Onko Oulu Pohjolan raiskauspääkaupunki?

Melko varmasti vastaus on, että ei ole. Oulun tapahtumat eivät ole mikään yksittäisen kaupungin yksittäinen vitsaus vaan jutut ovat tulleet ilmi lähinnä Lokan ansiosta. Jos jokaisessa kaupungissa olisi oma Lokkansa samanlaisia ryppäitä tulisi ilmi jokaisesta isommasta kaupungista, jonne on pesiytynyt tietty määrä kolmansista maista tulleita miehiä.

Nimittäin, tulijat eivät ole mikään yhtenäinen ryhmä. Useimmat heistä eivät tunne toisiaan entuudestaan kotimaistaan vaan ovat tehneet tuttavuutta toisiinsa vasta Suomessa. Niin ikään jutuissa on mukana useampia kansallisuuksia, joten lapsiraiskaukset eivät ole yksin jonkun yhden tietyn ainoan kansallisuuden edustajien tekosia. Näin ollen Suomeen tuskin on saapunut jokin yhtenäinen lapsiraiskauksiin erikoistunut joukko-osasto, joka olisi yksissä tuumin asettautunut Oulun seudulle.
Jos vertaa Ruotsiin, niin siellä tällaisia ryppäitä tulee aalloissa. Jonakin hetkenä Kalmarissa tehdään useita vastaavia raiskauksia putkeen, kuten esimerkiksi kesällä 2016. Kun tämä aalto hiipuu, alkaa vastaava raiskaussuma jossain toisella paikkakunnalla. Vaikkapa Östersundissa, jossa aaltoja on ollut ainaki kaksi. Seuraavaksi se siirtyy Malmöön jne jne. Joinakin ajanjaksoina näitä raiskausjuttuja voi tulla jostain tietystä käräjäoikeudesta muutamasta muutamaan kymmeneen lyhyen ajan sisällä. Sen jälkeen jutut lopahtavat, tai on huomattavissa ainakin selvää hiipumista.
Ruotsissa nämä jutut eivät saa enää sellaista huomiota kuin Oulun tapahtumat saavat Suomessa. Olen Pt-median urani aikana huomannut useita tällaisia vastaavia ryppäitä Ruotsissa kuin Oulun tapahtumat nyt ovat. Ne kyllä huomioidaan Ruotsin valtamediassa, mutta niistä kirjoitetaan hyvin neutraalisti ja siten, että lukijalle ei jää asiasta käteen oikein mitään. Asia hukkuu massiiviseen uutisvirtaan ja lukija saa lähinnä kohtauksen, jossa ei enää ota vastaan lukemaansa. Pahimpien juttujen yhteydessäkään puhutaan harvoin tekojen taustoista.
Kirjoitin alkuun, että Oulun tapahtumat eivät ole pelkästään Oulun ongelma, “melko varmastikaan”. Tämä tietenkin siksi, että emme voi tarkasti tietää sitä.
Oletetaan, että Oulun tapahtumat olisivat pelkästään Oulun ongelma niin silloin asiaa voisi avata hieman toista kautta.
Nimittäin useimmat tapahtumat ovat tapahtuneet viikoista moneen kuukauteen aiemmin kuin kiinniottoja on tehty. Näin ollen kolmansista maista tulleille miehille on voinut syntyä käsitys, että on ok raiskata pikkutyttöjä. Jos teko tapahtuu tänään ja kiinniotto kuukausien päästä, niin sinä aikana raiskaustilannetta on käyty läpi mielessä, puntti pullottaen, useampaan otteeseen. Raiskausrikos ei ole, varsinkin jos se tehdään selvinpäin, sellainen rikos, että sitä kaduttaisiin jälkikäteen. Ihminen voi katua rattijuoppouttaan tai kännispäissään tehtyä kilikalia tai pahoinpitelyä. Mutta raiskausta ei voi katua, sillä sitä ei voi tehdä hirvittävässä kännissä ja ilman, että ei kokisi seksuaalista tyydytystä asiasta. Tavallinen mies ei siis voi raiskata ketään ilman, että teon hetkellä ei kokisi seksuaalista kiihottumista. Raiskaus olisi yksinkertaisesti “teknisesti” mahdotonta.
Näin ollen on tietenkin mahdollista, että juuri Oulun seudulla on tapahtunut tällainen ilmiö. Miehet ovat kertoilleen toisilleen raiskausjuttujaan iltamissaan ja ovat entisestään rohkaistuneet. Ja koska mitään merkkiäkään sellaisesta, että asia olisi paheksuttavaa, ei ole ollut näkösällä niin asiasta on tullut heille ihan luonnollinen tapahtuma. Tähän viittaa esimerkiksi Saksasta haetun jäbän lausunto, jossa hän ei ymmärrä miksi on vangittu.
Kumpi vaihtoehto on oikea, se jää nähtäväksi.

