Rasisminvastustelija yritti ajaa autolla väkijoukkoon Helsingissä

Tänään Helsingissä pidetyssä mielenosoituksessa mielenosoittajiin suivaantunut rasisminvastustelija yritti ajaa autolla väkijoukon päälle.

Tapahtumat alkoivat kun vihreällä Renault-farmariautolla saapunut henkilö ajoi mielensosoituksen viereen ja alkoi huudella solvauksia. Kun solvauksiin ei vastattu kaasutti rasisminvastustelija siihen malliin kohti väkijoukkoa, että tarkoituksena oli ajaa, tai ainakin antaa ymmärtää ajavan väkijoukkoon. Mitään vakavaa ei kuitenkaan sattunut.

Tapahtumat saivat uuden suunnan kun paikalla sattui olemaan siviilipoliisiauto. Poliisit huomasivat mitä kuljettaja aikoi ja pysäytti rasisminvastustelijan. Tapahtumaa selviteltiin hetken paikan päällä ja lopulta poliisit veivät rasisminvastustelijan putkaan. Poliisi otti haltuunsa myös rasisminvastustelijan auton, joka vietiin poliisilaitokselle tarkempaa tutkimusta varten.

Toistaiseksi ei ole tietoa mistä rikoksesta rasisminvastustelijaa epäillään.

Tunnetko henkilön, joka oli liikkeellä vihreällä farmari Renault Meganella? Hän oli suomalainen. Laita meiliä: pt-media@mail.com

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

65 thoughts on “Rasisminvastustelija yritti ajaa autolla väkijoukkoon Helsingissä

 1. Se huusi allah ackbaria auton ikkunasta kun ajoi ensin ohi. Siitä se kääntyi parkkipaikalle ja alkoi ajaa kohti mielenosoittajia kunnes siviilipoliisit pysäyttivät miehen. Ei ollut matu, vaan ihan suvakin oloinen tyyppi. En tiedä koittiko se ajaa yli vai pelotella, mutta ainakaan ihan liikenneturvallisuutta siinä ei edistetty kun huudetaan ikkunasta allah akbaria autolla ajaessa.

  116
  1
   1. Mikäli joku oli videoimassa paikalla niin kannattaa katsoa video siltä varalta että siltä videolta löytyy tyypin rekisterinumero.

    – Sen perusteella onkin paljon helpompi selvittää mistä tyypistä on kyse tai ainakin se että kenen nimissä olevalla autolla kyseinen henkilö ajeli.

    En silti usko etä valtamedia tekee tästäkään juttua (Jostain kumman syystä?)

    82
    1
    1. Miss V:n striimillä on liikkuvaa kuvaa atakista.(ihan lopussa) Rekisterinumerokin löytyy. Juneksen striimillä (Tiina Wiik)
     kommenteissa auton omistajankin nimi.

     59
     1. Hyvä kuulla, kunhan selviää poliisiasemalta ulos ja tulee 100% varmuus siitä että kyseinen tyyppi on se sama joka on autonsa kanssa riekkunut niin kyseisestä henkilöstä saa luvan tulla uusi julkkis.

      36
      1. Ei tuo isin tai veljen autolla ajellut “rassukka” mitään julkisuutta tarvi… ollut esillä ihan tarpeeksi jo aiemmin. Esiintyy aina niin uhmakkaan vihaisena, että ihan naurattaa… voi voi 😀

 2. Se tunne kun pt-mediaa käytetään koulussa äikän tunnilla esimerkkinä huonosta lähteiden käytöstä 😂

  8
  101
  1. er oo äpärä vissiin käyny paljoakaan siellä äikäntunneilla <-yhdys-sana

   23
   14
   1. Arvoisa kullinen,
    Tai sitten siellä keskitytään nykyää vähä tärkeämpiin asioihin ku kielioppiin. Kuten vaikka siihen lähdekritiikkiin.

