavasta, että he tulevat aina olemaan käveleviä huutomerkkejä suomalaisten keskuudessa. He eivät sopeudu. Edes ne parhaimmat yksittäistapaukset eivät saavuta keskimääräistä suomalaista henkiseltä kapasiteetiltaan. Rajat kiinni.

Janis Petke
Janis Petke
23.1.2019 15:52

Missäs ne ”pakolaislapset” ovat? Aikuiset äijät tutustutetaan lapsimorsiamiinsa lastentarhasta alkaen. Wattu, mitä touhua!

Pessimisti
Pessimisti
23.1.2019 15:55

Muslimit eivät kotoudu. Tämä on fakta. Meidän pitäisi kotoutua islamiin ja tästä he eivät tule koskaan tinkimään. On se piru, ettei tätä käsitetä.

Barabbas Kekkonen
Barabbas Kekkonen
23.1.2019 15:55

”Maahanmuuttajan ensimmäiset vuodet perustuvat siihen, että omin avuin otetaan selvää uudesta maasta” Tämä ei päde sossumuslimeihin yhtään. He etsivät muita sossumuslimeita ja sitten vietetään kaikki aika yhdessä. Maan tavat ja kulttuuri ei kiinnosta pätkääkään, hehän ovat täällä jengillä juhlimassa ilmaiseksi. Eivät he halua kotoutua eivätkä sopeutua millään tavalla ikinä koskaan.

Anonymous
Anonymous
23.1.2019 16:29

En edes keksi ainuttakaan tekosyytä miksi nämä usein ikänsä valehdelleet elintasopakolaiset pitäisi viedä alaikäisten pariin.
Jokainen jolla aivot ja tietää tulijoiden kulttuurista ja uskonnosta ymmärtää että esim. päiväkotien tai muita alaikäisten mestojen sijaintia ei missääm nimessä pitäisi näille edes näyttää.
Nämä ahdistelevat alaikäisiä ihan liikaa muutenkin. Posketonta että alaikäiset huijataan tai pakotetaan osallistumaan näiden ”kotouttamispalveluihin”. Onko alaikäisiltä itseltään ja heidän vanhemmiltaan edes kysytty haluavatko? Epäilen.
Millä oikeudella kukaan voi vaan viedä näitä alaikäisten pariin? Tuo ei voi olla laillista toimintaa.

Viki
Viki
23.1.2019 17:00
Vastaa...  Anonymous

Minä en kyllä käsitä miksi niitä pitäisi päästää Suomeen ylipäätään. Tai edes eurooppaan.

himo koini
himo koini
23.1.2019 23:38
Vastaa...  Viki

Juuri näin. Ne eivät kuulu Eurooppaan.

Anonymous
Anonymous
23.1.2019 17:30
Vastaa...  Anonymous

Kyllä. Irvokasta toimintaa.

Anonymous
Anonymous
23.1.2019 17:03

”Antakaa rahaa ja kotouttakaa minut, muuten raiskaan tyttärenne”
”Pyydä anteeksi,maksa aiheuttamasi vahingot ja painu helvettiin maastani tai nyljen sinut elävältä metsäautotien päässä ali-ihminen”

Juuso
Juuso
23.1.2019 17:04

No juuri noihn se menee. Tulijoita pidetään apinoina ja epäilemättä yhtä erilaisia ne ovatkin kuin suomipoika ja apina ovat keskenään. Ihmisiä kuitenkin, joiden motivaatio ja tahto ratkaisee haluaako kotoutua. Ja käytöstavat, jos niitä kukaan on koskaan heidän kulttuurissaan opettanut edes liki kristillisin periaattein. Niin, nehän ei olekaan kristittyjä van Muhametin oppilaita.
Olisisko siis hyvä, jos apua tarjottaisiin ihan siinä omilla kotinurkilla, liki samanlaisten toimesta. Suomesta rahaa vaan sinne avuksi.

