Ruotsalainen opettaja: Uusruotsalaisilla nuorukaisilla harhaisia käsityksiä juutalaisista

Aftonbladetissa on tällä kertaa sen verran mielenkiintoinen lukija-artikkeli, että se vaatii huomiota. Kaksi opettajaa kirjoittaa, että heidän lähi-itäläiset oppilaansa ovat aivopesty kotimaissaan luulemaan, että juutalaiset ovat vaarallisia.

Opettajat kertovat olleensa neljä vuotta opettajina uusruotsalaisille nuorukaisille, joista suurin osa tulee Lähi-idästä, Afganistanista, Jemenistä, Etiopiasta ja Somaliasta. Opettajan mukaan näistä maista tulleilla lapsilla on hyvin aivopestyjä kuvitelmia juutalaisista, että he olisivat vaarallisia ja heitä pitää varoa. Tämä on johtanut siihen, että lapset pelkäävät ja vihaavat juutalaisia.

– Oppilaiden kanssa käydyissä keskusteluissa lapset ovat sanoneet, että ”juutalaiset ovat terroristeja ja heitä saa siksi kivittää” ja ”he polttavat lapsia elävältä”. Tässä muutama asia, joka nousee aina esille, opettajat kirjoittavat.

Opettajien mukaan yhteiskunnan on nyt tehtävä kaikkensa, jotta tällainen pimeä ajattelutapa ja tietämättömyys saataisiin kitkettyä pois, sillä se voi johtaa kauhistuttaviin seurauksiin niille juutalaisille, jotka elävät Euroopassa ja Ruotsissa, usein jopa erityisturvatoimin suojattuna.

Opettajat kirjoittavat niin ikään, että antisemitismi on lisääntynyt mm. Ruotsissa viime aikoina merkittävästi. Tämän vuoksi kouluissa olisi aloitettava jonkinlainen kamppanja antisemitismiä vastaan tiedottamisen muodossa.

– Iskut juutalaisia kohtaan Malmössä ja Göteborgissa on tuomittava selvästi ja tässä asiassa pitää olla poliittinen yksimielisyys. Juutalaiset ja islamilaiset seurakunnat pitää asettaa yhteistyöhön hyvien voimien puolesta.

Opettajien mukaan heidän pitkäaikainen kokemus uusruotsalaisten parissa vahvistaa sen ajatuksen, että nyt on toimittava.

– Oppilaille on annettava kaikki tieto holokaustista, juutalaisista ja Israelista heidän omilla kielillään.


 

Tänään muuten vietetään holokaustin uhrien muistopäivää.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

73 thoughts on “Ruotsalainen opettaja: Uusruotsalaisilla nuorukaisilla harhaisia käsityksiä juutalaisista

 1. suomen punavihervasemmisto repii nyt perseensä, koska ei ollukkaan niitä mystisiä natseja 😂

  84
 2. Voihan niille kertoa mitä vaan, mistä tahansa, mutta kotoa opittu islamilainen totuus ei siitä järky.

  75
  1. Taas joku idiootti, joka yrittää kiistää totuuden. Harva asia historiassa on niin hyvin todistettu kuin holokausti. Osa liittoutuneista olisi halunnut ampua natsirikolliset suoralta kädeltä. Toiset halusivat heille oikeudenkäynnin jotta kaikki voitaisiin todistaa niin kuin sitten kävikin.

   35
   37
   1. Mene suvakki helvettiin, vai todistettu, siinä lammas joka imee kaiken ”tietonsa” valtamedioista jotka eivät ole edes paskapaperin arvoisia.
    Hauku Saksalaisia, ilman Hitleriä suomea ei olisi olemassa.

    37
    26
    1. Eihän holokaustia kiistäneet edes natsit itse. Helvetin salaliittoteoreetikot vievät uskottavuuden miltä tahansa asialta. Jos et ole vielä kääntynyt, käänny nyt: islamista löytyy ajatuksillesi ymmärtäjiä.

     25
     16
     1. Tuskin olivat koskaan kuulleetkaan…

      Juutalaiset ja muut eksoottiset lähi-itäläiset tekevät kylläkin yhteistyötä meidän eurooppalaisten pään menoksi.

      14
      13
      1. Ei porukat täällä tiedä historista yhtään mitään, eihän nuo edes osaa selittää miten oli pahaa se että Saksan letovoimat pelasti suomen neuvostoliiton valtaukselta.
       Säälittävintä on että he uskovat holokaustiin jota satua levittää yleen verrattavat mediat maapallolla.

   2. Luulisi täällä jo olevan valveutuneempaa porukkaa, jotka tiedostaa holokaustin valeeksi.

    28
    33
     1. Mitkä kadonneet juutalaiset? Heitä oli saksan hallitsemilla alueilla 2.4 miljoonaa. Sodan jälkeen 3,8 miljoonaa keräsi eläkettä ”selviytyneinä”. Punainen Risti laittoi kaikkien leirien yhteiskuolemat alle 300 tuhanteen joista suurin osa oli ei-juutalaisia

      21
      9
     2. Katosivat Argentiinaan ja muualle Etelä-Amerikkaan, Pohjois-Amerikkaan ja tietysti Israeliin.

