Pohjoisessa taas uusi raiskausjuttu, tällä kertaa Raahessa

Oulun raiskaustapahtumat leviävät naapurikaupunki Raaheen. Oulun käräjäoikeus vangitsi tänään 1999 syntynyeet turvapaikanhakijana tulleen miehen epäiltynä törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Teot ovat tapahtuneet 29. syyskuuta Raahessa. Tapahtuma on ollut Pt-median tiedossa jo syksystä alkaen, mutta koska siihen ei ole saatu minkäänlaista vahvistusta niin siitä ei ole kerrottu.

Raahen tapauksessa tilanne on siinä mielessä mielenkiintoinen, että Raahessa ei asu kovin paljoa kolmansista maista pakolaisina tulleita miehiä. Kaupungin erään ravintolan portsarin mukaan heidän pubissa käy harvakseltaan ulkomaalaisia, mutta mitään suurempaa invaasiota ei ole tapahtunut.

Raahen ja Oulun aiempiin tapauksiin liittyen Oulussa järjestetään huomenna lauantaina iso mielenosoitus lasten turvallisuuden puolesta. Tapahtumapaikkana on Rotuaari Kirkkokatu 15. Tilaisuus alkaa klo 15.00 ja jatkuu klo 18.00 asti. Tiina Wiik tulee kuvaamaan tapahtuman livenä.

https://www.facebook.com/events/1637066289933420/

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Pohjoisessa taas uusi raiskausjuttu, tällä kertaa Raahessa

   1. No nyt kun vauhtiin on kerran päästy kansalaisaloitteiden kanssa niin tässä olisi kotimaassaan lomailevien turvapaikkalaisten oleskelulupien perumiseen tähtäävä aloite:

    https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3768

    Mikäli kotimaasi on niin turvallinen että voit sinne mennä lomalle, niin voit myös asua siellä. Mikäli turvapaikkalainen lomailee kotimaassaan niin kyse on juhlapaikasta, ei turvapaikasta.

    – Juhlapaikkoja Suomella, eli sen veronmaksajilla ei ole varaa rahoittaa kenellekään.

    11
 1. Ne edelliset ehtivät jo unohtua! Hyvä että muslimit muistuttavat, ettei pääse lipsahtamaan unholaan ennen vaaleja. Kiitos Allah.

  36
 2. Niinkin ihmeellistä että IL kertoi tekijän olevan tuleva uusiosuomalainen, jotenkin tuntuu että arvaus paskastanista ja rauhan sekä rakkauden suvaitsevasta uskonnosta ja kulttuurista tuskin menee metsään.

  28
 3. Olisko sittenkin tekijä Oulusta. Nämä tulee neljä kuukautta jäljessä tuhat lapsiin kohdituvaa seksuaalirikosta on tutkinnan alla taitaa tulla vyöry jossain vaiheessa ehkäpä pidättelevät ennen vaaleja.

  28
 4. Pohjoisen kipakat pakkaset antavat edes hetken rauhan nuorille tytöille, sillä reipas pakkanen jäädyttää tummahipiäisen pilin, ei pelaa, vaikka kuinka sulattelisi.

 5. Tiedän kolmannen käden tietona että on lähi-itäläinen Raahessa jo kymmenen vuotta sitten raiskannut. Ja tarina oli sama että koulun jälkeen kotiin kutsuttu ähly raiskasi tytön, joka ei ollut munan perässä ja jolla tietääkseni oli oma poikaystävä. Samaa propagandaa jo silloin opetettiin lapsille, että ne voivat olla ystäviä eikä varoitettu 17-kertaisesta raiskaustodennäköisyydestä, vaikka varmasti tilastoja oli ainakin muista maista. Tapaus on jo vanhentunut jurudisesti (?) enkä ole tekemisissä kenenkään tietäjän kanssa.

 6. Onnea vaan sinne raaheenkin tästa monikulttuurisesta tapahtumasta. Kiitokset voitte lähettää juha sipilälle ja petteri orvolle. He ovat tästä vastuussa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.