Rasisminvastustelija yritti ajaa autolla väkijoukkoon Helsingissä

Tänään Helsingissä pidetyssä mielenosoituksessa mielenosoittajiin suivaantunut rasisminvastustelija yritti ajaa autolla väkijoukon päälle.

Tapahtumat alkoivat kun vihreällä Renault-farmariautolla saapunut henkilö ajoi mielensosoituksen viereen ja alkoi huudella solvauksia. Kun solvauksiin ei vastattu kaasutti rasisminvastustelija siihen malliin kohti väkijoukkoa, että tarkoituksena oli ajaa, tai ainakin antaa ymmärtää ajavan väkijoukkoon. Mitään vakavaa ei kuitenkaan sattunut.
Tapahtumat saivat uuden suunnan kun paikalla sattui olemaan siviilipoliisiauto. Poliisit huomasivat mitä kuljettaja aikoi ja pysäytti rasisminvastustelijan. Tapahtumaa selviteltiin hetken paikan päällä ja lopulta poliisit veivät rasisminvastustelijan putkaan. Poliisi otti haltuunsa myös rasisminvastustelijan auton, joka vietiin poliisilaitokselle tarkempaa tutkimusta varten.
Toistaiseksi ei ole tietoa mistä rikoksesta rasisminvastustelijaa epäillään.
Tunnetko henkilön, joka oli liikkeellä vihreällä farmari Renault Meganella? Hän oli suomalainen. Laita meiliä: pt-media@mail.com