Jyri Lehtosen live: yleisurheilun SM-hallikisat klo 14.30

Klo 14.30 alkaa Jyri Lehtosen kanavalla livelähetys nuorten yleisurheilun SM hallikisoista Helsingistä. Itse kisat alkavat klo 15.00. Lehtonen ei itse ole mukana loukkaantumisen vuoksi, mutta kuvaa siis tapahtumaa.

Kisaohjelma ja aikataulut täältä.

Livelähetykset:

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

1 thought on “Jyri Lehtosen live: yleisurheilun SM-hallikisat klo 14.30

  1. On tainnut Jyri jättää koko skenen taakseen. Vain yleisurheiluvideot on netissä jäljellä. Kaikki muut on joko itse poistettu tai laitettu yksityiseksi. Toivottavasti Jyrin läheiset teki selväksi, että Marco De Wit is full of shit. Sen sijaan Jyrin kannattaa kyllä olla järkevien kämyjen kanssa tekemisissä jatkossakin, mutta kultista kandee tosiaan pysyä helvetin kaukana.Tsemppiä Jyrille 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.