Henna Kajava: Päättäjät pelkäävät turvapaikanhakijoita

Siinäpä perussuomalaisten maanmainio Henna Kajava loihe lausumaan  muutaman totuuden.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

56 thoughts on “Henna Kajava: Päättäjät pelkäävät turvapaikanhakijoita

 1. Ihme päättäjät meillä tosiaan. Ensin ei uskalleta käännyttää rajalta pois vaikka se olisi ollut kaikin puolin mahdollista. Sitten ei uskalleta pitää niitä aisoissa millään tavalla.

  Nyt pitää saada muutos tähän sirkukseen ja stoppi kehitysmaalaisten vaellukselle tänne pohjolaan. Muuten tulee perikato.

  122
  1. Halla-Ahon ainoa vaatimus muuten oli että hallitusohjelmaa noudatetaan mutta se ei käynyt ja järjestettiin kaikkien aikojen arvottomin poliittinen näytelmä lentokoneineen. Soini luuli että kun ääniharavat lähtevät niin äänet seuraavat mukana:)

   20
   1
  2. Miksi lahes kaikki suomalaiset naiset sossottaa nykyaan, kuten Henna Kajavakin? Eivat ole oppineet lausumaan s-kirjainta oikein.

  3. Lukekaa norjalaisen Hege Storhaugin kirja (Islam yhdestoista vitsaus) .Sen luettuanne ymmärrätte paremmin miksi päättäjät pelkäävät islamilaiusia kaikkialla euroopassa.Storhaug on oleskellut pitkään mm Pakistanissa ja tuntee islamilaisen toimintatavan.

 2. No, mitä persut osaa tehdä asialle muuta kun tuulettaa turpaansa.
  Vuosia oli kyllä aikaa Halla-aholla tehdä jotain asoille mutta ei ole tenyt mitään muuta kun puhunut paskaa ja tehnyt suomelle haitallisia asioita Brysselissä istuessaan.

  15
  110
   1. Parempi vaihtoehto.. vaikka naapurin puliukko, sekin saa parempaa aikaa kun aika kusettavat persut.

    9
    68
    1. Naapurin puliukkoa ei taideta ottaa huomioon äänten laskennassa. Ei tässä nyt parempiakaan vaihtoehtoja oikeasti ole tarjolla kuin PS.

     72
     6
    2. Mitä Halla-ahon olisi pitänyt tehdä toisin? Hallitusohjelmaa ei persujen osalta noudatettu, eikä Soini sitä kai halunnutkaan noudattaa. Pullikoija olisi saanut kenkää puolueesta ja se olisi ollut siinä.
     Nyt ilmeisesti persujen jäsenistö v*ttuuntui Soinin munattomuuteen ja äänesti nuivemmat valtaan puoluekokouksessa. Jäi nuivat persut ja lähtijät perustivat siniset.
     Hallitusneuvotteluissa H-a vaati hallitusohjelman noudattamista, mutta kuuluisaĺa arvopohjalla estivät Halla-ahon persujen pääsyn hallitukseen, sinisistä tuli marionettiministereitä. Tulkitsen etteivät Soini, Sipilä sekä Orpo halunneetkaan noudattaa hallitusohjelmaa maahanmuuton osalta.

     84
     1
     1. Totta turiset pipilä. Ja se maahanmuutto on tällä hetkellä selkeästi tärkein teema niin tulevaisuuden talouden, sosiaalipolitiikan kuin myös muidenkin yhteiskunnan osa-aluiden kautta.

      Rahat kun kylvetään kehitysmaalaisiin niin ei ole enää tarvetta sosiallipolitiikalle yms koska rahaa ei ole eikä sen jälkeen tule.

  1. Soini hallitsi puoluetta diktatoorisesti, jota kuvaa sekin, että sai huijattua 20 mukaansa. Miten siinä tilanteessa puolueen rivijäsen olisi voinut ottaa vallan käsiinsä ilman puoluekokousta. Petturijytkyllä ei ajatus juokse. Persut ovat ainoa puolue, jolla on tohtoriehdokas vaaleissa ja kaiken lisäksi kolme kappaletta. Valtion tapahtumien valvonta ei ole helppoa, kuten nykyisen hallituksen toimet osoittavat. Sitä ei insinöörikoulutuksella osaa tehdä. Tarvitaan laaja-alaista tietoa.

