Tukholman alueella normi ammuskelua viikonlopun aikana, yksi polvitönköksi

Tukholman länsiosissa ovat sotatoimet taas alkaneet. Lauantai-iltana ammuttiin Järfällassa nuorukaiselta polvet tönköksi ja varhain sunnuntaiaamuna Husbyssä tulitettiin huoneistoa.

Järfällan tapahtumat alkoivat Jakobsbergissä noin 19.25 aikaan. Useat soittajat ilmoittivat hätäkeskukseen, että Jakobsbergissä ammutaan päntöimenään. Useita laukauksia kuultiin. Poliisi saapui paikalle ja löysikin nuorukaisen lumihangesta makaamassa.
Nuorukainen sairaalaan ja tekninen tutkinta päälle. Asiaa tutkitaan murhan yrityksenä ja tai pahoinpitelynä. Ketään ei ole toistaiseksi otettu kiinni epäiltynä teosta.
Muutaman kilometrkin päässä Husbyssä hommaa yritettiin hoitaa toisin keinoin. Aamulla vähän kuuden jälkeen toistaiseksi tuntemattomat henkilöt avasivat tulen kohti asuinhuoneiston ikkunoita Husbyssä. Poliisin mukaan useita laukauksia ammuttiin, mutta kukaan ei saanut osumaa. Ketään myöskään ei ole otettu kiinni epäiltynä teosta.
Polisen
Luultavasti Husbyn tapahtumissa on kyse tavallisen ihmisen ojentamisesta ruotuun. Henkilö, jonka huoneistoa kohti ammuttiin ei ole mukana jengi- ja rikollistoiminnassa vaan pikemminkin päinvastoin. Henkilö on profiloitunut alueella jonkinlaisena rauhan sanansaattajana.
Husbyssä jengirajat ovat hyvin tarkat. Alueet on jaettu metrin tarkasti. Yhtä aluetta on terrorisoinut jo ainakin syksystä asti nuorten 10-15-vuotiaiden nuorukaisten jengi. Uusruotsalaiset gangsterinalut pitävät katuosuudella tietullia kiristäen muilta lapsilta mm. rahaa ja myyden huumeita.
Saattaa kuulostaa aikuisen korvaan naurettavalta, lapsia ei saada kuriin. Nyt ampumisen kohteena oleva henkilö on yrittänyt saada tällaista kiristystä kuriin. Asioihin liikaa puuttumisesta seuraa kosto. Ja vaikka kyseessä on lapsilauma, on siellä takana kuitenkin parikymppisten nuorten oikea jengi ja autotallillinen aseita. Aikuinenkin pysähtyy pistoolin luotiin olipa ampuja lapsi tai ei.

Subscribe
Notify of
guest
6 Kommenttia
Vanhimmat
Uusimmat Peukutetuimmat
Inline Feedbacks
View all comments
toni lajos

…ja luotien laulu vain soi…

Pertti Grandell

no hätä, kyllä suomen ministerimykkänen fixaa hölmlandiaan ihan samaa ihanuutta, tom of finland vain tulee enemmän kansainväliseksi…….kyllä tarvittaisiin sven duuvia ja lauri törnejä , ennenkuin tulee liian vaikeeta finlandiaankin.

Sossutuet pois ja suljettuun pakkotyöhön kunnes järkiintyy

Ei tämä tästä muutu vaan se on tätä seuraavat 50 vuotta. Keinot ja konstit kyllä olisi asian ratkaisemiseksi mutta niitä ei haluta käyttää.

A. Stupido

Entäs jos nuoriso turhautuu jos ei saa ammuskella. Kuinka pahaa jälkeä turhautunut nuoriso tulisikaan saamaan aikaan ei-gangsta yhteiskunnassa!

rocky

Voisivat alkaa vaikka tuhrimaan spraymaaleilla.

Tönkö tai kissankupit?

Yksi lisää pyssynkuva pitää laittaa karttaan tämänillan ampumisesta Tenstassa. En tiedä tönköytyvätkö kohteen polvet vai tuliko pääkopasta kaksi kissankuppia. Kaikki on mahdollista.