Jill Andersson
Jill Andersson
23.1.2019 17:41

Vuolle Setlementin tulos ja omavaraisuus on lähtenyt vuoden 2015 invaasion tiimoilta sellaiseen nousuun, josta mikä hyvänsä yritysjohtaja olisi kateellinen. No, veronmaksajien rahoillahan tuo temppu on tehty:
https://vuolleoulu.fi/info/mika-on-vuolle-setlementti/vuosikertomus/

Freya Snow
Freya Snow
23.1.2019 17:54

Eipäs olisi taas voinut paremmin sanoa! Juuri näin.

Valtsu
Valtsu
23.1.2019 18:19

Olisihan se hieman erikoista, jos puuromielenosoituksesta menisi päiväkotiin toljotettavaksi ja siitä sitten kaupungille siementämään ja perseilemään maksajille. Noh, ei kai sellainen ole edes mahdollista ilman kunnon uhripääomaa.

Kantiseunukit
Kantiseunukit
23.1.2019 18:57

SVT- uutisissa sanottiin juuri että ruotsalaiset miehet sterilisoivat itsensä ennätysmäärin ja että vain noin 50%ssa voidaan röörit palauttaa ennalleen ja se maksaa noin 40.000kr/ukko. Grattis! Ruotsalaiset kastroivat itsensä ja koko kansan tulevaisuuden.

Kaikenlaisia idiootteja niitä onkin
Kaikenlaisia idiootteja niitä onkin
23.1.2019 21:17

Paa Kemppaisen Jussi hanuris tiskiin niille matuille, niille käy mikä vaan ja varmaan tykkäisit itsekin.

Ilmari
Ilmari
23.1.2019 22:28

Sehän on mukava kuulla että Vuolle Setlementti on joutunut paskamyrskyn kohteeksi.

Suomen tyttö
Suomen tyttö
23.1.2019 23:33
Vastaa...  Ilmari

Addressit-sivustolla on kansalaisaloite, johon kerätään nimiä GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi. Jostain syystä sitä ei löydä enää ko. sivuston hakutoiminnalla. Tässä linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
Jakakaa tätä!

Pakkopalautuksia lisää toivova
Pakkopalautuksia lisää toivova
13.2.2019 12:14
Vastaa...  Suomen tyttö

Hyvä, kiitti linkistä!
Ihmettelen, että eikö täällä olevat lukijat ole hoksanneet, kuinka paljon juuri GCM-sopimus liittyy tähän aiheeseen. Ette kai ole nielleet ulkoministeriön kaivamaan asiantuntijan, Klingen, väitettä, ettei kyseinen sopimus ole sitova?
Sama väite on kuultu Soinin ja kenties Mykkäsenkin suusta (syypäät siihen, että Suomi paperin allekirjoitti) ja on tuo väite myös YK:n sivuilla tämän sopimuksen esittelyssä. Kannattaa huomata, että mm. Merkel on tuonut esiin, että EU:n pitää sitoutua ko. paperiin. Sekin kannattaa muistaa, että GCM-sopimuksessa useassa kohti puhutaan sitoutumisesta esitettyihin tavoitteisiin ja toimenpiteisiin ja että SOPIMUSPAPERI JÄÄ, kun taas myöhemmin nettisivut usein poistuvat tai teksti voi kokonaan siellä muuttua.
Sopimuksen alkupuolella tosin myös annetaan ymmärtää, ettei paperi olisi sitova, mutta itse pitkässä tekstissä lukuisiin asioihin sitoudutaan, sitoudutaan kaksisuuntaiseen kotoutukseen, erityisesti korostetaan että kantakansalaisten on myös opittava arvostamaan tulijoiden kulttuuria, tapoja ja uskontoja. GCM-sopimus vie kaiken mahdollisuuden kritiikkiin tulijoita kohtaan missään asiassa. Siellä on jopa kohta, että mediat, jotka eivät tule käyttämään maahanmuuttomyönteistä kieltä, eivät enää voi saada rahoitusta jne. Ylestä ja muusta valtamediasta tulee siis entistä suvakimpi.
GCM vaikeuttaa tulijoiden saapumisen estämistä entisestään, tavoite paperissa on edistää kaikkea maahanmuuttoa, vähentää siihen liittyvää byrokratiaa ja nopeuttaa turvapaikkapäätösten tekoa – eipä siinä mitään, mutta kun kenenkään tuloa ei saisi juuri mistään syystä estää. Säilöönottokin tehdään paperissa entistä paheksutummaksi. Koko GCM-sopimus korostaa vain tulijoiden oikeuksia.
Etsikää tietoa esim. Oikeasta Mediasta ja Perussuomalaisten medioista.