   24
   2
   1. Sinä et ole selvillä mitä Halla-aho on tehnyt hallituksessa kun istui, olette kaikki aivokuolleita jotka väitätte että minä en ole kartalla asioista, 40 vuotta olen seurannut politiikkaa ja jokaisen hallituksen jösenen tekemisiä suomessa ja brysselissä.
    Onneksi en ole ainoa joka näkee verhon läpi johon persut on naamioituneet.

    2
    24
     1. Paskapuheisiin joita tehdään vain vaalien lähestyessä, eikä ole tarkoitustakaan toteuttaa ikinä.

      2
      15
    1. ”Sinä et ole selvillä mitä Halla-aho on tehnyt hallituksessa kun istui, olette kaikki aivokuolleita jotka väitätte että minä en ole kartalla asioista,”

     Milloinkas se Halla-aho on hallituksessa istunut? Missä kartassa se sellainen esiintyy? Olisiko tässä nyt käynyt niin, että kommentoija on kartalla, mutta kartta on jokin leikkikartta tms.?

     1. Ehkä olisi pitänyt muotoilla toisin, Halla-aho on istunut brysselissä jossa teki vuosia paljon, paljon pahempaa suomelle mitä olisi tehnyt istuessaan perseellään hallituksessa.

      1
      9
  2. Äänestä Halla-Ahoa tai jotain muuta persua niin autat häntä ja hänen tiimiään tekemään asioille jotain.

   2
   1
 3. Suomen kielen taidossa ei ole hurraamista etenkään jos kulttuurisena etuoikeutena on viihtyä huivin ja hellan välissä. Kommunikaatio on sitten jotain yksittäisten sanojen ja viittomien sävyttämää arvauskeskustelua, josta ehkä hyvällä säkällä saattaa joskus saada jotain tolkkua.

  30
  1
 4. päättäjäthän ovat kitisseet kokoajan, ei saa antaa pelolle valtaa….eivät uskaltaisi mennä vokkiin ilman henkivartioita, jos silloinkaan. ketä ovat äänestäneet ja antaneet mandaatin näille kaksinaamaisille poliitikoille, älkää nyt vaan äänestäkö taas samoja puolueita jotka pelkäävät….

  63
 5. Kohta on syytä pelätä uhkaa jo paljon lähempää. Alkaa porukka olla jo niin wittuuntunutta…….

  48
 6. Kyllähän tämän tajusi jo 2015 syksyllä kun kirkon hiipat alkoivat kilvan kehua ja hyysätä näitä vaikka taustalla oli taatusti pelko kun nämä lapsukaiset ovat niin ”kiihtymisherkkiä”kaikin tavoin.Helppo siinä on ”lapsosten keppostella” kun kukaan ei vastusta.Ja nauravat vauvapartaansa.

  53
  1. Ei. Ei se ollut kirkon hiipat. Päättäjät ja ”suvakit”aivopesua harrastivat uutisointia myöten. Eikä se ole muuttunut se hulluus miksikään. Sotaa kohti kuljetaan.

   22
 7. Eihän nyt juha sipilä vieraitaan voi pelätä. Hän niin lupasi heille ensin talot ja kaikkea. Kanna nyt vastuusi tästä juha sipilä ja hallitus.

  37
  1. Hyvä, kun laitoit linkin. Tosiaan on outo juttu, aloitteissa koko tämä aloite on piilossa, jos käyttää ”selaa aloitteita” – toimintoa. Linkkiä on syytä jakaa!

   Kukahan/ketkä mahtavat olla piilotuksen takana? Aika tarkoitushakuista, joka tapauksessa.

   Onhan näitä kyllä, jotka erityisen paljon pelkäävät kansan äänestävän haliitsematonta maahanmuuttoa vastaan… Vihervasemmisto pelkää, mutta niin pelkää hallituskin.