      9
      4
  2. Harhaisia käsityksiä juutalaisuudesta näkyy olevan kommentoijillakin !

   Holokausti on historiallisesti erttäin vahvasti dokumentoitu tosi asia. Sen kieltäminen on täydellistä typeryyttä , tietämättömyyttä sekä sokeaa uskoa joidenkin uusnatsien perusteita vailla oleviin tai jopa oikeudenkäynneissä kiistattomasti valheiksi todistettuihin väittämiin.
   Vahvimmat todisteet ovat natsien omat dokumentit sekä eloon jääneiden yhtäpitävät todisteet yhdessä mittavan keskitys/tuhoamisleiri verkostosta jotka tänään on museokohteina pitkin eurooppaa. (järjestelmällistä juutalaisten murhaamista tapahtui myös idässä natsien valloittamilla alueilla )

   Euroopan kaikissa maissa on omat juutalaisyhteisöt olleet ennen sotaa . Ja mm Varsovassa oli maailman suurin juutalaisyhteisö. Sodan jälkeen niistä oli vain rippeet ! Ei ole vaikea ihmismassojen katoamista yhdistää dokumentoituun natsien kansanmurha sekä suunnitelmiin ,että myös tuhoamis järjestelmään tuhoamisleireineen kaasukammioineen ,polttouuneineen yms. joihin voi kuka tahansa mennä tänä päivänäkin tutustumaan ja tekemään tutkimusta ! Ja holokaustista selvinneiden kertomuksia järjestelmällisestä kuolemanteollisuudesta on pinoittain.
   Täytyy olla täysi hullu, että kehtaa joku väittää, että mitään ei olisi juurikaan tapahtunut?

   13
   17
   1. Hollywood-fiktio on sekoittanut pääsi, ja kouluissa järjestelmällisesti syötetty aivopesu.

    11
    5
     1. Joku vielä kuvittelee että ihminen olisi käynyt kuussakin! Voi mitä pölvästejä!

 3. ”juutalaiset ovat terroristeja ja heitä saa siksi kivittää” ja ”he polttavat lapsia elävältä”.. Hetkineeeeeeen tuohan täsmää MUSLIMEIHIN eikä juutalaisiin. Tuo pitää opettaa Suomalaislapsille, sillä he joutuvat elämään muslimihelvetissä koko ikänsä.

  47
  1
 4. Tuossa asiassa muslimit ovat ihan oikeassa. Länsimaalaiset on alistettu olemaan puhumatta asiasta. Jos puhut, niin sinut viedään oikeuteen ja media maalaa sinusta hullun. Tämä tehtiin Suomessakin Kärkkäiselle magneettimediassa julkaistujen juttujen takia. Juutalaisille monikulttuurisuuden ajaminen on luonnollista, koska he eivät näe itseään valkoisina eivätkä ainakaan kristittyinä. He haluavat tänne muitakin vähemmistöjä, vaikka sitten näitä muslimejakin. Juutalaiset vastustavat nationalismia joka maassa, paitsi tietenkin Israelissa, missä maahanmuuttajat tarkistetaan DNA-testeillä, että ovat varmasti juutalaisia. Se on meilläkin perimätiedossa, kuka niitä ”kaivoja myrkyttää”, mutta kukaan ei vain enään uskalla puhua suoraan ja totta.

  37
  18
  1. Eivät juutalaiset kristittyjä olekaan. Kaivojen myrkyttäjät? Oletko sinä hullu?

   13
   18
   1. Paavo, en symppaa. Jos kirjoittaisin tänne mielipiteeni avoimesti muslimeista ja mustalaisista niin varmasti bannaisit minut. Ja et sen takia, että olen liian suvakki 😉

    Tämä monikulttuurihulluus ei ole meidän suomalaisten keksimää. Sitä alettiin ajamaan Amerikassa juuri näiden lähi-itäläisten toimesta. Ja silloin siellä ei ollut muslimeja, vaan näitä toisia lähi-itäläisiä. Ne näkevät meidät kaikki natseina ja siksi toimivat joka maassa nationalismia vastaan. Paitsi tietenkin Israelissa. Olisihan se nimittäin tyhmää paskoa omaa maataan.

    Kannatan espanjalaista linjaa. Kun he saivat viimein omat maansa haltuunsa niin sieltä ajettiin pois kaikki muslimit ja juutalaiset. Monikulttuurisuus ei toimi ja johtaa aina tuhoon.

    26
    6
    1. On hyvin kiinnostavaa mihin väestöryhmään Frankfurtin koulun jäsenet kuuluvat. Tai, suurin osa bolsevikkien johdosta ”Venäjän” vallankumouksen aikana.

 5. Lavon affair oli todella törkeä temppu minkä nämä tekivät ja mistä jäivät kiinni. Ongelmana, ettei tästä kukaan koskaan puhu. Isoimmat amerikkalaiset mediat ovat juutalaisten omistuksessa. Samoin Ruotsissa Bonnierin suku on juutalainen, jotka kontrolloivat valtavasti pohjoismaista mediaa. https://en.wikipedia.org/wiki/Lavon_Affair

  30
  12
  1. Jos löydät linkkiä juutalaisten avusta muslimivalloittajille maurien Espanjan valloituksen yhteydessä niin laitatko linkkiä

 6. Ei Ruotsin Kalifaattihallitus tykkää juutalaisista eikä Israelista vaan puolustaa ja suosii Palestiinaa kynsin, hampain ja viimeiseen asti.