NN, pitkiin teksteihin yliopistossa tottunut
NN, pitkiin teksteihin yliopistossa tottunut
13.2.2019 12:41
Vastaa...  Suomen tyttö

Niin, jos GCM-sopimusta ei saada kumottua Suomen osalta (kuten kansalaisaloite ehdottaa), niin nämä maahanmuuttajamiesten järjestetyt vierailut alaikäistenkin luona kouluissa ja päiväkodeissa, varmasti vaan arkipäiväistyvät joka puolella Suomea.
Jos GCM-sopimus jää voimaan, kansanvaihdon nopeus tulee kiihtymään ja kritiikki tullaan nitistämään. Olen alkuperäisen sopimuksen englanniksi kokonaan lukenut, se on oikeasti väsyttävän pitkäksi laadittu, muutamat alkusivut ovat kaunista ihmisoikeusten puolesta puhumista, estetään etenkin maahanmuuttajalasten ja -naisten sortoa ja hyväksikäyttöä salakuljettajien ja ihmiskauppiaiden toimesta, luvataan myös työnantajille lähes mittatilaustyönä kullekin alueelle sopivaa työvoimaa työvoimatarpeen mukaan (osaamisia aletaan kartoittamaan jo lähtömaissa). Useat ryhmät hykertelevät käsiään, kun tuota lukevat, niin onnellista kuvaa se maalailee maahanmuuton todellisuudesta.
Pitää kahlata tekstissä pitkälle, mutta kyllä ne siellä ovat: median koulutus mamumyönteisiin juttuihin, terveydenhuoltohenkilöstön kurssitusta kulttuuritaustan huomioivaan työskentelyyn, kovemmat sanktiot muuttoilmiöstä negatiivisesti puhuville, täydellisen rasismin ja ksenofobian torjumisen nimissä. Kaikenlaista pientä löytyy.
Tulijoiden oikeuksia parannetaan entisestään. Koko paperi on lähes täynnä tulijoiden oikeuksia eri tilanteissa.
Paperin henki on todellakin myös se, että islamista ei tulevaisuudessa saa edes totuutta kertoa, jos GCM on kunnolla voimassa. Tulijoiden uskonnot täytyy hyväksyä, paperissa sanotaan jopa muistaakseni tosiaan niin että kaiken lisäksi niitä täytyy oppia arvostamaan. Ainakin sen muistan, että paikallisten kuuluu oppia arvostamaan tulijoiden kulttuuria ja tapoja – toki se on esitetty molemminpuolisena tavoitteena, mutta minulle se on siitä huolimatta järkytys, kun itse kannatan ”maassa maan tavalla” -periaatetta.

Pena
Pena
23.1.2019 23:51

En ole yllättynyt jos on tullut vähän vihaista palautetta näille. Ehkä on hiukan aihettakin siihen.

Anonymous
Anonymous
24.1.2019 00:59

”kaksisuuntainen kotouttaminen”,eli suomalaiset kotoutuu ählämien tavoille eikä toisinpäin,ja hulluinta tässä on että me maksetaan vielä koko paska omassa maassamme,ja mikä on kiitos tästä,raiskaukset,pahoinpitelyt,turvattomuus,kansan jakautuminen puolesta ja vastaan,sanoisin että helvetin huono diili.

