Pohjoisessa taas uusi raiskausjuttu, tällä kertaa Raahessa

Oulun raiskaustapahtumat leviävät naapurikaupunki Raaheen. Oulun käräjäoikeus vangitsi tänään 1999 syntynyeet turvapaikanhakijana tulleen miehen epäiltynä törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Teot ovat tapahtuneet 29. syyskuuta Raahessa. Tapahtuma on ollut Pt-median tiedossa jo syksystä alkaen, mutta koska siihen ei ole saatu minkäänlaista vahvistusta niin siitä ei ole kerrottu.
Raahen tapauksessa tilanne on siinä mielessä mielenkiintoinen, että Raahessa ei asu kovin paljoa kolmansista maista pakolaisina tulleita miehiä. Kaupungin erään ravintolan portsarin mukaan heidän pubissa käy harvakseltaan ulkomaalaisia, mutta mitään suurempaa invaasiota ei ole tapahtunut.
Raahen ja Oulun aiempiin tapauksiin liittyen Oulussa järjestetään huomenna lauantaina iso mielenosoitus lasten turvallisuuden puolesta. Tapahtumapaikkana on Rotuaari Kirkkokatu 15. Tilaisuus alkaa klo 15.00 ja jatkuu klo 18.00 asti. Tiina Wiik tulee kuvaamaan tapahtuman livenä.
https://www.facebook.com/events/1637066289933420/

Subscribe
Notify of
guest
13 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
Juha Sipilä

Olen shokissa.

Jihad Isislä

Ei vaan ”olen sokissa”.

Suomen tyttö

Addressit-sivustolla on kansalaisaloite, johon kerätään nimiä GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi. Jostain syystä sitä ei löydä enää ko. sivuston hakutoiminnalla. Tässä linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
Jakakaa tätä!

Anonymous

Allekirjoittakaa myös tämä: ”Maanpinnan alapuoliset luonnonvarat kansalliseen omistukseen”
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3660
Ei anneta ulkomaisten kaivosyhtiöiden ryövätä Suomen luonnonvaroja pilkkahintaan.

Automies

No nyt kun vauhtiin on kerran päästy kansalaisaloitteiden kanssa niin tässä olisi kotimaassaan lomailevien turvapaikkalaisten oleskelulupien perumiseen tähtäävä aloite:
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3768
Mikäli kotimaasi on niin turvallinen että voit sinne mennä lomalle, niin voit myös asua siellä. Mikäli turvapaikkalainen lomailee kotimaassaan niin kyse on juhlapaikasta, ei turvapaikasta.
– Juhlapaikkoja Suomella, eli sen veronmaksajilla ei ole varaa rahoittaa kenellekään.

Fatso Forgetso

Ne edelliset ehtivät jo unohtua! Hyvä että muslimit muistuttavat, ettei pääse lipsahtamaan unholaan ennen vaaleja. Kiitos Allah.

El Comandante

Niinkin ihmeellistä että IL kertoi tekijän olevan tuleva uusiosuomalainen, jotenkin tuntuu että arvaus paskastanista ja rauhan sekä rakkauden suvaitsevasta uskonnosta ja kulttuurista tuskin menee metsään.

alkuasukas

Olisko sittenkin tekijä Oulusta. Nämä tulee neljä kuukautta jäljessä tuhat lapsiin kohdituvaa seksuaalirikosta on tutkinnan alla taitaa tulla vyöry jossain vaiheessa ehkäpä pidättelevät ennen vaaleja.

El Comandante

Oulu ookonää Rotterhamista, tykkääkkö muksuista?

Anonymous

On se kumma kun tuolla Pipillä ei pumppu petä jatkuvan shokkitila kanssa.

toni lajos

Pohjoisen kipakat pakkaset antavat edes hetken rauhan nuorille tytöille, sillä reipas pakkanen jäädyttää tummahipiäisen pilin, ei pelaa, vaikka kuinka sulattelisi.

Anonymous

Tiedän kolmannen käden tietona että on lähi-itäläinen Raahessa jo kymmenen vuotta sitten raiskannut. Ja tarina oli sama että koulun jälkeen kotiin kutsuttu ähly raiskasi tytön, joka ei ollut munan perässä ja jolla tietääkseni oli oma poikaystävä. Samaa propagandaa jo silloin opetettiin lapsille, että ne voivat olla ystäviä eikä varoitettu 17-kertaisesta raiskaustodennäköisyydestä, vaikka varmasti tilastoja oli ainakin muista maista. Tapaus on jo vanhentunut jurudisesti (?) enkä ole tekemisissä kenenkään tietäjän kanssa.

Pena

Onnea vaan sinne raaheenkin tästa monikulttuurisesta tapahtumasta. Kiitokset voitte lähettää juha sipilälle ja petteri orvolle. He ovat tästä vastuussa.