  37
  1. Näinhän se on. Ruotsin poliittisella johdolla on niin kova muslimikiima, että juutalaiset eivät paina siinä mitään.

   39
   1. Mielenkiintoisinta on että Kunkku ja Silvia eivät KOSKAAN vieraile Israelissa johtuen siitä että sionistinen Stern-liiga tappoi kunkun kummisedän Folke Bernadotten (jolla oli suomalainen äiti!) vuonna 1948 Jerusalemissa.

    1. Ruotsin hallitus nyt kuitenkin veisaa palestiinalaisten virsiä ja laittaisi juutalaiset uuniin jos pitäisi valita israel tai palestiina.

     5
     2
 7. Hmmm… onkohan kovinkaan viisasta yrittää opettaa juutalaisia vihaaville ihmisille holokaustin abc:tä? Nehän saa siitä vaan ahaa- elämyksen ja Hitler kosolti uusia faneja.

  Toisaalta jos ne pikkuisenkaan tajuaa mistään mitään, ne hoksaavat myös sen, etteivät olisi itsekään olleet Hitler- sedän suosikkilistan top tenissä.

  12
  3
  1. Sinä siis tosiaan haluaisit että suomea ei olisi vaan eläisit venäjällä.
   Ilman Marskin ystävyyttä Hitlerin kanssa suomi olisi hävinnyt sodan neuvotoliittoa vastaan parissa päivässä, sinun on turha alkaa kerskumaan tiedoillasi, niitä kun ei ole.

   15
   11
   1. Itsellä on ollut sellainen käsitys, että Aatu nimenomaan lahjoitti Suomen Stalinille Ribbentrop-sopimuksessa. Talvisota voitettiin suomalaisella sisulla.

    Vielä kun Aatu keskitti sodanjohdon itselleen, niin tappio Venäjällä oli selviö viivyttelyn ja mutaan juuttumisen takia. Stalinilta loppui mielenkiinto Suomeen, kun tuli kiire Berliiniin. Itsenäisyys säilytettiin Hitleristä huolimatta.

    14
    7
     1. Ihan oikeasti linkittelet jotain helvetin keskustelupalstoja näytteeksi Hitlerin Suomen pelastamisesta? Kyllä minä tiedän, että Hitler auttoi Suomea jatkosodassa, koska Suomen hyökkäys Venäjälle oli heidänkin etunsa. Mutta kun Hitler aloitti koko suursodan ja jo kertaalleen myi Suomen Stalinille, niin olette te saatananmoisen sankarin löytäneet!

      10
      5
   2. Kirjoitukseni ei ollut erityisen Saksan vastainen. En oikein ymmärrä miksi niin ajattelit.

    1
    3
   3. Toinen hyvin vaarteenotettava skenaario olisi että koko sotaa ei olisi ollut jos Tämä mielipuoli Hitler natsiensa kanssa ei olisi aloittanut valloitus-sotaansa!
    Neuvostoliitto aloitti sodan Suomea vastaan , strategisista syistä saksaa vastaan.

    Hitler on lähi-historian julmimpia massamurhaajia. Holokausti on äärimmäisen hyvin dokumentoitu todellisuus. Sen kieltäminen loukkaa syvästi niitä kymmeniä -lie satoja- miljoonia , tällä hetkellä eläviä , itse keskitysleirien kauhuja kokeneita ja niitä joiden lähisukulaiset , monissa tapauksissa kaikki ,tuhottiin holokaustissa !

    Tälläisilla asioilla ei pidä leikkiä , menkää mieluummin kiertämään euroopan holokausti museoita ja keskitysleirejä Auswitsit Buchenvaldit, Treblinkat jne ja sivistykää tiedoiltanne ja ymmärrykseltänne!

    16
    11
    1. Kuolonuhrien määrässä mitattuna natsi-Saksa lienee ykköspaikalla joukkotuhonnassa, mutta sitä ovat tehneet kyllä monet muutkin maat aikana, jolloin hirmuteot eivät vielä juurikaan kiertäneet mediassa, eli monen syyttävät suut sopisivat olla soukemmalla. Tietenkin syyllisyyden siirtäminen sukupolvien yli ei käy oikein sekään.

     Saksassa oli paljon hyviä sotilaita ja upseereja, jotka eivät ottaneet osaa joukkotuhontaan.

     Joukkotuhonnan laajuus ei liene ollut niin hyvin selvillä kaikkialla, että saksalaiset sotilaat olisivat niistä yleisesti tienneet eikä missään tapauksessa voi mennä sanomaan, että nuo toimet olisi kauttaaltaan hyväksytty.

     Joukkotuhonta ei myöskään ole mitenkään ylivoimaisen vaikea toteuttaa. Neuvostoliitto teloitti 20.000 puolalaista upseeria ja älymystön jäsentä sodan aikana ja yritti vielä vierittää syytä saksalaisten niskaan. Aina löytyy myös toteutustason sällejä, joille teko ei ole ainakaan tekoaikana suuri ongelma. Varmaan huumeita tms mömmöjä voidaan käyttää, jotta tekojen hirvittävyys ei heti iske silmille.