 8. koko touhussa ei ole mitään järkeä,ensin päästetään maahan muslimeita ja sitten pelätään puuttumista niitten rikoksiin,ja nämä matut laitetaan vielä asumaan alueille joiden asukkaat halua heitä naapureikseen,kun taas päättäjät asuvat omakotitaloissaan kaukana näistä loisista ja moni heistä tienaa hyvät rahat matupisneksestä kuten kumpula natri jonka mestari jauhotti tv-paneelissa.

  52
 9. Tota noin natsintekele voisit opetella lukemaan ja ajattelemaan. Juutalaisilla ei ole mitään tekemistä tämän invaasion ja islmaisaation kanssa. Juutalaiset ja kristityt tuolta suunnalta osaavat käyttäytyä. Toisin kuin islamin saatanalliseen oppiin kuuluvat. Mistähän moinen?

  19
  3
 10. Ja kerro toki mitä aseita myynyt isikselle? Kuolen nauruun täällä moiselle paskanpuhujalle. Olet tyhmempi kuin vihervassari.

  18
  1
 11. SVT1n Go Kväll- ohjelmassa illalla oli haastateltavana turviksena Ruotsiin tullut Irakin kurdi joka toimii nykyään seksuaalivalistajana(!!!). Hän kertoi miten tärkeää on, kuten itselleenkin aikoinaan, että joku kertoo MISTÄ SAA ILMAISIA KONDOMEJA JA MISSÄ SAA TESTATA ONKO SAANUT SUKUPUOLITAUDIN.

  20
  1. Öööh.. Kuka on yllättynyt tuollaisesta valinnasta Absurdistanissa?

   Siellä on jo aika kauan tehty päätöksiä täysin ylös-alas joten tuo kuulostaa jo todella normaalilta toiminnalta.

   Normijärkisenä tosin tietysti vähän kummastuttaa miten sinisilmäisiä ihmiset voivat olla. Ja vielä enemmän se, että näitä tämäntapaisia päätöksiä tehdään maassa varmaan tuhansa joka päivä.

   No, kyllähän Saksassa 1930-luvun loppupuolella kulki mainiosti kunhan vaan ei kuulunut ”väärään” porukkaan.
   Voi vaan toivoa että Ruotsissakin tulee suursiivous jossain vaiheessa.
   Siis niin, että järki voittaa.

   1. Liian myöhäistä; Ruotsi on ensimmäinen maa Euroopassa, josta tulee muslimienemmistöinen viimeistään parin sukupolven päästä. Kehitystä ei voi enää pysäyttää, varsinkin kun sama hallitus jatkaa.

    20
   2. Suursiivous tulee varmasti. Todennäköisesti muslimit siivoavat ruotsalaiset pois. Pieni mahdollisuus on, että osa ruotsalaisista haluaa pelastaa maansa. Silloinkin pitää siivota.

 12. Kamelivaltioiden edustajat Suomessa saadaan ojennukseen heti kun maan päättäjät antavat selvät ohjeet poliisille että minkääntapaista perseilyä ei suvaita. Siihen päälle poliisilta vielä vähän ”ylimääräistä” toimintaa, kun ovat tekemisissä noiden kanssa.

  Ja kun päättäjät vielä kiristäisivät noin tuhatprosenttisesti noita avustusrahoja kamelinkuskeille ja kaikille heidän järjestöilleen niin eiköhän olisi parempia aikoja näkyvissä kansalle?
  Ikävä kyllä nuo maanpetturit eivät välitä kantaväestöstä ollenkaan ja Yle + HS komppaa.

  19
 13. Olisi mielenkiintoista tietää kuinka usein ”sossutädit” muuttavat mieltään, jakaen lisää erilaisia etuuksia huutamisen ja uhkailujen jälkeen.

  21
 14. Kun kuvitelee jo nähneensä kaikki valtamedian matu valkopyykauksen muodot ..niin aina ilmestyy jotain vielä ööö olen sanaton sanoo:

  Käsitämätöntä paskaa

  Maahanmuuttajia kotoutettiin Suomeen yhdistyksissä, sitten valtio leikkasi rahat – ”Seuraukset ymmärretään vasta nyt”