    47
     1. Ei kun tuli vaan mieleen että saako joku hiekkapillu kertoilla Natoa myöten kaikkia satuja satunnaisista henkilöistä ilman lähdekritiikkiä vai mitä ihmettä? Ei sattuis olemaan tietoa?

      1. Nää kaks LoL ja herra gullinen taitavat olla samaa kastia tä allun akbaaria huutelijan kanssa ihan yhtä tyhmiä ovat.

      2. Ei vittu älkää nyt tapelko täällä. Hoidetaan hommamme ja painutaan helvettiin täältä. Jonne vaa istuu vieressä eikä ees kerro et vetää täällä vanhuksia pleikkariin iha kybällä. Tälle sivulle ei halu antaa yhtää enempää huomiota ku tarvis on.

      1. Pt-media veti herneet nenukkiin kun kutsuttiin vanhukseksi. Ehkä siellä kirjoitteleekin joku kakskybänen.

       2
       16
      2. Moderaattorimme poistaa kaikki solvaukset riippumatta kohdistuvatko ne Sipilään tai Halla-ahoon. Selvä trollaus poistetaan myös kuten jankutus. Niin ikään jutut saatetaan poistaa, jos ne ovat aivan asian vierestä.

       Toivomme, että keskustelussa käytetään hyvää kieltä.

       50
       1
       1. Miksi äpärä on solvaus, jota ei poisteta, mutta vanhus poistettiin? 🤔 Ei sillä että sitä tarvis poistaa mutta mietimpähän vaan mikä logiikka tässä taustalla

        17
    1. Jos haluaa tulla ymmärretyksi, on aika olennaista osata ilmaista asiansa kielellä, joka tarkoittaa sitä mitä sanoo.

     Esim. “äikän tunnilla” = “äidin tunnilla” – “äikäntunnilla” = “äidinkielentunnilla”

     Huomaa ero. Lähdekritiikkiin pystyminen edellyttää mm. kielen taitamista, joka auttaa luetun ymmärtämisessä, miksei myös kykyä ilmaista asiaansa.

     Puhut lähdekritiikistä kohdistettuna tähän julkaisuun, mutta et millään tavalla perustele puhettasi. Mielipide on tietysti vapaa, mutta olisi aika hyvä perustella väittämänsä, jos elää toivossa, että joku pääsisi perille siitä, mitä kirjoittaja tarkoittaa. Muutenhan se jää tyhjän räksytyksen tasolle.

     13
     1. Tää on just tää kun te keskitytte tämmösiin epäoleellisuuksiin. Onneks meiän ope ei välitä millä kielellä asiansa ilmaisee kunhan argumentit on päteviä. Oon ihan tarpeeks perustellu tätä sivun lähdekritiikkiä siel äikäntunnilla ettei sitä tartte tännekin alkaa sössöttää.
      Btw. Kuka kutsuu äitiä äikäks? 🙈

     2. Teillä on tainnut mennä opetus toisinpäin. Panostetaan kielioppiin mutta lähdekritiikki jää käsittelemättä. Tässä sitten lopputulos. Mikä tahansa tän sivuston jutuista uppoaa ilman että päässä tapahtuu mitään.

    1. Älä ole moksiskaan. tosta ylempänä poistui muutama kommentti ihan kirosanojen käytön takia, luulisin? Kivempi lukea jotain joka ei osaa kirjoittaa kuin että lukisi selvällä suomenkielellä kirjoitettua perkelettä joka on poistettu. Ei kiriosanoja ole kiva lukea.

     Muslimit pitää jokatapauksessa lähettää helvettiin täältä, ei niistä ole kuin riesaa.

     28
     1. En käyttänyt kommentissani ainuttakaan kirosanaa, mutta näköjään tälläkin sivustolla rajoitetaan sananvapautta.

