Subscribe
Notify of
guest
57 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Ne vaan ei kuulu tänne

Ihme päättäjät meillä tosiaan. Ensin ei uskalleta käännyttää rajalta pois vaikka se olisi ollut kaikin puolin mahdollista. Sitten ei uskalleta pitää niitä aisoissa millään tavalla.
Nyt pitää saada muutos tähän sirkukseen ja stoppi kehitysmaalaisten vaellukselle tänne pohjolaan. Muuten tulee perikato.

RaiskaaNeSuomalaisetkin

Halla-Ahon ainoa vaatimus muuten oli että hallitusohjelmaa noudatetaan mutta se ei käynyt ja järjestettiin kaikkien aikojen arvottomin poliittinen näytelmä lentokoneineen. Soini luuli että kun ääniharavat lähtevät niin äänet seuraavat mukana:)

Kakloon

Miksi lahes kaikki suomalaiset naiset sossottaa nykyaan, kuten Henna Kajavakin? Eivat ole oppineet lausumaan s-kirjainta oikein.

kirjan_lukenut

Lukekaa norjalaisen Hege Storhaugin kirja (Islam yhdestoista vitsaus) .Sen luettuanne ymmärrätte paremmin miksi päättäjät pelkäävät islamilaiusia kaikkialla euroopassa.Storhaug on oleskellut pitkään mm Pakistanissa ja tuntee islamilaisen toimintatavan.

Petturijytkyjä odotellessa

No, mitä persut osaa tehdä asialle muuta kun tuulettaa turpaansa.
Vuosia oli kyllä aikaa Halla-aholla tehdä jotain asoille mutta ei ole tenyt mitään muuta kun puhunut paskaa ja tehnyt suomelle haitallisia asioita Brysselissä istuessaan.

Anonymous

Kerroppa parempi vaihtoehto vai hupiako huutelet.

Petturijytkyjä odotellessa

Parempi vaihtoehto.. vaikka naapurin puliukko, sekin saa parempaa aikaa kun aika kusettavat persut.

Pena

Naapurin puliukkoa ei taideta ottaa huomioon äänten laskennassa. Ei tässä nyt parempiakaan vaihtoehtoja oikeasti ole tarjolla kuin PS.

pipilä

Mitä Halla-ahon olisi pitänyt tehdä toisin? Hallitusohjelmaa ei persujen osalta noudatettu, eikä Soini sitä kai halunnutkaan noudattaa. Pullikoija olisi saanut kenkää puolueesta ja se olisi ollut siinä.
Nyt ilmeisesti persujen jäsenistö v*ttuuntui Soinin munattomuuteen ja äänesti nuivemmat valtaan puoluekokouksessa. Jäi nuivat persut ja lähtijät perustivat siniset.
Hallitusneuvotteluissa H-a vaati hallitusohjelman noudattamista, mutta kuuluisaĺa arvopohjalla estivät Halla-ahon persujen pääsyn hallitukseen, sinisistä tuli marionettiministereitä. Tulkitsen etteivät Soini, Sipilä sekä Orpo halunneetkaan noudattaa hallitusohjelmaa maahanmuuton osalta.

Ja siinä ei auttamishalutkaan enää sitten auta

Totta turiset pipilä. Ja se maahanmuutto on tällä hetkellä selkeästi tärkein teema niin tulevaisuuden talouden, sosiaalipolitiikan kuin myös muidenkin yhteiskunnan osa-aluiden kautta.
Rahat kun kylvetään kehitysmaalaisiin niin ei ole enää tarvetta sosiallipolitiikalle yms koska rahaa ei ole eikä sen jälkeen tule.

Puliukko

Kyselikö joku minua?

Puliukko

Ookkonä marko?

Petturijytkyjä odotellessa

Mikä?
Puliukko voisi selventää hiukan mitä tarkoittaa.

Puolueeton

Soini hallitsi puoluetta diktatoorisesti, jota kuvaa sekin, että sai huijattua 20 mukaansa. Miten siinä tilanteessa puolueen rivijäsen olisi voinut ottaa vallan käsiinsä ilman puoluekokousta. Petturijytkyllä ei ajatus juokse. Persut ovat ainoa puolue, jolla on tohtoriehdokas vaaleissa ja kaiken lisäksi kolme kappaletta. Valtion tapahtumien valvonta ei ole helppoa, kuten nykyisen hallituksen toimet osoittavat. Sitä ei insinöörikoulutuksella osaa tehdä. Tarvitaan laaja-alaista tietoa.