Subscribe
Notify of
guest
22 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
P. petterinen

Aika rankka väite ingressissä ilman lähteitä.
PS. Otsikossa tulisi lukea Oulu.

P. petterinen

Luuletko, että kerron, kun poistit äskeisen kysymykseni, joka oli täysin asiallinen?

alfa-mies

Oletko kysynyt beta-mies Jussi Korhoselta mielipidettä väittämään?

Anonymous

Sitä ihmettelen, miksei vokeissa ole kerrottu tällaista asiaa. Että lapsiin ei saa koskea. Minkälaisia ihmisiä ovat olleet ne, jotka ovat tulijoille kertoneet arkikäytännöistä? Olisi kiva nähdä heidän naamansa ja kuulla selitys, miksi tätä ei ole kerrottu.

Automies

Itse olen sitä mieltä että jokainen joka on ottanut osaa tähän maahantunkeutumiseen johtaneeseen operaatioon/ kansansiirtoon 2014 – 2018 pitäisi kaivaa kuvineen ja nimineen esiin, etenkin ruohonjuuritason porukka.
Kaikki ne jotka ovat tehneet rahaa kotouttamisella tai olleet hyysäämässä näitä millään tapaa, piilotelleet näitä tai avustaneet näitä maahantunkeutujia järjestelmällisesti millään tapaa. Aivan jokainen joka on kirjoittanut propagandaa verkkoon näiden maahantunkeutujien ja “UnelmanTM” puolesta pitäisi saattaa valoon ja pakottaa ottamaan kantaa itseään ja toimiaan puolustaakseen.
Jokainen joka on ollut poseeraamassa milloin minkäkin lehden kannessa tai osana kotouttamisprosesseja ja muuta humpuukia pitää saada uudelleen esiin ja naulata julkisuuteen sekä yhdistää kaikkiin näihin tekoihin. Sama koskee jokaista journalistia ja vastaavaa joka on kirjoittanut näistä ylistysjuttuja, he ovat ehkä jopa eniten vastuussa koko kansakunnan aivopesemisestä.
Seisköön nyt sanojensa takana ja edustakoon ihan oikeasti sitä mitä ovat olleet ajamassa? Se on oikeus ja kohtuus.
– He ovat tästä loppumattomasta rikos- ja raiskausaallosta sekä terroristisista teoista enemmänkin vastuussa kuin edes tekijät itse.
Perustelen väitteeni sillä että ne ihmiset joilla on enemmän kuin kaksi aivosolua ja edes jonkinlainen käsitys maailmasta, kulttuureista, uskonnoista ja kansoista ihan oikeasti syvällisemmällä tasolla varoittivat kaikesta tästä ja saivat niskaansa jopa vihakamppanjoita sekä työpaikoille ja muualle soittelua aivopestyiltä vihervasemmistolaisilta ja muilta “UnelmaanTM” uskojilta.
Moni on menettänyt työpaikkansa ja monella on nimi lopullisesti pilalla kun sitä on revitelty kaiken maailman vihervasemmistolaisten puolesta ja linkitetty luoja tietää minne kaikkialle.
– Nyt on aika kääntää kelkka toisinpäin ja oikein kunnolla.
Kaikkia totuudenpuhujia on vainottu asioiden suhteen nyt vuosia ja edelleen samalla linjalla selkeästi jatketaan jossain määrin.
Siitä Renault kuskista on hyvä aloittaa kunhan sen suhteen selviää loputkin informaatiot, siinä on ensimmäinen hyvä kohde josta odottaisin uutisia. Nimet, naamakuvat, ystävät aivan kaikki julkisuuteen ja mielellään työpaikan henkilöstöpäällikön / toimitusjohtajan puhelinnumerokin. Tai sen oikeastaan pystyy kaivamaan muualtakin tarvittaessa, on aika alkaa tosissaan pistämään näille sitä samaa perään mitä he ovat itse muille jakaneet.
Minä haluan puhtaasti KOSTOA näille ihan samalla tavalla henkilökohtaisessa elämässä.

