Keski-Suomen käräjäoikeus tuomitsi uussuomalaisen pikku vankeuteen törkeästä raiskauksesta

Keski-Suomen käräjäoikeus tuomitsi 4.1.2019 Arkan Parven 2 vuoden ja 6 kuukauden vankeuteen törkeästä raiskauksesta. Kaverinsa Mohammad A:n oikeus tuomitsi seksuaalisesta ahdistelusta pikku sakkoon.

Tapahtumat alkoivat 14.10.2018 kun kolmansista maista sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet nuoret miehet kohtasivat tekohetkellä 15-vuotiaan tytön, joka oli matkalla kotiin. Tapahtumapaikkana oli syrjäinen alue. Parvi oli ottanut tyttöä voimakkaasti kädestä kiinni ja ohjannut tämän rakennuksen taakse metsälämpäreeseen. Parvi oli ehdotellut tytölle seksiä. Tyttö kieltäytyi ja kertoi toistuvasti halunsa jatkaa matkaa kotiinsa. Parvella pullotti puntissa kuitenkin siihen malliin, että alkoi raiskausosuus.
Parvi sai vedettyä tytön housut alas ja hän sai nyt suoritettua osan raiskauksesta. Tytön häpäiseminen jatkui tämänkin jälkeen. Parvi painoi tytön polvilleen ja tunki elintään tämän suuhun. Tyttö pelkäsi kovasti ja kertoi haluavansa kotiin. Oikeuden mukaan tyttö oli pelkotilansa takia sen enempää kyvytön puolustamaan itseään.
Mohammad A seurasi kaverinsa raiskaamistoimintaa vieressä. Mohammed yritti saada Parvea lopettamaan raiskaamisen, mutta Mohammedin kiima meni järjen yli. Mohammed ei kuitenkaan raiskannut tyttöä, tyytyi vain koskettelemaan tätä ja työntämään kätensä tämän alapäähän. Mohammed oli tekohetkellä 17-vuotias. Parvi kiisti syytteet, Mohammed myönsi.
Lisäksi oikeus määräsi Parven maksamaan tytölle 6 000 euroa korvauksia kivusta ja särystä sekä oikeudenkäyntikulut. Parvi määrättiin pidettäväksi vangittuna.
Tässä tapauksessa tyttö ei tuntenut sotapakolaisia entuudestaan vaan teko oli puhdas ns. puskaraiskaus. Molemmat miekkoset saivat taanoin huomiota kun paikallislehti esitteli miekkosia turvapaikkamaskotteina.
Korjaus. Juttua on oikaistu sen verran, että Mohammad tyytyi vain kopeloimaan tyttöä. Parven tuomio taas on 2v 6kk, ei 2v 2kk kuten aiemmin kirjoitin.

Turvapaikka-aktivistien maskotteja Jyväskylässä raiskauskäräjillä


 

Notify of
guest
23 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
A. Stupido

Siis aikuisen oikeasti! Kysymyksessähän on vain laajennetun seksuaaliymmärryksen harjoittelusta ja ilmoitusherkkyyden madaltumisesta.

Ty

Kaksisuuntaista kotouttamista. Suomalaiselta vaaditaan ulkkareille annetaan.

Janis Petke

selvästi rasistinen tuomari. Antaa nyt törkeä rangaistus pikkupikkuraiskauksesta. Sehän oli vain leikkiä

uusi

Poliisi ja eliitti taputtaa käsiä kun ulkomaalaiset raiskaa suomalaisia lapsia. Median toimittajien mielestä suomalaiset ovat raiskaajia, eikä ulkomaalaiset tee mitään pahaa.

Asko Liukkonen

Valitettavasti juurikin näin.

Tupauuno

Huomasitteko, kun YLE alkoi eilen jakamaan tutkimustietoa, kuinka monta lapsiin kohdistunutta seksuaalirikosta Suomessa tapahtuu. Tällä halutaan antaa se käsitys, että Oulun rikokset ovat hyttysen paska valtameressä ja ne kantasuomalaisethan vasta hirvittäviä seksirikollisia ovatkin. Mutta eihän näissä tuhansissa tapauksissa ole sen kummemmin eroteltu onko tekijä matu vai ns. kantasuomalainen. Nooh vartutaan seuraavaa (matu) uutista..