Petturijytkyjä odotellessa

Sinä et ole selvillä mitä Halla-aho on tehnyt hallituksessa kun istui, olette kaikki aivokuolleita jotka väitätte että minä en ole kartalla asioista, 40 vuotta olen seurannut politiikkaa ja jokaisen hallituksen jösenen tekemisiä suomessa ja brysselissä.
Onneksi en ole ainoa joka näkee verhon läpi johon persut on naamioituneet.

Petturijytkyjä odotellessa

Paskapuheisiin joita tehdään vain vaalien lähestyessä, eikä ole tarkoitustakaan toteuttaa ikinä.

Örkki

”Sinä et ole selvillä mitä Halla-aho on tehnyt hallituksessa kun istui, olette kaikki aivokuolleita jotka väitätte että minä en ole kartalla asioista,”
Milloinkas se Halla-aho on hallituksessa istunut? Missä kartassa se sellainen esiintyy? Olisiko tässä nyt käynyt niin, että kommentoija on kartalla, mutta kartta on jokin leikkikartta tms.?

Petturijytkyjä odotellessa

Ehkä olisi pitänyt muotoilla toisin, Halla-aho on istunut brysselissä jossa teki vuosia paljon, paljon pahempaa suomelle mitä olisi tehnyt istuessaan perseellään hallituksessa.

Anonymous

että 40vuotta seurannut politiikkaa,olet siis 46 vuotias

Parlamentarismissa tarvitaan riittävästi edustajia

Äänestä Halla-Ahoa tai jotain muuta persua niin autat häntä ja hänen tiimiään tekemään asioille jotain.

Aappa

Suomen kielen taidossa ei ole hurraamista etenkään jos kulttuurisena etuoikeutena on viihtyä huivin ja hellan välissä. Kommunikaatio on sitten jotain yksittäisten sanojen ja viittomien sävyttämää arvauskeskustelua, josta ehkä hyvällä säkällä saattaa joskus saada jotain tolkkua.

Anonymous

kuinka siitä älämölöstä saa tolkkua.

Pertti Grandell

päättäjäthän ovat kitisseet kokoajan, ei saa antaa pelolle valtaa….eivät uskaltaisi mennä vokkiin ilman henkivartioita, jos silloinkaan. ketä ovat äänestäneet ja antaneet mandaatin näille kaksinaamaisille poliitikoille, älkää nyt vaan äänestäkö taas samoja puolueita jotka pelkäävät….

Janis Petke

Kohta on syytä pelätä uhkaa jo paljon lähempää. Alkaa porukka olla jo niin wittuuntunutta…….

K.L.

Kyllähän tämän tajusi jo 2015 syksyllä kun kirkon hiipat alkoivat kilvan kehua ja hyysätä näitä vaikka taustalla oli taatusti pelko kun nämä lapsukaiset ovat niin ”kiihtymisherkkiä”kaikin tavoin.Helppo siinä on ”lapsosten keppostella” kun kukaan ei vastusta.Ja nauravat vauvapartaansa.

Punisher#72

Ei. Ei se ollut kirkon hiipat. Päättäjät ja ”suvakit”aivopesua harrastivat uutisointia myöten. Eikä se ole muuttunut se hulluus miksikään. Sotaa kohti kuljetaan.

Pena

Eihän nyt juha sipilä vieraitaan voi pelätä. Hän niin lupasi heille ensin talot ja kaikkea. Kanna nyt vastuusi tästä juha sipilä ja hallitus.

Acc

Onhan Sipilällä talo Sipoossa. Voisi antaa sen.

Suomen tyttö

Addressit-sivustolla on kansalaisaloite, johon kerätään nimiä GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi. Jostain syystä sitä ei löydä enää ko. sivuston hakutoiminnalla. Tässä linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
Jakakaa tätä!

Elli

Hyvä, kun laitoit linkin. Tosiaan on outo juttu, aloitteissa koko tämä aloite on piilossa, jos käyttää ”selaa aloitteita” – toimintoa. Linkkiä on syytä jakaa!
Kukahan/ketkä mahtavat olla piilotuksen takana? Aika tarkoitushakuista, joka tapauksessa.
Onhan näitä kyllä, jotka erityisen paljon pelkäävät kansan äänestävän haliitsematonta maahanmuuttoa vastaan… Vihervasemmisto pelkää, mutta niin pelkää hallituskin.