Acc

“Itse olen sitä mieltä, että jokainen, joka on ottanut osaa tähän maahantunkeutumiseen johtaneeseen operaatioon/ kansansiirtoon 2014 – 2018, pitäisi kaivaa kuvineen ja nimineen esiin, etenkin ruohonjuuritason porukka.”
Tilanteen mahdollistaneita ruohonjuuritason henkilöitä on videossa “Tervetuloa, turvapaikanhakija”. Kiitokset heille esilletulosta 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=X6fXSGxyZL0

Sensuroimaton serveri

Eiköhän ryhdytä tuumasta toimeen. Pistetään internettiin serveri pystyyn koska maksullisilta alustoilta data häviää todella nopeasti. Alkuun servein hinnaksi voi arvioida 6000e ja nopean internet-yhteyden sekä palomuurien ja etäpeilausten hinnaksi 800e/kk.
Niin että hattu kiertämään. Paljollako ajattelit osallistua, vaikka vuositasolla?

Heikkolahjaiset jumalan edustajat

MIetippäs nyt vähäsen. Mitä voi olettaa henkilöltä jolle on koko pienen ikänsä opetettu että “jos nainen sanoo jotain, se ei ole totta eikä naista tarvitse totella”. Näinhän nämä opettavat lapsiaan kotonaankin ja siitä on ollut seurauksena se että naisopettajilla Suomessa on hankaluuksia matujen jälkeläisten kanssa. Ne kun eivät “usko” mitä sanotaan.
No mutta… Jos siis sinulle olisi opetettu koko ikäsi että “kaikki yli viisivuotiaat ovat huoria jos kulkevat yksin ja ne saa raiskata” yhtä ponnekkaasti kuin “ei saa valehdella” niin minkälaisena näkisit ympäristösi?? Kotimaassa olisit saanut opetusta vanhemmilta pojilta ja miehiltä ja ehkä päässytkin osalliseksi raiskauksiin. Joita siis pitää tehdä jumalan nimeen. Se on pyhä teko joka opettaa että aina pitää olla veli tai sukulaismies mukana, muuten ei noudata jumalan sanaa ja jumala rankaisee.
Sitten tulet tänne Suomeen ja sinulle joku vanha nainen sanoo ettei täälä saa raiskata, ei edes yksin kulkevia naisia. Eikä edes niitä jotka pukeutumisellaan osoittavat että haluavat seksiä kaikkien kanssa. Ja kun pari kuukautta seksittömyyttä on takana, eikä käteenkään saa vetää, niin johan siinä päivät pitkät etsii lasta/naista joka vain haluaa tulla raiskatuksi.
Tämä 1600 vuoden DNA:n kehityksen ero ei poistu sillä että porukkaa tuodaan tänne. Se henkisen kehityksen ero säilyy vielä kymmeniä sukupolvia. Ja se raaistuu niin paljon että meidät tullaan hävittämään Suomesta. Koska ne toimivat jumalan nimessä. Silloin heidän sotansa ja tapansa ovat oikeutettuja. Eikä ne ymmärrä mistään muusta tai mitään muuta.
Mietippä viisivuotiaita lapsia. Jos sinulle koko ajan hoetaan että kaikki mitä ikinä haluat tehdä on oikein. Ja että lasta vielä rohkaistaan koko ajan tekemään kaikkea mitä mieleen pälkähtää. Minkälaisia aikuisia heistä kasvaisi? Kasvatusmetodi lähi-idässä on samanlainen. Mutta sen lisäksi serkus-naiminen on pudottanut ÄO:sta pois leijonan osan. Ja Suomen kaduilla on nähtävillä sen 1600 vuotisen kehityksen tulos.

Anonymous

junes voisi tilata esim.kerran viikossa aina yhden suomen kaupungin raiskaustilastot ja tekijät ja paljastaa tekijät samoin kun oulussa,mitähän rupeis tapahtuun valtamedian uutisoinnissa ja mykkäsen vähättelyt asiaan.