  Okei minä muutan vaikka thaimaahan jos en kotoudu sinne
  voin ryhtyä lapsien sarja raiskaajaksi
  hyvällä omalla tunnola

  ei se ole minun vika se on teidän muiden vika
  sen maan asukaiden eli thaimaan virkamiesten vika asenteella

  en oppinut tavoile
  suomessa jumalauta on pisastetty 2.5 miljardia 34 000 tuhannen matuun hyvin voinnin turvaamisen mutta
  silti joku kehtaa vielä vinkua meidän heitteile jätetyistä matuista
  Eli juuri ne tahot jotka ovat ne miljardit omiin liiveihinsä ilman tuloksia käärineet
  kun suvaitsevaisudesta tuli ammatti bisnes näille
  helvetin muuten käsipäivää teko suvakki yhditys aktiivi
  ex pitkäaikais työttömile umpi luuserielle itsensä työlistäjille maahanmuuton ansioista

  silti tämä iltasanomien idiootti haastateltava vinkuu lisää rahaa että saisi työlistää itsensä muiden rahoila

  JUMALAUTA TÄMÄI LTASANOMIEN JOURNALISMI ON HELVETILISTÄ PROPAGANDAA
  HARHAUTAMISTA TÄYSIN VÄÄRIIN ASIOIHIN **SYISTÄ **

  NÄIHIN MATUJEN TEKEMIIN RIKOKSIIN SUOMESSA

  poliisijohtoa myöten katsovat, että ylipitkät kotouttamisprosessit lisäävät syrjäytymisen ja toimettomuuden riskiä, jotka puolestaan ovat merkittäviä syitä ulkomaalaisten Suomessa tekemien rikosten taustalla. Kotouttaminen on iso puheenaihe Oulussa ja Helsingissä paljastuneiden, alaikäisiin lapsiin kohdistuneiden seksuaalirikosten vuoksi.

  Palkkatukien alasajo on valtava ongelma, jonka seuraukset ymmärretään vasta nyt, pitkän linjan helsinkiläinen yhdistysaktiivi Teuvo Ulander sanoo.

  Ulander on vuosikymmenten ajan pyörittänyt erilasia yhdistyksiä, erityisesti urheiluseuratoimintaa. Ulanderiin henkilöityvän Bewe-brändin sateenvarjon alla on työskennellyt yhteensä yli 200 maahanmuuttajaa sekä vielä isompi joukko vaikeasti työllistettävien piiriin lukeutuneita kantasuomalaisia.

  SAMAA mieltä on Päijät-Hämeen alueella maahanmuuttajien ja vaikeasti työllistettävien LIT-työllistämisprojektia vetävä Jukka Sinkkonen. Yksilövalmentajan toimialue käsittää kahdeksan alueen kuntaa.

  – Omat selvityksemme osoittavat, että meille palkkatuen avulla työllistetyistä jopa yli 50 prosenttia on edennyt projektin jälkeen joko työelämään tai jatko-opiskeluihin, Sinkkonen sanoo.

  – Maahanmuuttajat tarvitsevat usein uudenlaista itsevarmuutta, ennen kuin he ovat valmiita toimimaan esimerkiksi kaupallisilla työmarkkinoilla. Välityömarkkinat ovat tässä mielessä mainio ponnahduslauta.

  TYÖLLISTYMINEN on työministeriön mukaan erityisen vaikeaa tietyillä etnisillä ryhmillä, kuten irakilaisilla, iranilaisilla ja somalialaisilla maahanmuuttajilla. Ulanderin siipien suojassa on nähty ihmisiä yli 20 eri kansallisuudesta – myös näistä maista tulleita.

  ILTASANOMAT Marko Lempinen Oletko oikeasti itse samaa mieltä näiden asioiden syistä

  Sori jos olet oikeasti omilla aivoillasi ajateleva ihminen**et voi olla **

  MIKSEI HÄNEN JUTTUAAN SAA KOMMENTOIDA
  SE ON ESTETTY TAAS KERRAN TÄMÄN AIHEPIIRIN KÄSITELYN YHTEYDESSÄ

  *AVOIMUTTA EDISTÄEN ILTASANOMISSA*

  Sitten nämä samat ihmiset kehuvat iteänsä puolueetomaksi mediaksi
  vaikka estävät luulisin erimielisten ihmisten mielipiteet näihin asioihin

  syistä mitä väitetään

  tässä helvetin polarisoivassa IS vihaa aiheutavassa

  ääri matujen valkopyykaus

  meitä syylistävässä jutussa

  100 prosentisella muiden mielipiteiden kuin IS toimittajan
  sensuurilla tai kaikissa valtamedioissa
  SILTI Heidän pätoimittaja tekee tälläisen jutun

