Päivän video: Teinidiscon nykyaikaa

Tiesitkö mitä teini-ikäisten discoissa nykyään tapahtuu? Jos olet viettänyt nuoruuttasi joskus 80-90-luvulla, niin käsitys on aika päivittää nykyisyyteen. Siis jostain ysäriajoistakin on parikymmentä vuotta.

Jos ennenvanhaan suurimmat haasteet olivat pienessä kiljuhumalassa nurkan takana tupakkaa polttavat nuorukaiset niin nykyään tuollainen perus teinidisco on täysi kaaos. Vanhemmat eivät osaa ohjata aikuisia kolmansista maista tulleita miehiä ulos ja nämä ovatkin ottaneet esimerkiksi Helsingissä täyden vallan teinien bileissä. Kun teiniporukka yrittää järjestää bileet, sinne saapuu AINA, siis aivan joka kerta, kolmansista maista tulleita aikuisia partaisia miehiä, jotka kuvittelevat, että juhlat on järjestetty heitä varten.
Kyseinen video on Itä-Helsingistä. Jos kuvittelit, että lapsesi hengailee teinidiscoissa ikäistensä nuorten kanssa niin voin sanoa, että siellä notkuu kymmeniä kolmansista maista tulleita ns. sotaa, vainoa ja kidutusta paenneita.

Subscribe
Notify of
guest
50 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Jani

olix tää video Ramadan päättäjäisistä vai??? 🤔🤔🤔

Superhomoa

Nyt ei veri kierrä.

Valtsu

Joo, on se miljardiluokan taidetäräykseksi hieman vaatimaton. Tai vittumanen. Alkaa tuĺla virtsan ja sperman tehosekoittamista jo kovasti ikävä.

Anonymous

Nyt meni ilta pilalle. Thanx

jamppa

Saisko jotain sourcea että mistä tilaisuudesta tää on? Nyt jäi hieman hämärään mistä edes kyse muuta kun että epämääräisesti Itä-Helsingistä.

Öö

“jostain nuorten 13-vuotiaiden karaokediscon lopusta”? Mistä sä tän videon oot hankkinu, jos et edes tiiä mistä se on?
Voisit vähän panostaa noihin lähteisiin.

Öö

Toimintakeskuksen samaisessa videossa sanotaan “Karaoke-ilta oli todella kiva ja loppui myös kivasti.” Että mistähän perseestä oot repinyt ton häiriköinnin?
Ja ilmoituksessa ei mainittu, että tää karaoke olisi suunnattu 13-vuotiaille.

Anonymous
T

Kiitos keskustaa äänestävät maaseudun asukkaat että pakotatte monikulttia itähelsinkiläisille samaan aikaan kun itse asutte lähes 100% valkoisilla alueilla.

juha.