Automies

– Varsinkin kun tekisi tuota pitkin kevättä noinkin laajalla skaalalla niin voisi olla aikamoinen vaalikevät.
Oikeastaan yksi mies voisi aikalailla ihan oikeasti muuttaa koko maan vaalitulosta. Epäilen että hän on jo sen itse asiassa tehnyt tämän kevään vaaleja katsellessa? Mutta muutosta voisi saada lisää aikaiseksi.
Mielenkiintoinen ajatus?
Koska hän tietää mitä hän tekee ja mihin pykäliin vedota sekä on ajantasalla tarkemmin näissä asioissa kuin moni muu, niin onko hänellä jonkin sortin tili minne voisi tällaista “Operaatio Kevätmyrskyä” varten tallettaa vaikka rahaa matkustus ja asiakirjakustannuksia varten?
Siihen oheen joku erillinen biletystili totta kai, koska ei se ole oikein että joku tekee töitä ilman hauskanpitoa ja saisi sillä varmaan sähkönsiirtomaksutkin sun muut laskut hoidettua?
– Iskisin mielelläni heti alkuun 100 euroa kiinni ensisijoituksena mikäli hän lähtee hakemaan suuremmista kaupungeista noita samalla tavalla kuin Oulusta ja etenkin mahdollisimman törkeistä tapauksista ja saa lisää infoa liikkeelle kuten Oulusta.
Se on selvää että muuallakin on tapahtunut ja paljon kaikenlaista mutta ihmiset ovat pimennossa.
Loppujen lopuksi aivan jokainen eri maakunta/ kaupunki mistä hän saa noita liikkeelle saa lisää kansallismielistä väkeä eduskuntaan.
Sellainen 3 kuukautta aktiivista reissaamista oikeuslaitoksesta toiseen ja noiden papereiden keräilyä sekä vuotamista PT:seen ja verkkoon riittäisi muuttamaan koko maan vaalitulosta erittäin voimakkaasti maanlaajuisesti.
Siellä on varmasti ryöstöistä, varkauksista, törkeistä pahoinpitelyistä aina lastenraiskaamiseen saakka asiakirjoja näiden maahansiirrettyjen Lähi-idän ja Afrikan sankareiden toimesta loputtomiin.

Automies

Oikeastaan tämä olisi loistava idea pidemmällekin harkittuna ja kaikille osapuolille erittäin antelias monellakin tapaa.
– Nimi “Operaatio Kevätmyrsky” on vapaasti käytettävissä idean suhteen ja siitä saisi erittäin nopeasti leviävän teeman joka varmasti herättäisi enemmän kuin tarpeeksi kiinnostusta.
Ymmärtääkseni Junes Lokalla on Europarlamentti haaveitakin?
Ehdotukseni,
Mikä olisi parempi Europarlamentti vaalikamppanja malli kuin konkreettisesti matkustaa maakunnasta ja kaupungista toiseen sekä tuoda ilmi näitä tapauksia laajamittaisessa koko maan läpi kattavassa operaatiossa?
“Ilman Lokkaa et tietäisi tästäkään” – Olisi varmasti loistava slogan koko operaatiolle/ kamppanjalle.
Hyvin nopeasti Lokka tunnistettaisiin paljon tehokkaammin ympäri maata ja se olisi ihmisten mielissä kirkkaana varsinkin EP:n vaaleja silmällä pitäen ympäri koko maata. Aivan jokainen voisi käydä lukemassa oman kotikuntansa/ kotikaupunkinsa tapauksista PT-Mediasta joka saisi valtavia määriä lukijoita erittäin nopeasti ja jatkuvalla syötöllä koko kevään läpi.
Hyvin nopeasti ihmisten huulilla olisi “PT-media” kun puhuttaisiin kotiseudun tapauksista.
Toki tärkeintä olisi tuoda tietoisuuteen mahdollisimman suurien kaupunkien ja keskikokoisten kaupunkien tapaukset ensisijaisesti ja matkan varrella ne pienemmät.
Samalla valtamedia ja viralliset “eliitti-poliitikot” joutuisivat erittäin tukalaan ja erittäin hankalaan asemaan koko kevään ajaksi koska valtaosalla heistä ei ole suoraan sanottuna mitään sanomista asiaan. Tämä nolaisi valtaosan kyseisestä porukasta siltä seisomalta erittäin tehokkaasti ja veisi heiltä valtavan määrän ääniä eduskuntavaaleissakin.
Loppujen lopuksi kun miettii asiaa pidemmälle niin kyseessä olisi suhteellisen edullinen operaatio kaikinpuolin joka täyttäisi oikeastaan kaikkien osapuolien intressit paremmin kuin hyvin ja siinä ohessa saattaisi maan suuntaa hieman järkevämpään, olisi sillä sitten merkitystä tai ei enää tässä vaiheessa.
Loppujen lopuksi valtaosa ihmisistä on hyvinkin territoriaalisia ja oman kotiseudun tapahtumat kiinnostavat aina kaikista eniten, siksi mahdollisimman laaja otanta koko maasta nostaisi myös EP vaaleja silmällä pitäen Lokan nimen aivan eri tasolle tunnettavuuden ja oikeudenmukaisuuden suhteen.
Samalla siinä ohessa saattaisi hyvinkin moni herätä suomalaisista kysymään miksi näistä ei ole aikaisemmin uutisoitu?
– Tämä vapaana ehdotuksena ja mielellään jonkin sortin taloudellinen lahjoitustili mekanismi ei olisi varmaan pahitteeksi?