Anonymous

koko touhussa ei ole mitään järkeä,ensin päästetään maahan muslimeita ja sitten pelätään puuttumista niitten rikoksiin,ja nämä matut laitetaan vielä asumaan alueille joiden asukkaat halua heitä naapureikseen,kun taas päättäjät asuvat omakotitaloissaan kaukana näistä loisista ja moni heistä tienaa hyvät rahat matupisneksestä kuten kumpula natri jonka mestari jauhotti tv-paneelissa.

Punisher#72

Tota noin natsintekele voisit opetella lukemaan ja ajattelemaan. Juutalaisilla ei ole mitään tekemistä tämän invaasion ja islmaisaation kanssa. Juutalaiset ja kristityt tuolta suunnalta osaavat käyttäytyä. Toisin kuin islamin saatanalliseen oppiin kuuluvat. Mistähän moinen?

Punisher#72

Ja kerro toki mitä aseita myynyt isikselle? Kuolen nauruun täällä moiselle paskanpuhujalle. Olet tyhmempi kuin vihervassari.

Eikö näillä muuta päässä pyöri kuin paneminen?

SVT1n Go Kväll- ohjelmassa illalla oli haastateltavana turviksena Ruotsiin tullut Irakin kurdi joka toimii nykyään seksuaalivalistajana(!!!). Hän kertoi miten tärkeää on, kuten itselleenkin aikoinaan, että joku kertoo MISTÄ SAA ILMAISIA KONDOMEJA JA MISSÄ SAA TESTATA ONKO SAANUT SUKUPUOLITAUDIN.

Anonymous

Öööh.. Kuka on yllättynyt tuollaisesta valinnasta Absurdistanissa?
Siellä on jo aika kauan tehty päätöksiä täysin ylös-alas joten tuo kuulostaa jo todella normaalilta toiminnalta.
Normijärkisenä tosin tietysti vähän kummastuttaa miten sinisilmäisiä ihmiset voivat olla. Ja vielä enemmän se, että näitä tämäntapaisia päätöksiä tehdään maassa varmaan tuhansa joka päivä.
No, kyllähän Saksassa 1930-luvun loppupuolella kulki mainiosti kunhan vaan ei kuulunut ”väärään” porukkaan.
Voi vaan toivoa että Ruotsissakin tulee suursiivous jossain vaiheessa.
Siis niin, että järki voittaa.

Anonyymi

Liian myöhäistä; Ruotsi on ensimmäinen maa Euroopassa, josta tulee muslimienemmistöinen viimeistään parin sukupolven päästä. Kehitystä ei voi enää pysäyttää, varsinkin kun sama hallitus jatkaa.

Janis Petke

hyvästi pohjoismainen yhteistyö ja kahta paremmalla syyllä RAJAT KIINNI

Acc

Suursiivous tulee varmasti. Todennäköisesti muslimit siivoavat ruotsalaiset pois. Pieni mahdollisuus on, että osa ruotsalaisista haluaa pelastaa maansa. Silloinkin pitää siivota.

Anonymous

Kamelivaltioiden edustajat Suomessa saadaan ojennukseen heti kun maan päättäjät antavat selvät ohjeet poliisille että minkääntapaista perseilyä ei suvaita. Siihen päälle poliisilta vielä vähän ”ylimääräistä” toimintaa, kun ovat tekemisissä noiden kanssa.
Ja kun päättäjät vielä kiristäisivät noin tuhatprosenttisesti noita avustusrahoja kamelinkuskeille ja kaikille heidän järjestöilleen niin eiköhän olisi parempia aikoja näkyvissä kansalle?
Ikävä kyllä nuo maanpetturit eivät välitä kantaväestöstä ollenkaan ja Yle + HS komppaa.

mielenmuutos

Olisi mielenkiintoista tietää kuinka usein ”sossutädit” muuttavat mieltään, jakaen lisää erilaisia etuuksia huutamisen ja uhkailujen jälkeen.

