Tukholmassa kolme raiskausta viime yönä

Tukholman cityalueella tehtiin viime yönä kolme raiskausta. Poliisi ei tarkemmin avaa tapahtumien kulkua. SVT:n uutisten mukaan tapaukset olivat erillisiä tapahtumia ja kahdessa tapauksessa on otettu molemmissa kiinni yksi henkilö.

Kaksi teoista on tapahtunut hotellihuoneessa, toinen yksityishuoneistossa. Näissä tapauksissa on otettu kiinni epäiltyjä. Kolmannesta tapauksesta ei kerrota enempää.
Naiset on toimitettu sairaalahoitoon aamuyön mittaan. Poliisi on eristänyt mainitut tekopaikat tutkintaa varten.
 

Subscribe
Notify of
guest
9 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
mike lake

Näitä uutisia alkaa olemaan siinä määrin,että kansa alkaa pitämään näitä aivan tavallisina jokapäiviväiseen arkeen kuuluvina uutisina.
Siis nämä vain kuuluvat meille ja emme mahda sille mitään.

mike lake

Pahus kun tulee noita kirjoitusvirheitä,mutta ovat kuitenkin aika pieniä verrattuna päättäjiemme virheisiin.

K.L.

Niin,nopeastihan me totuimme betoniesteisiinkin….lapset leikkivät niiden päällä…somaa…kuin aina olisi ollut Suomen tapa.

Carloff

Nämä on näitä usan armeijan ohiammuttuja teroja, jotka ovat päässeet suomeen asti. Suomalaisten pitää herää kevään vaaleihin!
https://www.youtube.com/watch?v=yotbnhfRgMY

tarkkailija

uusi normaali.

jrty

Naisten pitäis pikku hiljaa tajuta, että jos matulle sanoo moi, niin sen jälkeen pannaan, ja joka reikään.

Pena

Pakkanenkaan ei näköjään vakavaa seksihätää hillitse.

Sam Colt

Kestää kai yhden sukupolven, ennen kuin ruotsalaisnaiset ymmärtävät, että ihmisoikeudet ovat heidän osaltaan lakanneet olemasta.

huugo

Ja sitten on auttamattomasti myöhäistä koska lait jo suojelevat islamin voittomarssia. Naiset blokataan työmarkkinoiden päättäviltä tasoilta. Myös naisten kansanedustajuus ja ministereiden virat ovat vain muisto. Melkoinen paradoksi, koska itse suurimmaksi osaksi aiheuttivat tilanteen.