SDP ei ole enää rasvakoura -työläisten puolue, Kokoomus ei ole enää “Koti, Uskonto ja Isänmaa”, vaan EU Federasklisti ja globalisti -puolue, joka haluaa polkea Suomen palkkatason nk. “halpatyövoimalla”. Keskusta ei ole enää maajussien puolue (Paavo Väyrynen), vaan jo Matti Vanhasesta lähtien liberaali-kapitalisti puolue, joka haluaa yksityistää kaikki valtion yritykset (esim. VR). Vihreät eivät ole ympäristöpuolue, vaan kannattaa rajoittamatonta maahanmuuttoa (“koska täällä on tilaa” ja raha kasvaa puussa), Ruotsalaiset ovat sitä mitä ovat aina olleet ja kannattivat 1990-luvun alusta hallitsematonta maahanmuuttoa etenkin laskelmoiden “ottamalla” ruotsinkieliselle pohjanmaalle pakolaisia siksi, että tekevät heistä “ruotsinkielisiä” ja näin “lisäävät” “ruotsinkielisten” määrää Suomessa (Ei toiminut). Vasemmistoliitto ei enää välitä työläisistä ja huono-osaisista suomalaisista, vaan palvoo ja tekee haittamaahanmuuttajista kuten SDP:kin uusia äänestäjiään, koska Länsi-Euroopassa ovat oikeat työläiset lakanneet olemasta (nyt eläkkeellä) ja nuorempi on liikkunut ainakin henkisellä tasolla sosiaali ryhmästä oikealle (“valkokaulustunut”). Vasemmistoliitto, vihreät ja kaiken aloittanut SDP matkien Ruotsin pääministeri Olof Palmea S. (1927-1986) 1970-luvulta lähtien Kalevi Sorsa (1930-2004), jolloin Suomessa haluttiin toteuttaa samaa pakolaispolitiikkaa kuin Ruotsi.
Ennen luonnollisena esteenä ulkomaalaisten suureen määrään Suomessa oli rajanaapuruus Neuvostoliiton kanssa ja tuolloinen huono yleistieto maailmalla Suomen asemasta, koska se rinnastettiin Itä-Euroopan sateliittivaltiohin tai ainakin kroonisena pelkona oli se, että Neuvostoliitto voi miehittää Suomen millä hetkellä hyvänsä.
Keskusta ei vaikuta ja vielä vähemmän maalaiset Helsingin matujen määrään. Siitä ovat vastuussa Helsingin kaupunki itse hallintonsa kautta, jossa vaikuttavat SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto, kokoomus, RKP.
Lisäksi Helsinki on pääkaupunkina keskuspaikka, joka vetää Turun, Tampereen ja Oulun ohella pakolaisia, koska Helsingissä on jo entistä kantaa eli kavereita piisaa ja omankieliset palvelut pelaavat kuten myös pakolaisten lähtömaissaan käyttämiä kulutushyödykkeitä on tarjolla ulkomaalaisten omistamissa kaupoissa. Helsinki-Vantaan lentokentältä pääsee “lomille” siihen kotimaan, josta on lähtenyt “karkuun” “vainoa” ja “hengenvaaraa”
Nk. pakolaiset eivät viihdy susirajalla korvessa jossa ei ole kavereita eikä palveluita eli bileitä ja vauvoja iskettäviksi.
On vähän sama asia kirota keskustaa siitä, että Helsinki on täynnä haittamaahanmuuttajia kuten vastaavasti me landepaukut saamme tuntea nahoissamme pelkona ja häiriönä elämässämme Sudet ja karhut, joita kaupunkilaiset ja etenkin vihreät luonnonsuojelijat kerkeästi haluavat suojella meidän maalaisten turvallisuuden kustannuksella niin, että susi- ja karhukannat ovat nousseet sellaisiin mittasuhteisiin, että niitä on liikaa niiden itsensäkin kannalta, jolloin ne tukkivat ihmisasutusten lähettyville ja talojen pihoihin keskellä päivää, sillä koska niitä ei ole metsästetty vuosikymmeniin, on ihmispelko tuntematon käsite ja kaikki tapahtuu niiden omilla ehdoilla syystä, ettei niitä saa kuin seurata katseella.
Lapset pelkäävät ja vanhemmat pelkäävät etenkin susia, jotka ovat tunkeutuneet jo kaupunkialueille saakka ja ne eivät pelkää ihmistä lainkaan, vaan irvistelevät uhkaavasti esitellen kulmahampaitaan.
Kaupunkilaisilla on riesanaan nk. pakolaiset ja maalla saavat rehottaa vapaasti suurpedot. Ja nämä kaksi asiaa ovat EU:n silmäterä, joista ainakin pedot ovat sellainen asia, ettei Suomella ole enää edes itse siihen vaikuttaa vaan sen päättää Bryssel, jossa laitetaan heti ovet säppiin kun autonpakoputkikin pamahtaa ja komissaarit twiittaavat tyytyväisenä kuinka turvassa HE ITSE ovat!!!

T

1. Sudet ja karhut eivät ole samanlainen haitta kuin matut
2. Sudet ja karhut ovat vihreiden syytä, ei muiden kaupunkilaisten.
3. kaikki puolueet paitsi Ps ajaa massamaahanmuuttoa, mutta SDP:n ja Kokoomuksen äänestäjät sentään joutuvat kohtaamaan matut arjessaan toisin kuin kepun äänestäjät. Tämän vuoksi halveksin kepun äänestäjiä paljon enemmän kuin esimerkiksi näitä SDP:n ja Kokoomuksen äänestäjiä.
4. Saatanaa pahempi olento eli sipilä on kepun puheenjohtaja. 2015 hän pahensi matuvyötyä tarjoamalla oman asuntonsa matuille.

T

“Keskusta ei vaikuta ja vielä vähemmän maalaiset Helsingin matujen määrään. ”
Tässä joko valehtelet tai olet todella tietämätön. Massamaahanmuuton syynä ovat kaikki äänestäjät poislukien PS:n äänestäjät. Matut eivät vain viihdy maalla vaan valuvat isoihin kaupunkeihin

Valkoinen hetero

Maaseudulla ei todellakaan kaikki äänestä kepuleita. Asuu landella meitä muitakin.

T

Hyvä.
Olen vain ikäväkseni huomannut että maaseudulla asuu ihmisiä, jotka eivät ole tietoisia Itä-Helsingin rikastus-asteesta, eivätkä ole huomanneet että kepu on nykyään samanlainen monikulttia ajava puolue kuin kaikki muutkin poislukien PS.

Punisher#72

Hahaha. Kuule multikulttia ajavat nimenomaan Pääkaupunkiseudun ja suurkaupunkien päättäkät. Heistä suurin osa on Kokoomusta, vassareita ja vihreitä. Kiitä heitä. Ja kiitos nauruista.

T

Luitko viestini? Mainitsin että monikulttia ajavat kaikki puolueet paitsi PS.

Illi

Kontulan nuorisotalolta. Löytyy heidän omalta instagram sivulta.

Zardoz

Se on nimeltään Toimintakeskus LUUPPI ja jos tuosta ylempänä olevasta linkistä katsoo niiden Insagram-tiliä niin ylivoimainen määrä niistä ihmisistä mitä on kuvattu ovat frikkalaisia ja ählyjä. Kertoo jostain.

Anonymous

Ratkaisu on helppo.Se sisältää mm. ilmaisen kyydityksen ja pysyvän loisimispaikan suossa.