Kun kuvitelee jo nähneensä kaikki valtamedian matu valkopyykauksen muodot ..niin aina ilmestyy jotain vielä ööö olen sanaton

Käsitämätöntä paskaa
Maahanmuuttajia kotoutettiin Suomeen yhdistyksissä, sitten valtio leikkasi rahat – ”Seuraukset ymmärretään vasta nyt”
Okei minä muutan vaikka thaimaahan jos en kotoudu sinne
voin ryhtyä lapsien sarja raiskaajaksi
hyvällä omalla tunnola
ei se ole minun vika se on teidän muiden vika
sen maan asukaiden eli thaimaan virkamiesten vika asenteella
en oppinut tavoile
suomessa jumalauta on pisastetty 2.5 miljardia 34 000 tuhannen matuun hyvin voinnin turvaamisen mutta
silti joku kehtaa vielä vinkua meidän heitteile jätetyistä matuista
Eli juuri ne tahot jotka ovat ne miljardit omiin liiveihinsä ilman tuloksia käärineet
kun suvaitsevaisudesta tuli ammatti bisnes näille
helvetin muuten käsipäivää teko suvakki yhditys aktiivi
ex pitkäaikais työttömile umpi luuserielle itsensä työlistäjille maahanmuuton ansioista
silti tämä iltasanomien idiootti haastateltava vinkuu lisää rahaa että saisi työlistää itsensä muiden rahoila
JUMALAUTA TÄMÄI LTASANOMIEN JOURNALISMI ON HELVETILISTÄ PROPAGANDAA
HARHAUTAMISTA TÄYSIN VÄÄRIIN ASIOIHIN **SYISTÄ **
NÄIHIN MATUJEN TEKEMIIN RIKOKSIIN SUOMESSA
poliisijohtoa myöten katsovat, että ylipitkät kotouttamisprosessit lisäävät syrjäytymisen ja toimettomuuden riskiä, jotka puolestaan ovat merkittäviä syitä ulkomaalaisten Suomessa tekemien rikosten taustalla. Kotouttaminen on iso puheenaihe Oulussa ja Helsingissä paljastuneiden, alaikäisiin lapsiin kohdistuneiden seksuaalirikosten vuoksi.
Palkkatukien alasajo on valtava ongelma, jonka seuraukset ymmärretään vasta nyt, pitkän linjan helsinkiläinen yhdistysaktiivi Teuvo Ulander sanoo.
Ulander on vuosikymmenten ajan pyörittänyt erilasia yhdistyksiä, erityisesti urheiluseuratoimintaa. Ulanderiin henkilöityvän Bewe-brändin sateenvarjon alla on työskennellyt yhteensä yli 200 maahanmuuttajaa sekä vielä isompi joukko vaikeasti työllistettävien piiriin lukeutuneita kantasuomalaisia.
SAMAA mieltä on Päijät-Hämeen alueella maahanmuuttajien ja vaikeasti työllistettävien LIT-työllistämisprojektia vetävä Jukka Sinkkonen. Yksilövalmentajan toimialue käsittää kahdeksan alueen kuntaa.
– Omat selvityksemme osoittavat, että meille palkkatuen avulla työllistetyistä jopa yli 50 prosenttia on edennyt projektin jälkeen joko työelämään tai jatko-opiskeluihin, Sinkkonen sanoo.
– Maahanmuuttajat tarvitsevat usein uudenlaista itsevarmuutta, ennen kuin he ovat valmiita toimimaan esimerkiksi kaupallisilla työmarkkinoilla. Välityömarkkinat ovat tässä mielessä mainio ponnahduslauta.
TYÖLLISTYMINEN on työministeriön mukaan erityisen vaikeaa tietyillä etnisillä ryhmillä, kuten irakilaisilla, iranilaisilla ja somalialaisilla maahanmuuttajilla. Ulanderin siipien suojassa on nähty ihmisiä yli 20 eri kansallisuudesta – myös näistä maista tulleita.
ILTASANOMAT Marko Lempinen Oletko oikeasti itse samaa mieltä näiden asioiden syistä
Sori jos olet oikeasti omilla aivoillasi ajateleva ihminen**et voi olla **
MIKSEI HÄNEN JUTTUAAN SAA KOMMENTOIDA
SE ON ESTETTY TAAS KERRAN TÄMÄN AIHEPIIRIN KÄSITELYN YHTEYDESSÄ
*AVOIMUTTA EDISTÄEN ILTASANOMISSA*
Sitten nämä samat ihmiset kehuvat iteänsä puolueetomaksi mediaksi
vaikka estävät luulisin erimielisten ihmisten mielipiteet näihin asioihin
syistä mitä väitetään
tässä helvetin polarisoivassa IS vihaa aiheutavassa
ääri matujen valkopyykaus
meitä syylistävässä jutussa
100 prosentisella muiden mielipiteiden kuin IS toimittajan
sensuurilla tai kaikissa valtamedioissa
SILTI Heidän pätoimittaja tekee tälläisen jutun
Onko ILTASANOMIEN TOIMITUS MYÖS REVENNYT KAHTIA MATUJEN TAKIA
LUODEN NEGATIIVISIA VIPOJA IS TOIMITUKSEN SISÄLLÄ TAPAHTUVAN POLIITISEN RISTIRIITOJEN SOTATILAN PELON ILMAPIIRIN
ELI TAAS MATUT AIHEUTAVAT AINOASTAAN NEGATIIVISIA ASIOITA
KANTASUOMALAISTEN VÄLEIHIN JOPA VALTAMEDIAN TOIMITUKSISSA
Ilta-Sanomien päätoimittaja Ulla Appelsin on suuri isänmaan ystävä,
EI TODELAKAAN OLE
joka ei siedä punavihreitä maailmanparantajia
VALE KUN MIETII NÄIDEN MUIDEN ILTASANOMIEN TOIMITAJIEN AKENDAA JUTTUJA .
Hän ei peittele näkemyksiään sen enempää kirjoituksissaan kuin toimituksen käytävillä, missä osa alaisista pelkää häntä.
NIINKÖ AIKA PELOTAMASTI TÄMÄKIN JUTUN ULLA APPELSIININ HYVÄKSYNÄLLÄ ON
100 MUIDEN MATUJA VALKOPYYKÄVIEN JUTTUJEN KERA JULKAISTU ILMAN PELKOA
Maahanmuuttajia kotoutettiin Suomeen yhdistyksissä, sitten valtio leikkasi rahat – ”Seuraukset ymmärretään vasta nyt”
Ulla Appelsin elää elämää, joka on kuvitelma elämästä ja unelmasta
EN TAJUA Tätä tohua mihin helvetin jakomieli tautisuuteen
tämän ILTASANOMIEN Journalismi perustuu
Esim tämä kirjoitus
Suomeen on rantautunut viime vuosina ilmiöitä, jotka pitäisi ottaa tasa-arvon mallimaassa vakavasti, kirjoittaa Ilta-Sanomien päätoimittaja Ulla Appelsin.
Ja seuraava juttu on taas tätä IS vihervasurI Toimittajan meitä syylistävää propagandaa matujen valkopyykausta
Maahanmuuttajia kotoutettiin Suomeen yhdistyksissä, sitten valtio leikkasi rahat – ”Seuraukset ymmärretään vasta nyt”