      4
      5
      1. Sana on täysin vapaa. Lundahlilta ei tiettävästi ole poistettu viestejä. Joskus voi tapahtua niin, että jos on vastannut johonkin viestiin, joka menee poistoon niin siitä ketjusta häviää muitakin viestejä, koska ne olisivat sen jälkeen aivan irrallisia vastauksia.

       22
       1. Tuo kirosanoja koskeva kommentti ei ole omani.
        Joku käyttää näköjään nimeäni.

        10
  2. Miksi, oi miksi tänne muuten niin asialliseen kommenttiosioon tuli pikkupoikia muka vitsikkäine juttuineen? Eikö äitinsä valvo heidän nettikäyttäytymistään lainkaan?

   1. Nooh, tämän päivän aikana on ollut joku atakki ja on tullut kauhea määrä todella kummallisia viestejä. Kyllä se rauhoittuu kun kiljut on juotu.

    10
    1. Keskenkäyneiden tulee antaa käydä, ei muuten tule valmista, eli omassakin toiminnassa korjattavaa…

     1
     1
 3. Länsi-Uudenmaan poliisi haluaisi tietää näiden kahden turvapaikanhakijan olinpaikan. Ovat harrastaneet murtovarkautta. https://svenska.yle.fi/artikel/2019/01/24/tva-man-brot-sig-in-i-bensinstation-i-osterby-stangde-forst-av-larmet Ja koska Svenska YLE on suvakkimedia niin tuo ilmoitus/uutinen ei tuolla kauan ole, tästä kuva talteen koko kansalle jaettavaksi https://i.imgur.com/gbVTNV6.png Vasikoida voi osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

  46
  1. Ruotsin poliisi kun laittoi kuvan mummojen ryöstäjistä tunnistaisiko kukaan niin SVT pikselöi epäiltyjen kasvot ilmeisesti uhrin tuntomerkit saa julkaista ettei kenellekkään tule pahamieli.

   43
   1. Ne pikselöi sen vuoksi, että muslimikaksoset ovaten jo Itämeren pohjassa betonikölökkyrät nilkoissaan. Sananmukaisesti pohjasakkaa.

    12
   1. Jotenkin sanat “muslimi” ja “työmaa” eivät ihan sovi yhteen. Ihmeellistä kyllä, sillä nämäkin kaksi järjen suurjättiläistä osoittivat että muslimikin pystyy heräämään todella aikaisin ja kovin innokkaasti hommiaan tekeekin kun johonkin ryhtyy. Oli se sitten murtovarkaus tai raiskaus. Tässä tapauksessa kyllä naurattaa, muslimeilla oli oikein hanskat ja naamarit, varashälytinkin oli pistetty paskaksi automaattien äärellä pelatessa..eikä mieleenkään tullut että muslimit jäivät valvontakameran kuviin jo aikaisemmin =) Ihan helvetin naurettavia idiootteja. Rikospaikka varmana dunkkas ihan saatanasti partavedellekin kun virkavalta saapui paikalle.. Nyt sitten PAKOILLAAN ja hävetään kun idioottivarma KOLIKKOKEIKKA meni metsään ja turvapaikan tarve katsotaan uudestaan. Meni miljoonat ohi suun. Tervemenoa kotimaahan vaan valehtelevat liero-muslimipaskiaiset, Allah ei ollut suuri tällä kertaa.

    19
 4. jos jo omistaa ranskalaisen auton ja vielä rellun, on kyllä joko boheemi tai täys kaheli, joten kuuluu varmaan tohon allua huutavaan jengiin…

  30
 5. Eiköhän tuo ole joku kaheli kantis. Osaa sen verran ulkomaata, että huutaa allahuakparia.
  Ei noin tyhmää kamelikuskia voi edes olla.
  Onkohan jutun loppuselvitys julkisuudessa, vai salataanko sairaskertomuksena?

  24
 6. Vaalit lähenee ja hulluista hulluimmat lähtevät liikkeelle.
  Isänmaalliset setävanhukset/rouvasvanhukset ovat suurimmassa vaarassa noiden kahjujen takia.
  LoL.