  Onko ILTASANOMIEN TOIMITUS MYÖS REVENNYT KAHTIA MATUJEN TAKIA
  LUODEN NEGATIIVISIA VIPOJA IS TOIMITUKSEN SISÄLLÄ TAPAHTUVAN POLIITISEN RISTIRIITOJEN SOTATILAN PELON ILMAPIIRIN

  ELI TAAS MATUT AIHEUTAVAT AINOASTAAN NEGATIIVISIA ASIOITA
  KANTASUOMALAISTEN VÄLEIHIN JOPA VALTAMEDIAN TOIMITUKSISSA

  Ilta-Sanomien päätoimittaja Ulla Appelsin on suuri isänmaan ystävä,
  EI TODELAKAAN OLE

  joka ei siedä punavihreitä maailmanparantajia
  VALE KUN MIETII NÄIDEN MUIDEN ILTASANOMIEN TOIMITAJIEN AKENDAA JUTTUJA .
  Hän ei peittele näkemyksiään sen enempää kirjoituksissaan kuin toimituksen käytävillä, missä osa alaisista pelkää häntä.

  NIINKÖ AIKA PELOTAMASTI TÄMÄKIN JUTUN ULLA APPELSIININ HYVÄKSYNÄLLÄ ON
  100 MUIDEN MATUJA VALKOPYYKÄVIEN JUTTUJEN KERA JULKAISTU ILMAN PELKOA

  Maahanmuuttajia kotoutettiin Suomeen yhdistyksissä, sitten valtio leikkasi rahat – ”Seuraukset ymmärretään vasta nyt”

  Ulla Appelsin elää elämää, joka on kuvitelma elämästä ja unelmasta

  EN TAJUA Tätä tohua mihin helvetin jakomieli tautisuuteen
  tämän ILTASANOMIEN Journalismi perustuu
  Esim tämä kirjoitus

  Suomeen on rantautunut viime vuosina ilmiöitä, jotka pitäisi ottaa tasa-arvon mallimaassa vakavasti, kirjoittaa Ilta-Sanomien päätoimittaja Ulla Appelsin.

  Ja seuraava juttu on taas tätä IS vihervasurI Toimittajan meitä syylistävää propagandaa matujen valkopyykausta

  Maahanmuuttajia kotoutettiin Suomeen yhdistyksissä, sitten valtio leikkasi rahat – ”Seuraukset ymmärretään vasta nyt”

  1. No tässäkin mennään ruotsin perässä,ei vaan uskalleta puuttua tähän ongelmaan,ei mitään uutta….

   Ja pahaa pelkään että suomessa käy ja tehdään juurikin kuten ruotsissa jos perus suomalaiset nousee vaaleissa….eli muusta välittämättä suljetaan ulos politiikan teosta tai sitten pitäisi toimia kuten soini eli kääntää rotsinsa hallitusneuvotteluissa täysin päinvastaiseksi mitä oli äänestäjilleen luvannut….ja se veisi puolueen sinne sinisten kerhoon mutta tähän en usko koska Halla-Ahon linja on ollut alusta asti hyvinkin johdonmukainen….toisin kuin esim. soinin….. eli ollaan taas menossa ruottalaisten jalanjälkiä ja sen seuraamuksia,ikävä kyllä……hyvin epätodennäköinen vaihtoehto että PS istuisi hallituksessa vaikka sitä toivoisi,vaatisi kuten ruotsissa olisi vaatinut yli 50% kannatuksen……nythän SD työnnetty täysin syrjään päätöksenteosta vaikka vaaleissa kolmanneksi suuri ja tällä hetkellä toiseksi suurin mittausten mukaan mutta se ei riitä kuten ei tule riittämään suomessakaan…….ja lopputulos tiedossa kaikille….kysymys vaan kuuluu kuinka rankka lopputulos.