No tässäkin mennään ruotsin perässä,ei vaan uskalleta puuttua tähän ongelmaan,ei mitään uutta….
Ja pahaa pelkään että suomessa käy ja tehdään juurikin kuten ruotsissa jos perus suomalaiset nousee vaaleissa….eli muusta välittämättä suljetaan ulos politiikan teosta tai sitten pitäisi toimia kuten soini eli kääntää rotsinsa hallitusneuvotteluissa täysin päinvastaiseksi mitä oli äänestäjilleen luvannut….ja se veisi puolueen sinne sinisten kerhoon mutta tähän en usko koska Halla-Ahon linja on ollut alusta asti hyvinkin johdonmukainen….toisin kuin esim. soinin….. eli ollaan taas menossa ruottalaisten jalanjälkiä ja sen seuraamuksia,ikävä kyllä……hyvin epätodennäköinen vaihtoehto että PS istuisi hallituksessa vaikka sitä toivoisi,vaatisi kuten ruotsissa olisi vaatinut yli 50% kannatuksen……nythän SD työnnetty täysin syrjään päätöksenteosta vaikka vaaleissa kolmanneksi suuri ja tällä hetkellä toiseksi suurin mittausten mukaan mutta se ei riitä kuten ei tule riittämään suomessakaan…….ja lopputulos tiedossa kaikille….kysymys vaan kuuluu kuinka rankka lopputulos.

