Rasisminvastustelija yritti ajaa autolla väkijoukkoon Helsingissä

Tänään Helsingissä pidetyssä mielenosoituksessa mielenosoittajiin suivaantunut rasisminvastustelija yritti ajaa autolla väkijoukon päälle.

Tapahtumat alkoivat kun vihreällä Renault-farmariautolla saapunut henkilö ajoi mielensosoituksen viereen ja alkoi huudella solvauksia. Kun solvauksiin ei vastattu kaasutti rasisminvastustelija siihen malliin kohti väkijoukkoa, että tarkoituksena oli ajaa, tai ainakin antaa ymmärtää ajavan väkijoukkoon. Mitään vakavaa ei kuitenkaan sattunut.
Tapahtumat saivat uuden suunnan kun paikalla sattui olemaan siviilipoliisiauto. Poliisit huomasivat mitä kuljettaja aikoi ja pysäytti rasisminvastustelijan. Tapahtumaa selviteltiin hetken paikan päällä ja lopulta poliisit veivät rasisminvastustelijan putkaan. Poliisi otti haltuunsa myös rasisminvastustelijan auton, joka vietiin poliisilaitokselle tarkempaa tutkimusta varten.
Toistaiseksi ei ole tietoa mistä rikoksesta rasisminvastustelijaa epäillään.
Tunnetko henkilön, joka oli liikkeellä vihreällä farmari Renault Meganella? Hän oli suomalainen. Laita meiliä: pt-media@mail.com
 

Subscribe
Notify of
guest
65 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
goy Vandal

Se huusi allah ackbaria auton ikkunasta kun ajoi ensin ohi. Siitä se kääntyi parkkipaikalle ja alkoi ajaa kohti mielenosoittajia kunnes siviilipoliisit pysäyttivät miehen. Ei ollut matu, vaan ihan suvakin oloinen tyyppi. En tiedä koittiko se ajaa yli vai pelotella, mutta ainakaan ihan liikenneturvallisuutta siinä ei edistetty kun huudetaan ikkunasta allah akbaria autolla ajaessa.

Tero

Joku piffiläinen liimanhaistelija!

Automies

Mikäli joku oli videoimassa paikalla niin kannattaa katsoa video siltä varalta että siltä videolta löytyy tyypin rekisterinumero.
– Sen perusteella onkin paljon helpompi selvittää mistä tyypistä on kyse tai ainakin se että kenen nimissä olevalla autolla kyseinen henkilö ajeli.
En silti usko etä valtamedia tekee tästäkään juttua (Jostain kumman syystä?)

Tupu

Miss V:n striimillä on liikkuvaa kuvaa atakista.(ihan lopussa) Rekisterinumerokin löytyy. Juneksen striimillä (Tiina Wiik)
kommenteissa auton omistajankin nimi.

Automies

Hyvä kuulla, kunhan selviää poliisiasemalta ulos ja tulee 100% varmuus siitä että kyseinen tyyppi on se sama joka on autonsa kanssa riekkunut niin kyseisestä henkilöstä saa luvan tulla uusi julkkis.

trasseli-tero

Ei tuo isin tai veljen autolla ajellut ”rassukka” mitään julkisuutta tarvi… ollut esillä ihan tarpeeksi jo aiemmin. Esiintyy aina niin uhmakkaan vihaisena, että ihan naurattaa… voi voi 😀

Lol

Se tunne kun pt-mediaa käytetään koulussa äikän tunnilla esimerkkinä huonosta lähteiden käytöstä 😂

Nestori Lundahl

LOL on ääneen nauramista tarkoittava akronyymi eli lyhennesana, joka on muodostettu englannin kielen sanoista laughing out loud.
Lol sen sijaan on vaikkapa joki Sudanissa.
(Setävanhus katsoi wikipediasta: https://fi.wikipedia.org/wiki/LOL).

petterinen

Millaisia tunteita se herättää?

pellerwo kullinen

er oo äpärä vissiin käyny paljoakaan siellä äikäntunneilla <-yhdys-sana

Lol

Arvoisa kullinen,
Tai sitten siellä keskitytään nykyää vähä tärkeämpiin asioihin ku kielioppiin. Kuten vaikka siihen lähdekritiikkiin.

petterinen

Selitä lähdekritiikki.

petterinen

Ei kun tuli vaan mieleen että saako joku hiekkapillu kertoilla Natoa myöten kaikkia satuja satunnaisista henkilöistä ilman lähdekritiikkiä vai mitä ihmettä? Ei sattuis olemaan tietoa?