 15. Valtamedia yritää muutaa omaa tutkivaa journalismiaan *Faktoja* jälki käteen - Näihin pedofilia tapauksiin -Syy kun heidän suojelu kohde matut tekevät näitä rikoksia suhteutettuna väkimääräänsä eniten euroopassa sanoo:

  Ylen Häkkäsen haastatelusta tuli mieleen
  kuinkahan monen suomalaisen miehen pitää pelätäi pedofiilisista mielihaluistaan
  Esim Netissä

  olisi kiva tietää se prosentti luku

  veratuna kaikien suomalaisten miesten määrään

  1 prosentti ennemän vai vähemän

  niin kuinka monen sitä asiaa Oikeasti pitää pelätä

  ja netti poliisien tehoiskuja suomalaisten Miesten facebook ymm tileille

  TÄSSÄ YLEN AKENDASSA ON AIVAN SELKEÄ POINTTI

  HE YRITTÄVÄT SYYLISTÄÄ KAIKKIA SUOMALAISIA MIEHIÄ

  RAISKAUKSIN JA PEDOFILIAAN TAIPUVAISIKSI YKSILÖIKSI

  Syy matujen tekojen valkopyykaus

  suomalaisten miesten kustannuksella
  ja todelakin ne pedofiili suomalaiset miehet eivät todelakaa ansaite sympatiota keneltäkään
  kuten eivät myöskään nämä raiskari pedofiili matut

  mutta heitähän juuri valtamedia suojelee yksipuolisesti
  ja mielipuolisella asenteella

  ESIM

  Tuhansien pedofiilien maa

  Olet teini-ikäinen poika. Muut ikäisesi ihastuvat luokkakavereihin ja aikuisiin.
  Itse haaveilet seksistä pikkupoikien kanssa. Mitä teet? Juttu on julkaistu vuonna 2017.

  YLE Seta tutkijan suulla

  Pedofiiliä ei voi parantaa
  Pedofilia on sairaus, jonka virallinen nimi tautiluokituksessa on lapsikohteinen seksuaalisuushäiriö. Tai sitten se on seksuaalinen suuntautuminen. Riippuu keneltä kysyy. Jos kysyy pedofiililtä itseltään, asialla ei ole merkitystä.

  – Se on sellaista sanankäyttöä. Ei se, miksi sitä sanotaan muuta itse asiaa, Nestori sanoo.

  Kyseessä on kuitenkin olennainen ero. Sairauden syyn voi paikallistaa. Sairautta voi ehkäistä ja sen voi parantaa. Seksuaalinen suuntautuminen taas on kohtalaisen pysyvä ja synnynnäinen piirre.

  Psykoterapeutti Jussi Nissinen on tehnyt pitkään töitä sekä pedofiilien että eri seksuaalivähemmistöjen parissa. Nissinen on yksi Setan perustajajäsenistä ja hän on työskennellyt myös Sexpo-säätiön toiminnanjohtajana. Nissinen muistaa hyvin ensimmäisen kohtaamisensa pedofiilin kanssa 1980-luvulla. Silloin Setan toimistoon tuli keski-ikäinen mies, joka kertoi olevansa pedofiili. Mies ei ollut omien sanojensa mukaan koskaan tehnyt lapselle pahaa.

  MITÄ ONKO HOMOSEXUAALISUUS JOTENKIN YHTEYDESSÄ PEDOFILIAAN

  – Nyt, kun te homot olette saaneet ihmisoikeudet täällä Suomessa,

  niin voisitteko tehdä jotain minun ihmisoikeuksieni eteen, mies kysyi.

  Siis tämän uutisoinin ristiriidat lyövät silmille taas hitusen
  aiheutaen hämmenystä

  ILTASANOMAT

  Maahanmuuttajia kotoutettiin Suomeen yhdistyksissä, sitten valtio leikkasi rahat – ”Seuraukset ymmärretään vasta nyt”

 16. Mietinpä vaan, koska lähi-itäläiset alkaa harjoittamaan orjakauppaansa Suomessa, vaikka muutamia yksittäistapauksia
  jo onkin.

  10
 17. Suomalaiset päättäjät pelkäävät turvapaikanhakijoita???

  Ei vittu.