     Ensimmäisen maailmansodan jälkeen tapahtunut saksalaisten nöyryytys oli samalla Hitlerin kaltaisen miehen valtaannousun mahdollistanut siemen. Jos Saksaan olisi tullut joku hieman vähemmän sotaisa johtaja, olisi kylmä sota lännen ja idän välillä joka tapauksessa alkanut ja Neuvostoliitolla ei olisi ollut itä-Euroopan maita puskureina. Jotain jännää siitäkin olisi seurannut.

     Mitä ilmeisimmin tästä opittiin ja japanilaisia ei sitten toisen maailmansodan jälkeen nöyryytetty sillä tavalla, että se olisi ollut vastaavanlaisen katkeruuden siemen. Jos Japanin keisari olisi hirtetty sotarikollisena tms, voisivat asiat sielläkin olla toisin.

     Nykyään on hyvin toivottavaa, että vastaavanlaista vihaa ja vastakkainasettelua ei pääsisi syntymään. Ja paras keino vakauden säilyttämiseksi on muslimien ja muiden 3. maailman siirtolaisten pääsy maahamme estettävä.

     Diversiteetti ei ole rikkautta, jos se tarkoittaa teollisuusmaiden ja kehitysmaiden kansojen sekoittamista. Se on maanpäällinen katastrofi.

     3
     5
 8. Ruotsin hallinto maahantuo muslimeja koska juutalaiset niin haluavat. Kummasti ne bonnierin lehdykät monikulttuurisuus edistää. Ei se sattumaa ole, hajoita ja hallitse, siionismin monet kasvot. Uhriutumista ja multikulttia, kalergi-show. Katelkaa millasta nenää ruotsin hallinnossa ilmaa halkoo, kasaaria ja kasubia. Valoja päälle.

  20
  12
  1. Alan uskoa, että oikeasti uus-natsejakin on olemassa kun tälläisia pseudoväitteitä juutalaisista lukee.
   Mahdattekohan edes tuntea yhtään juutalaista??

   Aika hurjia väittämiä!

   Että ”juutalaiset haluavat” muslimien maahanmuuttoa , ja että ruotsin hallinto tuo muslimeja ” koska juutalaiset niin haluavat. ”” ..

   Hei halooo.

   Nyt on kuitenkin sellainen tilanne, että teidän mieli -hommaannehan he ovat täällä tekemässä .
   Juutalaiset seurakunnat ovat joutuneet runsaasti lisäämään turvatoimia pitkin eurooppaa ruotsia ja suomea myöten ja nimenomaan muslimien hyökkäysten varalle joita on paljon jo pitkin eurooppaa tapahtunutkin juutalaisia vastaan!
   Monet juutalaiset ovat mm Ranskasta muuttaneet Israeliin ja monet harkitsevat juuri tuosta em syystä!
   Ilmesesti teikäläiset on osaltaan muslimien kaverina talkoissa , joskin vähänlaisin panoksin , joka kertoo että natsiaate ei pseudotieteellisine historian väärennöksineen ja Hitler-ihailuineen sittenkään istu kuin marginaalisen porukan päähän.

   Isompaa on sitten se uus-antisemitismi joka pukeutuu näennäiseen ”ihmisoikeuksien puolustamiseen” . Kohde joita pitää puolustaa ovat muslimit joita ”kolonnialistinen siionisti vihollinen Israel” sortaa.Siihen liittyy erilaiset boycout liikkeet propagandoineen, sekä vahvasti median ja vasemmistopoliitikoiden muslimiosapuolen tekemisten ja tavoitteiden valkopesu ja Israelin vastaavien mustamaalaus.

   Siinäpä onkin sitten uus-natsin ,joka toisaalta vihaa niin juutalaisia kuin muslimeja ,urakkaa valita puolensa erilaisten tavoitteiden viidakossa , ollaakko vihervasemmistolaisen kanssa yhteisessä kelkassa yhteistä vihankohdetta Israelia vastaan propagandaa ja vihaa lietsoen , toisaalta vihervasemmistoa vastaan muslimimaahanmuuttoasioisssa …..

   10
   12
   1. On täällä ihan selvästi natseja. Sen huomaa aggressiivista kommenteista ja siitä, että historiasta ei tiedetä mitään. Sama kuin väittäisi, ettei Kekkonen ole koskaan ollut Suomen presidentti.

    10
    10
    1. Alkuperäinen kansallissosialisti ja valtakunnanjohtaja Pekka Siitoin sentään oli perillä historiasta.

     Kun häneltä kysyttiin, mitä mieltä hän on joukkomurhista, hän sanoi, että ’aina kun tulee suuri johtaja, tapahtuu massamurhia’. Tämän hän sanoi silloisessa Hyvät, pahat ja rumat- ohjelman haastattelussa.

     Niin että mitäpä sitä turhaan kieltämään.

     3
     7
   2. ”Mahdattekohan edes tuntea yhtään juutalaista??”
    ISIS:tä ei ole sallittua kritisoida mikäli ei satu tuntemaan ainuttakaan ISIS:n jäsentä?