Riku Rantala
Riku Rantala
24.1.2019 04:30

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!

Anonymous
Anonymous
24.1.2019 08:53
Vastaa...  Riku Rantala

mitäs jos matut lähteekin pois jos niitä pelottelee ja me kuollaan nälkään,eihän ennen matuja suomalaiset mitään syöneet

Automies
Automies
24.1.2019 09:38

Näyttää siltä että Suomessa alkaa menemään poliiseiltakin lopullisesti hermo tämän touhun takia:
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005975969.html
” Mies oli kertonut, kuinka naisen kaltaisten henkilöiden vuoksi Turun kaduilla virtaa veri ja että 95 prosenttia rikoksista on maahanmuuttajien tekemiä. ”
Oma kokemukseni on se että kännissä ihmiset puhuvat aikalailla totta sydämensä pohjista.
Ainoa tapa muuttaa asioita poliisin näkökulmasta on välittää tietoa/ vinkata informaatiota niistä rikoksista ja tapauksista mitä muuten salaillaan ja valkopestään mediassa vaikka PT medialle tai vastaavalle.

Pena
Pena
25.1.2019 00:05
Vastaa...  Automies

Poliisi kertoi vain rehellisesti kuinka asia on. Hienoa että on edes yksi poliisi, jolla oli miestä kertoa totuus.

Jari-P
Jari-P
24.1.2019 10:38

Hollannissa ulkomaalaisnuoret pahoinpitelevät joukolla lasta.
Video herättää keskustelua johon on osallistunut jopa kansanedusta ja Geert Wilders
https://www.dumpert.nl/mediabase/7609429/655747e3/gestoorde_laffe_klootzakjes_kopschoppen_met_z_n_allen_op_1.html

Ja hyöty oli?
Ja hyöty oli?
24.1.2019 13:23
Mmmmm, monikulttuuria
Mmmmm, monikulttuuria
24.1.2019 16:07

Vähän OT, mutta jos nyt pohdiskelis täällä, kun ei ko. media päästä kommentoimaan. Iltalehden juttu Kellon koulun nettiuhkaustapauksesta otsikoituna (ote) Poliisi jyrähtää: ”Uhkailulla on aina seuraamukset, vaikka ne olisi heitetty läpällä”, artikkelin kirjoitellut Anna Egutkina.


Tavallisella kansalaisella jää hetken lyömään tyhjää, en missään muodossa hyväksy laittomia uhkauksia, mutta hölmistyneenä nousee mieleen kysymys. Missäs vaiheessa se Oulun valiojoukko onkaan jyrähdellyt pedofiiliraiskauksien seuraamuksista. Ai mutta niitä ei tietysti olekaan tehty läpällä vaan ihan aikuisten oikeesti ja vakavalla mielellä ja ihan puhtaasti kulttuuririkastuttamistarkoituksessa. Tosin karvaranne kamelinussijahan aina vetäytyy pahasta tilanteesta (ei riittävästi äbäläwäbäläkavereita koolla) naureskellen ja selittäen ”tsoukki, tsoukki”. Etukinan jutut kyllä on aina täyttä suvakkifuulaa, mutta luulis nyt edes hieman varovan mitä raapustelee.

