Pohjoisessa taas uusi raiskausjuttu, tällä kertaa Raahessa

Oulun raiskaustapahtumat leviävät naapurikaupunki Raaheen. Oulun käräjäoikeus vangitsi tänään 1999 syntynyeet turvapaikanhakijana tulleen miehen epäiltynä törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Teot ovat tapahtuneet 29. syyskuuta Raahessa. Tapahtuma on ollut Pt-median tiedossa jo syksystä alkaen, mutta koska siihen ei ole saatu minkäänlaista vahvistusta niin siitä ei ole kerrottu.
Raahen tapauksessa tilanne on siinä mielessä mielenkiintoinen, että Raahessa ei asu kovin paljoa kolmansista maista pakolaisina tulleita miehiä. Kaupungin erään ravintolan portsarin mukaan heidän pubissa käy harvakseltaan ulkomaalaisia, mutta mitään suurempaa invaasiota ei ole tapahtunut.
Raahen ja Oulun aiempiin tapauksiin liittyen Oulussa järjestetään huomenna lauantaina iso mielenosoitus lasten turvallisuuden puolesta. Tapahtumapaikkana on Rotuaari Kirkkokatu 15. Tilaisuus alkaa klo 15.00 ja jatkuu klo 18.00 asti. Tiina Wiik tulee kuvaamaan tapahtuman livenä.
https://www.facebook.com/events/1637066289933420/