Valtamedia yritää muutaa omaa tutkivaa journalismiaan *Faktoja* jälki käteen - Näihin pedofilia tapauksiin -Syy kun heidän suojelu kohde matut tekevät näitä rikoksia suhteutettuna väkimääräänsä eniten euroopassa

Ylen Häkkäsen haastatelusta tuli mieleen
kuinkahan monen suomalaisen miehen pitää pelätäi pedofiilisista mielihaluistaan
Esim Netissä
olisi kiva tietää se prosentti luku
veratuna kaikien suomalaisten miesten määrään
1 prosentti ennemän vai vähemän
niin kuinka monen sitä asiaa Oikeasti pitää pelätä
ja netti poliisien tehoiskuja suomalaisten Miesten facebook ymm tileille
TÄSSÄ YLEN AKENDASSA ON AIVAN SELKEÄ POINTTI
HE YRITTÄVÄT SYYLISTÄÄ KAIKKIA SUOMALAISIA MIEHIÄ
RAISKAUKSIN JA PEDOFILIAAN TAIPUVAISIKSI YKSILÖIKSI
Syy matujen tekojen valkopyykaus
suomalaisten miesten kustannuksella
ja todelakin ne pedofiili suomalaiset miehet eivät todelakaa ansaite sympatiota keneltäkään
kuten eivät myöskään nämä raiskari pedofiili matut
mutta heitähän juuri valtamedia suojelee yksipuolisesti
ja mielipuolisella asenteella
ESIM
Tuhansien pedofiilien maa
Olet teini-ikäinen poika. Muut ikäisesi ihastuvat luokkakavereihin ja aikuisiin.
Itse haaveilet seksistä pikkupoikien kanssa. Mitä teet? Juttu on julkaistu vuonna 2017.
YLE Seta tutkijan suulla
Pedofiiliä ei voi parantaa
Pedofilia on sairaus, jonka virallinen nimi tautiluokituksessa on lapsikohteinen seksuaalisuushäiriö. Tai sitten se on seksuaalinen suuntautuminen. Riippuu keneltä kysyy. Jos kysyy pedofiililtä itseltään, asialla ei ole merkitystä.
– Se on sellaista sanankäyttöä. Ei se, miksi sitä sanotaan muuta itse asiaa, Nestori sanoo.
Kyseessä on kuitenkin olennainen ero. Sairauden syyn voi paikallistaa. Sairautta voi ehkäistä ja sen voi parantaa. Seksuaalinen suuntautuminen taas on kohtalaisen pysyvä ja synnynnäinen piirre.
Psykoterapeutti Jussi Nissinen on tehnyt pitkään töitä sekä pedofiilien että eri seksuaalivähemmistöjen parissa. Nissinen on yksi Setan perustajajäsenistä ja hän on työskennellyt myös Sexpo-säätiön toiminnanjohtajana. Nissinen muistaa hyvin ensimmäisen kohtaamisensa pedofiilin kanssa 1980-luvulla. Silloin Setan toimistoon tuli keski-ikäinen mies, joka kertoi olevansa pedofiili. Mies ei ollut omien sanojensa mukaan koskaan tehnyt lapselle pahaa.
MITÄ ONKO HOMOSEXUAALISUUS JOTENKIN YHTEYDESSÄ PEDOFILIAAN
– Nyt, kun te homot olette saaneet ihmisoikeudet täällä Suomessa,
niin voisitteko tehdä jotain minun ihmisoikeuksieni eteen, mies kysyi.
Siis tämän uutisoinin ristiriidat lyövät silmille taas hitusen
aiheutaen hämmenystä
ILTASANOMAT
Maahanmuuttajia kotoutettiin Suomeen yhdistyksissä, sitten valtio leikkasi rahat – ”Seuraukset ymmärretään vasta nyt”

K.L.

Siinäpä oikein ”haittahumanistin”ininää jälleen!Ei mitään tolkkua!

Anonymous

Mietinpä vaan, koska lähi-itäläiset alkaa harjoittamaan orjakauppaansa Suomessa, vaikka muutamia yksittäistapauksia
jo onkin.

Suomi Finland

Suomalaiset päättäjät pelkäävät turvapaikanhakijoita???
Ei vittu.
Keitä sieltä on oikein tulossa? Sotaa ja vainoa pakenevia vaiko ne sotijat ja vainoajat itse?