Sensuroimaton Totuus

Eli ns.”Raatteentien malli” kotoutukseen. Testattu esi-isiemme toimesta ja todettu erittäin tehokkaaksi keinoksi maahantunkeutuneiden sotalapsien rauhoittamiseksi.

Just nyt

Tukholman Centralstationilla eli Pääjuna-asemalla tapahtuu jotakin, siellä on iso joukko poliiseja:
https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/stor-polisinsats-i-centrala-stockholm/

Tero Kateissa

Siellä etsitään terroristia: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/BJQJo0/stor-polisinsats-i-centrala-stockholm
PS. Turhaan noita musuteroja suvakoidaan ja paijataan, ei ne silti lakkaa meitä vihaamasta.

Sam Colt

Eihän tuossa ole mitään moittimista. Tanssityyli tosin muistuttaa enemmän keskiafikkalaista kuin arabialaista, mutta sellaistahan se on kulttuurien sekoittuminen.
Ja ennen kaikkea muistettava, että tämä on kansamme tahto, jota Juha Sipilä kaikin voimin yrittää toteuttaa…

Tahmanistanin Älä-Mölöä

No tämä nyt oli vain modernisoitu tanssirinkula a la Tahmanistan.

Anonymous

” Khatia ” huuleen ja iltamiin..

Kädelliset

Meno oli kuin apinalaumalla. Ja metelitaso samaa luokkaa.

rocky

Mutta apinalauman menolle ja metelille on aina luonnollinen selitys.Tuon videon selittämiseen saa olla melkoinen Topelius.Turkkakin on muistaakseni kuollut niin se olisi ollut ainoa mahdollisuus tuon ohjaajaksi.

Jep

Videolla ihmisiä, jotka pitää hauskaa bileissä tanssimalla? So what? 😀

Hehe

Ehkä kirjoittajan ongelma oli se etteivät tanssineet tarpeeksi suomalaisesti. Saa liikuttaa vaan jalkoja vuorotellen vasemmalle ja oikealle ja auta armias, jos tän tekee liian nopeasti. Musiikin tahdissa ei saa huutaa eikä varsinkaan laulaa 😂

Anonymous

onko hehellä kenties ählämi partalapsi kotona,muuten tota ei voi ymmärtää,matut oli kuin villi simpassi lauma ja tommonen lauma muka nostaa suomen uuteen nousuun,ja veronmaksajat vielä kustantaa koko sirkuksen.perk….

Anonymous

Ei laulaminen tai tanssiminen ole ongelma, vaan se, että kolmattakymmentä käyvät äijänköriläät bilettävät 13-vuotiaiden lasten kanssa.
Nuokkarilla, jonka on tarkoitus olla turvallinen paikka teineille tavata toisiaan.

Jep Jep

Aikuisia kehitysmaalaisia miehiä saalistamassa teini-ikäisten lasten bileissä. Ihanko todella so what?

ALAMOLO seuraavaksi

Ensin älämölöä mikkiin, sitten alamoloa mimmiin.

Anonymous

hyi helvetti! Keski-ikäistä ukkoakin siellä näytti hilluvan ja huutavan Allahia. Ei mene montaa vuotta niin yksityiskoulut ja asiakkaansa valikoivat baarit alkaa olla todella suuria hittejä.

kotimaa kun taakse jää

Onko oikea nuoriso jo paennut paikalta kun ei näy muita kuin sontaläjiä.Eurooppa on näille suuri bordelli jossa saa juoda ja naida muitakin kuin lampaita. Kotomaassa se on täysin mahdoton on pakko odottaa sitä hääyötä neitsyen kanssa ennenkuin saa naista..

Yrppä

Näillä lähtee Suomi nousuun! Sipilä ja opetuslapset hoitivat perkele jälleen homman kotiin!

rocky

Nuo olisi mukava saada ohjattua seuraaville suviseuroille,saisi Sipilän lähipiiri monikulttuurista rikkautta.

hapessa

“halal lihaa” ähkänisteille- maksoi mitä maksoi.

Anonymous

Tuolla olisi Odineille ja muille työsarkaa. Menisivät antamaan partalapsille isän kädestä niin kauan että ymmärtävät pysyä poissa.comment image

lol

Poliisi on syyllinen

Anonymous

Sanomattakin selevää

Pena

Onnea kovasti sinne Helsinkiin kun olette saaneet näin kovasti monikulttuurista rikkautta sinne. Nauttikaa nyt siitä.

Anonymous

jalkajousi hommattu

Suomen tyttö

Addressit-sivustolla on kansalaisaloite, johon kerätään nimiä GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi. Jostain syystä sitä ei löydä enää ko. sivuston hakutoiminnalla. Tässä linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
Jakakaa tätä!

Suomi Finland

Oikein kauhistuttaa ajatuskin siitä, millaista käytöstä ruotsalaiset joutuivat kestämään silloin, kun suomalaiset sotalapset riekkuivat Ruotsissa viime sotiemme aikaan.
Tämän videon tapahtumat eivät liene mitään niihin kauhuihin nähden.

Jari-P