0.0000000001% muslimeista ei raiskaa

Noin vasemmisto tekee joka maassa, vähättelevät muslimien tekemiä raiskauksia väittämällä että oman maan kansalaiset ne vasta raiskaajia ovat! Hommahan on niin että lähtökohtaisesti raiskaustilastoissa ei pitäisi olla YHTÄ AINUTTAKAAN turvapaikanhakijan/saajan suorittamaa raiskausta. Mutta kun niitä on. Ja ihan vitun saatanan jumalattoman helvetisti. Jokaisessa länsimaassa on meneillään LOPUTON, raivokas raiskaajamuslimi-epidemia, ja se on vaan normaalia?????? Se on mielenvikaista hyväksyä sen nojalla että kun oman maan miehet raiskaavat niin pitäähän muualta tulleiden muslimienkin saada raiskata. Turvapaikanhakijan/saajan tekemä raiskaus pitää rangaista minimissään 5 vuoden ehdottomalla vankeudella sekä sen jälkeen maastakarkoitus, ja bonuksena elinikäinen takaisintulemiskielto. Nimet ja kuvat lehtiin, maitotölkkeihin ja levitys muslimisivustoille somessa. Julkinen häpäisy. Jos raiskaajamuslimi rikkoo sitä kieltoa niin 10 vuotta lisää ehdotonta vankeutta.

huugo

YLE ja hesari aloittivat heti kun raiskauksia alkoi putkahdella julkisuuteen, valtavan vastaiskun.Siellä on käynyt melkoinen kuhina vasemmistovihreä osaston kokouksissa, millä asiaa saadaan peittoon ja käännettyä matujen alaikäsiten raiskaukset ja yleensä sairas kultuuri kantaväestön syyksi. Nyt jo huomaa että eduskunnassa pöy on alkanut laskeutua ja persut jääneet asian kanssa varsin yksin. Myös YLE:n natsiaiheiset ohjelmat ovat otettu taas uudelleen käyttöön peloteluna, että näin taas tulee käymään jos ette äänestä wanhoja puolueita uudellen valtaan.

Suomen tyttö

Addressit-sivustolla on kansalaisaloite, johon kerätään nimiä GCM-sopimuksen hyväksynnän mitätöimiseksi. Jostain syystä sitä ei löydä enää ko. sivuston hakutoiminnalla. Tässä linkki: https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3592
Jakakaa tätä!

Juha Sipilä

Olen shokissa.

Riku Rantala

MUT NE TEKEE TÖRKEEN SIISTII SAFKAA !!!!!!!!!!

Automies

“Tapahtumat alkoivat 14.10.2018 kun kolmansista maista sotaa, vainoa ja kidutusta paenneet nuoret miehet kohtasivat tekohetkellä 15-vuotiaan tytön, joka oli matkalla kotiin. Tapahtumapaikkana oli syrjäinen alue.”
– Eli suomalaisten tyttöjen/ nuorten naisten ja miksei vanhempienkin kannattaa ehdottomasti kulkea suuremmalla joukolla ja mielellään jonkun miespuolisen ja vieläpä toimintaan kykenevän sellaisen kanssa saatettavana mikäli haluaa mennä kouluun, kaupungille tai muuten ulos.
Koskee pienempiäkin paikkakuntia ja joka ainutta paikkaa missä on näitä Lähi-idän ja Afrikan taustan omaavia mamulaumoja villeinä ja vapaana juoksentelemassa yhteiskunnassa. Eli aikalailla koko Suomea.
Tämä oli se suuri “UnelmaTM” jonka puolesta oli niin konserttia, kekkereitä ja jonka vuoksi kaikki asioista etukäteen varoittaneet haukuttiin pystyyn, osalta katkesi jopa perhesuhteita ja menettipä muutama työpaikankin kun meni tästä varoittamaan etukäteen avoimesti ja perustellen. Kaikki varoitukset terrorismista, loputtomasta raiskaamisesta, pahoinpitelyistä, sosiaalijärjestelmien hyväksikäytöstä, rahanhukasta ja muusta ovat käyneet toteen.
– Aivan kaikki.
Mikäli tämä viesti osuu jonkun sellaisen silmiin joka tuntee pienen piston sydämmessään ja kokee olonsa huijatuksi sen suhteen että on uskonut “UnelmaanTM” niin vahinkojen korjaamisen voi aloittaa vaikka PS:ää äänestämällä ensi vaaleissa (Tai vastaavaa linjaa ajavaa pikupuoluetta) ja jakamalla vaikka tätä:
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/3768
Tuon avulla saisi edes ne pois maasta jotka kehtaavat käydä lomilla kotimaissaan joista ovat “paenneet” eli uber-törkeät järjestelmän hyväksikäyttäjät.
Toinen hyvä keino on napsauttaa auki JHA:n tekstit FB:stä tai Scriptasta ja alkaa vihoviimein lukemaan mitä ne pahat “rasistit” ovat vuosikymmenen ja osa ylikin jo sanoneet. Hyvin huomattava osa ihmisistä ei edes itse ole tutustunut mihinkään argumentteihin ja uskoo kaiken suoralta kädeltä mitä poliittisesti motivoitunut valtamedia sanoo asioista.
Valitettavasti tätä tämä tulee olemaan tästä lähtien koko Suomen halki ja pysyvästi. Suomen kansalaisuuksia on jaettu näille kuin konfettia ikkunoista ja suurimmasta osasta näistä tekijöistä ei enää ikinä päästä eroon. Heidän jälkikasvunsa tulee olemaan täsmälleen samanlaista kuin heidän vanhempansa, ellei jopa pahempaa kuten Ruotsin,Saksan, Ranskan ja Britannian esimerkit osoittavat.
Kaikki “Kotouttaminen” ja muu on puhdasta humpuukia, toki erittäin kallista sellaista eikä sillä ole mitään vaikutusta mihinkään muuhun kuin kantasuomalaisten veroprosenttiin.
Sanotaan ettei kenelläkään ole kristallipalloa tulevaisuuteen mutta se ei vaadi Nostardamusta todetakseen sen mikä on lopputulos kun tämänkaltaisen väen määrä lisääntyy ja lisääntyy kahta tietä pitkin. Osaksi suuren syntyvyyden ansiosta ja osaksi jatkuvan maahanmuuttovirran puolesta.
Lopputuloksen pitäisi alkaa olemaan hitaimmillekin aika selvä?
– Ystävällisin terveisin korkeastikoulutettu “Rasisti” joka sai tarpeekseen ja muutti maasta sekä maksaa veronsa muualle kuin Suomeen.