Jamppa

Nää kaks LoL ja herra gullinen taitavat olla samaa kastia tä allun akbaaria huutelijan kanssa ihan yhtä tyhmiä ovat.

Anonymous

Ei vittu älkää nyt tapelko täällä. Hoidetaan hommamme ja painutaan helvettiin täältä. Jonne vaa istuu vieressä eikä ees kerro et vetää täällä vanhuksia pleikkariin iha kybällä. Tälle sivulle ei halu antaa yhtää enempää huomiota ku tarvis on.

petterinen

Miksi kommenttini poistettiin?

Anonymous

Pt-media veti herneet nenukkiin kun kutsuttiin vanhukseksi. Ehkä siellä kirjoitteleekin joku kakskybänen.

Anonymous

Miksi äpärä on solvaus, jota ei poisteta, mutta vanhus poistettiin? 🤔 Ei sillä että sitä tarvis poistaa mutta mietimpähän vaan mikä logiikka tässä taustalla

Anonymous

Koska sulla oli ”väärä” mielipide ja kullisella ”oikea” näköjään

Anonymous

Ahaa!

Minä

Jos haluaa tulla ymmärretyksi, on aika olennaista osata ilmaista asiansa kielellä, joka tarkoittaa sitä mitä sanoo.
Esim. ”äikän tunnilla” = ”äidin tunnilla” – ”äikäntunnilla” = ”äidinkielentunnilla”
Huomaa ero. Lähdekritiikkiin pystyminen edellyttää mm. kielen taitamista, joka auttaa luetun ymmärtämisessä, miksei myös kykyä ilmaista asiaansa.
Puhut lähdekritiikistä kohdistettuna tähän julkaisuun, mutta et millään tavalla perustele puhettasi. Mielipide on tietysti vapaa, mutta olisi aika hyvä perustella väittämänsä, jos elää toivossa, että joku pääsisi perille siitä, mitä kirjoittaja tarkoittaa. Muutenhan se jää tyhjän räksytyksen tasolle.

Anonymous

Tää on just tää kun te keskitytte tämmösiin epäoleellisuuksiin. Onneks meiän ope ei välitä millä kielellä asiansa ilmaisee kunhan argumentit on päteviä. Oon ihan tarpeeks perustellu tätä sivun lähdekritiikkiä siel äikäntunnilla ettei sitä tartte tännekin alkaa sössöttää.
Btw. Kuka kutsuu äitiä äikäks? 🙈

Anonymous

Teillä on tainnut mennä opetus toisinpäin. Panostetaan kielioppiin mutta lähdekritiikki jää käsittelemättä. Tässä sitten lopputulos. Mikä tahansa tän sivuston jutuista uppoaa ilman että päässä tapahtuu mitään.

Anonymous

>Tule korjaamaan toisen yhdyssanavirhe
> Tee itse yhdyssanavirhe
> Fail

petterinen

Älä ole moksiskaan. tosta ylempänä poistui muutama kommentti ihan kirosanojen käytön takia, luulisin? Kivempi lukea jotain joka ei osaa kirjoittaa kuin että lukisi selvällä suomenkielellä kirjoitettua perkelettä joka on poistettu. Ei kiriosanoja ole kiva lukea.
Muslimit pitää jokatapauksessa lähettää helvettiin täältä, ei niistä ole kuin riesaa.

Nestori Lundahl

En käyttänyt kommentissani ainuttakaan kirosanaa, mutta näköjään tälläkin sivustolla rajoitetaan sananvapautta.

Anonymous

Älä siinä selittele, oot jääny kiinni jo

Nestori Lundahl

Tuo kirosanoja koskeva kommentti ei ole omani.
Joku käyttää näköjään nimeäni.

Anonymous

Tais olla perusteena pikemminkin väärä mielipide 🙂

eki

Äidinkielen tunti kirjoitetaan erikseen.