    ”Alan uskoa, että oikeasti uus-natsejakin on olemassa kun tälläisia pseudoväitteitä juutalaisista lukee.”
    Klassikko. Jos sanoo jotain kansasta joka on kaiken kritiikin yläpuolella on natsi. Kätevä tapa lopettaa itsenäinen ja kriittinen ajattelu.

    ”Isompaa on sitten se uus-antisemitismi joka pukeutuu näennäiseen ”ihmisoikeuksien puolustamiseen” . Kohde joita pitää puolustaa ovat muslimit joita ”kolonnialistinen siionisti vihollinen Israel” sortaa.”
    Mitä vikaa on 1967 rajoissa? Ongelmien juurisyy on 1967 rajojen ulkopuolelle jatkuvasti levittäytyvät siirtokunnat.

    8
    3
 9. Surullista, että Paavo on aivopesty luulemaan, etteivät juutalaiset olisi vaarallisia. Juutalaiset ovat täysin perseestä eivätkä kuulu Eurooppaan! Kannattaa myös tutkia monikulttuurisen Ruotsin historiaa, voisin lyödä vetoa että ”valitut” ovat tehneet osansa… 😉

  16
  16
 10. ”Juutalaiset ja islamilaiset seurakunnat pitää asettaa yhteistyöhön hyvien voimien puolesta.” Ja tätä lässytystä ne jaksaa jankuttaa vuodesta toiseen. On aivan turha odottaa yhteistyötä muslimeilta, kun heidän ainoana toiveena on tuhota vääräuskoisten järjestelmät, kun ovat tarpeeksi vahvoja.

  13
 11. Eipä ole tehokkaampaa tapaa pitää suuret ihmismassat loitolla maahanmuuttokriittisistä piireistä, kuin nämä pohjimmiltaan kateudesta kumpuavat juutalaisvastaiset salaliittoteoriat, holokaustin kieltäminen ja muu myötähäpeää aiheuttava öyhötys, jota jotkut elämänkallut jaksavat näissäkin kommenteissa viljellä.

  Rotschild, kalergi, kaivojen myrkyttäminen, lapsien syöminen… mitäs muuta tarjotaan?
  Lukekaa joskus vähän historiaakin, foliohattusivujen sijaan.

  14
  14
  1. Juuri noin. Olen käynyt Jerusalemin Jad Vashem -holokaustimuseossa . Siellä on oma osastonsa ja aineistonsa Natsi-Saksan propaganda koneiston tuottamasta materiaalista , jota se käytti juutalaisvihan lietsomiseen.
   Siellä on niin poskettomia valheita juuri noista aiheista . Kokonainen etninen ihmisryhmä ja kansanosa demonisoitiin saksalaisella tehokkuudella .
   Kuvaavaa on, että saksan oma juutalaisyhteisö oli aika pieni verrattuna moneen muuhun euroopan maahan ja iso osa saksalaisista ei edes tuntenut yhtään juutalaista. .
   Sama on tänäänkin. Moni juutalaisista herjaavasti ja syyttelevästi puhujista ei tunne yhtään vihaamansa juutalaista , eikä yhtään mitään heistä muuta kun sen mitä tänä päivänä natsien propagandaministeri Göppelsin manttelinperijät heille syöttävät!! Sivistys ja todellinen faktapohjaisiin asiatietoihin paneutuminen ei kuulune näiden ”hyödyllisten idioottien” mieliharrastuksiin , ja siksi he sellaisiksi myös jäävät!

   13
   14
   1. ”Jerusalemin Jad Vashem -holokaustimuseossa” Varmastikin hyvin puolueeton taho? Suosittelen tutustumaan David Colen tutkimukseen tästä holokausti-uskonnostasi.

    13
    4
  2. Tuskin ne kateudesta kumpuavat, vaan ovat ennemmin jonkinlainen reliikki, jota on vähän niin kuin pakko vaalia näin niinkuin perinteiden vuoksi.

   3
   7
  3. ”kaivojen myrkyttäminen, lapsien syöminen… mitäs muuta tarjotaan?
   Lukekaa joskus vähän historiaakin, foliohattusivujen sijaan.” Näitä aiheita voit esittää niiden esittäjille eli muslimeille. Tietänet kai että siellä fanitetaan aatua pilvin pimein, siellä ei liene vastustusta juutalaisten joukkotuho väitteistä, vaan siellä on aivan päinvastainen mieliala asian suhteen. Se ihmetyttää miksi suuret massat motkottaa toisten sanoisista, vaan ei muslimien sanomisista.

   8
   6
  4. Joo on se Soroskin niin mukava tyyppi. Auttaa matuja Eurooppaan, jotta saadaan maksettua meidän eläkkeet. Kiitos juutalaiset. Bonnierin sukukin on niin hieno tuossa Ruotsin puolella. Heidän median avulla Ruotsi on ohjattu oikeaksi humanitaariseksi suurvaltioksi. Miten voisimmekaan elää ilman juutalaisia hollywood-elokuvia. Niistä opimme että valkoiset on rasistista roskaväkeä ja mustat loisivat ilman meitä Wakandan kaltaisia kehittyneitä valtioita.