Anonymous

Todella hyvä idea. Varsinkin nyt vaalien alla tuolla olisi se paras teho. Totuus noista lapsia raiskaavista pitää saada yleiseen tietoon muualtakin kuin Oulusta.

Rapu

“Saksasta haetun jäbän lausunto, jossa hän ei ymmärrä miksi on vangittu” aika paksua muslimipalturia jälleen kerran. Lapsenraiskaaja niinku vain sattumoisin lähti matkalle Saksaan juuri silloin kun lapsenraiskaajakaverinsa kaikki joutuivat putkaan..? MUTTA lapsenraiskaajamuslimin ymmärtämättömyyden voi ymmärtää kun tiedostaa sen asian että lapsenraiskaajamuslimin uskonnon ja kasvatuksen mukaan kaikki ei-musliminaiset ovat HUORIA ja heitä saa ja PITÄÄ raiskata minkä ehtii. Ei tässä sen kummempaa, kaikki Suomalaiset naiset ja tyttölapset ovat siis raiskattavia huoria. Painakaapas se kalloonne.

Anonymous

Ylen uutinen: Yli 1000 tapausta tutkinnassa. https://yle.fi/uutiset/3-10611327

Pena

Kyllä niitä vielä lisää tulee. Olen siitä aika varma.

Langhe Nebbiolo

Ählyt ovat varmasti nähneet länsimaalaisia elokuvia ja uutisia länsimaista, joissa on naisia erilaisissa rooleissa. Eivätkö he ole mukamas ymmärtäneet kuvaruudusta, että naisen asema on meillä toisenlainen kuin taatelipalmun varjossa? Vituttaa moiset händikäpit! Pitääkö geelipäille järjestää kolmen vuoden koulutus aiheesta, ketä saa naida?

Sensuroimaton Totuus

Nämä tyypit tekevät juuri sitä mitä varten ne on tänne tuotu.

huugo

Raiskausbuumi on kuin lantakasa keväisellä pellolla, kun sitä talikolla tonkii, haju voimistuu joka pöyhäsyllä. Näitä tuskin olisi tullut julkisuuteen ilman vaihtoehtomedioita ja vituuntuneita kansalaisia. Valtamedian itsesensuuri ja viranomaisten peittelyt murtuivat kuin brasilialainen kaivospato. Näistä ihan varmasti on tietty viranomaispiireissä ja poliisi päättäjien ylemällä tasolla, ja on käynyt melkoinen kuhina millä ne pystyttäisiin peitellä. Kenttäpoliisit ovat ehkä yrittäneet varoitella, mutta sensuurin muuri on ollut vahva oman työpaikan menetyksen uhalla. Rasimin pelko ja leima on ollut vahva ja sillä on saatu aivopestyä suuri osa poliisien “avautumisista”

Suomalainen pimpero on POP

Suomalainen pikkukaupunki- ja maalaispimpsa näyttää olevan suositumpaa kuin ruotsalainen hörtsikkä?

Sensuroimaton Totuus

Kansalaisuudella ei ole merkitystä -kyse on hyökkäyksestä valkoista rotua vastaan.