  30
 7. Taidettiin tämän myötä saada Suomen ensimmäinen suvakin tekemä terroriteko?

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Terrorismi

  “..on yksilön tai ryhmän harjoittamaa väkivaltaa, jonka tarkoitus on viranomaisten uhkaamisen ja yleisöön kohdistuvan pelon avulla vaikuttaa päätöksentekoon…”

  Eli kyseessä oli poliittisella motiivilla tehty teko, jonka tarkoitus oli pelotella paikallaolijoita. Jos tuosta ei tule “terrorisyytettä”, niin siitä on vedettävä johtopäätös, että poliittinen väkivalta on hallituksen suojeluksessa ja ennen kaikkea – se toimii!

  41
 8. Toivottavasti juipin kotterosta löytyi huumeita. Poliisi kerrankin oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

  40
 9. Terroristisen teon aikomus tai joukkotuhonnan yritys.Llnnaa pitäis tulla oikeuskäsityksen mukaan mutta selviää nuhtelulla.

  10
 10. Oliko “tuulikaappihomona” tunnettu Karppinen asialla? Joku mainitsi skriimillä, en tiedä tarkoittiko, että hän ajoi sitä autoa ja huusi allah akbaria?

 11. Joka suunnalta käydään kantiksen kimppuun: matut, suvakit, poliitikot, poliisi ja verokarhu. Missä puolustajat?

  11
 12. Ehkä tuolla ajatuksenjuoksulla on tietty tarkoitusperä. Kun tappaa tarpeeksi ihmisiä ympäriltään niin jossain vaiheessa omasta näkökulmasta tarkasteltuna “rasistejakin” on vähemmän. Toisaalta, mikä itse silloin on? Mikä olikaan rasistin määre?

  1. Nimimerkkini velvoittamana oma mielipiteeni:

   Sanan “rasisti” merkitys on muuttunut viime vuosina.
   Rasisti on tänään jokainen, joka ei hyväksy tätä massiivisiin mittoihin paisutettua piss-nesstä, joka tehtiin kahdessa vuodessa veronmaksajien rahoilla yksityisille firmoille ja paroneille suomalaista vähempiosaista halveksien ja ignooraten, suorastaan heikompien päälle sylkien.

   “We want our money”® -maleskeluluvan haltijat nostettiin rasismikortilla suoraan yläpuolellemme. Se sopii hyvin näille tietyille nais-, feministi- , RHC-, viherhörhöaivoille. Ei tietoa miksi.
   Aino Pennanen, (puolueesta VIHREÄT) tulisitko sinä kertomaan? Mitä voitit tällä esiintymiselläsi? Mitkä motiivit ajavat näitä EI-rasisteja? Siis, sen rahan lisäksi!

 13. Aiheeseen liittymättä, tässä kuitenkin Tiin Keskimäen linkkaama juttu aiheesta uudet mediat. Katsomisen arvoinen, mm. Janne Virkkuselta (HS) kysellään hyviä kysymyksiä.
  Vai jospa tämä onkin ollut ensin PT-mediassa, en ole hetkeen tutkinut otsikoita täällä :–)
  Kaikille koululaisille ja muille neropateille terveisiä, että papat haastattelevat pappoja tässä pätkässä ja saattaisi kelvata teidän äikäntunnillekin. Äikänopekin voi tuosta jopa oppia, tai saada niitä eltaaltuneita (?) ajatuksiaan hereille.

  Tämä on ihan hyvin tehty haastattelu, ei mikään striimi.

  (En ole itse myös mikään striimienkatsojatyyppi koskaan, en siis jaksa niitä. Vaikka striimaajat olisivat oikealla asialla ja hyviä tyyppejä. Liikaa jahkausta & tyhjäkäyntiä niissä).

  https://m.vk.com/video331558566_456239328?list=9361bfab1a04566e73&from=wall331558566_17168

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.