   12
   4
   1. Voisiko olla niin, että Soros on vain Soros ja sama Bonniereille?

    Ilman mitään juutalaisten salaliittoa. Tuollaiset tahot voivat elää rauhassa vielä monta kymmentä vuotta ja tarvittaessa muuttaa ulkomaille, jos uudet isännät alkavat kysellä perään. Heidän ei tarvitse välittää matualueilla asuvista muslimeista. Sen sijaan ne juutalaiset, jotka saavat maistaa muslimien parempaa antisemitismiä tuskin kiittävät noita tahoja.

    4
    8
    1. Miksi arabeja saa kritisoida, mutta juutalaisia pitää palvoa?
     Mitäpä jos molemmat seemiläiset kansat muuttaisivat omiin maihinsa? Arabit arabimaihin ja juutalaiset israeliin. Myös kasaarit.

     11
     2
     1. Ei ketään pidä palvoa.

      En tiedä yhtäkään juutalaista, jota Suomessa syytettäisiin julkisesti vakavista rikoksista, kuten lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Arabeja jne sen sijaan on pilvin pimein syytettyjen penkillä.

      Jos joku yksittäinen juutalainen olisi moiseen syyllistynyt, niin se varmaan voisi olla esimerkkitapaus millainen on oikeaoppinen yksittäistapaus.

      3
      5
      1. Suomessa ei käytännössä ole juuri yhtään juutalaisia, joten tämän populaation huonot ominaisuudet eivät tule esiin. Mikäli tutkimme historiaa juutalaisten massamaahanmuutolla on ollut haittavaikutuksia isäntämaalle, vaikka suurin osa juutalaisista olisikin tavallisia tallaajia.

       Maahanmuuttokriittisyys ei tarkoita vain nuivaa asennetta islamia kohtaan(alt-light) joka onkin suurin ongelma maailmassa, vaan laajempaa ulko-eurooppalaisten kansojen ominaispiirteiden kritisointia.(alt-right)
       Mustalaiset eivät ole muslimeja, mutta siitä huolimatta tästä populaatiosta on erittäin merkittävää haittaa isäntämaalle.
       Kukaan ei ole suu vaahdossa huutamassa mustalaisfobiasta, jos kritisoi mustalaisten tekemisiä, mutta juutalaisia ei jostain syystä saa ikinä koskaan kritisoida, varsinkaan helluntailais-nimisen kultin mielestä.

       6
       1
  5. Se on juuri näin.Millään ei syö helpommin uskottavuutta pois kuin salaliittoteorioilla. Ja sieltä kun vielä valitsee holokaustin kiistämisen, niin taatusti menee uskottavuus kaikilta. Liekö kyseessä salaliitto.

   4
   11
 12. Juu, aika vaikea on käydä asiallista maahanmuuttokeskustelua, kun menttaali-natsit alkaa metelöidä holokaustista ja juutalaisten salaliitosta. Juutalaisten ja slaavien tuhoaminen oli suurimpia syitä siihen, että Saksa hävisi sodan. Olisi pitänyt keskittyä kansojen vapauttamiseen kommunismista. Myös juutalaisten vainoaminen oli järjetöntä. Juutalaiset olivat saksankielisiä ”bisnesmiehiä”, joista olisi ollut suuri apu Itä-Euroopan kehitystyössä. Saksalaisilla oli aivan tarpeeksi elintilaa, varsinkin kun sitä vertaa tämän hetken tilanteeseen, jossa saksalaiset ovat menettäneet monet vuosisataiset asuinalueensa. Tyhmyydestä saa kärsiä ja se hinta saksalaisten oli maksettava.

  6
  11
 13. Voiko noin helvetin fiksua olla olemassa? Tosta vaan kiistetään koko länsimainen historiankirjoitus ja -tutkimus ja miljoonat silminnäkijähavainnot. Suomalaisetkin yliopistotutkijat toistelevat valheita – mutta sinä, siis SINÄ olet haistanut juutalaisen juonen! Nero. Eikä mikään tavallinen nero vaan NERO! Muuta kalifaattiin.

  6
  12
  1. Tuumisin, että jos joku on näin äärimmäisen fiksu ja pystyy luomaan salaa valtavan organisaation, joka pystyy toteuttamaan tämän mittakaavan salaliiton maailmanvallan saavuttaakseen, niin ehkäpä tuo maailman hallinta voitaisiin ihan mielellään jo luovuttaakin sellaiselle taholle.

   Ainakin näyttävät olevan merkittävämpi tekijä kuin kansallissosialistit, jotka eivät ole kyenneet tätä salaliittoa estämään.

   Propagandistit, jotka eivät yleensä tajua mistään muusta mitään kuin omasta poliittisesta agendastaan sortuvat usein myötähäpeää herättäviin virheisiin. Esimerkkinä seuraava teos, jonka kansallissosialistit kyhäsivät Einsteinia vastaan vuonna 1931, koska juutalaiselle ei voinut mitään tunnustusta olla tarjolla: ’A Hundred Authors Against Einstein’

   https://en.wikipedia.org/wiki/Criticism_of_the_theory_of_relativity#A_Hundred_Authors_Against_Einstein

   Einstein vastasi kritiikkiin: ’jos olen väärässä, niin yksikin riittäisi’.