Sam Colt

Joutuvatko pojat – teoriassa – maksamaan tytölle, vai saavatko he itselleen tuon rahan valtiolta, kuten kävi kuubalaiselle lentopalloilijalle Tampereella?

jippos123

Ei noi mokkakullit mitään joudu maksamaan, jää valtion maksettavaksi. Jätkät jatkavat samaa toimintaa heti kun pääsevät linnasta. Karkottaa ei voi kun mohammed ei halua lähteä ja ihmisoikeudet. Ihmisoikeudet eivät koske kantiksia koska rasismi.

Maksumies

“valtion maksettavaksi”.. Sinä ja minä ne raiskauskorvaukset maksetaan. Muslimiraiskaaja pelaa vuoden pari “sellissään” pleikkaria, syö hyvin viisi kertaa päivässä, nostelee painoja ja viihtyy. Ulos päästessään jatkaa raiskauksia. Ja sinä ja minä maksamme myös ne pleikkarivuodet.

Valtsu

Kävin lasten kanssa uimassa ja ruutikuivaa kehitysmaalaista ramppasi altaaseen. Ei siis peseydytty. Tulikin mietittyä, tekevätkö nämä mitään muuta kuin kylvävät paskaa. Tekevätkö, onko jokin asia missä on jotain tolkkua?

Kakkanen

Eivät. Ja paskanhajun peittävät kaatamalla päälleen litroittain partavettä. Paskat pyyhkivät perseistään KÄDELLÄÄN, kuulemma kyllä pesevät käden jälkeenpäin..justjoo. En ostaisi pizzaa muslimipizzeriasta.

Anonymous

“Molemmat miekkoset saivat taanoin huomiota kun paikallislehti esitteli miekkosia turvapaikkamaskotteina.”
Oisko tästä linkkiä, kuvakaappausta tai muuta lisätietoa?

Automies

– Erittäin hyvä kysymys, oikeastaan loistava huomio.
Paikallislehdestä koko artikkeli esiin ja kaikkien näitä maskotteja markkinoiden/ kotouttaneiden nimet esiin oikein kunnolla kaikkien kuvien kanssa.
Samalla sen propaganda pläjäyksen kirjoittaneen “journalistin” nimi esiin oikein lihavoituna.
– Aika alkaa kantaa vastuuta lemmikkiensä teoista kaikkien niiden jotka ovat muodossa tai toisessa olleet tukemassa tätä kansansiirto-ohjelmaa.
Omalla naamalla ja nimellä esiin jokainen Suomessa hyysärinä varsinkin vuodesta 2014 saakka toiminut henkilö, kaikilta tasoilta. Yhtä syyllisiä he ovat näihin rikoksiin kuin tekijätkin, oikeastaan jopa enemmän kuin syyllisiä koska he mahdollistivat nämä massiivisessa ja laajassa skaalassa.

Anonymous

ei tullut suomeen insinöörejä ja teknikkoja,ainut mitä ne osaa on kaivaa kulli esiin ja pistää sen tyttöjen pesiin.

Pena

Jopas nyt on alkanut tulemaan tapauksia lisää. Hallitus keskittyy silti vaan ilmastopropagandan syöttämiseen.

Kultarantaan

Sipilä uskoo, että väkivalta loppuu, kun bensa- ja dieselautoja ei enää myydä. Rajoitus ei tietenkään koske lentokoneita, joilla Sipilä kulkee Helsingistä Naantaliin hallitustaan irtisanomaan.

rocky

Pelkäävät että muslimeilta loppuu happi kesken parhaiden seksihetkien.