Piffit grilliin

Vituttaako. Kuuntelen.

fatwantarkistaja

Miksi, oi miksi tänne muuten niin asialliseen kommenttiosioon tuli pikkupoikia muka vitsikkäine juttuineen? Eikö äitinsä valvo heidän nettikäyttäytymistään lainkaan?

fatwantarkistaja

Keskenkäyneiden tulee antaa käydä, ei muuten tule valmista, eli omassakin toiminnassa korjattavaa…

Alamaailman Vasara

Länsi-Uudenmaan poliisi haluaisi tietää näiden kahden turvapaikanhakijan olinpaikan. Ovat harrastaneet murtovarkautta. https://svenska.yle.fi/artikel/2019/01/24/tva-man-brot-sig-in-i-bensinstation-i-osterby-stangde-forst-av-larmet Ja koska Svenska YLE on suvakkimedia niin tuo ilmoitus/uutinen ei tuolla kauan ole, tästä kuva talteen koko kansalle jaettavaksicomment image Vasikoida voi osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

El Comandante

Ruotsin poliisi kun laittoi kuvan mummojen ryöstäjistä tunnistaisiko kukaan niin SVT pikselöi epäiltyjen kasvot ilmeisesti uhrin tuntomerkit saa julkaista ettei kenellekkään tule pahamieli.

fakta

Ne pikselöi sen vuoksi, että muslimikaksoset ovaten jo Itämeren pohjassa betonikölökkyrät nilkoissaan. Sananmukaisesti pohjasakkaa.

Anonymous

Ei prkl nehän on meiän työmaalta

Juutalainen

Jotenkin sanat ”muslimi” ja ”työmaa” eivät ihan sovi yhteen. Ihmeellistä kyllä, sillä nämäkin kaksi järjen suurjättiläistä osoittivat että muslimikin pystyy heräämään todella aikaisin ja kovin innokkaasti hommiaan tekeekin kun johonkin ryhtyy. Oli se sitten murtovarkaus tai raiskaus. Tässä tapauksessa kyllä naurattaa, muslimeilla oli oikein hanskat ja naamarit, varashälytinkin oli pistetty paskaksi automaattien äärellä pelatessa..eikä mieleenkään tullut että muslimit jäivät valvontakameran kuviin jo aikaisemmin =) Ihan helvetin naurettavia idiootteja. Rikospaikka varmana dunkkas ihan saatanasti partavedellekin kun virkavalta saapui paikalle.. Nyt sitten PAKOILLAAN ja hävetään kun idioottivarma KOLIKKOKEIKKA meni metsään ja turvapaikan tarve katsotaan uudestaan. Meni miljoonat ohi suun. Tervemenoa kotimaahan vaan valehtelevat liero-muslimipaskiaiset, Allah ei ollut suuri tällä kertaa.

Pertti Grandell

jos jo omistaa ranskalaisen auton ja vielä rellun, on kyllä joko boheemi tai täys kaheli, joten kuuluu varmaan tohon allua huutavaan jengiin…

petterinen

Mulle on joskus sanottu että hyviä ranskalaisia ei saa kun grillikioskista.

Goy Boy

Ihan hyviä ne on hintaisekseen, käytettynä kun saa puoli-ilmaiseksi. 🙂

rocky

Ja vielä osuvasti värikin vihreä.

El Comandante

Varmaanki laku tai se sudeetti chileläinen postik in funlandista.

No you don't vittu say!

Mitä jos sä itte oot piffillä?

Lammaspainmen

Eiköhän tuo ole joku kaheli kantis. Osaa sen verran ulkomaata, että huutaa allahuakparia.
Ei noin tyhmää kamelikuskia voi edes olla.
Onkohan jutun loppuselvitys julkisuudessa, vai salataanko sairaskertomuksena?

Jocke

Ei vai?

Juuso

Sehän on selvä sanomattakin, että väkivallalla uhkailija on vihervasemmistoa.