   Se joka ei tuosta hoksaa, miksi Einsteinin lausahduksen pitäisi punottaa jokaisen asialle vihkiytyneen natsin poskia, ei ymmärrä sitä, miten jotain yksittäistä luonnontieteellistä teoriaa oikeasti voi kritisoida niin, että ko teoria voidaan osoittaa vääräksi. Se ei vain onnistu millään poliittisella tai edes tieteellisellä auktoriteetillä.

   Tässä on muuten sellainen kaveri, että oksat pois:

   https://en.wikipedia.org/wiki/John_von_Neumann

   Yllättäen von Neumann oli Unkarin juutalaista syntyperää, vaikkakaan ei mikään uskovainen sellainen. Yksi miehen aikaansaannoksista tunnetaan von Neumannin arkkitehtuurina, joka on jokaisen nykyaikaisen mikrotietokoneen rakenteellinen perusidea.

   Nytkö natseilta lähtee tietokoneet ikkunasta ulos, kun tietää, että on juutalaista tekniikkaa ihan siellä omassakin masiinassa?

   3
   7
   1. Juutalaiset ovat älykkäämpiä kuin valkoiset. Tiedän tämän asian kyllä. Tarkoittaako se että juutalaiset ovat älykkäämpiä kuin me, että heitä ei saa kritisoida? muslimeja joiden ÄO on noin 80 saa kritisoida? Eikö tämä ole aika rasistista?
    Miksi emme kritisoisi kaikkia ulko-eurooppalaisia ryhmiä heidän älykkyydestään riippumatta?

    1. Tuo alhainen älykkyysosamäärä on tietysti asia, joka on ongelma massamaahanmuuton ollessa kyseessä. Korkea älykkyysosamäärä ei ole ongelma, vaan itseasiassa varsin toivottu ominaisuus. Kyse ei siis ole ihonväriin perustuvasta rasismista.

     Vaikka kehitysmaalaisten keskimääräinen älykkyysosamäärä on siis alhainen, on kyse kuitenkin vain keskiarvosta, joten kyllä kehitysmaistakin löytyy älykkäitä yksilöitä. Sen jälkeen onkin kyse kasvatuksesta ja kulttuurista, onko meille hyötyä noista älykkäistä kehitysmaalaisista. Ei heistäkään hyötyä ole, jos he ovat lähtökohtaisesti tottuneet siihen, että lähinnä junailevat itselleen hyvät korruptiorahat heti tilaisuuden tullen.

     Japanilaiset ovat ulkoeurooppalaisia. En näe mitään syytä kritisoida heitä.

     Kyllä juutalaisten tai muiden ulkoeurooppalaisten ihmisten teoissa voi olla paljonkin kritisoitavaa, mutta ei voi kokonaista ryhmää kritisoida yhtenä klimppinä, ellei ole selvästi olemassa todisteita siitä, että ryhmä todellakin on yhtenäinen teoiltaan ja tavoiltaan.

     Von Neumann oli esimerkiksi mies, joka ei harjoittanut juutalaista uskontoa. Voiko hänessä tai hänen kaltaisissaan olla jokin perustavanvan laatuinen vika, että hänet olisi sen perusteella voinut leimata ei-toivotuksi? Vain sen takia, että hän sattui olemaan juutalaista syntyperää.

     1. Jokaisessa ryhmässä on erinomaisia yksilöitä, mutta olennaisempaa on mikä on väestöryhmien vaikutus isäntämaahan. Mustalaisissa ja juutalaisissa on mainioita yksilöitä, mutta kokonaisuutena olisi parempi jos nämä populaatiot palaisivat lähtömaihinsa. Juutalaiset on karkoitettu eri Euroopan maista historian aikana muistaakseni ylisata kertaa, voisiko heissäkin olla jotain vikaa eikä aina vain isäntämaissa? Itse olen ollut aiemmin hyvin juutalaismyönteinen, mutta tutustuttuani historiaan näkemykseni on muuttunut päinvastaiseksi. Juutalaiset ovat olleet muunmuassa Frankfurtin koulun, Venäjän vallankumouksen, Balfourin julistuksen, Hollywoodin, USAn valtamedioiden ja 1965 maahanmuuttouudistuksen takana.
      Mainitsit japanilaiset. Itse ihailen japanilaisia ja heidän älykkyys on 105, joka on 5 yksikköä meitä enemmän. Heidät laitettiin myös keskitysleireihin USAssa toisen maailmansodan aikana(siellä ei tosin ollut pahaa pilkkukuume-epidemiaa toisin kuin Saksan vastaavissa). Toisin kuin juutalaiset, japanilaiset eivät sodan jälkeen aloittaneet loputonta syyllistämistä vaan menivät töihin ja sopeutuivat yhteiskuntaan.

      Jos olisin kulttuurinationalisti, sanoisin että japanilaiset olisivat täydellisiä maahanmuuttajia.