Suomi Finland

Suomalaiset päättäjät pelkäävät turvapaikanhakijoita???
Ei ravittu.
Keitä sieltä on oikein tulossa? Sotaa ja vainoa pakenevia vaiko ne sotijat ja vainoajat itse?

Suomi Finland

Paavo! Kaksoiskappale.. Voipi tuhota… Kiitos!

Ravinnot ja v-tut

No sieltä tulevat molemmat ja molemmille tarjotaan ravintoa ja vittua ja molemmat tulevat melkein yhtä kalliiksi veronmaksajille.

Suomi Finland

Ensin näytti siltä, että viesti jää suodattimeen ja kokeilin sitten onko syynä tuo supisuomalainen sana joka viittaa karvaiseen, vähäkarvaiseen tai karvattomaan römpsään.

ed karvinen

..ja molemmat jatkavat sotimistaan ja vainoamista suomessa.

Acc

Päättäjät pelkäävät ja antavat myönnytyksiä niille, joita pelkäävät. Ehkä toivotaan, että pelätyt muuttavat tapansa ja rauhoittuvat. Mutta näinhän asiat eivät mene.
Pelon aiheuttajat huomaavat, että suomalaiset pelkäävät ja antavat periksi. Yhä uudestaan ja uudestaan. Pelotteleminen siis kannattaa. Ja jos se kannattaa, niin silloinhan pelottelu jatkuu. Kun suomalaiset tottuvat tilanteeseen, pelottelijat lisäävät kierroksia. Triggeröidytään yhä pienemmistä syistä. Uhkaukset muuttuvat kovemmiksi ja niitä tehostetaan väkivallalla. Viimemainittua käytetään siksi, että muuten uhkauksia ei oteta vakavasti.
Jos luo pelkoa, saa vaatimukset läpi. Mutta mitä tapahtuu, jos suomalaisten keskuudesta nousee saman strategian noudattajia.

Petturijytkyjä odotellessa

Siinä on persujen kannatajilla hienot johtajat, toinen haluaa hiljentää isänmaalliset ja toinen on umpiuskovainen hihhuli joka kieltää evoluution ja kantaa kaulassaan jutkujen kaulakorua.

Örmy

Kun kerran luet näitä tämän sajtin sivuja luulisi että olet ainakin hyvin perillä siitä, mitä isänmaalliset ja Persut ajavat.
Eli rajoja vartioidaan, jokainen ulkomaalainen lurjus jolla ei ole mitään syytä olla Suomessa lähetetään pois (kotiin), valtion hyvin kyseenalaiset vokki-bisnekset pitää lopettaa, ilmaisrahaa ei jaeta kaiken maailman täysin idioottimaiseen kotoutukseen, poliiseille lisää valtaa laittamaan laittomat nippuun, ja kouluissa opetetaan lapsia niin kuin aiemmin tehtiin eli systeemillä joka toimi perustana Suomen mahtavalle nousulle toisen maailmansodan lopusta aina ainakin 1990-luvun puoliväliin asti.
Minun on todella vaikeata suomalaisena ymmärtää mitä vikaa yllä olevassa listassa on?
En ole koskaan äänestänyt Persuja mutta nyt näyttää siltä että ei ole juuri toista vaihtoehtoa. KAIKKI muut puolueet ovat samaa mieltä siitä, että suomalaisia duunarimiehiä pitää kyykyttää ja tehdä olot mahdollisimman vaikeiksi ja kaikki muut puolueet ajavat kovasti halpatyövoimaa maahan.
Sen nyt vielä jotenkin voisi ymmärtää jos maahaan tuotaisiin isoja lasteja pahasti sorrettuja valkoisia Etelä-Afrikkalaisia ja aasialaisia, mutta sen sijaan tuodaan maailman ehdottoman paskinta sakkia. Ja sellainen sakki joka ei koskaan – missään päin maailmaa – ole sopeutunut uuteen ympäristöönsä/maahan.
Voisitko olla ystävällinen ja kertoa kuinka itse näet tilanteen? Hirveästi haukut joten sinulla sitten lienee paljon parempia ehdotuksia tulevaisuuden suhteen?

Örmy

Kiitos kattavasta vastauksesta.
Suomen tuhoa odotellessasi voisit ehkä olla ystävällinen ja muuttaisit toiseen maahan etkä kirjoittaisi tänne enää.