fatwantarkistaja
fatwantarkistaja
25.1.2019 03:17

Pedofiilisetlementtiä on nettikiusattu, missä on Fobbba? Tätä emme voi sallia tasa-arvoisessa yhteiskunnassa, jossa jokaisella pakomuslimilla on oikeus saada lasta, missä vain, milloin vain ja mihin reikään tahansa. Setlementti on tehnyt arvokasta työtä parittamalla vääräuskoisia huoranpenikoita ihanille keski-ikäisille Allahin sotakarkureille. Vaadin pikaisia toimenpiteitä raiskailun lisääntyvyyden turvaamiseksi.
Saatte ilmaiseksi, sanoo Kemppainen ja ojentaa 4-vuotiaan tytön muslimin hyväiltäväksi. Himokkaana silmiin katsova tyttö saa Mohamadin heti pauloihinsa, vietteli perkele viattoman. Nyt Mohamadin pippeli jöpöttää kivikovana kuin ratsastajapatsas. Tilanne vaatii helpotusta, mutta kotoutuskoulutuksessa sanottiin 27 kertaa, ettei lapsia saa raiskata. Mitä herra pakolainen voi tehdä, tilanne on täysin ristiriitainen. Mitä profeetta (rauha hänen muistolleen) olisi tehnyt vastaavassa tilanteessa? Hänellä oli ollut pyhä keino siittää ihan mitä tahansa. Haa! Reisien väliin! Kehtaisikohan kaikkien nähden…
P.S. Hei Kemppainen, ime munaa, hei Kemppainen, ime kaikenkarvaisten kavereidesi nyytit tyhjiksi kuin kamelikaravaanarin leili.
P.P.S. Jos Kemppainen parittaisi lastani, riittäisi koviakin keinoja lopettaa hänen toimensa. (Tämä ei ole uhkaus, lastani Kemppainen, tai yleensä kukaan kieroutunut saastainen pedofiili ei pääse lähestymään seksuaalisessa mielessä.) Jos Kemppaisen tekee mieli inistä, perustelen kantaani sillä, että itse hän haluaa edistää aikuisten ja pikkulasten välisiä suhteita, sen voi tulkita ja tulkitsen tietyllä tavalla.
P.P.P.S. Hei Kemppainen, ime munaa, hei Kemppainen, ime munaa…

Ihan tavallinen suomalainen mies
Ihan tavallinen suomalainen mies
29.1.2019 20:26

Jostain syystä Suomessa töitä tekevät prostituoidut, niin suomalaiset kuin ulkomaalaisetkin, kieltäytyvät jyrkästi tarjoamasta palveluksiaan tietyistä maista tulleille miehille. Heiltä löytyisi varmasti asiantuntevaa faktatietoa, että miten kyseiset miehet käyttäytyvät naisen seurassa.

Feminismi alkaa riittää
Feminismi alkaa riittää
29.1.2019 20:28

Suomessa on tuhansia asunnottomia, joilla ei ole minkäänlaista kattoa päänsä päällä 25-30 asteen pakkasessa.
http://www.ara.fi/fi-FI/Tietopankki/Tilastot_ja_selvitykset/Asunnottomuus/Asunnottomat_2017(46192)
Vaikka Suomessa paleltuu kymmeniä ihmisiä kuoliaaksi joka talvi pakkasessa niin Kalliolan settlementti Helsingissä tarjoaa maahanmuuttajille ilmaisia kursseja mm:
Afro, perustaso, s. 48
Aikuisbaletti, s. 49
Astangajoogakurssit, s. 46
Butotanssi, s. 50
Dance80Fit, s. 30
Dynaaminen hathajooga, s. 41
Ikonimaalaus, s. 59
Vahvistava jooga A ja B, s. 44
Joogaa mindfulnessin hengessä, s. 40
Joogaa pehmeästi, s. 40
Jazztanssin alkeet, s. 51
Keramiikkakeskiviikko, s. 57
Kiertoharjoittelua kuntosalissa, s. 34
Kitaransoitto, s. 69
Kuntonyrkkeily, s. 32
Lempeä hathajooga B, s. 39
Löydä äänesi, s. 65
Mindfulness meditaatio, alkeet, s. 76
Perusjumppa, s. 31
Pilates, perustaso Wing, s. 33
Pilates, keski- ja jatkotaso A ja B, s.
http://www.kalliola.fi/opintosetelikurssit/