      1. Onhan antisemitismi kiinnostanut minua aiheena. Yleisesti on tiedossa oleva antipatia mm kristillisten käsitysten nostattama syytös, että juutalaiset tappoivat Jeesuksen. Tämä on tietysti kaiken kaikkiaan ihan samantekevä syytös, koska Jeesuksen kuoleman aikaan juutalaisia oli paikalla vain kourallinen, kun koko maassa heitä on täytynyt olla huomattavasti suurempi määrä ja jotka eivät tienneet koko asiasta yhtään mitään.

       Antisemitismiin täytyy kuitenkin liittyä paljon muutakin. En tosin ole itse löytänyt heitä vastaan mitään sellaista, joka näyttäisi olevan koko ryhmän mukanaan kantama huono ominaisuus. Kyllä juutalaisilla varmasti on ollut osansa negatiivisissakin yhteyksissä, mutta niin on kyllä monilla muillakin ihmisryhmillä.

       Jos vertaa juutalaisia ja mustalaisia elokuvantekijöitä, niin epäilemättä asiassa on melko suuri kontrasti. Kun juutalaisten tekemiä elokuvia katsoo melkein puoli maailmaa, katsoo mustalaisten tekemiä elokuvia varmaan yhden perheen, eli ’elokuvan’ kuvaajan perhe.

       On vaikea sanoa, mihin suuntaan mustalaiset ovat Suomessa menossa. Heidän aiheuttamansa haitta on kylläkin melko pieni, koska heidän lukumääränsä on vähäinen. Omakohtaisten kokemuksieni perusteella tiedän, että käytöstavat heiltä ovat aika laila hukassa ihan nykyaikanakin. Olen myös katsonut ko etniseen ryhmään kuuluvaa murhamiestä silmästä silmään. Toisaalta ryhmän sisällä voi olla myös väkeä, jotka pyrkivät normaaliin elämään ja yhteiskunnan kannalta terveellisempään suuntaan. Sellaisia en kuitenkaan tunne henkilökohtaisesti. Etelä-Eurooppalaisten mustalaisten pääsy Suomeen olisi estettävä niissä tapauksissa, kun maahantulo liittyy kerjäämiseen tai murtokeikkojen tekemiseen. Sama koskee kyllä muitakin rikollisryhmiä. Tervetuloa kyltti voidaan asettaa vain sellaisille, jotka osaavat käyttäytyä.

       Itse ymmärrän kyllä täysin, että juutalaiset ovat edelleen hyvin vittuuntuneita Saksan 2. maailmansodan aikaiseen toimintaan ja jahtasivat murhamiehiä ja murhakoneiston jäseniä ympäri maailmaa. Ja tuon kiukun voi hyvällä syyllä todeta kuuluvan koko ryhmälle, koska heitä itseäänkin käsiteltiin yhtenä ryhmänä.

       Etninen ryhmä voi olla emämaalle ongelma. Jos ryhmä on riittävän erilainen ja eriintynyt verrattuna valtaväestöön ja tämän valtaväestön maan joutuessa sotaan tämän etnisen ryhmän (esim Japani) emämaan kanssa, tulee maan (esim Yhdysvallat) sotilasjohdolle eittämättä mieleen, että kellehän nämä ihmiset ovat lojaaleja. On tietysti erittäin epäreilua kohdella ihmistä etnisen ryhmän jäsenenä ja ryhmälle valitun menettelytavan mukaan, jos ko ihminen itse tietää tasan olevan uskollinen nimenomaan nykyiselle kotimaalleen. Tämähän on aivan selvä juttu. Mutta se mikä olisi mielenkiintoista tietää on, että kohdeltiinko yhtä monta sukupolvea Yhdysvalloissa asuneita japanilaista- ja saksalaista alkuperää olevia ihmisiä samalla tavalla. Vai katsottiinko jälkimmäiset tietyn rajan jälkeen jo poikkeuksetta jenkeiksi, kun hieman vinommilla silmillä pääsi internointileirille tai korkeintaan sotimaan saksalaisia vastaan.

       1
       1
 14. Monikulttuuri on juutalainen oppi joka pirstaloi ja heikentää ei-juutalaisia kansoja.

  8
  1
 15. Näissä kommenteissa on tyypillistä, että aletaan puhumaan miten salaliittoteoriat ovat mahdottomia tai sitten niin hyviä, että meidän pitäisi vain antautua ja lopettaa puhuminen.

  Sellainen kommentti, että kokoontuvatko mustalaiset savuisiin kellaritiloihin juonimaan miten ryöstetään valkolaisia? Tekevätkö tätä Afrikan mustat? Kaikki kokoontuvat yhteen nuotion ääreen sopimaan miten raiskataan valkoisia naisia? Muslimit tekevät samaa?

  Ei. Skorpioni pistää luonnostaan. Skorpionien ei tarvitse kokoontua punomaan salaliittoa muita eläimiä vastaan. Se on niillä veressä. Näin toimivat myös eri ihmisryhmät. Toki osa näistä kokoontuu moskeijoihin ja synagogiin, missä voivat puhua mitä tahansa.

  10
  1
  1. Mielestäni on outoa että joidenkin maahanmuuttokriittisten mielestä vain islamia saa kritisoida, mutta kaikki muu ajattelu pitää lopettaa siihen. ”kosher” -maahanmuuttokriittisyyttä…?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.