  Keitä sieltä on oikein tulossa? Sotaa ja vainoa pakenevia vaiko ne sotijat ja vainoajat itse?

  10
 18. Suomalaiset päättäjät pelkäävät turvapaikanhakijoita???

  Ei ravittu.

  Keitä sieltä on oikein tulossa? Sotaa ja vainoa pakenevia vaiko ne sotijat ja vainoajat itse?

   1. No sieltä tulevat molemmat ja molemmille tarjotaan ravintoa ja vittua ja molemmat tulevat melkein yhtä kalliiksi veronmaksajille.

    1. Ensin näytti siltä, että viesti jää suodattimeen ja kokeilin sitten onko syynä tuo supisuomalainen sana joka viittaa karvaiseen, vähäkarvaiseen tai karvattomaan römpsään.

 19. Päättäjät pelkäävät ja antavat myönnytyksiä niille, joita pelkäävät. Ehkä toivotaan, että pelätyt muuttavat tapansa ja rauhoittuvat. Mutta näinhän asiat eivät mene.

  Pelon aiheuttajat huomaavat, että suomalaiset pelkäävät ja antavat periksi. Yhä uudestaan ja uudestaan. Pelotteleminen siis kannattaa. Ja jos se kannattaa, niin silloinhan pelottelu jatkuu. Kun suomalaiset tottuvat tilanteeseen, pelottelijat lisäävät kierroksia. Triggeröidytään yhä pienemmistä syistä. Uhkaukset muuttuvat kovemmiksi ja niitä tehostetaan väkivallalla. Viimemainittua käytetään siksi, että muuten uhkauksia ei oteta vakavasti.

  Jos luo pelkoa, saa vaatimukset läpi. Mutta mitä tapahtuu, jos suomalaisten keskuudesta nousee saman strategian noudattajia.

 20. Siinä on persujen kannatajilla hienot johtajat, toinen haluaa hiljentää isänmaalliset ja toinen on umpiuskovainen hihhuli joka kieltää evoluution ja kantaa kaulassaan jutkujen kaulakorua.

  4
  6
 21. Kun kerran luet näitä tämän sajtin sivuja luulisi että olet ainakin hyvin perillä siitä, mitä isänmaalliset ja Persut ajavat.

  Eli rajoja vartioidaan, jokainen ulkomaalainen lurjus jolla ei ole mitään syytä olla Suomessa lähetetään pois (kotiin), valtion hyvin kyseenalaiset vokki-bisnekset pitää lopettaa, ilmaisrahaa ei jaeta kaiken maailman täysin idioottimaiseen kotoutukseen, poliiseille lisää valtaa laittamaan laittomat nippuun, ja kouluissa opetetaan lapsia niin kuin aiemmin tehtiin eli systeemillä joka toimi perustana Suomen mahtavalle nousulle toisen maailmansodan lopusta aina ainakin 1990-luvun puoliväliin asti.

  Minun on todella vaikeata suomalaisena ymmärtää mitä vikaa yllä olevassa listassa on?

  En ole koskaan äänestänyt Persuja mutta nyt näyttää siltä että ei ole juuri toista vaihtoehtoa. KAIKKI muut puolueet ovat samaa mieltä siitä, että suomalaisia duunarimiehiä pitää kyykyttää ja tehdä olot mahdollisimman vaikeiksi ja kaikki muut puolueet ajavat kovasti halpatyövoimaa maahan.

  Sen nyt vielä jotenkin voisi ymmärtää jos maahaan tuotaisiin isoja lasteja pahasti sorrettuja valkoisia Etelä-Afrikkalaisia ja aasialaisia, mutta sen sijaan tuodaan maailman ehdottoman paskinta sakkia. Ja sellainen sakki joka ei koskaan – missään päin maailmaa – ole sopeutunut uuteen ympäristöönsä/maahan.

  Voisitko olla ystävällinen ja kertoa kuinka itse näet tilanteen? Hirveästi haukut joten sinulla sitten lienee paljon parempia ehdotuksia tulevaisuuden suhteen?

  1. Kiitos kattavasta vastauksesta.
   Suomen tuhoa odotellessasi voisit ehkä olla ystävällinen ja muuttaisit toiseen maahan etkä kirjoittaisi tänne enää.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.