Nestori Lundahl

Vaalit lähenee ja hulluista hulluimmat lähtevät liikkeelle.
Isänmaalliset setävanhukset/rouvasvanhukset ovat suurimmassa vaarassa noiden kahjujen takia.
LoL.

vitjaantunut Stadilainen

Taidettiin tämän myötä saada Suomen ensimmäinen suvakin tekemä terroriteko?
https://fi.wikipedia.org/wiki/Terrorismi
”..on yksilön tai ryhmän harjoittamaa väkivaltaa, jonka tarkoitus on viranomaisten uhkaamisen ja yleisöön kohdistuvan pelon avulla vaikuttaa päätöksentekoon…”
Eli kyseessä oli poliittisella motiivilla tehty teko, jonka tarkoitus oli pelotella paikallaolijoita. Jos tuosta ei tule ”terrorisyytettä”, niin siitä on vedettävä johtopäätös, että poliittinen väkivalta on hallituksen suojeluksessa ja ennen kaikkea – se toimii!

kanander

Toivottavasti juipin kotterosta löytyi huumeita. Poliisi kerrankin oikeaan aikaan oikeassa paikassa.

Särmääjä

Auton rekkari oli VUF-405. Siitä voi varmaan lähtee liikkeelle.

Vitturauhotujahankielämä

Hiljaa koiraprkl!!!!!

Aappa

Islamin ihannoija – ei halunnut allekirjoittaa Lokan kannattajakorttia 🙂

vaalivaikuttaja

Terroristisen teon aikomus tai joukkotuhonnan yritys.Llnnaa pitäis tulla oikeuskäsityksen mukaan mutta selviää nuhtelulla.

Anonymous

Kirjoittajat ovat killimaakareita.

goy Vandal

Oliko ”tuulikaappihomona” tunnettu Karppinen asialla? Joku mainitsi skriimillä, en tiedä tarkoittiko, että hän ajoi sitä autoa ja huusi allah akbaria?

Kantiksen osa on surkea nykyään

Joka suunnalta käydään kantiksen kimppuun: matut, suvakit, poliitikot, poliisi ja verokarhu. Missä puolustajat?

Ikikieriö

Ehkä tuolla ajatuksenjuoksulla on tietty tarkoitusperä. Kun tappaa tarpeeksi ihmisiä ympäriltään niin jossain vaiheessa omasta näkökulmasta tarkasteltuna ”rasistejakin” on vähemmän. Toisaalta, mikä itse silloin on? Mikä olikaan rasistin määre?

Rasistinen, kelvoton nazi

Nimimerkkini velvoittamana oma mielipiteeni:
Sanan ”rasisti” merkitys on muuttunut viime vuosina.
Rasisti on tänään jokainen, joka ei hyväksy tätä massiivisiin mittoihin paisutettua piss-nesstä, joka tehtiin kahdessa vuodessa veronmaksajien rahoilla yksityisille firmoille ja paroneille suomalaista vähempiosaista halveksien ja ignooraten, suorastaan heikompien päälle sylkien.
”We want our money”® -maleskeluluvan haltijat nostettiin rasismikortilla suoraan yläpuolellemme. Se sopii hyvin näille tietyille nais-, feministi- , RHC-, viherhörhöaivoille. Ei tietoa miksi.
Aino Pennanen, (puolueesta VIHREÄT) tulisitko sinä kertomaan? Mitä voitit tällä esiintymiselläsi? Mitkä motiivit ajavat näitä EI-rasisteja? Siis, sen rahan lisäksi!

Rasistinen, kelvoton nazi

Aiheeseen liittymättä, tässä kuitenkin Tiin Keskimäen linkkaama juttu aiheesta uudet mediat. Katsomisen arvoinen, mm. Janne Virkkuselta (HS) kysellään hyviä kysymyksiä.
Vai jospa tämä onkin ollut ensin PT-mediassa, en ole hetkeen tutkinut otsikoita täällä :–)
Kaikille koululaisille ja muille neropateille terveisiä, että papat haastattelevat pappoja tässä pätkässä ja saattaisi kelvata teidän äikäntunnillekin. Äikänopekin voi tuosta jopa oppia, tai saada niitä eltaaltuneita (?) ajatuksiaan hereille.
Tämä on ihan hyvin tehty haastattelu, ei mikään striimi.
(En ole itse myös mikään striimienkatsojatyyppi koskaan, en siis jaksa niitä. Vaikka striimaajat olisivat oikealla asialla ja hyviä tyyppejä. Liikaa jahkausta & tyhjäkäyntiä niissä).
https://m.vk.com/video331558566_456239328?list=9361bfab1a04566e73&from=wall331558566_17168